Új privát üzeneted érkezett!

ladmon: köszke

andus,nicko: oksa az ötszöri kaja, de akkor megint ott tartunk hogy nem jön ki időben,csak úgy ha reggel 7-kor felkeltem. :shock: :shock:

hugic: légy bizakodó holnap is jó nap lesz!!

millye: idáig napközben kapta, most este 7 körül adtam neki, remélem nem lesz gond éjszaka. Holnap megpróbálok őszit adni - üvegest - mert megyünk ballagásra, egész napos program és ott nem tudok almát reszelgetni..stb ezért gondoltam az üvegest tudom neki adni üvegből. Itthon meg megy a kanalazás. Idáig azt vettem észre hogy több a kakija, de hogy az almától-e azt nem tudom. Mai menet szokásos volt reggel szunya aztán két 30 perces alvás, most apáznak én cserkót magazok és 9 körül kaja.

Kép
budabo
 
 


Pandusika nos most megnyugodtam.... köszi a cikket!!! Ezek a mondatok miatt is: Tehát nem érdemes mérni a fogyasztást! A vizsgálatok eredményei között ilyen adatok szerepelnek: egy átlagos három hónapos baba napi 700 gramm anyatejet szopik. De ezt az adatot azonnal szögre is akaszthatjuk, hiszen átlagos baba nem létezik. :D :D :D Ha a baba igény szerint és hatékonyan szopik, csak anyatejet kap, és naponta legalább ötször-hatszor súlyos, pisis a pelusa, akkor szinte biztos, hogy minden rendben van. Még egyszer köszi!!! Homloktörölgetős smile :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo és tápszert mikor kap este utoljára? Milyen üveges barackot vettél? Mármint mi a neve? Ki a gyártó? :D Füge mikor szokott elaludni este? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

andus70:bazsalikom sem eszi meg a 900-at sosem,670 és 800 között kajál általában,de a doki nekem is azt mondta,hogy ez untig elég,akkor,ha szépen gyarapszik.általában mi is 5xeszünk,de nagynéha csak4x,attól függ milyen az alvókája Bazsának,erre a doki azt mondta,hogy éjjel semmiképpen nem keltsem enni,de napközben 5óánál több ne teljen el étkezések közözz.én ehhez tartom magam,a mennyiségeet pedig bazsa szabályozza.ma például csak 100-at vacsizott,de édesen alszik már....

bogi:szerintem ne filózz sokat a dolgon,csak figyeld Fügét és akkor rendben lesz minden4

panna:én is megnéztem a linket,szerintem kábé zt írta,amit csinálunk!

millye.megvettem a bogyeszokat és is remélem,hogy segítenifog!

nicko.jó,hogy megint itt vagy!

hugic:holnap is menden szupi lesz!

most elmegyek pancsi és alukálok, a fogfájás kicsit kicsinált!jó éjt mindenkinek!

Kép
nilabali
 
 


millye:
az a baj nekem mindig máshogy fáj a a fejem....
De csak akkor fáj mikor hirtelen csökken vagy nő az időjárás...olyankor meg nagyon ingerült is vagyok..

Nálunk az evés igy zajlik

este 20kor eszik...alvás...másnap reggel 6-7közt ébred eszik...vissza is alszik
8kor kell fent van játszik...10-kor ismét eszik...
12:30-13-óra közt alszik el addigra elfárad...ilyenkor jó esetbe alszik egy órát...
ébredés után eszik...játszik...fürcsi előtt kortyolgat kicsit...és elalszik...ez kb 17-óra fele van...18-19 óra közt elvagyunk...bohóckodunk már nem aktivizálom annyira...20órakor vacsi és alvás...
Ez 5x étkezés...csak anyatejet kap,az idők igaz csúszhatnak attól függ mikor milyen igénye van...
Igaz én nem aggódom azon ha egy nap kevesebb a napi igénye mennyiségre...de volt olyan is hogy 6x evet de tényleg nyammogva...nem néz ki úgy mint aki nem fejlődik jól szerintem...
Szerintem nem kell azon aggódni ha csak 4x eszik...ha minden jól zajlik körülötte,van pelus,aktív,fejlődik rendesen....
De lehet én gondolom rosszul,de nem okoskodni akarok...szerintem ő kialakitja az igényeit...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Julcsi, Zsufi: ezt elsősorban nektek:
http://www.kismama.hu/baba/ejszakai_szoptatas/3064/
Millye: csak kíváncsi voltam, h meddig szopizott a lányod, ezért kérdeztem.
Panna: jó a cikk, 100%-ig egyet értek vele!
Hugic: örülök, h Marci aludt végre napközben. Én nagyon szeretem a Müllert :lol:
Nilabali: Bazsalikomnak boldog hófordulót!
Kaandi: remélem a mai éjszakátok jobb lesz!
Gyümi: úgy 18 éve adtuk az almát a koraszülötteknek, amikor betöltötték a 2 hetet :shock:
Zsu: gyógyítgasd a visszeredet++++++++++
kreiszi
 
 


Kreiszi:
Hát most nézem hogy mi egy napon szültünk!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


millye: pár hete 21.15-21.30 körül, ma megkapta 21-kor. Ma fáradt volt nehezen ment a kaja,de szerintem mostmár elaludt és így keltem őt reggel 7-kor. Lehet hogy még korábban is lehetne etetni, de ua.mint a reggeli tovább alvás nincs meg az 5 kaja. Na majd ha uzsira vagy tízóraira kap gyümit és ezzel egy táit kiváltok. Kecskeméti barack, miért??????

nilababa: jó tanács, túl bonyolítom a dolgokat. :oops:

kreiszi: sógórnőm is ezt mondta, mármint a gyümölcsre.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!
Jóbban vagyunk ..hála Muki sem kapta el ...habár beijesztett a köhögésével.
Látom a kaja a téma..én is kivagyok tőle napok óta kajtatok mérleg után(drágalátos védőbanyát napok óta nem találom a helyén és telefonon sem érem el!!!)...Muki nagyon sürűn jön cicire...2 óránként...már vettem homeos bogyót is hátha a mennyiséggel van gond de ma megoldódott kaptam mérleget és minden kaját mérek 3szor sikerült eddig:
14órakor 110 ,16:15 kor 120 ,19 órakörül 120g ot evett az estit nem mértem... :oops: ...Szerintetek ez így elég amit eszik?azért még hétvégén mérni fogom ...

millye!Nagyon köszönöm a videokat nagyon meghatóak.!!ÉÉs ügyes vagy nagyon!!!Köszönöm,köszönöm!!
Én is próbálkozom itthon de nem sok sikerrel :( .amit írtál progit tök jó ..csak én vagyok béna hozzá...1et megcsináltam de nem tudom a további lépést.....

Annyira gyönyörű babás képeket tettetek fel!!!Mármint a babák gyönyörűek....

ÓÓÓ Muki felébredt... mi lehet vele...mindig 4ig húzza....

Kép
zümis
 
 


Zsuzsi írt smst, hogy szerencsésen földet értek és Léna nagyon jó kislány volt! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Gjéti: wow, ez aztán nagyon izgalmas helyzet... :shock: , főleg azért mert ugye arról volt szó, hogy Oli lehet az egyetlen babócád. De sok érdekes sztori történt már az ismerőseim körében. :) Az egyik barátnőm akinek azthiszem 8 év után lombikkal sikerült ikerbabákat szülnie, pár héttel azután hogy megismertem természetes úton teherbe esett, annak ellenére, hogy erre 0 esélyt adtak az orvosok. :) És ez nem az egyetlen ilyen pl. a környezetemben.

Annyira örülök, hogy így felpezsdült a topik. :D

Zsu, Stelly: köszi, remélem hamarosan tudunk élni a felajánlással. :)

kaandi: ok, beszélünk. :) Koffeinmentest szerintem még életemben nem ittam. :D De ez annyira nem meglepő, törökéknél a tea dívik nem a kávé. :wink: Terhesség alatt almateát nyomtam, meg az elején zsályát... :)

Millye: nekünk pancsolós képünk még nincs is, apája erre érzékeny... :roll:

Tejszaporításilag találtam 2 dolgot ami nekem bejött az utóbbi napokban, de lehet csak véletlen: spárga és sárgadinnye.

Éééééés Efe ma majdnem hátról hasra fordult. Jeeee... Egy-két napja láttam fura tekergést, erre ma fürcsi után puha nagypárnán :shock: (mosogépen) sikerült neki továbbfejleszteni. És épp az volt a kulcs amit most írtál Ladmon! A feje mögött a párkányon (buksi magasságban) végig színes cuccok, öblítős üveg, szivacs, mosószeres üveg stb. voltak, elkezdte nézni és követte a buksija mögé, így kitekeredett. Aztán fel is mérgelte magát, mert a karját nem igen tudta hogy tenni a puha párnán, meg én sem akartam hogy leessen, így kicsit megfordítottam, majd áhitattal, megérdemelten bámulta a tisztítószereket. :D
Még ne tessenek gratulálni, majd csak ha tényleg sikerül neki az akció. :wink:

Kép
Kép
elif
 
 


Amúgy pedig: hosszú de nagyon boldog napunk volt, rengeteg Marci-kacagással, vigyorogva összebújásokkal és haspuszikkal, majdnem 9-ig alvással reggel (:shock: :D , ilyen sem volt még, persze azért az éjjeli két szopi is megvolt, habár régen aludtam 8-ig utoljára :D ), hosszú, jó alvásokkal napközben, este egy óra uszodába szökéssel Apával (milyen jó is, ha az ember Budapest egyik legjobb uszodájától 2 percre lakik :D és van egy Anyukája, aki vigyáz a Gyerkőcire) és este egy elaludni nem akaró Marcipánnal, akit egy röpke fél órával ezelőtt, extramegagigaszopival sikerült végre alvásra bírni... :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsancy: bizony- bizony :D
Julcsi: ez jó hír!
Gjéti: Szokták azt mondani, h aki egyszer végre elkezdi a szülést, nem tudja abbahagyni :lol: :lol: (itt szülés alatt nem magát a folyamatot kell érteni)
Zümis: múlt héten Alex is köhintett naponta 1-2x, de csak az orrát kellett szívni reggel és este és 1-2 napon belül abbamaradt. Ezek a mennyiségek 2 óránként sztem nem kevés :D
csuklás: 1-2 csepp Cebiontól azonnal elmúlik
kreiszi
 
 


Elif: Hohó, szerdán délelőtt jön ide egy Zsufi, nincs kedved csatlakozni? (XIII. kerület, könnyen megközelíthető, Árpád-hídnál) Mások? Stelly például?

Magdi: Hajrá, hajrá, hajrá, a kitartó munka meghozza gyümölcsét!!! Ugyanilyen, vagy még jobb napot holnapra!

Zsu: Visszérnek jobbulást!

Találka (ööö, köszi, Stelly :oops: ), szóval a 29-ével kezdődő hét... Mindenkinek minden jó? :shock: Ne csináljátok már, még a végén választanom kell! :lol:

Kreiszi: Köszi a cikket, megtudtam, hogy még jó sokáig lesz tejem és nagy valószínűséggel egy ideig nem leszek még terhes... :D Amúgy tényleg hosznos, köszi! Te már nem szoptatsz éjjel?

Ennyi jut eszembe, bár szépen végigfutottalak Benneteket.. :oops:

Holnap és holnapután barátok vidék, és anyósék. Vigyázzatok Magatokra és a Babucikra és vigyázat, vasárnap jövök! :lol:

Jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi: de, szoptatok éjjel. Ált. 3-4 körül, előtte este 8 körül, utána 7-8 között. Na a cikket elsősorban az éjjeli nem éhség miatti felébredés miatt ajánlottam, bár igaz ott 6 hó utántól írja, de miért ne lehetne előbb :wink: ?
kreiszi
 
 


A cikk mondjuk logikusan a szeparációs félelemhez köti, de lehet, hogy korábban is jelentkezik valami gyengédség, anya közelsége iránti vágy éjjelente. Nálunk is lehet ilyesféléről szó, nem hiszem, hogy 6200 grammos Édesem éjjelente kétszer éhes. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszi csajok a bátorítást! Az általam elképzelt szuperanyutól fényévekre vagyok…Zéti például úgy aludt el most este, hogy nem kapott D-vitamint, aloés löttyöt, espumisan cseppet (durván fel fan fúvódva csóri), nem volt „kakastorna” (fütyihúzogatás), nem szívtam ki az orrát (szörcsög), és nem mosott fogat.

Hugic, hát, neked sem egyszerű…akár én is írhattam volna ezeket, ugyanezt játszom este Olival, totál olyan mintha aludna de amint leteszem nyög és követeli a ringatást. Újabb kísérlet: vettem neki homeós nyugikúpot, neve Viburcol, szerintem marhadrága, 2000 Ft 12 db. Annak idején Znek vettem mikor fogzott, neki nem nagyon használt de hátha Olinak fog. Most egy fél órája kapott egyet, azt történt hogy kicsit nyűgi lett utána, majd egyszer csak beájult, totál kinyúlt, azóta csend van. Majd beszámolok a fejleményről. Hátha…ó bárcsak…(sóhajt)

Nilabali ilyet nekem is szokott Oli, pont úgy tartom ahogy te írtad és felhúzza magát ülésbe :D Meg mikor a babakocsi támláját megdöntöm hogy szét tudjon nézni akkor is felhúzza magát ülésbe! De nem hagyom neki, még túl kicsi, meg ne roppanjon.

Pandus szurkolok a tenyésztéshez!

Zsu jobbulást a visszerednek, reméljük használ a bogyó!

Zsancy a borostyán-nyakláncról hallottam, Zvel próbáltuk, nos, a fogzás-témát rövidre zárom ami a saját tapasztalatot illeti: Zéténnyel minden, azaz minden trükköt kipróbáltunk ami a fájdalmat enyhítheti és egyetlen dolog segített: Ghymestől a Szép jel. :D

Naaa, Hugic látom fejlemények vannak alvás terén, hajrá hajrá! :D

Nicko csúcs a kutyát, kakaszag-fetisiszta! :D :D

Kreiszi az alma a kéthetes piciknek valami különleges okból kellett, vagy csak simán pótlásnak? Nem semmi! :shock:

Kérdés azokhoz akiknek tuti nem kötött csípős a bébi: háton fekve mennyire lehet lenyomni oldalra a kis térdeit?

A mai nap fejleményei: megcsináltuk Zvel a vizsgálatokat, a hasa-mellkasa úgy néz ki okés, a nyaka gáz de ezt tudtuk, kedden kiderül mi van és mi a megoldás. Szeretnék egy recepttel és elégedett mosollyal távozni kedden a hematológiáról. Így lesz. Pozitív gondolkodás.
:wink:

Lost, Szökés, 24, Csillagkapu Atlantisz, House 8) :lol: apával sorozatfüggők vagyunk :wink: (illetve voltunk gyerektelen állapotban).

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nézegetem Zéti leletét, fel vannak sorolva a nyaki nyirokcsomói, 16 db van felsorolva méret szerint, a többit csak úgy említi, hogy "számos kisebb nyirokcsomó", azokat nem mérte le. Anyááááám...hova a fenébe fér el ennyi a kis nyakán? :shock: Van öt darab, ami nagyobb mint 1,5 cm, a többi az 4-10 mm-es. Legyen már kedd.... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jó reggelt mindenkinek:)

Nálunk jól telt az éjszaka:)remélem mindenkinek hasonlóan:)

Millye:Hát nagyon örülök,hogy végre rászántam magam a nagykádban fürdéshez,annyira élvezte :lol: végig nevettük apával a műsort,és Hanna állandóan vízalá akarta dugni a buksiját egyszer sikerült is neki és még csak meg sem ijedt :lol: Nagyon szupi volt!
mindjárt jövök a képekkel!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Na akkor a képek! Kép Kép Kép itt ép készül víz alá merülni :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!!

Anyit írtatok, hogy most nincs időm olvasni, majd nyugis perceimben!!! Fogam egyre jobban, remélem minden fogfájósnak elmúlt...tuti fogvírus van, mert anyumnak is fáj a foga, meg a hugomnak is érzékenykedik :(

Kész lett a torta tegnap hajnal 1re :):) csak egy kis nyálcsorgatás:
(iszonyat fincsi letta trüffelkrém megin)
Kép

és egy kis Vinci macizós:
KépKép

Vince ma először aludt egyedül a szobájában...jelentem, kiköltöztünk apával :) megin nincs hálószobánk, a nappaliban szunya, összecsukós ágyon, de legalább Vinci is nyugisan alszik éjjel, és van saját szobája, amibe várhatja a kistesótársat :):) majd, majd... Nem kelt fel egyszer sem, tetszett neki az ágy új helye, és reggel 6kor kelt, ahogy szokott....
KépKép
és visszakaptam a régi pelenkázós szekrénykémet, amit még apu csinált, úgyhogy most az is befért a szobába....majd egy kis függönycsere kell, mégiscsak gyerekcsoba lenne, és fiús :) Meg össze kellrakni neki a rendes gyerekszekrényt, és máris kész...meg egy-két polc majd a játéknak-mesekönyvnek...ó imádok rendzkedni....félévente tuti átrendezem a lakást :)uncsimánia :)

sok energiám nem tom honnan van..apa már mondta, biztos hiányzik a melóhely, mert nagyon pörgök... hát nem hiányzik nekem a melóhely, és valamiért én ilyen pörgősnek születtem...meg hát a kötelességek(szülinapi party, egyebek)
szerinetm én öregnyanyaként se fogom magam kipihenni :lol:
na, megyek, indul a reggel :)Jó 7végét! Jövök majd a buliképekkel :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu:remélem a visszér már javulóban:)

nalibali:Bazsalikomnak így utólag is Boldog Hófordulót :lol:

zetibebi:Ne idegeskedj,bizti minden ok lesz :) ne nézegesd a leletet,mert az engem mindig kiborít a hülye értékek...van amikor van egy csomó eltérés aztán a doki a végén kinyögi,hogy minden rendben!!

hugic:gratula és bízni kell,hogy így marad :D Mi is így voltunk a Hannával és már nyoma sincs a ringatásnak :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


most hogy így nézem a tortát, még hiányzik valami...körbe kéne rakni az oldalát hullámosan kisgolyócukorral....valami ezüsttel, vagy ilyesmivel....nah, meglátom lesz e még időm szórakozni :):)
képet a szobáról most csináltam reggel :):) így visszaszunyált a kajcsi után.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, és nem kaptam sehol hableányos, se pónis marcipánt :( ezért lett zsiráf :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Hurrá Gerendai zsu, egy oda kipipálva

elif:akkor még csak majdnem gratula. :wink:

julcsi: jók az ilyen feltöltődös napok. Taliról én nem tudok semmit mondani, mert ha lefixáltátok akkor tudok apával egyeztetni, ő olyan 20 körül írja meg a következő hónapját hogy fog dolgozni, ha addigra megszüljük akkor úgy szervezi. Margitsziget-Stelly egyaránt jó.

zetibabi: még mindig csak kitartást tudok
kívánni,lesz ez jobb

ikverus: ez nem volt szép így szombat reggel.
Baromi jól néz ki az a torta, igazán jöhetne
egy szelet belőle.

Andrea: helyes Hanna baba, mi is csináltunk türcsis kádas képet - loptam Millyétől :oops: - édesek nagyon.

Korai gyümi:nekem védőbanya mondta hogy régen sokkal-sokkal korábban adták a gyümiket mert akkor nem voltak tele annyi vegyszerrel mint most. A sógórnőmnek későn indult be a teje és neki ezért is mondták 13 éve hogy adjon a tápszer mellé már 3 hetesen gyümit. Ma mi őszibarackozni fogunk, de üvegesből.

Kép
budabo
 
 


ikverus: sorry természetesen vince a leghelyesebb ahogy küzd az állatkával :wink:

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:12-kor.
Vendég
 


Andrea igazad van, nem kéne foglalkoznom a dologgal keddig. Majd akkor kiderül úgyis.

Vinci édes, mint a torta! :D Kép az egyik mossa a másikat

Kép raktak ki a hematológia folyosójára táblát a gyerekeknek rajzolni, tök jó ötlet

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:13-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:14-kor.
Vendég
 


gabi: én gyerek nélkül sztnék menni............ :shock: leszel még ma itt,még beszéljünk a pontosításról!!OK? KB ÉN mondjuk du 3??????????? :lol: elifke???

Kép
kaandi
 
 


babanyul: végre előkerültél te is. Szóval lehet hogy mérleg és mérleg között van különbség, ha még a te mérlegeden nem mérted akkor az nem mérvadó. Ennyiből nem hülyeség ha van otthon mérleg mert akkor az első pillanattól fogva azzal méred és az lesz a jó, a doki mérlege is mutathat mást.

Kép
budabo
 
 


ikverus:csudaszép az a torta és persze vincéről nem is beszélve!! :lol:

zetibebi:Nagyon cukik :lol: és nagyon helyes!Várd meg a keddet,addig nyugi :)

Én ma lányok meggyespitét sütöttem,Hanna nagyon ügyi eddig délelőtt!szinte végig aludt :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


budabo:ma mi is őszibarackozunk :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:14-kor.
Vendég
 


andrea: mi ma próbáljuk először,kíváncsi vagyok hogy fog neki ízleni.

Kép
budabo
 
 


budabo:mi már próbáltuk,bejött neki :lol:

babanyúl:naon jó az a nyelvezős kép :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok-sok +-t, rámfér! Reggelre tiszta csomó lett a lábam, mert Bencust este cipelni kellett mi hazajött Apa, tiszta nyűg volt a nemalvástól! :? Aztán fürcsi előtt kapott homeóst, utána kaja, majd beájult, aludt reggel 8-ig!
Szedem a bogyókat, nagyon bízom benne, hogy használni fognak! Apa azt mondta, ha szerdáig nem fog javulni, akkor nem tűr több ellenkezést, és gyógyszert kell szednem! Nem játék a visszér tudom, de én nem akarok Bencusnak tápszert adni, és kiöntögetni a tejcit! :cry: Olyan szerencsétlen vagyok, a múltkor a vírus a vesém, most meg ez! :cry: A terhesség alatt semmi bajom nem volt, most meg minden nyavaja kitör rajtam! :cry:

Zsancy, nem vettem okoskodásnak :) , én is próbálom figyelni most Bencus igényeit, és aszerint variálni a napirendet! :roll:

Millye, szerencsére nem duzzadt a lábam, de csomókat érezni rajta! :(

Hugic, nagyon ügyik vagytok! :)

Nicko, örülök, hogy minden ok! :) Jót nevettem a kutyasétáltatós sztorin! :lol: Jöhet a kuglófrecept! :wink:

Zümis, szerintem szépen eszik Muki! :) Nálunk is volt egy pár hete köhécselés, ki is hívtam a dokit, de nem hallott semmit, a torka is szép volt Bencusnak!

Elif, várunk Titeket! :wink:

Örülök, hogy Zsuzsiék szerencsésen megérkeztek! :lol:

Julcsi, örülök, hogy jól telt a tegnapi nap! :)

Zétivera, na aggódj, minden rendben lesz Zétivel!
nagyon édi a fürcsis kép! :lol:

Nagyon édes Hanna fürcsi közbe! :lol:

Ikverus, örülök, hogy jobban van a fogad! Nagyon guszta a torta! :P
Nagyon édes ahogy játszik Vinci a macival! :lol:
zsu83
 
 


GAbi, nagyon jók a képek! :lol:
zsu83
 
 


gabi, de jó fej a lányod, na jól van legközelebb, azaz igazság, h a kv után be kell ugranom a Müllerbe, ha tehetem egyedül vásárolok, olyan körülményes kibe a hordozó ráadásul nehéz, az is meg a gyerek is. Szóval egyszerűbb így.... :lol: :lol:
Neked nem gond a gyerek elhelyezés????

ELIF???? Csatlakozol????

Kép
kaandi
 
 


szerencsére Boti nem látta a 2.képet:) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Lkverus: Vince hipercuki a mosolygós képen!!! :) És az a torta, ez tényleg emberkínzás, annnnnyira kívánom, kééééérek!!!

Babanyul: Jajj, ne aggódj a mérleg miatt, én speciel tudom, hogy a mi itthonink és a védőnőé között 1,5-2 kg a különbség. Már a felnőtt mérlegekről beszélek, de szerintem babamérleggel hasonlítva is hasonlóan megbízhatatlan az eredmény.
(küldöm én is a számom priviben)

kaandi, Babanyul: ok nekem is a 3 óra, majd úgy időzítek... :) Hát ha Szoni sem jön, akkor én fiacskán is marad apával. Én sem nézek ki valami fergetegesen, ne aggodjatok. Megint lement kemény 1 kg, mostmár csak 17 van fenn hurrá. :(

Zetibebi: nagyon sajnálom kicsi Zétit! :( Ha Efe betegeskedik majd mindig rád gondolok... hogy ti mennyi mindenen keresztülmentetek Zétivel mióta fórumozok... Helyesek a legények, nagy az összhang. :)

Hát nekünk nem volt annyira jó éjszakánk, nem tudom mi volt, sokszor nyöszörgött, sírdogált álmában, persze én ilyenkor mindig ugrottam, de nem ébredt fel... :? És reggelre 180 fokot fordult a kiságyban, épp a feje helyén volt a talpa és fordítva. :shock: Hogy ezt hogy tudta kivitelezni? Ráadásul keresztben már épphogy elfér, szóval kicentizte a dolgot. :D Reggel is elég nyűgösen ébredt persze a mozgalmas éjszaka után.

Kép
Kép
elif
 
 


kaandi: én is megyek Müllerbe utána. :) Pelusbeszerzés lesz, meg körülnézés szokás szerint.

Gabi: nagyon édik a képek! Nekünk is van nagyonnyelvkiöltős :D, majd elővakarom valahonnan...
Lányok akkor viszont második randit is egyeztetni kell, mert én nem szeretnék lemondani a babák megismerkedéséről! :)

Zsu: Lemaradtam, nem gondoltam, hogy ilyen rossz a helyzet. :( +++++++++++++++++++++++++ Szegényem tényleg nagyon rádjár a rúd. Megfűzöm apát, hogy valamikor vigyen ki hozzátok és sütök neked valami fincsi török cuccost. :wink:

Julcsi: szerdáról egyeztetek apájával, naon jó lenne. :)

Kép
Kép
elif
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:15-kor.
Vendég
 


Már alig várom a 3 órát, csajos délután hurrá. :D De most mennem kell reggelit csinálni...
Gabi: videóóóóóót!!!! tessék feltenni! :)

Kép
Kép
elif
 
 


babanyul: válasz ment, de bocsi előre is. Kérjük a videókat.

zsu: jobbulást neked! Bencusnak te vagy az első,tehát neked jól kell lenned, és ha ehhez majd esetleg mégis gyógyszert kell szedned akkor ez kell hozzá. Remélem a homeos használni fog és a krém.

andrea: te milyen őszit adsz neki? üveges,igazi? én kecskemétit, az jó vajon?

millye: merre???

na megyek etetni, ma regge ugyanaz, 7-kor kelés alvás tovább 10-ig.
hülye youtube nem enged videót felrakni,pedig akartam megint. :cry: :cry:

Kép
budabo
 
 


budabo:én is üveges és in is kecskemétit :lol: nekem a védőnő mondta,hogy az jó

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Zsu:szegénykém!! :( fel a fejjel és tényleg tudod az egészséged a legfontosabb!!!!Ne legyen a tejci miatt lelkiismeretfurdalásod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha fáj és,ha nem múlik ne várj a gyógyszerrel!!nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++veled vagyunk!!!! :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea17: Hanna eszméletlen édes pancsi közben! Már mi is úgy kipróbálnánk ezt a pozitúrát, de én még nem érzem Efét elég stabilnak hozzá. :(

Hoztam képeket... :)

Kép pilótának készülünk, botkormányozunk ezerrel
Kép gyorsan magamba tömöm, mielőtt anya meglátja, hogy kicsórtam a dobozból :)
Kép miénk nagy nyelvkiöltés :D
Kép anya ne mááár, így tényleg lánynak néznek majd. :)

Kép
Kép
elif
 
 


elif: nagyon jó képek eféről!!!

andrea: akkor jó :wink:

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?