Új privát üzeneted érkezett!

zoldi. kuldjek neked egy ilyet?:
http://www.bumpto3.com/product.aspx?DIS ... &PID=BD231

boci. a ziknohozentrogerrol kernunk kepet! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Boci,
Ha majd költözünk akkor Te leszel a lakberendezőnk. Na mit szólsz ?
Szép lehet anyós kijentéses szitu… :twisted:

Jurmine,
Ne rohanjatok, kell a kettesben idő, elrohan az idő és az nem jó !

Zsebi,
Jó kis progit csináltatok. Boginak boldog szülinapot.
Hurrá első fog.

Zöldi,
Hanna vagány úgy ne zavarj módban is.
Eredmény ezidáig fogyókúrailag ?

Berni,
Vizsga szombaton (13-án, remélem a szám nem befolyásolja a sikerességemet).

Erika,
Továbbküldeném a Vaterának. Hát k..ja be.
Drukk a fogyóhoz.

Cili,
„gratula” a szüleid gondolkodásához.
Hát fantasztikus az az anyuka, jó h nem köti rá állandóra a cumisüvegre.

Musi,
Hát most nekem nem megy az olvasás, nehezen értettem meg h miért is kell nektek olyan medence ami futott, hát hova fut aztán rájöttem hogy ékezetekkel egészen mást jelent.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gergőnek és Reginek boldog félévest, Bencének meg boldog 5 hóst.

kubuspace

Nem jól alvós babák anyukája kéretek most nem figyelni.

Marcival minden király, tegnap este 8-tól reggel 7-ig húzta a lóbőrt, reggeli majd alvás 10-ig utána kis játék és újabb alvás. Ez jó volt mert jött a statektanár és 11-14 között tanultunk. Persze Marci ébredt 13-kor úgyhogy az uccsó órát kettőnknek adta le tanárbácsi. Szépen csendben az ölemben figyelt, újkor asztalt csapdosott, de ennyi.
Most alszik (mily meglepő), mindjárt jön apa és ha minden igaz akkor fiatalúr is ébred és megyünk sétizni.

kubuspace

pár kép, bocs ha sok leszek

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Kubu: OK!!!! Nagyon édi Marcid van!!! Hogy nő már a haja!!!! :lol: :lol: :lol:

Mush:
Kép zoknitartó

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manna:tényleg jó pasi Federer :lol: de jobb híján beérem én apával is(na jó ez csak vicc volt)

Erika:értem..de akkor nagyon bunkó egy modora van...
munkásaok pffffff :twisted: :twisted:

Zsebi:gratula a fogacskához!!!!!!!

Regina,Gergő Boldog 6.hónapot!!!

Bence Boldog 5.hónapot!!!!

Kubu:Marci micsoda vándorművész :lol: :lol: :lol: :lol: és tényleg mekkora haja van már

Mi délután megint bepróbálkoztunk az almalével de nem tetszett ma neki,csak úgy tolta ki a szájából a kanalat.Nem is erőltetem....

solya051020
Káld

Vera:feladtam a cumitartót :lol:

solya051020
Káld

Kubu! Nagyon édes Marci!!!!

Mush! Mi a különleges ebben a zokniban?

zsebi_baba

Bocika! Köszönöm a felajánlásodat! Lehet élek majd vele! :lol:
Zoknihúzentroger! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira jó! Hol lehet kapni?

Zsebi! Boldog szülinapot a lányodnak! Nagyon jó hangulatú volt a buli!

Kubu! Marcid gyönyörű! Levente aludt régen ilyen pózokban.

Mágne! Boldog 5 hót Bencédnek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bencének boldog 5. hót.

Gergőnek és Reginek boldog félévet!

Kubu nem semmi micsoda pózokban alszik a fiad...

Danit másfél órája próbáltam letenni aludni, ettünk közben, aztán még játszottunk, kakilt egy hataémasat, és végre elaludt...

Kép

Kép
dcili81

Zsebi:bár nem tőlem kérdezted,bocsi ha belekotyogok :oops: :D ...megnézted a videót is?sztem tök jó találmány,nem is láttam még ilyet

solya051020
Káld

Enikő: nincs mit!!! :lol: :lol: Azt nem tudom hol lehet kapni, de szerintem nagyobb fehérnemű boltokban megtalálható!!!! 8) 8)
Vendég

Utazóágyhoz valaki valamit???!!!!! :shock: :shock:
Vendég

Ha már a sportolókról esett szó, akkor hadd dicsekedjek egy kicsit!!! :D :D Apával nem lehet bírni. Tegnap védekező középpályás létére 4 gólt rúgott, bekerült a forduló válogatottjába, ráadásul ő lett a forduló játékosa. Külön cikk van róla az újságban!!!! :lol: :lol: :lol: Pedig most akarja abbahagyni!!!! 8) 8) 8) 8)
Vendég

Solya! Köszi a "belekotyogást", ugyanis észre sem vettem, hogy video isvan :oops: . Ez tényleg jó!

zsebi_baba

Bocika! Az ágy szerintem jól néz ki és árban is jó! A minősége a kérdés! Mielőtt megveszitek próbáljátok ki, hogy mennyire egyszerű kezelni és elég stabile.

Solya! Neked akartam még írni: nagyon szépek a gyerekeid! És a kép ahol a lányod az öccsét fogja tüneményes! Nagyon édesek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: köszi! Persze mindenképpen ki akarjuk próbálni!!! Amúgy az újságban több kép is van róla, és elég jónak tűnik!!! :lol:
Vendég

bocika. nekem is tetszik az agy! a szine kulonosen, eppen szerelmes vagyok a sargakba..

zsebi. amint a videobol is kiderul ez a bigyo a labon tartja a zoknit. olyan 1200 korul van. szivesen kudok barkinek, ha szeretnetek. van egy bolt sheffieldben, ahol lehet kapni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.08 18:06-kor.

KépKép
KépKép
mush589

hahó

zöldi 30%ot akartam irni

torták: nagyon jól néznek ki ügyik vagytok!

én: sajna nem múlt el hiába masszirozom meg szoptatom abból meg homeós bogyó is meg meleg viz borogatás stb.
már két napja lázas vagyok és egyre jobban fáj ugyh ma doki lett belőle:( antibogyó 1000mgos :roll:
jó lenne ha legalább a lázam lemenne mert az nagyon kifáraszt ma apa itthon maradt de holnap dolgozik nemtom h fogom ellátni regust ha megint igy leszek. a lázcsillapitó se viszi le csak 6-7egységgel.
de gonndolom a gyóccer majd rendbeteszi. remélem. mert fejni nemtom. nekem nem jön semmi. a baba meg v szivja v nem.

ja és a doki: abból a mellből ne szoptassam mosthanem fejjem inkább mert baktérium van benne és igy azokat a baba megissza :shock:
hát én meg pont ugy tom h ilyenkor sirekt szoptatni kell abból a mellből! ugyh szoptatom is. még igy sem javul. holnapra jó lenne már.

ráadásul lehet megint kezdődnek a réméjjelek mert pár napja megint felkeleget igaz nem kell kivenni elég a cumi de tegnap kivettem h legalább akkor szopizzon nekem erre utána vagy 3órán keresztül nem akart visszaaludni. gondolhatjátok nagy lázasan éjjel mit kinlódtam..

andy

Kép
andy30

mush:gyönyörű Sophie!Meg lehet zabálni a kis lábát a fürdőruciban :D

Kubu:de jóóóó hogy kibékültél anyuddal.Csak így is maradjon azt kívánom! :wink:
egyébként én ma békültem ki a faterommal 2 év után

solya:Arnim ugyan azt csinálja mint Olika!Szörcsizik de nem lehet neki kiszívatni már kb két hete....de már én is azt mondom hogy ez már nem megfázás!

zöldi: Értem én hogy a korral járó sajátosság de erre mi a megoldás:Többet mozogjon nappal,vagy kevesebbet aludjon? :shock:
Hanna még mindig nagyon gyönyörű kiscsaj,csak az a baj hogy túl sok az udvarló...Arnimnak így semmi esélye :cry:

Gaby:Kobi is tündéri,kis vagány fiúcska!Szerencsés Sophie hogy Ő a vőlegénye :lol:
Egyébként mi is járunk úszni de sajnos nyáriszünet lesz és csak szept-ben folyt.Hallottál már ilyet? :roll:

Cili:Fini lehet a torti!

KépKép
lyndee

zsiráf:nálunk mindig furi a kaki,már ha van természetesen.Most éppen hasfogós kemény kaki.De már nem emlékszem fogacska előtt milyen volt!

Egyébként az az egy fog azóta is stagnál,mármint a mérte.Nem nő neki.

Kemény kaki mitől lehet?
-áfonya alma
-őszibarack alma
-őszibari
-sárgabari
-alma+őszi+sárgabari
???????????????????????

folyt...

KépKép
lyndee

zsebi:a lánykád csodaszép és csini!Biztosan élvezték a zsúrt!
Szabi aranyos lehetett hogy nem akart lemaradni semmiről!
A torta nagyon jól sikerült,le a kalappal! :wink:

Boldog Félévességet az illetékeseknek!

KépKép
lyndee

Lyndee: itt is van szünet a babaúszásnál. Mondjuk azért mert maga az uszoda is bezár, és akkor nyit a strand. Majd szeptemberben újból nyit az uszi. Mi ezért nem is kezdtük el, hanem majd ősszel!!!!
Nálunk az áfonya-alma fogta meg a kakit!! :lol: :lol:

Zöldi: ha már Lyndee emlegette Hanna kérőinek a listáját, mikor tudunk visszakerülni???!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andy: remélem hamarosan helyrejössz. Én is úgy tudom hogy ilyenkor még többet kell abból a mellből szoptatni!!!!
Amúgy Marci is kb. 2-szer felkel éjjel, de simi és cumi segít rajta!!! :lol: :lol:
Vendég

solya:tényleg szépek a gyerkőcök!Hasonlítanak is egymásra! :wink:

Mush:megnyugtattál :wink: De én már hozzászoktam az egész éjszakás alváshoz!Így sokkal rosszabb :?

Meggy:kaptunk meggyet,hogyan készítsem el Arninak?

Andy:sajnálom a mellgyuszit!Hogyan történhetett?

Boci:lehet nálunk is az lesz a ludas!Kicsit sötétebb is neki!

Cili:meg sem merem nézni a torta recepteket,nehogy attól is hízzak :lol:

Anyósok:hát most az enyémmel is vmi történt.Eddig olyan normi volt most pedig ha kicsit fogja Arnikát,bűntudata van.... :? Minid a többi unokáról beszél vagy bocsánatot kér tőlük hogy nem őket fogja. :roll:
Persze ha a másik unokát fogja akkor nincs neki......nem értem.

KépKép
lyndee

kubu:Marci édes!Nem semmi pózokban tud aludni!Az első képen a lábujjacskák zabálni valóak :lol:

KépKép
lyndee

Nagyon boldogot minden illetékesnek!

Bocs, hogy csak így kutyafuttában, de mióta apa hazajött, én dolgozom, most meg már fürdetünk, utána meg megint dolgoznom kell.

basszus, beteg leszek. kapar a torkom kb. 2 órája és most már szinte percről percre rosszabb. Tolom a C vitamint meg majd később az oscillot, csak az előbb nyomtam be 2 balatonszeletet meg 1 sportszeletet :oops: :lol: (kellett az agyamnak a CH), szóval most várnom kell.
Amúgy tuti azért van, mert tegnap 30 fokba indultunk el, és nem vettem zoknit, viszont hazafelé meg már hideg volt.

Ma nekünk is megfogta valami a kakit délelőttre, szegény még sírt is, mire kitolta, de azóta még 2x telerakta a pelust normál állagú cuccal.

Mush:
[quote]e írta:ppen szerelmes vagyok a sargakba..

mi a bánatot eszel a kínaiakon? :wink: :lol: :lol:

Lyndee: köszi :oops: :D nyári usziszünet nálunk nincs, nem is uszodában van, csak esleg elmarad 1-2, mert nyaral a csaj a családjával, vagy babauszis tábort szervez és örülök a békülésnek

Boci: ágy tetszik, a héten nekünk is venni kell...

Most ennyi, bocs, ha nem reagáltam mindenkire, nagyon szétfelé áll az agyam...

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee!

Az áfonya fogta meg szerintem is! Mi pl hasmenésre használjuk az áfonydzsemet és a teát is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lyndee,
örülök a + fejleményeknek, csak így tovább

kubuspace

ÁÁÁá most nézem vissza az előbb felrakott képeket, ugyi azért még nem vagyok a rossz anya kategória hiszen törpömön többségében nincs zokni. Szóval nálunk socks off van. De így legalább tudom cuppangatni a lábikóját nonstop 8)

kubuspace

Lyndee: igen, nálunk is sötétebb lett tőle!!! :lol: :lol: (én is örülök a békülésnek)

Gabi: akkor hajrá meló, meg hajrá ágy beszerzés!!! A JYSK-ben is láttam olcsón (8500), de nem tudom milyen minőségű, mert csak elrohantam előtte!!! :lol: :lol:

Ja és akkor egy tegnapi kép, hogy tuti sok legyen belőlem. :lol: :lol: :lol: :lol: Kisfiam alszik, nem tudom mi lesz így éjjel!!!! :twisted: :twisted:
Kép
Vendég

Meggy! Én azt leturmixoltam, a levét leszűrtem és azt adtam oda. Ha nagyon savanyú volt tettem bele pici szőlőcukrot (dokinéni tanácsolta).Kb 8 hós korátol meg kimagoztam, a héját levettem és úgy kapta.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocika! Nagyon édes Mártonod! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Öööööööööö, hogy kell a gyereken hangerőt szabályozni????
:shock: :shock:

Olyan hangosan síkít, meg kurjongat, hogy mozognak az ablaküvegek...

Kép

Kép
dcili81

Márton cukkancs...

Kép

Kép
dcili81

Cili,

alapszabály, a gyereken alapból ki van iktatva a hangerőszabályozó 8) :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

A gyermekem síkítva vetődik a játékai után... :D :D :D , pedig nem bánnám, ha szunyálna lassan, este tévézni akarok!!!!!

Kép

Kép
dcili81

lehet h Dani meg azt akarja hogy anyu ne tévézzen, hanem vele foglalkozzon

kubuspace

Igen erre azt hoszem rájöttem...

De most kezdődik a BK, azt nézi, csendben... (majdnem...)

Kép

Kép
dcili81

De ha foglalkozom vele, akkor is sikít...

No azt hiszem most megyek, megszoptatom, aztán megpróbálom letenni aludni!

Mindenkinek szép álmokat!

Kép

Kép
dcili81

lyndee: sztem nem azért lehet mert nem szivta ki v akármi hisz eddig se nagyon fejtem és mindig hagyott benne szal akkor mért most gyulladt be? bár mostanában annyit forgolodik érdeklődik h alig tudom szoptatni mindig lefordul elfordul röhög stb lehet kevesebbet eszik de attól még.. sztem megnyomhattam. mikor ölbe veszem a majd 9kilós gyerekemet hát néha eléggé nyomja a melleimet. vmi ilyesmire gyanaxom. v még a stressz. abból is kijut jócskán mostanában:(

boci marci milyen szép nagyfiú

kubu szétröhögtük magunkat apával a nagyfiún:) ezek egy alvás közben készültek?:) regina nem mászkál igy el.

ja és az előbb már olyan jól éreztem magam h ujságolom apának h sztem lement a lázam erre mérem és 37,5 (ok az csak hőemelkedés) ugy láccik már igy hozzászoktam?

a doki olyan lórugást irt fel h tök kába vok tőle pedig még csak az elsőt vettem beja és 4felé törtem mert akkora nagy :roll:

Kép
andy30

Hogy ezek a Marcik milyen tündériek :D

Most már rendesen fáj a torkom :( , apa főzött nekem napközis teát. De legalább a melót már elküldtem...

Egyszem magzatom ma esti műsorszáma: lefordult a ciciről, hatalmas vigyor keretében hasra vágódott az ölemben, letornázta magát hernyómozgással a kanapéra, kitámasztott a talpával a párnán, és mint akit seggbe lőtt az ármány, "megindult" az apja felé, aki a kanapé másik végén várta a tápis üveggel. Közben röhögés teli szájjal és egy emberes büfi :lol:

Kubu: no para, a zokni nálunk is többet van szájban, mint lábon :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Bejelentkezem én is, köszi, hogy páran hiányoltatok :)
Megvagyunk, csak igazság szerint alig tudlak benneteket követni, és mire visszaolvasok, addigra már vagy nincs időm írni, vagy mindenre kaptatok választ....

Szóval megvagyunk, tejem már egy csepp sincs jó 3 hete.. Így elkezdtünk mi is gyümizni, alma, sütőtök, sárgabari, őszibari, ezek mennek. A főzelékekkel megvárom a 6 hót.
Bence hasra fordul, de folyton, így elég sokat szenvedünk, mert ugyebár a visszaút mág nem kitaposott, így jobb híján én forgatom vissza, amit ő egy azonnal ismételt hasra fordulásal jutalmaz... Jó játék ez hajnal fél 5-kor... :)

Habtapi vadászaton vagyunk, de persze most a tescoban kifogyott :twisted:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1244489993.6959.jpg[/img]

[/img] Kép Így lemászik a szőnyegről:)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1244490062.8705.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

nagyon jok a kepek minden baborol! :lol: :lol:

gabi. csodalom, hogy te nem estel le a kanaperol a rohogestol! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

magi.jol gondolom, hogy beni az apukajara hasonlit?

KépKép
KépKép
mush589

mush.
hááát... Leginkább rá.. :) De mondták már többen, hogy rám (szerintem nem), és azt is, hogy olyan, mint az én Apum volt. :) De szerintem leginkább Apjára ütött, eltekintve a vörös hajtól :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mági nem tok betelni annával (ugye lányos anyuka vok:) milyen gyönyörű és milyen fotogén!
olyan tigrises(micimackós) bodynk nekünk is van egy széria de kb másélf éves korába lesz rá jó akkor (kaptuk) akkor is hordanak még bodyt? :roll:

szoritsatok anyumnak holnap labor meh hasi uh :?

na mentem feküdni remélem holnap már jobban leszek

gabi neked is jobbulást!
teccik a tápis story:)

ja és kérdés: meg kell melegiteni a babának a kaját? ma sütőtököt kapott burgonyával(konzerv) és az van ráirva h meg kell melegiteni. v csak a zödségeket a gyümit nem? eddig nem melegitettem...

andy

Kép
andy30

eniko. zoldi.ez az ules szerintetek jo? anyosom munkahelyen elado egy ilyen hasznaltan kb 6000ftert.(20font)
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... -_-Kellkoo

es ez a babakocsi? szinten 6000ftert?
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/store ... ms=3753842

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?