Új privát üzeneted érkezett!

Melaszka
Irhatsz csak egyenlore nem tudok meg mondani semmit :roll: de nem is akarok nagyon joslasokba bocsajtkozni... :roll: Penteken minden kiderul :!: :wink:

Zsu
Orulok,hogy gorbult :wink: Koszi a babaragikat....visszaszamlalas indul 8) :lol:

Hianyzok :roll: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Kati
köszi!
Csalánkiütés nekem is szokott lenni, pedig már voltam allergiavizsgálaton és immunogián is.
Szerintem magánba menjetek el egy pulmonológushoz, és vizsgálja ki tetőtől-talpig Lillát, ezalatt értem az ételallergiát is. Nekem az nem volt, mert kórházban voltam, ott meg sz*rnak az emberre. :?

Enis
ált. nem idegesíteni szoktam az emberek, hanem pont ellenkezőjét.
Örülök, hogy jobban vagy!

Zsu
gratula! Ha görbül, az már jó :lol:
Ok majd megírom, mikor kell extradrukk.
KErt lakója meg csak látszatra tündére, amúgy már az összes facsemetét lerágta :evil:

Bridget
ti csináltok vmit közösen hétvégén? Vagy csak otthon vagytok?

MI a mamánál ebédeltünk, így volt időm kitakarítani, estére meg megyünk kertipartyra. :wink:
Vendég
 


Kitty
SZia :) Hat elmeletben mentunk volna Nikko-ba az egy masik varos de mivel eso szezon van igy nem sok kedvem volt...itthon ultunk aztan delutan 4kor jott at az egyik ismink aki megvette a tevet alvannyal es meg egy asztalt is :wink: erre fel apacska nekiadta a jo kis hifinket 2hangfallal 8) Fizetett is aztan meg dumcsiztunk tobb mint egy orat :) utana apa elment edzeni most meg elment sushi-t vacsizni a fiukkal vgyis vegyesen....igy en csinatam rantott husit,rizs,paradicsom sali 8) ugy volt majd kaja utan hivnak hova mennek bulizni de en epp ugy teleettem magam,hogy en mar ki nem mozdulok ma :oops: majd most kimenot kap egyedul :wink: :lol:

Mamidnal mi volt az ebed? :) Kertyparty 8) Mi holnap vgyunk hivatalosak ebedre szerintem a haz tetejen sutogetos party 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Bridget
a vacsidat átküldhetted volna :lol: Szusit még nem ettem, de nem is vágyom rá :oops: Te babásan nem ehetsz, tudod?
Mamánál borsóleves volt, meg csirkepöri tésztával. A csirkét ő maga nevelte :wink:
Amúgy már elkészültem, mert egy ismi pár mondta, hogy elvisznek minket is. Mindig velünk együtt jönnek, nem tudnak nélkülünk élni :lol: Ezzel csak az az egy probléma van, hogy ők nagyon pontatlanok, állandóan késnek mindenhonnan (pl tavaly az esküvőről is). :roll:
Vendég
 


Kitty
en allergias vgyok a halra ezert n em eszem abszolut :oops: azert nem mentem most se :roll: de amugy tudom...hisz japanban elek 8) :lol:

Majd irj milyen volt a grillparty 8) en is mindig kesek :oops: persze ha a parommal megyek akkor nem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejjasztok!

Látom ma még senki nem járt erre! No de sebaj, mert tergnap én se!! :lol: :lol: Jelentem sex még nem volt, de asszem apa hajlik rá!!! Szal ma nagyon ki teszek magamért!!!
Tegnap mi is kerty partizni voltunk a sogoréknál!!! Na meg volt fini dinnye!!! Most vágtam be vagy fél kilo cserkot! Na ez pont jó lesz a cukromra!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap délelött hazakerültek a téglák el sem hiszem! Leszakadt a kipuffogonk, de apa megcsinálta! Nos ma dögleszelös nap van! Apa is napozik én meg itt ülök!

Zsuzsu! Oké! Rendicsek szólsz mikor vagytok kész és akkor majd megyünk, de mikor mi is kész leszünk remélem ti is jöttök!!!
A görbülös jegyhez hatalmas gratu! Pláne amennyit készültél!! :lol: :lol: :lol: Ebihalad ficánkál rendesen??? Az enyim időnként kirugja a ház oldalát éppen ezért jó a vonalzim! És az hadján, de a jobb oldalamon érzi a legjobban magát!!Mindig ott van!!!

Brid! Én is szertek késni! sajna! De ha apával vagyok akkor azért nem szoktam mert ő igen csak meghajt mint zinger a varró gépet!!
Amugy fotok vannak már csak az kell, hogy apa tegye fel a gépre!! Szal tudod nálem megy ez csak lassan!! :oops: :wink: :wink: :oops: :lol:

Kata! Jó, hogy jöttél te is jelentkezni! Örülök, hogy apácskának van még melohekye és talán bizzunk benne, hogy nem lesz benne a leépitettek közt!! És egyáltalán nem vagy öreg! Tök jó, hogy osztalira mész!!

Melaszka! Gratú a 3. fogacskához!! Remélem hamar kibujnak a kis fogacskák és elmulik a nyügös napok!!!

Kitty! Csirkepöri?? Tészta?? nyammi!!!!

Szöszke már megint hova lettél??? Remélem most nem hagysz itt minket????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget
nem grilleztünk, hanem nyársaztunk. Jó füst szagúak lettünk :lol: Utána meg activityztünk, tök jókat röhögtünk egymáson :lol:

Nóci
én még idén dinnyét se láttam :shock: Irígy!!!

Mi is döglünk, mert éjfélkor értünk haza, f11kor keltünk, aztán főztem borsófőzit meg fokhagymás sült husit. Aztán elmosogattam, és ideültem :lol: Párom meg szokásosan f1-et néz :lol:
Vendég
 


Sziasztok.
Bocsi sűrű programunk volt nem tudtam jönni.
Meló. Pénteken meg céges főzőverseny volt amire a családtagok is jöttek. Jó sokan voltunk.
Szombaton ovis juniális ott is főztünk bográcsban mert eladtuk és az a pénz a csoporté lett. Sokat dolgoztunk már reggel hatkor kint voltunk az ovi kertjében.
Majd 4ig ott voltunk és utána mentünk a barátnőmékhez kerti bográcsozásra.
Már rosszul voltam a füst szagától is akár mert 3napig mást sem csináltunk.
Már éppen hivni akartam a barátnőmet az ovis juniális hosszúra nyúlt nem megyünk mikor felvette a telcsit és édesen mondta na mikor jöttök?? Nem volt szivem azt mondani nem megyünk. Igy elmentünk és éjjel jöttünk haza. Ma aludtunk kertészkedtünk.
Holnap meg meló.

Bridget: Mi van veled?? van valami pozítív biztató dolog??

Többieknek puszi csak vissza kell olvasnom.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Hat nem csodalom,hogy nincs idod :shock:
Jelek egye egyenlore semmi :roll: csutin vv penteken konzultacio es kiderul minden :!:

Kitty
Jaah a nyarsazas az jobb 8) Szalonna hanyma csopogtetes a kenyerre :wink:

Noci
Tudom,hogy vannak kepek csak nem rakod fel...nincs nektek digitali fenykepezo :roll: es azt siman lehet gephez csatlakoztatni aztan johetnek a kepek :wink:

Mi is elvoltunk grillezni meg golfozni holnap jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
hú, mennyi program. Így érthető, hogy nem tudsz jönni.

Bridget,
ja volt szalonna, hagymi, virsli, paprika paradicsom. :wink:
Vendég
 


Szejjasztok!!

Jelentem a fotok a gépen! mielööt mennék az iwiwre azért probálkozom ide rakni!! Azt ha nem megy akkor majd sikitok, hogy léggyszi BRID!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk sajna nincs digitális fotomasinánk, mert apa aszonta nem kell az nekünk! De ma cseles voltam és mondtam taniccsa meg, hogy hogy kell a képeket felrakni! na ugy hogy megtanultam csak az a lényeg hogy ne felejtsem el!!!! Mert én erre is képes vagyok ám!!!!

Csucsu! DE jó programm volt! Akkor most jó fáradt vagy!!! Pihizz, mert kezdödik a 7!!!!!!!!!!

Kitty! Olyan fini a zöldborsó fözike! Asszem a 7en én is csinálok!!!

Na probálkozom aztán jövök, hogy mi zujs van!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


na afütyi kivan! Szal az egy dolog, hogy ide nem tom felrakni! De az iwiwre sem?? Az kész! Szal majd holnap megint megprobálom!! Bár a multkor is csak reggel sikerült és este nem, de még nem igazán van este szerintem!!!! no mindegy! Ezen az egy napon nem muliok semmi!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Na elküldtem neked emilbe a képeket! Ha tudod meg ha lesz időd akkor kérlek rakd fel!! Nagyon köcce pusz szia!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Teszem fel a kepeket!Mar mondtam egyszer de most szolok megint,hogy nekem jobb ha nem kuldessz semmi fele linkeket!Egy a freemailt nem is hasznalom :roll: 2 nincs programom amivel megnyissam oket :roll: Szal amikor 1honapban egyszer megyek kitorolni azt a engetek spam levelet tele van toled minden feletol de kikell vegig toroljem mert nincs programom ezen amivel olyanokat megnyissak :roll:

Na most megyek es hozom a kepeket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nocis kepek!!! :D

Kép

Kép 29hetes pocikep!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó jeggelt!!!

Brid köszi a képeket, de nekem csak ez az egy emil címem van feléd és azért küldök, mert elfelejtettem! Amugy akkor neked nem lehet sehova sem küldeni jó kis emileket???
DE még egyszer köszike! Kivi vagyok, hogy ma engedni fogja e legalább az iwiwre, mert tegnap végig azt írta ki, hogy feltöltés sikertelen próbálja késöbb!!!! És ennyi! Nem tom miért!!!

Amugy pont azt vettem észre a pocis képen, hogy apa lába is belelóg!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudjátok mit álmodtam?? Azt, hogy a szülőszobán voltam és semmivel nem voltam felkészülve minden lemaradt a nagy kapkodásban! Se szőlőcukrot se poharat se evőeszközt semmit nem vittem ami ilyen alap dolog lett volna! Remélem ez csak egy álom és, ha oda kerül a sor akkor nem fog itthon maradni semmi! Ja és a szülőszobán nem volt fájásom és totál telt ház volt!!!! Remélem nem így lesz mikor a mi időnk jön!!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Nem is reagaltam a kepeidre mert kicsit elvgyok csuszva idoben :oops: Szal az msn-es email-em az a jo emailem :wink: szal ha nekem irsz levelet oda irhatsz de ott sem tudom megnyitni a semmi fele jo emaileket mert a program maga a gepemen nincs :roll:

De,hogy oszinte legyen annyi van beloluk,hogy nem is ngyon erdekel :oops: azert ari vgy,hogy gondolsz ram mindig megyek 1honapban 1szer uriteni a freemailt...es tele van toled a file-okkal :lol:

Igen en is azt neztem a foton,hogy ott van apa laba :lol: 8) nem baj vegulis nem az a lenyeg :wink: A pocid ngyon szep :D a kisrucikbol meg az elado a teso visz minden palmat :lol: :lol: :lol:

Micsoda dolgokat tudsz te almodni :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Hát nálunk haladás van, de nincs kész teljesen semmi.
Fürdőszoba: csempe fent, fugázás kád felett kész, kád bent, felfalazva, járólap lent félig.
Wc: csempe fent, járólap lent, fugázás nincs.
Erkély: járólap félig lent.
Ma jön délután a vizes és felteszi a csapokat és a mosdókagylót, és remélem, már este a saját kádamban fürödhetek. És már mosni is nagyon kéne :? :? :? :? :? :? :?

Nócika!
Jók a képek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt!

Nóci
mekkora pocak! :shock: Regina biztos jól érzi magát ekkora kecóban :lol:
Torta nagyon szép :wink: És a kisrucik :oops:

Érdekes álmod volt, de így a finishben ez már érthető. :wink: Amúgy nyugi, mire jön a kiscsaj, addigra minden szépen össze lesz pakolva :wink:

Bridget
te képeid? :wink:

Mit főztök ma? Én nem tom... kivettem egy darab husit, oszt annyi :roll:
Vendég
 


Szia Zsu!

Akkor szépen haladtok! Ha megy a szerelő, ma már biztos az új fürdőben tudtok fürdeni! :wink:
Jó gyorsan haladtok, mikor a miénket csempézték, kicsit lassabban haladtak - mondjuk csak egy burkoló, és egy szerelő volt. Meg mi még akkor nem is laktunk itt.
Vendég
 


Sziasztok!

Köcce a dicccseket! Arik vagytok!!
Nos mint monmdtam megtanultam, de az iwiw ma se engedte feltölteni a képeimet!! Van valakinek ötlete?? mert oda eddig magamtól ügyesen okosan tudtam csinálni, de most????? Rejtély!!!

Zsuzsu! na akkor haladtok szépen! hajrá!! Én már kivi vagyok ám rátok!!! Saz lahajrá járolapokra fel!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kitty! Attól tartok valami még sem fog kleppolni hiába fins ide vagy oda!! :( :( Mert a pénzzel is elég trén állunk most! Minden árva petákot meg kell fognunk! És a babának is vannak dolgok amik még hiányoznak! Ruha , ágy, babakocsi minden megvan! De az alapdolgok hiányoznak!! Pölö lázmérőórszívó, hajkefe meg nekem is kéne még a korházra készülni pölö betétek meg tudom luxus az uszógumi, de a tescoban van akcios kisméretű 2-300 FT-ért! Csak az a baj, hogy a sok kicsiből sok lesz! Szal most remémykedem, hogy ebben a hónapban kész lesz a kémény és a következő hónapban a festés meg a pakolás és utána vásárolhatók! Tudom egyszer fenn egyszer lennt!!!! :roll: :wink: :shock: :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Oké max nem küldök! Csak akkor, ha az iwiwre nem tom feltenni a képeket!! Bár valamiért most sem megy nem értem miért!!! Elegem van!!!
És amugy mekkorák voltak így a képek??? Így sem kellett kicsinyiteni?? Vagy így már igen??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na most jó korán van megyek megfőzők azaz csak csinálok egy kis krumplis tésztát aztán csinálom tovább a kupit!! Mert nem birom, hogy olyan marha nagy a rend!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amugy csak a szekrényeket üritem, hogy a baba cuccok beférjenek!!! És utána már csak a mosásra kelljen elővennem!!!! Meg, hogy a manóra adjam!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty!
Hát nálunk is egy-egy ember dolgozik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De mindkettő nagyon érti a dolgát, és egyik helyiség sem nagy.

Délután négyre jön a vizes és hatra a kőműves befejezni a melót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap lehordjuk a szemetet és délutántól meg lehet kezdeni takarítani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Kaja: én rendeltem a hétre hármunknak. Finoman főznek, egy kifőzdéből hozzák. Ma májgombócleves van és sjatos-fokhagymás husi petrezselymes krumplival.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És ma már rendet is raktam és felmostam úgy nagyjából, ahol tudtam a szerszámoktól.
Most ebédelek, aztán pihi van, aztán még mennem kell a boltba vásárolni ezt-azt.... nagyon kifogytunk az elmúlt hét alatt, kéne már egy nagy bevásárlás. De majd holnap elmegyünk együtt és megveszünk mindent.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nóci
addigra akkor is meglesz minden! A nagyja megvan, úgyis az a húzósabb, a többi egy részét meg úgyis megkapjátok gondolom rokonoktól. Szóval nyugi!
(nekem nem egy ismerősöm úgy vállalta be a babát, hogy semmit nem tudtak neki megvenni -szó szerint, még pelenkát sem! - és a rokonság mégis összeszedett nekik mindent, mire meglett a baba.)

Zsu
legalább jól haladtok!
Takarításért nem irígyellek, mondjuk mikor mi költöztünk be, akkor anyu meg a párja csinálták a munka oroszlán részét :oops: :oops: :oops:

Na, nekem is lett ebédem: paradicsomleves, sült oldalas és krumplifőzelék.
Már meg is ebédeltem, mert nagyon éhes voltam :oops: Meg mostam közben, elpakoltam a ruhákat...
Vendég
 


Nos én még nem ebédeltem pedig már illene! De a hami kész meg megsütöttem apának a holnapi reggelijét! Sütöttem fött csaszit meg föztem neki hozzá krumplit majd holnap vesz magának hozzá valami pékárut kenyeret vagy amit akar! No meg majd pucolok hozzá neki lila hagymit azt csokolom! Minjá be lövöm magam aztán fél óra múlva meg nyamizok! Én ma megcsináltam a krumplis tésztát! Naddon jó lett!!! De tegnapról maradt még egy szelet rántottt húsi meg van még egy adag kelkápi fözike is fasirtal! Szal kajával bövelkedem most!! Meglátszik jó idő van! Van kedvem élni!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu! Irigyellek! Több okból! Az egyik, hogy milyen finikét ebédkélsz a másik meg, hogy holnap már takarithattok is!!! Anyucid ott van végül??? Jaj de jó lenne, ha már mi is legyalább csak az elkezdésnél tartanánk! Be is fognám a szám! Nem siránkoznék az tuttkó!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Kitty! Na azért hálistennek nem ilyen vészes a helyzet! Bár én a családból anyagilag senkire sem tudok támaszkodni!! Anyumék bevállalták a háztörlesztő nagyobbik részét amit nem is tudom, hogy hogy köszönhetek meg! Havonta ez 20ezret jelent! Az anyosék épp, hogy honapról hónapra élnek!! Sőt mi támogatjuk őket minden hónapban! A sogoréknak ott van 4 saját meg egy külön gyerek épitkeznek! A kerianyumék meg épp, hogy élnek! Túl nagy fába vágták a fejszét!! nekem sajna nincs több családtagom, mert aki van az szó szerint szarik ránk sajna! DE nem is baj!!! Ja és a párom keresztanja sem kérdi meg nincs e valamire szükségünk! Pedig Ő megtehetné!!! De nem gond én tudom, hogy lábra állok azt kész!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty
A blogomban van par kep de miutan Nocinak lekicsinyitgettem egyenkent aztan fel az enyemtol elment a kedvem...a blogba meg csak beteszem es nem kell kicsinyitgetni :roll: de csak az egyik ujrucirol van kep 8) milyen keppel is jovok meg :roll:

Noci
Lekellett kicsinyiteni...kepzeld el 640*nem tom hanyasok voltak (450) de a 640 az sok 600lehet ugye :roll: A kepeket barmikor kuldheted!Felteszem azzal no para csak a kuldozgetos emaileket nem tom megnezni :roll:

Micsoda ebedmenuk 8) akkor most en jovok en meg vettem lent ilyen racson sult csirkeszarnyat meg egy combot,rizs es ubi sesami olaj es soval meghintve 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci
nekem nem akarsz reggelit csinálni? :lol: Istenien hangzik, apa mind a húsz ujját megnyalja utána!
Család nálunk sem bővelkedik, de azért mi is úgy próbáljuk intézni a dolgainkat, hogy ne is szoruljunk rájuk. Én amúgyis mindig attól félek, hogy egyszer majd a fejemhez vágják, hogy bezzeg akkor meg segítettem :roll: Szal inkább ne...
Sok családnál az a baj, hogy sokat vállalnak, aztán ha vmi jön (pl most a válság), akkor meg nem tudnak mit kezdeni.
Vendég
 


Bridget
csak a rucikra gondoltam, nem tudom, mást ígértél-e még. Lyukas az agyam mostanában :oops:
Menü nagyon jól néz ki :)
Vendég
 


Brid! Oké! nem küldök több mélt!!! Csak ilyet és azt majd jelzem is!!!
De ez a kajó amit te eszel ez egy kész hátbadöfés volt!!!! Nem fer!!!

Kitty! ha az izére is kivi vagy nagyon szívesen csinálok neked!! De kérdezd meg Pendit, hogy izlett e nekik, mert mikor itt aluszikáltak karikor akkor mind a 10 újjukat megnyalták!!! Aminek mi a legjobban örültünk!!!!
Hát igen a válság! De hál istennek mi is észre vettük, de csak az autónál, mert a többi forint alapú hitel és mi így jól jártunk na már relativ, de jobban mint aki euró vagy frankosak!!! És ha valaki a fejedhez vágná akkor ott nagy a baj!!! Azért mi anyuékkal egész jól kijövünk igy hol ők segitenek hol mi! Ahogy tudjuk úgy vagyunk! Anyosékat sem bántanám én csak nekem az fáj, hogy ők nem vetik meg az alkoholt!!! Sajnos!! DE most ha nem segitünk nekik az nekem is rossz! Mert ha ők nem lennének nem lenne apa se!!!! Szal én elfogadom, mert így alakult!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Koszi a fotokkal meg barmikor bombazhatsz ok :wink: Ngyon szivesen segitek :!: A kaja kinezetre hagyjan...de ha tudnad milyen fini volt :shock: 8) :lol: :wink: Torta amugy milyen izu volt?Te csinaltad? :shock:

Kitty
A masik rucirol is lesz majd foto akkor felteszem 8) meg nem csinaltam rola :oops: Hat ti allandoan csorfgattatjatok a nyalam gondoltam en is csorgatom a tieteket :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Na szépen vagyunk mondhatom!! Már csak pont ez nem hiányzott a boldogságomhoz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jól van jól van!! De azért egészségedre vagy egészségetekre???
Oké akkor most már lesznek fotok!!! majd csinálok képet én is az udvarról meg a folia sátrunkról!!! Gyönyörüek a termések benne! A borsót már leszüreteltük szombaton így borsó leves volt! Vasárnapi reggelihez meg fini isteni nyamis tv paprika!!!!
Ja és egy kérdés! Hol is van a blogod?? Már rég jártam arra! meghesszelném!!! Nem akarod az aláírásodba belinkelni, hogy mindig ott legyen???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Zsu, csak vigyázz a kádban üléssel! :wink: :shock:

Nóci, csuda csinos kismami vagy, szuperek a rucik is.
Én ma voltam turkálni, és szinte csak lányka ruhák vannak mindenhol :?
Nem baj, vettem egy rózsaszin kezeslábast Marcinak, éjjelre pizsama gyanánt :lol:

Bridg, alakulunk-alakulunk...... :wink:
Micsoda kajó!!!Húúúúú, nyami! :)

Kitty, te nem raksz képet a kajáról, ?nyammmmm! :P

Én fiam meg ma délelőtt felült!!!!!! :) Egyedül, hasonfekvésből.
Tegnap meg ezt művelte, mire beértem a szobába:
Kép Kép Kép
Vendég
 


Nóci
hát én kérdezés nélkül is elhiszem, hogy isteni!!! Ezért már megérte Pendiéknek elmenni! Amúgy múltkor mondta, hogy milyen királyul érezték magukat nálatok!
Én anyósékkal jól kijövök, és a kapcsolatunk csak jobb lett, mióta együttélünk a párommal, meg ugye egy faluban élünk, és sokszor találkozunk.

Bridget
ja, visszavágsz :lol:
Ruci jól néz ki! No meg te is :wink:

Melaszka
Marci micsoda pasi! Nagyon kis huncut, ahogy bújócskázik :D
Üléshez gratula! Ügyesek vagytok!
Kaja már lassan elfogy, de majd ezentúl csinálok képet az ebédről!
Vendég
 


Noci
Nem akarom betenni mert nem akarom,hogy mindenki raklikkelgessen es minden fele belso dolgaimat olvasgassa :roll: Talan majd egy ido utan de meg nem :wink: neked viszont nana,hogy megadom: http://bridget0801.blogspot.com/

Kitty
Igen :lol: :lol:

Enis
Merre csavizol ma :roll: Reninek mikor kezdodik a vakacio :roll:

Melaszka
Hat fiad nem semmi :lol: ngyon edi bujocskazik 8) :lol:

Pendi
Buksisimi Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika!
Végül anyum majd szerdán jön hozzánk csak, mivel még mindig dolgoznak az emberek. Illetve már csak a kőműves. A vizes végzett. Mindennel együtt (kád+csap+csövek+csaptelepek+munkadíj, bontás) kért 151.000 Ft-ot. Szerintem nagyon korrekt volt.

Bridg!
Marha jól néz ki az ebéded!!!!!

Melaszka!
Marci egy tünemény!!!!!
És gratula a felüléshez!!!!!!
Milyen nagy fiú már!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Képzeljétek, Kissé alig látok a pipától :? :? :? :? :? :? :?
Ugye az én kedves unokatesóm hónapok óta pakolgatja nekem a rucikat és a különböző cuccokat. Hát az én kedves nagymamám fogta az egész cuccot és oda adta apum unokatesójának :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nos! Végre sikerült elintézni az apaságit!! Aláírtuk!! Szóval a kicsikénk most már tuti Gáspár lesz!!! Úgy hogy apácska büszkébb mint valaha! És közölote, hogy most már neki több köze van a lánykájához mint nekem!! :D :D :D Mondtam nem!!!! Erre ő de! Na erre megint én és megint ő!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szal a lényeg, hogy ez már tuti meg van!!
Van egy másik topik ahová még szoktam írogatni és onnan az egyik lánynak asszonynak a barinője itt lakik MOnoron és küldött nekem tenna betétet!! Amit majd szülés után fogok használni!! Na gondolhatjátok mondta Ő, hogy jó nagy méret, de nem ilyen nagyra gondoltam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De aszongyják ez fog kelleni pár napig a szülés után!! Ez tényleg olyan mint egy pelenka csak kicsit nagyobbaknak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty! Egyszer szívesen csinálok én nektek ilyen fini hamit!!!!
Anyosékkal mindennek ellenére én is kijövök hidd el! Csak azt a faszom piát ne találták volna ki!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brid! Köszi a linket!! látogatni fogom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsu! Az ár baráti!!! DE ami a kis rucikkal történt azt nagyon sajnálom! Ott mikor születik a kicsi?? nem lehet, hogy utána odaadják neked?? Ez katasztrofa!!! Tök minegy, hogy 5 dbról van szó vagy egy zsákról ez akkor is rossz, mert Ti számitotok rá!!!!

Melaszka! Én is gratuzok a felüléshez! És, hogy milyen kis kópé a te kicsi fiad!!! De olyan aranyos ahogy a takaró alol kikacsint!!!! Zabálni való!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát ha jól emlékszem, akkor vagy júliusban, vagy augusztusban fog születni. És Miskolctapolcán laknak. Szóval búcsút mondhatok én ezekre a ruhákra!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jaj drágám!!! Nagyon sajnálom tudom, hogy ez mennyi sok pénz meg rákészülés!!! De ha majd tőlem elfogadod és ami persze nem olyan lányos ruci azt nagyon szívesen átadom neked nektek a drága kis ebihalnak!!! :D :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
nagyon jófej a nagymamád :evil: De nem mondták neki, hogy az nektek van félretéve???

Nóci
megbeszéltük! Majd felugrunk baba-látógatóba, aztán addig mi foglalkozunk Ginával :lol:
Apaságit jó hogy időben elintéztétek, akkor apa büszke lehet!

Mi most jöttünk haza a szomszédból, szedtünk cseresznyét, meg megismertem az új szomszédot :D A lány 18 éves, a srác meg 26. Tök jót beszélgettünk :wink:
Vendég
 


Nócikám!
Igazából azt beszéltük anyummal, hogy legalább tudunk egy akat rucit mi magunk shoppingolni a picinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért marhára bánt a dolog, de ez van....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!

Látom ma még csak Brid járt erre!!! :shock:

Kitty! Oké csak vigyázz mert szavadon foglak!!!!!!! :D Tudod imádok vendégeket fogadni!! De ha, majd esetleg mohamed nem megy hegyhez akkor hegy megy mohamedhez!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én tegnap megettem egy fél sárgadinnyét plussz fél kilo cserkot!! De még tudtam volna enni, de, ha azt megettem volna ami van akkor mára nem jutott volna! Szal irigy vagyok, hogy te csak úgy átugrasz a szomszédba és hipp hopp van cserkod! Vagy mész a mamidhoz!!! :D :D

Zsuzsu! Oké! Ebben is van igazsség! Jó shoppingolást!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Zsu
a shoppingolás tényleg jobb :lol:

Nóci
oké, jöhettek Ti is! :D
Cserkó az itt már minden irányban van :lol: Csak győzzük enni. És anyukám meg rakott el befőttnek is :wink:

Bridget,
bővebben? :lol:

Pendi Kép

Nálatok is baromi meleg van??? Majd megsülök a házban, pedig ajtó-ablak becsukva, sötétítő behúzva, és most mostam fel hideg vízzel, hogy egy kicsit talán az is hűtene :roll:

Kép
Vendég
 


Oké Kitty! mi megyünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Visszük, majd az ini fini szalikát!!!

Amugy itt is pokoli meleg van már most!! Ezt pont jó, ha valaki pocakos azaz már benne van a szülési időben!! Lehet ez majd meginditja!!! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


A melltartó szól a bugyihoz:
- Kikapcsolódásra vágyom...
- Ne mááá, tegnap is miattad toltak le!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Ez jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na végre valaki megint hozza a vicceket!! Már olyan rég volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?