Új privát üzeneted érkezett!

Boldog félévet Daniknak!!!!

KépKép
jurmine

manna. mennyi sinlachoz, mennyi vizet keversz?szopi elott vagy utan adod?

KépKép
KépKép
mush589

ma kellett sajna potlast adnunk neki. :cry: le-fel ugralt a cicirol tobb, mint fel orat es nagyon nyuglodott. apa melegitett 100ml tejet, ebbol 80-at bepuszilt. majd 5 percet enekltem neki es elaludt.
lehet nem volt eleg tejci. ma alig ittam, nagyon jo indulattal 1 litert egesz nap... :oops: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Daniknak boldog fél évet kívánok!

Gabi! Kiskoboldod vagány a fermerszerelésében! :lol:

Mush! Kincső tündéri. Megmutattam a fiaimnak! :lol:

Hoztam a pár napja megígért képeket az autosülésről.

Kép autóban bekötve ülő pozicióban

Kép autóban bekötve döntött pozicióban

Mush! A második képnél látszik, ahogy az ülés előre csúszik, úgy tud a háttámla dőlni

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ja és ezt a döntést én az első ülésről egy mozdulattal meg tudom csinálni, ha a gyerkőc elaludt.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Verzso: akartam már egy dolgot tőled kérdezni, de mindig elfelejtem! :? :? Tehát azt beszélgettük apával, hogy legközelebb (kb. 2 hét múlva) Kecskemétre mennénk el kirándulni. Már ezer éve nem voltunk. Van ott valami hely ahol van szoptatós "részleg"? Malomban???

Enikő: tudom már egyszer beraktad hogy milyen márkájú ez az ülés, de leírnád mégegyszer????!!! Én is ilyenben gondolkodom, bár mivel Márton nem egy hórihorgas gyerkőc, így egy ideig jó lesz a hordozó is!!! Köszi! :lol:
Vendég

Enikő: pont ilyesmi ülést néztünk ma a Minimanóban :) (bár őszig még mi is ráérünk)

És néhány mai kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: édesek vagytok!!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabi! Az a kullancsriasztó...háááát....nem tom. Attól, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz, attól nem tuti, hogy ártalmatlan. (én pl allergiás vagyok a citromolajra, ami ebben is van, és nem kicsit, nagyon.)
[quote]I írta:llóolajokra érzékenyek ne használják,
Köszi!

[quote]z írta:oldi. mivel ha velunk alszik a mano, akkor az oldalamon fekszem ugyanabban a pozban orakon at, es neha eleg kenyelmetlen. arreb nem tudok menni, mert akkor kiesek az agybol...

Musi! De hát miért nem fordulsz meg néha-néha?

[quote]l írta:ehet nem volt eleg tejci. ma alig ittam, nagyon jo indulattal 1 litert egesz nap...

Irgum-burgum!

Gabi! Kobi csúcs, az utolsó képen főleg! Hannának is van ilyen sün labdája, csak nagyobb, bibibíí!;)

Kép
zölddisznó

Mush: 150 ml vízbe 3-4 evőkanállal szoktam rakni, és ezt cumisüvegből cupákolja be.

Kubu: Anyukád és apukád :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mannababoca

Mostanában azért jövök kevesebbet, mert beindult a szomszéd lakás átalakítási projekt ezerrel. Rajzolok, katalógusokat bújok, na meg az internetet. Közben persze péntekenként meló....most hétvégén meg itt van anyósom. :evil:

Persze újra kiborított.

Könyörögni kellett, hogy jöjjön fel Pestre. Ok. Aztán megbeszéltük, hogy ma délután találkozunk a belvárosban, fesztivákozunk, zenét hallgatunk, a könyhéten nézelődünk. Összeszedelőcködünk, lemegyünk, kipakolom Domit sétálunk. Felhívja a párom, mire közli, hogy ő nem jön. :shock: Otthon maradt egy üres lakásban a másik fiánál. Egész délután. :shock: :shock: Naaaaa, deeeee miért nem??? Lécci lécci. CSAK. :shock: csak bazmeg. De hááááát meg volt beszélve, meg itt van az egész család (enyimék is). NEM. CSAK.

Szóval este 9kor a program után elmentünk érte, hogy akkor jöjjön fel hozzánk (Hülye barmok vagyunk.) Feljött. A kocsiban meg sem szólalt, hozzám nem szólt. Domit mucurgálja ezerrel, behajol a hordozóba és suttog neki, úgy hívja Egon. Itt volt negyed 12-ig. A fia meg itt jópofizik neki, miután elcseszte az egész délutánomat, mivel a férjemhez nem lehetett hozzászólni, úgy megbántotta. Ha most lenne f...szom, tele lenne.

Kép
mannababoca

Manna! Áááááááááááááááááááááááááá, bacca meg a maci!

Kép
zölddisznó

Manna! Sajnálom az el.....ett napodat! Muszáj párodnak erőltetni az annya látogatását? Ha nem akar hozzátok menni, üljön otthon!
Mekkora lesz így a lakás?
Én is ugyan ezt csinálom mint te! És még állandóan beszerzési úton vagyunk. De mostmár látom a végét! :lol: A bútorokat megrendeltem, színeket kiválasztottam, a burkolás meg épp most folyik.
Nekem sajnos nem lesz gardrobszobám! :cry: De majd legközelebb! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok,itt nyúzott sarmi! :lol:
Elmentünk tegnap mégis a lakodalomba...marha jó volt,de vacsi után hazajöttünk,a gyerekeimre tesóm vigyázott.Éjjel értünk haza az alvó gyerekeket csak átpakoltunk a kocsiból az ágyukba.
Apa még fekszik,és jajjgat... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zoldi. amikor felebred a bebi, akkor helycseres tamadas van, de en hason tudok igazan pihenni. viszont a bebi, amikor felebred cicizni akar, igy azt csak oldalt. amig eszik en is visszaalszom, aztan mikor ujra felebredek, es megprobalok arreb evickelni a bebi rogton felebred, ha nem is abban a masod percben, de 5 percen belul tuti. olyankor konnyebb, mikor apa a masik szobaban alszik, de nem akar. :cry:
ja es ennek tetejebe meg a balcsipom is faj. ezt is mondtam a dokinak. szerintem ott van vmi izuleti problema, mert amugy tudom mozgatni rendesen, az nem okoz fajdalmat, csak amikor fekszem azon az oldalon.

sarmi. kiraly hogy jo volt a buli. mi szombaton megyunk, de csak az ebedre, a bulit kihagyjuk.

manna. anyos! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Manna! Az egyik festékboltnak van fent az interneten egy oldala, ahol ki lehet választani a festékeket és megnézni a falon, plafonon. Ha esetleg nem ismered szivesen belinkelem. Nagyon jól látszik a szoba hangulata, könnyebb vele a festékek színét kiválasztani.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nyúzottsarmi, Fájósnemmoccanómusi! Csatlakozom a nyonyók táborához...lányom (is) menstruál...éjjel 8* kelt, ebből 3* szopizott. Gonosz törp!
Bekötöttem egy koffeininfúziót :)

Viszont nyertem vaterán egy hintát hatezeré', jeeeee!

Enikő! Linkeeeeeld! Minket is érdekelne.

Kép
zölddisznó

Enikő: Jóóóó, linkeld be lécci.

Az átalakítással kapunk még egy szobát, egy fürdőt és egy tárolót, valamint jóval nagyobb lesz a nappali. Nagyjából már a fejemben van az elképzelés, de persze válság ide vagy oda, minden rohadt drága. (Persze anyós meg sem nézte az új kecót....pedig itt van mellettünk... :shock: )

Anyós dolgot én sem erőltetném, de a fia persze jól meg lett nevelve ilyen téren. Ha egyszer az életben ilyen módon fogok viselkedni a fiammal és az nem szól vissza nekem, hogy anya HALLLÓ!, akkor tudni fogom, hogy nagy a baj. Ha nem tudnám, szóljatok! Nem lehet úgy állni egy emberhez, hogy az nem tud hibázni, nem tud megbántani, bármit tesz, mi kérjünk elnézést, és örüljünk annak a pár lopott órának, amikor nem baromi szar a kedve és esetleg feltesz két kérdést az életünkkel kapcsolatban. Én ezt a színjátékot nem tudom csinálni, tegnap este meg is mondtam, persze össze is vesztünk. Biztosan sok rossz tulajdonságom van, de nagyon - talán már túl sarkosan is - őszinte, megmondó, és szeretni nagyon tudó ember vagyok, ha ezt akarja kiirtani belőlem a párom, azzal, hogy szerepet kell játszanom, saját magamat fogom megutálni. És ha te nem vagy egy egész, ketten sem lehettek azok. :(

Kép
mannababoca

Zöldi: Brühühühü. Akkor tessék nyáladzó szerelmes filmeket nézni együtt, ágyból, csokival és zsepivel felszerelve. :D

Kép
mannababoca

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Daniknak utólag is Boldog fordulót!!!

Enikőőőőő, köszi a festékes tippet :D Huu, Ti már a burkolónál jártok? De szuper jó, én most anyumék uj kecójának a felujitását navigálom, és nálunk per pillanat szét van verve a lakás, holnap jön a burkoló, de még egyenlőre betonozás, pult épités, stb, pedig már jo lenne valami látványos, mert 2 hét mulva költözni kell. :shock: Volt a héten olyan nap, amikor heten dolgoztak egyszerre, szoval reméljük tényleg befejezik időben.
Ja, szerdán megint megyek Pécelre :D Már tudom kb merre lesztek, nekünk a family a főut másik oldalán lakik.

Egyébként tök jo, anyáék ide költöznek velünk szembe, és Halleluja, végre fogok tudni járni tornázni is..csak átsétálunk, Mini marad, én meg mehetek végre mozogni mert Q el vagyok tunyulva és nagyon nyomaszt.

Manna, hivtál pénteken, énmeg vissza, mikor megyünk valami programra? Bár tudom milyen buli a kecó project.. :shock:
Anyós :evil: Én nem is értem mi van a nagymamákkal, nemhogy repdesnének, hogy unoka meg minden. Vagy az a bajuk, hogy valaki kisajátitja a fiukat? (Sajna nekem nincs anyósom, nem is tudom elképzelni a szitut)

Musi, megnéztem a zsiráfos cumit, na itthon ezt még nem láttam, MAMbol vettem zsiráfos cumiláncot :D

Sarmi, lett valami eredménye a furcsa kakinak? Fogacska? Mini Laja 3-4 napja napjában többször kakil, és olyan furcsát....nem is mindig mennyiséget...nem tudom...ez a fogtól lenne? Mert gondoltam még hogy a 2es tápitól, de védőnéni teljesen cáfolta, szerinte fog.
Lyndee, nálatok is furi kaki volt a fog előtt ha jol emléxem... mennyi ideig?

Gabi, nagyon édesek vagytok, a végén nálatok is van egy rakat ömlesztett játék, és szabad foglalkozás? Akkor mentek most majd még hogy Kobinak ennyire tetszett?

Kép
Kép
zsiraf8

gabi. nagyon edesek vagytok.
ujra probaltam az itatonkat. azt is harapni kell, nem szivni. :lol:

eniko. koszi a fotokat!

zoldi. asszem megyek en is bekotom!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Daniknak boldog fél éves szülinapot!

Ezt találtam, ha valakit érdekel még etetőszék:
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.php?shop_id=8881&cikk=zsirafpepe

Manna! Ezek az anyósok! :twisted:

Mi tegnap voltunk sogórnőméknél, volt egy kis buli, (50 fő) szegény Gergő 2* is sírva fakadt, mert anyósék úgy lerohanták, kikapták a kezemből és az éles hangjukkal magyaráztak. Aztán meg volt sértődve, hogy miért nem szereti a gyerek. Főleg, hogy ő is tök ritkán látja.
Holnap meg jön a másik sogórnőm, már előre félek tőle, nagyon fura csaj. 35 éves, tök egyedül van. Egy hajón dolgozik és tök lenéz minket, mert nem keresünk olyan k*a jól, mint ő. (De mi boldogok vagyunk). Páromnak meg adott 50 e Ft-ot szülinapjára, hát ezt biztos nem csak úgy adta. Mindig fukar volt, ez nem jellemző rá.

Kép
Kép
Kép
erika26

lázra mit vehetek be sztetek?
rubophen van itthon..

Kép
andy30

Helló Csajok!

Voltatok szavazni??? Mi vittük magunkkal Zsófit is, nagy sikert aratott a kiscsaj. :-D

Andy!
Rupothen mehet.

Gabi!
Nagyon szépek vagytok Kiskobolddal! A közös kép nagyon tetszik!

Mush!
Tessék vedelniiiiiiiii!!!!

Manna!
Az kiderült, hogy anyósodnak mi fáj, hogy így viselkedik veled/veletek? Haragszik valamiért vagy csak alapból ilyen "kedves"?

Zsiri!
Zsófi is furát kakil 2 napja. Tök sűrű az állaga és szinte minden pelusban van kaksi, de nagyon kevés. Én az alma rovására írom. Most kevés alma/sok őszi kompozíció megy. Nekünk a fogacskák előtt nem volt fura kaki.

Zöldi!
Gonosz Hannád! 8-szor kelt? Durva! Ez még a mi rekordjainkat is megdönti!!!

Boldog fél évet az érintetteknek!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!!

Gabi:köszi a tippet kullancs ügyben.jaj de nagyon jók a képek.Nekem is a "ketten" kép tetszik a legjobban :lol: :lol:

Manna:anyós...pfffffffffffff :evil: :evil: :evil: durva.
Jaj de jó nektek hogy építkeztek :D

Zöldi:Hanna nem semmi,fura lehetett ennyiszer felkelni :roll:

Zsiráf:mit jelent hogy fura kaki?miben fura?Olinak is van néha ilyen "fura" kakija,van h alig van a pelusban vmi van h büdi,van h tök normális,van h nyálkás,zöld...amit el lehet képzelni!!nem értem

de tegnap meg ma adtam neki almalevet,két három kanállal,és ma reggelre a kakijában voltak apró fekete vmik,meg most du is.Ilyen még nem volt.Ez mitől lehet?kicsit zavar...lehet az almától?

solya051020
Káld

Andy:mehet a rubofhen!!megfáztál????

solya051020
Káld

Zsiráf:most olvasom h vettél zsiráfos cumiláncot.basszus ha ezt tudom akkor nem kellett volna venned mert nekem(Olinak) olyanunk van,és mi már nem cumizunk...és neked adtam volna :roll:
esetleg vkinek nem kell?szívesen oda adom ne álljon nálunk feleslegesen mikor nem is használjuk...
mindjárt dobok róla dobok róla fotót

solya051020
Káld

na ez lenne az,bocsi nem is lánc.... :oops: :oops: :lol:

Kép

solya051020
Káld

Vera:bingóóó :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Solya nekem kellene, ha még nincs jelentkező!
Írd meg mennyi és utalok!

Remélem jól vagytok! Betegek gyógyulnak!

Nekem pokolian fáj a fejem, tiszta bolond idő van, előbb söpört végig egy zápor nálunk...

Berni mi is voltunk Danival, hát itt is nagy sikert aratott..., az bizottság elnöke a szomszédasszonyunk, így amíg én ikszelte, ő vigyázott Danira!

Nagyon köszi az érintett nevében a köszöntést!
Majd rakok képet a tortáról (állati fini lett), és megy a repect is a helyére!

Kép

Kép
dcili81

Cili:ne hari de Vera előbb jelzett :roll:

Jaj boldog Fél évet Danidnak utólag is

solya051020
Káld

Vera:küldjél akkor légyszi címet ahova küldhetem.holnap fel is adom

solya051020
Káld

nekem sok más van felsleges. ideírom.amúgy kuponok:

Nah akkor sorolom.

juni 30-asok

energizer
johnson's baby fürdető
babylove popsitörlő
humana babavíz
pampers pelus
babylove melltartóbetét
laktoherb szoptatós tea ingyéé
manner babapiskóta
avent itató pohár
Johnson‘s baby pelenka kiütés ellen
Gabi lanolinos krém vagy púder
Gabi mosópor
alverde baby bio ápoló krém

és akkor az augba lejárók ezek mind 25% kedv.

Esprit
Max factor ajakrúzs
sensodyne fogkrém
colgate max fresh fogkrém
iWhite fogfehérítő szett
perl weiss fogfehérítő gél vagy krém
béres porcerő tabletta
Johnson‘s baby hidratáló fürdető
libresse
zewa delux wc papír
kleenex nedves toalet papír
aloe vera spray vagy gél
carnation sarok bőrsimító krém
neutrogena lábkrém
foly. tomi kristály
garnier mineral izzadásgátló spray

és van szept 30-ig is pár

libero up&go
nivea intim mosakodó gél
johnson's testápoló
szintén csak ez babaolaj
baba testápoló
babylove tápszer 3 féle
milupa jóéjt tápszer

hát ennyi

harivera
Budapest XXI. kerület

Zöldi, Hanna nem semmi, ennyiszer kelni... részvétem!

Gaby nagyon édesek vagytok Kobival! Édesek a fülei... :D :D :D

Fura kaka nekünk is van, de nem is csodálom..., amit eszik, meg a fog...

Ma húslevest főztem fasírt volt petrezselymes újkrumplival vegyes salátával, és a torta (azt spec tegnap megcsináltam, meg még Sport szeletet is)

Kép

Kép
dcili81

Semmi baj!

Vera ezek a kuponok hol válthatóak be?

Solya köszi!

Kép

Kép
dcili81

Vera nincs mit

Hát kuponjaim nekem is vannak amiket nem fogok beváltani(Vera,lopom az ötleted ha nem baj)akkor én is felpakolom őket ide :wink: de sztem nem most majd este mert a két ördögfióka hiányol :lol: :lol:

solya051020
Káld

A Johnson's-okat megkaphatnám?
A Gabit, meg a folyékony Tomit?

Kép

Kép
dcili81

hát bakker nemtom mi bajom.
lehet mellgyulladásom van vagyis az lenne a legjobb ha "csak" annyi lenne.
reggel óta 37,5 (tudom nem sok de nálam ez is sok mert abszolut nem vok lázas tipus ha 38főlé megy már téleg nagy baj van) a rubophen se vitte le, végtagfájdalmaim vannak csak feküdnék és mivel a jobb mellem alul fáj tegnap óta azért gondolom h összefügghet mert más tünetem nincs. apám szerint ha influenza lenne annak más tüneeti is lennének. v ha anyámtol kaptam volna el vmit akkor is, mert neki fáj az alhasa is nekem meg nem (koppkopp).

csak ah olvasom a mellgyulladás NAGY fájdalommal jár v nem biztos? nekem ugyanis nem fáj csak ha hozzáérek és csak egy kis foltban. viszont még csomót se tok tapintani esetleg mintha mélyen lenne vmi de nem biztos...kicsit rózsaszin is ott de nemtom h azért-e már mert folyton fogdosom (apa szerint azért) igaz az előbb kipróbáltam h egy órán keresztül nem nyultam oda és igy is rózsaszines.

van ebben a témában tapastzalatotok v véleményetek?

remélem nem fertőző téleg mert nagyon félek h Regi elkap vmit...:(

andy

ja és már 2órája alszik :roll: az előbb megnéztem a homlokát, de nem meleg. csak mert nála 1óra a max nappal... lehet az időjárás miatt

Kép
andy30

Köszi Enikő!

http://www.worqx.com/color/palette.htm

Én meg ezt nektek! :)

Zsiráfom! Hanyagolsz? Irgum, sőt burgum.

Letettük alsó állásba a kiságy fenekét...egy ismerősöm bébije hat és fél hónaposan felállt. Addig semmi, egy hét leforgása alatt elkezdett forogni, kúszni, mászni, és felállni.

[quote]Z írta:öldi!
Gonosz Hannád! 8-szor kelt? Durva! Ez még a mi rekordjainkat is megdönti!!!

Berni! Mosdtam is neki éjjel - úgy a 6. keléskor - hogy ha nem találok legalább egy fogat reggel, akkor nincs bocsánat! ...volt...nem fog, bocsánat.

Kép
zölddisznó

Vera írtam privit!

Kép

Kép
dcili81

vera és biztos h az is mellgyuszi volt?

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X