Új privát üzeneted érkezett!

musi: lemaradtam. miért kell kendő a nyakába? az előke helyett van v csak disznek?
a fürdőruhás kép eszméletlen jóóó:):)
ja és már igy ül????
útlevélkép: :lol: :lol:
ja és nagyon apára hasonlit ez a lányzó

anya: üdv!!:)

gabi kristóf se semmi vagyány hapi:)

sarmi gratula! részleteket majd irj

Kép
andy30

Sziasztok Mindenki,

Féléveseknek boldog félévest, hófordulósoknak boldog hófordulót.

Mártinak és Bocinak utólag boldog boooldog születésnapot.

Berni,
A sterilizálást én (is) azért kérdeztem mert ciki nem ciki de hát ööö izé én nem napi rendszerességgel sterilizálok. Hetente 1x csak.

Verzso,
Köszönöm szépen a pontos tájékoztatást a keriszülőkre vonatkozóan.

Trombi,
Milyen lett a hajad ?

Jurmine,
Jobbulást.

Enikő,
Szép a ház nagyon.

Vera,
Nagyon szépek vagytok.

Erika,
Döbbenet hogy milyen emberek vannak.

Andy,
Anyudnak jobbulást.

Gabi,
Amit kinéztél etetőszék az pont a szülőfalumban van. Ha valakinek kell az üzlet címe: let me know.

Bébic,
Jó 7végét Nektek.

Enikő,
Ok ok hogy 18 de miért kellett elárulni h nagykorú lettem ? :D

Sarmon,
Nővérnek hatalmas gratula.

Cili,
Köszönjük a süteményt, talán későn nyitottam ki az ablakot és a fényposta este nem üzemel…de nem jött semmi.

Aida,
Welcome back, tápikészítés hasonlóan mint jurmine.

Boci,
Köszi a linket, nagyon jó kis csapat.

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

zoldi. mar napok ota akarom kerdezni:
hogy van ez a kisteso projekt a szoptatas szempontjabol? abba kell hagyni mielott ujra babat var az ember? nagyobb az eselye a vetelesnek, ha nem?

KépKép
KépKép
mush589

ma vizsgáztam, ezért nem voltam gépközelben. 5-6 között voltam bent, szokás szerint az éjszakát végigtanultam illetve ma is ami még belefért.
este hazajöttem a suliból és picit elszomorodtam mert a szüleim még nem hívtak fel, ezt látta a párom és írt egy sms-t apukámnak (talán nem kellett volna) h jó estét kívánok, van itt egy születésnapos aki nagyon örülne ha felköszöntenék. közben apa hívott és felköszöntött (nem tudom h az sms hatására) majd mondtam szomorúan hogy miért csak most hívott, mondta h jobb később mint soha, erre mondtam hogy ja végülis tavaly sem köszöntöttek fel (ajándékilag). Ezután elköszöntünk majd visszahívott mert meglátta az sms-t és mérhetetlenül dühös volt és mondta h ezt nem kellett volna a páromnak....
szóval ez volt életem legszarabb születésnapja, jó sokat sírtam nagyon kiborultam, ja és anyám fel sem hívott....
bocsánat hogy már megint itt, és én és csak panaszkodom

kubuspace

próbálom apát rábeszélni hogy menjünk ki vasárnap bécsbe, egy jó kis kirándulás hmmmm meglátjuk sikerül e

kubuspace

[quote] írta:n azt olvastam most, hogy sárga kaját (répa, sütőtök) 1 héten csak 2x szabad. Erről ki, mit tud?

Zsörmi! Felejtős! Max. kínai piacon jobban tud majd alkudni ;)

[quote]3 írta: kerekűre írtam utána, hogy szerintem instabil, nekem hiába a fizika, győzött a próba!

Milyen irányba billeg?

[quote]8 írta: fiola????? Bakker, az már nem vérvétel ,hanem véradás! Nekem eddig 5 volt a max., de attól is kész voltam....

Gabi! Nekem a várandóság alatt havi 12 fiola...

Kép
zölddisznó

Sarmitesó! Gratula!

[quote] írta:s azt hogyan, hogy NE harapjon rá....a cicire.... Kicsi fiam mostanság előszeretettel edzi a 2 szem fogacskáját az én mellbimbóimon.....nem kellemes...ha meg rászólok, akkorát vigyorog, hogy én is elkezdek nevetni és ennyit a nevelési szándékról.....
Egyéb ötlet?

Azért nem szabad nevetni ilyenkor rajta, mert azt hiszi, hogy ez neked is tetszik, mert humoros, vagyis játék...így hát tovább csinálja.
Egy határozott NEM-et kell mondani, és kivenni a szájából, amint lehet.
Ha a foga hozzáér a melledhez, akkoor amúgy sem szopik, mert azt csak úgy lehet, ha a nyelve a foga előtt van.

Kép
zölddisznó

kubu. remelem el tudtok menni Becsbe holnap. Rad ferne egy kis kikapcsolodas es a vasarlas, csvargas boldogsaga! :lol: 8)

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. en egyszer szoltam Kincsore ilyen hatarozott nemmel, amikor levette a szemuvegem. es tuti ertette, mert legorbult a szaja es elkezdett sirni. :oops:
szerencsere cicit meg csak parszor harapot, de neki meg nincs foga. akkor egy AUUU val el tudtam intezni.

KépKép
KépKép
mush589

andy. az elozo oldalon irtam hogy meg nem ul igy, csak kapaszkodott.
kendo. eloke helyett van.

mindenkinek koszonom a dicsereteket!

KépKép
KépKép
mush589

en naponta sterilizalom a cumikat! 8db van forgalomban. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

[quote]Z írta:öldi: ha nem felejted el, muti meg Hanna napszemcsijét, amiről beszéltél (puha szárú és talán pántos is, ha jól emlékszem ) és azt is lécci, hogy honnan van

Gabi! Decathlon, 1790.- (asszem), és puha mindenhol, ogen, pántja is van:

Kép

...és nyakpárna is van rajta!

Kép
zölddisznó

Van fiús színben is!

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:oldi. mar napok ota akarom kerdezni:
hogy van ez a kisteso projekt a szoptatas szempontjabol? abba kell hagyni mielott ujra babat var az ember? nagyobb az eselye a vetelesnek, ha nem?

Elvileg tehetsz babás szopi alatt is, csak kisebb a foganás esélye (hormonális okok miatt; az LH - tejelválasztást serkentő hormon - emelkedett szintje csökenti a progeszteronszintet, ami a megtapadást és a terhesség fennmaradását támogatja) Okozhat görcsöt - így vetélést is - a szopi, de csak pár százalékkal növeli az esélyt.
Szóval szerintem hajrá!

Kubu! Basszus! Igenis ISTEN ÉLTESSEN JÓ SOKÁIG! Szüleidnek meg túró a fülébe!

Kép
zölddisznó

Ki kérdezte, hogy mennyi volt a ruha összesen? Írtam, hogy csak ma jövünk vissza Pestre, hogy meg tudjam nézni...már itt vagyunk!;)

Kép
zölddisznó

Zöldi,

asszem hétvégén Marcit meglepem egy napszemcsivel.

Remélem mindenkinek feltűnik hogy a vonalzóm megváltozott. Tegnap még 21 nap until vizsgák vége nos ez örömmel tájékoztatlak Benneteket hogy 11 napra módosult. Hogy miért is ???
Hát azért mert a tegnapi jogvizsgám 3-as lett. Nem fanatic a nő h tegnap este még 60 dogát kijavított.

Szóval köszönöm mindenkinek a drukkokat a támogatást.

nem tudok aludni, sokat gondolkoztam, forgolódtam, várom h felébredjenek a fiúk:
Marci azért h megölelgessem és megköszönjem neki hogy segít tanulni
Apát azért h megölelgessem és bocsánatot kérjek tőle, mert összevesztünk tegnap este, (hmmm ez új dolog az életünkben, legalább valamit "kaptam" az ősöktől)

kubuspace

Jó reggelt Csajok!

Apa egy Szent!!! Zsófi hajnali 3/4 5-kor kelt (mostanában ez tök természetes nála). Apa tápot csinált, megetettem Zsófit, majd ment a bulizás hármasban a nagyágyban. Aztán én elfordultam és elaludtam. :-D 3/4 8-kor arra ébredtem, hogy Zsófi az ágyában alszik, Apa meg reggelit készít. Annyira jó volt, hogy alhattam még egy kicsit!!! :-D Ja és délelőtt is Apa-lánya progi lesz, megyek fodrászhoz!!!

Mush!
Hát ez a fürdőrucis-napszemcsis kép valami eszetlen jó! :-D Ja és az útlevélhez készült fotók is nagyon mókásak. :-D Köszi a MAM-os linket, már értem! 8 cumi??? Áááááááá....

Gabi!
Koboldod nagyon dögös a farmerszerkóban!

Zöldi!
Hannád is hozza a formáját! :-D Az a cumi nem szorít neki????

Kubu!
Nagyon sajnálom, hogy a szüleid így elszúrták a szülinapod! Próbálj meg a saját kis családod koncentrálni és nekik örülni!!! Vizsgádhoz meg gratula! Már nincs sok hátra!!!

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Na, Berni látszik, hogy egy napon születtek a csemetéink! Mostanában Huni is felébred 1/4 5 és 3/4 5 között. Viszont hozzá hiába kelne fel apa, mert én még szoptatok, úgyhogy mindenképp enyém a feladat. Viszont kajcsi után szerencsére azonnal visszaalszik, ma 7.40-kor keltünk fel (hétközben negyed 7-kor kelek, úgyhogy ez most egy fokkal jobb volt).

Mush! Nekem is nagyon tetszik a fürdőrucis kép! Igazi kis topmodell!

Gabi! Vigyázzatok erre a vagyány csávóra! Szét fogják kapni a nők! :lol:

Kubu! Nem igazán értem a szüleidet! Tudom, sovány vigasz és nem ér fel a szülői szeretettel az, amit mi tudunk adni neked, de ne feledd, itt vagyunk!!! És hát ott a szerető férjed, a gyönyörű kisfiad és talán hoz még a sors az életetekbe másik csodát!

Itt elég szar idő van, tiszta felhős az ég. Ma piac, takarítás, főzés, mosás-vasalás, holnap passz. Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt mindenkinek!

Kubu: köszi! Gratuálok a sikeres vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy!!!!! Drukkolok a bécsi programot illetően, megérdemelnéd ám! Vizsgák után lementek Balcsira és fel sem jöttök nyár végéig?

Berni: milyen jó dolga van itt valakinek!!!!!

Zöldi: oldalra megborul. Hanna nagyon vagány :lol: és köszi a nyakpárnás képet!

Mush: aranyos Sophie! Kár, hogy apa csak ilyen keveset jön, ha jön egyátalán :( Az a játszó sarok az milyen?

KépKép
jurmine

Laura: Nem vagy fáradt?

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Laura:
jó az avatarképed! :lol:

Kubu:
köszi! Sajnálom, hogy ilyen szomorú szülinapod volt! :cry: Szerintem nyugodtan leirhatod a bánatod ide, nem hiszem, hogy valakit zavarna, vagy haragudna e miatt!Küldök egy nagy virtuális ölelést! :lol: Remélem ma már jobb a kedved! :lol:

Aida:
de jó. hogy jelentkeztél!
Szomorú, hogy nemcsak,hogy nem állt ki mellettetek, hanem még idegesit is a volt párod.De mit remél ezzel?

Mush:
NAGGYON vagány csajszi Kincső! Én szivesen kölcsönöznék neked járókát, mert nekünk kettő van, de kicsit messze lakunk Budapesttől. :cry:

Gabi:
jó a videjó Koboldról! :lol:

Na megyek, szirénázik a kisasszony! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote="jurmine"]M írta:jurmineush: Az a játszó sarok az milyen?

a kerti jatszobunkerre gondolsz?

KépKép
KépKép
mush589

Mush!Szuper jó a fürdőrucis kép is,meg az összes is nagyon fotogén Kincső!!! :lol:
Köszi Zöldi a nyakpárnás képet,így már tiszta mire is és hogyan kell használni!!!
Veszek én is inkább,mint varratok.

A mi járókánkat mi is kölcsön kaptuk,de megmondom őszíntén kb 2 hete nem is volt benne,mert vagy a szőnyegen hempereg,vagy a hordozóban ül,vagy kinn a babakocsiban,vagy alszik az ágyában.Apa azt mondja lehet össze is csukjuk,mert csak a helyet foglalja itt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush:igen

KépKép
jurmine

Andy: anyuddal mi volt a dokinál?

KépKép
jurmine

jurmine
Kép
amikor nagyon jo ido volt, akkor a kertbe epitettem reggel, este meg lebontottam. ott jatszottunk napkozben. de legkozelebb a fuzfa ala epitem majd.

de most szakad az eso tegnap ota. :evil:

atadom a dicsereteket Kincsonek. koszonjuk. :oops:

kubu. sikerult kibekulni apaval?

andy. anyudrol hirek?

elmentem dokihoz a hatammal. Kincso meg marad apaval. Kesobb meg moziba megyek egy baratnommel. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.06 08:44-kor.

KépKép
KépKép
mush589

tekeredik a kígyó... :lol:

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

naggyon ugyes Irisz!!!! :lol:

ja es azt almodtam, hogy anyukam kijott egy hetre es sokat vigyazott Kincsore, es el tudtunk menni apaval ide-oda. :cry: ra sokkal szivesebben hagynam Kincsot, akar este is.

KépKép
KépKép
mush589

hahó

sarmi hát játékban nálatok sincs hiány:) dehát 3gyerek után nem csoda:)

jurmine, musi: anyumnak a kismedence (nődokinál) uh negativ lett, ami amugy jó lenne, csak igy most igedesebb vok h akkor mitől görcsöl és lázas:( kedden lesz labor meg hasi uh és nem akarom h vmi bél-v gyomor dolog legyen mert az talán rosszabb lenne, igy viszont arra van esély:( egész lent fáj a hasa (mondja h nem nagyon de látom h felszisszen mikor le kell ülni:(
szal nem tudjuk.. azért gondoltam h nődokis ügy lesz mert olyan lent fáj a hasa de ha nem az akkor bélrendszer lehet nem?

na lényeg h keddig megint várni kell. remélem addig nem lesz már semmi baj és h akkor se mondanak semmi riasztót.
antibiot szedi meg fájdcsill lázcsill

na megyek készülődni lányom alszik utána főzök anyunak

ja ma krumpli volt almával. megette kiv vok a hatásra. holnap higabbra csinálom mert sűrű lett de megette igy is

vagyányak a napszemcsik majd én is akarok

andy

Kép
andy30

Andy: nem vagyok orvos, úgyhogy nem tudok sajna hozzászólni :( , de reméljük a bogyótól elmúlik akármi is az!
Úgy olvasom ki soraidból, hogy kezdesz belejönni a hozzátápiba :D

Sarmon: ügyi Írisz!

Mush: köszi! Akkor már csak minek hívják a bunkert hivatalosan? Mozi? Neked is jó dolgod van! Nálatok szombaton van doki? Majd írd mi volt!

KépKép
jurmine

Hali!

Kaja a sütőben, kreatívkodtam egy kicsit, ha fincsi lesz, a recept megy a topikba :)

Andy: remélem, hogy anyukád rendbejön az antibigyótól. Ha ott lent fáj, nem lehet, hogy húgyúti valami :roll:? Bár én se vagyok doki :oops:

Zöldi: köszi!

Kubu: gratula a vizsgához! Remélem, azóta már szent a béke a pároddal. Szüleid meg...

Kép

Kép
gabilany79

jurmine.nem tudom, hogy minek hivjak sajna. ez amolyan felsator, szel es nap ellen. mi a tescoban vettuk kb 1500ftert
miota megszuletett Kincso szeretnek moziba menni...es most jatszak az Angyalok es Demonok c filmet.azt nagyon megszeretnem nezni.
apa meg megy fodraszhoz fel ora mulva.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: az naggyon jó film (legalábbis nekem tetszett).

Jurmine: játszósátor

Kép

Kép
gabilany79

http://globalplaza.hu/uzlethaz/europark ... trandsator

http://www.decathlon.co.hu/HU/product_2877499-12858179/

na kimentem es megneztem, mert idegesitett, hogy nem tudom mi az. magyarul is ra volt irva: viragmintas szelfogo :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ja dokinal: "nem ertelmet gyogytornaszhoz kuldeni a hatfajassal, mert jol mozog, szedjen fajdalom csillapitot es szoktassa at a gyereket a sajat agyaba"-koszi :evil:

irt fel egy masik fajta kalciumot, de ez sem pazsgotabletta. :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Kubu! Ihajj-csuhajj-jogvizsgajegy!

[quote]Z írta:öldi!
Hannád is hozza a formáját! Az a cumi nem szorít neki????

Berni! Ez már régebbi kép, már mega-giga cumival nyomja.

Apádnak fényes karika a feje fölé!

[quote]t írta:ekeredik a kígyó...

Sarmi! Zaba-zaba! ...a kis hátrányos helyzetű...alig van szegénynek játéka ;)

[quote]a írta:zért gondoltam h nődokis ügy lesz mert olyan lent fáj a hasa de ha nem az akkor bélrendszer lehet nem?

Andi! Meg ezer más oka lehet. Attól, hogy nődoki UH-n nem látott semmit, még egy gyulladás simán belefér! Kenetet nem vettek?

Kép
zölddisznó

Musi! Hogy függ össze a hátad és a bébivel való együttalvás? Nem értem!

Kép
zölddisznó

ezt neztem ki apanak a szulinapjara.szerintetek jo?
http://www.amazon.co.uk/England-Vs-Hung ... 537&sr=8-3

KépKép
KépKép
mush589

Teccik az ötlet!

Kép
zölddisznó

Mush: köszi! köszi! Jó fej doki, és ha nem lenne gyereked és úgy fájna? Apa ajándékhoz nem tudok sajnos hozzászólni nem ismerem a párodat.

Gabi Neked is köszi!

KépKép
jurmine

Sziasztok!!!!

Kubu:Gratula a vizsgádhoz,nagyon ügyi vagy!!!!Szüleid,sajnálom,ezt nem lehet felfogni ép ésszel hogy miért csinálják ezt :cry: :cry:

Mush:eszméletlen gyönyörű Kincső,na de a fürdőrucis az viszi a pálmát :lol: :lol:

Bébic:jó csavargást nektek :lol: Oli is "ráharap" néha a cicire,igaz foga még nincs de az ínyével annyira összeszorítja ami angyon fáj.Nemtudom miért csinálja ezt.De már olyan fáj hogy félek mikor már abból a ciciből eszik :roll: :roll:

Gabi:behalok ettől a képtől,tiszta vagány csávód van :wink: :lol: :lol:

Szorsi:jó h jöttél :lol:

Andy:anyudnak jobbulást,remélem minden rendben lesz vele,és semmi komoly bajt nem találnak

Mush:sztem jó ötlet a szülinapra

Itt van vagy 30fok,de fúj a szél,legalább nem kell megdögleni :lol:
Mai menünk:daragombóc leves,krumplifőzelékk kolbásszal,és lángos(vislis,sajtos)
Megvan a babakocsi!!!!!Jaj élőben még szuperebbül néz ki,és szemmel láthatóan jobban élvezi mint az előzőt vagy csak én szeretném ezt hinni???nem tudom.... :wink: :lol: :lol:
Rékám ma megint nem éjszakázik itthon,már minden bajom van.Olyan fura hogy már ekkora. :( :roll:

Egy olyan kérdésem lenne hogy kullancs ellen mit javasolnátok?Van olyan kence amit babára is lehet kenni/fújni,meg ránk felnőttekre,és nagyobb gyerekre is egyaránt??Mert megesznek minket a kullancsok,már az udvarra sem merünk lassan kimenni,ott annyi van...meghát erdő mellett lakunk,gondolom amiatt van sok....ha ezt tudtam volna tuti beotatom magunkat(tavaly nemvolt ilyen sok)köszi előre is

solya051020
Káld

Sziasztok!

Még egyszer köszi mindenkinek a köszöntést. Jól sikerült a tegnapi nap. Apától meg persze Marcitól (együtt adták oda) kaptam egy ezüst fülbevalót meg egy szép csokitortát!!!! Sütireceptet és képeket feltettem a receptes topikba. Aki fogyózik az ne nézzen be! :lol: :lol:

Kubu: sajnálom hogy a te napod nem sikerült. Remélem a mai jobb már és kibékültél apával. A vizsgához meg gratula!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi: haláli Kristóf!!!! Igazi Casanova!!!! 8) 8) 8)

Mush: Kincső döglesztő!! Jobb ha apa vesz lassan vérebeket!!! Én ilyen sátort strandsátor címszó alatt láttam a JYSK-ben 2250Ft-ért. Ja és láttam ott utazóágyat 8000Ft-ért. Lehet megvesszük!!!!

3 kerekű kontra 4 kerekű:
amilyen kocsit mi vettünk van belőle 3 kerekű is, nekem nagyon tetszett. Csak egy valami nem, hogy 50 ezerrel drágább volt! :cry: :cry: Így maradt a 4 kerekű!!!

Na mi meg megtaláltuk Mártonon a délutáni alvás nevű program gombját!!! :lol: :lol: 5 napja délutánonként 2,5-3 órát alszik, eddig meg max. 3-szor 30 percet!!!!!! :lol: :lol:

Én ma zöldborsólevest főztem (friss borsóból) és kalácsot sütöttem hozzá. Már nagyon éhes vagyok, de apa még nem ért haza. Már megint maszekol!!!!! :evil: 8)
Vendég

Basszus! AZ egész országban 25 fok felett van a hőmérséklet. itt most érte el a 20 fokot és a változatosság kedvéért megint esik az eső!

Apa elvitte Zalánt az osztálytársához névnapi bulira. Remélem, hamar eláll ez a szar eső, mert jó lenne Hunival kimenni.

Kép
Kép
szeles4

gabi: húgyútit hitt a körzeti is de azt az uh kizárta, pedig ja az lett volna a legeccerűbb :?
azt mondja olyan erős menzi görcse van:(ezért hittem én h nődokis dolog lesz de állitolag az sem. igy már sztem csak a bélrendszer marad...

musi én is olyan sátrat kerestem de sehol nem találtam... igy lett az autóssátor helyette.

zöldi: hát az jó lenne, de nem vettek amugy semmit tőle csak uh voolt. mondjuk ezek után tuti elcipelem a nődokimhoz (most h megtudtam h myomái vannak)

Kép
andy30

Sátor: már akit érdekel!!!! http://jysk.hu/165/388/418/4750800/a/catalog

Szeles: itt nagyon tuti idő van!!!! :lol: :lol: :lol: Ja és akartam már írni, hogy jó az avatarod!!!! 8) 8)
Vendég

Sziasztok!

Itt is nagyon szuper idő van, dögmeleg és fúj a szél...
Fáj is a fejem!

Mush szerintem nagyon jó ajándék, biztos fog neki örülni!

Ma elszaladtunk bevásárolni, hazajötünk volt 10 óra Dani kapott gyümölcsöt, aztán az ebédet már nem volt hajlandó elfogadni, csak a tejet..., nem értem lehet inkább azt kívánta?

Kubu gratula a vizsgához, és kitartást a többihez!
Ha valaki, akkor én totálisan átérzem a helyzetet..., nem tudom anyáinknak mi fáj? Az hogy boldogok vagyunk? Vagy hogy sikerül a támogatásuk nélkül is életben maradnunk?
Pont tegnapelőtt mondta az egyik csaj a faluban, hogy nem semmi, hogy ennyi minden van a vállamon, és ennyek ellenére megcsinálom a háztartást, a főzést, és persze Danizok is..., hát ez van, vagy megszoksz, vagy megszöksz...
:D

Kép

Kép
dcili81

BOLDOG FÉLÉVET A KÉT DANINAK!!!!! (Eszterke és Cili) :lol: :lol: :lol:
Vendég

BOLDOG FELEDIKET A DANIKNAK!

Köszi mindenkinek a Kobold-dicséretet :oops: :D

Kristóf ma igazán meglepett. Volt ma babauszi, és még elmentünk, mert ki volt fizetve és már két hete nem is voltunk , mert elmaradt, és meg akartuk beszélni a csajjal, hogy mivel gyerkőc nem annyira élvezi, ezért nem is erőltetnénk. Erre mi történik? Bementünk a vízbe és Kobold úgy elkezdett pancsolni, hogy csak lestem. A végén szinte ki se akart jönni, pedig már tök fáradt volt. Játszott, kergette a játékokat meg minden...
És hát engem is jól megdolgoztatott, 3/4 órát nyomni törpejárásban még a vízben sem egyszerű...
Majd dobok fel képeket.

Kaja baromi jól sikerült, recept megy mindjárt a topikba képpel (bár már kicsit dézsmált, mert olyan éhesek voltunk, hogy elfelejtettem frissen lefotózni).

Ja, és képzeljétek, tegnap vettem Ikenyában 1000 pénzért olyan tejüveg téglatest alakú éjjelilámpát, és meg fogom csinálni Koboldnak lámpának mindenféle gyerekmintával :)

Mush: baromi ötletes az ajándék, a magyar változatát tőlem is megkapta én apa :D

Solya: kullancs elleni talán ez, de nekem furcsa, hogy hogy lehet babákra fújni, ha szájba nem kerülhet? Vagy nyilván karra nem tesz az ember... :? :roll:
http://bolthely.hu/arcanum/id/01959_Gal ... osol_100ml
Egyébként tök jó, hogy említetted a kullancsot, mert így rájöttem, hogy nekem meg idén kell kapnom az emlékeztető oltást.

Kép

Kép
gabilany79

zoldi. mivel ha velunk alszik a mano, akkor az oldalamon fekszem ugyanabban a pozban orakon at, es neha eleg kenyelmetlen. arreb nem tudok menni, mert akkor kiesek az agybol...
tulajdonkeppen egy ponton faj a hatam jobb oldalan kozeptajon. adott fajdalomcsillapitot. majd meglatjuk.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?