Új privát üzeneted érkezett!

Zsiráf! Az érdes! (Számosnál ez nem kérdés, mert ugye fordítva nem négyes a négyes:) )

[quote]n írta:ekünk és Mannáéknak is bevált a víz.

Erika! De te a cumit váltottad ki vízre, nem a ciciből evést. Nagy künönbség!

Habtapit lehet mosni, nem issza be a vizet.

Zsebi! Bingó!

Kép
zölddisznó

Ja, Zsiráf, Ákos is kapirgálja, ha eljut odáig, most még ráterítettem a játszószőnyegét, amíg normálisan nemtom lemosni. (egyelőre csak áttörölgettem)

Zöldi: Kösziii!
bébic

bébic: a cukkinifőzi üveges volt? én is néztem olyat már a márkára nem emléxem de visszatettem mert tejszin volt benne :shock:

Kép
andy30

Andy: Aha, üveges, Kecskeméti. Megnéztem neked: ivóvíz, cukkini, kukorica és rizsdara van benne. (tejszínest én HIPP-est láttam)
bébic

Sziasztok!

Enikő: én azért sokkalom azt az anyagárat, ha csak tényleg festeni kell!!!!! Szerintem arra a m2-re max. 4 nagyvödör festék kell, és az a jó minőségűből is kb. 35 ezer Ft! Kisebb pluszért színre is keverik a boltban, de nem kerülhet ennyibe. Persze most én csak "okoskodok", de ezeket tapasztalatból mondom. Mi sem spóroltunk az anyagon, de glettel (rohadt sok kellett), spéci tapasszal (gipszkartonhoz), festékkel, élvédővel kb. 100 m2-re kb. 60 ezer volt a cucc. És tényleg jó minőségűvel csináltuk!!!
Bárt tudom nincs időtök, de ha csak sima festés és mondjuk nincsenek nagyon sötét színek (azt azért nehéz jól lefesteni tapasztalat nélkül) akkor simán meg tudnátok csinálni!!!!! Jó tudom ez idő kérdése, de spórolni rengeteget lehet vele. (Én már tudok glettelni, csempézni, festeni, fúgázni.......)

Bébic: nagyon édi Ákosod van!!! :lol: :lol:

Hozzátápi: szerintem is mindenki úgy csinálja ahogy ő és persze a babócája jónak látja. Én is rengeteget olvastam utána, itt is sokat beszéltünk róla, védőnő (na arra inkább nem hallgatok) más kismamik................. és ezt összegyúrtam aztán megyek a magam feje meg a józan paraszti eszem után!!!!! :lol: :lol: :lol: Hozzáteszem még csak gyümizünk, de lassan megpróbálunk egy kis krumplit, répát.........

Cukkini: én szeretem nagyon. Na persze nem főzeléknek, hanem rántva, grillezve, vagy ha nagyon zsenge salátába. :lol: :lol:

Na megyek! Kisfiam alszik, mosógép végzett, ki kéne teregetni, vasalók és mindjárt jön apa!!!! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.10 12:51-kor.
Vendég

No megetettem a fiam, betolt egy fél üveg par. burg. főz. csirkehússal. Komálta!!!!
Most megcélozta az asztal alsó részét, ahol az újságok vannak, illetve csak voltak, mert elpakolom....

Én mindent megkóstoltatok vele, hétvégén a gulyáslevesből krumplit, répát kap, meg nagyon zsírmentes levet...

Ma én is megkaptam a pelenkákat, amiket rendeltem, tökre jók... :) , lehet telerakni.

Reggel tisztába tettem, és lepisilte azt a zoknit, ami a lábán volt, meg a szekrényen lévőket is, a vége megint mostam ma... :?

Cukkinifőzelék? pfúj..., már a neve sem hangzik valami túl jól...

Én egyedül a halas kaját nem tudom, hogy kipróbáljuk-e..., lehet legközelebb...

Kép

Kép
dcili81

Cili! Ezt aztán már végképp nem értem, hogy miért adsz SÓS gulyásleves-alkatrészeket Daninak?

Kép
zölddisznó

Nálunk apa , paraapa, de próbálom kinevelni belőle!!! :lol: (na jó, azért Én is néha, de az előzményeik miatt + Tibcsike egy veséje miatt)

Nálunk is megy a habtapi vakarászás,olyan jó hangja van!! :roll: :lol: Máté pedig előszeretettel szedi szét és rágja/ná. Nem győzőm elszedni tőle.

Musi, gratulálok a kis hasrafordulósnak!!

verzso

Na meg mostanában már nagyon egymásra találtak a fiúk! Tegnap Máté hanyatt feküdt, Tibcsike oda hasalva hozzá és rágta az arcát és fülét, Máté pedig rögögte. Megtudtam volna Őket zabálni... :lol: :lol:

Manna, Dominak boldog feledik szülinapot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.06.10 13:00-kor.

verzso

Zöldi csak megkóstolja, 3-4 kanállal, aztán kapja a bébikaját....

Kép

Kép
dcili81

zöldi:
A böcsiben itt 3 évet betöltöttek is vannak, de nem is ezért nem veszik fel oviba, hanem, mert gondolom, ha látják, hogy hoppácska, ez a kiscsaj már felvételt nyert bölcsibe, akkor nem kell neki hely, így oviba fel sem vesszük.. Na ettől tartok én! :twisted: (úgyis megkapom majd előbb utóbb,hogy szar Anya vagyok, mert itthon csücsülök, a gyereket meg közösségbe szeretném járatni, de nemtörődöm is vagyok, így nem érdekel ki mit mond :wink: )

Hozzátápi:
mi még csak a gyümiket nyomjuk, a főzelékkel megvárom a 6 hót, de sót 1 éves koráig egyáltalán nem lát a gyerek,azután is csak módjával. :) gy vagyok az édességekkel is, és a teával

Alvás téma:
Anna, mint első gyerek, extra érzékeny volt, és mai napig az is, ő is a tipikus parkettareccsenésre ébredő gyerek. Aztán itt van legkissebbik, aki edzett nővére révén, na és az udvari gyerekek miatt is, így ő a legnagyobb zajban is képes elaludni :lol:

Még mindig nem kapok habtapit! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

bébic:
valószínű úgy vették fel bölcsibe, hogy tavly jelentkeztünk, mert akkor még nem tudtam, hogy Bence a pocakban, de akkor elutasítottak.. Gondolom várólistán lehettünk, csak nem értem, egy telefont sem eresztettek meg, hogy csókolom,itt laknak-e még, kell-e bölcsi, dolgozik-e... Nem értem miért olyan egyértelmű nekik, hogy, ha tavaly kellett a bölcsi, akkor idén is... Ha ezért bukom az ovit, itt vendetta lesz! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic, én a habtapi első adagját mosógépben mostam ki azt ajánlotta a gyógytornász...
persze jol kitoltam magammal, mert akkor még ugye nem voltak beragasztva a darabok, ezért állhattam neki puzzle-ozni, mert ez állatos habtapi és egy csomo részből áll :D

Kép
Kép
zsiraf8

[quote]Z írta:öldi csak megkóstolja, 3-4 kanállal

DE AKKOR MINEK KÓSTOLJA MEG???

Kép
zölddisznó

cili

[quote] írta:n mindent megkóstoltatok vele, hétvégén a gulyáslevesből krumplit, répát kap, meg nagyon zsírmentes levet...

és a fűszerek? :shock:

mági: sógornőméknél is igy van az első gyerek kislány nem alvós a második kisfiú simán alszik vendégségben is:)

Kép
andy30

zsiráf:
és nem tört a habtapi? hány fokon mostad?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!

jöttem visszaolvasni :wink: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Bocika: Köszi! :lol:
Én nem igazán szeretem a cukkinit, Ákosnak is csak kóstoltatásképp adtam pár kanállal, de hogy őszinte legyek, az mindenre hasonlított, csak nem cukkinire....olyan semmi íze nincs, de közben olyan fura nyúltáp-jellegű utóíze van...szal ha javasolhatom, ne vegyetek! Inkább én is megvárom a frisset!

Verzso: Édesek lehettek a gyerkőcök egy kupacon! :lol:

Mági: Ja, így már értem....jól belesz*rtak.... :? :?

Zsiraf: :lol: :lol: :lol:
Mienk tescos-betűs, de hogy fért be a gépbe? :shock: Nem tört meg vagy ilyesmi? Milyen progin mostad?
bébic

Mági: Ha tudom, hogy nektek is kell, vettünk volna szívesen.... :shock: :? még el is vittük volna nektek vasárnap hazafelé....
Nekünk anyós vette 7végén, és volt ott még bőven...(vidéki tesco)
Grrr! :evil:
bébic

Bébic! Már hetek óta van cukkini a piacon! Nincs mentség!

Kép
zölddisznó

bébic

Zöldi: Igeeeen?? Kösziii! :D (itt nincs piac, de majd Anyut ráállítom az ügyre....vagy majd hétvégén átnézük Erzsébetre a Musianyu ajánlotta piacra)
bébic

Ez egy olyan dolog (mármint hozzátáplálás), ami szerintem tök gyerekfüggő. Most biztos azt mondjátok, hogy nem vagyok rossz anya, de miért adok neki ezt meg azt.
Egy picit egyetértek Sarmonnal, és Bébiccel is...

Van aki még nem adott semmi a gyereknek, van aki még a gyümölcsnél tart, más bio cuccokat vesz, a harmadik meg pepecsel a kajával. Én senkit nem ítélek el azért mert ezt vagy azt csinálja. Tudom, hogy ti sem ítéltek el engem. Részemről ennyi, megkóstolja.

A fűszerekkel óvatosan bánok, nem lesz baj.

Kép

Kép
dcili81

Dominak boldog félévet!

Mush gratul a nagylánynak!!!!

Kép

Kép
dcili81

Boci! Én sem ítéllek el - de rossz szó - csak mondd már meg, hogy MIÉRT kóstoltatsz olyat, amit nem ehet? Nem kötözködés, csak kíváncsi vagyok rá, mert nem értem, nem látom értelmét.
Mi van ha qrvára ízlik neki, aztán 3-4 kanál után jön a GONOSZANYA és azt mondja, hogy majd egy éves korod után kisfiam, addig sajna nem ehetsz sósat, hiába ízlik ennyire. Bocs!

Kép
zölddisznó

Bébic: na éppen azt akartam írni, mint Zöldi hogy tuti van már piacon (bár szerintem fóliás). Anyuék is tettek el, már elég szép de kb. 2 hét még kell nekik!
Cukkinis kaják felsorolásából kihagytam a töltött cukkinit! Isteni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Cili: én nem ítéllek el! Tedd azt amit jónak látsz!!! Egyik ismerősöm is adott már ilyen kajákat ennyi idős korban, ő úgy csinálta, hogy utána fűszerezte a cuccot!!!

Dominak BOLDOG FÉLÉVET!!!

Mush: én is gratulálok a lánykádnak!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zöldi: te már megint keversz Cilivel!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zöldi! Igazából Daninak elég lesz az a pár kanál, utána kapja a bébikaját. Meg a lényeg, legalábbis nála, hogy folyamatosan lapátoljam a szájába. Hétvéégn húslevest evett, abban is volt fűszer, semmi baja nem lett, a végére mikor elég volt neki, egyszerűen kinyomta a nyelvével a kaját...

Kép

Kép
dcili81

mágnes: auchan nincs a környéketeken?
én ott vettem a hétvégén habtapit.

cili: ezek milyen pelenkák, honnan rendeled?

KépKép

Kép
orsimorsi

Áááááá, bocs Boci! Hiába, BocCI CIli CI-CI, nem mindegy? :)

Kép
zölddisznó

Bébic,
Tüneményesek vagytok.

Aida,
De jó hogy jöttél, szépek vagytok.

Trombi,
Jó nyaralást kívánunk.

Musi,
Dejóóóóóóóóóóó.

Zsiráf,
Mindjárt utaztok. coool

Dominak boldog félévest.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nálunk minden oké, Marci stat órát végigdurmolta, sőt többet is mert majd 3 órát, hát nem szívbajos a kiccsákó. Most vagánykodik az ágyban, mindjárt almázunk aztán ....., jó ez a 23 fok, nem igazán akaródzik kimozdulni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

babakuszom nagyon elvezte a babauszast! :lol: :lol: :lol: es le is kellett meriteni a viz ala! :shock:

amikor hazaertunk, kiszalltam a kocsibol es leszart egy madar! :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Azt a mindenit, mennyit irtatok reggel óta!

Lyndee: Dóri is felkel mostanában éjjel (igaz, csak egyszer), de olyankor éhes. Nem tudnám vizzel kiszúrni a szemét, addig üvöltene, amig megkapná a tápiját. Úgyhogy este megcsinálom, hütőbe teszem, s ha felébred azt kapja. Szerintem amig szopizik, ne adj vizet

Mush:gratula a forgáshoz!

Zöldi: nem megtámasztás nélkül ül, ott vannak körülötte a párnák, de annyira előrehajol, hogy szinte nem is éri a hátát
Pelus nélkül: Naponta egyszer kakil, ált. reggel korán ébredés/kaja után, délelőttönként van nálunk ezer fok, negyediken lakunk, és végig besüt a nap, ilyenkor a földön levő pokrócokra teszek egy pelenkázóalátétet, rá egy nem használatos lepedőt, a pisit nem engedi lennebb menni, a lepedőt meg cserélem...Inkább igy, mint hogy felfőjön a popsija

Andy: milyen fertőzést kapott? és hogy?

Nem adok bugyit. Ott van a saját pokrócán/ lepedőjén csóré seggel

Verzso:elképzeltem a jelenetet, ahogy a fiúk rágcsálják egymást, édi lehetett :lol:

Cukkini:én is adtam már, csakis frisset, szerette - amúgy eddig még nemnagyon volt olyan kaja, amit kiköpött volna, mindent megeszik, hálistennek nem olyan válogatós mint az anyja :D

Kép
galzsuzsa

Orsi ez az amit Zsiráf ajánlott!

Na a sok ci-ből nehogy a végére Bocili legyek... :shock:

Kép

Kép
dcili81

mush: irány egy lottózó....de a neten is lottózhatsz:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Na lépek, mert jön a magánvédőnőm...ami tök jó, de azt jelenti, hogy ellopja a Kismacskát, és csak este hozza vissza. :( Ez még mindig tök jó...lenn...ha nem gardróbtakarítás folytatására ítélt volna. :(

Kép
zölddisznó

Boci&Cili: szégyenszemre én is kevertelek már össze benneteket.... :oops: :oops: de fogggalmam sincs, mi lehet az oka... :?

Kubu: Köszii! :D
Áááá, mi meg se próbálunk kimenni, max a teraszig. Majd ha Apa 6 körül hazaér. Előbb néztem, 29 fok van árnyékban.... :?

Mush: Szerencséd lesz! :lol:
bébic

[quote]A írta:ndi! Sarmi sem jégkrémet adott, hanem egy darabka csokit a bevonatából!

:lol: Jajj lányok,ennyit lovagolni két kisujjam-körömnyi csokidarabon!!!!!!!!Az E betűk,meg minden...hihetetlen! :lol: :lol: :lol:
Uh szerintem nektek is a hőség tesz be! :lol: :wink:

Na sebaj,mondom elújságolom beléptem én is a habtapisok klubbjába.
Kép

Szerintem azért jobb ez mint bármilyen más textil játszószőnyeg,mert könnyebben mozog rajta,nem gyűri maga alá,mint az előző farmosunkat.Színes,szereti ő is hason nagyon kapirgálni... :lol:
Ami szar hogy a legnagyobbat vettük,mármint kockaméretben,10 darab volt benne és csak ilyen hülyén tudja az ember elrendezni hogy egy kilóg...ezzel rákényszerít minket a kitalálója hogy vegyünk még egy csomaggal belőle...miért nem úgy rakta csomagba hogy kijöjjenek az egész oldalak,pl 12db-ot?
Úgyhogy legközelebb megint kell venni egy csomaggal,mert így hogy néz ki.
Egyébként mi is Auchanban vettük,ez a nagyobb kockás 1290 ft volt.

Most megkövezhettek megint,mert Írisz ma még anyatejen kívül semmit nem volt hajlandó enni,és ahogy ismerem az ilyen napjait,ma már nem is fog,ÉS ÉN NEM IS erőltetem.A fülébe nem tömhetem.

Jah és holnap kapja az első pnemococcus oltását![/quote]

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Az Auchanban volt habtapi ,de az állatos fajta,olyat pedig nem akartam, Annának is ilyen volt, és több darab hiányzik, mint ami megvan, olyan sok kis apró kütyüből áll. A számosra vagy betűsre gyúrok...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Mint fent írtam, Tescos a mienk, az bötűs. :lol:
Hétvégén tuti megyünk itt Tescoba, megnézzem neked?
bébic

bébic:
az erzsébeti tescoba? Mert ott volt Apa tegnap előtt és nem volt :twisted:
Olyan fajta van, ami 26 darabos, de az kurta drága... legalábbis nekem most.... :?
de ha esetleg lenne addigra, akkor szólj már légyszi :) köszi! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

A babaklubban tegnap Vankó Magdolna személyi edző, a Nők lapja cafe szakértője, az Okosbaba program egyik magyarországi képviselője járt,itt nálunk,Kislángon.
http://www.vankomagdolna.hu/modszereim.html

Több baba közül Íriszt választotta ki bemutatójához,mert őt látta alkalmasnak,ő figyelt legjobban azokra a fehér alapon piros pöttyös kártyákra ,amit a nőci felmutatott.Sorban egymás után,mindegyiken külömböző mennyiségű pöttyel,amit mindíg hangosan Írisznek mondott is.Egyet mindíg elhagyott,míg végül csak kettő maradt,ha jól emlékszem 52 és 63.
Felmutatta,és megkérte Íriszt nézzen a 63-ra,és kismanóm ránézett.
Mindenki elképedt,tapsvihar...én meg rettentő büszke voltam.
Ezért érdemes élni anyukák! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mági: Aha, abba. Akkor azért megnézem neked, hátha hoznak addigra.
(nekünk anyós a 26 db-ost vette, ez a betűs, asszem 3990 volt, de ott akkor volt számos is, az 10 db volt asszem 1990, de mérget nem vennék rá)
bébic

ok cili

cili: ezek milyen pelenkák, honnan rendeled?[/quote]

akkor zsiráf:)
ezek milyen pelenkák, honnan rendeled?

KépKép

Kép
orsimorsi

sarmon. na nekem is ez volt a bajom azzal, amit anum hozott. mit kezdjen az ember 10 darabbal???
itt olyat vettem, ami 36 dbos es van benne betu meg szam is.mar majdnem sikerult letennem az osszeset. sokaig tart az osszeragasztas a hatuljan.
otthonra meg nem tudom, hogy milyet vesz majd anyum. megbeszeltuk, hogy a szobat, ahol mi alszunk majd kincsovel szonyeg helyett kihabtapizzuk(szerintem olcsobb is).

boldog felevest Dominak.

akik mar adnak foziket, es meg szoptatnak:szoktatok fejni, es azzal higitani a zoldsegeket viz helyett?

verzso. annak orulnek, ha szerencsem lenne.
itt van mar lotto szelvenyunk, amivel hetente jatszunk. asszem szolok anyukamnak, hogy otthon is vegyen egyet, meg talan veszek egy kaparos sorsjegyet, amikor elmegyunk setalni kesobb. most vegre alszik a manom. n7-kor kelt, majd uszas utan aludt egy fel orat, es 3 utan picivel sikerult elaltatnom.

zoldi. majd irok privit a nyaralasrol este. hogy haladsz a takaritassal?
amikor elkezdem a hozzatapit, es adok neki gyumit, mondjuk oszit, mikortol kell bele a rizsnyak?
csinaltal kepet Hannarol, amikor elaludt eves kozben?

trombi. jo pihenest!

orsi. na akkor nagyon varom, hogy ideerjen az a lanc! apa azt mondta hogy ejszakara vegyem le majd rola.

na megyek vasalni! :evil:

KépKép
KépKép
mush589

mush:
A láncot éjszakára sem kell és nem is ajánlott levenni, éppen az a lénye,g hogy folyamatosan viselje, és közvetlenül a bőréhez érjen. Észre sem fogja venni, hogy rajta van, nem tud rátekeredni, vagy ráfeküdni sem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na szóval........

Lyndee:és akkor más egyebet nem csinálsz Arni nózival?

Mági:sanálom h nincs már tejed,de sztem tök szupi h eddig is tudtál szoptatni.Gyerkőceid gyönyörűek

Mush:sztem jó ötlet volt ez az új topik nyitás

Zöldi:igen adtam már neki mást is kanállal,pl: a vigantolt abból kapja meg mikor beteg volt a gyógyszert is,aminek nem volt fecskendője
Gratula Hanna-foghoz

Vera:cuccos odaért????

Bébic:szijjja!!!!!!!!!!!!!!!!anyós :shock: :shock: ,de örülök h jó volt a hétvégétek

Kubu:csőrike haláli :lol: :lol:

Enikő:kis törpöd,nagyon pici :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Jaj nem tom még mit akartam írni,tovább nem jutok most egyenlőre az olvasással,mert Olcsi nem hagy.

Gabi:hogy vagy?

Kérdések:Olcsim kb már egy hete éjjelente 3óránként kel.Nem hiszem h azért mert éhes ,hanem felébred és nem tud vissza aludni,csak cicivel.Szóval ez elmúlik majd vagy mit csináljak?

A másik kérdés:pörgünk hasra,vissza,tolat ezerrel pörög a tengelye körül,olyan mint egy búgócsiga,de hasra csak jobb oldalra fordul,balra még nem megy neki,ez baj?vagy majd belejön abba is?nincs "elkésve"?

Hozzátápi:én azon a véleményen vagyok vele mint Zöldi és Zsebi hogy minek húzni az agyát,ha nem eheti meg....a másik meg h azért nem hiába mondja védőnő gyerek doki,meg a könyvekbe van írva stb...hogy mit mikor ajánlott adni,sztem nem hülyeségből ajánlatos "betartani" ezeket.
persze azok az anyukák már tapasztaltabbak akik már párszor ezt végig csinálták.
én úgy vagyok vele hogy hiába második gyerek,rohadtul para vagyok :roll:

Jaj képzeljétek!!!Volt ma nálam a védőnő ilyet akkor csinált utoljára,mikor hazajöttünk a kh-ból.Na de most sem Oli nézte meg inkább a falu pletykáját hajtotta....durva :roll: :roll:

Ma este megyek kozmetikushoz,holnap fodrászhoz,és holnap este megyünk sógoromékhoz,és vasárnap jövünk haza.Már alig várom :lol:

Most ennyi voltam,mert jött anyum
majd este még jövök

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?