Új privát üzeneted érkezett!

előre is bocs :lol: :lol: :lol:

csőrike 70 éves

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gabi! Aszongyák bébikaját ne mikrózzunk, hanem vízfürdőben melengessük. Én is ezen az állásponton vagyok.

Andi! Magán a lázmérőn van az info, nem a dobozán!
Kajából sem csinálunk ekkora cirkuszt, eszi, ameddig kedve van. Tuti jó 24 órán túl is, ne aggódj.

Orsi! Miért jobb, ha otthon sír? Miért kell hazamenni vele? [/b]

Kép
zölddisznó

zöldi zöldi....Te mindig kiforgatod a szavaimat :twisted:
Gratula Hanna fogacskához!
Csak okosan a fogyival...nehogy már te legyél a legvékonyabb az augusztusi talin :lol:

andy:örülök hogy jobban vagy.a lázmérőn szokott lenni hogy hány min. alatt mér.

gaby:jobbulást!együttérzek veled! :cry:

orsi:az én fiam pont az ellentéte Rékának.Nagyon sokat alszik,nem ritkán 3órát egyszerre délelőtt vagy délután...nem eszel vmi olyat ami felpörgeti?

meggy:mi is kipróbáljuk,csak annyira savanya,hogy csodálkoznék ha ízlene neki :roll:

KépKép
lyndee

zöldi:lehet Hannak azért ébredt az elmúlt éjjel 8szor mert készülődött a fogacska?

KépKép
lyndee

én sosem mikrózom a gyümit,vízfürcsiben pár mp alatt megvan...de azért hűtőből mégsem,ugye?

KépKép
lyndee

[quote]z írta:öldi:lehet Hannak azért ébredt az elmúlt éjjel 8szor mert készülődött a fogacska?

Tuti!
Meggyet én süríteni fogom rízsnyákkal, és akkor mehet héjasztul mixelve.

Kép
zölddisznó

Hellobello!

Előkerültem én is, drágák vagytok, akik hiányoltatok, pusszancs! :lol:
Akartam jönni tegnap is, csak macskás anyós után mostam az összes cuccunkat egész nap.... :? :?

Olvasni nagyjából sikerült, de ennyi mindenre képtelen vagyok most reagálni, kellett ennyit írni! :twisted: :twisted: :twisted:
...meg Kiskatonám is nyí ippen itt mellettem..... :?

A hófordulósoknak nagy-nagy pusszantás!!!!!
A fogacskákhoz nagy-nagy gratula!!!!!

Rólunk: egész jó volt a hétvége, leszámítva, hogy Édeském nem marad meg az utazóágyban :( :( :( , így velem aludt mindkét este, Apát meg száműztük a földszintre, mert horkol. :P Vagyis első este elaludt nagy nehezen benne, de másfél óra múlva zokogva ébredt, kövi este meg már el sem tudott aludni benne. Lefeküdtem vele a nagyágyba, abban a pillanatban elaludt. :)
De annyira jó volt vele aludni!!!! :D :D (mivel Ákos egészen mini korától külön ágyban, külön szobában alszik, már el is felejtettem, milyen fantasztikus érzés, mikor ott szuszog mellettem éjjel :lol: :lol: )

Szerintetek mi lehetett a baj? Apa szerint már korábban néha abban kellett volna altatni, hogy szokja.....

Ja, anyós: csináltunk néhány képet róla és Pocokról, hogy fel tudjam tenni iwiwre, mert a nagyszülők közül csak róla nincs kép. Vasárnap este feltettem egyet, erre tegnap hívja páromat, hogy vegyük le azt a képet, mert Ő RONDA RAJTA. :shock: :shock: Bakker, 1: a fotós hozott anyagból dolgozik :P :P :lol: , 2: nem ő a lényeg a képen, 3: azt hitem, majd örülni fog neki, hogy ő is fent van a kicsivel. Na, erről ennyit.... :? :? (majd legközelebb megkérem, hogy legyen szíves öltözzön pompába, hogy tudjunk egy közös képet csinálni, ami neki is megfelel..... :? )
bébic

...hittem... :oops:
bébic

na,most kapom a mail barinőmtől,hogy aug.8-án ne csináljak progit,meghívnak az esküvőjükre és a napokban hozzák a meghívót......áááááááááááá amikor már beleéltem magam a taliba és apa is aszonta ok :cry:

KépKép
lyndee

kuksi bébic :D

iwiwen jelölj-tánczos georgina :wink:
megkuksizom pockodat :lol:

KépKép
lyndee

Zöldi: Hannafogacska? Dejóóóóóóóó, gratula!!! :lol:

Lyndee: Mi sem tudnánk menni, valszeg akkor leszünk nagyszülőzni. :(

Andy: Jobbulást neked!
Anyukáddal miújság?

Kubu: Erre a képre nincs bocsánat!!!! :twisted: :twisted:
Nagyon édi MArcid van, azok a pózok, hihetetlen! :lol: :lol:
bébic

zöldi: itthon már nem sír, csak mostanában azt játsza, hogy ébredés után másfél órával már nyűgős és álmos.
pl. (múlt szombaton Ikeába mentünk így zajlott) zajlik 7-kor ébred peluscsere, átöltözés, evés, büfi, kaki, játék ezzel elmegy 2 óra kb addigra már nagyon álmos, aztán leteszem alszik egy fél órát max egyet felébred próbálom vissza altatni fél óra után feladom, aztán mivel hamarabb kelt hamarabb lesz éhes.
1/2 11-kor szopi, öltözés, indulás kb fél óra múlva érkezünk a célponthoz 20 perc után nyűglődés, sírás (átrongyoltunk az Ikeán) eltelt két óra, kocsiba be,nem alszik el hazaérünk már nagyon álmos leteszem újabb fél max egy óra alvás.
Aztán ezzel be is fejeződött a napi alvás már csak este alszik el 8 felé.
és kb fél 2-től 2-től fent van este 8-ig. Du-án sokat sír ha megpróbálom altatni üvölt.
Egy hétből egy két nap amikor ennél többet alszik.a többin ennyire keveset.
Az a legfurább, hogy már itthon nem sírha hazaérünk csak ha elmegyünk vásárolni.
Ha pl. nagyiékhoz megyünk ilyet nem csinál, viszont ott meg nem alszik el nélkülem szóval egyenlőre lőttek annak, hogy bárhova is menjek.

biztos vmit rosszul csinálok és elrontottam...eddig szeretett vásárolni menni vagy nagyot sétálni,mostanra már csak félórát képes kibírni akár a babakocsiba akár séta közben.

KépKép

Kép
orsimorsi

Lyndee: Okika, jelöllek! :D
bébic

vettem habtapit az auchanba, állatfigurás amilyet akartam egy ezres volt egy csomag amibe 10 db van vettem gyorsan kettőt.

KépKép

Kép
orsimorsi

Na, eddig bírtam vízszintben. Úgy se jobb :(

mikrózás: igazatok van. És ha nem eszi meg az egész üveggel, akkor hogy teszitek melegvizes fürdőbe? Mert elméletileg ha már egyszer felmelegítetted, akkor nem lehet újra :roll: :?

Lyndee: :( :( :( :( de kár

Bébic: helllaaaaa!
[quote]A írta:pa szerint már korábban néha abban kellett volna altatni, hogy szokja.....

Támogatom. Jövő héten megyünk Balcsira, ezért ma-holnap meg kéne venni az utazóágyat, és hétvégén én éjszaka is abban tervezem altatni. Pont elég lesz neki a környezetváltozás, szal még így se biztos, hogy egyszerű lesz neki a csicsi.
Velünk meg képtelen aludni még itthon is kb. 2 hós kora óta, az már kiderült...

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: :( :( :( :(

Kép

Kép
gabilany79

[quote]e írta:ddig szeretett vásárolni menni vagy nagyot sétálni,mostanra már csak félórát képes kibírni akár a babakocsiba akár séta közben.

Orsi: Sajnálom Rékádat meg titeket is, nem tudom, mi lehet az ok....Fogacska talán?
Tudom, nem vigasz, de Ákos is ezt csinálja, bár ő a közös hétvégi bevásárlásokat pölö élvezi, de a babakocsis sétáink nagyon megcsappantak, messzire legalább is nem tudok vele menni, mert elindulás után ált. elalszik 20-30 percre, de ha felébred, iszonyat nyűgös lesz.... :( :(

Lyndee: Jelöltelek! :)
bébic

Jön a front, vagy mi a hátam van??? Zsófi rég volt ilyen idegbeteg, mint ma délelőtt!!! Lehet jön a 3. foga. :-D Sehol nem volt jó neki, én meg nem cipelem non-stop!

Nem kell valakinek egy átok rossz kutya??? Elegem van a dögünkből! Ahhoz már hozzászoktam, hogy a kertet napi rendszerességgel felássa (mostanában a tulipánhagymákat kaparja ki a szemét), a postaládából kiszedi a szórólapokat és apróra tépi őket... Nemrégiben a Gastroyalos ebédünket lopkodta ki a postaládából, a húst megette, a köretet otthagyta a kis hülye! De a mai!!! Jött a Milupától tápminta Zsófinak, erre berángatta a borítékot és az egyik mintát meg is csócsálta... ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

Manna!
Domiddal nagyon nagy mákod van, hogy órákat eljátszik egyedül. Zsófinál eddig a rekord 1 óra volt, az átlag kb. fél óra.

Zöldi!
Nem utállak, de az egész délelőttös nyüglődés után végre elaludt a kiscsaj, kádállvány meg szobájában, most nem mérném le, ha nem muszáj. :-D Gratula Hanna-fogacskához!!!

Gabi!
Jobbulást! Átérzem a helyzeted! Ugyanilyen szarul voltam én is egy hete. Nekem az volt a mákom, hogy pont hétvégén robbantam le, így volt ki Zsófizzon helyettem. De a köhögőrohamok azóta is altatáskor jönnek rám. :evil:

Andi!
Jobbulást neked is! Bébi konzerv: Én felbontottam, 3 napig lehet hűtőben tárolni azokat, amiket vettem, de 4. nap megkóstoltam, ok volt, így kapta Zsófi akkor is.

Orsimorsi!
Részvétem a rosszalvóhoz! Zsófim se semmi ezen a téren, de Rékád túltesz mér rajta is. Hetekig nálunk is a fél órás alvás ment és kb. egy hete szerencsére már napközben is képes másfél-2 órákat is aludni. Reménykedjünk, hogy Rékád is jó irányba fog változni! :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Gabikám, neked is jobbulást! Tök jó ez az összevissza időjárás... :? (de a napközis tea teccik :P :D )
Sajnálom én is, hogy nem tudunk menni, azért nem is szóltam korábban a témához. Anyuéknál általában akkor van leállás, ami neki kényszerszabit jelent, így a hozzájuk menést érdemes arra időzíteni.

Hát, az utazóággyal nálunk nemtom, mi lesz....lehet, hogy eladjuk, mert Anyuék vettek egy használt kiságyat, szal ott van, csak anyósnál nincs, ott meg amennyit vagyunk, meg máshol is, annyit elalhat mellettem is.

Amúgy meg nemtom mivan Manómmal, vasárnap óta megint visszaálltunk a 6-negyed7es kelésre (eddig 7-fél8 volt, aztán hami után szunya még fél10-10ig, most meg max. fél 9ig húzza... :? :? naaaaagyon nem anyaszunyabaráti dolog :twisted: :twisted: )
bébic

ja meg(nem kiröhögni)az állat játékoknál lehet venni cicalabdát, fényes, csörög, műanyag lehet nyálazni, mert lyukak vannak rajta és benne egy csengőcske.2db van egy csomagba két különböző szín.
szóval vettem 4db cicalabdát a lányomnak

KépKép

Kép
orsimorsi

Most jöttünk szomszédpolásból, a Levi 2 hónappal fiatalabb, mint Dani és már van foga......, én is akarok!!!!!
Akkorát fingott odaát, azt hittem betrottyolt, de hazajöttünk és nem...

Most bevágott egy üveg zöldséges sonkát tésztával, ivott teát, bekakilt, és most alszik..., édes... :D

Osri nagyon sajnálom, remélem tényleg csak valami átmeneti dolog, és nem lesz tartósabb, mert ezt nem lehet bírni idegekkel.... :(

Bébic mi nagyon régen keltünk olyan későn.... :( :( :( :( :( :(

Kép

Kép
dcili81

Orsi: :lol: :lol: :lol:

Cili: :( :( :(
(tudom, be is fogom a szájacskámat, mert összetehetem a két kezem az ébredései miatt, csak hát az ember már csak ilyen, a jóhoz nagyon könnyű hozzászokni.... :oops: :oops: :roll: :roll: )
Most már érkeznek azok a Danifogacskák is, ne aggódj! :D
bébic

Jjja, akartam írni, voltunk a Müllerben, nem rossz kis hely, bár sokminden elég drága, viszont tök jó bébikaják vannak (másfélék, mint pl. a DM-Tesco, stb.-ben) normális áron (most akcijósak is voltak), meg vettem óccsón sajátmárkás popsitörlőt, meg amit Zsebi írt, a Bebivita gyümipürét, ami ugyan olyan, mint a Frutapura, csak olcsóbb. (Tescoban a Frutapura asszem 599, itt a Bebivita 460 volt)
Úgyhogy nekem teccik, ha anyóshoz megyünk, sztem alapprogram lesz! :lol: :lol: :lol:

Ja, és Kismanó végre felfedezte a lábujjait! :lol: (és azt is, hogy tele hassal nem éri el őket... :P )
bébic

Bébic, szerintem nagyon jó kis hely a Müller!
Itt nálunk most akciós a Pampers, 132 db 6500,- .

Gaby gyógyulgass!!!!

Kép

Kép
dcili81

Bébic!
Amikor Ákid felébreszt, gondolj arra, hogy én már kb. egy órája fent vagyok! :evil: Ettől biztos jobban fogod magad érezni. :-D

Körkérdés: Próbálkozott valaki már tápot adni gyerekének szelepes csőrös ivópohárból? Zsófi szenved vele. Éhes, mint állat és ebből meg ömlik a kaja. Egy csomó mellé folyik, nyakán, állán, meg rendesen fuldokolni is kezd tőle. Aztán egy idő után már hisztis is lesz ettől a helyzettől. :-( Úgyhogy most újból cumisüvegezünk.

Kép
Kép
lbernuska

gabi. jobbulast! remelem hamar meggyogyulsz!

andy. jo hir, hogy jobban vagy!

zoldi. gratula a kis vampirodnak! a babakocsit ittenre neztunk, nem otthonra. mindketten utaljuk a babakocsinkat, es hat ha megyunk valahova egy ilyen esernyos fajta sokkal jobban elfer a kocsiban is.

cili. edes danit. mar elore felek, hogy mi lesz, amikor majd Kincso is igy beindul!

kubu. ra se rants, meg mi is fogatlanok vagyunk!

boci. gratula apanak. majd scanneldbe a cikket, ha tudod.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]m írta:ikrózás: igazatok van. És ha nem eszi meg az egész üveggel, akkor hogy teszitek melegvizes fürdőbe? Mert elméletileg ha már egyszer felmelegítetted, akkor nem lehet újra

Gabi! Egy másik üvegben melegítem az adagját. Ha többet kér, az sem kaland, mert forró vízben 2-3 perc.

Berni!
Verzsó már lemérte, köszi!

Kép
zölddisznó

Musi! Megírnád az igényeiteket szállásügyben? Be kéne izzítani apámat, hogy keressen végre! Ja, és tudod már, hogy pontosan mikorra?

Kép
zölddisznó

[quote]A írta:szongyák bébikaját ne mikrózzunk

miért is?

zsebi_baba

Én is mikróban melegítek, semmi baja nem volt eddig Daninak belőle...

Kép

Kép
dcili81

6 legyet nyomtam agyon.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

kubu. szegeny csorike! anyukam ugy hivja bebimet! :lol: kincso csorike. :lol:

zoldi. lyndee. itt nincs meggy!!! csak cseresznye! :cry: azt akkor mennyi idosen lehet adni nekik?
illteve a lengyel reszlegen van meggy befott, azt lehet adni neki?

KépKép
KépKép
mush589

Zsebi! Már nem tudom, egyszer utánanéztem, és valami rezgésszám dolog volt...de már elfelejtettem. Persze ebben nem mindenki hisz, de én mindent szobahőmérsékleten " melegítek" és olvasztok, ha lehet.

Kép
zölddisznó

Musi! Befőttet ne, az cukrosw. Cserkót kb 8 hónap után, de hasfájósaknk nm kísérleteznék.

Kép
zölddisznó

KépKép

Kép
orsimorsi

marathoni altatason vagyok tul, nagyon faradt volt, de csak sirt es sirt. probaltam ringatni, probaltam a kisagyban hatsimivel. vagy a hasa vagy a foga faj neki, de az is lehet, hogy mindketto. remelem alszik egy jot, kulonben nehez delutanunk lesz.
jaj epp felsirt bemegyek, hogy megnyugtatom, erre csukva a szeme, nyoszorog es olelgeti az ikeas nyuszijat. azt hittem megzabalom.

zoldi. mennyiert osztogatnak ilyen lancot, es hol lehet beszerezni?

gabi. ugyanazt a kajat tenyleg nem javasoljak ketszer melegiteni. ki kell szedni egy kis talba vagy egy masik uvegbe es csak azt melegiteni, amit szerited megeszik, igy csak egyszer melegited! a tobbi meg mehet (vissza) a hutobe! legalabbis en majd igy fogom csinalni.

KépKép
KépKép
mush589

Kincso is hatalmasakat es szagosakat pukizik. sokszor, mintha egy geppuskat rejtettek volna a popojaba. :roll:

szombaton eskuvore megyunk (semmi kedvem hozza) Manchesterbe, meg elotte vegre bevaltom a szulinapi ajandekom, bon-bonokat fogok kesziteni (na ezt viszont alig varom!) :lol: :lol:

es hetfon elkezdjuk a kostolgatast. oszivel vagy nektarinnal, aztan korte, alma, banan, mango. ezutan meg nem tudom. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Bébic! Anyós! :twisted: Nehéz kedvükre tenni!
Lehet szoktatni kellett volna az utazóágyba pincurkádat. Én Leventével úgy csináltam!

Lyndee! Barinődnek mondd meg neked már elfoglaltságod van aznap! Tegye át az esküvőjét máskorra! :lol: :lol:

Orsimorsi! Semmit nem rontottál el, nyugi4 egyszerűen változnak a gyerekek!

Tegnap voltunk dokinéninél! Jól elkéstünk, elfelejtettem, hogy menni kell. 10.15-re volt időpontunk és 11-kor jutott eszembe, hogy talán ma kellene menni. Mostanában 4-en 8 felé rohanunk!
Ráadásul az oltását sem váltottuk ki, így a szuri jövő hétre maradt. :oops: :oops: :oops:
Kis törpöm: 8810 gr és 75 cm

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. nem is olyan kicsi az a torp! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

seholse jó,basszus. ritkán vagyok beteg, de akkor iszonyatosan rühellem. pedig "csak" a torkom fáj (az mondjuk rohadtul. olyan a hangom, hogy kobold csak bámul rám nagy szemekkel, ha megszólalok) meg az ízületeim kicsit, szóval még istenes is...
na jó, nem panaszkodom. köszi mindenkinek az együttérzést.

berni: az a baj, hogy anyuméknál pörgés van, még szombaton is dolgoznak, ő nem kap szabit, anyósomtól meg csak betegebb lennék : (

zöldi: így tényleg lehet, a betegség ráment az agyamra... ezt a rezgéses dolgot asszem, én is olvastam, de mikor láttam ,hogy barátnőm mind a két gyereknek mikróban melegíti a kaját, úgy gondoltam, hogy egyszerűbb. mondjuk az esetek 80%-ában frissen csinálom a dolgokat, azokat meg inkább hűteni kell :) a tápit viszont sose mikrózom.

mush: én kis tálba szedem, de azt nem igazán lehet vízben melegíteni...

bébic: értem én :), majd lesz még alkalom ezerszer :)

na, továbbállunk, mert a gyerek már lerágta az ujjaim...

flrwippko
űy40vd
é pip non nimm,mp n
fxddxrrjz7m55650

(kobi legújabb haikuja - őstehetség a szentem :lol:)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Majd később jövök, csak ma apa szülinapja van :lol: meg enyém péntekig!!!!

Gabi: jobbulást! Ugyanígy (de szó szerint) voltam én is, pénteken kezdődött, ma már jobb de a torkom továbbra is nagyon fáj. Én is megfáztam, bébi szerencsére nem kapta el, bár úgy gondolom, hogy ezt nem is tudja.

Andy: örülök, hogy jobban vagy!!!

KépKép
jurmine

Orsi! Pont tegnap néztem én is. Dajna sarkam tropa, nem tudok futni.De köszi...

Musi! Én pl. a közeli bababoltban vettem, de www.borostyanlanc.hu...vagy más egyéb bababolt.
3000.- pénz volt.

Kép
zölddisznó

Bébic! Irigy vagyok nagyon! Nem is tudom mikor aludtam legalább 8-ig, nálunk a kelés 5-6-kor van és ezzel az éjszaka véget is ért, én legközelebb éjjel 11-kor alszom el. :roll: :roll:

Orsimorsi! A cicalabda nem biztos, hogy gyerekbarát anyagokból készül, én nem adnám oda a gyereknek rágcsálásra!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

nekem az egyik ismerősöm mondta hogy próbáljam ki hogy mikrózott vízzel locsolom a növényeket és hogy ki fognak pusztulni rövid időn belül......nem próbáltam ki de lehet benne vmi :?

KépKép
lyndee

Bp. 29 °C :shock:

Kép
zölddisznó

Enikő! Hanna ugyan mostanság sokszor ébred, de este 10-től reggel 10-ig alszik. :oops:

Kép
zölddisznó

Cili: Aha, jó az a Müller (meg is nézem, Pöstön van-e és hol), pelusokat látod nem is néztem.... :roll:

Bernuska: :( :( Hát, nem lennék jobban, sőt.... :( :( Sajnálom!
Én nem adok (adnék) neki vizen kívül mást olyan itatóból.

Sztem semmi baja nem lesz a picurnak a mikrózott kajától. Mondjuk én vízfürdőztem, amíg volt maradék másnapra (én azért nem mertem mikrózni, mert nem tudtam, be lehet-e tenni az üveget...jójó, hüle vagyok, tudom.... :oops: :wink: :D ), de most, hogy bezabálja, amit bekészítek, nem kell.

Mush: Szegénykém! :(

Enikő: Hát, ezt az utazóágyhoz szoktatást már elcsesztem, nem?
Vagy érdemes még próbálkozni vele?
Hé, Törpöd már egyáltalán nem törp! :lol: 75 cm, szééép! :lol: :lol: És a súlya sem semmi! :lol: :lol:

Gabi: Megígéred? :lol: :lol:
Koboldban egy költő veszett el, ugye tudod? :wink: :wink: :lol:

Jurmine: Boldog szülinapot apának, neked meg jobbulást!

Zöldi: Jobbulást desznyócsülöknek! Mi történt vele?
bébic

Na, úgy néz ki Apa egyedül hagy minket kövi 7végén, kiruccannak Prágába kanmurira... :( :( :( (tudom én, hogy neki is kell kikapcsolódás, de car nélküle naon... :cry: :cry: :cry: mindegy, legalább ő tud lazítani kicsit)
Viszont úgy néz ki, Anyu (meg lehet, hogy Apu is) fel tud jönni arra a pár napra, így legalább nem leszünk tök egyedül! :lol: :lol: :lol:
bébic

Na az előző elszállt!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Once more!!!

Verzso: köszi az infót!

Manna: köszi apa dicséretét. Te apádnak meg hajrá!!!! :lol: :lol:

Mush: neked is köszi! Íme a cikk! Sajna scannerem nincs, lefényképeztem (valamennyire olvasható), az újság internetes honlapján meg ez a cikk nincs fent!
Kép

Többiektől meg bocsi, hogy ezzel offolom a topikot!!! :oops: :oops:
Vendég

Orsi: nálunk ez majdnem 3 hónapig ment, mármint hogy napközben 2-szer esetleg 3-szor aludt 30 percet!! Aztán egy hete megváltozott! Most 2,5-3 órát alszik!!!! Egyszer (az első ilyen alvásnál) adtam neki Viburcol kúpot, de azóta sem! Nem tudom hogy ez hatott e valamennyire, vagy rájött magától, hogy jobb ha többet alszik???!!!!!

Na én is az elején mikróztam a maradékot, de most nincs ilyen gondom mert egy üveggel simán betol!!!! Többet meg nem kap!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bébic: kitartást a hétvégére!!! Hát én meghülyülnék ha egyedül kellene lennem ennyit!!! :cry: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?