Új privát üzeneted érkezett!

Annus:Nóri folyton ilyen kis pofikat vág, csak nehéz lefotózni, mert kb egy másodpercig tart csak.
Ezt a hason altatós kérdést jó hogy feltetted, már én is akartam kérdezni, mert elkezdtem aggódni hogy nem fog fejlődni a hátizma, és nem fogja emelni a fejét. De Nóri utál hason lenni, ébren sem tűri meg egy percnél tovább, nemhogy aludjon is úgy. Pedig emlékszem a kórházban még rajtam is aludt hason, azt szerette, de mostmár itthon rajtam sem marad el...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Én is összeöntöm 24 órán belül a tejcsit! én kb. 1 dl-t tudok lefejni egy nap pluszban. Maumau, hát ilyen 70-80-at eszik egy alkalommal. Nem mérem mindig mondjuk... És én egyszerre csak egy mellből szoptatok, van ennek valamilyen hátránya?

Emese, nem hiszed el, de ugyanezért jöttem fel! Tegnap kezdődött! Csani bezabál, cici kifogy, boldogan fetrengve vigyorog. Majd 5 perc múlva hisztériás roham: tekereg össze-vissza, a száját tátogatja meg az öklén cuppog. Én erre izgulni kezdek, hogy kevés a tej? OK: Odakínálom a másikat, pedig én csak egy mellből szoptatok egy alkalommal, de segáz, mit csináljak, ha éhes?! Erre immel-ámmal nyámmog a cicin, kortyol kettőt majd kiköpködi...?? Na ez ment tegnap egész nap. Épp akartam kérdezni, hogy más is tapasztalt-e hasonlót, és hogy mi lehet ennek az oka?

Na jólvan, megyek, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Pingi!
Ugyan ez!Próbáltam úgy h rajtam legyen hason---áááá,az se tetszik neki...a kórházban még jó vlt,ma már nagy lány,nem alszik anyán :lol:
Amúgy a legjobban a vállon szeret lenni,úgy mikro böfizik,és akkor tartja a fejét meg nézelődik...Meg ugye hasról fog elindulni is,ezért is aggódom!
Amúgy tegnap mikor hason volt majdnem átfordult,csak a kanapé háta megfogta :lol: Az apja hasra tette mikro fájt a pocija és sírt,ő meg addig erlködött amíg arrébb nem fordította magát :lol:

Ja még a hosszú hajhoz akartam írni.Én összekötöm ha jön a szopi,nem szeretem ha a gyerek elé lóg meg büfi közben sem jó...bele szokott kapaszkodni.Aztán kibontom és kész!

Ja Pingi!
Etetés szintén.Ha adni kell neki pótlást akkor én is üvegből.Mert amikor épp tejhiány van megszakad a szivem h pocsékba megy!Ilyenkor még Izusnak is mondom h ne pocsékoljon :lol: Mármint ha visszabukja :wink: Viszont ő nehezen szívja a cumisüvegből.Én aventesből adom neki,ami a mellszívóhoz volt.És írtó lassan szipkázza be...mire rájön hogy kell stb.Azt mondta a védőnő ha az üvegből nehezebben szívja ki akkor bizti nem fog elszokni a cicitől...eddig nem volt gond,remélem ezután se lesz(ciciből amúgy 10-15 perc alatt 100 felett szív ki....)

annus11
 
 

 
 

Jó reggelt,

én sajnos még mindíg nem tudok visszaolvasni és napra kész lenni. csak futólag átnéztem.Ezerrel tanulok és vizsgázok. Már csak 2 vizsgám van, holnap és egy hét múlva, jó nehezek. De tegnap pl 3 vizsgám is 5ös lett :)

Gratula Krémnek és Nikinek.

A babák nagyon szépek. Milyen kis husi mindenki :)

Mi jól vagyunk, Álmos még mindíg jó baba,szinte nem is sír (leszámítva amikor nagyon ritkán két órát fáj a pocak). 3-4 óránként kel pontosan, de volt már hogy éjjel 6 órát aludt.
Sajnos szinte már nincs tejem (egy nap egyszer tudok neki adni, nagyon ritkán kétszer), úgyhogy tápszerezünk. Igazán rendes, mert hagy tanulni is :)

Remélem mindenki jól van. Ha vége a vizsgáknak jövök.

egy kép Álmiról (kicsit rossz, mert a telómmal csináltam)
Kép

sziasztok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti!
A lényeg h éhen halni nem fog Álmi!Ha túl vagy a vizsgákon akkor lehet h majd több lesz,lehet h emiatt kevesebb a tejci most!És még mindig milyen csókos szája van neki!!!!

annus11
 
 


Annus,
lehet, bár annyira nem stresszelem magam a vizsgák miatt :wink:

és igen, még mindíg csókos szája van, úgy imádom :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!
Nem feltétlen a stressz miatt,csak gondolom keveset pihensz a vizsgák miatt,nem?Na kíváncsi leszek!Hátha lesz több tejed :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

ezeket a hasfájás elleni szereket én már komolyan mondom, hogy nem értem. Tegnap délelőtt elfelejtettem adni az Espumisant, csak du. kapott 2x, erre este fájt a hasa. Na mondom ez igen! :shock: Ma lehet nem adok 1x sem.

Anika! Az igen! És hány óra az út?
Mi pénteken megyünk Budapestre, jövő héten meg Dunaújvárosba.

:lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jaa, hogy úgy érted :) ááá nem viszem túlzásba a tanulást azért :) (éjszakába nyúloan nem nyomom, max 11ig akkor meg úgyis etetés van)
de én is kiváncsi leszek. Mindenképp beszámolok :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csajok, szégyen ide szégyen oda, apa rámparancsolt, és rendeltem kaját a hétre. Most jött meg az első, remélem fini lesz. Sajna egyszerűen nincs odőm főzni. :oops:
És mivel a segítséget anyukám személyében (és amúgy mindenki máséban is) visszautasítottam, így ez a megoldás maradt.

Amúgy nézegetem én is ezeket a babahurcolókat, de én így látatlanba nem tudom elképzelni, hogyan tenném bele Nórit, meg jó-e az neki...Meg aztán rugalmas legyen vagy nem, megkötős vagy nem...foggalmam sincs, és persze olyan legyen ami sokáig jó,nem csak kb egy két hónapig. Kezd nehéz lenni a kisasszony, bár szerencsére nem cipelteti magát sokat.

Esztó: gartula a vizsgákhoz, hihetetlen milyen jól csinálod, főleg így baba mellett. (Ha egy félig meddig idegentől - azaz tőlem - elfogadsz ilyet: tökre büszke vagyok rád!!!) Nekem néha ahoz sincs erőm hogy elmenjek a konyhába meg vissza.

Jaa, igen, hosszú haj: én is összefogom. Mondjuk engem amúgy is zavar kibontva, ritkán hordom úgy, mióta Nóri megszületett azóta meg egyszer mikor frissen volt mosva kibontva hagytam, de ennyi volt.

Más téma: ma elkezdtem barnázni, remélhetem hogy most végre tényleg múlik el? Már többször azt hittem, de akkor nem ilyen volt...és ugye többször újra beindult igen erősen...
Ehez kapcsolódna egy kérdés. Gondolkodtam a fogamzásgátláson, és hát akárhogy nézem csak a gyógyszer lenne a legjobb megoldás, több okból is de azokat nem részletezem. Viszont én irtóra rettegek attól, hogy az ugyebár hormon, és hogy nehogy nekem az anyatejen keresztül Nórinak ártsak vele...Ti tudtok erről valamit?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi,
aranyos vagy köszi :)

én se főzök ám, apuék a nővérem és anyós hozza a kaját :) Ez tök nagy segítség, mert gyakorlatilag nem ennék :) csak takarítok, az viszont tök jól esik. És Álmos nagyon szereti a porszívó hangot.
Úgyhogy szerintem nem szégyen hogy rendelsz kaját :)

vérzés: én császár után két napig véreztem kb. azóta semmi, csak két hete minden pénteken egy napig. Nem is értem :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pingi
lehet visszatér még, nálam is így van. Pár napig szinte semmi, aztán megint beindul, bár nekem az se sok.
A fogamzásgátlók engem is érdekelnek. Aki volt már dokinál mit mondtak ott? Majával nem szedtem, gondolom a hormonok miatt. Már nem emlékszem pontosan mi volt a gondom velük... gondolom, hogy átmegy a tejjel... Le tudná írni valaki, hogy hogy van ez?
pumuklii
 
 


fogigátlás: én nem merem megkockáztatni, nálam az ellenkező hatást váltotta ki... :oops:
szkitty
 
 


mármint a hormonális bogyó..
szkitty
 
 


Nekem a doki az Azalia-t írta fel,nagyon alacsony hormontartalmú.És ebből i minimális megy át a babának.Nem olyan mint a hagyományos fogigátló.Ösztrogént nem tartalmaz.Amúgy ha nem akarsz a közeljövőben babát kérdezd meg a spirált!

Pingi,Eszti!
Nem baj ha nem főztök!éhen ne halljatok azért!nálam épp csirkepaprikás fő,hiába csak más a saját koszt :wink: :lol:

annus11
 
 


DM-es babacsomag: Nekem csalódás volt. Csak egy icipici Johnsonos krémminta+ egy NIVEA-s zacsis krémminta volt benne. Ja,+ egy rakás reklámag...Másnak is ilyen karcsú volt a "csomag"? Pontosabban dobozka... :shock:
Egyedül a kuponfüzet jó, abba van egy-két számomra is használható dolog. Bár, a babás ismerősök szerint sokkal jobban jön ki az ember, ha kiváltja az "50 pontos kuponfüzetet". Abban van egy olyan tétel, hogy "JOKER termék 25% kedvezménnyel" -na, így pl. sokkal olcsóbb a pelus, mint a bababónusszal... :)
szkitty
 
 


Igen,elég gagyi volt.Én is jobbra számítottam...a kupon füzetből használható esetleg 1-2 dolog,de ennyi!

Hát igen.Arra vigyázzatok,aki nem akarja h becsússzon mégegy baba az biztosítsa be magát...mert a szoptatás alatt is lehet ám bébi...

annus11
 
 


kitty
sztem se volt nagy szam a dmes cucc
neztem is hez meg mi....
mi az az 50pontos kuponfuzet?
nem hallottam meg

fogigatlo:
miert akartok szedni?
en ketszer lettem mellette terhes
mindketszer vmi alacsony hormontartalmu mellett.
a dokim szerint semmi tsem ernek az ujjak!
es h a terhesei kozul most is 70%-a amellett lett terhes :)
de elonyuk h utana nem zavarnak be a terhessegbe.
egyebkent meg amit szoptacc elviekben ugysem lehetsz terhes,nem?
mondjuk azert nem kockaztatnek..
de en biztos nem mernek fogamzasgatloval probalkozni tobbet :|
talan a spiralt latom egyenlore a legjobb megoldasnak

tapasztalata van vkinek spirallal kapcs?

Esztoo
milyen tapszert eszik a kis csokos szajuu?

Netti
Kép
maumau
 
 


Csak egy rövid kukk ...

Annus!
Én annó még kimaradtam a táblából meg az összesítésből is. Leírom az adatokat, de csak akkor tedd be, ha nem nagy macera. Lényegében lem létkérdés, csak jó lenne.
anyuka: gerbomoncsi
kor: 29
lakhely: Andocs (Somogy m.)
Tesó: Máté
kiírt időpont: 05.26.
születési adat: 52 cm., 3090 gr.
kórház: Kaposvár
születési idő: 2009.05.20. 23:05 (normál- vákuummal)
baba neve: Samu

köszi

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Moncsi!
Persze,beteszlek!Nem nagy munka!!!

annus11
 
 


Maumau,

milupa:milumil start-ot kap a kis csókos szájú :)

spirál: nővéremnek az van,majd megkérdezem róla.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pingi

Az SNS-t ismered? Asszem az lenne jó neked. Úgy tudom ez az. A kép a szoptatasert.hu oldalról van.



Adri
3 és fél vagy 4 óra, sok mindentől függ. Két autóval megyünk, Apor a nagymamával, most először, hogy könnyebb legyen a két babával. Ebből nem lesz rendszer azért. :)

Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nekem olyan fura elképzelni, hogy felraknak egy spirált. De hát 2 gyerek után már azt szokták, annyira nem ajánlják a fogamzásgátlást...
Meg most úgyse akarunk harmadikat, nem is tudjuk, hogy akarunk-e még egyáltalán. Igy valami megoldás kéne.

Maumau
Te biztos sokat csetelsz :-) Minden gondolat külön sorban :-)
2x voltál terhes? Boró nem az első baba?
pumuklii
 
 


Maumau! Írtam privit...
szkitty
 
 


Eszto

most nekunk is milupa a potlas,de tokre bukik tole..
bebatol nem bukott :|
csak a dokineni szerint az tul edes :S

pumukli :D
regen cseteltem igen.. :oops:
ez a masodik terhessegem es ebbol lett boroka :)
az elso regebben volt.. akkor nem is gondolkodtunk rajta h megtartjuk,tul korai lett volna,de az is fogigatlo mellett volt :|

Netti
Kép
maumau
 
 


kitty

nem kaptam meg :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau,
Álmos nem bukik tőle, csak nagyon minimálisat. Ezt adták a kórházban is. Más fajta tápszert nem próbáltunk még.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Védekezés

Hát ez érdekes téma. Én sem tudom mit tegyek. Az biztos, hogy vigyáznunk kell, mert mind a két terhesség első próbálkozásból jött össze. :oops:
Végleges megoldást nem szeretnék, mert imádom a gyerekeket, a terhességeim mind könnyűek volt, a szülés normál, így lehet mire óvodába mennek, szeretnénk még. :)

Eszter

Mi a Milupa Milumil 1-et az Immunofortisosat. :) kiváltottam a biztonság kedvéért, remélem bontatlan marad.

Moncsi
Egy napon szültünk. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Szofi, ha a béb kaja után tekereg meg rágja az öklét, akkor nem biztos, hogy éhes, valószínűleg inkább a bennragadt pukit/büfit igyekszik kitornázni magából!

Fogigátlás, a tabiról (Azalia) Annus leírt mindent, de a mellékelt füzetecskében is benne van, hogy 0,01%-a a hatóanyagnak kerül csak át az anyatejbe, és ezek a minipill-nek nevezett tabletták ösztrogént (női nemi hormon) nem tartalmaznak. Amúgy a terhesség/szoptatás alatt amúgy is kerül át a babába az anya hormonjaiból (pl. a tejkiütés is ennek a következménye!!)

Ami a spirált illeti: anyukám azt használt miután én megszülettem, úgy 3-4 évig. Aztán döntöttek, hogy jöhet a 2. számú bébi... csakhogy a spirál valami olyan károsodást okozott a méhfalban, hogy sehogy sem tudott megtapadni a petesejt... Végül 5 év próbálkozás után sikerült összehozni öcsémet (btw megérte rá várni, klassz krapek lett) Szóval én ettől tartok kicsit...
Viszont Maumau-nak igaza van, a tabletta sem biztos (még a "normális" sem, pláne ez a "szoptatós" fajta)... A legegyszerűbb módszer persze a teljes szexmegvonás!! :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Annyi mindent akartam, de mire idejutottam, már nem tudom miket...

3:50-kor keltünk ma :shock:

zsüci: irigy-irigy a házasélet miatt :wink: Nekem Zsófival anno a szülés után sokkal jobb volt, mint előtte, hát meglátjuk, most hogy lesz :roll: Sajnos nekünk ez még odébb van, bár jövőhéten lesz Fru hathetes, de csak két hét múlva tudok dokihoz menni. Na mindegy, még úgyis vérzek :?

Fogamzásgátlás: én Zsófi előtt tablettát szedtem, Zsófi után semmit, most sem fogok, a harmadik baba érkezését is odaföntre bízzuk :wink:

Mindkét gyerek alszik :lol: :lol: :lol:

Fruzsi továbbra is lassan hízik, ma kapunk kölcösn mérleget, már kíváncsi vagyok, mennyit eszik egyszerre.
Vendég
 


megjott :)

Eszto
hat mondjuk Boro se sokat,csak eddig ennyit se :|
meg nehezebben megy a kaki neki 2napja,miota ez a potlas
na mindegy
remelem mastol
ha nem akkor kap majd bebat! nembaj ha edes :)
engem nem zavar..
csak a dokinenit
az meg az o baja tulkepp :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci!
Persze...akkor inkább legyen 10 gyerekem,teljes megvonást nem akarok!!!!!! :lol: :lol: :lol:
(Amúgy tényleg semmi sem biztos....) :wink:

annus11
 
 


Anika,
az immunosról van tapasztalatod?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Maumau,
amikor Álmosnak adtam először, én is feltettem itt a kérdést hogy megfoghatja e a hasát.
De gyakorlatilag ha jól emlékszem két napig tartott és utána visszaállt a rendes kerékvágásba a kaki téma. Gondolom hozzá szokott a szervezete.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hú Panndi, akkor menj gyorsan Te is pihenni.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jaj, Esztó, Neked szerettem volna még gratulálni, ügyes vagy nagyon :)
Vendég
 


Lányok, ez a fogigátlás érdekes téma. Mi is arra jutottunk az urammal, hogy semmi se nem jó...
Spirál: ki van csukva, hogy egy "idegen test"et ültessenek a méhembe. Főlg, hogy még akarunk gyereket pár év múlva
Tabletta: működik-e megbízhatóan? Mennyi hormon megy át??
Óvszer, hát ebbe bele se menjünk, részemről a pesszárium meg mégrosszabb. Kihagytam valamit? No szex, ahoyg már Zsüci írta... 8) Én a tabira voksolok, de a férjem ellene van, ő képes lenne óvszerezni... Hát nem tudom...

Mozza, képzeld, az imént mejavítottam a légzésfigyut! Asszem a te tipped volt, hogy a fejvédőtől nem fekszik fel rendesen a matrac, s úgy tűnik, tényleg az volt a baja... Köszi!

Zsüci, köszi a tippet, lehet hogy tényleg pukizni próbál. Vagy böfizni. Akkor is szokott tekeregni. Csak az ökölrágás zavart meg...

Na jó puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Esztó, hajrá! Álmos nagyon édi!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


koszi Eszto :)
a hetet kivarom mostmar, max ha szenved tovabbra is akkor valtok..
most bekesen alusziiik es van idom a szortelenitesre!! :D

kepzeljetek eljutottam fodraszhoz a napokban..
olyan jo volt :P

Netti
Kép
maumau
 
 


Ó, látom ez a fogigátlás jó téma.
Én személy szerint félek a spiráltól (már a neve is félelmetes, az iskolában is mindig szétesett a spirál a füzeteimben - ez rosz előjel... :lol: :lol: :lol: ). Haha, ma úgylátszik nagyon humoros akarok lenni.

Viccet félretéve, akkor majd megkérdem a dokimat mit javasol. Én egyenlőre még nagyon nem szeretnék újabb babát. Amúgy nagy családról álmodok, de ez a nehéz és fájdalmas szülés eléggé meghátráltatott.

Anika: nem ismerem ezt a "kütyüt", de megnéztem. Picit fura, olyan idegen tárgy feeling (na nem mintha mondjuk a cumisüveg nem lenne az). Ha nem javul a helyzet akkor lehet hogy bevetem ezt is.

Annus: te olyan perfektül csinálod a háztartásvezetést (is), hogy már oda se figyelek megint milyen finomságot főzöl!!! :) Irigy. Na most elvileg nekem van kajaidőm, amikor is megkóstolhatnám a hozott kajá, de elkezdett bömbizni a gyerek, mennem kell. Ebből nem lesz evés (legalábbis nekem). :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Ugye ekkora babáknak kell minden nap széklet?
3 hónapos kortól ritkul, ugye?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Köszi csajok :)

Hát ez a szex megvonás nálunk se működne :D így is téma minden nap :lol:
de most tök elbizonytalanodtam a tablettával kapcsolatban :)

Ó én is szombaton voltam fodrásznál, király volt :) meg pénteken körmöshöz is megyek :) alig várom. Engem állandóan zavar el itthonról apa hogy menjek ide oda , majd ő Álmizik. (persze teszi ezt akkor amikor tanulnom kell...)

Szofi,
örülök hogy már rendbe jöttél és megy a szopi :) (ezt már jó rég akartam írni)

na valaki zavarjon vissza tanulni mert ma nagyon lazán veszem :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter

Semmi. Ezt írták fel. Nem kellett eddig.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Annus!
Köszi az összesítést! Ezek szerint senki nem előzte le mértekben Áronomat. Mitől nőhetett ekkorára?
Viszont, ha még javítasz a táblin, kérlek javítsd át a koromat 33 -ra! Sajnos a hétvégén öregedtem egy évet.

Hason alvás: Áron kb. 2 hete csak így alszik, nappal is, éjszaka is. Ha hátára teszem azonnal üvölt, hason viszont 2 perc alatt bealszik és jó hosszúkat. Éjszaka most már rendszeresen 10-11-kor eszik utoljára és csak 5-kor kel. Alíz sosem tűrte, hogy hason legyen.

Lazacfolt-tűzfolt: Jó, hogy írtok róla. Áronnak az orrán van egy jó nagy, de nem tudom melyik és hogy elmúlik-e. A kórházban azt mondták tűzfolt és maradandó, a házidoki szerint lazacfolt és kb. két év alatt felszívódik, halványul.

Pelus: Hát mi már négyet próbáltunk, de mindegyikből kifolyik minden! Naponta legalább háromszor átöltözünk.

Spirál: Ha valakinek van tapasztalata engem is érdekel. A dokim ezt preferálja, de én idekenkedem tőle.

Kép

Kép
hean
 
 


Hean
boldog szülinapot!

Akkor Majának tűzfoltja van ezek szerint, szerencsére a tarkójánál és a haja eltakarja.
pumuklii
 
 


Na lassan kész a borsó leves is.Már lesóztam az uborkát,már csak a galuska kell és kész is vagyok.Lement ma 4 mosás...holnap vasalok :roll: Még takarítanom kéne...lehet megvárom az uramat és elvitetem vele Izust sétálni addig meg megcsinálom.Minden csak szervezés kérdése!! :wink: 8)

annus11
 
 


sziasztok

dokinál voltam tegnap, minden oké, felírattam én is az Azalia-t, még eldöntöm kiváltom-e :)

Ma kiakadtam lányom is azt csinálja, hogy szopi után büfi és aztán megint nyafog mellre rakom szív kettőt-hármat, míg be nem indul a tejleadó reflex aztán ordítva kiköpi megnyugszik újra eljátsza ezt, aztán én meg gondoltam tutira éhes és nem akar dolgozni és beleerültettem 90 ml-t üvegből :), aztán persze felhívtam egyik ismerősömet, aki mondta, hogy üvegből még akármennyit bele lehet önteni a gyerekbe, és vegyem próbálkozzak még, hiszen tejem van, ja igen a műsor után lefejtem 30-at, aztán fél óra múlva 90-et, szóval tényleg volt tej a majdnem lapos ciciben :)

éjszaka meg arra keltem, hogy megint bedurrant a jobb mellem tiszta görcsös volt, tegnap nem fejtem szopik után és persze akisasszony meg nem szívja ki mindet belőle, de nem éreztem, hogy túl sok maradt volna mindig benne :(

tejeket, mikor lefejem akkor egy tisztában rakom be a hűtőbe, aztán ha lehült összeöntöm a régebbivel :)

adjatok önbizalmat légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ha 1 hétig nem halt éhen a gyerek, csak szopik rendesen nem? :), bár nem hízott sokat 50 g-ot :(, eddig meg ugyebár 200-at a túletetések miatt :)

most már én is lemérem mennyit szopik, de mérlegfóbiám van :(, csak 3000-et fizettem, hogy 1 hónapig itt legyen, akkor használni kellene :)

én el sem tudom képzelni, hogy lesz a házasélet, 2 gyerekkel :), vagy majd hajnalban ébresztem a férjem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nemhogy mennék én is lefeküdni... Mindig akkorra jutok el oda, mire Marci felkel.

Mert most is várom a férjemet, hogy jöjjön ebédelni, csak még nem érkezett meg. Én meg már éhen halok. :evil:

Aztán meg jönnek a redőnyszerelők. :x

Ha jobban meggondoljuk, én a tablettára szavazok. Mi másra? :roll: De majd jól megkérdezek erről valami nálam jártasabbat...

Tesóm káposztás tésztát főz. Akkor ezt most bebuktam? :?

Kép

Kép
adraci
 
 


anika Larának 4 hetes korától kétnaponta van széklete, igaz addig se volt max napi 3-4

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hean,
boldog szülinapot :)

Annus,
Te duracell nyuszi vagy? pihenj is azért néha.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: