Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!
Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza jelöltelek ám!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
ezt a bátorítást vártam!!!! :D :wink:
dezsina

Kata!
csak picit rosszalkodtam... de úgy érzem a hasam, hogy kell hogy sikerüljön. Csak elbujcizik az a második csík!!! :P

Wepe!
drukkhegyek!!!!! :D neked is mindjárt tesztelni kell!!! Jó nagy pozitivet várunk ám!!!!
dezsina

Mai pancsi!
Kép

Barnika :P
Kép

phpBB: Kép
belluska

Dezsi!
Örülök a jó érzéseknek!
:D :D :D

belluska

Minnie
De jó lenne végre találkozni :lol: Pénteken nekem biztosan kell mennem. Gondolom fél 8 körül megyek hogy időben végezzek.
Dezsina
Én is azt hiszem hogy sikerül neked :lol: :lol:
Babásodj!!!!
Wepe
Mi van veled?
Zsuzska
Néha én is belefutok hasonló gesztusokba. De a vásárlás hidd el csak most indul és nagyon sok évig tartani fog :lol: :lol:
Belluska
Gyerkőcök gyönyörűek :lol:
Vendég

Kriszta!
Kíváncsi leszek a péntekre!Szorítok nagyon,hogy szuperül hassanak a szurik! :P Puszi!

Minnie!
Holnap is mész az intézetbe ugye?Majd írjál!
Neked is szorítok!!! :P
Remélem pénteken találkoztok Krisztával! :lol: :wink:

Lassan már kellene valami topikos találkozó! :wink:

belluska

Micimackó,Baby,Tündi!
Gyertek néha írjatok nekünk!!!!!! :D

belluska

Sziasztok csajok!

Belluska!
Igen, holnap megyek UH-ra, ha megjöttem jelentkezek, hogy mi volt. :)
Tényleg jó volna egy topikos találkozó... :D :D :D

Sikerült feltenni a programot, íme itt van két kép Katának Minnie-ről. Az egyiken épp pisil, párom szerint nagyon édes olyankor... :lol: :lol: :lol:
Kép Mintha fekvőtámaszt nyomnék

Ez a kép a nappalinkban készült, imád az ülőgarnitúra tetején napozni... :P :P :P
Kép Napocskázás közben

Kriszta!
Remélem sikerül pénteken találkoznunk! Holnap kiderül, majd jelentkezem. :) :) :)

Szép napot!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
mindkét képen aranyos, de a pisilős az csúcs. Nekem az jutott róla eszembe, mintha Minnie azt gondolná magában: jajjjjjjj, végre, már nagyon kellett pisilnem :lol: :lol:

Topic találkozóban én is benne lennék :lol: Persze várjuk meg, amíg lemegy ez az óriási lombik dömping, és majd utána :lol:
i.kata

Jó reggelt!

Na mostmár tuti rendesen megjön, mert majd kiszakad a hasam alja :roll:
Csináltam vonalzót is, de nem tudom miért mutat nullát :roll:

i.kata

Minnie!
Most mutattam meg Katának,tetszett neki Minnie! :lol: Köszike!
Várunk a hírekkel!

Kata!
Sőt,úgy fogunk topikos találkozót tartani,hogy már neked is nagy pocid lesz!Én meg majd csak nosztalgiázok köztetek!De örömmel látnálak benneteket nagy pocival!És akkor inkább pocakos találkozó lenne! :lol: :wink:

Dezsi!
Már csak két nap!Izgulok nagyon és szorítok ezerrel!

Wepe!
Remélem ma írsz nekünk!

:D

belluska

Kata!
Pedig szupi a vonalzód!Reméljük megjavul a drága! :wink:

belluska

Bocsi, hogy már nem jöttem tegnap, de apácska itthon volt velem. Reggel elment egy helyre, de 10-kor már itthon is volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LEvitte a drágám a sittet, lecipelte a maradék csempét, ebédeltünk, vissza vittük a csempét a Baumax-ba (itthon vettük észre, hogy rosszul adták vissza a pénzt, úgyhogy délután megint mehetünk :x :x :x :x :x :x :x :x :x ), megvettük a pindurnak a bordűrt a szobájába (tündéééééééééééééri), megnéztük a Tweilight-ot (marha gyenge film), aztán apa lemosta a csempét a fürdőben, közben kiderült, hogy a kőműves nem tud jönni este :x :x :x :x :x :x :x , úgyhogy elmentünk a barátainkkal fagyizni, aztán vittünk cserkót keresztfiamnak, aztán vacsiztunk és lefeküdtünk szunyálni. Már fél tízkor ment a szunya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én csak 8,15-kor keltem, de még mindig nem tudtam magamhoz térni :P :P :P :P :P :P :P :P

És egy tegnapi pocifotó:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Dezsi és Wepe, hatalmas drukkokat küldök! Dezsi, nem ér hamarabb tesztelni, az csalóka és csak ünneprontó!

Kriszti, Minnie, nektek is küldöm a drukkjaimat!

Kata, neked is hamarosan itt a folytatás ideje, örülök, hogy megjött. Milyen hülye helyzet, hogy van, amikor még várjuk is.

Én nagyon jól vagyok, volt egy hatalmas bulink és egy még jobb kirándulásunk a haverokkal, azóta is fáj mindenem, de az egész mindent megért. Természetesen búfelejtettünk, most már minden más színben látszik, és természetesen készen vagyunk a folytatásra.

A topikos találkozóra ugye azért majd én is hivatalos leszek? :oops:
Vendég

Zsuzska, nagyon szép a pocid!
Vendég

Ladiva!
De örülök,hogy jöttél!!!!!!
Még jobban annak,hogy visszatért az optimizmusod és készen állsz a folytatásra!Ez a beszéd!
Találkozóra,hát egyértelmű,mint mindenki itt közülünk,de belépő rajtam kívül mindenkinek egy gömbölyödő poci!így neked is, kivárjuk!!!!! :P
Jó,hogy tudtatok kicsit kimozdulni és hát még jól is sikerült,szívből örülök!!!!! :lol: Puszillak!

Zsuzska!
Neked sem lesz kis hasad a végén!Ha most ekkora,majd meglátod! :wink: Nekem is így volt,nem is tudom hová fért el bennem két ekkora gyerek!De nagyon csini a pocód! :lol: :lol: :lol:

belluska

sziasztok!

a reggeli teszt csontnega. ezen kivül iszonyúan görcsöl a hasam, hasogat, nyílal. még a görcsökere azt mondanám ok, de az éles nyilalásokat minden hónapban érzem mesi elött :cry: lemondtam róla. elegem van. kiborultam. dunánakmenni hangulatom van. Bele kell törödnöm, hogy nekem nem lesz gyerekem. :( :( :( Csak ez iszonyúan nehéz!
úgyhogy meg fog jönni :cry: :cry: :cry:
dezsina

Belluska,
ha a pocak a beugró, akkor nekem már biztos a helyem :lol: :lol:

Zsuzska,
nagyon csini vagy :lol: Úgy irigyellek, hogy ennyit tudsz aludni. Én sosem tudok sokat aludni, mindig felébredek.

Ladiva,
örülök, hogy jól sikerült a búfelejtés :lol:
Hát igen, tényleg hülye dolog, hogy már várjuk, hogy megjöjjön, mert így legalább látjuk, hogy telik az idő.
Nekem most nagyon fáj, sosem szokott fájni ennyire... :roll:

i.kata

Dezsina,
nagyon sajnálom! De azért még ne add fel, van még 2 napod.
Ilyenre meg ne is gondolj, hogy nem lesz gyereked!!!!! Igenis lesz babád, csak úgy néz ki a drága nagyon szeret megvárakoztatni titeket.

i.kata

Én pocakkal vagy anélkül is benne vagyok egy találkozóban.

Dezsi, nagyon sajnálom, hogy nem jelent meg a második csík. Tudom, hogy most mit érezhetsz, de kérlek, hogy ne keseredj el, azzal minden csekély esélyent is rontasz. Az ilyen negatív gondolatokat pedig meg sem láttam, meg sem hallottam! Semmibe nem kell beletörődnöd!
Vendég

Belluska!
De tündériek a pancsolósaid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövő héten én is megyek keresztgyerekhez és öcsijéhez, medencepartizni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toictali nagyon jó ötlet :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Minnie!
Kutyi annyira éééédes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pisilésnél tényleg olyan,mintha tornázna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Vonalzós nagyon jó lett :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Köszi a dicset!!!!

Dezsi, Wepe!
Drukkhegyek!!!!

Ladiva drága!
Talin természetesen ott a helyed!!!! Mint mindenki másnak itt a topicból :!: :!: :!: :!: :!:
Köszi a pocidícséretet!!!!

Dezsi!
Ide figyelj, te Nő :!: :!: :!: :!: :!: Emlékszel, hogy én mit mondtam anno :?: :?: :?: :?: Hogy most fog megjönni.... görcsölt, nyilallt és szúrt, mint még soha.... és tessék :!: :!: :!: :!: :!: Albérlő lett belőle :!: :!: :!: :!: Tehát tessék megnyugodni :!: :!: :!: :!: :!: Puszillak és nagyon drukkolok Neked :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina
Nem elkeseredni, bizakodni. Ráérsz még pár nap múlva tesztelni megint. Kitartás, bili füle hangulatnak vége legyen :lol: :lol:

Találkozóban én is benne vagyok.
Zsuzska
Nagyon szép pocid van. Az én két ismerősöm most 25 hetesek és sehol nincs a pocakjuk a tiédhez képest.
Ladiva
Jó hogy itt vagy megint :lol: :lol:
Belluska
Növesztgetem a tüszőimet fájdogálnak is néha. Érzem a petefészkeimet. :lol: :lol:
Minnie
Várlak hogy mi volt és kell e menned pénteken :!: :!: De ha nem pénteken akkor lehet hogy a jövő héten össze tudunk futni :lol:
Vendég

Most ez a babakocsi tetszik nekünk a legjobban.Szerintetek?
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=58377

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nekem nagyon tetszik, mindegyik színben tökéletes és tök jó, hogy ennyifele variálható. Remélem, hogy pár hónap és nekem is választanom kell egy babakocsit.

Nekem is van egy ismerősöm, akinek a 34. héten kisebb a pocija, mint a tiéd. Biztosan szuperul érzi magát ott benn Benőke, ha már most ekkorára nőtt!

Kriszti, ne haragudj, nincs annyi időm, hogy visszaolvassak, most long vagy short protokollon vagy most?
Vendég

Dezsina!
Nem szabad elkeseredni,bárhogy is legyen lesz babád ez egészen biztos!Tudnék káromkodni a korai tesztelés miatt :twisted: :twisted: ,mert ideje korán idegesíted magad,ami nem tesz jót!Még várjuk ki az igazi időpontot,rendben!Lesz babád Dezsi!Ha valamiért nem most akkor a következő próbálkozásnál,de én bízok még most is a mostani inszemben!!!!!!!!!NEM ADJUK FEL EGY PERCIG SEM!!!!!!!!!!!!!Kikapsz Dezsike! :roll:

Zsuzska!
Szuper a babakocsi!!!!!

belluska

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a kék, meg a zöld tetszik nagyon 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
nekem a piros tetszik a legjobban :lol:
Ha a kék meg a zöld tetszik, akkor válaszd a zöldet, mert az majd a huginak is jó lesz :wink: :lol:

i.kata

Nekem a zöld tetszik. Bárcsak én is .........
Ladiva
Short protokoll kb egy hét és leszívás.
Vendég

Kriszta!
Egy hét... repül az idő!!!!!

Drukhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Hát ha szavazás van akkor én a zöldet venném!UNISEX!!!!!!
HUGINAK JÓ LESZ!De amúgy is az a legszebb! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok csajok!

Dezsina!
Tudom, hogy most mit érzel, de ne keseredj el, fog jönni az a baba meglásd, ha nem most, akkor legközelebb!!! :) :) :) Azért még most is küldöm a babaragacsokat!!!!!

Zsuzska!
Nagyon szép a pocakod, tényleg jó helye van Benőkének, simi neki!!! Egyébként nekem is a zöld babakocsi tetszik! :D :D :D

Kriszta!
Pénteken is megyek! :) Ma 08:15-re értem és már 08:40-kor a kapun kívül voltam, ketten voltak előttem, és utánam is csak ketten jöttek.

Az UH eredményem: Mnyh: 9 mm, jobb oldalon 1 db 15 mm, 1 db 14 mm, 1 db 13 mm, 2 db 12 mm, 2 db 10 mm tüsző, bal oldalon 1-1 db 10 és 13 mm-es (ö.: 9 db). Ha jól emlékszem, próbáltam figyelni, hogy mennyit számol Sipos doki, de nagyon gyors volt. :P :P :P
Nem tudom, ez 9-10. napra jó eredmény-e, szerintetek?
Pénteken megyek újabb népszámlálásra! :D

Azt elfelejtettem bent megkérdezni, hogy kell-e csináltatnom EKG-t és vérképet az altatás miatt vagy azt ők helyben megcsinálják, mert nekem nem mondtak semmit, és ha hétfőn leszívás lenne, nekem semmi ilyen leletem nincs!!! :? :? :? Tényleg, egyébként hányadik napon szokott lenni a leszívás, mert nekem hétfő a 15.!!!

Belluska, Kata!
Örülök, hogy tetszett a fotó és a többieknek is! :)

Belluska!
Kérek tüszőnövelőt!!!!!!!!!!!

Ladiva!
Szia, jó újra köztünk látni téged! :)

Wepe!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24. szuri beadva!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
én hétfőre tuti leszívást jósolok neked :wink: Nem kell semmi EKG, meg vérkép, nem nagy altatás lesz. Nekem még a terhesség befejezéséhez sem kértek semmit a SOTE-n, csak a vérképet.

Kriszta,
hűűű, egy hét és kezdhetünk izgulni :lol: Minnievel lehet meleg váltásban lesztek fent :lol: Neked reggel leszívnak, Minninek meg majd visszaadnak :lol:

i.kata

Minnie
Szerintem ezek nagyon szép eredmények. Az sem jó ha túl nagyok mert akkor a leszíváskor túlérettek és azzal nem tudnak dolgozni. Nekem még soha nem kellett ekg és semmi vizsgálat, nem annyira komoly az altatás :lol: De jó akkor legalább pár szót tudunk beszélni nem? Most milyen színű a hajad? Nekem már szőkés melírozott nem olyan sötét mint a képeken.
Vendég

Minnie!Ez az eredmény nem hogy jó,hanem nagyon jó!Lehet megnyugodni! :D Ez csak több lesz péntekig,legalábbis nekem mindig több volt,mint amit előtte számoltak!A 4.-nél nálunk az utolsó előtti uh.-on kb.14-et számoltak és 20 lett!De nem a mennyiség a lényeg,a minőség v. ki tudja,ezt nem tudhatjuk előre mi a tuti!De SZUPER!!!

TÜSZŐNÖVELŐ KÜLDVE!!!!!!!! :wink:
Szerintem a hétfő az esélyes nap nálad!Vagy nem lányok?
DRUKK HEGYEK!!!!!

Kriszta!
TÜSZŐNÖVELŐ NEKED IS MELLÉKELVE!!!!!!
Akkor biztos találkoztok Minnievel nem? :wink:
Két szuper csaj!Összekulcsolva a kezem miattatok na és persze mindenkiért!!!!A spontánkodókért is!Igaz Kata? :wink:

belluska

Kata
De jó lenne. Szerintem is hétfőn lesz Minnie nek a leszívás. Kiváncsi vagyok nekem mit mondanak majd, még csak 4 napja szurizok.
Vendég

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így gondoltok rám. Köszi!!! :D :D :D Remélem tényleg igazatok lesz és hétfőn lesz a leszívás, ajaj, akkor most kezdhetek parázni!!! :shock: :shock: :shock:
Viszont a leletek miatt akkor nem izgulok, ha nem kérnek ilyet, nekem nem kell... Azért szerintetek holnap betelefonáljak a biztonság kedvéért, vagy hagyjam a csudába. :)

Kriszta!
Nekem még mindig vörös, göndör loboncom van, mint az iwiw-es képeken, nem bírok megválni tőle, pedig sokszor az őrületbe kerget... :) :) :) Holnap, ha tuti lesz, hogy mibe megyek, leírom és akkor biztos rám fogsz ismerni, de szerintem a képek alapján megismerjük egymást. Már nagyon várom :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá spontánkodók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

----------------
Hétfő :?: :!:

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Biztos hogy hagyhatod a csudába,mert ez nem mély altatás,csak pár perces kis "bódítás"!Nem kell tutira!Ők amúgy is mindent mondanak!
No para!!!!!!!Nincs miért!Ha mi mondjuk! :wink: Aludj jól! :P

belluska

Minnie!
Szerintem ezek nagyon számok!!!! Hajrá pénteki népszámlálás!!!!! Hétfői leszívás!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie ezek a tüszőszámok nagyon jók és még mindig fognak egy kicsit nőni és érni is. Nagy hajrá és drukk! Nem kell betelefonálnod az intézetbe, nekem annak idején eszembe sem jutott, hogy kell az altatáshoz bármi is. De abban biztos lehetsz, hogy ha valami kell nekik pluszba, akkor mindenképpen szólnak, így csak várjad szépen a nagy napot és jó pihenést utána!

Kriszta, neked is küldöm a tüdőtüszőlőket, még egy hét és már csak pihizni kell a pozitívig!

Dezsi, remélem, hogy jól vagy!
Vendég

Jajistenem miket írok! Kriszta tüszőnövelőket akartam volna írni. Hogy honnan jött ez a másik szó, nem tudom, de a lényeg, nagyon drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Kriszta,
szerintem neked is kb. 1 heted van a leszívásig, vagy max. 8-9 nap. Nekem azt hiszem a 12. napon volt a punkció.

Minnie,
nem kell telefonálni, tuti nem kellenek azok a leletek.
Csak te kellesz majd, egy pár papucs, egy hálóing, egy levél utrogesztan (ennek majd pénteken megkapod a receptjét, ha eddig nem kaptrad meg), és persze a legfontosabb: apácska kisfickói:lol:

i.kata

Sziasztok Lányok!

Először is Dezsina ne vedd még alapul a tesztet, látod mi volt Zsuzskánál,ebből indulj ki!!!!És neki nem is egy baba volt a pocakjában!!!!Ergo, az a teszt lesz a mérvadó amit az intézetben mondtak!!!!!Bízz még a babócá(k)ban, hisz neki(k) csak Te vagy!!!!!
Tudom ilyenkor elveszti az ember a hitét (én is pityeregtem) nagyon nehéz,de korai teszteléssel teljesen feleslegesen kínzod magad.
Én nagyon drukkolok ,hogy ++++++++++++++++++++++++ legyen!
Belluska!
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!És milyen jó dolguk van!!!! :lol: :lol:
Zsuzska!
Nagyon komoly a pocid már, nekem két babával ekkora :lol: :lol:
Ladiva!
Nagyon szorítottam pedig neked,de örülök,hogy ilyen ügyesen talpra álltál!Sajnos a sikerhez kellenek ezek a szomorú pillanatok,de hidd el,ahogy a pocakodba beköltöznek, mindent el fogsz felejteni(nem hittem volna)!!!!
Wepe!
Mennek a drukkok!
Kriszta!Minnie!
Ügyesen növesztgessétek a kis tüszőket!
Manó!
Jelentkezz hogy mizujs van veletek!!!
Ja! és képzeljétek az uh.-on egyik kisfiúról kiderült,hogy kislány!!!!!
Úgyhogy nagy a boldogság!!!!Vegyes páros!!!!

Kép
babyonboard77

Szia Baby!

Talpra álltunk, mert menni kell tovább. Férjemmel beszéltük, hogy eljön még az idő, amikor - visszanézve mindarra, amin keresztülmentünk - azt fogjuk mondani, hogy mindent megért(ek) a baba(ák).

Gratulálok a kisfiú-kislány pároshoz!
Vendég

sziasztok!

Kislányok!

mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a bíztatás és a megértést. Sajnálom, hogy nagyon kibuktam. :( nem akartam rontani a csapat hangulatát.
úgy döntöttünk, hogy egyenlőre akkor megy minden természetes úton. veszek lh-teszteket és nézegetem, mikor lenne a legjobb.
a mai tesztem is teljesen nega... most azért még beszed a gyogyikat, de ha hétfőn is nega a teszt, akkor abbahagyom...
Nem költök most többet.... majd télen megyek az uccsóra. Utána befejezem. bele törödök akár mi is lesz. (öribabámra fogok utána már várni, még 2-3év... de mindenképpen lesz gyerekem)

Wepe!
nagyon drukkolok :D

Szurkáloknak!
drukkhegyek és tüszőnövelő energiák :wink:

Többieknek!
puszi :) :) :)
dezsina

Baby!
Már vártalak,de csodás,hogy egy vegyes páros növekszik a pocidban!
Mindegy csak egészségesek legyenek,de így gondolom még nagyobb az öröm!Én is örülök,hogy van ebből is abból is!Pedig apának is mindegy lett volna!Annyit mondott,hogy lány kell neki az biztos! :lol: :wink:
De "szerelmes" a fiába is!!! :lol:
Vigyázz magatokra!!!!!Puszillak!

Dezsi!
Szerintem nem kell örökbe fogadáson gondolkodni,mert még van egy lombik próbálkozás is és még ezt sem adtuk fel!Én úgy voltam,hogyha a támogatottak nem sikerültek volna akkor inkább egy kicsit többet vártunk volna és akkor a következő nem támogatottat is csináltuk volna!Nincs nálatok olyan probléma amitől nem lehet baba!Fel a fejjel!!!!Kell az a saját baba hidd el,pedig nem vagyok az örökbefogadás ellen!De erről ne is beszéljünk!!!!!LESZ BABA ÉS KÉSZ!MÁR ÚGY ÉRZEM ÉN JOBBAN HISZEK BENNE MINT TE ÉS EZ NEM JÓ!DEZSIKE BÍZZÁL A SIKERBEN VAGY ÍGY VAGY ÚGY!!!!!

belluska

Dezsi!
Jól értelmeztem,hogy csak hétfőn kellett volna tesztelned??? :shock: :shock: :shock: Drága, akkor ez még semmiképpen nem lehet pozitív!!!!Inszemed volt, legrosszabb esetben 72 óra is eltelhet a megtermékenyülésig+ beágyazódás kb. 9.-ik napon lehetsz, én a 10 .-iken teszteltem két babóval egy halványat!!!!! De nem akarok belep.... félre ne értsd!(biztonság kedvéért mi is elvégeztük az örökbefogadós tanfolyamot,sőt be is adtuk a papírokat,akkor ezt éreztem a megoldásnak,sok mindenkinek ez után sikerül,leesik az a nagy teher....)
Ladiva!
Köszönjük a gratulációt! A mi kapcsolatunkat nagyon megerősítette ez a rengeteg herce-hurca, és még csak pocakban vannak,de már most is azt mondom én is ,hogy mindent megér!!!!Úgyhogy hajrá!!!!
Belluska!
Gondolhatod!!!Szinte 100% ra mondták, hogy két fiúcska, és most nem látták a másik kukit, potyogtak a könnyek elhiheted! Mindketten nagyon örülünk!De tényleg az a lényeg ,hogy egészségesek legyenek,ez már "csak" hab a tortán!!! :lol:

Kép
babyonboard77

Baby!
Veletek együtt örülök én is!!!!!Olyan jó helyre születnek majd a ti babáitok is! :D Minden jót és sok-sok pocak simi!!!!! :D

belluska

Ladiva!
Babyt én i csak megerősíteni tudom,hogy az ember felejti a dolgokat miután sikerül,így harcolni kell a végsőkig míg nem lesz baba!De örülök,mert úgy látom már teljesen újult erővel vagy egy következő beültihez!!!!Így is kell!!!!

belluska

Baby!
nos igazából holnap kell tesztelnem... de hétfőig még várok... a vonalzómon láthatod, mennyi nap telt el az inszem óta.
várok... holnap nem tesztelek, de hétvégén igen!
köszi a biztatást
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?