Új privát üzeneted érkezett!

Kép Patonai Robikának és apukájának utólagosan boldog névnapot kívánok!
Balwin! Köszönjük a köszöntést. Szuper ajándékokat kapott Annaluca. Egyébként már a múltkor is akartam írni, hogy az én 2 gyerkőcömnek is olyan ágya van mint Annalucának. Én nagyon szeretem, de a gyerekek is.

Kép
Kép
bmárti75

amit akartam még, és szundi után eszembe jutott :lol:

Judit!
na akkor minél hamarabb! már kérdeztem, hogy kinek írsz, ha netalántán...

képeket minél hamarabb hozzad, mert még a múltkorival si adós vagy! amikor odavoltatok anyudéknál!

a lányok is ugrálóvárat kaptak gyereknapra, de apa hozott rögtön elektromos felfújót. azzal si jó pár perc volt a mutatvány! éppen ma mondta, hogy egy nyár, mert ha nem ők lyukasszák ki, akkor majd a nap.. pedig sajnálnám nem volt ócsó.

Anikó!
képek? mit újítotok?

Vera!
:lol: :lol: :lol: jó volt nagyon!

Katlina!
Te is ígértél a munkálatokról! hol tartanak a fiúk?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Hoztam képet a lyány hajáról....No nem nagy szám, csak hátul lehet látni némi változást. 2-3 centivel kurtább.

Apa is fotózott a hétvégén, de tegnap este ahogy letöltöttem a képeket, rájöttem, hogy a 34-ből 25 veterán moci, a többi meg anyuék friss festése. :roll: :roll: :roll:
jaimee1

Itt vannak a képek:ÉPÍTÉSI TERÜLET

Hát sokmident még nem lehet belőle látni,fenntről lenne jó fényképezni de azt sajnos nem tudom megoldani

Kép

Kép
katlina

Márti, nagyon ügyes Angéla a képek tanúsága szerint :D Én is szeressem ezt az ágyikót, bár az összeszerelést kicsit elbactam (a sorrendet), osztán itt-ott lazák a kötések :oops: De majmegoldom pár facsavarral... Mindenesetre elbír még engem is :mrgreen: (bár pár napja már nem kell Luci mellé feküdnöm az altatáshoz! Juppijé!)

Jaimee, a babázás nálunk is kimerül a játékbabakocsiban való tologatásban :) Nosebaj, majd elér még minket is a Barbie-s korszak :roll:
Csini lett a jány megnyírva is :D Megsasoltam az elébb előlről is a blogban :)

Olga, reggel úúúgy összefutott a nyál a számban a pompos említésére :lol: Éhgyomorra jó vót olvasni... Hajrá, hajrá, bizti nagyon fincsi lesz :D

Anikó, vééégre :D Felújítás?! :shock: Meggen lemaradtam valamirő :oops:

Dorka, nem a gázok bántják Bálintot?... Masszázst (lábikók finom körkörös mozgatása) próbáltad esetleg?
Katlinának is, mer kérdezett korábban a témában :oops: : még nem tanákoztam G-vel, talán majd szerdán, NST után. Vagy a dokim, vagy Kati összehoz vele...

Judit, jaja, csak tooood, agyalap vagyok :oops: Jaimee-t kértem meg a topicos tudósításra :)
Hm, hát nálunk (illetve szüleimnél) csak hétvégén lesz kint az ugrálóvár, egyébként ki-becimbáljuk majd a házba - elfér a lépcső alatt. Nem csak a nap miatt, a c. szomszéccság is fontos tényező ezügyben :?

Vera :lol: Egyébként nekem sem jutott volna eszembe, hogy nagyobbacska felfújható dögöknél lehet leeresztőszelep; a várnál is csak onnan tudtam, hogy elolvastam a használatiját - azt is csak azé, mer a kezembe akadt :D

Ööö...izé...igyekszem majd a képekkel :oops:

Katlina, építési terület igazi kincsesbánya a gyerkőcöknek :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt,

Judit, hogy érzed, 12-éig nem bújhat ki HUnor Baba? MOst már csak 2 hét van hátra, és úgy csodállak, hogy semmi panasz nem hagyja el száadat-ujjadat... Én ekkor már nagyon látványosan tudtam szenvedni ... :oops:

Jaimee, nekem nagyon tetszik Réka haja, nagyon csajos, de mégsem melegíti majd nagyon nyáron a kis nyakát.

Anikó, jó, hogy ismét adsz hírt magatokról! :) Teljes renoválás?
Nem egyszerű, főleg egy 15 hós munkafelügyelővel :)

Katlina, de jó, hogy épül a családi fészketek! Most hogy tevezitek, kb. mikorra tudtok költözni?

Kata, nagyon rég írtál, mizujs veletek? Hiányzol ám innen!!
(Ahogy Szilbee is... :cry: )

Rólunk: Szabi tegnap du. iszonyat hisztiket vágott le a nagy semmikért, bolt kellős közepén, játszótéren, bárhol...
:? Huuu, kemény egy nap volt.... Bálint este egy órát sírt, aztán elaludt, és 3 óránként szokás szerint kelt. Már hason is nyomja az alvást, bár még csak napközben.
Nagyjából ennyi, mondhatnám, a szokásos...

Kép
Kép
dorkáék

Jaóreggelt.

Dorka, hááát, megfordult a fejemben, hog szülhetnék addig :wink: Mondogatom is Hunornak, hogy ha ő is készen áll, tőlem a héten kibújhat... Mindenesetre a tegnap délutáni nagytakarításszerűségem beindított valamit; este voltak fájásocskák. De íccaka már nem :roll:
Egyébként itthon panaszkodok rendesen :mrgreen: Úúúgy szülnék má!
Hisztit sajnálom :( De asszem ez most természetes - épp a napokban olvastam, hogy ebben a korban ugye még nem nagyon tudják kifejezni az érzéseiket, illetve nem is nagyon értik, mit éreznek. Osztán valahogy meg le kell csapódnia... Én is készítem magam hasonló esetekre...

Kata, télleg, mizújs veletek? Nem írsz már te sem ide?... :|

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Ezernyi bocsánat Mindenkitől.... valahogy nem érem utól magam mostanában.... :oops: :cry: Állandóan rohanok..... de olvasni sem szoktam Titeket... :oops: :oops: :oops: Egyetlen egy dolgot csinálok egy héten 2x v. 3x... sütök süteményt... ez elviszi Marci türelmét.... aztán meg....

Meg anyám is jön, mi is megyünk egy nap... anyáméknak is én intézem sok dolgukat... Szegény apám... ő sem a régi régóta...épül ... le... Marcit is etetni kellene, de inkább az egyszerűség kedvéért szoptatom, aztán rohanok tovább, ráadásul a múlt hét óta még annyira sem eszeget, mert bezabált banán-meggyből.. egész este hányt... Biztos erre is emléxik. Du. meg Bencéért megyünk az oviba, estig kint vagyunk, aztán lerogyok.

Fel is ébredt M. ...

Majd összeszedem magam... :oops:

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Judit hát sajnos ilyet tuti nem támogatná a munkaügyi.....

Jaimee nagyon tündér száll szerka a haja Rékának!

Balwin JUdit!

A barátnőm is már nagyon a szülés határán van :D már várom a hívását nagyon :-)
ki tudja lehet egyszerre szültök :-D

szép napot!

Kép
kbernadett

Bontovics Grétának nagyon boldog névnapot kívánok!

Judit, majd gyere a beszámolóval és ha van képekkel! Vagy majd hétvégén ünnepeltek?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga!
Köszi! ma lesz valami, ha minden igaz, de először ovis évzáró, ahol a kis színdarabban egy orosz állatmesemesét adnak elő, lehet ismeri valaki a gombás, ami alá odabújnak eső elől az állatok Gréti a kisegér.

majd aztán jövünk haza, és jönnek a nagyszülők.

majd fotózok, hozom estére.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Boldog névnapot Gréti!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Judit,
Grétinek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :)

Kép

Nálunk nagy kedvenc ez a mese :) Vidám mesékből, a Gomba alatt. Imádják!! :)
Várjuk a képeket ;)

Kata, mintha a mi napunkat írtad volna le... :roll: Én is állandó rohanásban vagyok. Talán most, hogy már nincs ovi, jobb egy kicsit. De ha meg itthon is vagyunk, akkor is legtöbbször kint, bent meg semmivel nem haladok. Most még várjuk a hűvösebb időt, majd csak akkor megyünk ki.

Jaimee, nagggyon jó lett Rékának a haja! Előlről is nagyon cuki, láttam a blogodban :)
Nem érdekel téged az az online újságíró-szerkesztő állás ami a mai Néplapban van? ;) Szerintem van tehetséged az íráshoz. Otthoni munka, kötetlen... ;)
Bár Réka még elég pici, én már simán bevállalnám Jázmin mellett, de nincs ilyen vénám...

KépKép Kép
76vera

Grétinek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép
jaimee1

Gréti!!!
Boldog Névnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Kép Utólagosan boldog névnapot kívánok Grétinek! Kép Dorka! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép
Kép
bmárti75

Vera! Jázminotoknak nagyon-nagyon boldog második születésnapot kívánok!!!

Bocsánat, én a képekhez hülye vagyok...

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Neked pedig nagyon boldog 29. születésnapot kívánok! Remélem gyönyörű szép napod lesz a gyönyörű családod körében eltöltve!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka Boldog Szülinapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Dorka!
Boldog Szülinapot!!!!!!!!

Jázminnak is nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánunk!!!!

Kép

Kép
katlina

Grétinek utólag is boldog névnapot...

Kép

Jázminnak pedig boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Én pedig köszönöm a köszöntéseket, nagyon jól esik!!!! :D

Kép
Kép
dorkáék

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT JÁZMIN!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Kép
Boldog születésnapot Jázmin!

Kép
Kép
bmárti75

Dorka!
Dátum,nincs,azt szeretnénk ha idén tető alatt lenne,ez a terv :wink:

Balwin!
Hogy vagy,Hunor???Hogy birod???

Olga!
Igen a dokira lennék kíváncsi

Kata!
Megkaptad a kódokat???

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

köszönjük a további köszöntéseket. ma nagyon sűrű napom volt, voltam vizsgázni, aztán angolon Grétivel, majd Nikiéknél racletteztünk...meg kaptunk bőven a viharból is, magyarul szarrá áztunk, ahogy angolról kijöttünk...

Jázmin!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Vera! pakolsz már? mikor indultok pontosan?

Dorka!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked is!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok, nem birtam nelkuletek, ugyhogy kerestem gyorsan egy netkavezot, de ez a billentyuzet a halalom...

Minden unnepeltnek gratulalunk mi is, Betti Neked kulon is ehhez a nagyszeru teljesitmenyhez.

Toloban vagyunk most, ez kb 1650 km Cegledtol, holnap megyunk feljebb, Paraliara, az 600 km-rel kozelebb van az otthonhoz.

Mate van velunk, Anna uszo taborban egy hetig, egy hetig meg a keresztszuleinel Pesten. Gondolkodtunk nagyon, hogy ot el merjuk-e mar hozni, de jo dontes volt, hogy maradt. Nagyreszt kirandulunk, ami turak reggel 8-tol este 11-ig tartanak, s legtobbszor sziklas terepen lehet megkozeliteni az okori vilag megmaradt csodait. Ehhez o meg kicsi lenne. Beszeltem Jazminnal is telefonon, jol birja az anyahianyt, igaz, nagyon elfoglalt: haromszor volt a heten Gekkoban, s a nagyszulok es Szilvi ovoneni is nversengenek a kegyeiert: vittek lovagolni, uszni, ugyhogy szerencsere annyi programja van, hogy eszre se veszi, ha nem vagyunk ott.

Mate nagyon jol birja, en neha mar nem kapok levegot a 38 fokos melegben. 50-es naptejem van, igy meg szerencsere nem egtunk meg soha, de egy kis szinem mar van. Imadom a padlizsant, itt ennek a finom csemegenek igazi nagymesterei.

Egyszoval jol erezzuk nagyon magunkat, apa rengeteget fenykepez, van latnivalo boven.

19-en jovunk haza, aznap lesy Mate evzaroja. Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Reggel írtam, hát nem elszállt???

Grétinek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Jázmin! Boldog születésnapot!!!!!!

Dorka! Téged is Isten éltessen sokáig!!!!!!!

Rékacicának nagyon boldog másfelediket!!!!!!!!!!!

Jól lemaradtam :oops: , de igyekszem bekapcsolódni.

Balwin! Tök jók az ajándékok, képeket lécci varázsolj!! Hogysmint? Lassan itt az idő… NST mutat vmit? Bár nálam nem mindig mutatta még az igazi fájásokat se.

Jaimee! Nagyon jó lett Réka haja! A színe is olyan szép! :D Mi egyelőre csak frufrut kurtítunk, bár elég sűrű és hosszú is már Dorka haja, de nagyon szöszke és vékonyszálú. :roll:

Katlina! Látom, folynak a munkálatok, hajrá! :)

Dorka! Szabi is hason alvós volt? Dorci még a babakocsiban is hason nyomta mindig. :wink: Hiszti: veled érzek. :( Bár miénk lány kisebb, de bontogatja a szárnyait…

Vera! Jó pihenést Nektek, kérünk majd sok-sok fotót!!!

Judit! Jól bírod a vizsgákat!! Minden elismerésem! Képeket majd hozzad! :wink:

Andi? Hogy vagytok?

Biztos hagytam ki valakit.

donkoaniko

Szami! Egyszerre írtunk! További jó pihenést, irigy vagyok ám! :wink:

donkoaniko

Rólunk pár sor:

Szóval készen vagyunk, 2 szobát festettünk-laminált padlóztunk, a padlószőnyeget végre száműztük. Szerintem klassz lett, főleg hogy minden sk.
Az egyik szoba, még pakolás közben: ( Dorcit megbűvölte P. Péter :lol: )

Kép Kép

Egyébként jól vagyunk, Dorcinak félig kinn van a 10. fogacskája, egész nap jön-megy-pakol-rendezkedik, a boltban otthagy, és megy, amerre érdekeset lát…

Ja én meg levágattam a hajam, plusz befestettük szőkére, a színe tetszik, a fazon sztem túl rövid, bár sokáig hordtam ilyet, de most ez hirtelen felindulás-féle volt :oops: , mások szerint jó lett, Apa szerint is 5 évet fiatalodtam… hát én még barátkozok vele.

Apának amúgy hét elején 2 fogát húzták egyszerre, iszonyat szenvedett vele, plusz alig találtunk fogorvost, mivel az itteni nem látta el… :evil: úgyhogy volt kálvária vele.

Lesz játszóterünk, képzeljétek, megújul a „településközpont”, szökőkút, sétány, ilyenek… Más kérdés, hogy oldható meg a játszóterezés egy olyan lakosság-összetételnél, ahol a gyerekek 60-70 %-a c. Max. talán úgy, ha összefogunk, és egyszerre járunk ki az ismerősökkel, hátha akkor a kisebbség már nem érzi jól magát ott… Szerintetek?

És 2 kép a kisasszonyról:

Kép Kép

donkoaniko

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok köszöntést, aranyosak vagytok!! :)

Dorka, Neked is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Nekünk jól sikerült a szülinap, teszek pár képet, de most csak ezt,
mert lefektettem Jázmint, mindjárt elkezdem a bőröndbe pakolást, csak most van rá lehetőségem...
vagy majd éjszaka, de akkor már csak azt szeretném ami még eszembe jut ;)

Holnap délben indul a repülő, 10re kell a reptéren lennünk.

Akkor a képek a kis 2évesemről:
Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek! :)

KépKép Kép
76vera

Jázminnak nagyon boldog szülinapot!

Kép

Dorka: Nagyon boldog szülinapot neked!

Elküldöm, mert folyton kilép a babanet.

:roll:
jaimee1

De jókor írtam:

Szami! Érezzétek magatokat továbbra is szuperül!! Jól lefoglaltátok "szegény" Jázmint. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera: Szuperek a képek! A torta is szépséges lett, gondolom már elfogyott.....nyammm......Nagyon jó pihit nektek is!!!!

Anikó: Pachmann? Háááát.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Medencés Dorcid tündérbogár!!! Most olvastam, hogy a gyerekek haja 2-3 év körül erősödik meg. Rékáén is még csak mostanában érzem, hogy sűrűsödik. Mi is Tizeskének drukkolunk ezerrel. És Viburcollal....SZöszi lettél? Hűű, biztosan jól áll! Fotóóó??????

Köszönjük a köszöntést! :P

Nagyon zűrös hetem volt, kivagyok purcanva teljesen.

Szééép hétvégét!
jaimee1

Sziasztok!

Szami!
de jó hogy írtál! sokat irígykedek Rátok! nagyon sok fotót hozzál majd!

Vera!
nagyon jó utat kívánunk, fotózzatok sokat!

jaj az a torta! az íze a számban... most hoyg egymás mellett vannak a gyerkők! hihetetlen mennyire hasonlítanak, mint két tojat! na jó tudom, egy munkapadon, egy műhelyben stb stb...

Anikó!
nagyon ügyesek vagytok! nagyon jók a színek! milyen festékkel nyomtátok? most a hálót meg kellene csinálnunk, a kandalló kémény mellé egy zárófalat kellene tenni, mert enyhén jön a füst, így ezt a szobát újra kellene festeni. most rózsaszín, de nagyon sokat kopott, anno nem volt pénzünk, csak kutyulósra, de most beruháznék jó festékre.

két foga is be volt durranva? de akkor nem kellett a szomszédba jönni, hol látták el végül?

nagyon édes Dorci, ahogy pancsizik! hát lassan mi is elővesszük a fürcsit, jönnek megint a pokolmelegek!

Rékának nagyon boldog másfelediket! hoyg telik az idő! még most izgultunk, hogy na akkor mi van???

mi az hoyg erősödik, cáfolom! :lol: bár a héten először raktunk gumit Gréti hajába, de vagy 6-7-szer biztos körbetekertem, pedig a legkisebb fajta volt!

képekkel majd jövök, de annyira szarok ezek az elemek, hogy egy alkalom és ki si merül, nem tudom letölteni, pedig ma a bölcsis napra vinném...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera! Nagyon szépek vagytok! A torta nagyon guszta! Holnap megyünk ballagásra, a hóbuckára már folyik a nyálam, mostanság eszméletlen édesszájú lettem. :oops:

Jaimee! P.P. nekem se tecc, de Dorcinak úgy látszik bejött. :roll: :wink: A Szakál Mikitől vagy kitől meg egyenesen elájul, ha véletlenül arra kapcsolok, sikongat örömében. Ki érti ezt? :shock: Fotóra majd gyúrok. :wink:

Judit! Köszi! :) A festék Poli-farbe Platinum, az alja barackvirág, a teteje nárcisz. Szuper jó festék, bár nem óccsó, de biztos van még azért ennél drágább kategória is. Szandán találtunk fogdokit, nagyon rendes volt, - nem úgy, mint az itthoni, aki hideg vizes öblögetést javasolt. :shock: Köszi amúgy, hogy felajánlottad a szomszédotokat!

donkoaniko

Anikó!
köszi a választ, megjegyzem! nem a legdrágábbat szeretném, oylan arany középút, valami, aminek megfelelő az ár-érték aránya

na akkor a képek:
Kép ovis évzáró

Kép

bölcsis gyereknap
Kép a folyamat,

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Gréti is befutott az ovis családi napról

Kép

volt tombola, egy fűszertartó készletet nyertünk, sajnos a vásárlóval nem egy az ízlésünk :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

de jó, hgy enny új kép és infó van! :)

Anikó, nagyon édes Dorci, annyira hihetetlen, hogy már ekkora! :shock: Mindig elcsodálkozom!
Nagyon jó lett a házikótok, de a felújításért továbbra sem irigyellek :)

Szami, további jó pihenést, nyaralást nektek!! Meg majd képeket!!!

Judit, de jó képeket csináltatok a csajokról! Nagyon élménygazdag hetetek volt, főleg, neked még a suli is... Nem semmi....

Vera, nagyon frankó volt a torta is, meg persze a gyerekek is, nagyon szépek vagytok!
Jó nyaralást, sok pihenést!!! :)

Jaimee, nektek bevált a Viburcol?
A jövő hetetek hátha jobb lesz...

Judit?????????

Rólunk: néhány kemény napon vagyunk túl, egy-két pillanatban a bedilizés határán voltam, megvallom őszintén. Szabi még minidg sokat hisztizik, és nem igazán akar szót fogadni... Egy kicsit le kell törni az akaratát.
Bálint kis körmébe meg belevágtam csipesszel, még a dokinénihez is elvittem, nehogy elfertőzödjön...
:oops: Nagyon lelkiismeretfurdalásom van miatta :( De már alakul.
Hasfájás van továbbra is, egész pontosan a pukik bántják, de nagyon... Lehet, infacol helyett most kipróbáljuk az Espumisan cseppeket.
éS újabb 22 dekát hízott a héten :) Még mindig cask anyatejtől! :)

Már megkaptuk az első "félmosolyt" is, ma reggel! :)

Egy két kép Szabi bölcsis gyereknapjáról és Bálintról:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Dorka!
Szabi, ahogy fekszik apán, mintha a szádon köpted volna ki!
és már így tartja a bukiját? nem semmi!

Szabi is milyen peckesen ül a lovon, látszik, hogy nem fél!

Én most a tiszafüredi vízől hallottam e téren jókat, kicsiknek nagyoknak, bioboltokban lehet kapni, ha már az espumisan sem segít, belgyógyász doktornő ajánlotta anyának.

Katlina!
sztem elfelejtettem lereagálnia házépítést :oops: nagyon jó, hyog magatok tudjátok csinálni a sok ember láttán 1982-be ugrottam, anno a régi házunkat is mi építettük, és minden mozdítható rokon ott ténfergett, anya meg tizenemberre főzött :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó: Olyan bunkó vagyok, nem is gratuláltam az sk munkátokhoz. Ügyesek vagytok!!!! Nálunk is apa festett mondjuk, én meg mázoltam, de ez utóbbi marhára látszik is. :roll: :roll: Pachmann és Szakál? AKkor Dorci a kék szeműekre bukik? :lol:

Dorka: Jók a képek! Hajrá hajrá anyatej!
Igen, nekünk működik a viburcol kúp. Egy baj van, hogy kúp és beadni minimum 4 kezes dolog.
Az ott nem NIki Katája a képen?

BBJ: Hát ja, mondjuk hozott anyagból dolgozik a természet, az én hajamnak sem sikerült megerősödnie. Máig sem. De nektek klassz hajatok van apástul, nem? A lányok továbbra is csodaszépek!

Olga: Jó felkészülést!!! És hétfőre ++++++++++++++++++++

Balwin: KItartást a végére! ++++++++ Én "ma" szültem, azaz 38+4-re.
jaimee1

na megint hoztam képeket, fogathajtón voltunk, tatának szurkolni:
Kép tata verseny közben, a lovacskák Csillag, és Vipera

Kép levezetőkörök

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hola.

Most értünk haza naccülőktől, úgyhogy egyelőre csak gyorsan a köszöntések:

Grétinek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D

Kép

Rékának Nagyon Boldog Másfeledik Évet! :D

Kép

Jázminnak Boldogságos Másodikat! :D

Kép

Dorka, Nagyon Boldog Szülinapot Neked! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Jóóó reggelt,

Anna Luca, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!
Kép

Judit, tegnap még láttam, Hunor baba odabent :) Vajon nem lesz egy napon a szülinapja a nővérével??? :wink: :wink: HOgy érzed magad?

Judit, szép időtök volt, nyert Tata??
Bálint már sokat próbálkozik, egész szépen tartja a fejét, bár sokkal kevesebbet van hason, mint SZabi, annyira nem csípi. Inkább a karomban szeret lenni ... Elég sokat... Kiságyat meg szinte semmilyen pozícióban nem csípi nappal, néha éjjel sem...
Köszi a tippet a pocakra!

Olga, kitartást!!!!!!! Gondolunk majd rád!!!!

Jaimee, igen, Nikék Katája van Szabival :)

Kép
Kép
dorkáék

Kép
Nagyon boldog születésnapot kívánok Annalucának!

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Anna Luca! Nagyon boldog második születésnapot kívánok neked!

Dorka! Köszi, hogy majd gondolsz rám! Többiektől is ezt kérném!!! Holnap reggel 8 és 9 között légyszi, légyszi, légyszi gondoljatok rám!
Hihetetlen hogy 24 óra múlva túl leszek mindenen! Most úgy érzem semmit sem tudok!!! Nagyon nagyon félek!!!

Na nem rontom a közhangulatot. További szép hétvégét kívánok nektek!

Olga

Kép
juhaszolga

Anna Lucának nagyon boldog születésnapot!

Kép
jaimee1

AnnaLuca!
Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Dorka!
Nekünk az infacol csak úgy vált be,hogy nem minden etetésnél,esetleg minden másodiknál adtam neki.Miután betöltötte az egy hónapot utána jött az angol víz,ami tényleg jó,és ha bántotta a szél,merthogy nálunk is ez volt a gond nem távozott,kibontottam a pelusból és torna,utána már ő egyedül is ficánkolt.De ez csak egy tapasztalat,nálunk így volt,mondjuk ez az ídőszak volt a legkeményebb :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Annalucának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Olga!
szorítunk ezerrel, aztán meg irígykedek, hogy Te már végzel! és előtted a nyár!

nekem is már "csak" három vizsgám van hátra, majdcsak vége lesz már egyszer...

tegnap délután még kertipartyba voltunk, ma meg a corába, meg vettem cipőket (álmaim piros fapapucsát, meg egy fehér balerinát) is magamnak, a deichmannba. 50%-os leértékelés van, elég sok cipőre.

Dorka!
nem, sajnos nem nyert tata. 31 induló volt, az első 6-ot mondták, azok kaptak serleget. 3 hibaponttal ment mindkét fordulóban, időn belül, így valahol a középmezőnyben lehet.

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

Akkor az elmaradásom:

Gréta: Boldog névanpot!!!!
Dorka boldog szülinapot!!!!
Jázmin nagyon boldog szülinapot!!!!
Anna Luca nagyon boldog szülinapot (apukámnkak is ma van :-))
Anikó nagyon széplett mind két szoba

Dorka örülök hogy találkoztunk :-) nagyon jók a képek!

BBJ!
Neked is olyan szépek a lányok :-D

Olga!!!!

HOLNAP SZORÍTOK EZERREL!!!!!!!

de meglásd először még te sem fogod fel majd szerintem hogy vége, nekem is kb két nap kellett mire rájöttem hogy nem kell tanulnom, nem kell állandóan a könyvet fogni stb.....

rólunk, Bettike a jövőhéten itthon lesz ugyanis beteg lett...:-(
csütrötökről péntekre virradóra belázasdtt, pénteken elvittem az orvoshoz, aztán mondta hogy megfázás
EGyórára kellett mennem dolgozni aztán az apjával volt itthon Bettike, s mondta mikor felhívtam hogy 39,4 re is felment a láza, kapott lázcsillapítót meg elaldudt s akkor kiizadta magából szerintem mert sokat is aludt meg mondták hogy folyt róla a víz!
de szerencsére azóta nincs baja.
Itt voltak tesómék babáztam a hétvégén jó volt, örültem neki!
Túl vagyok én is az első dolgos hetem, hát jól érzem magam meg aranyosak a csajok, is bár eddig is szerettek de most már azért máshogy bánnak velem :-)

most megyek össze pakolni tesómék után :?

szép vasárnapot!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Vége!!!!!!!!!!! 5-öst kaptam!!!!!!!!!!!! Nem hittem volna!!!!!!!!!!!!
Bocsi, hogy most csak én és ennyi!!!!!!!!!!!!!

Betty! Valószínű igazad van, kell még pár nap...

Köszi a szorításokat!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
hatalmas gratula!!!!!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga: Gratulálunk!!! Megérdemelted!