Új privát üzeneted érkezett!

Mági:Boldog Hóforduót Beninek!
Rengeteget nőtt Beni mostanában és ügyesen nézelődik hason!
Anna pedig gyönyörűűűűű! :wink:

Enikő:köszi a meggyes tippet.vhogy én is így gondoltam.Anyum szerint főzzem meg :shock: De én mondtam neki hogy inkább nem...

Andy:nem is gondoltam hogy ennyire komoly lehet egy mellgyuszi.Láz,antibio..stb
Nekem is volt többször becsomósodva de szerintem azért mert nem fejek.
Lehet nálad is simán azért,bár nem vagyok szakártő :roll:
gyorsan helyrejössz!

Gaby:jobbulást!Milyen a napközis tea? :lol:

BÉBIC????????????

KépKép
lyndee

andy. szerintem hordanank bodyt. magi annaja tobb mint 2 eves es rajta is body van a fenykepen.

KépKép
KépKép
mush589

Lenne egy hatalmas kérésem mindenkihez!

Aki vásárol valamilyen Johnson's terméket ne dobja ki a blokkot, hanem küldje el nekem...

Gaby Kobold nem semmi, hihetetlen egy figura... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

D-m kidőlt, de előtte egy isteneset trottyolt, meg bukott, úgyhogy nagygenerál volt, aztán cic, és elaludt...., nem is nézte a BK-t... :D

Kép

Kép
dcili81

andy:én a gyümit is megmelegítem,de csak egy picit.főleg ha hűtőből vettem ki bontottan.a csuklómra cseppentek belőle és ha nem hideg és nem meleg akkor pont jó.

Én a vízzel vagyok így,ha éjszaka vizet szeretnék neki adni,meg kell melegíteni?mert az úgy túl macera :roll:

KépKép
lyndee

Na, engedek magamnak egy forró fürdőt, hátha...

Abban reménykedem, hogy az ilyen típusú megfázást nem tudja elkapni a Bébibogyó.

Mági: Anna annyira gyönyörűséges, tényleg nagyon fotogén. Beni meg rettentő sokat nőtt. Tényleg, a vörös hajat kitől örökölte?

Lyndee: a napközis teát onnan lehet felismerni, hogy van némi teafilter a cukros-citromleves vízben :lol:

Tényleg, már én is akartam kérdezni, hogy Bébic, mizu? Hogy sikerült a hétvége?

Kép

Kép
gabilany79

Gyümi: ha frissen bontom, akkor nem langyítom meg, de ha nem eszi meg, és másnap a hűtőből veszem ki, akkor igen. A zöldséges-krumplis dolgokat meg mindig megmelegítem (van, hogy egy kaja alatt akár 2x is, mert kihűlik)

Vizet nem szoktam melegíteni, ha szobahőmérsékletű, az szerintem jó :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Én mindig előbb kiveszem a hűtőből, mielőtt enné, hogy melegedjen, a víz meg nincs hűtőben. A főzeléket melegítem én is!

Kép

Kép
dcili81

ujabb kepek rolunk aposom altal feltoltve, van amit mar lattatok itt is:
http://www.flickr.com/photos/andrew_walker/

KépKép
KépKép
mush589

nyitottam egy uj topikot csajok:
2008. decemberi kismamik linkek, jatekok stb

gondoltam ide szeles es zsebi leirhatnak a csucsszuper szulinapi bulikon jatszhato jatekokat, meg barki mas is termeszetesen. plussz a linkeket is, hogy ne keljen mindig visszakeresni.
remelem tetszik az otlet!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Boci: Én meg azt bírom Federerben, hogy olyan könnyedséggel tud játszani, ahogy senki más, ja és persze rohadt jól néz ki. (Az előző pasim nagyon hasonlított rá.) Gratula a párodnak a sok gólhoz, az enyim holnap játszik de csak barátilag…

Kubu: Manódat meg kell zabálni a különböző alvási pozíciókban.

Mi megvagyunk, bár tényleg hulla fáradt vagyok.

Délelőtt itthon pörögtem, egy körül indultunk az irodába, ahová bejutni is egy mizéria a főutca program felújítási munkálatai miatt (konkréten építési területen kell átvágnom a babakocsiva, Domival, Domi cuccal, laptoppal, táskámmal...gondolhatjátok), aztán fél óránként érkeztek az asszisztens jelöltek interjúra hatig. Majd mivel Domi elaludt a hordozóban kirohantunk a Corába, ahol mivel Domi még mindig aludt jól bevásároltunk (végük picurkám két és fél órát nyomott egyben :shock: ). Fél tízre értünk haza, fürdés, kaja, alvás. Hulla vagyok. :)

Amúgy olyan szerencsés vagyok Domival, órákat eljátszik magába, ma rátettem a hordozót a babakocsira, a kezébe adtam egy játékot és elvolt vele másfél órát csöndben, aztán betoltam a kollegáimhoz, ahol elnézelődött még fél órát. :shock: Utána még a benti járókáját is körbejátszotta. :D

Kép
mannababoca

Néha olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy a zöldből, a kertből beviszem a büdös belvárosba az irodába, ahol persze van járókája, de persze nem annyi a játék és a habtapi mint itthon.

Remélem egyszer majd megérti, hogy mindezt érte is teszem, azért, hogy mindent meg tudjak neki adni. Ezt suttogtam este a fülébe, és el is aludt az édesem. Holnap pedig kint leszünk a kertben és nagyot játszunk itthon, nyugodtan.

Kép
mannababoca

[quote]Z írta:öldi nektek nem csúszik a parketta? Mert nálunk nagyon...

Cili! Mármint a habtapi a parkettán? Nem.

Musi!
Zokniizé? Nem kérek, köszi, aranyos vagy, de asszem most meleg lenne. És ma vettem hosszabb szárú zoknikat, remélem, azt nem húzza le.

[quote]E írta:redmény ezidáig fogyókúrailag ?

Kubu! Most borult egy kicsit, amikor Lellén heteltünk, mert minél inkább tele a hűtő, annál kisebb az akaraterőm. Itt megtehetem, hogy csak a napi kaja van itthon, és úgy azért más. Visszahíztam fél kilót és mensi is tartogatja a vizemet...summa: 5,5 kg 4 hét alatt.

...naon tecccik a kiscsávó!!!

[quote]M írta:i délután megint bepróbálkoztunk az almalével de nem tetszett ma neki,csak úgy tolta ki a szájából a kanalat.Nem is erőltetem....

Solya! Prtóbáltál már mást adni kanállal? Lehet, hogy nem az almalét nem komálja, hanem a kanállal való evést.

[quote]z írta:öldi 30%ot akartam irni

Andi! No és mi 30%?

[quote] írta:rtem én hogy a korral járó sajátosság de erre mi a megoldás:

Lyndee! A szép lassú öregedés.
[quote]A írta:rnimnak így semmi esélye
Hogy a viharba ne lenne? Ház? Nyaraló? Jaguár?... :)

Bocika! Adjatok be ti is tendert! :)

[quote]M írta:eggy! Én azt leturmixoltam, a levét leszűrtem és azt adtam oda.

Enikő! Miért csak a levét? A többit miért nem?

[quote]a írta: doki olyan lórugást irt fel h tök kába vok tőle pedig még csak az elsőt vettem beja és 4felé törtem mert akkora nagy

Andi! Mit eszel?

Helló kolléga! Jó hallani felőletek! Csodaszépek a lurkók! Kis hasrafordulósnak jó gyümölcsözést!

Musi! Autósülésben nem vagyok jó, babakocsit meg Pestre ne vegyél! Inkább sörözzük el azt a 6000.- -et! :)

Kép
zölddisznó

Lyndee! Csak a főzelékeket kell melegíteni, a többi - gyümi, víz - szobahőmérsékleten adható.
Langyos gyümi pfujjjjj!

[quote]N írta:éha olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy a zöldből, a kertből beviszem a büdös belvárosba

Ne nagyzolj, banya! Még borostyánotok sincs! ; :)

Kép
zölddisznó

jó reggelt!

látom ma nem akarózik senki felébredni :lol:

éjszaka:egyszer keltük 3kor,szopi és vissza 6ig.utána már nem akart visszaaludni és fél8-kor kidőlt.

az álmodtam hogy az augsztusi talin voltunk és sokmindenkivel beszélgettem :wink:
Gaby:mennyire messze laktok tőlünk?

zöldi:na szépen vagyunk...nyaralónk ugyan nincs de egy 200nm-es házunk van és ha jaguár helyett merci is jó,akkor beállhatunk a sorba kérőnek? :lol:
Bár attól félek Hanna megbántja az én Arnimat,mert már összemelegedtek Manna Domijával 8)

KépKép
lyndee

Jó reggelt!

Hogy van mindenki?

Egész jóéjszakán vagyunk túl, bár reggel 6-kor azt mondta a kisfiam, hogy ébresztő lustaságok, így kénytelenek voltunk felkelni mindannyian. Kis tökös most meg húzza a lóbőrt, anya szeme meg majd leragad.... :evil:

Hajnali 4 óta pörög a mosógép, nemsokára végzek, remélem kisüt a nap, mert nem tudok ennyi ruát bent szárítani, ha mégis eleredne az eső....

Zöldi nekünk nagyon csúszik a parketta, lehet ez valami másféle...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.06.09 07:33-kor.

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Ismét cudar éjszakánk volt, de már csak mosolygok rajta kínomban. :-D Éjfélkor megint mozgolódott, nyekergett a kiscsaj, kivettem, tiszta víz volt a dereka, kifolyt a pisi. Ilyen már rég volt, főleg éjjel. Na félálomban peluscsere, átöltöztetés, persze a végére felébredt. Sikerült visszaaltatnom, akkor meg köhögő roham jött rám, arra megint felpattantak a szemei. :-D Aztán megint durmolt. Leraktam. 15 percet aludt, én pont elaludtam, mikor újra nyöszörögni kezdett! :evil: Újabb seggrázás, majd alvás hajnali fél 5-ig. Megetettem, majd Apa tartotta a frontot 7-ig, én addig aludtam...

És rohadtul lelkiismeret furim van! Tegnap pont vizslattam Zsófi mostanában elég szilárd kakiját, mikor egy átlátszó műanyag fólia darabkát találtam benne! Basszus, beparáztam, hogy miket eszik össze ez a kiscsaj! Végignéztem az összes játékát, mindent, amihez napközben hozzáfér, sehol ilyenre utaló jel. Tudom, sok fura dolog fog még átmenni az emésztőrendszerén, csak megijedtem, és remélem, hogy már nincs ilyen cucc a gyomrában. És ma reggel megvilágosodtam: nemrég szomszédoltunk, ahol a szomszéd gyerekek játékaival játszott Zsófi, tuti ott nyelte be ezt a sz*rt. Jobb ötletem nincs...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Mush! Jó ötlet az új topik, szívesen írok játékokat, és én is szívesen olvasnék ott újakat, mert én mindíg vadászom őket! Az idén sikerült teljesen újakat találni, amiket eddig még nem ismertünk.

Gyümi: én a meggyet csak simán magozom és turmixolom. A héja is olyan pici darabokra turmixolódik össze, hogy nincs tőle semmi problémánk (a kakiban sem jelenik meg :oops: )

zsebi_baba

Zöldi! A fogyi eredményed tök jó, nem is jó a gyorsabb fogyás!! Most az én súlyom is stagnál, akaraterőm ingadozik, főleg, hogy most vasárnap Bogiéknak osztálybuli lesz családostól, aztán párom is szabira jön egy hétre, 19.-én megyünk barátokkal kirándulni, szóval lesznek antifogyi programok :?

Többi fogyózó?

zsebi_baba

[quote]B írta:ár attól félek Hanna megbántja az én Arnimat,mert már összemelegedtek Manna Domijával

Ja, ha fiad már összemelegedett Manna Domijával...:) ...akkor storno!

Cili! Nekem azért nem csúszik szerintem, mert kanapé, kanapé, galériafeljáró, éjjeliszekrény és kiiságy fogják négy oldalról.
Kép
Ezen látszik egy kicsit, hogy nem nagyon van esélye hová csúszni ebben a járókányi lakásban. :)

3 kelés, nekem hasgörcs, fejgörcs... nem sok alvás...most mosás, aztán vasalás..utána meghalás a kánikulában.

Orsimorsi! Apa csürörtökön viszi el a cuccokat! Jelentkezz!

Manna! Neked ígértem még fotót pasicuccokról?

Kép
zölddisznó

Andi,
Remélem jól vagy már, gyógyulj meg mielőbb.
Aham mind alvás közben, leginkább éjszaka, egyszerűen nem bírom megállni h ne fényképezzem le, hát majd betojok én is amikor meglátom ezeket a pózokat.
Anyudnak szorítunk, legyen minden rendben.

Gabi,
Elképzelem Kobi akrobatikáját egyem meg kis tünemény lehetett.
Jól vagy ?

Mágnes,
Szia, de jó hogy jöttél. Sajnálom hogy nincs többé tej. Nagyon szépek vagytok. Annának milyen gyönyörű szemei vannak.

Manna,
Szerintem nagyon jól teszed hogy elmondod neki hogy mit és miért csinálsz. Pl. mindennap megköszönöm Marcinak hogy ilyen rendi és segít tanulni és ma is elmondtam h még mennyit kell aludni (ez nála szorozva öttel :lol: :lol: ) addig h befejeződjön a vizsgaidőszak és utána egy önfeledt együttmindentcsináloscsúcsszuper nyarunk lesz.
Mit keresel a fő utcában gyalog ? Nem Pöstön van az iroda ?

Zöldi,
Visszahízott fél kiló és mensi akadályok ellenére is azért nagggyon szép az a 5,5 kg. Ügyi ügyi.

Lyndee,
Hát remélem h az augusztusi talin nem csak sokmindenkivel hanem MINDENKIVEL fogsz beszélgetni :shock: :lol: :lol:

Berni,
Brrr műanyag darab, hát igen előbb-utóbb elkezdődhet, kikerülhetetlen

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kezdem a tanulást, manó pont most aludt el, ne írjatok sokat :D
Ja reggel voltam szivacsbeszerző körúton 7.10-re már itthon is voltam, addig apa Marcival. Szóval Musi délután majd megyek anyudhoz.

kubuspace

Mush! A Britax ülések minőségileg jók, használhatóságukról viszont nincs tapasztalatom. Azt mindenképp nézzétek meg, hogy mennyire dönthető és könnyen kezelhetőe.
A babakocsihoz nem tudok hozzászólni.

Andy! Amig a gyerek szobatiszta nem lesz, addig hordhat bodyt, persze utána is,de egyeül azzal nehezebben bírkózik meg, meg bele is lóg oda, ahová nem kellene.
Jobbulást nektek!

lyndee! Szobahőmérsékletű víz mehet. Én a tápszert se melegítem már egy ideje, mert szobahőmérsékleten jobban megeszi, gondolom a meleg miatt.

Zöldi! Azért csak a levét, mert a meggy annyira lédus, hogy turmix, szürés után szinte semmi nem marad belőle, viszont, ha turmix nélkül adtam, akkor egybe ki is jött belőle.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszönjük a dícséreteket! :)
Majd jövök még, csak egygyors kérdés:
Ti hogy a fenébe szeditek le a meggyről a héjját? :shock: Én befonom a szemöldököm, mire mennyiségnek valót megpucolok... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsebi! Én a turmixolt meggyet azért szürtem le, mert kanállal képtelenség odaadni, cumisüvegből meg az apró darabok miatt nem tudtam volna adni.

Zöldi! Hannád tündéri!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mági! Kimagozom és összenyomom, pattan is ki belőle a meggy. Persze ha elég érett!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni! Celofánkaki miatt ne legyen furid. Előfordul a legjobb családban is.

Zsebi! Hosszú távon én is a heti fél, egy kiló fogyás híve vagyok, de a dagikról az elején gyorsabban olvadozik a zsír ugye, így hát engedélyeztem magamnak a nagyobb súlycsökkenést. :)
Úgy tervezem, hogy egy év alatt szabadulok meg a fölös 25 kilómtól.

...hinnye, lányom mekkorát fingott! :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Boldog hófordulót minden kis érintettnek!!! Nagyon szép minden gyerkőc!

Boci, pelenkázó tutira van a Malomban, de hogy ott lehet-e szoptatni azt nem tudom, de a héten megpróbálom felderíteni!!!

Meggy:én sem szedtem le a héjját, turmix(keresztelőre kaptunk egy RoboChefet, úgy tűnik nagyon jó) és úgy adtam. Ízlett nagyon nekik.Kaki meg csak sötétebb lett tőle.

verzso

Van valakinek ilyen kádállványa?
Kép Kép

Kép
zölddisznó

Gabi!
Mi Humana HA 2-es tápit nyomunk. Azon is csak ajánlják, hogy napi 2-3 alkalommal lehet adni, de szerintem mehet ez is többször. Most napi 3-nál tartunk, fokozatosan állunk át.

Mági!
Gyerekeid nagyon szépek!

Mush!
Én meg 2 napja azt álmodtam, hogy írtad ide, hogy megint terhes vagy. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Meggy héja adható!!! Cseresznyénél van bibi, mert puffaszthat, ezért azut csak később. Sötét-kaki a magas vastartalma miatt van, az meg egyenesen kívánatos a még nem-husolóknak.

Mi ma próbáljuk ki.

......ééééééés (dobpergés) ...tatatataaaaam: bal alsó egyes!!!

Kép
zölddisznó

Áldom az eget, hogy bőr ülőgarnitúránk van! Zsófi most evett, ül az ölembe és bukott egy akkorát, hogy tocsog a hátsón a kanapén. Mert persze már ívben bukik, magát nem teríti be csak engem. :twisted:

Zöldi!
Nekünk van ilyen kádállványunk. Márkátlan, de ugyanilyen. Miért kérded?

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi,
dejó dejó Nektek.
Én is akarok már egy Marcifogat. A gyerekem most eszi meg a mobilomat (tudom jó anya vagyok) :shock:

kubuspace

Gratula a Hanna-fogacskához!

zsebi_baba

Zöldi, köszi! Én is így gondoltam, de most azért elbizonytalanodtam, pedig már vagy össz fél kilót megettek. :lol: Akkor adom továbbra is, mert nagyon imádják!
Nekünk is ilyen az állványunk, de nekünk is márkátlan.
GRATULa a fogacskához!(én elsőnek bal egyenesnek olvastam, nem értettem, hogy mi van???? :roll: :oops: :lol: :lol:

Jaj, akartam már megmutatni Máré fogacskákat, íme:
Kép

verzso

Berni! De jó, akkor megtennéd, hogy leméred nekem, a hoszát, és a szélességét (fent és lent a rácsnál) és ha még nem nagyon utálsz, akkor a magasságát is (rácsmagasságot). Cupp!

Köszöni vámpír a gratut!

Kép
zölddisznó

Verzsó! Mennyi idő alatt jön ki ekkorára az áttöréstől számítva?

Kép
zölddisznó

Eztet vettem tegnap bébinek, csak nem színeset, hanem az egyszínűt (barnát). Aranyozott mágneses kapcsos és tök jó!
Kép

Kép
zölddisznó

Egyszem gyermekem éppen ezt csinálja most:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
dcili81

Zöldi, május 7-én és 8-án bújtak ki és ezt a fotót május 28-án csináltam.

verzso

Zöldi: Naaaaaaaaa! Mi az, hogy Arni és Domonkos….Maximum jó barátok lesznek és mennek hajtani a csajokat. Ígértél babaruhát!!!! Rakjál fel, ha van rá időd! Gratula a kilókhoz. Én két leadott kilóval kullogok mögötted...

Kubu: De Pesten van az Egyetem téren, csak a főutca projekt keretében a Kálvin tér és az Erzsébet tér között nem lehet létezni. A kecskeméti utca, a Petőfi Sándor utca le van zárva és az összes kapcsolódó mellékutcát is feltúrták. Persze ha kész lesz gyönyörű lesz, de most….És pont az iroda előtt egy nagyon szép teret köveznek le éppen és sétálóutca lesz az egész, szóval egy szavam se lehet.

Kép
mannababoca

hahó

na jobban vagyok! a mellem még fáj meg van kis csomó is, de nem vok lázas és nekem ez már elég! olyan erős ez a gyóccer szétmarja agyomrom! normafloreozok.
remélem regus nem lesz beteg tőlem. reggel olyan meleg volt a homloka de mértem neki és nem lázas.

apropó. tom hülye kérdés de: hagyományos higanyos lázmérőm van. védőnő szerint végbélben annyit kell megvárni ah elindul felfelé és ahol először megáll az kb 2perc. és abból még levonni 5öt. téleg igy kell? csak mert ha bent tartom neki még (honaljban magamnak ugye elve 10 percig kell) akkor még szokott fentebb menni 5-6al :roll:
az elektromossal nem volt ilyen gondom csak azt leejtettem hétvégén és elromlott:(
ja és az lehet h 2higanyos nem uugy mér? ami régebben volt higanyosunk mindig többet mért kb 5el mint ez az ujabb :roll:
nem értem én ezt..

andy

Kép
andy30

Zöldi magasság: 92 cm, rácsmagasság 72 cm,
Hosszúság: fent 50, alul 46, kinyitva szélesség: fent 43, rácsnál 35, lent 48cm. Nem tóm érthető-e... :roll:

verzso

Köszi verzsó! Cupp!

Andi! Lázmérőre általában rá van írva, hogy hány berces. 2-10-ig vannak asszem.
Örülök, hogy jobban vagy!

Kép
zölddisznó

Hát, hogy nőies legyek, k...va szar éjszakám volt. Nem tudok rendesen nyelni, így kb. 20 percenként ébredtem. Ráadásul köhögnöm kell, és nagyon nehéz visszatartani, szegény kobold a reggeli szopinál 2x fakadt sírva, mert megijedt :(
Most napközis tea, C vitaminos kalcium, hagyma, méz és oscillo a menü, leraktam Kristófot (szégyellem, de alig vártam, hogy elfáradjon :oops:, ráadásul puszilgatni se nagyon merem, ráadásul a beszéd is fáj, szóval szórakoztatni se nagyon tudom úgy, ahogy szoktam :(), és én is megyek vízszintbe.

Andy: örülök, hogy jobban vagy :)

Zöldi: éljen Vampirellla :D
[quote]L írta:angyos gyümi pfujjjjj!
Nem langyos, hanem langyított. Mivel ált. elfelejtem kivenni előre a hűtőből, ezért kb. 15-20 mp-ig mikrózni kell, hogy szobahőmérsékletű legyen.
De ha te hűtőből adod kb. 6 fokosan, és azt mondod, hogy az nem gáz, akkor én sem pazarolom erre az áramot :wink: :lol:

Lyndee: Szolnok, ugye? Az 104 km. :)

Itt utána lehet ilyesminek nézni:
http://www.terkepcentrum.hu/

Na, asszem, lefekszek kicsit...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok.

mush
babakocsi szuper áron van!!!
ülés sajna nem tudok hozzászólni.

zöldi
hurráááá!!! akkor jöhet a cici rágcsa Hannának:))))) De tényleg gratula a fogacskához. Én még nem várom és hála nem is jön Izának ami a gyerekeim körében már rekorder ez:)))

melegítés
Iza mindent szobahőmérsékleten szeret. Még a tejet is. :shock: :shock:

jahh és még valami
hattalmas nagy maga nemében egy gyönyörú tyúkszem nőtt a bal saroktalpára Peti fiamnak :shock: :shock: :shock: :shock:
ötletek hogy tudnánk onnan azt eltávolítani????

harivera
Budapest XXI. kerület

erre a hippes sütötökre az van irva h felbontás után 24 óráig jó. de ez a kölök pár kanállal eszik tegnap kapott meg most és több mint a fele megmaradt akkor már holnap nem is adhatok belőle?mert a 24 óra ma lejárt.

és eddig ugy volt h egy uj vmit kb egy hétig kapta és aztán egy másik, de az sztetek baj ha a sütötökből igy csak 2napig kap és holnap már megint vmi ujat adok neki pl sárgarépát? v most pár napig megint adjak mondjuk almát amit már ismer?

andy

Kép
andy30

zöldi: aktil duo 1000mgot eszek :roll: napi kettőt :?
30%a részvételi arány volt akkor épp:)
lázmérőt meg doboz nélkül adták :? :x :)

Kép
andy30

sziasztok!

Réka lányomat kitagadom :cry: ......nem hiszem, hogy egy fél éves babának elég a napi 2x30perc alvás és éjjel is 4x-5x ébred....
és ha el is alszik és kijövök mellőle felébred, ha ott maradok vele akkor meg én nem tudok aludni, mert minden egyes mozdulatára felébredek.és ez megy már megint lassan egy hónapja volt pár nap amikor jobb volt de csak átmeneti szép időszak volt.

lassan meg kéne tanulnom állva, mondókázás,fürdetés ill. séta közben aludni.

megvettem a borostyán láncot kíváncsi vagyok ettől jobb lesz-e?

solya:bocsi én voltam a szőke, Erikának volt a története
a babakocsival

zöldi: nem aktuális már,mert Rékával nem lehet egy óránál tovább elmenni sehová,mert fél óra múlva már csak sírni tud és haza kell jönni.
mivel ilyen keveset alszik, roppant mód nyűgős és néha kiállhatatlan lesz.
olyan mintha máris szedne vmi gyorsítót....:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

Kép
orsimorsi

gabi jobbulást! nekem a coryzalia nagyon beávlt náthára!

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?