Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én voltam hétvégén, bár senki sem reagált, na mindegy...
Jöttem megmutatni Csabóm iskolatáskáját! Pénteken az ovis ballagás után le sem tudtuk venni a hátáról!
http://webtaska.addel.hu/detailproduct. ... tid=381689

Szorítok továbbra is Nektek!

Vivi!

Ha sikerült, lányka az esélyes! :wink: Szerintem tök jó eslyeid vannak...

Yusz!

De nagyon gáz!
Nálam is kiverte a biztosítékot egy ügyeletes (nem gy.orvos), amikor a full lázas, hasmenéses gyerekemmel (Lehel nem volt még egészen 1 éves) az éjszaka közepén beállítottunk az ügyeltre,mert ugyan addig is felment 4 óránként a láza, de a Nurofen levitte, viszont akkor elkezdte éjjel kihányni a lázcsíllapítót! Gondoltam, kap egy injekciót és kész! Erre mit bírt mondani? Adjak kúpot a gyereknek... mondom: hasmenése van! Erre széttárta a karját és hazaküldött! No comment...csak legalább ne láttam volna a képén azt, hogy túlbuzgóanyukamithisztizikittazéjszakaközepén? Áááááááá! Szernecsére otthon apránként beadtam valahogy a gyógyszert, a hűtőfürdő semmit nem ért.

Márti
borossné becz márta
 
 


Márti!

Én olvastalak hétvégén csak nem nagyon tudtam mit kommentálni :? ..nagyon szuper ez a tatyó,de 21.000ft?????Basszus ez nagyon sok(k) :x én tutira nem veszek ilyan drága táskát Márknak.Kinéztünk egy Pókemberes,hasonló alakú mint ez és csak akciósan most az egy hete nyitott Gödöllői Müllerben 7000ft.

Judy!

Én ugyanezt érzem mint te..valahogy nekem is látszik a hőgörbémen hogy valami nem stimmel és valami megváltozott....sztem nálunk is nehezebb ügy lesz négyeske :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Márti! Hát ez se semmi sztori! :evil: :evil: :evil: :evil:
De érdekes, mindenki a hűtőfürdőt ajnározza. Nekünk max 3 tizedet visz lejjebb. Mert a gyerek, mivel lázas, már akkor hidegnek találja, mikor még langyos...
Viszont!!! Próbáljátok ki, ha magas láza van a gyerkőnek, mert nálunk nagyon bevált, a vizes borogatás!
Törzsborogatás, igaz kétemberes meló, visít mint állat az elején, mikor beletekeritek, de aztán rá körbe száraz törülköző és arra meleg takaró. Mikor a fiamnak 39,8 volt a láza, 15 percenként legalább 4-5 ször megcsináltuk. De csak az első percekben sír, aztán elhallgat. Na és levittük 38 alá!!! A hűtőfürdőnél végig visítanak és csak pár tizedet megy le! Tehát százszor jobb!
Más: micsoda? Hogy lány?!?! Öő izé, lányból kettő van, fiúból egy! Nem lehetne, hogy mégis fiú legyen?!?!
Na jó befogom, annak is örülnék!
Vendég
 

 
 

Panny!

Pókembert Csabi rühelli, de nagyon. Vagy inkább fél tőle? Nemigen ismeri, csak amit az oviban hallott róla.
Hú, nekem se volt könnyű ennyi pénzt kiadni egy táskára, nagyon utánajártam, hogy milyet érdemes, a neten is bújtam a gyakorlott anyukák véleményét meg a teszteket, így jutottam oda, hogy Hama vagy Budmill. Ezek tartósak, 7-9 év garancia van rájuk, nagyon tuti a kiképzésük, tartós anyagból készülnek stb. Végülis azért lett Hama, mert ergonómiailag ez a legjobb és úgy vagyok vele, hogy a gyereknek csak 1 gerince van. Nem utolsó szempont, hogy ha mondjuk 3. osztályban már nem akar fókásat, Lehel simán örökölheti ezt. De Csabi egyébként nagyon ragaszkodik a dolgaihoz. Szóval jó, ha nem megy szét 2 hónap alatt. Ja, és ami a tolltartóban van, az sem semmi!Vastag és vékony Lyra színesceruzakészletek (6 és 12db-osak, háromszögformájúak, szintén Lyra a grafit ceruza is, vonalzók, radír stb.
Szóval mindent összevetve, szerintem megéri (és épp jókor jött vissza a pénz az APEH-től :lol: ).

Jön valaki hétvégén Gyerekszigetre? Lesz többek között Halász Judit koncert is!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márti!

Ja énmeg se néztem hogy mik vannak benne...hát így már nagyon megérti..lehet én is akkor innen rendelek neki.Mert ha külön kéne ezeket mevenni akkor nekünk is össezjönne az a 21000ft sajna...Azt hittem csak maga a táska annyi(felületesen,kapkodva néztem meg a linket,bocs :oops: )


Mi lehet h megyünk a Gyerekszigetre..minden évben szoktunk menni.Majd még megnézem a neten h mikor mi lesz.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát lányok én a hétvégén elfoglaltam magam...... :oops: :lol: :lol:

Iskolatáska. Nálunk minden évben újat kell venni, mivel az aktuális trendi évente változik (mármint az osztályban kialakult trendi). Általában mindíg táskavásárlás után.
Aztán jön a könyörgés, hogy csak ezt az évet bírd ki, jövőre kapsz másikat. :D
Szerencsére ezek 3-4 e. Ft-os táskák, amúgy is leamortizálódnak év végére. :roll:
A fiamék meg hátizsákot hordanak. Itt a menő a minél silányabb, fakóbb, ún. hobó táska. Na, úgy is néznek ki már vásárláskor is. Aztán az év végi "lazításkor" szakadtra rugdossák. :cry:
Már volt belőle nézeteltérésünk, de sajna haszontalanul. Egyébként is elég meddő dolog egy fejjel magasabb röhögő kamaszra eröltetni az akaratomat. :shock:

Nálunk sem vált be soha a hűtőfürdő. Annak ellenére, hogy lassan hűti le az ember, mégsem nagyon maradnak meg benne a gyerkőcök.
A másik jó kis sztorim, amikor a fiam 4 évesen elesett a fürőszobában (megcsúszott a szőnyegen), és állával ráesett a kád szélére. Szépen ki is nyílt neki, mint a tubarózsa. Először hófehér csík látszott az állán, majd bepirosodott és 2mp múlva ömlött belőle a vér.... :shock: Miután elállítottam a vérzést, rohantam vele a sebészetre.
1 órás várakozás után (közben több zsebkendőt is átvérzett) közölte a doki, hogy tetanuszt kell adni, de sajna nekik nincs! Írt fel receptet, hogy menjek és váltsam ki a közeli paitkában! :shock:
Így aztán a vérző állú, ordító gyerekkel átsétáltam a paitkába, kiváltottam az injekciót, vissza a sebészetre, sorban állás még 20 percig, majd szépen beadták neki és ellátták a sebét. Ez 97-ben volt. Akkor még nem volt betegjogi képviselet, mert különben mentem volna panaszra.... :evil: :evil:

Vivi! Mi is kisfiún dolgoztunk (remélem), aztán ha lány lesz, akkor is nagy az öröm. Nekem tulajdonképpen mindegy, csak egészséges legyen.
A férjem kisfiút szeretne. Állítólag megjósolták neki anno, hogy két gyereke lesz, egy fiú és egy lány. És a lány lesz az idősebb.
Nos, a leányzó már adott, tehát a következő fiúnak lell lennie. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz, ha jól értem, akkor a két nagynak másik apukája van?
Na hát akkor ha jót jósoltak, fiad lesz! Ha meg mégsem, akkor az se baj. Hát ez a tetanuszos sztori se semmi... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: egyre jobb sztorikat olvasok!
Jaj már a kisebb lányom szerintem hamarosan kipöttyösödik, mert lázas és folyik az orra, fiam is így kezdte a himlőt!!! :x :x :x :x
Vendég
 


Vivi!
Igen, a két nagy az elvált férjemtől van. Szerencsére imádják a picurt és a nevelő apjukat is.
Nem is kerül szóba náluk soha, hogy ők féltestvérek. :lol:

Jobbulást a gyerkőcőknek, remélem hamar túllesznek rajta. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Judy!

Mi volt a dokinál? Barbika hogy viselte a szurit?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


sziasztok,

Bocsi, hogy nem jöttem, de ma csavarogtunk. Barbika tegnap megkapta a szurit, hát akkora cirkuszt rendezett, hogy alig tudtuk lefogni. Már akkor elkezdett üvölteni, amikor meglátta a dokinénit. Lemérték, 11,08 kg azt mondta, hogy ez nagyon jó. Hosszra nem mérték.Megkérdeztem az oltásról a dokinénit, azt mondta, hogy az oltási betegség egyáltalán nem fertőz és semmiféle hatással nincs 2-3 hetes kis embrióra.Megnyugodtam, bár nem hiszem, hogy összejött. :roll: :roll:

Elküldött minket az ortopédiára is, mert nagyon görbék a lábai, meg vérvételre is, meg szeretné nézni, hogy hogy áll a kálcium szintje. Hát remélem nem teszik gipszbe a lábát. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!
Mikor mentek ortopédiára?
A görbéd nagyon szép. Drukkolok!

Vivi!
Remélem hamar túl lesznek a gyerkőceid a bárányhimlőn. NÁlunk a kicsik egyszerre lettek pöttyösek. Így két menetben kb. 1 hónapig tartott.

Yusz!
Drukk, hogy legyen kisfiú!

Márti!
Csudaszép az iskolatáska, megértem, hogy ragaszkodik hozzá Csabi.

Na jóccakát!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske,
Még nem tudom hogy mikor megyünk, előbb időpontot kell kérnem, és ahogy ismerem a rendelőintézetet az majd valamikor nyár közepén vagy végén lesz. :evil: :evil:
Hát remélem, hogy még vagy 9 hónapig fent marad a hőm. :lol: :lol:

Te hogy vagy??Lelkileg gondolom. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Sztem is szuper a görbéd..olyan mint a nagykönyvben meg van írva!!!Bíztató nagyon a dolog!!Mindig akkor sikerülnek a dolgok amikor az ember a legkevesebb esélyt adja a dolognak..anno a 3.babával emlékszel hogy mit mondtál Barbika fogantatásáról???Mert én emlékszem..azt mondtad 1% esélyt adsz annak hogy összejött..és erre meg össze is jött!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Én ma viszem Olikát a 15 hós oltásra...azért előbb egy kicsivel mert ki kell használni hogy épp most egy betegségmentes hetet élünk és ez nagy szó Olikánál :wink:

Végre elmúlt a mensim így kezdhetem a hőmérőzést ezerrel megint.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny,
Remélem igazad lesz ezt a hónapot illetően.Azért reménykedek, muszáj. :lol: :lol: :lol: Most először látom a hőleesést tüszőrepedés előtt a görbémen. Tényleg nagyon kiváncsi vagyok, csak az a baj, hogy iszonyat lassan mennek a napok. :lol: :lol:

Ja, és képzeld, megcsináltam a hőmet a ciklus-on is, szerintem az nagy baromságot mutat. Betette a tüszőrepit a 15. napra, amikor nem is volt pozi az LH-m. Mindjárt fel is rakom, megmutizom nektek. Szerintem egyáltalán nem megbízható az a progi.

Olikának egy kalappal mára. Örülök, hogy már túl vagyunk ezen az oltáson. Annyit paráztam. :oops: :oops:

Íme a ciklus görbéje.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 60000_.png

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Panny, szoritok Olikának, hogy kevésbé fájjon... :wink:

Judy!
Ginának is picit görbe az alsó lábszára. Múlt héten voltam vele ortopédián, az éves kontrollon. Na, rákérdeztem, erre a doki (nagyon szimpi fiatal dokibácsink van :oops: ) megnyugtatott, hogy a babáknak eleinte O lábuk van, majd előfordul, hogy átmegy X-be, végül kiegyenesedik.
Általában a pelenka elhagyása után kezd formálódni a lábuk.
Emlékszem Melindának is picit görbék voltak a lábai egy éves kora tájékán, most meg szinte olyan mint egy manöken. Karcsú, hosszúcombú, biz isten nagyon irigylem!!! :lol: :lol:

Szóval semmi gipszelés nem lesz, téged is meg fog nyugtatni a doki. :wink:

Én nagyon izgatott vagyok, lassan már a beágyazódásnál kellene tartani (szombat-vasárnap), ha összejött a dolog. :roll:
Pisilni sokat járok, mellfeszülésem is van, de szerintem ez csak pszihésen, mert még nem lehet jele.... :wink:
Jövő héten valamikor tesztelek, mert állítólag beágyazódás után már kimutatják a mostani tesztek.
Azon is sokat agyalok, nehogy beteg legyen a baba, mivel már nem vagyok mai csirke :cry:

De az biztos, hogy csak nektek mondom el a terhességet, a család már csak akkor tudja meg, ha látható jelei lesznek. :lol:
Anyám tuti ki fog akadni.

Már elkezdtem nézegetni a 7 személyes autókat, pl. Opel Zafirát. Van egy Vectránk, annak az árából kifutja egy hasonló koru. Ha nem, akkor eladom a Seicentomat és akkor már tutira elég lesz.
Hitelbe most nem akarok belevágni. Viszont nagyobb autó kelleni fog. :roll:
Van választék, de leszűkíti az ár és kinézet. Illetve figyelni kell azt is, hogy ne legyen kisbusznak minősítve, mert akkor nagyon megugrik a biztosítása. :roll:

De előbb az első akadályon legyünk túl..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Judy!
Köszönöm, megvagyok. Persze voltam már jobban is.
Sajnos ezzel a vetéléssel kapcsolatban sötét gondolataim támadtak. Lehet, hogy háromgyerekes anyuka maradok? A kicsiknél is rezgett a léc rendesen, már hogy megmaradnak-e. Nem tudom, képes leszek-e még egy gyereket kihordani.
Na, de egyelőre élvezem az életet a srácokkal, aztán majd mielőtt újra belevágunk, kivizsgáltatom magam, hátha csak hormonális probléma van.
Vérzésem megszűnt már, kb. Pannyval vagyok most szinkronban. Persze nem sokáig. :wink:

Továbbra is DRRRRUUUUKKKKK!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske,
Tessék elhessegetni a sötét gondolatokat. 30 évesen nehogy feladd az álmodat hogy legyen egy kislányod. Még akár 3-at is szülhetsz. Viszont a kivizsgálás nagyon jó ötlet, mivel az előzőekkel is volt gond. Lehet csak valami aprócska probléma van amit simán lehet orvosolni. :lol: :lol:
Yusz,
Remélem lábacskákkal kapcsolatban igazad lesz. Azért félek egy kicsit. :oops: :oops:
Én is nagyon izgulok már és alig várom a jövő hétvégét amikor is már lehet tesztelni. Előbb most nem akarok mert csak felhúzom magam mint múlt hónapban. 12.dpo tökéletes időzítés és akkor már mutatnia kell ha van baba. Az meg szombat. Csak mennének már gyorsabban a napok. :lol: :lol:

Az én anyám is ki fog akadni. Lehet kiköltöztet minket. :lol: :lol: :lol:

Autót én is nézegetem, de sajna nekünk nem fog összejönni hitel nélkül, mert ami most van (suzuki sedan 13 éves )egy fabatkát sem ér. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok! Látom, Ti jártasak vagytok hőmérőzés terén is. Mi van akkor, ha úgy néznek ki a napjaim, hogy hosszabb ciklusom van általában, 30 nap körül, és a ciklusom 10. napjától leírom a hőmet:
10. nap: 35,8
11. nap: 35,8
12. nap: 35,5
13. nap: 35,8
14. nap: nem tudom, mert kh-ban voltunk
15. nap: ua
16. nap: ua
17. nap: 36
18. nap: 36,1
19. nap: 35,5!!!
Szerintetek ez hogy lehet???
Vendég
 


Yusz, mi az, hogy nem vagy mai csirke?
Boeske! Tényleg ne add fel! Bizti kiderül, mi lehet a gond! Szedsz vitamint?
Ja egyébként az én férjem is a Zafirába van belehabarodva!!! :D :D :D
Vendég
 


Vivi!

A nem mai csirke nálam 38 évet jelent. :cry:
De mentségemre legyen mondva nem nézek ki és nem is érzem magam annyinak ! :lol: :wink:

Sajnos a hőhöz nem értek, abban Judy a profi! :lol:

Boeske! Szerintem sem szabad ebből még levonni a tanulságot. Hiszen van 3 egészséges gyermeked és miért ne lehetne több???
Az idődbe simán belefér. Dokival pedig konzultálni kell!!!
Lehet, hogy a szervezetednek kell 2 év pihi. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Vivi,
2 dolgot jelenthet ez a hőleesés.
- vagy most lesz tüszőrepid és előtte leesik a hő.
- vagy ebben a hónapban nincs pé-ed.

Nem használsz LH tesztet??Ilyenkor lenne jó, mert tisztábban látnál.
Mindenesetre bújjatok össze, hátha az első verzió az igaz. :lol: :lol: :lol:
Yusz,
Na, akkor én sem vagyok mai csirke. Elmúltam 35. :roll: :roll:
Te mértél mostanában ébredési hőt???Csak kiváncsiságból.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nem mértem, mivel kezdettől sem mértem. Sajna van, hogy a Ginához többször fel kell kelnem éjszaka és hajnalban, így nincs igazán egyértelmű ébredési hőm. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!

Közbe olvasgatlak ám titeket, és csendben szorítok nektek a háttérből. Remélem mindenkinek összejön a baba :)
Ma láttam egy csajt, egy pici lány bent ült a babakocsiba,a két nagyobbik (fiú,lány) kétoldalról fogta, a 4. meg bent volt az anyja pocakjába :lol: Olyan aranyosak voltak!!!
Ha egyszer végre el tudunk költözni innen családiba tuti,hogy nekem is 4 gyerekem lesz!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
chlarissa
 
 


Hali!

Yusz!

Mi is épp a kocsicsere kellős közepén vagyunk...előbb lesz meg a kocsi mint a 4.baba :? nem baj legalább látja odafenntről hogy minden kész a fogadására :wink: Amúgy nekünk Citroen Berlingo-nk van ami 3 gyerekkel nagyon kényelmes ,de sajna már kicsi lesz...Fiat Doblot veszünk ami majdnem ugyanolyan mint a Berlingo csak 7 személyes.Sajna be kell vállalni hitelt hozzá mert szarul lehet eladni mostanság a használt kocsikat :( (pedig csak 3 éves a Citroen)

Judy!

Tényleg hülye ez a ciklus.hu :? nekem is olyan napra tette a pé-t amikor az LH-m totál nega volt.
Nagyon kivi vok rád mert a hőd nagyon-nagyon szuper!!

Yusz!

Micsoda?Hogy te öreg??Ne viccelj,mások ennyi idősen vállaják az első gyereküket manapság....

Vivi!

Rendesen mérted a hődet?Úgy értem legalább 5 órai egyhzamban törénő alvás után és ugyanabban az időben mérve minden reggel?
És hol méred és milyen lázmérővel?

Boeske!

Sztem se légy ilyen pesszimista..nagyon fiatal vagy még ahhoz hogy feladd a kiscsaj utáni vágyad!!!

Márti!

Mi is kinéztük a fiammal a Hama Mamutos táska szettet:)

Olika szuperul bírta a szurit..egy kis nyikkanást hallatott de hamar megnyugodott.
Amúgy Olikának is kicsit görbe a lába :? van is egy kis lelkiismeret furdalásom mert néha olyan hanyagul adtam neki a D vitamint :oops: ..én is elviszem ortopédiára a bizit kedvéért.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok, mert napközben nemigen leszek.

Panny! Nagyon aranyos vagy, jól esett amit a koromról írtál, :oops: :oops:
Tényleg nem érzem magam annyinak.
Olika nagyon ügyes volt, hogy ilyen nagyfiúsan viselte a szurit. Kiváncsi vagyok Gina mit rendez..... :wink:
A nagyfiam volt ilyen, sosem sírt a szuriknál. Mostmeg minden kis sebnél nyavalyog.
Kezdi felvenni a férfitulajdonságot (tudjátok, ha egy férfi beteg...)

Lányok fent vagytok az iwiwen? Én igen, akit érdekel megírom priviben.

Tegnap este olyan iszonyatosan görcsölt a jobb oldalam, és majd leszakadt a derekam. Nagyon megijedtem, mert hasonlót akkor éreztem amikor vesegörcsöm volt. :(
Nem tudom mi volt, de éjszakára elmúlt. Máskor bevettem volna görcsoldót de most nem mertem, hátha a babóca akar megkapaszkodni.....

Most nem fáj, de alaphangon érzem, mintha meg akarna jönni. Nagyon kíváncsi leszek.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Én fenn vagyok
Vendég
 


Panni, háááát izéééé... nagyjából ágyból kikelés után mértem, de most olvastam, hogy állítólag hónaljban nem is érvényes?!?! Pedig mikor terhes voltam, akkor hónaljban is 37 körüli volt.
szoval hónaljban és digitálissal. Miért? Nem jó?
Viszont aznap, mikor reggel lent volt a hőm 35,5 körül, akkor meg délután már 36,2! Na mindegy.... szoval biztos nem jól mértem.
Vendég
 


Sziasztok!
Márta!
Szuper a táska, sztem ha tele van tömve, akkor nem sok érte! Egy 12es Lyra színesceruza, sztem többmint egy ezres.

Láz
Nálunk sem ér semmit a hűtőfürdő, csak aborogatás, de az nagyon. Gyerekorvosunk már tudja, így nem is mondja. :)

Vivi!
A hőt mindig ébredés után ágyban maradva kel mérni. AKkor a hiteles. Én szájban szoktam.

Boeske!
Remélem minden renedződik körülötted, és simán jön 4eske. :)

Én is fenn vagyok az iwiw-en. :)

moni
 
 


Vivi!

CSatlakozom Monihoz,az ágyból kikelés előtt kell szigorúan mérni a hőt ,minimum 5 órai egyfolytában történő alvás után.És a belső hő a mérvadó,szal vagy száj,vagy hüvely vagy valaki a popsiban méri(ez nekem nem menne :?) .Én a hüvelyben mérem és digitálissal mert nincs higanyos és már nem is lehet kapni.Azt mondják a digitális nem annyira ad pontos eredményt de nekünk csak ez van.

Yusz!

Remélem nem a veséd!!!

A nagy srácaim is ennyire bírták és bírják mai napg is a szurikat(eddig).

Voltunk ma a Gyerekszigeten...hát azt a nyüzsgést.Én megmondom őszintén kivok nagyon mert kicsit fárasztó volt...Annyi program és helyszín van és annyi feladat és mindenhova akarnak a gyerekek menni és mindenhol tömött sorok várakoznak..szal lefáradtunk mindannyian de a srécok nagyon boldogok voltak :wink: és egy csomó ajándékot kaptak :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok,

Gyors bekukk, a hétvégén a fiuké a gép. :lol: :lol: :lol:

Panny,
Tök jó lehetett a Gyerekszigeten. Képeket nem csináltál?
Remélem fekészültél erre a hónapra. Most már tuti sikerülni fog. :lol: :lol:
Tavaszi lánykád lesz. :lol: :lol: :lol:
Vivi,
Tényleg hüvelyben vagy szájban márd és ne kelj ki az ágyból, mert akkor nem érvényes a mérés. :oops: Nagyon drukkolok neked. :lol: :lol:
Yusz,
Remélem jobban vagy és már nem görcsölsz. Nem hiányzik most egy vesegörcs. :oops: :oops:

Én is fent vagyok iwiw-en, akinek kell elküldöm priviben. :lol: :lol:
Egyre jobban izgulok, bár a hőm eléggé beállt megint egy hőfokra. :lol: :lol: :lol:

Ma megyünk bringát venni Daninak mert az előzőt már kinőtte.Nagyon izgul. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Judy, Moni, Vivi, nekem küldjétek el légyszi az iwiw-es elérhetőségket!!!

Panny, szerencsére nem vesegörcs, csak a fájdalom intenzitása olyan. De nem olyan hosszantartó és nem hátul fáj.
Nagyon petfészek és méh körüli fájdalmak. De szinte csak esténként. :shock: (remélem a picúr fúrja magát odabent :lol: )

Tegnap sétáltunk egy nagyot, szép idő volt délután, csak nagyon fújt a szél. Ginus is jött a babakocsi mellett, jó hosszú távon.
Esétre annyira kiütötte magát, hogy elaludt a hintában :lol:

És jön az utolsó iskolai hét. A nagyok már nagyon lazára vették a figurát. Kíváncsi leszek a bizikre. :roll:

Éjjel azt álmodtam, hogy 4-es ikreim születtek.... :shock: :shock:
Megváltás volt az ébredés. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Vivi!

Bejelöltelek!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Én is!!!
Vendég
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
A kicsi is pettyes lett!!! Van a hasán 3, a hátán és az arcán 1-1! :(
A középsőnek még csak egy gyanús pöttyöt láttunk a karján, viszont a jobb szeme begyulladt!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Vivi, sajnálom szegény gyerkőcőket, de ez sajna várható volt, hogy végig megy rajtuk. Legalább túllesztek rajta egyszerre. Ugye te voltál már?????? (a babó miatt kérdezem, hátha már a pociban van :D )

A nagyfiam a mai napig nem volt bárányhimlős, pedig a lányom elkapta, sőt vittem a fiút bárányhimlős gyerekek közé (direkt, hogy hátha túl lesz rajta) de tőlük se.

Na, majd ha a kicsi lesz beteg, hátha akkor. :lol:

Judy, bejelöltelek!

A hasam szépen görcsölget, hol picit, hol jobban. Főleg este és éjjel érzem amikor kicsit nyugiba vagyok én is. Olyan, mintha meg akarna jönni.
Judy,Vivi nálatok mi a helyzet? :roll: Panny, ti meg lassan már próbálkozhattok ugye? :lol:
Boeske hogy vagy?

Tegnap nagyon nyűgös napja volt a kisasszonynak, egész délután fent volt, nem volt hajlandó aludni. Meg is lett a böjtje, mert éjjel is óránként kellett hozzá kelni, vagy itatni, vagy cumi stb...
Na, ezért nem tudok hőt mérni.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok,

Vivi,
Ez tényleg várható volt, hogy elkapják egymástól, de szerintem ez így a jó. Bazsin és Danin is 1 hét különbséggel jöttek ki a pöttyök anno.
:oops: :oops: Hát nem volt egyszerű, de túl estünk rajta.
Yusz,
Visszaigazoltalak, és sárgulok az irigységtől. :lol: :lol: Hogy te milyen baromi jól nézekl ki!!! :oops: :oops: :oops: Simán beállhatnál a 2 nagy gyerkőcöd mellé nővérnek. Hogy csinálod???Mármint hogy ilyen vékony vagy, és ilyen fiatalos. Én melletted úgy néznék ki mint egy 70 éves. Mondjuk az tény, hogy mostanában nem vettem magamnak semmi ruhát, kozmetikusnál sem igen jártam, sminkről meg már azt sem tudom mit jelent. :lol: :lol:
Én nem érzek semmit. :cry: :cry: Néha egy kis szúrka, de azt minden hónapban érzem. :cry: :cry: Asszem pénteken tesztelek először, utána minden nap a menzeszig. :lol: :lol:
Panny,
Téged hogy talállak meg iwiw-en??Vagy meg vagyunk már egymásnak??? :lol: :lol: :lol: LH-k tükön ülnek már???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Voltunk ma vérvételen. Hát vagy 5 percig nézegette a kezét a nő, mert nem látszódott sehol a véna. Aztán a kézfejénél talált egy kicsit. Nagyon ügyesen bökte meg. Alig látszik a nyoma. Azért azt tudni kell, hogy a gyerekrendelőbe vittem vérvételre, mert a felnőtten tuti szétbökték volna a kezét. :evil: :evil: :evil:

Ja, és persze sikítás volt rendesen, szóval mindenki tudta, hogy Király Barbi vérvételen van. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!
Ne mondj ilyeneket mert elpirulok!!!! :oops: :oops:
De nagyon köszi a dícséretet, tök jól esik.
Te is nagyon jól nézel ki a képen!!! Rajtad sem látszik, hogy mennyi vagy!

Különben is azt mondják, hogy a gyerek fiatalít. Ugyhogy egyre inkább vissza megyünk az időben :lol: :lol:
4-eske szülői értekezletén majd azt mondom, hogy a nagyija vagyok. (akkor irigyelni fognak, nem lesajnálni. :wink: )

Mondjuk most én sem nagyon adok magamra, csak alkalmakkor. Itthon minek? :(

Szegény Barbika! Nem csodálom, hogy sikított!
Remélem minden rendben lesz a vérképpel. Adj neki inni vacsira vagy reggel Nestlé junior +1-es italt, abban van bőven Ca-um. Nem is nagyon drága, egy doboz 1680 Ft. Kb 2 hétig elég. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Szasztok!

jelöljetek be lécccci:Kozák Anikó(Panyka) Gödöllő

Még nem LH-zok de asszem holnap kezdem...a hőmet már mérem,szépen stagnál.

Úgy izgulok értetek...remélem hármotok közül valaki tényleg bebabásodik..a többiek meg jövő hónapban :wink:

Vivi!

Nekem pont 2 hét eltéréssel voltak a nagyon barihimlősek..az egyik pont szentestére,a másik szilveszterre.....nagyon király volt :evil: :x :evil: :x

Judy!

Milyen bicajt vettetek végül?

Miért is kellett a vérvétel?


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Na, sziasztok!
Akkor jól beégtem a hőmérőzéssel... :oops: :oops: :oops:
De Panny! 5 óra alvás egyfolytában sokszor nem is sikerül!!! Na mindegy 8)
Yusz, én állítólag voltam, de a héten már a második ember meséli, hogy Ő volt gyerekkorában, és a gyerekétől pedig bizony elkapta!!!! Nyugtassatok meg, hgoy ilyen nincs is! Én arra gondolok, hogy anno akkor az nem is himlő volt... mert most már kezdek betojni!
Judy, nálunk a Lászlóban 2szer szúrt a nővérke félre a fiamnak, mikor a himlő miatt bent voltunk. Harmadszorra már nem merte megbökni, hívtak egy orvost! Tiszta gáz! Még jó, hogy nem vagyok egy hisztis... de így is szar volt!
Doktornéninek persze azonnal sikerült.
Hát igen a gyerek fiatalít...eheh, emlékszem, mikor a harmadikkal mentem első uh-ra, azt kérdezték:
"Első baba?"
hihihihihi, bár lehet, hogy csak általánosítottak, hogy mostanában 30 év körül kezdenek szülni.
Vendég
 


Jaj akartam még valamit kérdezni! Valamelyikőtöknek nincs véletlenül kruppos gyereke??? Legkisebbem lehet, hogy az... azért lehet, mert egyik orvos szerint az, másik szerint nem..... De ma hajnal 4-kor sétálni kellett mennünk, hogy elmúljon a folyamatos köhögése.
Vendég
 


Himlő: Most nem értem mi van, mert a lányomon kijött 5 db pötty, de több nem lett rajta! Most ez hogy lehet???
Vendég
 


Panny jelöltelek! :D Hát Te se nézel ki 32-nek!!! Inkább 23-nak...
Vendég
 


Judy, Téged is jelöltelek! De jó képeket tesztek föl csajok, egy órán át fogom lesni a képeket a profilokban! Judy ez a Jim Carrey-s kép....hihihihihi
Vendég
 


Panny,Vivi,
Jelöltelek benneteket. Úgy látom itt nagyon szuper anyukák vannak, csak én vagyok ilyen "bálna" :lol: :lol: :lol:

Vivi,
Hát igen, megboldogult babysitter koromból való a Jim-es kép. Szabi alatt utazgattunk ide-oda az USA-ban, köztük a Universal Studio. Ott csináltam azt a képet. Tán igaz sem volt. :lol: :lol: :oops: :oops:
Sajna krupp-ról nem sokat tudok, az enyémek nem azok, helyette van asztma Bazsinál.
Panny,
Az "O" láb miatt kellett a vérvétel, kiváncsi a kálcium szintjére, meg egy csomó mindent nézetett, holnapra lesz eredmény. :roll: :roll:
Hajrá ez a hónap, azért a pozi LH-dat majd mutisd meg. :wink: :wink: :wink:
Az express-en találtunk egy tök jó használt bringát, azt vettük meg egy tízesért. :lol: :lol: Szupi állapotban van, Dani örült mint kismajom a farkának. :lol: :lol:
Yusz,
Az a Nestle Junior por vagy kész ital??Tesco-ban van, vagy hol lehet kapni??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Panny, bejelöltelek!

Csajok, mindenki jól néz ki és fiatal! De tényleg. Egyikünkön sem látszik a 3 lurkó. :lol:

Vivi, ha már voltál bárányhimlős, nem lehetsz újra, hiszen az immunitás egy életre szól.
A kruppal kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni.

Nálam is megdöbbent a doki, amikor mondtam, hogy 3. baba és 36 vagyok... :oops: :oops: Nem is akart genetikára küldeni, csak miután benyögtem a korom.

Judy, dobozos, por formátum, Tesco, Auchan, Rossmann, DM stb....
A tápszerek között keresd, van a sima és a + Ca. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Judy!

Nagyon szuper a görbéd!!!! :lol: :lol: :lol:

Persze ha lesz szép poz LH-m akkor megmutizom nektek :wink:

Hát én nem vok egy szupi anyu ne aggódj :wink: sosem voltam vékony,apajáraton se...de én ezen már nem aggódom..a lényeg hogy mindig sportoltam világ életemben...és így jól érzem magam,ki vok békülve (már) magammal és az apjuk is így szeret :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Sztem mi is majd jövőre így veszünk bicajt Márknak.

Tényleg már emlékszem hogy te is bébisintérkedtél az USA-ban....én meg az angoloknál :wink:

Lehet Olikának is kéne egy vérvétel a kicsit görbe lábai miatt :?

Vivi!

Nem is érzem magam 32-nek..inkább 20-nak :lol: :lol: :lol: de most komolyan, néha olyan kis fruska tudok lenni...meg imádok rózaszínben járni meg ilyenek :lol: :lol: :lol: gáz??!! :? :wink:

Igazad van mert sokszor én se tudok egyhuzamba felkelés nélkül 5 órát aludni mert valamelyik gyerekhez menni kell...általában Olikához.

Yusz!

Az utóbbi 2 éjjel Olika is műsorozott hajnali 2 és 3 között..enni is akart a szentem tápot mert amúgy is olyan sovány :wink: ..de szerncsére utána még tudtam 5 órát aludni és így tudtam mérni a hőmet is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Judy, lehet, hogy most lefogytam, de képes vagyok terhességeim alatt 20 kilót is hízni, és mikor megszülök, 5, azaz öt kiló megy le csak a szüléssel ám, nem 8-10, mint másoknak!!!!!
Yusz miért, nem 40 éves kortól kell genetikára menni?!?!?!
Panny a rózsaszín szerintem csak a 70 felettieknek vicces! (és ne lőjetek le, de szerintem a férfiaknak is)...
Vendég
 


Vivi!

Mármnt a férfiaknak vicces a rózsaszín??Sztem is!!
Pedig annyi pasi hordja..az én férjem tuti nem venné fel..már volt rá példa hogy poénkodtam vele hogy veszek neki :wink: ő nem az a típus aki hordana ilyet...de tény hogy van akin sztem jól áll.

Nekem amúgy azt mondják jól áll :wink: és sztem is......jó,azért nem mindig horok rózsaszínt.Valahogy jó kedvem is lesz ha ilyen szín van rajtam(a színek pszichoszomatikus hatása a lelkünkre :wink: )

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Egyszerre voltunk a Szigeten!!! nem hiszem el! Mi megyünk szombaton is! majd dobok képeket!

Yusz!

Mi is most készülünk 7 személyes kocsit venni, Seat Alhambra vagy VW Sharan lesz a befutó, de sajna, használt...van elég hitel a nyakunkban, most nem mernék újabbat bevállalni.
Mi azért ezeket nézzük, mert nagybátyám, aki nagyon jó autószerelő, azt mondja, hogy francia autót és Fiatot ne...
A Zafira nálunk azért felejtős, mert 1., a férjem szerint túl kicsi a motorja egy 7 személyes autóhoz képest, 2., az ülései nem túl kényelmesek. Az Alhambraban, Sharanban és a Ford Galaxyban különálló kagylóülések vannak, a Zafirában egyben van a 3, csak külön fejtámlái vannak. Így meg nem túl kényelmes a gy.ülések miatt!

iwiwen én is vagyok, a nevemen megtaláltok (Szigetszentmiklós)

Babásodni vágyóknak drukk, bárányhimlősöknek jobbulást.

Márti
borossné becz márta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?