Új privát üzeneted érkezett!

annus köszi :) ilyenkor úgy érzem mintha kicsit átjönne a te nyugodtságod hozzám :)

Lara is 4360 g volt tegnap este, dehát 1 hét alatt most csak 50-et hízott a 200 helyett :(

Azt meg nagyon útálom, hogy tényleg ha visszaolvasnánk tele van velem a fórum :(

Bocsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jó reggelt

Ma este 11:30 után 03:00-kor keltünk, aztán 07:45-kor. :lol: Hihetetlen.
Viszont van egy olyan szokása Nórinak, amiről nagyon le kéne szoktatni, mert ez mostmár a kezdetek óta tart. Azt csinálja, hogy pelenkázáskor kicsomagolás, törlés,új pelus alátesz, krémezés....nnnaa, és itt akad el a folyamat, mert gyakorlatilag 10 pelenkázásból 8x ekkor pisil.Fel lehetne rá készülni, hiszen tudom hogy ekkor fog pisilni, de a baj az hogy mindig krémezéskor teszi, és sokszor mivel ilyenkor a lába az egekben van, a pisisugárral az egész ruciját összepisili.
Ez történt most éjjel is. :( Aztán ha már át is kell öltöztetni, akor van olyan hogy nagyon felébred és nem tud jól visszaaludni (ma szerencsére nem így volt!!!).

Illetve akkor is mindig bepisil, amikor kiveszem a fürdővízből és apa becsomagolja a törölközőbe. Itt is 10 alkalomból 9x bepisil. (apára :lol: :lol: )

Van valakinél hasonló? Mit lehet ezekkel kezdeni? Vagy majd magától kinövi?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Évamama köszi.Most épp állandóan szoptatok,hogy visszajöjjön a tejcsi.Minden nyekkenésre ott vagyok.Igaz a lakás szalad,de nem ez a lényeg.
Szóval eszünk ezerrel.Most is mennem kell,épp csak ittam.már újra kéri.Bár most szerintem nem éhes,de azért hagyom had dolgozzon a cicin.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

pingi nálunk kaki megy általában a tiszta pelusba, pisilni meg persze, hogy akkor pisil, ha levegő éri, Éduánál pont ezért fújkáltam mindig, mikor vizeletet kellett volna gyűjteni a felragasztós zacsiba :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Én csak egy mellből szoptatok, így is néha visszajön a tej :?
Vendég
 


Pingi,Hanna dettó ugyanezt csinálja.Szinte minden 3-ik peluscserekor.
Ez természetes.
Edua akkor add neki üvegből.Larának is jobb ha egy nyugodt mamija van.a homeós bogyó mellé vehetek be fájdalom csillapítót????

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus!Vicces,és tudom nem így"kellene lennie",de mióta megint kevesebbszer eszik,nem 7x csak max 6x megint van tejem rendesen. :roll: Ezt én sem értem,mert ugye gyakoribb szopi=több tej.Na nálam akkor kezdett apadni.
Edua!Sajna Rikinek is orrán-száján jön utána(sőt van hogy közben is,de szerintem a mohóságtól,mert úgy veti rám magát,mint egy éhes medve) néha,és szinte mindig bukik valamennyit. De nem engedi magától a cicit,csak mikor máj pukkadásig van.Akkor meg elájul a kezemben és csak lihegni tud. Próbáltam leoperálni,és büfi után letenni a helyére,de akkor meg őrült ordításba kezd,és ha visszateszem még jócskán eszik.Ebből én arra következtetek,hogy nem lakik jól. Nos tudom,hogy ez rengeteg,de ha megint szaporítom a szopikat,és elkezdek apadni,megint kiborulok,és az egyikőnknek sem jó. És hát Riki már nagyon nagy.Tegnap fürdés előtt volt 4,76kg.Már a 2-es méretű Tesco-s pelus alig jó rá.Éjjelre nem is olyat kap. Panndival ellentétben én meg már a túlzott gyarapodása miatt aggódom.Normális 6 hét alatt 1610g-ot gyarapodni?? :roll: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Te jó ég.
Nekem most esik le valami. :shock:
Nézegetem, hogy itt azok a babák esznek 100 körül akik bőven alhagyták az egy hónapos kort.
Nóri meg kb két hete betermel 100ml-t simán, az most lényegtelen hogy ez anyatej+ tápszer vagy csak tápszer. Nem etetem túl a gyereket? Mert olvastam hogy azért a tápszerrel az anyukák könnyen túletetik a gyerkőcöt.
És érdekes, hogy ma reggel csak szopizott, (most nem álltam neki fejni mert már egy csomó tejci így is kérba veszett az ágyneműn...inkább gyorsan cicire raktam), szerintem 100-at nem tud kiszívni, és mégis olyan nyugodt, most alszik.
De amikor olyan történt hogy nem volt tej és csak tápszert kapott akko is megevett 100-at.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Zsófi is több mint egy kilót hízott anno az első hónapban :wink:
Vendég
 


Kutyafüle nem baj az sem ha hízik.Minden baba más.Ha nektek úgy jó hogy kevesebbszer eszik többet,akkor csináld úgy.Gréta is napi 6x hamizott,de nem tom mennyiket mert nem mértem.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pingi
nálunk is ez volt, szinte mindig pisilt, amikor levettem a pellust. De "kinőtte", most már rég volt ilyen.

Harhaj
nekem is ezt csinálja Kolos, bár ritkábban. Nyöszörög, aztán alszik tovább. Én lejjebb vettem a babyphone érzékenységét, és csak akkor hallom, ha már tényleg sír. Nem tudom, ti lehet egy szobában alszotok vele...

Kutyafüle
ha nálunk normális 4 hét alatt 1470 gramm, akkor Rikinél is normális 6 hét alatt 1610. :-)
pumuklii
 
 


Jajj,de jó!!!!Megnyugtattatok!Akkor marad minden így anya és baba örömére!!!! :lol: :lol:
Annyira ari,mikor így kinyúlik!!!!!Egyszer lefotózom már.Aztán meg liheg az ágyon. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Bocs, ismét jelentkezem a partvonalról.

Ezt írtad: "Tudom kb.8x kellene hivatalosan ennie és nem ennyit,de ha így áll be a kis szervezete?"

Nem kell kb 8x ennie. Nincs olyan, hogy hivatalosan. Van egy átlag, amit sok-sok gyerek megfigyelése alapján le tudtak írni, az pedig az, hogy általában az ilyen korú babák 8-12-szer szopiznak egy 24 óra alatt, ha az igényük szerint etetik őket, és nem kapnak mást (víz, tea) anyatejen kívül. De ha a Te babád saját akaratából kevesebbszer eszik, és ezzel remekül elvan, gyarapszik, akkor nincs gond. Az átlag azt jelenti, hogy a babák nagy része nagyjából azt csinálja, de lefelé és felfelé is vannak eltérések. Szóval nyugodj meg!

Az 1610 g gyarapodás remek.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Edua!

nyugi!Nem csak veled van tele az oldal!Hanem velem is :lol: :lol: :lol:

Ma éjjel engem is lepisilt Iza.Pontosabban a tenyerembe...Én azt szoktam h amikor kibontom a pelusból akkor a régit hagyom alatta h esetleg abba pisiljen...Most mrá sokkal ritkábban pisil,kakil össze 2-3 pelust egy pelusozás alatt,de régebben nála is divat volt...

Kutyafüle!
Izusnak is lassan kicsi a 2es tescos.Mert az 3-5 kilóig van!Szóval legközelebb kapja a nagyobbat!Huu,pelust is kel vennem,jó h eszembe jutott! :lol:

Pingi!
Nem szentírás h mennyit kell ennie egy babának,szóval nyugi!!!Nem lehet minden baba tankönyv szerinti!
Nekem Iza hála az égnek 8-9 körül legkésőbb elaszik és utána 3kor kel.Aztán meg 6-7 kor.Nappal nem tudok aludni,de nem is avgyok álmos csak este!

Anita!
Lesz ott elég tejci,nyugi!A sárgaság miatt meg ne aggódj,hiszen szépen fejlődik a gyerkőc!!!!Teáztatod még?Lehet h azt el kéne hagyni,nem?Vagy mit mondtak rá?Mert a tea esetleg eltelíti és ezért nem szopik annyit.De ez csak egy tipp.Lesz még vérvétel neki?

Na megyek sétálni még a meleg elött!

annus11
 
 


Lara 6 hét alatt 1330-at hízott.

pingi nyugi Lara is evett 3 hetesen 80-100 között és azóta is tartja :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


J mi 6-7szer szopizunk,általában 7szer.Tehát kb naponta 700ml lemegy neki,de inkább több!Azért az a 100 ahogy most megmértem 120 :lol:

annus11
 
 


Adom még neki a teát,de nem iszik sokat,meg ugyanolyan éhes.Ha nyekereg egyből cicit kap.Jövőhéten lesz a vérvétel,ezért félek.
Tényleg hívom is Karcagot,ma kéne időpontot kérnem.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zita köszönöm!!!Igen én is az átlagra gondoltam a "hivatalos" megfogalmazás alatt.A múltkor az LLL tanácsadó hölgy mondta.De ha mind azt állítjátok,hogy ez így jó,akkor én megnyugszom. :D
Annus!Képzeld!Ráadásul úgy bevásároltam a 2-es Tescosból,hogy még van 2 bontatlan csomag.Sebaj!Jó lesz az tesóbabának!!! :lol: De 1600-ért nem volt szabad otthagyni.De van még 1-1 csomag Liberó meg Pampers,meg Dm-es, amik ajándokok voltak.Azok 6kg-ig jók,szóval váltani fogok azokra,ezeket meg tényleg elteszem.Egyébként van 3 csomi 3-as Tescos is. :oops: Én akció őrült vagyok.Ez sajna jellemhiba.Egy a millióból. :lol: De legalább nem kell venni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is mindent akciósan vásárolok...most valószínű nem a tescosat veszem mert van kuponom a dmbe.Meg a tescoba egyedül nehezen jutnék el,nincs messze csak a villamosra fel kell mászni...de majd pénteken kimegyünk együtt megint és akkor veszek!

annus11
 
 


Na 16-án kell menni vérvételre.Próbáltam puhatolózni,hogy mi van ha nem csökkent,mert azt mondta azért kell a vérvétel mert arra vár hogy csökkenjen.Szóval elég undok módon azt mondta majd akkor megbeszéljük a teendőket.Tuti be vág minket.Hisz még sárga.
Most megint kiborultam.
Bocsi,hogy csak itt nyavajgok,majd jövök ha elviselhető leszek.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nektek nem röfög a gyerek? :-) Néha úgy veszi a levegőt. Azt mondta a doki, h próbáljam meg kiszívni, de nem nagyon jön ki. AZt mondta, hogy ez a bukásoktól van, benn marad a járatokban vmi és az ott liftezik, amig valahogy ki nem jön.
Csak úgy hallom sokkal lejjebb van, orrszívóval soha nem jön ki.
pumuklii
 
 


pumukli

rofog hat :D
fluimare nekem bevallt sztem.. legalabbis halkabban rofog utana vagy sehogysem!
az ilyen orrspray

anita
ha nem aluszekony es eszik rendesen akkor siman lehet anyatejes sargas

Netti
Kép
maumau
 
 


Fruzsi ma eddig kétszer evett: 120 és 170 grammot, egy mellből. Már tuti, hogy eleget eszik :)
Vendég
 


panndi
hogy hizik akkor ilyen keveset ? :D
nem ertem..

Netti
Kép
maumau
 
 


Én sem... lehet, hogy a napi 10 kakival távozik is. Mjad megyünk jövőhéten dokihoz, aztán talán okosabbak leszünk.
Vendég
 


hat nem ehezik az tuti :D

Netti
Kép
maumau
 
 


sziasztok!

Pumukli, szerintem ezek a kicsik mindenféle hangokat hallatnak! :lol: röfögés-makogás-nyávogás, van itt minden

az éjszaka tök jó volt, gyakorlatilag 1x kelt enni, meg utána 6-kor, de az már nem éjszaka :lol:

a férjem tegnap azt mondta, hogy ahelyett, hogy itt fórumozok, inkább töltenék le dalokat a gyereknek. A kis tudatlan persze nem tudta, hogy ezt már rég megtettem! :lol: Ti szoktatok hallgattatni vele? Én eddig még csak klasszikusokat kapcsoltam be neki, azt szereti. :P

Anita, ne aggódj, nem lesz semmi baj! Hisz Hanna szépen eszik, hízik!

Amikor itt mennyiségekről írtok, én mindig csak nézek nagyokat, meg fogalmam sincs, hogy Marci mennyit eszik, mert én még sohasem mértem. Nem is tudnám, mert nincs itthon mérleg. Összesen 2x volt megmérve a védőnőnél, 1 hónap alatt 700 grammot hízott, látom rajta, hogy elégedett, szóval gondolom ez megfelelő.

Ja, tegnap előtt -csodák csodája- megérkezett a családi pótlék is! Egy teljes havit kaptam, pedig valami tört összegre számítottam, hiszen Marci 8-án született. Erre megvilágosítottak, hogy aki a hónap 15-e előtt született, az arra a hónapra teljes havit kap, aki 15-e után az meg semmit. Ez igaz? :shock:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Aranyosak a babák!

Szerintem nem baj ha sokat eszik egy gyerek, mert amíg nincs rossza hatással rá addig biztos minden rendben van vele.
Nálunk 90-100 ml az egyszeri adag.Van amikor több van amikor kevesebb.Ebben a nagy melegben inkább többször eszik de keveset.Gondolom néha csak szomjas.Én nem nagyon teáztatom.Ha megyünk valahová akkor forralt vizet adok neki, mert ugye nem mindenhol lehet csak úgy előkapni a jó öreg ciciket.

ma voltunk védőbe, 4200 gramm a gyerkőc és 55 cm.Egy kiló hízás és 3 cm növés.Nem rossz. 8)
A fejét is ügyesen tartja és már nagyon át akar fordulni, de még nem jött össze neki, szerintem már nincs sok hátra és sikerülni fog.

Időbeosztás,
én is igyekszem mindent apránként megcsinálni.Ma porszívózás, felmosás és főzés van a programban.Most megfőzök meg felmosok aztán szopi után kiteszem a teraszra és felporszívózom a szobánkat.Régebben rohanás volt, mert mindent egy nap alatt akartam megcsinálni, de már kordában tartom magam. :lol:

Röfögés,
az enyém is csinálja, sőt mikor meg volt fázva nagyon durván nyomta.nem szokott bukni így nem tudom nálunk mi lehet az oka, de gyanítom hogy neki is nagyok lesznek a mandulái, mint nekünk.

Na most már megyek!Szép napot!

KépKép
harhaj
 
 


adraci
majd kiderul.. en 16an szultem :D
sztem nem igaz amugy..
legalabbis a masodik fele h az nem kap semmit :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Panndi: Annak idején Nekem is ez volt Patrikkal. 100-nál sosem evett kevesebbet. Átlagban 7x egy nap. Mégis a 3. hónapra már úgy lelassult a súlynövekedése, hogy el kellett kezdeni tápszerezni. Na attól szépen beindult a súlya. Dokinéni becsületére váljon, hogy az utolsó pillanatig kivárt, és csak akkor adott tápszert, amikor már 2 hét alatt se hízott 50 g-nál többet. Most viszont Nóri 2 hét alatt 600 grammot hízik ugyanettől az anyatejtől :shock: Na erre varrjunk gombot. Neked is Zsófi egész más volt.
Nekem mindkét gyerek minden kajálásnál kakilt (ill. Nóri most is :D ) az anyatejtől. Ez nem biztos, hogy összefügg a hízással.
Na nem akartam okoskodni, csak anno Én sem értettem, hogy Patrik mért nem hízott. Hosszában viszont nőtt, mint a bolondgomba.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Adraci!Mindenki megkapja a szülés hónapjára is,nemcsak a 15-e előtt szültek.Én 29-én szültem,és kaptam áprilisit is. :lol: :lol: Teljesen jól jártam!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Utánanéztem: anno Patrik 10 cm-t nőtt az első 2 hónapban. Utána persze ez lelassult.

Kép

Kép
sissy29
 
 


Na én még nem kaptam családi pótlékot.De postán adtam fel...kíváncsi leszek mikor jön meg h mennyi!De ma még megnézem,reggel még nem volt rajta,lehet h korán néztem...

Voltunk dm,bolt meg lottózó.Boltban kérdi a csaj h kérünk még vmit?Na mondom tán 6ökörnek néz,aztán leesett h ketten vagyunk :lol:
Lottózóban meg kérdi a néni h fiú v lány(gyerek piroabna,rózsaszín kistakaró)mondom lány :lol: :lol:

annus11
 
 


Ja és én hallgatok zenét.Napközbenis sokszor megy a rádió,de gyerekdalokat is hallgatunk reggel,a telómról játszom le neki és énekelünk is :lol: :lol:

annus11
 
 


Jo reggelt!

Apa elvitte ma a laptopot :(
Nekem is mondogatja,aludjak napkozben,de nekem se megy..

Anita,
minden ok lesz Hannaval,mep Bogi is sarga kicsit. Tea helyett sztm is ciciztesd.

Pingi,
Bogi is sokszor csinalja,h lekerul a pelus,es latom folyik is a pisi. Ujabban mikor a kis feneket torlom,lepukiz :)

En ugy tudom,a csaladi p. jar arra a honapra,mikor szuletett a baba,ferjemnek legalabbis azt mondtak,kapunk majusra is (Bogi 21-ei).

Nektek nem szoktak a babak szopi kozben bufizni?Mokuskanal ez a legujabb,tomi a majmot,kozben buffent egy jo nagyot.. :)

emese1979
 
 


Meg 1kerdes: kell ma pelust vennem,Bogi 3,3 kg, szerintetek meg 2-4 kg-t vegyek neki,vagy mar johet a 3-5 kg-s?

emese1979
 
 


Pingi!
1. Nem kell éjjel tisztába tenni, ha nem kakis, igy megúszod az esti mókát. (nekem azóta van éjjeli szopi után alvás...)

2. tápszerrel valóban túl lehet etetni, ill. cumisüvegből, mert abból sokkal többet tudnak enni. Ha ciciből kevesebbet eszik, azzal lakik igazából jól, a többi csak plussz ;)

150 ml/kg a napi igény (ettől van aki kevesebbet, van, aki többet eszik, hangsúly azon van, hogy üvegből bármennyit megesznek... )
Olyan kövér tápszeres babákat láttam!! :shock: :shock:

olvasok tovább
Vendég
 


Pumukli! Én írtam, hhogy a KÉK SZÍNŰ nyomtatvány a nyerő –és a netről letöltött nem. (Pest megye). A könyvelőm szerint ez épp attól függ, hogy melyik hölgy veszi át tőled a kérelmet, ill. aznap milyen kedve van. Tök jó, mi?…

Adraci! Én úgy tudom, hogy amelyik hónapban született a baba, arra a hónapra már jár a CSP. De már semmin nem lepődnék meg…

Mi is voltunk tegnap méreckedni. 3650 gr Bogyó. Ő születés után visszafogyott kb.200 gr-ot, így kb. két hét alatt kb. 400-450 gr -ot hízott. A bátyjaihoz képest ez kevés, na de a a kiscsaj teljesen „jól működik” így szerintem tök mindegy, hogy mennyit hízik… :)

Ja, és a védőnőnél csak 50 cm volt. Gondolom, nem ment össze 3 cm-t az elmúlt 2 hétben… ;) :lol:

Szörcsögés, röfögés: Bogyó is szokott. Félrenyeli a tejcit… Ma végre kiszívtam az orrából egy adag trutyit. Hát, nem igazán tetszett neki. Viszont most nem szörcsög… :D

Gyarapodás: nemcsak a tej mennyisége,a minősége is számít. Sőt! A barátnőm lánya az átlag alatti mennyiségeket szopizik, 3300 grammal született, és 2 hónaposan 5,5 kg. Mert nagyon „zsíros” (sűrű) a teje –az okosok szerint… A baba arca meg telistele van tejpöttyökkel. Az előző két gyereke is hasonlóan gyarapodott pár hónapos koráig, aztán ez lelassult a „normális” szintre+ a pöttyök is elmaradoztak…

Emese! Most tűnt fel, hogy egy napon szültünk… :)
szkitty
 
 


Emese!Szerintem veheted a köv méretet nyugodtan!!!Legalábbis mi már azt használtuk ilyenkor,ebben a súlycsoportban :wink:

annus11
 
 


Kérdés:még vennem kell orrszívót és hőmérőt.Milyet vegyek??????

annus11
 
 


Emese! Szerintem egy csomit még nyugodtan vehetsz a kisebből. Sajna, gyorsan fogy.. (A hugom kiszámolta, hogy az ikreknél mennyit költenek egy hónapban pelusra. Valami horror egy szám jött ki!!!)

Én sem rakom tisztába éjjel Bogyót. Igazából azt sem tudom, mikor ébred, mert tök kómás vagyok. Kiveszem a kiságyból magam mellé, szopizik, én meg alszom tovább... :oops:
szkitty
 
 


Kitti!
Jó hogy irtad ezt a gyarapodás dolgot. Nekem sem esznek túl sokat, most 3,5 kg-k és kb 60-80-akat esznek 2 hónaposan.. Igaz van mit bepótolni :) De nekem is nagyon pöttyösek és azt mondják, zsiros a tej. Különlges összetétel korababáknak kialakitva ;)
Vendég
 


Emese: Na, ismét 2en 2félét írtunk. ;)

Annus! HŐMÉRŐ: A legbiztosabb a hagyományos higanyos hőmérő. Na, ilyet már nem fogsz kapni. (Ezévtől betiltották.) Nekünk van elemes, többis. Egy idő után össze-vissza mérnek. Utálom mindegyiket. A fülhőmérőket istenítik -csak ott is figyelj arra, hogy ha lemerülőben van az elem, már nem mér pontosan... Bár állítólag most már van olyan is, amelyik jelzi, ha merül az akksi/elem benne. (Csak tudd kifizetni...)

ORRSZÍVÓ: Szerintem a porszívósok a legjobbak/leghatékonyabbak. AZért mérd meg a porszívótok csövét, mert mi anno úgy jártunk, hogy a "minden típushoz jó" orrszívó-porszívó a miénkbe nem volt jó...
szkitty
 
 


Nekünk fülhőmérő van, eddig nem volt rá panasz.

Nekem is azt mondja a védőnőm, h jó zsíros a tejem, egyszer lebukta Kolos :-)

Emese
én már a nagyobbat venném.

Megnéztem a törvényt, kap mindenki az adott hónapra családi pótlékot.
pumuklii
 
 


hőmérő van itthon egy digitális és egy higanyos is :lol: csak nem tom h a babának nem kéne e külön,na meg hol mérjem neki.popóban?tegnap néztem füllhőmérő 9ezer vmennyi.....még az a rugalmas végú is csak 1000 ft körüli...

porszívó nekünk vízes van,tehát nem porzsákba hanem a vízbe szívja a koszt,nem tom h erre rá lehet e tenni.pedig ez a hatékonyabb...de lehet egy kézi sem árt,max utazásnál jó lesz!

Emese!
ezek után vedd amelyiket jónak látod!mondjuk nekem kb 2 hétig elég 1 csomag pelus.

nagyon gondokozom a mosható pelenkán....lehet h kipróbálok egyet és ha jó akkor váltok,olcsóbb az bizti!!!!már ki is néztem egyet!!

annus11
 
 


lányok visszakaptam a nyugis kisbabámat, eszik, nézelődik, alszik :), nagy kő esett le a szívemről

nálunk 2 hét alatt fogy el egy csomag (66) db-os huggies pelus, pedig az éppenhogy kakisnál is lecserélem, éjszaka én sem rakom tisztába csak ha kakis :)

annus nekünk is a porszívós orrszívó jött be :)

lázmérőben digitális van, lehet nekünk sem ártana már lecserélni az elemet benne, 6 éves már :)

csp. én ápr-ra csak töredéket kaptam 1100,-Ft-ot, de májusra az igénylés hónapjában már teljeset

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Iza itt vigyorog a kezemben,de egész jól pötyögök 1 kézzel :wink: lassan kajcsi van neki,meg nekem is :lol: :lol:

annus11
 
 


emese én meg 4kg-nál váltottam a 3-5-kg-ra

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


még v.mi -aztán eldugultam... Valaki kérdezte a DM-es "50-es kupot"
itt megtalálható minden:

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... eauty.html
szkitty
 
 


Emese

Mi a kettest használjuk. Szerintem vegyél nagyobbat.

KépKép

KépKép
anika78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: