Új privát üzeneted érkezett!

t lemaradt
almi
 
 


Olyan sokáig írtam, hogy Adri, beelőztél :-) Köszi az ötletet, most beugrott a neve, igazad van.

Gratulálok megint Dórinak! Most akkor elárulom, hogy hallottam róla! És hogy már a levezetőt futja Móninál! Szuper! Mi még gyúrunk, bár ma említette, hogy picit pihentethetjük a témát, amíg elkezd mászni. De mivel Ati mászik (amikor a Móni nem látja :D ), ezért folytatás van. Szerintem 1 hét múlva stabil lesz az ülés, és hamarosan feltápászkodunk. Akkor végzünk elvileg, ha a lábfejek megfelelően állnak.
almi
 
 


Reni,
szerintem, ha köhög és megindult az orra akkor kell köptető, nekünk az ambrobene és az ambroxol soha nem ért semmit. Ők ha kapnak rhinathiolt vagy robitusint szoktak, a naturlandos kakukkfüves köptető jobb lenne, de azt az erős kakukkfűs íze miatt nem tudom megitatni velük :( nekem izlik :) Homeosat még nem probáltuk.
Gyógyuljatok!

Anita
putyu
 
 

 
 

Drága Kállai Tamara!! Boldog 6. születésnapot kívánunk!!
Kép

Reni!!

Stodal jó, mert homeos. Nálunk néha használ, néha nem. Ezért felváltva használom a Rhinatiollal. Jó még a hagyma tea is és éjszakára a bazsalikom olaj a hátára kenve pici krémmel.
Szerintem az Essek nem ír nyakra-főre antibiotikumot, csak ha kell - legalábbis nekünk. Persze nem ismeri a homeos dolgokat így nem is tud ezekben gondolkodni!
Orrszívás is csodákat tud tenni ebben a korban még. A sószoba nekünk is mindig nagyon jó volt!
Jobbulást!

Anikó!!

Hogy vagytok???????? Műtét???

Lehetne már jobb idő, hogy bandázhassunk a játszón!!!!!

Sanyinak keresztszalag szakadása van és a porc több helyen repedt. Csütörtökön műtik :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Drága Tamara!

Nagyon boldog születésnapot!

http://www.mommo.hu/media/Disney_hercegnok

Kép

Anita
putyu
 
 


Tamara,

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép
Vendég
 


Reni,

Nekünk a Stodal eddig sosem használt, a legjobban talán a Rhinattiol vált be. Van, amikor a Robittusin is jó, van amikor nem használ.
Praktikerben van Crocs papucs???Nem a sima kerti papucsot láttad?:) Az teljesen más anyagból van.
Egyébként tegnap Anikó turizott nekünk egy vadiújat, dögös pink színe van és kemény 250 Ft-ba került:)))Zorka bele van szerelmesedve teljesen, aludni is abba akart.:) Úgyhogy Anikó ezúton is örök hála:)))
Vendég
 


Judit, kerti papucs :lol: Azt felismerem :-) Szerintem :-) Vagy eddig azt hittem. A CBA-ban is ilyet láttam a papucsosnál, de csak nagyok voltak. Egyébként én nem tudtam, hogy az anyagra is figyelni kell.

Aranyos lehet Zorka, jó üzletet csináltatok :-)

Voltunk dokinál. Tök üres volt a váró :-) Picit piros a torka, valami cseppet felírt, du. kiváltom. A porszívó láttán már ordítás következik.

Du. megvesszük a fát a korláthoz, így jöhet a szép idő, mert festeni kell... és jó lenne csavarogni. Ilyen hidegben nem praktikus a fogzás miatti nyálfolyás. Szerintem attól lett a megfázás, pedig cserélem a ruhát....
almi
 
 



Ok, Adri akkor jövő héten menjük vmikor.
A babaúszás bennünket is érdekel majd, csak gyógyuljon meg vagy legyünk túl a kivizsgáláson.

Katus, hogy telt az első hét?

Tamarának így ismeretlenül is boldog születésnapot kívánunk!

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Tamarának boldog születésnapot kívánunk!!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Évi, köszönöm a számot! :cry: :cry: Nagyon ideges vagyok. Úgy szidom magamat, szerintem le sem fekszek. Kis Gombócomat fogom lesni. :cry: :cry:

Többieknek írom, milyen b..f... voltam. Ati kiugrott a babakocsiból, amíg a tatyóját kapcsoltam be. Pillanat alatt hatalmas puffanással landolt mellette a padlón. Éppen a gyógyszertárba indultunk a fránya cseppet kiváltani. (Sinecod... nem hallottam még róla, 3*10 cseppet írt fel a doki.) Hűű, nagyon izgulok, remélem tényleg nem történt semmi baja.

Gyöngyi, köszönöm, hogy elmondtad mit kell figyelnem! Ne haragudj, hogy zavartalak! A nagy izgalom után 15 perc is alig telt el és elaludt szopi közben. Azóta alszik, se orrszívás, se gyogyi, se normális vacsi, se fürdés, pedig ilyenkor szoktunk csak végezni.
Ugye ez nem baj, hogy most alszik :?: :?: Úgy táncolnak az idegeim, hogy csuda. Fel kellene ébresztenem??? ....
almi
 
 


Reni,
nyugodj meg. Én most a helyedben felébreszteném, de csak azért, mert félnék, hogy mi van vele, és ha fel tudom ébreszteni, akkor megnyugszom, hogy nincs baja :D De biztos nincs gond, csak én ilyen kis fosós vagyok.
Láttad, hogy hogy esett?

Ancsi 3 hónaposan gurult le a kanapéról, semmi baja nem lett, nekem annál inkább, mivel 3 órát ültünk az ügyeleten a Madarászban :D
Majd tájékoztass minket!!!

Judit,
Zorkát felvették???

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Felébresztettem 1 órája. Minden rendben. Picit piros a kobak, de nem fáj neki. Vacsizott is. Az orra hiába szörcsög, szívom, de semmi. Spricceltem is pedig. A gyógyszer nagyon kesernyés volt. Kaptam olyan grimaszt! Éppen a gombomat akarja lerágni. (Remélem a mai nap etűnt fülbevalómért nem ő felelős...) Szóval ez nem a mi napunk volt. Most megyeünk összegubancolódni :D
almi
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk a Heim Pálban a neurológián. Nagyon aranyos volt a doktor bácsi, Dórit teljesen becserkészte, nem is sírt míg bent voltunk. Szerencsére várnunk is csak pár percet kellett. Végül is azt mondta, hogy szerencsére nagyobb baj nincs, csak az, amit eddig is tudtunk, hogy testszert laza az izomzata, de a kezeléseknek hála, már csak minimális az eltérés. A száját ő is kiszúrta, pedig már többet van csukva neki, mint nyitva. Továbbra is javasolja a gyógytornát, és a babaúszást, ha van rá lehetőség, akkor hydroterápiát is. Valamint halolajat kellene adnunk neki az omega-3 miatt.
Nagyon örülök, hogy nincs komolyabb gond, és annak is, hogy minden más orvosi tanács ellenére kitartottunk a gyógytorna mellett.

Tamara!
Boldog szülinapot!


Reni!
Hú, remélem minden rendben lesz Atival, nálunk szerencsére eddig nem volt ilyen gond, de mostanában kezdek frászt kapni, mert minden hová fel akar Dóri mászni. Szerencsére még csak a nagy ágyunkra tudott egyszer felmenni, de félek ez nem sokáig lesz így. A lépcsőn felfelé pedig már ügyesen megy (persze, ha fogjuk a kezét), de lefelé, mintha észre se venné.

Gyöngyi!
Nagyon drukkolunk Sanyinak! Jobbulást!

Emőke!
Akkor majd telefono egyeztessünk, hogy melyik nap, és mikor menjünk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Katus,

Nem tudom még, hogy felvették-e. Miért, kint van a lista? Miki csütörtökön reggel érdeklődött, azt mondták, hogy aznap döntik el kit vesznek fel és kit nem, de még egy csomó adminisztráció van vele, jövő hét második felében kerül ki a papír.
Vendég
 


Érdekes :)
1244272315.1931.doc

Reni, hogy van Ati?

Anita
putyu
 
 


Judit!
Még nincs kint a papír, tegnap délután néztem.

Reni!
Hogy van a kis Kos? :wink: . El is hiszem, hogy megijedtél, én is mindig sikításba törtem ki ha valamelyik leesett az ágyról.

Csajok napoztak ma a nappali kellős közepén:

Kép

Kép

Kép
ez egy kicsit sötét lett de annyira tetszik

Kép

Itt a jó idő :lol:

szandrakiss
 
 


Szandra, nagyon szépek, édesek a lányok :-)

Adri, ez jó hír. Nagyon gyorsan fejlődik Dóri, legalábbis nekem úgy tűnik még csak most kezdtétek a gyógytornát.
Ja és nekünk a doki az eskimo olajat javasolta. Recept nélkül lehet kapni a gyógyszertárban.
Ok, beszéljünk.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Szandra,

Nagyon dögös csajaid vannak!!!!:))
Vendég
 


Sziasztok! Pici lila folt a homlokon, semmi más. Viszont amikor a kezemben van annyira csimpizik, mint még eddig soha :lol: Fel kell falni. Sokkal jobban oda kell figyelnem rá, mert így gondok lesznek. Meglehetősen eleven lett az utóbbi napokban. Talán egy kicsit nekem is hamar jött, hogy hirtelen minden mozgásformába belekezdett. Ha nem próbálkozna felállni, akkor nem történt volna ez a dolog. Ma mutogatta, hogy ő ezt is tudja... Tornanéni vagy sem, de az biztos, hogy most nagyon sok dolgot tanult meg hirtelen.

Anita, hűűű. Most úgy tűnik nem kerültem bele az átlagba. Vicces, érdekes feladatok. Némelyiket ismertem, mindig ki szoktam próbálni az agyam :-)

Szép az idő, de a ruhaszárítónk elrepült :shock:
almi
 
 


Először is:

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki gondolt Tamira!

Annyi élményt szeretnék megosztani, de sajnos nincs elég idő, így a legfontosabbat emelem ki:

Zoli készített egy Maciházat, íme:



Kép


Kép

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Először is az elmaradásom:

Tamara!

Boldog szülinapot!


Kép



Reni!
Nagyon jó, hogy nem lett semmi baja Attinak :P Strapabíróak ezek a kismanók!
Igen, kell egy kis idő mire megszokod, hogy már nem "objektum" :wink:

Szandra!

Nagyon vagányak a csajaid :shock: ! No és a képek is gyönyörűek!

Anett!

Húúúúúúúúúúú! Nem semmi ez a maciház :shock: :shock: :shock: Nagyon ügyes az Urad! Talán sorozatgyártásban is gondolkodhatnátok :roll:

Anita!

E szerint én nem igazán vagyok normális :shock: (az igazat megvallva a főiskolai felvételimen ettől kacifántosabb fejtörők voltak...gondolom számomra ez azért nem volt "megfejthetetlen")

Anikó!


Te milyen jó kis turiba jársz itt titokban?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!!

Fejfájós Csajok!! Milyen volt a tegnapi napotok??? Marietta nagyon szarul volt. Egész nap szenvedett, de estére k.o lett a fejfájástól! :cry:

Azért próbáltuk jól érezni magunkat és kimentünk a "kisvakondos" játszótérre
Kép Kép


Reni!!

Örülök, hogy jól van Atti!! :lol:

Anett!!

Szuper ügyes a Zoli!!! :lol: :lol: Gondolom nagyon örültek a csajok!! Legalábbis Szonjus nagy áhitattal néz az apjára - teljes a szerelem! :lol: :lol:

Szandra!!

Jók a képek!! :lol: :lol: az első képen látszik, hogy mennyire nem hasonlítanak :lol:

Adri!!

De jó hírek!!! Ügyesek vagytok!! És ez a Te kitartásodat is dícséri!! :lol: :lol:

Anita, Anikó!

El vagytok tünve :shock: :shock: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anett, gratulálok a férjednek. Az enyém papírmakettezik, 1 éve csinál egy mozdonyt, így tudom mennyi időt igényel az ilyen jellegű munka. Még nagy pocakkal én is besegítettem a hatszögű csavarok gyártásába, amik 1 mm :wink: Mostanában nem halad vele, de mire befejezi szerintem már Atival csinálja a következőt :D

Évi, azóta méginkább résen vagyok! Egyre parásabb leszek. Csak tudjam jól leplezni.

Kép Az etetőszékben!!! Igazi férfi mód várja a kaját. Tekereg, dumál, cuppog :D Amikor a kép készült, még nem pottyant ki a kocsiból. Én tényleg mindig mindenhova bekötöm. De a pihenőszéket is a hátára vette...

Kép Ez nem jó kép, de a tartalma a lényeg. Ati csücsül (este fürdés után). Nagyon ügyi, minden irányból felül, csak még 1 kézzel minimum támaszkodik közben.

Kép És a csibész vigyor.... meg a nyáltócsa :-) (Lehet már felraktam a képet, akkor bocsi.)

Na, eldugulok. Ilyen ha "korán" elalszik :-) Már megint Szolnokon voltunk, és megint Ceglédig sírdogált. Lehet nem a 4esen kéne mennünk / jönnünk :wink:
almi
 
 


Anett, utólag is boldog születésnapot kívánunk Tamarának!

Reni, úgy látom, Ati sokkal jobban van :). Szuper ügyes, Móni is el fog ájulni tőle! :)

Mi tegnap délután értünk haza Bécsből, isteni jó volt ez a 4 nap... Másfél év után nagyon ránk fért, hogy kettesben legyünk egy kicsit, és mivel most megint legalább egy évig nem lesz erre lehetőségünk, ezt a néhány napot maximálisan kihasználtuk, nagyon hedonisták voltunk, ettünk, ittunk, mászkáltunk, aludtunk :lol: AZ utazás is nagyon klassz volt, életre szóló élmény volt ez a hajókázás...
Marci marha jól érezte magát itthon a nagyszülőkkel, akik félidőben váltották egymást, így mindenkinek jutott 2-2 nap a kisfickóból. Végig jókedvű volt, evett, aludt rendesen, fel sem tűnt neki, hogy elmentünk 4 napra... És amikor hazajüttönk, röhögőgörcsöt kapott, úgyhogy legközelebb bátrabban hagyjuk itthon, ha ilyen jól érezte magát :)
Néhány fotó:
Kép

A kínai crocs-ban bedagadt lábbal is el lehet sétálni akár a világ végére is:
Kép

Hazaérkezés után elaludtunk mindhárman:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!!

Nagyon jók a képek!!! :lol: :lol:
Ati imádnivalóan huncut!
Kata jó lehetett nektek :lol: jó a papucsod!!! :lol: és megint nagyot nőtt a pocakod!

Lányok! Akinek van kedve: ma délután 17-kor lesz a ?Mariettáék táncbemutatója a Műv.Házban. Persze nem ők lesznek az egyetlen vellépők, hanem az összes vecsési tánccsoport. Kicsit szemét módon 500,- a belépő :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kata,

Nem semmi mekkorát nőtt a pocid pár hét alatt, mióta találkoztunk:) Nagyon jó lehetett Bécsben!!!

Mi is kettesben voltunk hétvégén, Zorka anyunál aludt, mi meg szombaton outletben voltunk, aztán vacsi, mozi:) Vasárnap meg fél 10-ig aludtunk!!!:)))Meg is beszéltük anyuval, hogy ezentúl havi 1 hétvégén az övé Zorka:)
Pénteken voltunk UH-n, már kemény 6 cm a gyerek, megvan keze-lába, minden ami kell:) A dokim Zorka kezébe nyomta a fotót a kistesóról:)
Vendég
 


Sziasztok!

Felvették Lilkát a választott ovinkba, úgyhogy most nagyon örülünk.
:lol:


Gyereksziget van, a héten tervezzük hogy kilátogatunk.
Ha vkinek van kedve csatlakozni, szívesen vesszük ;)

zsanett
 
 



Kata!
Ügyik vagytok, ti is Marci is, hogy ilyen kis "könnyen" viseltétek a bécsi túrát. Azért utána édesesen aludtatok együtt. :)

Gyöngyi!
Húúúú, későn értünk haza így nem olvastam időben, hogy lehetett volna megnézni a csajokat pedig nagyon jó lett volna. Majd a videón!!

Reni!
Nem semmi Ati milyen ügyes, nekem fél évesen még nem ültek szerintem :roll: , azt hiszem!

Judit!
Még nincs kiírva semmi. 6 cm?, de kis cukor. Szerinted fiú vagy lány?

Zsanett!
Mi nem megyünk gyerek szigetezni mert nekem nem tetszik annyira :oops: , inkább egy szuper pancsi itthon a kertben. Szuper, hogy felvették Lilit az oviba. Különben miért ez az ovi volt a favorit?

Anett!
A telki kerítésünk készítésének pihije alatt kifaraghatna nekünk is egy ilyen kis maci házat a Zoli :wink: :lol:

Na megyek mert sorozat van :D

Szandra

szandrakiss
 
 




Szandra,

Szerintem fiú, de Zorkánál is azt gondoltam:)
Vendég
 


Emőke!
Holnap délután sószoba?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Szandra, szokás szerint szuper képeket csináltál, köszi, elmentettem őket :) Este mit néztél?

Judit, szép méretekkel rendelkezik a kiskoma :) Te hogy viseled a kánikulát? Én legszivesebben egész nap egy kád jéghideg vízben ücsörögnék...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

A lakásban még tűrhető a helyzet, ki sem mozdulok, ha nem muszáj. :)Amúgy meg az éltet, hogy nem egész 3 hét és a tengerben fogom magam áztatni:)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma Ancsi is légvárazik, bölcsiben van. Remélem legalábbis, hogy ma nem egésznap Anikó néni ölében csücsül majd, mint amikor a múltkor kénytelen volt a "sok gyerekkel" lenni.

Szandra, szuper képek :D Az előző napozósok is nagyon remekek :D

Adri,
jó az új avatarod, Szuper, hogy minden oké volt a neurológián.

Emőke,
mi van az aszthmával?

Gyöngyi,
milyen volt a fellépés?

Judit,
grat :D

Kata, Judit,
milyen kánikuláról meséltek? (Nekem itt az egyetemen befagy a hátsófelem. Pulcsi+sál és még így is...)

Megvagyok, dolgozom, nehéz, mert este még nevelni is kell a lányt, nem vidám-összeborulásos-hepinessz van :S

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,

Melyik egyetemen dolgozol Te, Szibériában???Úúúúúgy szeretnék egy kicsit fázni:)
Legalább 30 fok van odakint, a lakásban is már 26.
Vendég
 


Nálunk a lakásban 23,5 C van, ami egészen kellemes a kinti tikkasztó hőséghez képest... Délelőtt viszont elvittem Marcit Magdához oltásra (agyhártyagyulladás és kullancs ellen adattam be neki 1-1 szurit), és mire hazaértünk, azt hittem, hogy vattát köpök... Ráadásul ma még lesz egy kanyar, mert este nyőgyógyászhoz is menni kell.

Judit, Téged a tengerpart miatt irigyellek, Katus, Téged pedig a didergésért - de jó is lenne egy kicsit... Bár erről az jut eszembe, hogy nálunk a cégnél is mindig úgy ment a légkondi, hogy egész nyáron fáztam, és csak este, meló után lehetett azzal szembesülni, hogy nyár van. A régi szép idők! Na nem mintha cserélnék... :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Tessék magaddal innivalót vinni, ne csak a gyereknek, hanem Magadnak is!!!
Vendég
 


Megjöttünk a dokitól, minden rendben van (a súlyomat leszámítva, dehát ezt már régóta tudjuk :evil: ...), a kisfickó a korának megfelelő méretekkel rendelkezik, kb. 1100 g. És most is lelkesen mutogatta a férfiasságát :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Tudjátok már mi lesz a neve?
Vendég
 


valószínűleg Zalán - de erről még Pétert is meg kell teljes egészében győznöm, mert neki is tetszik, de egyelőre az a baja, hogy azt nem lehet becézni... de majd lejátszom neki néhányszor az első Emil Rulez albumot :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kukucs :D

Szandra Drágám, jó fej vagy, itt hiányolod a népeket, oszt Te meg hallgatsz, mint a sülthal :D

Kata,
szuper :D

MA nagyon durva dolgot csináltam, időre kellett beérnem a munkahelyemre, de anyu vonata késett, nekem meg ment a busz (a dilinyós máv mindig variál valamit a menetrenddel mostanában tökbénán járnak a vonatok), úgyhogy szegény Ancsit leparkoltam a péksarokban. Kb 3 perc múlva befutott anyu és én is pont elértem a buszt, de szegény eladó csaj nézett kerek szemekkel, hogy mit is akarok??? Muszáj volt, Ancsi meg tök jól bírta :D Azt ne kérdezzétek, hogy miért nem jutott eszembe, hogy autóval bejöjjek valameddig és akkor rohanni sem kellett volna. Teljesen kész vagyok agyilag... :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


sziasztok,

Emôke, Anita, Judit, köszi a köntös felajánlásokat. azóta 2 van már, úgyhogy ha valakinek kell, csak szóljon!:) Croc papucs viszont azóta sincs, eddig csak 22-tôl láttam.

Szandra, naggyon jók a képek, a csajok meg szépek!

Reni, mekkora már Ati is és milyen ügyesen ül!

Kata, szerintem is aranyos a Zazi :)
Ennél már csak a mi névválasztásunk rosszabb, ugyanis nem szeretjük, ha Esztizik, pláne ha Esztikézik Esztert. :oops:

Katus, nem vagy semmi! Amúgy hogy bírod? Anikó nénirôl írnál nekem privátban akár? 2 hét múlva 3 hétre bezár a bölcsi, Anyu bevállalt 2 hetet, 1 hetet kellene megoldanunk. Eddig azt hittem sima ügy lesz, de most minden annyira gáz a munkahelyemen, hogy lehet 1-2 napot nem tudunk. :?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Katus, szerintem normális jelenség, hogy stersszhelyzetben az embernek nem sikerül épkézláb megoldást kitalálnia. De Ancsi ügyes volt, feltalálta magát!

Viki, szerintem jövő hétvégén megint megyünk Ausztriába, ha addig nem kapsz crocs-ot, megnézem Parndorf-ban! A múltkor 18-as mérettől voltak...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kép



Katus!
Bátor vagy és bolond! Ilyen esetekben miért nem szólsz valamelyikőnknek aki itthon szokott lenni? Én konkrétan bármikor rugalmas vagyok ha van a Zsolt akár 3 percre is. De az a lényeg, hogy megoldódott és nem lett semmi gáz.

Judit!
Ovira ki van írva, hogy csak júni 22. után lesz csak kiírva a döntés :roll:


Holnap magas lesz a UVB, ne menjetek napra 11 és 3 között!!!

Sz

szandrakiss
 
 



Szandra,

Köszi, hát nem kapkodják el a dolgot az tuti. A Falusiból már kimentek az elutasító levelek. Azt reméltem, hogy egyszerre volt döntés, de ezek szerint nem...
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?