Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, hát az elejét már rég elfelejtettem :)
Csütörtök, pénteken optikai tuningon voltam :D (fodrász, pedikűr, a lábam ujjára is műköröm került :oops: ) Ma megszabadultam ősanya szőrzetemtől :D Jővő héten kozmetika, VAN REMÉNY!!!

Tegnap, ma családilag csavarogtunk, már nagyon jólesett.

Andrea: Barbi 3 hónapos volt, mikor megjött és most ismét. :? Pedig még én is csak szoptatok.

Minitali miatt irigy dög!!!! :P

A képek gyönyörűek! Minden baba csudaszép. Persze a talizós-kávézós anyukák is. Még egyszer valaki a súlyfeleslegével lesz elfoglalva virtuálisan lesz fenéken billentve :) (Rajtam 10 kg van :( ) Ezt csak zárójelbe:)

Kép

Kép
hel29
 
 


Millye, köszi, most úgy érzem hogy jobban van, egész nap fel volt polcolva, szerdáig rendbe kéne jönnie valamennyire! :roll:
Szerintem vállaljátok be Andris kistesóját! :wink:
zsu83
 
 


andrea: helyzet ugyanaz mint nálad. Nekem sem hiányzott.
Szerintem nem biztos hogy egyből be fog állni a régi ciklusod
szerint, azt meg hgoy terhes vagy-e neked kell tudnod

zsu: aha, nálunk a 2 óránkénti kaja nem jöhet szóba. Kis manóm -bevallom,most már alig bírtam cérnával - a szokásos 15-16 körüli alvás helyett 25 perce aludt el, de látszott hogy nyüszike de nem akart aludni. Én nagoyn okosan és már kicsit idegesen :oops: magyaráztam neki hogy legyenszíves picikét alukáljon mert délben volt 30 perc szunya és így nagyon kis nyüszike lesz estére. És erre rám mosolygott. :lol: de legalább kicsit szunyál.

millye: köszi, de azt akarom hogy az én nyüves gépemről működjön, mert akarok többet feltenni, hgoy a férjem örüljön, hogy a drága édesanyja megnézze. Legalább békén hagy ha felrakod pár vidit.

zsancy:és legalább a tej dolog is tisztázódótt

Kép
budabo
 
 

 
 

helga: akkor előre jöhet a virtuális fenékbe billentés :oops:

Kép
budabo
 
 


Vazzeg nem bírom kihagyni:
:lol:
Botin nincs pelus???

(Csak olvasóba vagyok, holnap jövök... (ezúton értesítem az értem aggódókat (Zsancy, millye), hogy nem, nem ragadtam oda örökre a mérlegemhez!! :D )

ladmon
 
 


Jaaaaaaaaaaaa és NINCS BOTIN PELUS????? :lol:

Kép

Kép
hel29
 
 


Millye, hát nem olcsó a készülék az szent, nekem szerencsém volt vele :D itthon úgy használom, hogy az itthoni WLAN-ra csatlakozom vele, egyébként csak 3G-vel lehetne, ami adatforgalomra számláz, és egy-egy fotóval, meg vonalzókkal tele oldal szerintem nem kevés adat... szóval szupi, de arra praktikus, hogy ne kelljen a nagygépet bekapcsolni, és pl főzés közben is tudjalak titeket követni :) ha elmegyünk itthonról, nem fogok vele netezni, csak ha nagyon kell.
Remélem, azért megoldod a netet (jó ötlet a főnök notebookjának lenyúlása, legalább nem fog tudni még több feladatot a nyakadba varrni :wink:). Mi lenne velünk nélküled olyan hosszú ideig?????

Andrea, nekem még nem jött meg, de elvileg ha megjön se biztos, hogy egyből a szokásos rendszert veszi fel.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Jaés Elif-féle sok minitali-felvetés egyértelműen OK!!! :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Bogi, ma elgondolkodtam rajta, ha Bencusnak tápszer kéne, akkor hogy bírná ki szegénykém, ha megszokta a 2óránkénti evést estefele! :roll:
Nálam is néha majdnem elszakad a cérna, na ilyenkor kimegyek a fürdőszobába dühöngök egyet :oops: , aztán megyek vissza mosolyogva! :D
zsu83
 
 


zsu: megszokná azt is. Füge nekem simán birt 4-5 órákat,
de most hogy nem alszik éppen 3-3.5 felet bír. Szegényt
próbáltam altatni és nem bírt,nem akart. Apa este jön,6-ig lett volna de vma hibbant közbeszólt :oops:

Kép
budabo
 
 


hello Csajok!!!
Hát még nem mondtam,?????, Botikám szobatiszta is!!!???? :lol: :lol: szanaszét röhögtem magam,h miket nem vesztek észre!!??? :shock: :lol: :lol: :lol:
nem értem rá egész nap, így most olvasgatom a több oldalakat.....szóval a nagy titok,h minden este szoktunk így puccérkodni, de időnként a body be van kapcsolva, ennyi.....és épp akkor sikeredett neki, mikor a fénykép is készült. :lol: :lol: De baromi jó volt mindenkinél olvasni,vicces volt.. :lol: :lol:

jajj csajok, képzeljétek most ment el nemrég a MASSZŐR!.annyira jó volt, úgy élveztem!!! Kedvet kaptam mikor legutóbb mesélte Hel (azt hiszem).., gondoltam felhívom aztán jött ma.

Zsu:további jobbulást a lábidnak! :wink:

Bocikám ma 3 kor velem együtt bealudt, 2 és fél órát aludt,nem is tudom mikor volt utoljára ilyen. Bezzeg mikor dolgoznom kéne, akkor nem!

Verus, piszok sokan voltatok, h bírtad? Én is imádom a gyerekeket,de ennyi energiám nincs. Persze tudom miért a 11 év korkbség... :shock:

Elif: Igen!! Szuper ötlet a minitali!!!! Ja és aranyos vagy amiket írkáltál!!!! Ja és persze, h gyertek, ha úgy hozza a napotok valamikor. Majd mi is megyünk! OK? Ja most jutott eszembe,h emailt írtál,na mindegy válaszoltam BOCSi

Gabi, ez most megérkezett, nem tudom, h miért nem a másik, tudom,h csak a telszám volt benne,csak kiváncsi voltam, h mi a fene van... kitartást az építkezéshez egyébként!

Kép
kaandi
 
 


crocus:gondolom,h jó volt az usziban!!!???? nagyon édi Attila a szerkójában!!! Monorra jártok??? milyen? mi is oda szeretnénk majd menni, csak le kell fogynom,mert nincs norm. f.rucim.... :oops: :cry: :cry: de sokáig nem jó várni 6 hó előtt kellene ugye?

Kép
kaandi
 
 


én mikor itt vagyok,sehol senki..... :cry: :cry: :cry:

megyünk is lassan,mert a szokásos puccccérkodás következik, de most teljes alakos :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:00-kor.
Vendég
 


Köszi nektek a válaszokat :lol: közben azért utána jártam, :? felhívtam a dokimat és megnyugtatott,hogy ez normális,mint ahogy ti is írtátok!de azért,ha továbbra is késik csinálok egy tesztet,biztos ami biztos :oops: :lol:

zsu:az király,ha javulsz,csak így tovább!Hogy bírod a fekvést?

hel29:szépülgess csak :lol: attól az ember mindig valahogy kivirul44 :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


sajnálom Gabi,h csalódást okoztam, úgy látszik nincs valami nagy fantáziám... :shock: :lol:
ja és vki kérdezte (Bogi), igen állandóan rágcsálom a combiját

Kép
kaandi
 
 


kaandi: nem illik ilyeneket írni hogy masszőr meg házhoz....nekem apa lóg egy masszírral az este 6-os érkezés hibbant miatt 21-22-re csúszik. Tele van a faxom. Három napja nincs itthon. :cry:

Kép
budabo
 
 


kaandi: én kérdeztem :oops: én is a combját, keresztanyja a térdét harapja

Kép
budabo
 
 


Bogi, nálunk se volt délután semmi alvás! :(

Kaandi, köszönöm!
Na végre fény derült a pelusnélküliség okára! :lol:
zsu83
 
 


kaandi:látod mindent észreveszünk :lol: de írhattad volna,hogy szobatiszta :D Sok anyuka sorrba állt volna a "receptért" :lol: :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea, nehezen, az elején jól is esett a lustizás, de már nem, annyi dolgom lenne! :cry:

Bogi, nálunk sincs még itthon Apa, most anyukám van itt! Csak szerdától lesz itthon! :cry:
zsu83
 
 


lamon köv.összefogl.ban már szobatiszta Boti szerepel majd! :lol:

Kép
kaandi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ja és elif a pedikür dolgok piszok jók, kipróbáltam mind, nem szabdaltam szét a lábam sem. pénteken kozmi, ma pedikür andi, + masszázs,majdnem teljes generál :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


budabo,Zsu:Ne keseregjetek,itt vagyunk mi nektek,amíg apák nem érnek haza :lol: De egyébként tényleg bosszantó amikor ennyit dolgoznak,nálunk is van rá pl.elég sokszor :(

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea: jó fej vagy, de ha most nem lennének itt a keresztek én sem tudnék itt ülni. De most kicsit Fügiznek addig jövök

zsu: na szép, Bence és Füge összebeszéltek

Kép
budabo
 
 


kaandi: még vmi hogy tudjak irigykedni? kozmi ...kéne menni. Pedikür...na azt akartam ma, meg manikürt, meg gyantázni.

Kép
budabo
 
 


:lol: :lol: Botin nincs pelus :?: :?: :?: :D
Korán kezdi a szobatisztaságot! Ügyes kisbébi:)
csajok, annyira fel vagyok dobva, hogy ha rászánjátok magatokat, akár ide is jöhettek talizni!!!!Kaja-pia-süti garantált :):):) Most komolyan, annyira uncsizok, a mai nap olyan csendes volt, hogy már nem bíííííííírom buli nélkül :) Szóval aki erre jár, akár többen, gyertek!!!!Tényleg!!!
most voltunk szavazni a szakadó esőben, egy órát sétiztünk, mindenki szarrrá ázott, de jó volt :)
Csak nagyjából olvastam vissza, mert épp fürcsi idő("nagyok" áznak)
Menses: Hát én azon szerencsések közé tartozom, akiknek szopi alatt nem jön meg, sőt utána is csak 2 hó késéssel... :) remélem ez most is így lesz (egyenlőre semmi)remélem nem kiabáltam el

Taliképek: Jajj! nagyon aranyosak vagytok csajok!!!!!!Olyan jó nézni a boldog fejeteket :):) de szívesn ott lettem volna! Margitszigeten remélem talizunk minden! Nekem jó minden lehetőség, már nem tom miket írtatok, de jó lesz, csak emeljétek ki pirossal a fix. időpontot!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Csak elköszönni ugrottam be!!!!
Mindenkinek csendes jó éjszakát kívánok!!!! :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Babanyul ne is mond... nálunk is ez volt amikor építkeztünk... :?

Zsancy azt hittem, hogy homeósbogyót szedsz és az nem vált be a fogadra... :shock: végül is nem vettél bogyót?

Zsu83 nem is tudom... most ez a sok megvonás meg csak 2 évig maradhat az ember itthon... nagyon necces de én nagyon szeretnék még egyet... :shock: :roll: mennek a plusszok a lábadra... mármint nem a plusz kiló hanem szorítok, hogy rendbe jöjjön! :D

Budabo azóta sem sikerült feltenni a videót, Ha nem akkor holnap egy kicsit nekihasalok a problémádnak, hogy mi lehet a baj.. 8)

Ladmon huhhhh ide most egy homloktörölgetős smile lenne téve ha itt lenne... :D akkor nem nyelt el a mérleg! :D :D :D

Stelly lehet akkor marad a notebook lenyúlása a főnöktől... mert most ez a legolcsóbb... az hogy velük addig mi lesz nem tudom... bár sejtem mert ha nálam lesz a notebookja akkor simán utánam küldi a munkát mint ahogy mostanában csinálja... csak lazán, van amikor semmi megjegyzés nélkül egyszerűen átküldi a műszaki terveket aztán azt csinálok vele amit akarok... :evil: mármint dolgozzam ki aztán gyorsan repítsem vissza :D
Egyébként most nem hetekre megyünk... csak laza pár napról van szó... :?

Kaandi nos úgy érzem, hogy én voltam a legszemfülesebb mert én vettem észre a leghamarabb a pelenka nélküli Botit.... szóval a lavinát én indítottam el :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: :lol: :lol: a kis szemfüles! :lol: :lol:

BOgi: ma de.még gyantáztam is.... :lol: :lol:

Még akartam dolgozni,de azt hiszem nem fogok. Megy egy akkora baromság,de legalább tényleg vígjáték!

jó éjt Mindenkinek!!

Kép
kaandi
 
 


Én is akartam kérdezni a mensis dolgot... Nekem múlt hónapban megjött rendesen, most meg görcsölök, elvileg meg fog jönni...

Csajok, nem tudtok vmit Edináékról? Olyan régen volt már!
Gondolom el van foglalva a csajokkal. :)

Kép


Kép
gjéti
 
 


Kaandi :D :D :D nekem is kéne dolgoznom, ha a főnök jó terveket küldött volna és nem a nyomvonaltervet.... :evil:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: nem sikerült, holnap meglátjuk

kaandi: na én is gyantáztam csak fél kiló maradt rajtam a nagy kapkodásban

Kép
budabo
 
 


Millye:
Nem olyan egyszerű itt homeós bogyot beszerezni...bármivel megyek a Bio boltba mindenre azt mondják nincs és nem is ismerik :? Csak azt nem értem akkor miket tartanak ott a polcon?Így mindig tesómat riasztom és ő kiküldi postán :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Gjéti: pusszantalak! (Efe szerelem miatt persze, meg csak úgy is tiszta szeretetből) :D Érettségivel mi a helyzet?

kaandi: de kár én lemaradtam a "Botin nincs pelus?" szériáról. :( Mondjuk én meg sem lepődtem volna azon ha szobatiszta, hisz már a felállással próbálkozik, maholnap meg egyetemre megy és agysebész lesz a drágaságom... :D
Efével ezt a csupaszkodást valahogy nem vállalnám be, annyira rákapott a "szabadon jó pisilés"-re, hogy már csak annyit mondok neki sikkantgatás helyett ha lepisil, hogy "köszönöm fiam, melegben jól jön a zuhany". :D
Ja, Efe súlyát rosszul mondtam, este fürcsi előtt mértünk tegnap: 6750 g. Mindig ez van, már szokom meg, minden hónapban van 2 hét 300 g-os hízással, a többi héten meg jó ha a fele megvan... szerintem növőholdnál jobban növesztjük a bucinkat. :D

Tök jó, úgy nézem minden babának megvan a saját kis specialitása, ki forog, ki magyaráz, ki sikongat, ki kacag, ki szobatiszta ugyebár :lol: ... Na képzeljétek forgás még mindig nem sikerül teljesen de Efe kitalálta, hogy kézzel már nem pálya püfölni, megfogni a dolgokat, ma nekiállt lábbal próbálkozni. :lol:
A kis agyafúrt rájött, hogy a játszi közepén lógó lepkéket kézzel sehogysem éri el, lábbal viszont igen. Ma egész nap ezt gyakorolta, jól ki is fáradt estére. :)

Bogi: én a következő 2 hétben alkalmazkodóképes vagyok, csak Gabival egyeztessetek. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Nálunk ennyire telik a forgásból :D
Kép Kép

Kép Kép Anyával

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


gjéti:nálam is ez a helyzet,de még híre sincs! :?

Zsancy:Nagyon jók a képek!!

elif:a lábazás nálunk is megy ezerrel na meg a pisilés is,anyára persze :lol: :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:01-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

A fotók változatlanul édesek: Zéti Szávával, meg Crocus az extramega úszósapiban király!! :D
Meg a többiek is, csak már nem lapoztam vissza! :)

Zsancy:
Nálunk pont ebből lett az átfordulás!

Gjéti: Ódekár! Viszont, amíg nem nyúlnak hozzád, addig elvileg összejöhet még egy baba, nem? Vagy rosszul emlékszem?

Zetivera:
Még "régen" kérdezted, a csípőt. Esztikéé tutira nem kötött és igen, le lehet nyomni teljesen a térdét. De, ha aggódsz rajta, akkor a gyerekorvosok ezt jól ki tudják szűrni, kérdezz rá nála!

Mensi: Én még mentes, de a dokeszom szerint ide-oda jöhetnek-mehetnek a vérzések. Persze Andrea, ha már megjött és nem védekeztek, akkor akár kistesó is lehet.... :wink: De nem gáz, ha nem áll be szoptatás alatt rendszerbe.

Minitaliért továbbra is irigy, látom mennyire jó hangulatú lehetett!!
(Stelly: Te meg zsírozd le apával, hogy nehogy a héten jöjjön erre, mert sikítok! Laci itthon van és totál be vagyunk táblázva. Már most sutyorogd neki lágy hangon, hogy jövő héééét, jövő hééét, aztán hátha akkor végre! Talán még Hel-t is befűzhetjük... Ő közel van ugyebár... :wink: )

ladmon
 
 


Jó reggelt, szép hetet!

Tegnap este olvastam át a hétvégi termést, és 3 oldalt írtatok! :shock: Hétvégén mindig nagy csönd van, aztán most...
Szóval csak amire emlékszem.

Minitali: Szerdán jön Zsufi, Stellyt és Elifet pedig nagy szeretettel várom szintén! Jönne még valaki? Zsufi délelőtt jönne, többieknek is jó az?
Gabi, Elif és Kaandi minitalijára peidg irigy.irigy, tök jók a képek!
Ad hoc minitalikszervezésére pedig nyitott vagoyk abszolut, itt lakom a Margitsziget mellett, vigyázzatok, minden hétre szervezek egyet! :lol:

Nagytali: 29-ével kezdődő héten mindenkinek minden jó? :shock: Jelöljek ki egy normál és egy esőnapot?
Vidéki Anyuk nem szeretnének csatlakozni? Itt is lehet aludni nálam előtte!

Zsu: Sajnálom az újabb nyavalyát, viszont ez tényleg komoly dolog, és ha csak gyógyszerszedéssel tudod megoldani, akkor szerintem is vesd Magad alá neki... Persze nyilván rossz lenne, ha nem tudnád Bencust szoptatni, de tényleg cél, hogy ohsszútávon megoldódjon a dolog...

Bogi: Apa végül hogy ért haza este?

Hel: Merre csavarogtatok?

Elif: Efe képek továbbra is gyönyörűek, nagy zsivány a Fiú!

Crocus:
Attila nagyon édes az úszóbugyiban!!! Hogy oldod meg az öltözést, ha egyedül mész?

Andus:
Annyira gyönöyrűek!!! Ritkán raksz fel képet Zétiről, mindig annyit változik! És egyre szebb!

Petra
is nagyon édesen próbálkozik az átfordulással! (Nálunk is megy eddig, itt akadunk meg, oldalról már nem megy tovább)

Zsufi: Alvás???

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nekünk szuper volt a hétvégénk, Marcus kicsit sokat lógott a cicin (tegnap 8x :shock: ), asszem neki néha kicsit sok volt a bulizás, de szegénynek szokni kell a lökött szüleit, akik cipelik ide-oda... :oops:
Tegnap délután, mikor hazaértünk, annyira örült, hogy hárman vagyunk végre, és otthon, hogy hangosan sikongatva püfölte a játékait és óriásiakat kacagott, visongatott! :D Meg kellett zabálni.

Néhány kép:

Kép nekünk is megy a lábbal püfölés, ha meguntuk a kezünkkel :)

Kép Olyan okos, hogy könyvet...

Kép És kottát olvas :lol:

Kép És a sört is szereti... :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Bogi, este, éjszaka hogy telt? Bencus beájult a tegnapi nyügi után!

Millye, köszi, szerintem javulóba van a lábam, már nem érzem olyan csomósnak! :roll:

Elif, nagyon ügyi Efe! Az elmúlt héten mi is csak 90g-ot híztunk, előtte viszont 200-at!

Zsancy, nagyon ügyes Petra, szépek a képek! :lol:

Tali, nekem azon a héten elvileg jó, csak Apával kell egyeztetnem!

Julcsi, igazad van, és bele is törődtem, ha szerdáig nem javul, akkor gyógyszer! De ma jobbnak érzem! :)
zsu83
 
 


Julcsi, tök jók a képek! :lol:
zsu83
 
 


Julcsi nagyon jók a képek...irigykedek a hangszerért(nem tudom mi a neve... :oops: én pianninonak nézem de nem vagyok szakértő.De tök jó hogy igy szoktassátok hozzá a kis fickót...apa a Petrának a gitárt szokta odatartani de Petra csak belekapaszkodik a hurokba...

Lenne egy nagy kérdésem lányok...

Petra tegnap egész nap nem kakilt....máskor minden nap van legalább 2db kakis pelus van...este már fájt a pocikája mert a szelek is zavarták,kis lázmérőzés segített, de a kaki sehol,azóta se....mit szoktattok szoruláskor csinálni aha pl a lázmérőzés se segít?Én nem igen tudom mert nálunk ilyen probléma nem volt.JA még a cukros kamillát tudom.Mikor gondoljak nagyon rosszra?Lehet hülyének néztek de nagyon félek nem ám valami komoly.

A másik hogy képzeljétek el nem akarja elfogadni a cicit :cry: legalábbis nem olyan intenzíven mint eddig...tegnap is egy evés kb 45percbe telet...máskor meg 10perc és vége.A bal cickot szinte elutasítsa,igaz azzal soha nem volt jobba..valahogy nem jó neki.De a jobbat azt "szerette"de tegnap is meg ma is azt csinálja hogy 2belesziv elforog ,beszél, nevet,gondol egyet, beleszív még kettőt és ismét mással van elfoglalva...és szinte csak nyammog a cicin...Ja de a cicizést nálunk semmi se zavarja meg,az egy külön szertartás...nincs tv,rádió se semmi...ami zavarhatná
Mitől lehet ez?Nem jó az én tejem, vagy a cicimmel van problémája?

Ja a kakai letudva,és a pelus csere is :D kaptam egy akkora meglepít :shock: hogy a zuhannyal kellet lemosnom a popot :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket, szerintem is jól áll a fiamnak a brazilos úszófelszerelés, pláne hogy kicsit nagy rá 8) (majd belenő)

Kaandi: Igen a monori uszodába járunk, kedden, meg szombaton vannak foglalkozások. A honlap címe, ahol megtalálod www.andiuszi.hu

Julcsi: Hát igen, az öltöztetés a legmacerásabb. Vannak akik úgy csinálják, hogy apa megy a medencébe a gyerekkel, a mama meg öltöztet. Amúgy próbálnak jó körülményeket biztosítani, adnak pelenkázó lapot, meg van járóka ahova be tudod tenni a gyereket, amíg átöltözöl. Meg van ott egy segítő, aki apróbb dolgokban ki tud segíteni. De szombaton elég sokan voltak, akkor szűkös kicsit az öltöző, meg a járóka is foglalt, úgyhogy mi majd inkább keddenként reggel járunk. Mondjuk ezen a héten végig zárva az uszoda éves karbantartás miatt. Nem is baj, mert egy kicsit megtaknyosodtam, a gyerek meg szerintem berekedt. Elvittem a dokihoz, de nem talált nála semmit, pedig a szopival megint gondjaink vannak, mintha fájna neki közbe valami. Tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a baj :cry:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ja, és Julcsi szerintem sem lehet elég korán kezdeni a zenetanulást :wink: Aranyos a Marci nagyon!

Zsancy: Nem lehet, hogy most kezd majd Petra kicsit visszavenni a kajálásból? Ha mosolyog közben, meg bohóckodik nincs semmi baj! Sajnos nálunk most az megy, hogy kiköpdösi a cicit, de sír utána :cry: Vagy kevés a tejci, vagy fáj valamije (esetleg a füle) :?: :?: :?:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ladmon, a héten tuti nem, mert holnap megy Tomi valami hülye tréningre a Balcsira, péntekig tart :? négy napig kettesben leszünk Adrival, már előre aggódom... már nem merek mondani semmit, mert mindig mondja, hogy majd jövő héten, aztán látod, még mindig nem...

Julcsi, anyu beígérkezett, hogy jönnek nagymamámmal szerdán vagy csütörtökön, még nem tudom, melyik, ha kitalálja, szólok persze. (persze ki variál az időponttal szerinted? a dolgozó nő? a gyereket nevelő? neeeeem, a nyugdíjas, aki egyébként otthon ül egész nap.....................)

Átfordulás: hasról hátra se mindig jön össze, hátról meg még oldalra se tudunk forogni, nemhogy hasra. Viszont a szókincsünk nagyon komolyan fejlődik - be nem áll a kis szája egész nap, megy a berregés, gurgulázás, sikongatás, hejjőejő, agú, egí, leö és társaik :D ahogy formázgatja hozzá a kis száját - imádnivaló :D akartam levideózni, de valami furcsa tűzfal van a gyerekben: meglátja a fotógépet, és lefagy. Majd meg kell próbáljam valahogy álcázni, hogy videózok :lol:
Ja és hangos kacagásban is volt előrelépés, a pocak- és talppuszilgatás a hétvégén olyan édibédi röhögésbe fulladt többször is, hogy teljesen elérzékenyültem, könnybelábadt szemmel és letörölhetetlen vigyorral futkoztam Tomi után a lakásban, hogy hallottad?hallottad, milyen imádnivaló? (hasonló feeling volt, mint mikor megszületett, és meghallottam a kis macskanyávogást :D - akkor is ennyit bírtam kinyögni Tominak, hogy hallottad?ez a mi kislányunk!)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsancy/Crocus, nem is rég Zsu is írta, meg Andus is, hogy náluk is van, hogy nem hajlandók a babik szopizni. Adri is csinál néha olyat, hogy vagy egyáltalán nem érdekli a cici (másfele nézeget, meg dumál, meg nevetgél inkább, max egyet-kettőt kegyeskedik szívni), vagy ami még rosszabb, ha a közelébe kerül, ordítani kezd, mintha az valami szörnyű dolog lenne. Nekem ez nagyon szarul esik, és szoktam olyanokra gondolni, hogy biztos nem jó a cicim/tejem, egyébként se szeret a gyerek, és biztos tökbéna vagyok, hogy nem megy a szoptatás... aztán mikor meg minden oké, rájövök, hogy valószínűleg szimplán a kisbabáknak se mindig egyforma az étvágya, annyi volt, hogy épp nem volt kedve/étvágya enni.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Most jöttünk meg az egyelőre utolsó oltásról, csak 1 szuri volt, mert már megkapta mindkét prevenart. VOlt egy kis szisssz, de aztán ivott egy kis vizecskét, megnyugodott, túl vagyunk rajta. Most meg alszik az sem zavarja, h lassan éhes lehet, fél 7 óta fent volt. De azt hiszem a biztonság kedvéért adok neki egy fél kúpot ha felkelt. Annyira félek a kúptól, mindig kijön 5 percen belül.
Ja és megmérték 8160 g volt, a hossz kimaradt.... :cry: 900g hízás volt máj. 4.-e óta, 5 hét azt hiszem... :lol: :lol:
Holnaptól meg elkezdünk krumpli főzit is enni, meglátjuk h alakul,a többi meg szopi lesz, na meg itt van ugye amit vettem a müllerbe tejpép,szóval van kaja bőven! :lol: :lol: ritkán kap majd azt is!

Andus, h mennyira hasonlítanak a gyerekek egymásra!!! Tényleg nagyon szépek! Legközelebb gyere Te is a kvóba!! Munka??? Én még szórakozok egy kicsit, na meg itt a többi.... :cry: :cry: folyamatos meló brrr :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?