Új privát üzeneted érkezett!

MseKép
Gyerek elaludt időben?Kép
Veronika tegnap este a nagyinál aludt, de este az ágyban megint rámjött a köhögés, ezért lőttek a romantikus estének!Kép
Köszönöm mindenkinek a köhögéssel kapcs. tanácsokat! Próbálom hasznosítani!

Ez az időjárás már kiakaszt! Már lassan június, és még mindig be kell kapcsolni a fűtést!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Forgi!
Varázsitatónk nekünk volt, bár szinte nem is használtuk.Részben azért nem mert nagyon macerás tisztítani, én ugyanis minden alkalommal apróra szétszedtem, mert külünben ott a szilikonos? rész alatt ottmarad az ivó.Kifőzhető vagy fertőtlenítő folyadékkal is sterilizálható.

Melinda
adnilem

Ditta!
Ádi sajnos nálunk sem támogatta a romantikus estét. Kép
Jobbulást kívánok, és szerintem inkább szedj gyógyszert, mert ez így a gyereknek sem jó!!!!

Üdv: MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

De nagy a csönd!
Remélem mindenki jól van,és a betegek is gyógyulnak!

Forgi!
Nekünk még most is varázsitatónk van/Avent/,Máté a kakaót abból issza reggel és este.Van külön gyümilevesünk is,és ha eljövünk itthonról nagyon jól jön.Tényleg egy csomó darabra kell szétszedni,de nagyon szeretem.Cumisüveg mosó kefével szoktam tisztítani,mert van hozzá picike is,ami befér a szopóka részbe.

Anita
kacajka

Sziasztok!

Kedves Melinda,Anita!

Mi is már régóta használjuk de eddig még csak egy olcsóbb fajta fogkefét rendszeresítettemm a tisztításához és a harmadik garnitúra fejet használjuk.
Hol lehet olyan pici kefét kapni ami belefér a szopókájába?
kifőzni is szoktam citromsavas vízben de az se hozza le az elszíneződést róla.

Babahordozó témához senkinek sincs ötlete?

Most húztam megamra egy jó vastag polárpulcsit mert majd megfagyok!A múlt héten kikapcsoltuk a fűtést,sajna azt hittük már nem lesz rá szükség és most majd' megfagyok.

Nekünk 2-án lesz a 3.házassági évfordulónk,kíváncsi vagyok el tudunk-e menni vhová.

Pussz:Forgi
forgi

ForgiKép

Ezt találtam neked, talán segítségedre lesz. Én sajna máshogy nem tudok segíteni.. Neke is kenguru voltKép

http://66.102.11.104/search?q=cache:DZ80qspzQ6EJ:www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Bab akendo/babakendo.htm+babahordoz%C3%B3+kendo&hl=hu&lr=lang_hu&ie=UTF-8&inlang=pl

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Valaki nem jön ma du. 4-5 körül a Corába?
Mi mindenesetre ott leszünk!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Koda!

Drága vagy,ha más nem lesz majd megpróbálom magamtól a rajzok alapján.Tudod igazából azt szeretném ha vki meg is mutatná hogy kell fellkötni meg hátha volna egy-két turpisság is.
Kengurunk nekünk is volt de pici korban nem egészséges még abba tenni a babát,nem?Legalábbis nekem szimpatikusabb volt a kendő az elején,olyan jókat aluszkált rajtam Gergő.

Forgi
forgi

Anita, Forgi!

Ez az Avent tényleg csöpögés mentes?
Nekem Ádi még csak cumisüvegből iszik, de már szeretném csőrös pohárra szoktatni.

MSE

mse173

Sziasztok!

Anita, KataKép
Megjött az előbb a csomag.Kép

Majd még később jövök olvasni, írni.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Emese!

Tényleg csöpögésmentes,csak annyi tud kicsepegni ami abba a pici csőrben benne marad.Van más fajta is de azt hiszem ennek van gumi szopókája a többi kemény műanyag.

Forgi
forgi

Sziasztok!

Panka!
Holnap úgyis megyek a városba, beugorhatnék érte délelőtt? Úgy kb. 9 után.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
De jó!Holnap én is elmennék érte,mikor jó neked?

Anita
kacajka

Sziasztok!

Csak nem értem ide ma, na majd holnapután.Kép

Kata, AnitaKép
Holnap nem jó sajna, mert megyünk Pestre, de szerdától jöhettek bármikor.

Panka

panka

Forgi!
Az elszineződésre a legjobban nekem a Bébé comfort
fertőtlenítő tablettája vált be.

Melinda Kép
adnilem

Sziasztok!

Panka!
Holnap hány órától lenne jó neked, hogy beszaladjak érte? Megyek anyuékhoz, de annyi időt szorítanék, hogy elhozzam a szalvikat.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Melinda!

Köszi az ötlete!Ár és lelőhely?

Nem szeretnék unalmas lenni de babahordozó kendővel kapcsolatban nem tud senki segíteni?Plíííz!!!

Forgi
forgi

Forgi!

Én a Korvinon lévő bababoltban vettem, de biztos van pl. a Brendonban is.Olyan 1000 ft. körül van, de sok van benne.És nem kell leöblíteni.

Melinda
adnilem

Forgi!

Én Lilikének A Bébé confort fertőtlenitőt használtam. De vigyázni kell ezekkel is mert egy időben rosszul volt rá írva az adadgolás. A magyar nyelvű azt írta, hogy 1 db tabletta kell 2-2,5dl vízhez míg az eredeti francia felírat 1 tablettát 2 l vízhez ír.És ezt a bakit a védő nénik vette észre. Lili kapott is egy macit a Megatoy's-tól.Kép

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
A hegyi asszony jelentkezik!
Kint van a gép!sokat gondolok rátok!Olyan szép itt minden.Ma széna kuckót építettem a lányoknak.Rendeteget szaladgálnak piros az arcuk és nagyon jól esznek.A jég elvitte a gyümölcs nagy részét de ma jól becseresznyéztunk.Rengeteg bodzát szedtem s kakukkfű is van egy egész mező.Egyszóval vállalkozóbb kedvűek tudjátok a telefonszámomat!
Ditta!
Nem ment a párod.Sanyival küldtem az edényt!Irj mailt.Át is ruccanhattok érte!
Anita!
Rengeteg gratula a házassági évfordulóhoz és a boldogsághoz.Milyen fiatal vagy!Mi az idén kilenc éves házasok leszünk de 16 éve ismerjük egymást.Nos az még gombócból is sok!Mikor látom két a két gyönyörű fiad s Téged?
Marika!
mailt írok!
Neva!
Elsején megyek az angol turiba.Multkor is annyi édes ruha volt!Pont a pici lánynak gyere el nagyon jó farmer rucik voltakKépJól vagy már!
Forgi!
Annak idején nagyon sokszor lehetett rendelni a babaujságban.keress az origon s ott biztosan kapsz tippet.Mikor jártok erre?Kép
Mindenkinek oriás puszik s ne felejtsétek ezt a mondást:
"Magyar házban a vendéget szeretettel látják!
Pirosra sült friss cipóval szívesen kínálják.
Ha nincs cipó,ha nincs kalács ,
Mit tehet az ember ?
Köszönti a vendégeket meleg szeretettel!"
Ha szóltok lesz kalács is!Gyertek!!!Kép
telian

Sziasztok!

Mi ez a pangás mostanában? A tanulóknak persze felmentésük van, de a többiek??Kép

Panka, mi jót csináltatok Pesten? Beni is ment?

Kata majd írd meg, hogy végül milyen volt az erdei tábor!Kép

Délután fogdokihoz megyek, remélem nincs rossz fogam.Kép Sem anyagilag nem lenne jó, sem pedig amúgy.Kép

Reméljük a hosszú hétvégén kicsit jobb idő lesz. Az OMSZ honlapján hétfőre mutatnak csak napos időt, sajnos.

Üdv, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Magdi,Melinda!

Köszi a segítséget,meg fogom próbálni.

Krisztina!

Kendőm van már csak nem tudom profin magamra tenni és ebben kellene a segítség.Arra gondoltam ha volna vkinek akkor megmutathatná "élőben" hogyan kell.Nincs ötleted?

Forgi
forgi

Sziasztok!

Kicsit bekukk!

Munka még mindig ezerrel megy. Van ügyfél aki az utolsó napra hagyja az aláírrást, tehát addig bent tornyosulnak a beszámolók az irodába. Szerintem csak kedden lesznek elküldve. Még 1 cég hiányzik, de nonprofit úgyhogy elég egyszerű lesz ma elkészítenem- remélem.

Anita!Kép
Köszi a szép levelet.

Mse, Kriszta Kép
Köszi a turis tippeket. Egyik ismerős már elcipelt magával néhány turiba. Tényleg nagyon kellemesen csalódtam és vásároltam is pár dolgot. Viszont Laurával egyszerűen nem lehet bemenni egy boltba sem. Legalább is előtte kockázati biztosítást kell kötni a boltra Kép
Egyik turiba elkezdte tolni a gurulós ruhaállványt - természetesen teli ruhával - az ajtó feléKép A boltos lány a fejét fogta mindkét kezévelKép Én meg kicsit szégyenkeztem, milyen rossz gyerekem van. Kicsit pedig kuncogtam magamban, mert én is pont olyan voltam mint a boltos lány, Laura születése előttKép

Köszi kérdésed Kriszta, nem túl jól vagyokKép Most Aloa-vera termékekkel próbálkozom. Talán ez segít. Sajnos vasárnap óta egy olyan aggresszív vírus uralkodik rajtam, hogy alig bírok bejárni dolgozni. Laura kis orrfolyással letudta a dolgot szerencsére. Dehát ő egy stramm csaj, nem úgy mint az anyukája...brühühü.

De jól esett kicsit írni nektek! Mindenkinek csodás hétvégét. Gyerekeknek sok szép meglepetést Gyermeknapra.
sziasztok
Neva
neva

Anita, Többiek!

A Belvárosi oviban ma 10-12 körül énekel és zenél a Csiribiri.Gyertek el!Kép Kép

Melinda
adnilem

SziasztokKép

Látom kezdünk visszatérniKép

Neva!
benneteket is elkapott a kórság??? Jobbulást! Mi már kilábaltunk belőle. Kop-kop-kop.

Kedves hegyi asszonyKép
Már soha nem lesz jóidő????? Pedig be kellenne pótólni az elmaradt találkozót! Főleg ahogy a képeket elnéztemKép

DodusKép
Mi volt a fogdokinál?? Remélem megúsztadKép

Nem tudom már, hogy ki írta közületek régebben, hogy kedves gyermeke elkezdett köpködni ebéd közbenKép Marci is elkzdte.... És baromira élvezi, mikor a főzelék beterít mindent....És utána folytatja kaja nélkülKép De hogy mondjam meg egy 1 éves gyerknek, hogy ne csinálja??Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda, a fogdokit nem úsztam meg, sajnos.Kép Egy tömött foggal gazdagabb és egy "kis" pénzzel szegényebb lettem.Kép

Magdi, Janka boldog névnapot kívánok Nektek!Kép
Kata007, Dórinak pedig boldog 2. szülinapot kívánok!Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó gyermeknapozást kívánok!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok!

Megy valaki a Diósgyőri Várhoz vasárnap gyermeknepozni?
Nem tudjátok, hogy lesz még valahol gyermeknapi rendezvény?

Üdv:MSE

mse173

Sziasztok!
Hát a hegy így is gyönyörű!Olyan végtelen nyugalom árad szét bennem hogy gey hete ki sem mozdultam.Nem bírom a várost.Ha kis vásárlásra vágyom lemegyek a falusi corába ahogy Anna hívja a boltot s egy két kizárolag falun kapható terméket veszek.Pl zománc nagy tésztaszűrő tál,sparhet hátfal (cseresznyés) stb.Van már cseresznye ?kicsi, csupa madárcsípés... de a mienk!Édes mint a méz.S virágzik az akác ami azt jelenti hamarosan frissen pergetett akécmézet ehetek.Az igen jó!a lányok egész nap hancúroznak.
MSE azt hiszem minden multi előt egész napos rendezvények dulnak.Nagyon szép hép hétvégét!S sok gyereknepi mosolyt!
telian

Sziasztok!

Mi is nagyon hadilábon állunk a gyereknappal,szorgalmasan kerestem programokat,de nem találtam.Ha nincs más,akkor mi is a Várhoz fogunk menni.

Emese!
Lehet,hogy találkozunk?Kép

Krisztina!
Elhiszem,hogy nem vágysz le a hegyről!Kép
Mi csak kóstoltunk cseresznyét,mert szinte Máté ette meg az egészet.Ádi ezt sem hajlandó megenni!Az akácmézet viszont nagyon szereti.Fura egy ürge!Kép

Magdi,és Panka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kata!
Dodónak Boldog 2.szülinapot kíván Anita néniKép és családja!
Kép

Mindenkinek szép hétvégét,és jó pihenést!
Anita
kacajka

Anita!
Ha jó idő lesz, lehet, hogy kimegyünk a várhoz.
Valószínűleg délután, mert délelőtt vendégeink lesznek.

Mindenkinek kellemes gyermeknapot kívánok!!!

MSE

mse173

Sziasztok!

A repülőtéren is szokott lenni gyermeknap, mi általában oda járunk és mindég megfogadjuk, hogy többet nem megyünk, de sose sikerül jobbat kitalálnunk, igaz a várnál még nem voltunk gyermeknapon. Most Tiszavasváriba készülünk,két napra, ránkférne egy kis kikapcsolódás. Ha még strandolni is lehetne.....KépMeg aztán Tamarám este és reggel is picit lázas volt, szóval nem tudom mi lesz az egészből.Kép Most jól van Kép

Anita!

Én is nagyon szeretnék találkozni veletek, talán még egy hétig tart az ovi, ha vége, mindenképp megejtjük ezt a találkozót.OKÉ???
Addig olyan sűrűgég van itt, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem, mi(Olivér és én) hozzuk-visszük Tamarát, az egész ház gondja rám marad és még autót is tanulok vezetni.Nem panaszkodom, csak fáradok.Bocs.

Pussz Mindenkinek.

Melinda
adnilem

Kata007, nagyon boldog 2. szülinapot DórinakKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Forgi!
Nekem is van hordozókendőm. A barátnőmtől kaptam, mert ő nem tudta használni. Túl nagy gyakorlatom nincs benne, mert az én gyerekeim nem nagyon tűrték a feketető pozíciókat. Viszont tudok egy olyat, ami már újszülötteknek is jó, de függőleges, csak sajnos ahhoz kb. ötméteres kendő kell, úgyhogy azt meg ezért nem tudtam használni. De ha a tiéd elég hosszú, szívesen megmutatom. Vannak képeim és leírásaim is.

Ditta!
Jobban vagy már?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Először is, nagyon klassz volt az erdei iskola.Kép
Igaz szerdán ki kellett szaladnom egy kis orvossággal Dancsinak, mert nagyon fájt a torka, de ezenkívül nagyon jól érezte magát. Annyira, hogy a csütörtök esti szalonnasütés után kérdeztük, hogy nem jön-e velünk haza és egyértelmű nem volt a válasz.Kép
Egész héten a szabadban voltak, kirándultak, voltak a strucc-farmon is.Kép
Kipróbálták az üvegfestést és selyemfestést. Nagyon szépeket csináltak.
A szalonnasütésről annyit, hogy először úgy volt, hogy nem is lesz, mert amikor odaértünk szakadt az eső. Aztán váratlanul elállt és úgy döntöttünk, hogy süssünk. Képzelhetitek, a sok apuka elkezdte sütni a szalonnát és a kolbászt a gyerkőcöknek.Kép
Dóri is élvezte, a sártól úgy nézett ki mint a d.sznó.Kép Mielőtt beültettem hazafelé a kocsiba, ruha és cipőcserét kellett csinálni, úgyhogy képzelhetitek.Kép

Dodus, Anita (néniKép)!
Köszönjük a szülinapi köszöntést!Kép

Conti!Kép
Neked külön köszönjük, azért is amiért "idefáradtál" hozzánk. Aranyos vagy!KépKép

Szülinap: bővebben írok majd a topikomban (Ismerjük meg egymást/Kata007 képei) róla és teszek fel képeket is.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Dodónak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok! Kép
Megnéztem a képeket is róla, és csúcs szuperek!!!

Melinda!
Jó pihenést kívánok nektek! Kép

MSE

mse173

Kata!

Mi is Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Dodónak!!!!!!!!!!

Kép
zsua1

SziasztokKép

Utólag is szertnék minden névnaposnak és szülinaposnak nagyon sok boldogságot, ajándékot és finom tortát kívánniKépKép

Segítsetek lányokKép

Marci 6-án 1 éves lesz és szeretnénk tortát rendelni neki. (sütni nem tudunkKép )
Szerintetetk honnan érdemes?? és van vamai ötlet, hogy milyet?? Hmmmm?

KataKép
A ti tortátok is gyönyörűséges volt!!! Milyen ízű?? és honnan van?
Kár, hogy nem tettél fel tortaevős képetKép Nagyon megnéztem volna......
Hol volt az erdei iskola?

Mi is kint leszünk a várba maKép (kötelező, mive az anyósomék rendezikKép......) Kb. 11 felé indulunk.. Hátha összefutunk valakivelKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Panka, Magdi!

Nagyon Boldog NévnapotKép

Kép

Dodó!

Neked pedig NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTKép

Kép

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat!Kép

Magdi!
Neked utólag is Boldog névnapot!Kép

Panka!
Neked pedig Boldog névnapot!Kép

Koda!
Mi ezt a Corában vettük, de tavaly (és majd az idén is) a Centrumnál lévő Falánk Fanny-ban rendeltük. A Bató-ház sarkán van. A tavalyit nagyon szépen megcsinálták. Csőrike és Tigris volt. Nézd meg a topicomban 2003 Június 11 szerda - 22h 44-kor tettem fel róla képeket.

Mi ma a Vadasparkban voltunk a 3 lánnyal. Nagyon élvezték. Utána benéztünk még a várba is.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Remélem mindenkinek kellemesen telt a gyermenap.
Mi kimentünk a várba, de tömeg volt, és babakocsival a várban nem nagyon lehet közlekedni (?), úgyhogy inkább Lillafüreden sétáltünk egy nagyot. Jó volt, és az idő is istenien alakult.
A képeket feltettem az albumba (Csontosné Emese: Ádám képei).

Koda!
Sajnos nem láttalak benneteket, mi úgy 14. óra körül jártunk ott.

Kata!
Gondoltam, hogy mi is kimehetnénk a Vadasparkba, de mikor a férjem mondta, hogy a Majális parknál le kell szállni a buszról, és fel kell gyalogolni, gyorsan meggondoltam magam. Kép

Üdv mindenkinek:MSE

mse173

Sziasztok!

Panka, Magdi!
Boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kata!
Boldog születésnapot kívánunk Dodónak! Kár, hogy nem volt csütörtökön jobb időtök, de így is nagy élmény lehetett neki a kirándulás. Vadaspark hogy tetszett Neki?

Mi kimentünk a repülőtérre tegnap. Nem voltak túl sokan, pedig nem volt rossz. Matyinak tetszettek is a repülők és félt is tőlük, úgyhogy elég furcsán viselkedett. Meg sétáltunk is egy jó nagyot. Délután pedig kimentünk Tapolcára, ahol viszont nagyon sok ember volt. Szerintem ez volt az első igazán meleg nap az idén.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Betti!
Köszönjük szépen!Kép
A vadasparkot nagyon élvezte. Annyira látszott amikor megunta, mert akkor már csak ténfergett, megállt, nem akart jönni.
Viszont meglepett bennünket, mert nem kellett neki a vattacukor.Kép Én ilyen gyereket még nem láttam.Kép Először nem tudta mi az (nem evett még), aztán megkóstolta, de nem kért többet.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mi gyereknapon a várban voltunk,Ádit nem igazán kötötték le a programok,az ugrálóvárat részesítette előnyben és persze az akkus kisautót.Máté pedig elnézelődött.Olyan jó idő volt!Az arcukon már látszik is a nyoma,kezd jó színük lenni!Utána pedig elmentunk a Mc'Donaldsba.Volt Denti busz,megnézték a fogait Ádinak és kapott ajándékba fogkrémet.Volt bohóc is,aminek Ádi rettentően örült,tekintve,hogy ha megnő,akkor bohóc akar lenni a Mc'-i ben!Persze be is lakmároztunk,ha már ottvagyunk!Máté marokszámra ette a krumpit.Mire hazaértünk,rendesen elfáradtak,és hatalmasat aludtak délután.
Kép
Kép

Melinda!
A jövőhéten már megyünk nyaralni,úgyhogy csak utána tudunk találkozni akkor!De mindenképpen összehozzuk!Kell is a jogsi,ügyes vagy!Mobilabb leszel a gyerekekkel!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Olan gyorsan elszaladt ez a 3 nap.Kép És ma már dolgozni kellett jönni... Tegnap felmentünk Jávorkútra, sétáltunk az erdőben jó másfél órát, aztán elmentünk sült pisztrángot enni. Nem tudom, Ti szoktatok-e oda járni, vagy voltatok-e már ott. Az én ajánlatom: ünnepnap lehetőleg ne oda tervezzétek az ebédet, mert mi is legalább fél órát álltunk sorban a sorszámért (!) és legalább fél órát vártunk a halra utána.Kép Gondolom egy sima hétvégén azért nincsenek ennyien. És ne is a hó végére tervezzétek ide a kirándulást, mert éttermi árak vannak.Kép Ezt leszámítva a hal nagyon-nagyon finom, jól megsütik és nagyon klassz, hogy kint lehet megenni, nagy asztaloknál, az erdőben.

Örülök, hogy mindenhol jól sikerült a gyereknap és szerencsére az idő is kedvezett hozzá. Sőt, talán túlságosan is meleg lett, mert a férjem nagymamáját például az ügyeletre vittük vasárnap, mert 230/170 lett a vérnyomása.Kép

Panka, lécci javíts a táblázatban!KépKépKép Az utolsó rovatba az kerüljön, hogy 2004. december 6.!KépKépKép

Kellemes szép napot Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a köszöntést de ez nem az én ünnepem volt. Lilike beteg volt, közben mi Kiskörén voltunk ahol a gyerekorvos heti 1x rendel. Ügyelet pedig nem jött ki mert messze voltunk.

KAta!

Dodónak nagyon boldog szülinapot!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat.Kép

Dodus!
Csak nem? Én úgy örülök neki (gondolom ti még jobban)KépKépKépKépKépKép De jó. Gratulálok!

Többiek, bocs hogy most nem írok, később még benézek, de Dodusnak muszáj volt írnom.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Dodus!
Csak miattad ugrottam beKép Mi lesz dec. 6-án? Csak nem a Mikulás jön egy kisbébi képébenKépKépKép Szívből örülökKép

Puszika, Marika
Hriczom

DodusKép

Egész felcsigáztál!!!! Ugye nem értettük félre???KépKép Én nem is merek gratulálniKép Inkább egy kalappalKépKépKépKép

MagdiKép
Remélem jobban van Lilike!!!!!Kép Mi volt a baj?

AnitaKép
Én olyan jót nevettemKépKépKép Hogy Ádi bohóc akar lenni a Mc'D.-banKép Ez annyira aranyos!!
A képek tündériekKép A kicsi is korán megtudja, hogy mi a jó kajaKép

Mi is voltunk a várban, de én is rosszul voltam...Csak ültem a széken az árnyékban...Kép Alig bírtam magamhoz térni..Nem csodálom Dodus, hogy a nagyi is rosszul lett....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Dodus!

ÓRIÁSI A HÍR!! Kép Kép Kép
Nagyon gratulálunk!

Írok mail!

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Dodus!KépKépKép
Annyira örülök!Akkor már 13-14 hetes lehetsz,ha jól számolok!KépJó érzés megtudni,hogy újabb kis angyal száll le közénk!Kép

Magdi!
Gyors gyógyulást kívánunk!

Koda!
Ez már régi álma!KépAzonkívül még buszsofőr is akar lenni,de ez volt az első,amit úgy említett,hogy ha "nagy leszek".

Anita
kacajka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?