Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csillag tényleg nagyon lelkiismeretesen segít mindenkinek úgy a tesztekkel mint a tanácsaival!!!!! Csillag kitartást és erőt továbbra is!!!!!!!!!!!

Bridget csak az a gond, hogy annyira nem tetszik mikor egyedül vagyok, tegnap is olyan rossz volt, még aludni is későn mentem mert nem volt kedvem egyedül ágyba bújni :cry: :cry: :cry:

Többieknek puszi 8)

Kép
Kép
melisch

Bridget, Melisch, köszönöm, így pirulok :oops: :lol:

Recon, remélem, minden okés lesz veletek!

Puszi mindenkinek, megyek ebédeltetni a srácokat, és talán egy-két falat nekem is marad :lol:

Ja, és DRRRRRUUUUUKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!
esthajnalcsillag

Csillag jó étvágyat!!!!!! :wink:

Kép
Kép
melisch

Rabbe
drukkhegyek mennek neked!!++++++++++++++++++++++++

Melike
olvastam a történetet! Hogy mik vannak :shock: elképesztőő!!!

Szia Gyancsi!
A teszted totál plussz, úgyhogy ma-holnap apára fel!! :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++++++

Recon
Nagyon sajnálom :cry:
Nem tudok okosat írni...
A hálapénzről annyit, hogy ezt orvos válogatja. Az én régi dokim tartotta a zsebét, és ha nem adtam, utána kakált rám.
A mostani teljesen más. Ő nem várja ezt el.
Többek között ezért is váltottam orvost. Még várost is, mert nem a lakhelyemre járok. De nekem így sokkal jobb.

Anyci
8)

Melisch
szia! :lol:
Mit csinálsz?

Bridget
dobom a képet, amit megígértem:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Huuuh :shock: Koszi :wink: Ezek szerint a hcg szuri meg utana 8nappal is latszodik :?: :? :roll: Na akkor kar nekem most tesztelgetnem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Nem tudok jó híreket hozni. BHCG 1290. Holnap fekszem be.
recon

Recon
nagyon sajnálom... KITARTÁS!!! Veled vagyunk!! :cry:

Bridget
azért tesztelgess, mert sztem embere válogatja, kinek, hogyan tisztul ki.
És azt se felejtsük el, hogy én dupla adagot kaptam egyszerre :shock:
Lehet, hogy ez miatt ürült ki több idő alatt nekem.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Recon, ez akkor ezekszerint kevés... :cry: :( Basszus, erre már nem tudok mit írni, ölelés a lelkednek

Betty, ezek gyönyörű tesztek, kár, hogy nem fordítva vannak a napok-csíkerősség arányban. :roll:
esthajnalcsillag

Csillag , Bridget, Betty és mindenki!!

Köszönöm a tanácsokat és a drukkokat :)
Már tegnap és ma is tettünk az ügyért Apával :wink:

Remélem kb 2 hét múlva már betudok valami eredményről számolni!

Recon, nem is tudom, hogy mit mondjak.....Nagyon sajnálom :(
Próbálj abból erőt meríteni, hogy hány olyan lány van akinek elment a picúr és ma már egy vagy több baba boldog anyukája.....Ne add fel!!Én nagyon szorítok neked, hogy mielőbb újra sikerüljön!!

Mindenkinek mennek a drukkok, kinek ezért-kinek azért :lol:

Szeretettel:
Ancsa
gyancsi

8)

Kép
anyci

Gyancsi Kép

Recon :cry:

Betty dupla :shock: hat nekem is meg szerintem benne van en mondjuk csak 1-et kaptam :roll: Tecc a uj vonalzid :D

Anyci 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Recon légy erős ma, gondolok rád. Lelkileg mielőbbi gyógyulást. Ölellek!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Helló csajok! :lol:

Recon, mi van veled? Itthon vagy már? Hogy vagy?

Rabbe mi van? Neked mostanában kéne tesztelni, ugye?

Bridget, hogy vagy? Mikor mész dokihoz? Persze, tudom, hogy 11.-én vérvétel, de van egy csajszi a januárban szülők között, mandi, aki szintén lombikos, és őt még hetente nézik. Téged?

Anyci, hogy vagy? Én kb ilyenkor hittem magam már tök erősnek, aztán egy hülye buli, ahol 3 kismama volt, betett... Mi van veled?

Akella elmúltak már a rosszullétek? Voltak neked egyáltalán?
Csak mert én egyre szarabbul vagyok... :cry: Émelygés, hányinger, semmit nem kívánok, de éhes vagyok mint az állat, fáradt vagyok nagyon, szóval húúúúúúúúúúúú.... Ez a 3. terhességem, de ilyen még nem volt...
melike30
Győr

Melike
Hat eloszor bekell izonyosodjon a terhesseg :roll: azaz 11-en vv aztan majd nalam is minden heten ellenorzes... :roll:
Egyenlor nincs semmi...kezdek hitvesztett lenni :oops:
Gratula a 7.hethez :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget! Miért kezdesz hitvesztett lenni? Csak optimistán!!!
Vagy érzel valamit amit nem kéne? :oops:
melike30
Győr

suasztok. csak gyorsan egy pillanatra jöttem mert a párommal most hosszu hétvégezünk ;-)
sajna megjött tegnap este egy picit, most is elég lightos, majd meglátjuk mi lesz. legalább nem pazarlok több tesztet negatívra több marad a következő hónapra. én magamnak is mondom, hogy na majd a következő hónap tuti sikerül, ha meg nem akkor is legalább haladok a vizsgálatokkal(bár eddig minden negativ volt).... most megyek is. puszi mindenkinek . hétfőn vagy még vasárnap este jelentkzeek.

Kép
rabbe2

Sziasztok!

melike köszönöm jól vagyunk :lol: Nálam egy kis émelygés a 7-8 hét környékén volt, de már nincs. Aludni azt mindig tudnék, bár azzal eddig sem volt gondom :lol: Most szedem a magne b6-ot 3x1, mert múlt héten begörcsölt a vádlim, és úgy tudom a hányingerre is jó, lehet, hogy ezért nem érzem.
Megy az idő, már te is a 7. hétben vagy :wink: Te is 15-én mész UH-ra igaz?

bridget mennek a drukkok 11-re, de tényleg miért hitetlenkedsz?
Ha nem érzel semmi rosszat, nincs vérzés, akkor minden rendben lesz!!! Pihenj, vigyázz magadra!Sikerülnie kell! :wink:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recon remélem jól vagy, ha lesz erőd gyere vissza.

Anyci, te merre vagy??????

Melike kitartás gyorsan telik az idő és elmúlnak a korai terhességgel járó tünetek is :wink:

Akella te lassan túl vagy az elején és a nehezén. Szedd a magne b6 és nem lesz semmi gond :D

Rabbe sajnálom pirit, a fenébe nem ért magyarul, hogy menjen máshoz aki várja. Azért látom optimista vagy, jó pihenést
:)

Csillag üdv neked is remélem a picik jól vannak.

Bridget mi ez a hozzáállás????????????????????
:arrow: tessék hinni és nem feladni, hallod sikerülnie kell!!!!!!! :!:

Kép
Kép
melisch

Melike,Akella,Melisch
Nem erzek semmi rosszat csak kezd nem erzem,hogy babas lennek :roll: szerintem azt egy no megerzi :roll: Azert kivanom,hogy csalodjak a feltevesemben es bizonyosodjon be az ellenkezoje :wink:

Rabbe
Piri monnyon le :!: :!: :!: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget szerintem nem érzik csak utólag gondolják, hogy érezték hiszen nagyon korai a terhességed :wink:
Ja én már nem számolom veled a napokat, már csak az órákat, ha minden igaz férjecském 1-2 órája elindult hazafele!!!!!!!! Befejezik ma
a munkát, vagy hérfőn igy már rájuk nincs szükség. Csak annyira várom, hogy még nem mertem felhivni, hogy elindultak-e de az este azt mondta 11 fele akar indulni, de elsz vasárnap hajnal is akár mire hazaérnek, de én nem hiszem, mert ő is meg az öcsém is sietnek haza hozzánk és inkább felváltva vezetnek, mint valahol megszálljanak aludni.

Milyennincsmég veled mizus téged kihagytalak az előbb?????

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Rabbe, sajnálom, hogy megjött, azért remélem, kellemesen telik a hosszúhétvégétek!

Melisch, köszönöm, pindurkáim jól vannak, hála az égnek!

Pusz mindnekinek, szép hétvégét!
esthajnalcsillag

Szia Melish!
Aranyos vagy,hogy érdeklődsz...itt vagyok,csak a háttérben olvasgatok,most így jobb nekem.De ígérem,hogy még jövök,csak most nem szeretném,hogy minden percemet a baba körüli gondolatok töltsék ki.
Ugye megértitek?
Mindenkinek szorítok a háttérből is!!!
Hétfőn megyek éves rendes turkálásra,rákszűrésre a dokimhoz,átrágom vele ezt a laparos témát,és reménykedem,hogy már nem lesz rá szükségem!!!

Bridget!

Te pedig koncentrálj most másfelé,ne gondolkodj azon,hogy mi zajlik a pocakodban!!Tudom,hogy nehéz,meg türelmetlen vagy,de nem tesz jót a lelkednek,ha arra gondolsz,hogy nincs ott a bébi!
Vendég

Jaj, valaki múltkor kérdezte, hogy a trifázisos görbe jót jelent-e. Nos, igen, akinek trifázisos a hőgörbéje, azaz 3 szakaszból áll, amely egyre emelkedik, az sok esetben babásodást jelez, de sajna ez sem 100%-os, van olyan, akinek trifázisos a görbusza, mégsem lesz babás, vagy az volt, csak nem tudott megtapadni rendesen.

Bridget, ez az a szakasz a ciklusban, amikor le kell kötnöd a figyelmedet valami klassz dologgal, ami eltereli a gondolataidat arról, hogy babás vagy-e vagy nem. Teljeses felesleges idegesítened magadat a kérdőjelekkel és babás tünetek keresgélésével, hidd el, van olyan, aki megérzi, hogy babát vár, és van olyan, aki semmit nem észlel az egészből, csak amikor már a WC kagyló fölé görnyed. :lol: Kezdj el kötögetni, vagy gyűjts pillangót, akármi. :mrgreen:

Recon, szegénykém, remélem azért talpra áll lelkileg hamarosan!
esthajnalcsillag

Melisch
Remelem most mar hamarosan nem leszel egyedul 8)

Milyen n.m.
Te kis hatterolvaso 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Esthajnal
tényleg gyönyörűek a tesztek, de fordítva szerintem is sokkal szebben mutatnának!! :lol: :lol:

Gyancsi
drukkhegyek, hogy 2 hét múlva + tesztet hozz nekünk!!!

Bridget
köszike a vonalzi dicsit :D
Igen, mikor kapok tüszőrepit, mindig dupla dózist adnak :roll:
Lehet, azt hiszik, ló vagyok?? :lol: :lol: :lol:
Na jó, ez csak poén!
Biztos azért adnak mindig ennyit, hogy tuti legyen a hatás, és biztosra megrepedjen(ek) a tüsző(k)...
Vagy nemtom... :roll:
És mi ez a reményvesztettség hm??! Nem szabad hitetlenkedni!!!
Sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!!

Anyci
8)

Rabbe
francba pirivel!!!
Kövi hónapra felkészülni.... :wink:

Melike
mit meg nem adnék, ha nekem is lennének ilyen tüneteim, mint neked :lol: :lol:

Akella
örülök, hogy jól vagy(tok) :)

Milyen
azért gyere hozzánk, ha tudsz áámm!

Recon
remélem jól vagy...

betty615

Melisch, de jóóó, akkor férjecskéddel hamarosan együtt lesztek már!!! :)

betty615

Betty köszönöm és neked is nagyon drukkolok. :wink:

bridget nekem semmi tünetem nem volt. Én is mindig kérdezgettem és a neten utána néztem milyen tünetek vannak, de saját tapasztalatomból, bármelyik, mind később jelentkezik :roll:
Rendben lesz minden!!!
Nekem még most is hihetetlen, hogy megtörtént ez a csoda velünk :D

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Betty
:oops:

Akella
Nem is a tunetekrol van szo hisz megcsak a heten volt beagyazodas(ha volt :? ) csak ugy nem erzem lelkileg :roll:

Recon
Hogy vgy :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szaisztok én is itt vagyok csak most én is háttér olvasó voltam.Héten szerdán pánikrohamom volt a nővédelmiben és nem igazán tudtam mit mondjak és inkább figyeltem 8) Azt hittem mostanra már jobban leszek de sok dolog történt egyszerre és kiborultam :( Ott kaptam nyugtatót és azt ajánlották sürgőssen keressek fel egy didlidokit :?
Bridget, én 5-6 héten kezdtem igazán érezni hogy babás vagyok addig csak gyanakodtam,úgyhogy ne aggodj nincs semmi veszve :wink:
Melike, nekem a 12. hét után múltak el a rosszulléteim,de a lányommal pl. nem volt semmi bajom.Ahány terhesség annyi féleképp reagál a teste az embernek,valakinek meg egyszer sincs semmi baja.Majd elmúlik ne aggodj :D
Betty 8)
Melisch édes hogy aggódsz értem :D :D
Többieknek pusz és ölelés :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci
Ne aggodj en is panikbeteg voltam :oops:
Ha van kerdesed priviben beszelhetunk rola 8) Mara mar egesz jo a helyzet nem szedek gyogyot ra eleg reg ota de egyes helyzeteket meg mindig kerulok :? De sokkal jobb,mint anno volt...na de majd priviben bovebben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget írtam privit.

Kép
anyci

sziasztok.
ma ovuteszteztem.

ha a controll csíknál a tesztcsík erősebb, akkor az azt jelenti,hogy actionre fel? :lol:
lujzedli

lujzedli igen apár FEL

Kép
Kép
melisch

köszi. jóval erősebb a tesztcsík,mint a kontroll
lujzedli

Úgy a jó, azért tesztelj holnap is de ha annyira erős valószínű, hogy holnap már nem lesz + és ma vagy holnap tüszőrepi lesz. Mivel hétvége is van ilyenkor az összebújás is könnyebben megy magától hát ma este és holnap is lehet együtt lenni. Kiskatonák munkára fel!!!!!

Kép
Kép
melisch

hát nem tudom,mi számít erősnek.megpróbálom beszúrni. Kép [/img]
lujzedli

Szia Lujzedli, ez bizony nagyon erős pozitív, ma és holnap, de holnapután is igen hasznos, ha összebújtok a pároddal a baba érdekében! :wink:
esthajnalcsillag

lujzedli bocsi de leléptem, én inkább este szeretek ügyeskedni így tésztát voltam sütni csak most végeztem, de Esthajnal megírt amit írtam volna és ő jobban ért a tesztek értékeléséhez :wink:

Bár most nem tesztelek de nem tudom nem észrevenni, hogy közeledik nekem is a termékeny időszak :oops: :oops: néha kibugyog az a krémes akármi, tegnap éppen az üzletben voltam mikor kiakaródzott egy nagy adag gyorsan tűntem is el mert még féltem átüt a vékony nadrágon olyan adag jött :shock: be kell tenni a tisztasági betétet és megoldom a "gondot" Férjecskémnek 2 óra autókázásra van és hazaér, aztán majdcsak megszeretget. Pé meg lesz amikor akar kár izguljak :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

köszönöm a válaszokat. ma is tesztelek azért. kiváncsi leszek. Sosem sikerült még így eltalálnom. Csak a pg53 meg pont nem mutatja a pét. :?
lujzedli

Hatalmas szia mindenkinek :!:

Csak beköszönni jottem (visszaolvasni nem tudok), eppen nagy sütés-főzésben vagyunk, viva la Szegeden :!: 2 napot autokaztunk, most meg bulizunk :lol: (27 lettem) Tök jó itthon, el is felejtettem mar :roll: (meggyulik a bajom az itteni billentyuzettel, igy hanyagolom az ekezeteket)
Mindenkinek szivbol drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reconnak pedig hatalmas oleles, es kitartas! Egyutt erzunk veled!
Legyetek jok, 2 het mulva bekukk, addigra sok mindenkinek sok minden eldol :wink:
Pussssszi
Vendég

Aranyeso
Marha irigy vgyok de majd szeptemberben en is megyek haza 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aranyeső BOLDOG SZÜLINAPOT neked és jó pihenést otthon

Brigdet még 2 nap, hajrá gondolom már nagyon izgulsz én is érted!!!!! Tesztelsz? Nem lehet még látni semmit rajta?

Többieknek puszi 8)

Kép
Kép
melisch

Melisch
Hat meg 2es fel csak a vonalzim mar valtott :oops:
Tesztelgetek de ilyenkor meg nem lehet pontosan tudni a szuri miatt..ezert nem is akarom kozszemlere tenni...mert ez mas mint mikor valaki spontan babasodaik :? annak eleg egyertelmu ha csik van baba van....nalam azert nem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, olvasom a naplódat illetve a blogodat és igaz még a babáról nem tudsz sokat írni, de nekem nagyon tetszenek a beszámolóid, és nagyon érdekes dolgokat tudok meg egy szinte teljesen más világról. Olyan pozitív dolgokat írsz le nekem az országról hogy már pakolunk is és költözünk is ki. :D :D :D :D :D És semmi pesszimizmus nincs benned ami nekem nagyon tetszik mert itthon sajna mostanában elég pesszimisták az emberek sokat panaszkodnak, de azért szavazni nem mennek el hogy változtassanak rajta. Mindegy lesz ez még jobb is...... Szóval csak így tovább és nagyon várom a jó híreket rólatok!!!!!

Na és persze a sok sok pozi teszteket a többiektől!!
Szép napot Mindenkinek! :lol: :lol: :lol:
Kép
KépKép
boganna07

8)

Kép
anyci

Boganna
Nagyon szepen koszonom :oops: :oops: Ez a par sor igaz jol esett :!: :) Hat a mai beirasom is erdekes lesz 8) Es ha van valami megjegyzesed vgy kerdesed nyugodtan keress meg priviben,hogy ne offoljuk a topikot :wink:

Es boldog felidot kivanok neked :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci
8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Már néhány napja olvasgatom a topicot, de most jutottam el oda, hogy hozzá is szóljak. Apával most kezdtünk el "ügyködni" az utánpótláson, ez az első hónapunk. Olvasgattam mindenféléről, tesztekről, módszerekről és gondoltam kipróbálom az ovu tesztet. A gondom csak az, hogy ma elvileg elkezdtem menstruálni és az ovu teszt ma jelzett először "igazi" pozitívat. Létezik iylesmi szerintetek? Megpróbálom később a képet is feldobni a tesztekről.
Vendég

Kép

Itt volnának[/img]
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?