Jó reggelt Mindenkinek!
Úgy látom ma is vacak napnak nézünk elébe.
Bár tegnap de. hétágra sütött a nap, de du. esett rendesen.
Ricsikém rendben hazaért Debrecenből, nagyon jól érezte magát. A tanárnő is csak dicsérte, hogy jól viselkedett
Erikem már nem vészesen "bolond", de gondolom ebbe az is közrejátszik, hogy itthon van az apja és Ricsike is. Esti cirkusz csak azon az egy napon volt.
Tegnap kiütött rajta a féltékenység, Ricsikét csiklandoztam Ő meg lefeküdt a földre és mutatta a hasát, hogy csiki-csiki. Ha nem reagáltam rá, akkor odajött és mondta, hogy rakjam le a kezemből amit fogtam és már feküdt is le....
Egyre többet beszél és nagyon ügyesen eszik, szinte alig kell neki segíteni. De nagy rafinált, mert ha odaülünk mellé, akkor eltolja a tányért felénk és mutatja, hogy etessük.
Josi, örülök, hogy Csilla jól van. Gondolom Noémi is várja a suli végét. Hogy sikerültek az év végi felmérők? Megy valamilyen táborba? Nálunk az iskolában nemigen van táborozási lehetőség, egyedül az úszás tanárnénije szervez egy tábort augusztusban Balatonlellére.
Apa miatt meg nem irigyellek, de át tudom érezni, mert nálunk ez megy már idestova 8 éve
. De nem panaszkodom, mert anyagilag nagyon megéri, de ez ugye nem minden. Prága állítólag csodaszép lett, úgyhogy ha időtőkbe belefér tervezhetnétek oda egy családi hosszú hétvégét, biztos tetszene Nektek. Azt mondják, hogy az áraik sincsenek elszállva.
Dius, ne butáskodj már! Egyetértek minden előttem szólóval, jó dolog az ha csak szoptatni tudsz, de nem mindenáron és főleg nem úgy, hogy Te kiborulj miatta! Van itt közöttünk egy pár anyuka aki hasonló cipőben járt, nem vagy "egyedi" eset.
Tessék elfelejteni ezeket a butaságokat!!!!!
Egyébként gyönyörű mindkét fiad!!!!!
Rékababa, én megadom a számomat priviben és akkor add meg Te is légyszi a Tiédet.
Holnapra 100%-os választ adok, mert most Apán van a választás. Ugyanis felajánlottak neki 2 VIP jegyet a hétvégi Renault Kupára a Hungaroringre és el kell döntenie, hogy mit szeretne. Remélem mellettünk dönt.
Julcsi, majd szervezünk Neked felvezetést és akkor nem tévedsz el.
Na lányok most eltűnök megint, mert tegnap megint szétszedtem a lakás egy részét, úgyhogy halmokon aludtunk