Olga, a Thomas a Marcipánból volt... Én is féltem először onnan rendelni, de Jázmin 1.szülinapjára is onnan rendeltünk, akkor egy margarétát
az is szép volt és fini
Úgyhogy szeptemberben már nem féltem Bencének megrendelni a Thomast
És naggggggyon finom volt, mondhatni teljesen olyan mint a Zagyvás, mert mi is inkább azt szeretjük. Bár az is igaz hogy eddig minden tortánk csokitorta volt, ill. egyszer kértem olyat hogy egyik fele csoki, a másik málnakrémes volt, az is jó volt és ilyet is lehet
Imádom a Zagyvát, csak az a bajom hogy nem sok féle formatortát vállalnak
De hogy miért?! Én úgy tudom hogy ott van autó, dalmata kutya, micimackó, katica, hal és tán ennyi... És én nem szeretnék kétszer ugyanolyat
Illetve katicánk nekünk is volt már, de Bencének a 3.szülinapján. Úgyhogy ismerem
A Marcipánban mindent megcsinálnak, képről is bármit, csak fizesd meg....
Dorka, tényleg én is hőmérőztem Bencét picinek. Elég sokáig, volt egy idő mikor csak úgy tudott kakilni. Aztán egyszer csak elmúlt
Kitartás!!!
Jaimee, tudom, láttam a katicás tortás képeiteket
Betti, ti hol voltatok lovagolni?
Mert a múlt héten voltunk mi is, itt Szandán, nagyon közel van hozzánk a lovarda. Én Bencét szeretném vinni, majd nyaralás után el is kezdjük heti rendszerességgel. Most csak körülnézni voltunk, persze mindketten mentek 2-2kört a lóval, ki sem bírták volna hogy lovaglás nélkül jöjjünk haza
Nna, én nem ültem fel, pedig biztos nagy élmény lehet
BalwinJudit, sürgesd meg azokat a szülinapos képeket!
A pumpát meg ne is mondd... én tegnap fél óráig pumpáltam a semmit (mint utólag kiderült)
Fújtam a gyerekeknek a medencét a tűző napon, de alig ment bele valami... Ott is hagytam, mondtam hogy majd az apjuk felfújja, nekem elegem van. Ő kiment és kb. 5 perc alatt felfújta... Kiderült hogy a leeresztő szelep ki volt húzva, ill. mivel először használtuk volna, alapból be sem volt dugva
Úgyhogy utána egy félóráig ezen röhögött hogy felpumpáltam az udvart
Hát igen, elég szőke vagyok, megnézhettem volna, de eszembe sem jutott