Új privát üzeneted érkezett!

kaandi:hát hogy akkor elkezdem a főzelék félét, de lehet hogy előbb, majd Fügitől függ hogy hogy alakulnak a napok. és igen mindjárt Szökés, talán végre lesz masszír is.

Kép
budabo
 
 


helyes!!!!!!!!!mármint a masszír,!
hú apa meg beindult rendesen, egyfolytában kérdezi, h mikor jövök már.... :roll: :shock:

Kép
kaandi
 
 


csak el ne kiabáljam :oops:

Kép
budabo
 
 

 
 

jó éjt!

Kép
kaandi
 
 


hehehe volt masszír és idáig király a szökés!!!!!!! na joccakát mindenkinek

Kép
budabo
 
 


Julcsi: sajna nem tudok menni szerdán, semmiképp nem tud apa bevinni, azt mondta mindig totál dugóban megy reggel, örül ha a melóhelyre beér :(, ráadásul anyum is bejelentkezett, hogy végre elmenjünk elintézni néhány dolgot bankban, önkorményzatnál... :( Jó lenne, ha nem paráznék Pesten vezetni, akkor egyszerűbb lenne az élet, de még soha nem vezettem benn, még itt "falun" is félek, pláne ha Efe is velem van.
De majd valahogy kisakkozom azért, hogy valamikor eljussak hozzátok, vagy az egyik héten a Margitra minitalira. :)

Na azt meg jól kigondoltam, hogy kárpótlásul holnap ha ilyen jó idő lesz meglátogatjuk Botit, már ha kaandi ráér, de ha ma oltották, akkor nem hiszem hogy jó ötlet most odapofátlankodni... :(
Most aztán még abban reménykedhetek, hogy Boginak és Gabinak sikerül összebeszélnie... :roll:

Öröm nézni ezeket a srácokat munka közben :D - Marcibogyesz, Mandarin.

Nicko: após sztorit sajnálom, mi itthon vagyunk mégis azt érzem néha amit te kinn, velünk párom családja az aki sokkal többet törődne, mint az enyém (leszámítva anyumat és az ő anyuját) ha kinn élnénk. Így is sokkal többet kérdezősködnek és kérik a fényképeket, hívogatnak mint az itteniek. Azthiszem augusztusban amikor kimegyünk "kicsit" sok is lesz a törődésből... :roll:
Az itthoniaktól az esik a legszarabbul, hogy alig bírtak magukkal, minden bajuk volt, hogy miért nem jöhetnek azonnal meglátogatni minket mikor Efe született, aztán az első látogatás óta kb. le vagyunk sz.rva... :( A család egy része még nem is látta, majd ha mi visszük, na erről is ennyit, pedig baromira nem laknak messze.............. De ha ők nem kíváncsiak, én biztos nem cipelem oda Efét, minek?

Hozzátáplálásról meg jegyzetelek, úgy látom minden oldalról megvitatjátok a témát. :D

Zsancy: Efénél szimplán az okozza az ilyen nem evéseket, ha még nem éhes (ahogy mások is mondták), épp nagyon játszhatnéka van, jobban érdekli a kis keze, vagy a pólóm mintája... vagy tele a hasa pukival, ez a legrosszabb, ilyenkor megy a szenvedés, mert éhes is, de forgolódik, és bukik is :(.

Kép
Kép
elif
 
 


Szép Jó Napot (iccakát) Mindenkinek!

Én is megjöttem :)
Látom hozzátáplálás a téma. Én 6 hóig nem tervezem, utána is csak elkezdeni, de a szopit nem szeretném abbahagyni. Először csak alma, krumpli aztán meglátjuk. Remélem, h egyáltalán bele tudok majd diktálni vmit a gyerecskémbe kanállal, mert a cumit ugyebár nem fogadja el. Csak kétségbeesetten sír ha próbálkozom vele. Olyan van h vki egész életében cicizik :?: :shock:

Ladmon
- alszik, a gyerekem alszik napközben az ágyában! Gyorsan leírom és le is kopogom. Vannak kisebb nyöszörgések mikor leteszem, meg előtte kicsit ringatom (istibizi 2 szám erejéig a babydream cdn, az kb. 6 perc). Otthagyom miután az ágyba tettem és teledumáltam a fejét avval a rossz szöveggel, h utána kipihenten eszik majd egy nagyot és aztán egy óriási mókaóra következik. Elhiszi :) (na jó végül is eddig mindig betartottam az ígéretem), nyöszörög és kb 20 perc múlva alszik. Kell még tökéletesíteni rajta, mert kb csak 40 perceket szokott, de egyre tovább bírja (meg kell tanulnia még a hanyattfekve alvást, mert eddig mindig hason aludt, de ha hason teszem le, akkor a feje fent és csaknézelődik).
Mondjuk vasárnap nem vol túl kiegyensúlyozott, de betudtam a sz@r időnek.
Mérlegdolog hogy megy?

Elif - nagyon szeretnék ilyen csini vonalzót én is. Láttam, h vhol már leírtad, de sajna nagyon nincs időm - energiám visszakeresni. Megtennéd, h mégegyszer leírod. Köszi

Nicko - én elsősorban azt sajnálom, h ilyen "egyedül" vagy ott. Őszinte leszek, fogalmam sincs h én hogy bírnám ezt! Le a kalappal előtted, ennyi kitartást!!!

Kaandi és egyéb szökésszeretők: abba is hagytam a melót a film kedvéért, pedig már láttam és mindig tudom mi fog következni. Olyan fura megszokni a fordírtást, meg a magyar hangokat. Nekem az eredeti jobban tetszik. De azért örülök, h végre itthon is elkezdték.

Masszír??? De jó nektek. Nálunk apa utál masszírozni is meg simizni is. :( De talán a héten eljutok kozmiba, hátha nő lehetek végre... úgy értem, egy jeti helyett :?

Na és a vasárnap legboldogabb pillantát meg kell osztanom veletek:
Itt volt anyukám délután. Kicsit alukált Marci a babakocsiban, és mikor felébredt, nem én vettem fel, hanem anya. Bejöttek, rámnézett Marci és a "vállával elindult felém". Mintha hozzám akarna jönni! Persze egyből átvettem! Ez volt az első alkalom, h kérdezkedett hozzám. Én meg jól elérzékenyültem.
Egyébként egyfolytában berreg és fújja a bubikat, csupa nyál minden. Megállás nélkül nagyon hangosan beszél, reklamál és kiabál. De ha kajáról van szó, még mindig képes és beremegteti a száját :) Annyira imádom! Kis éhenkórász :)

Ja alvással kapcsolatban: nekem segített a Dr Spock könyv (lelkiekben megnyugtatott olyan dolgokban, amikhez kétséget fűztem). Szal ha vkit érdekel, tudom javasolni. Nekem a "Babagondozási alapismeretek" van meg és nagyon hasznosnak tartom.
Ja és voltam a Müllerben. Nem rossz hely. Meg is tört megint egy elvem, mert rátaláltam egy nagyon édes szundikendőre, kiskutyus a feje! Olyan édi! És mivel Marci ilyen szépen tanulja az alvásdolgot és egyre kevesebbet sír miatta, úgy gondoltam ezt jutalmaznom kell. Már ki is mostam, megszárítottam, holnap megkapja (csak el ne hagyjuk, mert végünk lesz :? - veszek majd bele vmi nyomkövető chipet :lol: )

Voltam ma a plébánián, a plébános nem hajlandó megkresztelni Marcit, mert nem járunk templomba..... na kell keresnem másik papot, máshol. Vki csak megkereszteli. Kicsit bánt, mert milyen felfogás ez? Nem a feltétel nélküli szeretetről szól ez az egész? Akkor meg miért támasztják feltételekhez a keresztséget? Ez sem olyan már, mint régen :(

Ööööö szokás szerint megint csak magunkról regéltem.... kár h nem tudok gyakrabban jönni, így már nagyon nehéz ennyi oldal után reagálni. Ne hari lányok!

Gerendai Zsuzsi, megérkeztetek? Hogy érzi magát Léna? És Ti?
Jelentkezz :)

Mindenkinek Szép Álmokat Kívánok :)

KépKép
hugic
 
 


Kép
alaposan megvizsgálom, mielőtt a számba veszem :)

Kép
na ez jöhet, bármikor, bárhol :)

Kép

Ó még egyet elfelejtettem: elértük a 6000 grammot :) tapsolós szmájli :)

Jóéjt

KépKép
hugic
 
 


Gabi: na akkor mégiscsak lehet van valami ebben a hold dologban :shock: :D. Jajj de jó, gyertek csak Szonit mérni bármikor, csak csörögj rám előtte, hogy tutti itthon legyünk és ne a Müllerben :D, mi minden nap arra sétálunk, Efe kikerekedett szemekkel nézi a játékokat... :lol: Mi lesz itt ha nagyobb lesz...

Hugic: A vonalzót a mamanet.hu-n tudsz csinálni, regisztráció azonnali, néhány adat kell csak és rögtön küldenek egy aktiváló mailt. Kiválasztassz 2 képet, amiket feltöltessz, gyakorlatilag bármilyen méretben, és ott a mamanetek ki tudod választani belőlük a megfelelő részeket a vonalzóhoz. Nagyon egyszerű, mindenképp próbáld ki, biztos édes lesz! :)
Morzsolgatós kutyus nagyon édi, asszem tudom melyik lehet :). Nálunk is ez a helyzet alvással, hason szundít de napközben akármilyen fáradt emelgeti így a fejét, viszont mióta megvan a morzsielefánt, annak a kendő részét a karja alá fektetem, így elnézegeti, gyürkézgeti és elalszik. Próbáld ki, hátha... :)
6000 g, kéredzkedés és alvásfejlemények is szuperek, nagyon ügyi a legény és milyen helyes kisfickó.... 3. képen olyan mint enyém csak hajjal :D, imádnivaló, mostmár aztán tényleg alig várom hogy a mi hajunk is kinőjön.
Ja és irigykedem, mert az egyetlen dolog amit Efe nem fog meg az a rágóka. :D

Na akkor én is leírom, hogy 4-5 hósan én is tervezem elkezdeni adni neki gyümit legalább, mert nem akarok úgy kimenni Törökországba augusztusban, hogy még nem ismer semmilyen ízt, kicsit félek, hogy a nagy melegben elapad a tejem, be akarom biztosítani magam, hogy lesz amit megeszik vészhelyzetben... (2 ismerőssel is ez történt).

Kép
Kép
elif
 
 


Müller mellett szóljon még, hogy van digitális képkidolgozás, ma megyek is és nyomtattatok néhány képet, meg akarom lepni anyumat és anyósomékat egy kis scrapbookingos tablóval, na meg van ugyebár babafényképalbumunk, csak épp tök üres... :roll:
Így csiniztünk tegnap. :)
Kép

Ja, voltak végül tegnap megint a csajok a biztosítótól, és fiam mit csinál? Hatalmasakat nevetett nekik, hmmm... nekünk bezzeg csak vigyorog hang nélkül legtöbbször... Szomszéd bácsi szerint örüljek, mert ezek szerint én nem nézek ki olyan viccesen. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, már nem olyan csomós a lábam, és már nem is annyira érzékeny, ha kenem! :)
Apa este fél 9-re ért haza, így Bencus fél órával később fürdött, utána jól bekajált és azóta is alszik! :)
És jelentem fogzunk, bal és jobb alsó 1--es is kicsit fehéredik! :)

Gabi, hosszú újjú body-t a törökbálinti Corába vettem!

Bogi, szerintem is kell a napi 2 alvás, hiába nőnek, nekik még szükségük van a nappali pihenésre is, legalább 2 másfél órásra, szerintem! :roll:
Láz ugye nem volt?
Masszír volt? :wink:

Nicko, napirendünk tegnap egész jó volt, talán kezd visszaállni! :roll: Lehet hogy a frontok, vagy a fogzás a ludas!

Hugic, örülök, hogy alakulnak a nappali alvások! Nagyon ügyik vagytok! :)
Nálunk is megy már a vállal húz felém, át akar jönni sztori, főleg hogy most nem emelhetem nagyon szegény! :cry: De az ágyba mindig jól megdögönyözöm! :D
Nagyon helyes Marci! :lol:

Csudi helyes Efe ebbe a szerkóba! :lol:
zsu83
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 14:53-kor.
Vendég
 


elfi: remélem összejön. Sajnálom hogy neked is ilyen "fura" családod van. Nálunk három picil lány van a szűkebb /18 fő/ családban de oda meg vissza vagyunk egymás babáiért.

zsu: de jó hogy javul a lábad! Hátha megúszod a gyógyszert. Nem volt láz és apa masszírozott, nagyon jól esett. Fogzás...szegényBencus.

hugic: király volt a szökés! Tuti Sarah is tartogat egy kis meglepit, szerintem ő is fekete bárány lesz a storyban, de el nem mond hogy igazam van vagy sem :lol:

Kép
budabo
 
 


babanyul: remélem javulni fogsz, akkor jövő hétre egyeztetünk

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt!

Mi is készítettünk egy kis összefoglalót Marciról, ha érdekel Benneteket, kukkantsatok bele (sok kép lesz már ismerős): http://pistata.fw.hu/marci_1.wmv

Még jövök és reakciózom... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: kösz, már megint pityeregtem, nekem úgy tetszenek az ilyenek, főleg ha ilyen zenével van. Időszerű lassan nekünk is csinálni, de lehet hogy vmi gyorsabb zenével fogom de bőgjek állandóan.

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt! Virtuális kávét valaki?? :)

Bogi: fenékbebillentős smájli meg, akárhányszor csak a súlyoddal leszel elfoglalva :D

Babanyul: sajnálom! Nekem is régen borzasztó volt, de szülés óta semmi.

Hozzátáplálás: Én is csak 6 hósan szeretném elkezdeni. Berni is kb. 5 és fél hónapos volt mikor elkezdtük. Gyümölcsökkel. Remélem kihúzzuk addig tejcsivel. Tegnap kb. másfél óránként evett. Ma is már kétszer. :? Mi lesz ebből??

Julcsi: tali elvileg nekünk is jó :) Hétvégén Tropicariumban voltunk. Állatkertbe indultunk, de mire felértünk Pestre elkezdett szakadni az eső :(

Hugic: most én is úgy érzem, hogy egész életében csak cicin fog lógni :shock: Cumi, cumisüveg nem kell neki. olyan kis bénán veszi a szájába :shock: és persze azon nyomban kiköpi.

Ladmon: már meg is győztetek a taliról! :lol: Frizura???

Kisebbik bekakilt, nagyobbik leesett a hintalóról, asszem mennem kell :shock:

Kép

Kép
hel29
 
 


Mi is megvagyunk ám. :D

Vera Olija nagyon aranyos, Nico kisfiával, Marcikákkal és Vincivel
egütt! :)

Köszi Elif h kérdezted az érettségit. Töri, magyar, német
ötös, matek hármas :twisted: A választott ugye a biológia volt,
de azt még nem volt időm megnézni a suliban... :roll:

Én éppen tegnap este kaptam apától egy hiper-szuper masszázst,
úgyhogy irigykedhettek. :lol:

Kép


Kép
gjéti
 
 


Gabi, sajnálom :( remélem, hamar jobban leszel!!!

Lányok, van egy halom DM-es kuponom, amik június 30-ig beválthatók, és nekem nem kellenek! Felteszem ide a képeket róluk, szóljatok, hogy kinek melyik kell, és elküldöm postán. Vagy el is lehet érte jönni, annak örülök a legjobban (van mérlegem nekem is, és akár képes vagyok sütit sütni :wink:).
(ha nem kell senkinek, a kukában végzik)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Elif: hehe, tök jó fej lehet a szomszéd bácsi! :D

Gabi: miért mi miatt vannak ezek a problémák? Lehet hogy volt róla szó, csak lemaradtam.

Július elseje jónekünk előre láthatólag.

Ja, és azt beszéltük a párommal, hogy januárban kezdünk gyúrni a kistesóra ( mondjuk felőlem már most is lehetne, hogy ne 2x kelljen leadni 20 kilót, meg egyébként is benne lennék).

Tegnap nagy örömömre Lili benyomott egy egész almát, mert amúgy eddig nem igazán volt oda érte. Őszibarackból a védőnő a fagyasztottat javasolta.

Kép
cserkészkolbász
 
 


Kép nekünk megy a hasra fordulás :)

Kép


Kép
gjéti
 
 


jövök kicsit megint panaszkodni. annyira fáj mindenem, mmost már nemcsak a derekam hanemhátul bokátol combig, térdem. sürgösen la kell adnom a felesleget mert lassan nem birok felmenni a lépcsön. de ez most halál komoly. lehet most jön ki az amit a terhesség alatt nem éreztem? (siros szmájli)
a hajam is egyre jobban hullik megint. most ez vagy véletlen egybe esés azzal h megint vörös, mert mielött terhes lettem akkor is nagyon hullott és vörö volt. és amikor barnára lett festve elmult, de lehet a vitaminokban volt vmi amilen hiányom van és mivel megint nem szedem lehet kéne.

stelly: de minden kedden délelött van a városban, ezt most találtam. a baj csak az h mandarin mindig akkor alszik nagyot. ha viszont elmegyek nem tud. egy probát azt mondom megér. masszázs is van de megint az a probléma h 1,5-2 ora. nekem oda is kell autozzak ami ismét 1 ora. és ha felébresztem elötte tuti nem alszik vissza és annyit meg nem bir ki h 3 orán keresztül fennt legyen. szoval nem tudom.

bogi: igazad van, vannak páran aki miatt érdemes.

elif: akkor neked is minden elismerésem. egy cipöben járunk. efe gyönyörü ismételten

magdi: nagyon jol haladtok. mandarin is nézelödik amikor hasra rakom aztán elfárad pár perc mulva, cumi be és már csukodik is a szeme. mi igy szoktuk. ezt nem mondod komolyan a pappal kapcsolatban. katolikus fogadjunk. hát ezért lett evangélikus mandarin apukája után. hozzáteszem én is katolikus vok. hát marci, szépséges vagy

zsu : örülökh jobb a lábod

gabi: jobbulást neked

Kép
Kép
nicko
 
 


Ladmon: az átfordulást nektek hogy kellett gyakorolni? Hányszor egy nap és mennyi ideig? Van egy barátnőm, aki gyerekgyógyász és szerinte a hosszú vajúdás miatt lehet, hogy baj van Hanna izomtónus eloszlásával. Mindenesetre még várok, de 1 hónap múlva azért elviszem szakemberhez. Addig gyakorlok vele, csak nem tudom, hogy hányszor és mennyi ideig kell egy nap.

Bogi: tök jó az oldal! Köszi!

Tegnap egyébként én is két etetés között az almát és reggel szép sűrűt kakilt tőle. :) Hurrá!

Annyira édesek a babfotók! :D

Egyébként érdekes, hogy azt írjátok, hogy a Müller sokkal jobb. Itt van belőle bőven, én mégis jobban szeretem a DM-et.... :roll:

Babanyul: jobbulást! ++++++++++++++++++++++++++++

Julcsi: annyira szuper a video!Én is úgy szeretnék ilyet, de sajna fogalmam sincs, hogy hogy kell....

Panna
pandusika
 
 


Nicko, szerintem egy próbát megér. Nálunk is délelőtt szokott a nagy alvás lenni, de ha felébresztem közben, mert menni kell, a következő alváskor bepótolja, akkor alszik nagyobbat általában. Kocsiban nem szokott Mandarin elaludni? Mert ha útközben alszik, akkor nem is kell neki három órát ébren lennie (Adri is max két órát bír ki ébren, ha valami miatt tovább kell fent lenni, nagyon bőgős lesz...).

KépKép

KépKép
stelly
 
 


panna: szerintem ne izgulj még. mandarin sem forgolodik azota sem. az is valoszinü véletlen volt. pedig minden nap tornáztatom.
ugye te mondtad h hasizmozol ezerrel? ha igen és van ilyen nagy tornázos labdád irok pár gyakorlatot.

stelly: ez az h nem alszik el csak ugy az autoban ha nem álmos. de megprobálm elöbb a talival aztán ha az müködik jöhet a masszázs

mandarin egyfolytában,minden helyzetben a kezét a szájába rakja, de tényleg minden pillanatban. és nemis csak az ujját hanem tömi az egészet. ez normális? mert nem annyira szeretném ha nagyobbacskán egyfolytában a kezét szivná :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.06.09 08:54-kor.

Kép
Kép
nicko
 
 


Gabi, sajnálom hogy ilyen rosszul vagy, jobbulást neked!

Bogi, örülök, hogy nem volt láz!
Tegnap annyira rágta szegénykém a kezét, hogy nem bírtam nézni, és alaposan átvizsgáltam a száját, hát nem hiába tömte a kezét a szájába!

Julcsi, nagyon szép a videó! :cry:

Gjéti, szuper a sok 5ös, a matek meg nagyon nehéz volt, sógornőmnek is csak 3as lett! :(
Nagyon édes Oli! :lol:

Nicko. jubbulást neked!
Mi is katolikus vallást akarunk Bencusnak, na kíváncsi leszek a papra, nekünk még templomi esküvőnk sem volt! :oops:
zsu83
 
 


Zsu: fogacska nem semmi, kíváncsi vagyok, hogy nálunk mikor fog kibújni, Marcikának is állandóan a szájában van a keze, vagy bármi, amit épp elzsákmányolt. Bencus hogy viselte, nem volt nyűgös?

Panna: szépen gyarapodik Hannácska, mennyi idő alatt hízott ennyit? Forgás téma engem is érdekel!

Stelly: holnappal mi a helyzet?

Millye: köszi az infókat. Megkérhetlek megint, hogy írd be Marcika adatait a táblázatba, 4 hó: 6410g és 64 cm. Engem továbbra sem szeret ez a táblázat :?

Nicko: ti úgy vagytok, hogy apósékkal egy helyen laktok?

Julcsi: tényleg nagyon jó a videó, én is kedvet kaptam, milyen progival csináltátok? Csudaszép Bogyesz!!!!!!!!!!!

Gjéti: Oli is mennyit nőtt, ugye már nem aggódsz a súlya miatt!! És mennyi haja van!! Grat az érettségihez!!! Tényleg, mész továbbtanulni valahova?

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Nicko nagyon jók a képek! Aranyos Mandarin és a kutyás kép is jó

Zsu83 örülök, hogy jobban vagy és hogy a csomók lejjebb mentek! Érd tényleg közel van Csepelhez! Szerencsétek van, hogy anyukád segít! :D

Zetibebi éjjel a fiam is sztrájkolt... hajnali 3 órakor felkelt.... éhes volt... :shock: remélem nem csinál belőle rendszert... :? írd meg, hogy ma mi volt Zétivel mert ugye ma mentek? :roll:

Budabo kíváncsian várom, hogy mi volt a hiba... :D de szuper, hogy a férjed megmasszírozott! Rendes tőle. :D

Hugic a plébános nem hajlandó megkeresztelni Marcit, mert nem jártok templomba? Ez milyen már? :evil: Biztos találtok olyan papot aki megkereszteli... :wink:

Zsufi74 beírom! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Amy: merre vagy, már olyan rég jelentkeztél!!!

Erika: nagyon ügyes Lili az evéssel!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Nicko: Hanna is egyfolytában a kezét gyömöszöli.... ez teljesen normális ebben a korban. Nincs labdám sajna, felüléseket csinálok, de az azért túlzás, hogy ezerrel... :wink:

Zsufi: hát elírtam, 1 hónapja volt 5700. De múlt héten csak 6200, szóval 1 hét alatt 500 g. Mindenki azt mondja, hogy még ne izgassam magam az átfordulás miatt, de a barátnőm beültette a bogarat a fülembe. Nem is izgulnék, ha legalább próbálgatná, de meg sem próbálja. :cry:

Millye: tudnál segíteni? Melyik programmal lehet ilyen videot szerkeszteni és hogyan?

Panna
pandusika
 
 


Zsuzsi azt ígérte, hogy kintről is ír majd, de eddig még nem jelentkezett :( pedig jó lenne tudni, hogy érzik magukat először távol otthonról Lénával...

Julcsi/Zsufi, most beszéltem anyuval, holnap jönnek mégis (kiderült, hogy nagymamám csütörtökön temetésre megy - így már végképp nem értem, miért volt kérdéses, hogy aznap jönnek-e... na mindegy, néha nehezen igazodom ki nagymamin.)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Pandusika én a Muvee Autoproducert használom egyszerűen kezelhető csak kiválasztod a képeket és a zenét és már kész is van: http://www.muvee.com/en/

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


ZSu: nagyon jó,h javulóban van a lábidon a visszér!!

Bogi, egy szavad sem lehet, masszír volt, csak mond neki,h gyakorloja többször, nehogy kiessen a ritmusból!!! Teljes testmasszázs volt? :lol: :lol:

Elif, a kedves mama megérkezett, ilyenkor rátelepszik a gyerekre, és semmi más nem érdekli!, csak etetni kapom meg majdnem :lol: de legalább tudok kicsit dolgozni, meg veletek beszélgetni.... na meg megyek du a pajzsmirigyes dokihoz, márc. óta nem voltam.
De holnap vagy holnapután reméljük összejön a tali itt nálam.

Gabi, ha jobban leszel, nem érdekel?

Kép
kaandi
 
 


Köszi lányok, biztos segített a sok-sok ++++++++++++++++++!

Zsufi, nappal nagyon nyügi Bencus, lehet hogy ezért nem is alszik napközbe nagyon! :roll:

Millye, fogzásra milyen homeós szert lehet még adni? :roll:
Nálunk is volt kelés 3kor, mert Bencus megint keresztbe feküdt, és beütötte a buksiját, de aztán rögtön vissza is aludt egy kis hátsimivel! :)
zsu83
 
 


Zsu83 A nyügösségére kell vagy duzzadt, gyulladt az ínye? A chamomila mellé adhatsz neki Phytolacca-t 9CH napi3-4x5 bogyó. Van más tünete is a fogzásának? Pl. hasmenés? mert akkor Podophyllum 9 vagy 15CH minden hasmenés után 5 bogyó. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


hello lányok!

vagyunk mi is,csak fogfájós hétvégén vagyunk túl!sajna nem volt elég a homeósbogyó,vasárnap el kellett mennem az ügyeletre,mert nagyon szenvedtem már,egyet kihúztak egyet pedig gyökérkezeltek.a kihúzott bölcsességfognak még mindig fáj a helye.szedem tovább a bogyeszt-belladonnát-.

millye:van valami ami kifejezetten foghúzás után ajánlott?

zsu:öülök,hogy jobb a lábad!reméljük megúszod a gyógyszert!
Bencusnak pusszantás a fogacskája miatt!

bogi.hogy állsz etetés ügyben,és a napirend alakul?

hugic:én is most voltam a Müllerben először,és én is kutyusfejű kendőt vettem Bazsinak,meg csuklóra rakható csörgőt,pont olyat ami nektek is van.kék és sárga hold van rajta,azt hiszem nálatok láttam!Bazsa imádja mindkettőt,majd teszek képet,mert lefotóztam amikor odaadtam neki.első perctől szereti!

gabi:tudom mit érzel!nekem is ezt mondták,mert én is majd meggebedtem a mensi alatt régen,hát most sem lett jobb,sőt rosszabb!!!!!!!!múlt hónapban én is így voltam mint te,apjuk itthon is maradt,mert még a Bazsalikommal sem bírtam elleni egyedül!már ideje van az e havinak is,remélem most jobb lesz!neked is jobbulást!!!!!!!

julcsi:én nem tudtam megnézni a videót!pedig nagyon szeretném!

nicko:jó a képek és Mandarin nagyon nagyfiús!Bazsalikom is hasonlóképp lett Bazsalikom,de őt apja szólította így először ,azóta nekem ez lett a kedvencem!

gjéti.gratula az érettségihez!

cserkészkolbász:hajrá kistesó!

ladmon:frizkó?

olvastalak titeket a hétvégén,de írni sem volt erőm.a hozzátáplálást már kiveséztétek rendesen!én a jóvő hónapban adok majd Bazsának gyümölcsöt.

voltunk ma védőnéninél és kisfiam 66cm és kereken 6kg.most még a kötelezőt sem hízta meg!de a védőnő szerint semmi baj sincs,mert szép formás és jókedvű és nagyon erős gyerek.javasolta,hogy a dokival beszéljem meg holnap,hogy váltsunk tápot,mert lehet ez nem ízlik már Bazsalikomnak,és azért nem eszik eleget.holnap úgyis jön a dokibácsi,mert oltást kapunk,akkor rákérdezek.

bogi:Füge ma kapott oltást?jól emlékszem?ha igen,küldük a gyógypuszikat Bazsival!

most más nem jut eszembe,mert szita a fejem,de mindenkinek szép napot!én megyek takarítani!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!
Egy napig nincs az ember és már követni sem tudom :lol: bocsika,majd vissza olvasok,azt nagyjából láttam,hogy a hozzátáplálás a téma!Mi már eszünk almát,őszibarackot,sütőtököt,répát:persze csak kóstólgatás szinten!!

És a nagy hír:Hasra fordultunk!!!! :lol: :lol: Ráadásul a kiságyban!!!Volt ám meglepődés rendesen :shock: :lol:

Rakok fel pár képet és később jövök olvasni!Hogy hozzá tudjak szólni a dolgokhoz! :) A szomorú hír,hogy:Elaludtam és nem láttam a Szökést :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Végre elkaptam:) Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Na egyrészét sikerült átfutnom :lol:

nicko:sajnálom,hogy ilyen fa..fej az apósod :( de ne törödj vele,álltalában az érzelem szegény emberek viselkednek így,úgykell neki :twisted: mandarin gyönyörű :lol: :lol:
És te is csini vagy a kutyusos képen :)

Zsu:Örülök,hogy segített a sok+++++ :lol: Bencusnak jön a fogacskája?

millye:annak a videószerkeztőnek van magyar menüje,és azt lekell tölteni,vagy mi?bocs de bénácska vagyok :oops: :wink:

babanyúl:sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++jobbulást!!!

budabo:mi is 6500g-ok vagyunk :lol: nem lázasodtatok be?

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Millye, megvan duzzadva az ínye, és volt hasmenéses széklete is egyszer tegnap!

Nilabali, sok-sok gyógypuszit küldünk mi is Neked!

Hanna baba nagyon édes, és gratulálok az átforduláshoz! :)
zsu83
 
 


Andrea, igen, úgy néz ki hogy fogzunk!
zsu83
 
 


Ja és a legfontosabb:Mindegyik Baba Csodaszép :lol: :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Bencusnak gyógypuszi :)

Ezt a képet akartam még mutatni nektek:
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Nilabali foghúzás után ajánlják az Arnica-t 15CH 3x5 bogyóez a vérzést csillapítja. Hepar Sulfur 15 CH a foghúzás utáni gyulladás kezelésére 3-5x5 bogyó. Staphysagira 9 CH 3x5 bogyó csillapítja a foghúzás utáni fájdalmat ha a fogíny duzzadt és fájdalmas és vérzékeny akkor arra is jó. Apis 15 Ch szintén fájdalomcsillapító és duzzanat lehúzó hatású ez a szer jó a csípésre és az oltás utáni kezelésre is. Arsenicum Album 9 vagy 15 CH napi1-2x 5 bogyó akkor jó ha a húzás helyén gennyes váladék van. :wink: Remélem kimerítő választ adtam! mielőbbi jobbulást! :roll:

Andrea17 a videószerkesztő angol nyelvű... legalábbis az enyém... nem tudom hogy az énfajtámban létezik-e magyar nyelvű... :? nagyon jók a képek Hannáról és gratulálok az átforduláshoz!

Zsu83 A nyügösségére a Chamomilát add akár félóránként is és mellé akkor Podophyllum 9 vagy 15CH minden hasmenés után 5 bogyó-t. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Stelly micsoda édes mosolya van Adrinak :D :D :D nagyon csini! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 14:55-kor.
Vendég
 


Gabi, igen, az egy alma :) (méghozzá kukacos belül :lol:) no igen, hozzá lehet szokni ehhez, hogy nem kell minden hónapban kínlódni... hajrá kistesó!!! :D

Ladmonéknál a héten otthon van Esztiapa, ilyenkor nem jön olyan gyakran, de azért gondolom, suttyomban csak beleolvas :wink: meg ha nagyon téma van, tuti nem bírja ki, hogy ne írjon :lol: (lsd pelustalan Boti esete :wink:)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Babanyul erről lemaradtam... :oops: megkérdezhetem, hogy mi a baj? Mármint írod, hogy rosszul vagy és hogy a terhesség jót tenne az állapotodnak. :shock: :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Lányok, ne felejtsétek el kiváltani a 4. hós Hipp-es ajándékcsomagot a Rossmann-nál! (kék színű, képeslap méretű kupon,azt hiszem, a szüléskor kapott ajándékcsomagban volt)
Én tegnap váltottam ki, egy gyümölcslé,egy gyümölcspüre, 2 teaminta, 1 tápszerminta, egy kiskanál,egy fehér gyerekpóló, és egy újabb,8 hósan beváltható kupon volt benne.

Nem tudom, ki ajánlotta régebben az espumsan cseppeket, örök hálám, Hunort mintha kicseréték volna. :)

Kép
kangu
 
 


Millye: én sem tudtam először, de rájöttem, hogy menstruációs prolémáról van szó... :oops:

Nekem még nem jelentkezett, pedig én nem is szoptatok, csak fejek, amennyi van...

Kép
cserkészkolbász
 
 


Ja, és Adri gyönyörű, meg persze a többiek is...

Kép
cserkészkolbász
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?