Új privát üzeneted érkezett!

Na hello

Legutóbb is igy maradtam le tőletek: hétvégén tekergünk, vagy egyáltalán nem vagyunk itthon, vagy ha igen, be sincs kapcsolva a gép, elvégre családi programok vannak. Hétfőn nekifogok, hogy elolvassam a hétvégi termést (ált. 2-3 oldal), de egyből nem sikerül, mire valahogy utolérnélek, irtok még legalább 2 oldalt...Igy mindig 3 napi lemaradással olvaslak, hozzaszolni már nem aktuális, a pillanatnyi témákról meg le vagyok maradva... :?

Most is igy vagyok, a 623-as oldalnál tartok
Na mindegy, feladom...
Dórim most alszik, megyek kaját csinálni neki, ha felkel eszünk (rizs, csirkemell, paprika - fincsi), utána tekergés

Ja, és ma a teraszon fürödtünk:
Kép fürdés

Kép
galzsuzsa

[quote]H írta:át én meghülyülnék ha egyedül kellene lennem ennyit!!!

Boci! Akkor mi lenne veled, ha a helyemben lennél?! Heti kb 2* látom apát.

Bébic! Sarkam? Nem tudni, valszeg csonthártya gyulladás...2 hónapja kb.

Annyit már találtam a mikróról, hogy sugárzásilag nincs bibi, de utána 2-3 percet pihentetni köll a kaját, hogy a vízmolekulák rezgésszáma visszaálljon.
És még olyat találtam, hogy a Michelin csillagos éttermekben azért "tiltott" a használata, mert megváltoztatja az ételek ízét - hátrányukra.

Kép
zölddisznó

Helló Zsuzsi! Paprika? :roll:

Kép
zölddisznó

Bocika: Apa nagyon ügyes, gratula, micsoda sportember! :lol: :lol:
Hát, ha Anyu nem jönne, sztem én is befordulnék.... :?

Vera: Le a kalappal előtted, meg mindenki előtt, aki tök egyedül nyomja! Tartósan tuti nem bírnám, egyszerűen begolyóznék.... :? :?
bébic

[quote] írta:s még olyat találtam, hogy a Michelin csillagos éttermekben azért "tiltott" a használata, mert megváltoztatja az ételek ízét - hátrányukra.

Jaja, erre a cikkre én is ráleltem. Séfbácsi mondta ezt. :D Még annyit találtam ,hogy nem egyenletesen melegszik a cucc, így könnyen túl lehet forralni.

Boci: dehogy offolsz, tök büszke lehetsz apára. Ha az enyém hazajön, megmutizom neki a cikket, szerintem fogja értékelni, amíg meg nem sérült a térde, ő is focizott egyesületben is.

Kép

Kép
gabilany79

Bébiétel:
Én már nem görcöslök rajta, az üvegből,ami megmaradt,át szoktam tölteni Aventes pohárba, és a hűtőbe. Van, hogy egy üveggel 3 napig kitaretunk. Hűtőből kiszedve én is mikróba langyosítom, úgy gondolom, ha a tápszert is ott melegítem, akkor már oly mindegy, bár Anna is így ette, és egész fain kis csajszi lett :lol:

A meggyet a rizsnyákon kívül még mivel kevertétek, hogy egyáltalán elfogadja?

Borostyánláncunk nekünk is van, nem tudom attóle ,de jók az éjszakáink.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, Pocok az ebéd utáni szunyáját nyomja, van kábé fél órám.... :? :D

Galzsuzsa: Dórid már így ül? :shock: :shock: :shock:

Zöldi: :( :( És valami gyógymód rá?

[quote]A írta:kkor mi lenne veled, ha a helyemben lennél?! Heti kb 2* látom apát.

Ezt magamra (is) vettem, és részemről a válasz: megbuggyannék. :? (főleg mivel Apa az EGYETLEN társaságom Manón kívül)
De Te ügyi vagy Zöldikém, Téged nem kell félteni, szuperül feltalálod magad! :lol: :lol: :lol:
bébic

Zöldi: igen, "kaliforniai paprika"
Odarakom a rizset, és az apróra vágott csirkemellet, amikor félig kész, az apróra vágott paprikát, majd a végén összeturmixolom. Tegnap volt először, izlett neki, és nem fájt a hasa sem tőle
ma pedig grefuitot (bizti, h nem igy irják le) ettünk 8) kár, h ide nem tudok videot feltölteni, olyan képeket vágott

Kép
galzsuzsa

Zöldi! Gonosz! :twisted:

Bébic! Nincs az még elcs...ve! Amúgy én nem is éjszakára tettem bele, egyszerűen csak felállítottuk és nappal néha beletettem, hogy szokja a belsejét, színeket, stb. És hogy a háló a szemét ne zavarja (ha hálós az oldala) vékony takaróval körbekerítettem. Nekünk nem volt semmi probléma, mikor élesben kellett használni.
Törpöm most nem is nőtt! Az egy hónap alatt 230 gr-ot és cm-t nőtt. Teljesen a mozgásra gyúrt.
Kibírnád, ha kellene, hidd el egyedül is! Sok mindent kibír az ember! Én is nagyon sokat vagyok, voltam egyedül. Bár az utolsó 2 hónapban itthon van apa!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic: igen, ül. De mászni még nem hajlandó

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa! Itt a citrusféléket 10-12 hós koráig nem javasolják, mert könnyen alergizálhatnak.
A paprika is tiltó listán van, de hogy mé azt nem tom!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Itt voltam,olvastam,de mennem is kell.én nem értem hogy tudtok ennyit ideülni írni... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Grefnek a levéből nyomtam egy kicsikét a szájába, a paprikás kaja recepjét babkönyvben kaptam, igaz hat hónaptól javasolják, de mivel mi már négy hónaptól eszünk egyebet is a tápin kivűl, úgy gondoltam adok. Ha a "tiltólisták", meg táblázatok után mennénk, még mindig almalénél tartanánk...Sőt, már banánt is adtam neki. Liszteset, cukrosat, sósat, stb nem adok, de belegondolva: mi is igy nőttünk fel, kéthónaposan meggylevet kaptunk, földön másztunk (nem haptapin), néha meg is kóstoltuk a földet, nagyszülők falusiak, állitólag tyúkszart is ettünk... :oops: És itt vagyunk, eggészségesek vagyunk.
Néha túl vannak parázva a dolgok

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Orsi: Az, hogy 4-5ször kel azért jelez valamit. Természetesen ha néha így van az szerintem teljesen oké, de ha egy hónapja akkor meg kellene találni az indokát. Tudom, hogy ez vesszőparipának tűnik már, de mennyit is eszik este a csemete lefekvés előtt? Éjjel 4-5ször mi történik? Cicire rakod? Visszaaltatod?

Szerintem annak ellenére, hogy sír, el kell vinni, különben soha nem fogja megszokni, te meg szépen megbolondulsz pár év alatt.

Mi megvagyunk, ma jött felmérni a festő meg egy srác aki megrajzolja az alaprajzot, és felrakja 3D-be. Domi nem akar aludni... :shock: Nem nyűgös, játszik, de nem akar aludni. Mindegy, remélem nem este hatkor fog kidőlni, mert azt nem hagyom!!!!!

Kép
mannababoca

Manna! Én ma kaptam árajánlatot a festésre! :shock: :shock: :shock:
Csak úgy kerekedet a szemem kifele! Mitől ilyen rohadt drága!?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zsebi: Már korábban szerettem volna kérdezni, hogy milyen torna dvd-ét ajánlasz otthoni használatra?

Kép
mannababoca

Zöldi: hát te szuper nő vagy és jól bírod a dolgokat!!! :lol: :lol: Enyim apa sem sokat van itthon, de legalább esténként igen, és övé a fürdetés!!!!! Én ehhez vagyok hozzászokva!!! :lol: :lol:

Gabi: büszke is vagyok rá!!!!! :lol: :lol: :lol: De valahol már szeretném ha abbahagyná!!!!! :oops: :oops: Van edzői papírja is, és mindig az volt az álma hogy gyerekekkel (ovis szinten) foglalkozzon. Ennek jobban örülnék!!!! Meg most már van is kivel gyakoroljon!!!! :lol: :lol:

Enikő, Manna: nagyon-nagyon meg kell nézni, mert eléggé átverősek ezek a festők!!!! :lol: :lol: :lol: Mondjuk általában azért drágábbak, mert az első festés macerásabb (glettelés, csiszolás, alapozás.....) Én tuti sok ajánlatot kérnék. Itt is 100 ezres különbségek vannak, és az rengeteg pénz. Persze utánuk is kell járni, meg nem mindegy hogy ők hozzák az alapanyagot, az milyen minőségű (ezen nem szabad spórolni).......
Vendég

A chamomilla és/vagy a borostyánlánc megtette hatását. Gyermekem ma már harmadszor alszik a "reggeli" 10 órás kelés óta. Én meg pakolgatok egész nap...és tologatom odébb a vasalnivalót :)

Kép
zölddisznó

Enikő, Manna a párom ilyenekkel foglalkozik....

Kép

Kép
dcili81

Helló Sarmi! Én úgy tudok ennyit jönni, hogy leköltözött a galeriről a gépem, és itt van a tatami mellett, ahol Hannám hempereg. Így néha ha gépezek, azt hiszi, hogy őt szórakoztatom.
Ilyen időben én ki sem mozdulok 5 előtt, a reggeli sétaidőben még itthon agonizáltam fejemmel-hasammal-satöbbi.

Kép
zölddisznó

Egyedüllét: azt hiszem kilábaltam egyfajta depresszióból, mi szerintem rajtam volt, az elmúlt hónapokban. Bár még mindig sokat vagyok egyedül, mert apa dolgozik, sokkal jobban érzem magam, mert Danim is kezd nőni, egyre több minden érdekli, nem kell, hogy egész nap kézben legyen. Jókat játszunk, eszünk, kiabálunk szóval elvagyunk.
Most hogy itt a tök jó idő tudunk menni is mindenfele. Apával azt beszéltük, hogy lehet jövő héten ha tényleg olyan meleg lesz, mint ahogy jósolják, lemegyünk egy kicsit a Balcsira...

Kép

Kép
dcili81

Ez a 30 °C a tök jó idő? Ááááááááá

Kép
zölddisznó

Zöldi jobb mint a mínusz 15...
Általában egyébként délelőtt megyünk ha menni kell, akkor még nincs olyan meleg... ne tessék kötözködni... 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.06.09 15:07-kor.

Kép

Kép
dcili81

Nálunk is meg van tiltva a gyereknek, hogy ebben a melegben 5 előtt kitegye a lábát :lol: 8) Ezért inkább 2 órája durmol :) Én viszont szeretem ezt az időt, de inkább vízparton...

Bébic: mérget vehetsz rá! :wink: :D

Zsuzsa: ügyi a kiscsajod :D

Kép

Kép
gabilany79

Nálunk egész tűrhető az idő, süt a nap és kicsit fúj a szél, nincs az a dögmeleg...

Kép

Kép
dcili81

Bocika! Én az anyagra gondoltam (a festékre), hogy nagyon drága! 80 m2 több, mint 100 e Ft. Festőnk van már egy jól bejáratott, nagyon szuperül dolgozik, így másikat nem akarunk kipróbálni. Amúgy nálunk csak festeni kell, mivel a falak gyönyörűek, fehérre le is vannak festve (új), csak szinezni szeretnénk.

Cili! Milyenekkel? Festő?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Basszus, itt ülök Zsófi mellett a szőnyegen laptoppal az ölemben, Zsófi körül kb. száz játék, de neki a laptop kell. :-D

Voltunk Campona turnén, bank, posta, Tesco, hobby-bolt. Kint meg hőség. Most bent nyomulunk, még mi sem megyünk ki megsülni, majd később.

Még nem is írtam: Jövő héten kettesben utazunk Zsófival anyumékhoz Győrbe. Elmegyünk néhány napra, hogy a nagyszülők is kiunokázhassák magukat, Apa meg végre kialudhassa magát. Bár már előre szenved, hogy fogja kibírni nélkülünk. :-D

Zöldi!
Értékes perceket töltöttem azzal az életemből, hogy a kádállványt mértem. Erre tessék, megkaptad mástól! :twisted:

Kép
Kép
lbernuska

Enikő mindenféle építőipari munkát vállal.
Szigetelés, burkolás, gipszkarton, festés meg minden...

Kép

Kép
dcili81

Cili! Jókor szólsz! A burkolást most fejezik be, a festést megrendeltük. :roll:
Amúgy mennyiért fest?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Passz, nem tudom..., ha érdekel elküldöm a telszámot priviben, megkérdezitek.

Kép

Kép
dcili81

Mi a fenét főzzek????????

Kép

Kép
dcili81

na ennyit a lázmérőről.
először is hiába néztem nem volt ráirva sehol. volt rajta vmi szám vmi 1019 meg pár betű de ennyi és azért irom mult időben merth ezt is eltörtem:)
manó óta ez a 3. ebből egy az elektromos volt :roll:
ugyh ma vetettem apával egyet egy elektromosat lehet nem olyan pontos mint a higanyos de ez nagyon veszélyes ma is a földre esett nem messze a habtapitól azon meg ott volt a gyerek. bele se merek gondolni mi van ha közelebb esik hozzá :roll:
amugy nemtom h kell felszedni a higanyt? papirtöltővel stb semmi. ugyh felporszivoztam és annak a dobozából a kukába a dobozt meg kimostam :roll: meg jól kiszellőztettem mert ez ugye págolog v gőzölög és mérgező nem?

ugyh ilyen ügyes vok.

anyum: hasi uh szintén negativ :roll: labor eredmény meg másfél hét mulva lesz csak... már csak abban bizok mert ez olyan xar igy h nem tudni mi van. a hasa meg csak fáj. ja és fogy. félév alatt 20 kiló már :? igaz ez a magatartása miatt is van mert nem eszik rendesen nem figyel magára.

na mentem majd este jövök ha tok

andy

Kép
andy30

Medvan:
Gulyásleves
Vörösbors-mézes-mustáros hús krumplipürével és paradicsomsalátával
Rakott puding

:D :D

Kép

Kép
dcili81

Bébic,
müller van a reptér közelében a market centralban, mondjuk jó messze.

Marci még mindig alszik, már 2,5 órája, reggel 8 óta ez a 6. óra amit alvással tölt. Hát nem szívbajos, lassan felrázom levegőt akarok.
A hőmérséklet jó nem panaszkodom 23 fok inside, bele se merek gondolni mi lehet kint.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

...mi lassan megnézzük. Cső!

Kép
zölddisznó

sztetek mikortól "muszáj" kiváltani szopit és hányat hozzátápival?

ja és én tápszert nem akarok neki adni az nem baj? v lesz amikor kell? (vitaminok v tápanyagok miatt?)

ma adtam neki du is pár kanál sütőtököt. de szigoruan két szopi közt:) ezt meddig csinálhatom igy sztetek?

amugy nemtom eleget szopizik-e (ok tom h ha éhes lenne sirna meg elég husi is, de azt a husit mondjuk eddig szedte össze már egy hónapja kb semmit se hizott) nagyon rövideket szopik. a tápanyag szempontjából mondom ezt.

ja és már kiutaztak a rokonomék Angliába tudjátok a kislány akit műteni kell és gyüjtöttek rá ma katéterezték szegénykét és majd igy mondják meg h mikor meg milyen műtétet tudnak csinálni. ugy izgulunk érte!

Kép
andy30

ja és lyndee a mellgyuszi ennél még komolyabb is lehet sőt! eltályogosodhat és akkor fel kell vágni!

Kép
andy30

Enikő:
[quote]B írta:ébic! Nincs az még elcs...ve! Amúgy én nem is éjszakára tettem bele, egyszerűen csak felállítottuk és nappal néha beletettem, hogy szokja a belsejét, színeket, stb. És hogy a háló a szemét ne zavarja (ha hálós az oldala) vékony takaróval körbekerítettem. Nekünk nem volt semmi probléma, mikor élesben kellett használni.
Törpöm most nem is nőtt! Az egy hónap alatt 230 gr-ot és cm-t nőtt. Teljesen a mozgásra gyúrt.
Kibírnád, ha kellene, hidd el egyedül is! Sok mindent kibír az ember! Én is nagyon sokat vagyok, voltam egyedül. Bár az utolsó 2 hónapban itthon van apa!

Oksi, akkor majd próbálkozunk. Az nem lehet, hogy félelmetes neki? :roll: (sötétkék az egész ágy, csak a háló fehér, plusz még ugye az a "susogós" anyag, amiből van az egész....)
Nem, én tényleg nem bírnám. Komolyan. Valaki annak kárát látná.... :? :? :(
(helyesbítek: hosszú ideig nem bírnám....egy 3 naposon már túl vagyunk, az mondjuk egész gyorsan elröpült, de előtte tiszta ideg voltam, Tökmag is megérezte, mert nagyon hisztis volt...de heteket nem bírnék)

Zöldi: Hmmm, asszem én is beruházok egy olyan láncra.... :)

Cili: Ezt én is érzem magamon, sokkal "jobban" vagyok, mióta Manó is valamennyire kommunikál már. (azt nemtom, hogy depresszió volt-e, mert nem tudom, milyen az, mindenesetre nagyon szar napok (is) voltak :( )

Andy: Veled jól járnak a lázmérőgyártók! :twisted: :twisted: :wink:
Sajnálom, hogy Anyukádnál még mindig nincs meg az ok! :(
Azért remélem, hamarosan jobban lesz már!

Napközben mi sem megyünk ki, csak ilyenkor estefelé, mikor jön haza Apa.
Na, gó fürcsi, majd jövök!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.06.09 19:13-kor.
bébic

galzsuzsa: még nem mászik? huha:) az enyém még ülni sem tud sőt!

Kép
andy30

galzsuzsa: nem semmi a lányod! nagyon ari, és már miket eszik, meg ahogy ül a kádban, hátha tényleg még mászna is... :D

andy: Te nem szereted a lázmérőket! :D Elekrtomosan mit értesz? A digitálist? Hozzátápihoz nem tudok mit mondani, talán majd Zöldi, vagy védőnéni.

Bébic: köszi, köszi! Nálunk is ha apa elmegy több napra, hááát az egy emberkínzás :twisted: (szerencsére évente 1x)

Új rendszerünk van: 6-7 kelés, evés 2 óra múlva alszik 2-3 órát, aztán kelés, evés majd 2 óra múlva alszik 2 órát és utána majd már csak este fürdés után. Addig képtelenség elaltatni, de persze nyűgös nagyon.

Orsimorsi: én akkor is inkább megyek Viviel el itthonról ha nyűgös, legalább más kicsit átveszi én meg pihizek, és lenyugszok. Nálunk most maga az utazás a nem tetszős :( Elkezdtétek a hozzátáplálást?

Kubu: csőrike :) :cry: Marciról a képek nagyon jók! Olyan édes! Bejárta már a kiságyat rendesen :lol:

Zöldi, Verzso: gratula a fogacskékhoz!!!

Boci: gratula apának, büszke lehetsz rá!!!

Most erre futotta, mennem kell vár a fürcsi....

KépKép
jurmine

manna. az uncsitesom ferje is festo. ha gondolod elkuldom a szamat priviben,ha kell meg egy arajanlat.

KépKép
KépKép
mush589

Andy: Én úgy tudom, tápszert adni nem KELL, ha van elég tejed. Annyi a lényeg, hogy a napi köbö fél liter tejalapú (anyatej, vagy ha az nincs, akkor tápi) táplálék is kell, asszem 1 éves korig, hiába eszik már mindenfélét. ÉN így tudom.... :roll:

Jurmine: Hálistennek, Apa se gyarkan hagy magunkra.

Bocsi, ezeket muszáj, úgyis adós vagyok Mannának képpel :D :

Kép azt hiszem, szerelmes vagyok ebbe a kis Csillagszeműbe :oops: :lol: :lol:

Kép Hazaért Apaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol:
bébic

Hajrá Galzsuzsa!Én teljesen veled értek egyet.Én Írisszel is megkóstoltattam már a húslevest is,és a tejfölös tökfőzeléket is.Ma jégkrémet ettünk,rendesen remegett érte,a csoki darabkákat leszedtem róla és azt adtam a szájába,elszopogatta...IMÁDTA!
Na tessék meg lehet kövezni! :roll: :wink:

Így neveltem a másik kettőt is,és mégis túlélték :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

valaki legyen olyan draga es vegyen nekem egy borostyan lancot es kudlje ki, en meg utaltatok anyummal. nagyon szepen koszonom!

gabi. amikor kicsi voltam en fagyit ettem torok fajasra, jo nagy darabokban.

sarmi. azt elhiszem izlett irisznek a fagyi!

orsi. azt a macskaknak valo jatekot en se adnam a bebinek.

KépKép
KépKép
mush589

mush:
vegyünk nektek? Apának útba esik a bolt, szóval, szívesen megveszi, csak mondd, milyen színű legyen!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja képzeljétek... Várjuk a levelet az oviból, hogy Annát felvették-e.. Erre ma jött egy levél a régi címünkre, hogy Annát felvették...a bölcsibe... :shock: Ahová mi nem jelentkeztünk idén! Olyan mérges vagyok, mert így tuti 2 szék közé esünk... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mushi a mi üzletünk mikor köttetik meg????

Kép

Kép
dcili81

Ö izé most néztem az üzit, holnap utalok!
Köcce! :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

magnes. nagyon megkoszonnem, ha venne a parod. mez vagy konyak szinut, ha lehet. vmi vilagosat. aztan majd anyumnak kene elkuldeni, o kikuldi nekem. elore is nagyon koszonom. majd priviben ird meg legyszi, hogy mennyit kell utalni, en meg majd kuldom a cimet!

cili. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?