Valamiért nem sikerül feltölteni.
Ahogy ezen látható, a 25. nap volt a legerősebb a csíkom
Tojásfehérjés volt a nyákom a 22. naptól (nagyon) és a 25.-ig tartott. Másnapra, ciklus 26. napja elhalványodott a tesztem, és a nyákom is eltűnt. Én mindenesetre elkönyveltem, hogy próbálkozott a szervezetem, és már annak is örültem, hisz nemrég kezdtem újra mensizni (sok idő után).
Aztán..a hőmérsékletem lett gyanús, éreztem, hogy napközben melegebb vagyok, amúgy alapból alacsony a hőmérsékletem. De beteg nem voltam. Végül a ciklus 37. napján teszteltem, és pozitív lett, halványan. Aztán erősödött
Most vagyunk 13 hetesek.
Az lh teszt gyönyörűen jósolt, majd teszek fel arról is képet, valóban erősebben mutatta, mint a hcg.
Mindenkinek drukkolok, rengeteget bújtam a topicot, kinek milyen erősek a tesztjei, hogy erősödik, stb. Igaz, ilyet nem találtam, hogy ennyire halvány volt a "pozitív". Talán a hormonjaim miatt, mivel csak kezdett visszállni a rendszer. Arra figyeltem, hogy előtte ne igyak/pisiljek, ill mikor erősödött a 24. napon, akkor teszteltem délelőtt és du is- Esthajnal javaslatára
de lényegében a 24-25 napon egyforma erősségűek voltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára managi 2009.06.10 06:12-kor.