Nyafi
Gratula (vizsga, fog, bölcsi, bili)!! Tényleg ügyi vagy, s lehetsz is büszke magadra (vizsga)!
Csini Abigél rövidebb hajjal is
Sérvet sajnálom, reméljük, hogy szépen elmúlik magától
Mikortól keresel munkát?
Cas
Tesók csudiszépek
, s mint két tojás
Apáé a domináns gének??
Gem
Jó látni Benneteket, s nagyon szépek vagytok! Rebeka szereti az ovit, ugye??
Jade
Ügyi vagy elválasztás ügyben! Jó lehet Neked, egész nap mozgásban
Bölcsiseknek gratula!
Mi is megyünk
Már jó ideje mondják nekem is, ha akarom Marcit bölcsibe adni, már ideje lenne beíratni...hát múlt héten elmentem, s már lekéstem a májust, de volt még hely
Barátaink kisfia is idejárt, 6 éves koráig maradhat...először januártól akartam, de mondta az "óvonéni, hogy akkor "lemarad" a könyvekkel
néztem is, hogy mi van, smondja, hoogy hát a színek, meg a formák, stb..
szóval novemberben indul a beszoktatás, s addig tart, még nem megy örömmel. Síró gyereket nem hagynak....s tényleg még soha nem hallottam ott gyereket sírni (pedig sokat jártam a kis Erikért)
Sziszi
Ügyesek vagytok billivel! Én nem tudom, hogy mit csináljak, de még szívem szerint várnék vele, pedig Marci majdnem minden kakit bejelent már..van, hogy előtte szól, van, hogy utána
Többi anyukának mi a véleménye a biliről???
S a WC szűkítőről?? Mi kaptunk már két zenélő bilit is (az egyik tiszta olyan, mint egy fotel), de valahogy nekem a wc szűkítő jobbnak tűnik
hétvégén veszünk egyet, de én tényleg csak jövőre tervezem élesben kezdeni
Napsi
Nagyon szépek vagytok! S te nagyon ügyes vagy!!!!
Edit
A te két szöszi lányod is gyönyörű!! Nagyon örültem Neked is, amikor láttalak!!! Tényleg gyere sűrűbben!!!
Fogyókúra: Én nem panaszkodhtok (azt hiszem pedig, hogy én vagyok itt a legvénebb
), a súlyom, a formám elég szépen visszarendeződött, de a löttyedt bőrömmel nem nagyon tudok mit kezdeni
most kezdtem járni tornázni....itthon is tudnék, de muszáj kimozdulnom néha
s egész más úgy tornázni, hogy látsz másokat is magad körül "szenvedni"
"Gyerek rúg, csipked, dobál, üt" téma: nálunk szinte minden játszik....én is a simi-simi, puszit ad variációt próbálom, de nem mindig (sűrün) jön be....ha hiszti van, akkor elég durva a kis Manóm
Ma is akkora sallert kaptak a boltban
persze nagyon fáradt volt, de akkor is....vissza nem akarok ütni, mert akkor meg azt tanulja meg
Remélem, hogy semmit/senkit nem hagytam ki, most már mennem kell, mert Marci napi alvásdeje egy-másfél- max.két óra, s ilyenkor kell mindent megcsinálnom.....
Ja, még annyi, hogy Marcus már nagyon szépen "beszél", jó pár szót tisztán, egy csomót az ő varriációjában (pl: zokni - koncsi), de nagyon ügyi....itt-ott, erre-arra, ide-oda szavakat már haszálja a jelentésük szerint is...holnap buli van, mert másfél éves lesz a kis rosszcsont
+1x puszi Nektek, s majd jövök új képekkel is hamarosan