Sziasztok!
Hú, jó sokat „termeltetek”, pedig csak 2 napot hagytam ki!
Ollem: grat a petezsákhoz! Először nekem is csak azt láttak, benne szikhólyagot (kb 5 hetesen)
Szerintem ebben a korban még nem a méret a lényeg, mert tényleg napról napra változik a Pocaklakó mérete, és szerintem napra pontosan nem is tudják belőni UH-al a kort.
Nekem pl 6 hetet mondtak múlt hét szerdán, én 7nek számoltam, de szerintem valahol a 2 között lehet
Az is érdekes, hogy nekem pl csak a bébi méretét tüntették fel (6.5mm), másnak meg egyből a petezsák méretet is felírják, stb.
Én pénteken voltam laborvizsgálatokon, tegnap hívtam a dokit, mondta hogy minden ok, és masd júliusban(!) menjek vissza. Szerencsére én már előre bejelentkeztem hozzá júni 22-re, úgyhogy abban maradtunk, hogy akkor megyek. Remélem, akkor is megkukucskáljuk a Porontyot
Illetve hogy akkor már mondanak egy pontos kort, meg belövik a születés várható ip-ját is. Szeretnék ui vonalzót készíteni
Ez is teljesen változó, hogy kit mennyi időnként hívnak vissza uh-ra, ha jól látom.
A tünetekről: nekem egyelőre még mindig csak a hatalmas és érzékeny mellek vannak, hányinger továbbra is elkerül. Hasam már nem az a régi lapos, de nem is látszik még rajta semmi, úgy néz ki, mintha mindig tele lenne. Remélem, hogy a 12. hétig nem lesz sok hízás, mert nem szeretném ha melóhelyen hamarabb kiszúrnák, mint ahogy én azt szeretném.
Üdv: szcsm