Új privát üzeneted érkezett!

Hazaértünk a vérvételről, holnapra várható az eredmény. Utána Andris kapott Mc reggelit (ünnepnap van, Apa szülinapja; ő dologozóban, mi meg ketten megünnepeltük őt), hogy szépen eljött velem a rendelőbe, a bankba és a DMbe is. DM-ben vettem nagyon szuper pelenkázótáskát. A régi már kiszakadt belül és esélytelen volt megjavítani.

Vicger: Szerintem a ti esetetekben még ugye meg van "bolondítva" is a kiskamaszkor az egyéb tényezőkkel (olvasom a blogod, látszik :wink: ). Szóval, biztos kiborítóak néha a gyerekek, de részükről érthetőbb a dili, mint más, átlagosan nevelkedő gyerkőcöknél. Nálunk férjem hulla fáradtan is mindent megtett/ megtesz Andrisért születése óta, így is néha elveszti a fejét kis kincsem, nálunk is van - szerencsére ritkán - önmagából kivetkőzös hisztije, főleg ha fáradt. És nekem mindig is volt kire támaszkodnom, ha már nagyon elegem volt. Előtted egyébként is le a kalappal, hogy olyan jól bírtad. :lol:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Az jött le a tegnapi kifakadásomból, h fújok Gergőre? Remélem nem :shock: Pusztán annyi történt, h ismét kiderült, én is emberből vagyok és meg lehet bántani nem is kicsit. Ráadásul emberi mivoltomból fakadóan vétek hibákat is, akár munka, akár gyereknevelés terén. De szerintem ezzel vagyunk így egy páran. Továbbá az is kiderült, h egy 7 éves gyerek is meg tud bántani, nem kell ehhez nagykorúnak lenni.

Szeretet és gyerekek száma: én úgy gondolom, érzem, tapasztalom, hogy mindegyiket egyformán szeretem, csak más miatt, másként, máshogyan. De egyiket sem kevésbé a másiknál.

vicger
 
 


Sziasztok!

Erika, gratula Lotti szép súlyához :)
Sajnálom, hogy ilyen kis aluszékony volt a 4D-n :cry:

Nekem majd csak a jövő hét utáni héten kell mennem cukorra. A dokim azt mondta, hogy fél liternyi teába tegyem bele itthon a gyógyszertári port + citromot.
Nem sok az a fél liter egy húzásra? :shock: :shock:

Volt valaki közületek, aki teába tette bele? Vagy az tök mindegy, hogy tea vagy víz?

Floranan, aranyos vagy, de tényleg, többen is írták, hogy a júli 3-ai időpontra többen el tudnának jönni, akkor legyen az. Úgyis itt a nyár, szerintem így már, hogy többen otthon lesznek sokkal könnyebben össze tudjuk majd hozni a találkákat :)

Floranan, Aranynap, ha Süti hív majd engem, vagy még olvassa a topikot addig :):), mit mondjak, merre megyünk fagyizni a felkészítő után?
Vendég
 

 
 

Boboka, neeee :oops: :oops: :oops: :( :( :(
Most rosszul érzem magamat, így nem ok, jönnöd kell!!!
A nyaralás mikor derül ki?

Nekem jó a múltkori fagyizó is a Rádayban, vagy van egy jó a Ferenciek terén is, közelebb a kórházhoz nem tudok hirtelen...

floranan
 
 


Nekem 2 deci vízbe keverte ki a nőci, nem részletezem, milyen tömény volt :(

floranan
 
 


Boboka: Én direkt elolvastam a kiírást a magánrendelőben, amíg várakoztam. Ott az volt írva, hogy 2-3 deci vízben vagy fekete teában oldjuk fel a cuccost. Nekem már bekészítették, egy teásbögrényi vízbe. Fél liter kicsit soknak tűnik (legalábbis nekem).

Kép

Kép
hgrita
 
 


Hát a nyaralás akkor derülne ki, ha apával végre össze tudnánk ülni megbeszélni az időpontot, hogy melyik az a pár nap, amikor "nélkülözni tudná" :) a munkát :lol:
Elvileg júni 28-át lőttem be, aztán majd meglátjuk.

Szerintem is jó volt a múltkori fagyizó a Rádayban, Aranynap, az neked is okés?
Vendég
 


Rita, szerintem én is azt a 2,5-3 deciliternyi teát célzom meg.
Itthon mindig 3 dl-es poharakból iszom az ásványvizet, szerintem csukott szemmel talán azt a három deci édes löttyöt még le bírom gurítani :lol:
Jobb mint a fél lityi 8)
Vendég
 


Oke, Boboka, a Ráday!

Viszont a talit, ha nem mész, miattam buknád, mert én dobtam fel a másik időpontot :( :( :(
(Félre ne értse senki, aki 3-ra rábólintott, én mindenkivel szeretnék talizni, csak így most én érzem kellemetlenül magamat :oops: )

floranan
 
 


Floranan, tényleg ne butáskodj, még az is lehet, hogy nekem is okés lesz a 3-a.
Ezen egy percig se rágódj légyszi légyszi.

Megyek gyorsan zuhizni, akkor kettőkor a szokásos helyünkön találka a metrónál:)

Mindenkinek jó délutáni pihit kívánok :)
Vendég
 


Megbeszéljük du ;) Én is mindjárt lépek, elmegyek ebédelni még előtte!

Puszi csajok!

floranan
 
 


Csajszikák!

Tali időpont: nekünk elvileg a júl 3 is jó, DE: olyan időpontot nem fogunk találni, ami mindenkinek jó lesz (az előzőre is sokan nem tudtak eljönni, pl én sem, és csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy nem fog menni .... ) ... és arra is gondoljatok, hogy megyünk bele a nyárba, addig (júl 3) még majdnem 1 hó van, közben nő ám a pocak rendesen, és ha mondjuk 40 fokos kánikula lesz, lehet, hogy sokan azt is lemondják majd az utolsó pillanatban ...

Én szavazásra bocsátanám a dolgot: javaslom, hogy tartsuk meg a talit az eredeti időpontban, és kezdjük el szervezni a következőt július 2-3 hétvégéje környékére.

Mit szóltok ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Dorkáról tud valaki valamit ??? olyan rossz érzésem van ... Mabe te jól vagy ?

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Dorkáék jól vannak, olvas is minket. ;)
Kép

Kép Kép
manósziget
 
 


Köszi a dícséreteket Lotti nevében is :D

Nevelés: szerintem több gyereket nem egyformán szeretünk, hanem mindegyiket másért....ez kb. olyan, minthogy szeretjük a párunkat, a szüleinket, de mindegyiket másért....és máshogy. Amig egy gyerekem volt, el sem tudtam képzelni, hogy még egy másikat is lehet úgy szeretni. Higgyétel el, LEHET!
Amúgy én úgy vagyok, hogy nem vagyok egy hárpia tipus, utálom, ha valaki állandóan cseszegeti a gyereket, hol ezért, hol azért. Mindenért nem lehet szólni, VISZONT vannak dolgok, amikben nem engedek és akkor akár ordítok is. Pl. ha veszélyes dolgot csinál, akkor nem állok neki magyarázkodni, hogy édes fiam, légyszíves ne tedd, hanem gyorsan elintézem... és ha megkérdezi, hogy miért, CSAK, mert én vagyok a felnőtt és én tudom, hogy mi a veszélyes. Aztán, ha lehiggadt, akkor már hosszabban is elbeszélgetek vele, hogy mi is volt a szitu....ja és a legnagyobb hiszti közben is elmondom, hogy szeretem, de most muszáj azt csinálni, amit ÉN mondok.Kell, hogy egy gyerek érezze a korlátait és tudja, ki a főnök és ez nem egyenlő azzal, hogy nem szeretem.
Így érzi magát biztonságban még ha furán hangzik is. Ha állandóan azt látja, hogy bizonytalankodunk, meg egyszer lehet, egyszer nem, sokkal jobban hisztizik ő is.

Kép
arvaerika
 
 


[quote="manósziget"]D írta:manószigetorkáék jól vannak, olvas is minket. ;)
Kép


akkor jóóóóóóóó :) ... csak olyan régen nem írt már ... vagy csak nekem tűnik így ? :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, jól láttad. Már én is hiányoltam, azért is írtam neki, hogy minden rendben van-e.

Hú, tesókérdés és gyereknevelés. Én is eléggé be vagyok szarva. Nekem nincs tesóm, így még agyilag is fel kell fognom, hogy Mírának kistesója lesz... Még el nem tudom képzelni mi hogy lesz. Próbálok most sok okosságot és tanácsot magamba szívni, aztán majd meglátjuk melyik jön be.

Kép Kép
manósziget
 
 


Jessszus, órákig tartott több részletben a visszaolvasás:)

Nevelés, hát biza kiváncsi leszek... Apa tesóinál a gyerekek furik.. valahogy nem úgy vannak programozva, mint ahogy kéne.. :)
nem ítélkezek :wink: , de szülői engedetlenség!!
Jófejek, mert nálam már többé kevésbé ismerik a szabályokat, s csak akkor van gond, amikor hirtelen megjelenik valamelyik szülő.. (ebből van a következtetésünk, h a szülőknél mindent lehet :roll: )

Így én még mindig a következetességet tartom a legfontosabbnak!

Ja, és ott is minden gyerek kap a szülinapkor ajit, így amikor nekem van, s nem kapnak, kiborulnak, s aztán rohanás a boltba, h válasszanak valamit :shock: :shock:

Ma voltam terheléses vv-en, előbbre hoztam egy héttel...
Isteni volt!, de én is a zsemle tej kombit nyertem meg, s csak egy órát kellett várnom..
az egyik kacsom szupi a másik meg kék zöld:(:(
délután beugrok az eredményemért, mert drága dokikámnál néha elkeverednek a dolgok, de az is lehet, h csak velem szemben "engedi" meg ezt a viselkedést:D

Erika, én is így jártam az uccsó uhukor, kétszer is, h aluka volt...de most majd a következőre én is úgy megyek, h becsokizok.. :)

Süti, tényleg isteni a cserkó fátok!!
Küldtem a wiwen üzit.. de az is lehet h már láttad..

Csajok, jó felkészítőt, én csak "pisi" szünetet tartottam a többiek meg kávé+cigit, úgyh itt se vagyok...

Ja, de még egy, Manó én is mostanság a PegPeregokat nézegettem a súlyuk miatt, s azon vacilálok, h teljes tolókarosat vegyek vagy külön külön fogósat.
Nekem valahogy az az érzésem, h könnyebb az egybekarosat egy kézzel is tolni, mint a külön karosat.. de lehet h ez tök nagy tévhit?
Ha an erőt, válaszolj lécci nekem.. vagy akinek van tapasztalata!!:D
KÖSZIKE

Kép

Kép
móka:)
 
 


Manó: Ha vigasztal én is egyke vagyok és anyukám is... :lol: :lol:

Aztán már belejöttünk, és sokkal jobb, mintha egyedül lenne a gyerek, talán sokkal több értéket kap, mint ha egyedül maradna.

Vicger: poén volt a "fújsz", mert nekem a lányom 12 éves, és volt, hogy én sírtam el magam a végén az ideológiai vitánknak, de ezzel meg ő rémült meg. Itt mondtam, hogy a hormonoktól érzékenyebbek vagyunk :lol:

Erika: én is vallom, amit írtál, máshogy nem lehet. Fél napot nem könyöröghetek neki, ugyan vedd ki a tollat a konektorból (kisarkított példa volt).

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Móka, mindegyiket könnyű tolni. Csak ha 1 kézzel akarsz lavírozni, akkor a külön tolókálósat kicsit nehezbb kormányozni. de bele lehet jönni. Én is személy szerint inkább olyat vennék, ami egybe van, ezért is húzok inkább a Skate felé...

Csajok, most nézem a Lidl ajánlatait:
http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20090614.p.Homloke_es_fulhomero
Ilyenünk van és nekünk nagyon bevált! Érdemes esetleg megkukk... meg egyébként is oooolyan szééép babacuccok lesznek!!! :oops: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="csunyeszka"]M írta:csunyeszkaanó: Ha vigasztal én is egyke vagyok és anyukám is... :lol: :lol:

Dettó ;)

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="móka:)"]J írta:móka:)essszus, órákig tartott több részletben a visszaolvasás:)

Nevelés, hát biza kiváncsi leszek... Apa tesóinál a gyerekek furik.. valahogy nem úgy vannak programozva, mint ahogy kéne.. :)
nem ítélkezek :wink: , de szülői engedetlenség!!
Jófejek, mert nálam már többé kevésbé ismerik a szabályokat, s csak akkor van gond, amikor hirtelen megjelenik valamelyik szülő.. (ebből van a következtetésünk, h a szülőknél mindent lehet :roll: )

Így én még mindig a következetességet tartom a legfontosabbnak!

Ja, és ott is minden gyerek kap a szülinapkor ajit, így amikor nekem van, s nem kapnak, kiborulnak, s aztán rohanás a boltba, h válasszanak valamit :shock: :shock:

Ma voltam terheléses vv-en, előbbre hoztam egy héttel...
Isteni volt!, de én is a zsemle tej kombit nyertem meg, s csak egy órát kellett várnom..
az egyik kacsom szupi a másik meg kék zöld:(:(
délután beugrok az eredményemért, mert drága dokikámnál néha elkeverednek a dolgok, de az is lehet, h csak velem szemben "engedi" meg ezt a viselkedést:D

Erika, én is így jártam az uccsó uhukor, kétszer is, h aluka volt...de most majd a következőre én is úgy megyek, h becsokizok.. :)

Süti, tényleg isteni a cserkó fátok!!
Küldtem a wiwen üzit.. de az is lehet h már láttad..

Csajok, jó felkészítőt, én csak "pisi" szünetet tartottam a többiek meg kávé+cigit, úgyh itt se vagyok...

Ja, de még egy, Manó én is mostanság a PegPeregokat nézegettem a súlyuk miatt, s azon vacilálok, h teljes tolókarosat vegyek vagy külön külön fogósat.
Nekem valahogy az az érzésem, h könnyebb az egybekarosat egy kézzel is tolni, mint a külön karosat.. de lehet h ez tök nagy tévhit?
Ha an erőt, válaszolj lécci nekem.. vagy akinek van tapasztalata!!:D
KÖSZIKE


A "teljes" tolókaros lapra csukódik, az esernyő kocsi pedig esernyő fomájúra, vagyis a szélessége is összemegy, nem csak lapos lesz, amikor összecsukod, tehát kisebb ... tolhatóságban nincs különbség(legalább is én nem érzékelem, ez szerintem akkor lenne igaz, ha pont középen akarnád tolni a babakocsit ... ) ... az esernyő kocsi tolókarjaira tudsz bevásárlásnál csomagot akasztani, a másikra nem, viszont mindkettőre érdemes beszerezni tolókarra tehető bevásárló hálót (kb 1-2 eFt-os tétel, de aki rendszeresen bevásárol, annak nagy szolgálatot tehet :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem, még nem volt téma:
akinek lánya lesz, akar fülbevalót tetetni a fülébe? És ha igen, mikor?
Én azt hiszem, akarok, már a kórházban (másik lányomnak is van, neki 3 hónaposan lövettük, miután még full rózsaszínben is megkérdezték, hogy kisfiú-e (amúgy nem volt soha fiús), gondoltam fülbevalóval csak nem kérdeznek rá :D:D, pedig korábban úgy gondoltam, nem kell, amjd ha ő dönt, de végülis nem bántam meg, szereti nagyon). Viszont nem tudom, milyet. Annyira pici a választék, már több helyen néztem, de még nem találtam meg az "igazit" :D:D. Lányucim egy önmagába záródó karikát kapott anno.
Nincs valakinek ötlete, hol nézzek körül?

Astrid

Kép
astrid
 
 


[quote="astrid"]S írta:astridziasztok!

Azt hiszem, még nem volt téma:
akinek lánya lesz, akar fülbevalót tetetni a fülébe? És ha igen, mikor?
Én azt hiszem, akarok, már a kórházban (másik lányomnak is van, neki 3 hónaposan lövettük, miután még full rózsaszínben is megkérdezték, hogy kisfiú-e (amúgy nem volt soha fiús), gondoltam fülbevalóval csak nem kérdeznek rá :D:D, pedig korábban úgy gondoltam, nem kell, amjd ha ő dönt, de végülis nem bántam meg, szereti nagyon). Viszont nem tudom, milyet. Annyira pici a választék, már több helyen néztem, de még nem találtam meg az "igazit" :D:D. Lányucim egy önmagába záródó karikát kapott anno.
Nincs valakinek ötlete, hol nézzek körül?


Lillának van, anno vittük mi is a kórházba, de ott akkora zürzavar volt a csecsemős osztályon, hogy eszembe se jutott előjönni a témával ... 2,5 hósan, anyukám révén (eü-ben dolgozott), a békéscsabai kórház csecsemős osztályán egy szülésznő lyukasztotta ki neki ... az én gyerekkori fülgimet kapta meg :):):)

Közben kaptunk ajándékba még 3 másik párt (az egyik egy szines, kiselefánt formájú, nagyon szép, a másik egy fehérarany és mindkettő eladó ;) ... a harmadik Lottié lesz, az egy kis rószaszín köves (Astrid, ha érdekel, küldök képet róluk priviben ;) ....

most szeretném még a kórházi tartózkodásunk alatt lebonyolítani (mindenhol van olyan szülésznő vagy csecsemős, aki ezzel foglalkozik, én adtam anno egy doboz jobb csokit, amibe belecsomagoltam egy 2 ezrest, ezzel köszöntük meg :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Halihó!

Olyan jó kis zuhé volt az előbb, h ihajj!!! :) Dörgött rendesen , ráadásul a Bükk vissza is veri, totál hangzavar volt :D


Füli: Ezen már én is gondolkodtam... mert ugye okés, h újszülött korban belövik, letudva, nem is fog emlékezni rá. De mi van ha belekap, begyullad... épp elég megszoknia a kintlétet, a köldök cseszegetés ésatöbbi... Nagyobb korban pedig... hát sírnak rendesen szegénykék. Annak idején Vicámnak másfél évesen lövettem be, volt sírás :( Igaz, csak aznap fájt a füle... Szóval nem tudom. Atesszal beszélgettük, egyelőre nem lyukasztatjuk ki a fülecskéket, várunk. De ez még akár változhat is.

Tegnapi téma: lehet, h félreérthető voltam, Vicámat másfél-két évesen érte a hideg víz hisztikor, azóta sincs hiszti :) dilizni sem diliznek, pusztán szelektíven hallanak.

Tali: Bibi, ez egy jó ötlet, így mindenkinek van választási lehetősége :)

Ma egész nap keményedik a pocak, nem tudom mi van.. pedig egyáltalán nem dolgozom halálra magam, sőt...

vicger
 
 


[quote="vicger"]H írta:vicgeralihó!

Olyan jó kis zuhé volt az előbb, h ihajj!!! :) Dörgött rendesen , ráadásul a Bükk vissza is veri, totál hangzavar volt :D


Füli: Ezen már én is gondolkodtam... mert ugye okés, h újszülött korban belövik, letudva, nem is fog emlékezni rá. De mi van ha belekap, begyullad... épp elég megszoknia a kintlétet, a köldök cseszegetés ésatöbbi... Nagyobb korban pedig... hát sírnak rendesen szegénykék. Annak idején Vicámnak másfél évesen lövettem be, volt sírás :( Igaz, csak aznap fájt a füle... Szóval nem tudom. Atesszal beszélgettük, egyelőre nem lyukasztatjuk ki a fülecskéket, várunk. De ez még akár változhat is.

Tegnapi téma: lehet, h félreérthető voltam, Vicámat másfél-két évesen érte a hideg víz hisztikor, azóta sincs hiszti :) dilizni sem diliznek, pusztán szelektíven hallanak.

Tali: Bibi, ez egy jó ötlet, így mindenkinek van választási lehetősége :)

Ma egész nap keményedik a pocak, nem tudom mi van.. pedig egyáltalán nem dolgozom halálra magam, sőt...


Lilla nem kapott bele egyszer sem, láthatóan nem zavarta, hogy ott van, ha zavarta volna, kivettük volna, ez volt a stratégia :) ... kb 3 napig volt kicsit pirosabb, körömvirág krémmel kentük, nem gyulladt be neki ... ezért is fontos sztem, hogy kórházi körülmények között csinálják ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, na látod, ez az... mondom én, hogy változhat még minden :D

Mától vághatom a centit! :)

Lassan kitalálhatnánk, hogy ki kinek küld sms-t, ha majd arra kerül a sor /remélhetőleg mindenkinél időben/, h megy szülni, vagy ne adj Isten valami van /ne legyen/, szóval legyen valaki aki értesíti a többieket.

Dorka örülök, h minden rendben van Veletek, de miért nem írsz?
Szezsó is eltűnt, és még nagyon nagyon sokan.

vicger
 
 


Spickey,
ekkor repesztéshez ne a kreatívboltból vegyél repesztőt,hanem nézd meg a praktiker.obi stb-be.

Madar,
A buli csendesült alvás jó volt,csak rövid.A cukros lötty nagyon rossz volt.Az ápoló csaj hideg vizben próbálta feloldani,ezért alján összetapadt,aztán a végén melegítette hogy elolvadjon,gondolhatjátok milyen íze lehetett melegen,és a cukor amit belenyomott nem volt érezhető.De míg ott voltam semmi gond,viszont kb.13 óra óta,ver a víz,kicsit remeg kezem lábam,főleg ha eszek(sósat) és iszok(mentesvizet).Asszem ma már inkább nem eszek,és fekszem.remélem ez nem a magas cukornak a jele.

Rita,
privibe küldöm a technikához valók leírását és képeit.
Pelenkázó táskát mennyiért vesztegették???

Erika,
gratula Lotti szép méreteihez.

Boboka,nekünk is fél liter vízben oldották fel.Szerencsés vagy ha feloldhatód teába.

Most megyek vacsit főzni,majd jövök.

Móka még nem olvastam,de este megnézem.

sutimano76
 
 


Süti: Előre is köszi a leírást. Hétvégén majd el is ugrom a kreatív boltba bevásárolni. A táska nem volt nagyon olcsó, 8600 Ft, de amiket eddig nézegettem és tetszettek, azok 12-15ezrek voltak. Ez nagyon hasonló a Björn Borg oldaltáskákhoz (ha ismered, tudod milyen stílusúak). Vajszínű és fekete volt, mi a vajszínűt választottuk. Sok zippzáras zsebe van kint és bent is, van hozzá pelenkázóalátét, belül zsebek. Ajándékba volt benne egy csomag úti popsitörlő, egy kis doboz krém és 2 db mini pelenka. Babakocsira tehető.

Kép

Kép
hgrita
 
 


[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76pickey,
ekkor repesztéshez ne a kreatívboltból vegyél repesztőt,hanem nézd meg a praktiker.obi stb-be.

Madar,
A buli csendesült alvás jó volt,csak rövid.A cukros lötty nagyon rossz volt.Az ápoló csaj hideg vizben próbálta feloldani,ezért alján összetapadt,aztán a végén melegítette hogy elolvadjon,gondolhatjátok milyen íze lehetett melegen,és a cukor amit belenyomott nem volt érezhető.De míg ott voltam semmi gond,viszont kb.13 óra óta,ver a víz,kicsit remeg kezem lábam,főleg ha eszek(sósat) és iszok(mentesvizet).Asszem ma már inkább nem eszek,és fekszem.remélem ez nem a magas cukornak a jele.

Rita,
privibe küldöm a technikához valók leírását és képeit.
Pelenkázó táskát mennyiért vesztegették???

Erika,
gratula Lotti szép méreteihez.

Boboka,nekünk is fél liter vízben oldották fel.Szerencsés vagy ha feloldhatód teába.

Most megyek vacsit főzni,majd jövök.

Móka még nem olvastam,de este megnézem.


Süti: engem is érdekel a szalvétatechnika, nekem is küldenéd? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76adar,
A buli csendesült alvás jó volt,csak rövid.A cukros lötty nagyon rossz volt.Az ápoló csaj hideg vizben próbálta feloldani,ezért alján összetapadt,aztán a végén melegítette hogy elolvadjon,gondolhatjátok milyen íze lehetett melegen,és a cukor amit belenyomott nem volt érezhető.De míg ott voltam semmi gond,viszont kb.13 óra óta,ver a víz,kicsit remeg kezem lábam,főleg ha eszek(sósat) és iszok(mentesvizet).Asszem ma már inkább nem eszek,és fekszem.remélem ez nem a magas cukornak a jele.


EGYÉL!!!!!! Nekem inkább olyannak tűnik, mintha hirtelen lezuhant volna a cukrod!
Vendég
 


Fülbevaló
Imolának egyenlőre nem lesz!

Csunyeszka
Tapasztalatból tudom, hogy sok gyerek mellett anyuka sajnos nem mindig tud úgy elhelyezkedni, ahogy szeretne :cry: :evil:
Tesómnak pl. az a szerencséje, hogy egy egyházi suliban tanít, ahova visszavárják :wink:
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Ja, egyébként én mondtam a múltkor, hogy szomjasnak látszódhattam a múltkor a terhelésesen :D:D, mert nekem bizony egy régi típusú, nagyméretű söröskorsóba tették a cuccot (és nem is lehetett másképp, mert a port vinnem kellett, de ott keverték kötelezően), úgyhogy meg kellett innom ennyit... Hát nem esett jól, 2-3 dl is sok lett volna, ennyit nem bírok egyszerre amúgy inni.

Bibi!

Ha nem nagy teher, akkor megnézném őket. De muti meg légyszi a a rózsaszín kövest is, csak hogy lássam, ti milyet választottatok most.
Mondjuk a páromat mindenképpen bevonom a választásba...

Kriszti!

Nekem épp azért volt szimpi a pici önmagába záródó karika, mert abba még a lányom pici ujja sem fért bele, és nem tudott semmibe beleakadni.
Már cserélnünk kellett, mert a fülcimpája megnőtt, de azt az előzőt érzelmi okokból nem akarom még egy babának a fülébe, hadd legyen elrakott emlék a karszalagja, stb. mellé.
Én úgy vagyok vele, hogy akarom, nem akarom, a kórházban úgyis szúrni fogják. Ugye kap oltást, és az enyémeket többször is szúrták vérellenőrzés (sárgaság) miatt, a 2. és 4. még "antennát" is kapott a fejébe (csak én hívom így, branült kaptak infúzió miatt).
Igaz, nem jó, ha szurkálják, de ez csak egy pici plusz lenne talán... Vagy csak nyugtatom magam!

Én ma nem voltam túl hatékony... Két bank, posta, vásárlás. Igaz az első bankban majd egy órát ültem, kicsit összetett a problémám (nem lehetetlen, hogy évek óta vonnak kártyadíjat egy 2004-ben lejárt kártyám után, és vele párhuzamosan a soha nem aktivált újragyártott után is (azaz duplán)).
Aztán bementem egy fonalért keresztszemeshez (210 Ft), és végül otthagytam 5 eFt-ot (tudom, ha spórolni akarok, a páromat kell elküldenem, ő biztos csak azt az egy valamit veszi meg). Mentségemre legyen, hogy pár héttel előttem szül a sógornőm, kisfiút várnak, és kitaláltam, hogy kap egy előkét, aminek az elejére lehet egyedileg keresztszemesezni. És ugye addig még meg is kell csinálni, szóval mindenképpen :D meg kellett vennem! :D:D

Süti!

A cukorterheléseskor nagy mennyiségű, gyorsan felszívódó cukrot kell inni, ami egy lökés a szervezetnek.
Nem vagyok benne biztos, és lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem most épp az a baj, hogy leesett a vércukrod utána...
Látom, Mabe épp ezt írta. Akkor jól gondoltam.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Mabe nagyon csini a pocid!!! :)

Süti tessék szépen enni, de gyorsan!

Astrid szerintem is kihagyhatatlan volt! :) Majd megmutatod az elkészült remekművet? Hűűű keresztszemes előke, hát tuti eltenném emlékbe, de nem spenótoznám össze ;) :) Csuda gyönyörűséges ajándék lesz!

Na, most már kezdek én is a kórházi fülbelövés felé hajlani... ismét :)

vicger
 
 


Egyszer én is készítettem ilyet (előke) ajándékba, de aki kapta szerintem nem nagyon értékelte ... pedig minden egyes öltéssel egy kis szeretetet hímeztem bele ... :D :D :D

Mabe: nagyon édes a pocid

Sütike: légyszi egyél, és gyere vissza, meséld el, hogy jobban vagy !!!

Astrid: holnap fotózok, és küldöm a képeket ! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Gyerkőcöknek szalámis szendvicset csináltam vacsira sajttal... úúúgy, de úúúúúúúúúúgy ennék én is ilyet!!! :? :? :? :? :? Na, majd egyszer :)
Most nagyon éhes vagyok, biztos fejlődési ugrásom van :)
Holnapra valami csirkemelles fityfirittyet csinálok, még ki kell találnom, h mit... Atesz rántott húst rendelt hagymás krumplival. Na, megyek nézem a tv paprikát, csorgatom a nyálam, s nem töltöm az oldalt hülyeségekkel :oops:

vicger
 
 


Süti, sajnálom, hogy ilyen nem jól vagy még mindig :cry: :cry:
Szorítok, hogy minél előbb jobb legyen :!:


Manó, a lidl-ben ami kapható hőmérő, az milyen márkájú? Topcom?
Szerintem én is ilyet néztem ki.

Bibi, okés, akkor a 26-a legyen mindenképp megtartva, és legfeljebb tartunk egyet 3-án is :lol:

Dorka, örülök, hogy minden rendben van veletek :)
Azért gyere is néha léccci :wink:

Fülbevaló: eddig én is azt hittem, hogy 100 %-ra tuti, hogy nem akarom ezzel a kórházban szekálni a lányom, de most már nem tudom. Végül is tényleg nem sokat fognak még fel ebből az egész szurkálósdiból. Szerintem ha találok aranyosat, lehet, hogy mi is kilövetjük a fülét. Apával még nem beszéltünk erről.
Vendég
 


Mabe, sokat nőtt a pocakod, csini :)
Vendég
 


[quote="boboka"]S írta:bobokaüti, sajnálom, hogy ilyen nem jól vagy még mindig :cry: :cry:
Szorítok, hogy minél előbb jobb legyen :!:


Manó, a lidl-ben ami kapható hőmérő, az milyen márkájú? Topcom?
Szerintem én is ilyet néztem ki.

Bibi, okés, akkor a 26-a legyen mindenképp megtartva, és legfeljebb tartunk egyet 3-án is :lol:

Dorka, örülök, hogy minden rendben van veletek :)
Azért gyere is néha léccci :wink:

Fülbevaló: eddig én is azt hittem, hogy 100 %-ra tuti, hogy nem akarom ezzel a kórházban szekálni a lányom, de most már nem tudom. Végül is tényleg nem sokat fognak még fel ebből az egész szurkálósdiból. Szerintem ha találok aranyosat, lehet, hogy mi is kilövetjük a fülét. Apával még nem beszéltünk erről.


Boboka: aakor még papírvékony a kisfülcimpi, szinte nem is vérzik neki ... 3 hósan egy macera az egész, nekem mondták is, hogy nem szokták vállalni, csak a protekció miatt csinálták meg, akkor már sokkal jobban fáj neki, mint az első napokban ... ha szeretnétek neki fülgit, tényleg érdemes a kórházban betetetni ... más kérdés, ha egyáltalán nem lesz fülgije :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Egésznap nap lótottam-futottam, Ti meg szorgosan írtatok :) Nagyon sűrű, de legalább hatékony napom volt ...

Többen is írtatok a tesó érkezése témában, köszönöm Mindenkinek :) és igazatok van. Ráadásul, ha jól belegondolok, én sem vagyok egyke, mégis mély nyomok nélkül, azt hiszem teljesen normális ember vált belőlem, szóval lehet, hogy kicsit túldimenzionálom ezt a kérdést, meg a hogy lehet ugyanúgy szeretni több gyereket témát is. Talán még csak inkább szokatlan a gondolat, hogy lesz/van :) itt még Valaki, aki ugyanazokat az érzelmeket váltja ki majd belőlem, mint Julcsi :lol:

Kriszti: előre kell, hogy bocsássam, minden elismerésem a Tied, és mindig azt mondtam, hogy tisztelek minden nőt, családot aki egynél több gyermeket vállal, hát Te ezt alaposan túlteljesíted. Nekem nem az jött le, hogy fújsz Gergőre .. és egyébként is, mi van, ha igen ... őszintén nézzünk magunkba ... melyikőnk nem "akadt még ki" soha a gyermekére :oops: Én azt gondolom, hogy nekünk sem feltétlenül az a szerepünk, hogy tökéletes mintát mutassunk, egyáltalán nem baj, ha látják, hogy mi is "csak emberek vagyunk", inkább az nem mindegy, hogy oldjuk meg a nehézséget jelentő helyzeteket, hogy reagálunk, sőt esetleges hibáink után képesek vagyunk-e azokat belátni és megmondani a másiknak stb. stb. stb.

Mabe: tényleg nagyon helyes pocid van ... :D

Süti: én is kb. 2 dl vízben kaptam, finoman szóval is borzasztó volt, de túl vagy rajta ... jobb a helyzet, hogy vagy?

Most megyek, még pakolászok, rendet rakok, és meg kellene írni néhány hivatalos levelet is.

:roll:

madar
madar
 
 


ja, és ha lesz egy kis időm, majd én is csinálok ilyen helyes kis vonalzókat, meg teszek fel fotót Julcsiról és a legkisebb manóról is :)
madar
madar
 
 


Bibi, de, valamikor majd mindenképpen szerettünk volna neki fülbevalót.
Mindjárt el is kezdem böngészni, hogy milyenek vannak :lol:
Egyre jobban hajlok afelé, hogy a kórházban megcsináltassuk.

(én is csak attól féltem, hogy nehogy beleakadjon valamibe a fülbevaló, de majd olyat keresgélek, ami nem olyan "akadós":))
Vendég
 


Lehet, hogy nem mondok újat, de ezt az oldalt - a baba fejlődéséről - láttátok már?

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

madar
madar
 
 


itt vagyok jobban vagyok ,ill.jól vagyok.Volt egy elírásom a citrom nem volt érezhető a löttyben.

Most megyek visszaolvasni.eddig vacsifőzés,vacsizás,meg lomtalanításra készülődés volt a program.

sutimano76
 
 


Süti: örülök, hogy jobban vagy :D
csodálkoztam is a citromon ... meg irigykedtem, mert nekem tuti nem volt :)

Julcsi alszik (remélem), apa külföldön (még holnapig) ... és most én is leszaladok a konyhába és előkészületeket teszek a holnapi vacsorához.

madar
madar
 
 


Mabe: Tényleg nőtt a pocak-lak!

Fülbevaló: Én a lányomnak már a kórházban betetettem anno, és a doktornő steril tűvel átbökte, és a pici fülbevalót betette. Nekem rémisztő látvány volt, de a kisasszony csak a második fülbevalónál kezdett el nyafizni, és a cicizés után el is felejtette.

Majd a két fiammal ilyen dilemmába nem keveredtem, és most meg már annyi mindent olvastam, hogy a hamarosan világra jövő kisasszonynak meg nem merem, minden előzetes akupunktúra térkép nélkül :lol: vicc volt...nem lettem modoros :lol: :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Madar,nekem 5 dl-be oldották fel.Na mindegy túl vagyunk.

Mabe,nagyon szép pocid van és én úgy látom még mindig nem híztál. Kép

sutimano76
 
 


Boboka végül miről folyt az előadás???

Rita,Brumi könnyebb lenne megmutatni,valahogy összekéne hozni egy talit,amikor a gyerekekre tudnak vigyázni apukák.De azért addig is megpróbálom leírni.

sutimano76
 
 


:lol:
Madar, pedig én csak középmezőnyös vagyok ;)
Az oldal nagyon jó, szeretem.

Csunyeszka, akupunktúra térkép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már egyre inkább a kórházas füllyukasztás mellett vagyok. Ha lehet, akkor szerintem kérni fogom, ha nem, akkor pedig téma bezárva egy időre.
Már csak valami szép kis fülit kell találni :)

vicger
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?