Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

H amár mindenki ír akkor én is gyorsan!

kiöntöm a lelkem...hogy elegem van már ...ki van a f..om mindennel már a tanulás gondolatától is hányingerem van!!! a nőgyógyászati tételek közül vannak olyan nehezen megjegyezhető tételek.. meghát csak nem kevés sajnos 40 tétel mindegyik 4-5 részből áll s valamelyik olyan rosszul van párosítva hogy pont a legnehezebbek vannak egy tételbe jah meg a leghosszabb :evil: )
Már csak egy teljesnap és lesz a gyakorlati vizsga aminek a tételsorát ma változtatták meg!
Pénteken a szóbeli lesz attól még nagyon félek! mert ugyérzem hogy most semmit nem tudok

Ugyhogy csajok drukkoljatok csütörtökön is 10-től meg pénteken is 10-től mert a gatyám az már rendesen tele van!

Olga neked is durkkolok majd bár án akkor már rendesen túl leszek rajta :-D de azért ird le hogy melyiknap pontosan hánytól vizsgázol :-D

Ja kezdek megbolondulni, mert este már avval álmodtam hogy telefonáltak a kórházból hogy felvettek( jah és a slussz az volt az indok merthogy nekem nem volt hármasom :oops: hát... én reggel olyat nevettünk párommal mert ilyen hülyeséget!!! :lol: )

de most megyek majd pénteken jelentkezem a vizsga után vagy ha szerdán nem sokára végzünk akkor is leírom gyorsan milyen volt!

kellemes napokat!

ui.:

Dorka nagyon szépek a fiúk,
csonginak gratuláok nagyon ügye sfiú
Fanna jöhetnél gyakrabban

hmm igy hirtelen ennyi jut eszembe

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Judit
, Neked holnapra sok-sok drukk megy, biztos tudni fogod!!! ;)

Betti
, Neked pedig csüt.-péntekre mennek a drukkok!! Ügyes vagy, ez is sikerülni fog! ;)

Tudom milyen érzés ez, én is mindig így voltam hogy nem tudok semmit :D Aztán mégis... ;)

Majd írjátok meg hogy sikerült!

Dorka
, édesek a fiúk! :) A képeket már láttam az iwiwen, és az utolsót ma élőben is megcsodálhattam ;) Annyira szépek mindketten!! Mondta tesóm is hogy pont ma délután találkoztak veletek :)
Te pedig annyira jól nézel ki és fitt vagy két héttel a szülés után hogy csak ámulok!! :) Én ilyenkor még mosott rongy voltam :oops:

Jaimee
, Rékáról teszel egy újfrizkós képet? ;)
Még nem voltunk szemésznél, de holnap fel is hívom időpontért, azt gondolom bármikor lehet kérni. Vagy ma kellett volna? Azt hiszem keddet írtál hogy akkor rendel, ugye?
De annyira nem sürgős, jövő héten talán el tudunk menni, ha van még időpontja. Utána nyaralni leszünk egy hétig, így már csak július jöhet szóba.
Kíváncsi leszek mit mond, mert Bencusnak mostanában tök sokat fáj a feje :( Kicsinek meg mindig könnyezett a napra-szélre, de azt kinőtte.

Évi, gratula Csonginak! :) Hát lehetett volna jobb időtök is tényleg, de ha már így alakult, ebből kellett a legjobbat kihoznotok ;)
Beszéltük is a férjemmel hogy olyan kiszámíthatatlan ez az időjárás dolog. Mi többször voltunk már Pünkösdkor kirándulni, nyaralni is és mindig hőség volt. De most szerencsére nem terveztünk semmit. Csak azokat sajnálom akik pont most utaztak el a hosszú hétvégére :(

Andi, mi újság? Hogy vagytok?

Szami???

Nna, fogalmam nincs kinek és mit szerettem volna még írni, mert a másik oldalt nem tudom itt megnézni :?

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vagyunk, még itthon, pénteken inulunk majd csak, Jaimee, ígérem addig hozom még az útitervet is. Képet nem tudok mostanában semmifélét, az asztali gép (rajta a photoshoppal) teljesen kipurcant.

Az indulásig igyekszem még írni, most csak egy-két gyors válasz.

Olga, sokan csinálnak háznál is kolbászt, mi is a kollégánktól vesszük, aki nem hentes amúgy, úgyhogy nem hiszem, hogy tudok segíteni.

Évi, nagyon megértem, mit érezhetsz, hát, bevallom, én is várom már a pénteket, a sulivéget.....

Judit, Betti, Olga: megy a drukk...

Niki, utólag is boldog szülinapot, várom a Waldorfról a véleményt.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!!!

Végre van egy pici időm!
Mindenkinek boldog mindent!

Dorka a fiúk nagyon aranyosak!

Évi: Büszke lehetsz Csongira!

Nálunk még mindig bolondokháza, rengeteg az intéznivaló. Majáéknak holnap lesz az évzáró gála. Fellépnek a csoporttal. Olyan kíváncsi vagyok!
Nóri taknyos, remélem nem lesz komolyabb!

Puszi

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!
Végre hogy írtatok, nagyon csendes volt a hétvégén mindenki. Nekem is rossz kedvem van, ugyanis ma vittem be a férjemet a kórházba, holnap műtét. 24 órás munka rendben dolgozik,de most ez mégis nagyon rossz. Remélem minden rendeben lesz és minél hamarabb jöhet haza műtét után.
Vizsgázóknak sok sikert és további kitartást kívánok.
Nálunk pénteken lesz az oviban Angéla torna bemutatója, már nagyon készül rá. A zene és a tánc a mindene.
Szombaton Tiszaföldváron a Hajnóczy Gimnázium előtti téren kerül megrendezésre a 3-ik bábfesztivál.
Hát most ennyi rólunk.

Kép
Kép
bmárti75

Márti: Holnap akkor szorítunk!

Betti: neked is!

Balwin jelentkezz!

Andi

Kép
Kép
andii

Kép Angéla névnapjára készítettem
Kép Hannah Montana rajongó
Évi: Gratulálok Csongi sikereihez!
Dorka! A fiúk nagyon aranyosak.

Kép
Kép
bmárti75

Hola.

Vagyok, köszi a hiányolóknak :) Csak már egyre lustább, meg fáradtabb. Pár hete, hogy ha hajnalban felébredek pippantani, akkor már nemtok visszaaludni :shock: Rám ez marhára nem jellemző... Ráadásul ma az egész család 4-kor kelt, még Luci is megérzi, ha NST-s nap van.
Jah, 2 NST-n túl vagyok, minden oké, szerdán megyek legközelebb.

Fanna, Östen hozott :lol:

Olga, asszem július 16-ig lesz szabin a dokim...úgyhogy akkor má inkább előbb szüljek, mint később :lol: De sztem kihúzzuk 23-ig...vagy nemtom...méhszájról a múlthéten nem mondott semmit (stepto kenetet vett), de a buki 92mm-es volt (36. hét vége).

Jaimee, jaja, összevonás van a TG-ben, de ugyanannyi idő...legalábbis Emődi dokival :mrgreen: De az jó, hogy nem kell duplán sorbaállni.
Én is látni akarni Rékaújfrizura! :D

Judit, holnapra is drukkolok!!!

Dorka, én meg rátok :D Hogy hogy telhetnek napjaitok. Örülök, hogy van tejcsi! Édesek a fiúk nagyon!

Évi, gartulálok a Büszkeségedhez! Pár év, osztán a válogatottban üdvözölhetjük :D
Mijé voltál depis?

Márti, akkor Nektek is drukk holnapra!... Mielőbbi felépülést a párodnak! Guszta a torta :D Én is nézegetem neten a tortákat, hétvégén ünnepeljük Lucit (a biztonság kedvéért előbb egy héttel...).
38-as méret? Irigyes vagyok :wink:

Nomost ennyire futotta így hirtelen felindulásból... Majd igyekszem bejelentkezgetni...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Jó rólad hallani balwin Judit! Ja, ja, csak addig húzd, ameddig nektek jó! :)

Holnapra tőlem is mennek a drukkok! És ma is gondoltam rád Betty! Vagy majd csüt-pénteken kell? :oops: Na nem baj! Inkább többször! :)

Én is voltam ma szóbelizni, de "csak" aláírásért ment. Viszont ma felrakták a záróvizsga időpontokat és vizsgabizottságokat! Júl. 15-én lesz az államvizsgám! Szidjatok mint a bokrot! Ráadásul én vagyok legelsőnek beosztva, aminek nem nagyon örülök... félek, hogy rövid lesz a felkészülési idő...

Márti! Guszta a süti! Peti is egyből kérdezte, hogy ki csinálta? :)

Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog névnapot kívánok Angélának!!!

Férjednek pedig jó egészséget, mielőbbi felépülést kívánok!

Majának holnapra, Angélának péntekre egy nagy kalappal! Anyukák, fényképezőt otthon ne felejtsétek!!!

Olga

Kép
juhaszolga

Angélának nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is! Kép

Márti!
nagyon guszta ez a torta!!! apának egy kalappal, majd számolj be, mi történt!

Andi!
Képeket hozzatok! Jobbulást Nórinak!

Judit!
az álmatlanul hánykolódás mihamarabbi véget értét kívánom!lassan érted is izgulhatunk! kinek szólsz, ha eksön van?

Olga!
szidlak majd, de miért te vagy az első? nem névsor szerint mentek? mikor mentek nyaralni? még akkor az után?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Betti, holnapra egy nagy kalappal! Én is mindig úgy éreztem nem tudok semmit! DE! Állítólag ez a jó! Úgyhogy nyugi, biztos sikerülni fog!

Olga, én meg mindig szerettem első lenni! Legalább túl vagy rajta, a többiek meg még izgulhatnak! Van annak előnye is!!!

Balwin, örülök, hogy jelenkeztél! Azért próbálj pihenni!

Márti, sok sikert a műtéthez, és gyors felépülést kívánok a párodnak! A kis Hanna Montána nagyon büszkén mosolyog :lol:

Köszönöm a dicséreteket :oops: :lol: Holnap is foci, most éppen a sulival, Juniális lesz a Tiszaligetben.

Megyek is elteszem magam holnapra! Jó éjt!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Judit! Nem névsor szerint van a beosztás. Biztos van benne logika, de még nem jöttem rá... De 6 bizottság van, és az 5. előtt fogok vizsgázni.
Igazából azért félek elsőnek lenni, mert pl. kihúzom a tételt és vajon lesz-e elég időm összeszedni, leírni a gondolataimat? Állítólag 4-en leszünk bent egyszerre... Tehát a 2.,3.,4. hellyel talán jobban jártam volna... esetleg hallok valamit a többiektől, amit még belecsempészhetek az én tételembe... Na mindegy. Így esett a nagy eset.

Nyaralás hugiékkal közösen júl.31-től aug.7-ig lesz Balatonszárszón. Szóval még odébb van. Úgy emlékszem Dorkáék meg akkor indulnak, amikor mi hazaérünk. És ti Katlina?

Évi! Akkor Csongiéknak mára is egy nagy kalappal! :D

Megyek tanulni... Üdv! Betty szidlak!!!

Olga

Kép
juhaszolga

Mi júli 18-25-ig ugyanott ahol Olgáék,majdenm váltjuk egymást

Kata!
Elkültem ma!!!!!!

Csupa takony vagyok

Betti,Olga!
Gondolok rátok!!!!!

Évi!
Csongi igazi kis sztár,lehet hogy még most kéne autógrammot kérnem :wink: 8)

Dorka!
Gyerek nagyon aranyosak,örülök hogy van tejcsi,gondolom a másodiknál már valamivel tapasztaltab az ember mint az elsőnél,cáfolj rá ha nem így van :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Nagyon kimerítő volt a mai napon, de most már egy kicsit nyugodtabb vagyok. férjemet reggel 8-kor megműtötték, 1/2 10-kor már túl volt rajta. Én sajnos anyósom miatt csak 1/2 1 körül jutottam be hozzá a kórházba. a körülményekhez képest jól van 4 lyukat csináltak rajta.5darab kb. 1Ft-os nagyságú köve és 6 búzaszemnyi volt. Ébredés után jól volt, eddig komplikáció mentes.
Remélem hogy minél hamarabb itthon lesz.
Betty! Attól függetlenül, hogy sok bajom volt-van, szorítottam érted is nagyon, de egyébként mindenkinek aki vizsgázik.
Hát röviden ennyi, most pihenek egy kicsit.

Kép
Kép
bmárti75

Betti: nagyon boldog születésnapot! remélem szerencsét hozott!

Kép
jaimee1

BETTI!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kép

Kép
katlina

Betty!
Isten éltessen sokáig!
Kép

vizsga?

Márti!
akkor szerencsésen túl lett rajta a párod! most már gyors felépülést kívánunk neki! na és persze nyissatok kavicsbányát! nem rossz biznisz! :lol:

Katlina!
jobbulást! fényképeket tegyél már a házról, hogy haladnak a munkálatok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Betty! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kutyafüle Ildikó! Megjött a leveled, köszönöm szépen! :D

Márti! Örülök, hogy jól viseli a férjed. Mielőbbi felgyógyulást kívánok!

Katlina! Neked jobbulást! ++++++++++++++++++++++

Lányok mozi???

Olga

Kép
juhaszolga

Betti: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Betti, boldog szülinapot, Márti, a férjednek gyors gyógyulást kívánok!

Jöttem elköszönni: délután indulunk Görögországba, az ókori világ csodáit felfedezni, meg egy kis tengerparti fürdőzés is lesz. 19-én, Máté évzáróján jövünk haza.

Balwin, olyan szülést kívánok, amilyet szeretnél, Judit vagy Olga, Jaimee, dobjatok majd egy sms-t feltétlen, ha örömködni lehet!!!

Mindenkinek jó hétvégét, szép napokat, pussz!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szia Szami!
Írtál erről régebben hogy pontosan hogy és hova mentek, csak nekem maradt ki? Görögországba hova??? Mi is oda megyünk jövő szombaton ;)
Jó utat Nektek, sok-sok képpel gyere haza!!! :)

KépKép Kép
76vera

na ja, én meg itthon bepenészedek a könyveimmel!

Szami!
nagyon jó nyaralást, habár nem olvasol már! de jó Nektek!!!!!ezer képet!

Vera!
ti hova mentek pontosan?

Olga!
számolj be mi volt a benyomásod!

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést nagyon aranyosak vagytok:-D

vizsgák?
HÁt túl vagyok rajta, borzasztóan örülök neki mert dícséretes ötössel végeztem!!!!
Az elméletből ma volt a zsóbeli rész hát mondanom sem kell kihúztam majdnem akét legrosszab tételek egyikét!

szülészetből: külső nemi szervek anatómiája, genetikai alapfogalmak, rendellenességei, szülés első szakasza szülésznői teendők, magzati fejlődési zavarok

nőgyógyászat: petefészek jó és rosszindulatú daganatai, vérző nőbeteg ápolása szülésznői teendők, emlő önvizsgálatának tanítása, jelentősége plusz ápolási diagnózisok írása valamelyik betegséghez

hát szinte ezeket nem akartam aleginkább húzni!

De ahogy elkezdtem mondani be se nagyon tudtam fejezni az egyes részeket azt mondták hogy jó köszönjük következő...következő...következő....

azt már végeztem is..... utánna meg kellett várni a többieket és utánna még össze ültek, s mindenkikt behívtak s majd utánna elkezdték névsor szerinte sorolni kinek hanyas lett, s mondták hogy KOVÁCS BERNADETT ötös ötös mind a kettő dícséretes!!!!!

Ketten kaptunk dícséretet- de a másik csajnak már van egy mentőtiszti diplomája :)

A gyakorlat az nem volt ilyen jó, ott elégé szemét volt az egyik vizsgáztató csapat, rendes felidegesítettem magam, pedig könncyű volt a tételem. meg hogy nem vettek fel ide szolnokra ugyhogy tegnap rendesen kibuktam...de most már tök jól érzem magam :oops: :D :D :D :D :D

megyek most csinálok vacsorát magunknak, aztán majd jövök most már sűrűbben :-)

szép estét

Kép
kbernadett

Betty! Itt a topikban elsőként hagy gratuláljak! Nagyon ügyes vagy!!! Ha mégegyszer rászánom magam, hogy szülök, téged viszlek be magammal, nem Petit! :) Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!

Olga

Kép
juhaszolga

bbj Judit! Nagyon-nagyon elégedett vagyok! Lányok csatlakozom a Mosonyi-fun club-hoz! Mondjuk kicsit árban húzósabb, mint Z.

Szami! Nem olvasod... Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Vera! Hát te is jól titkoltad ezt az utat!!!

Lányos anyukák? Képek? KisBettyke és Angéla?

Olga

Kép
juhaszolga

Betti, gratulálok!!!! Nagyon ügyes vagy, egyszerűen fantasztikus :D Remélem most már megnyugodtál és ki tudsz egy picit kapcsolódni ;)

Olga, nem titkoltam, csak nem jött eddig szóba ;)
És Peti mit szól majd a fenti tervedhez? :D Hajrá Mosonyi fan-klub ;) Csinált rákszűrést? És mennyit vártál? Szerintem nála ez a húzós inkább, hogy nincs időpont. De valamit valamiért :)

Judit, Krétára megyünk :)

De előtte még szülinap Jázminnak :D Jó hetünk lesz.

KépKép Kép
76vera

Betti: Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden elismerésem, megérdemelted (és egy állás is érdemelnél, mint szülésznő.....)

Szami: Érezzétek jól magatokat, aztán várjuk a szép beszámolót fotókkal gazdagítva!!!!!!!!!! Apa biztos szuper képeket készít majd.

Olga: Üdv a klubban! :wink: Eeeigen...nem ócsó...de okkal.

Vera: hűűű, tényleg, szülinap. Hogy álltok a tortával, ajándékokkal??

BBJ: Mi úgy néz ki idén egyáltalán nem nyaralunk. De még meglátjuk, most valahogy még nem viszket a fenekem. Meddig is penészedsz még?
:lol: :lol: :lol:

Réka frizkójáról még nem készítettem fotót, majd hétvégén az apja elkapja, én inkább vidiózni szoktam.

Szép hétvégét!

Márti: Apának gyors gyógyulást! Már vagy 5x megnéztem az epres tortád fotóját. Csorog a nyálam. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

BETTI!
HATALMAS GRATULA!!!!!!!

Szami!
Írígykedem,érezzétek jól magatokat,és hozzál majd sok-sok képet!!!

Olga!
Írjál már bővebben egy kicsit,ha nem publikus jó priviben is,nekem is mennem kell már szűrésre

Judit!
Majd holnap rakok képet,igaz nem öntötték még be a betont,pedig már minden meg van hozzá,csak nincs kész a zsalu

Vera!
Kréta-hát belecsomagolhatnál a bőrőndbe

Nekem is ma volt már csak suli,majd csak szeptembertől megyek újra,habár van mit tanulnom 8)

Márti!
Férjednek mielőbbi gyógyulást!
Azt az eper csodát én is néztem egy darabig nyálcsorgatva

Kép

Kép
katlina

Betty!
mi is szívből gratulálunk!

kívánjuk, hogy mihamarabb el tudj helyezkedni, hisz most már ez lenne a legfontosabb!

Vera!
mit vesztek Jázminnak?

Jaimee!
én még júli 04-ig.. sajnos most is majd szétrobban a fejem...és ülök neki, még vagy 400 oldalt el kellene hétfőig olvasnom a tanulásról nem si beszélve...

holnap jász-kun szala surjányban. sok progival. valaki? mi elvileg ott leszünk délután, apáék lovas-fogat bemutatóznak

ha valakinke kellene program, küldhetem mailben, olyan sok, hoyg ide nem akarom...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot Mindenkinek!
Betty! Gratulálok a vizsgáid eredményeihez, nagyon ügyes vagy.Ilyen fogokény aggyal érdemes lenne még tanulnod. Utólagosan pedig nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Kép
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a férjemnek szánt jókivánságokat. Nagyon örülök, mert ma délelőtt ha minden jól megy hazaengedik. Már nagyon hiányzik, főleg Angélának mert ő csak szerda reggel találkozott vele.
Szami igaz hogy mire már ezeket a gondolatokat írom Ti már nyaraltok, de remélem hogy sok-sok élménnyel és fényképekkel térsz vissza közénk.
Vera! Zsúfolt lesz a hetetek, de ilyen élményekért megéri. Mivel mentek Krétára? Mennyi időt töltötök ott?
Katlina! Mivel volt némi kihagyásom így lehet hogy átfutottam azon, hogy milyen suliba jársz?
A tegnapi tornabemutató jól sikerült, ime a képek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Márti!
nagyon jók a képek! apa már otthon?

Mi voltunk a szalán nagyon jó volt, ez volt az első, remélhetőleg lesz még folytatása, és jó kis hagyomány alakul ki.

nagyon sok népi árus volt, sikerült, egy pár dolgot beszerezni (házisajt, és egyebek)

tata a középmezőnyben végzett a fogathajtón, szurkoltunk ezerrel, jókat ettünk, a lányok nagyon kifáradtak, már a fürdésen is túl vagyunk...

a fényképező sajnos üzemen kívül...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot Mindenkinek!
Igen Apa már itthon van, tegnap délelőtt mentünk érte. Jól telt az első éjszaka itthon, gyengén eszeget is, fokozatosan kell vissza állni a régi rendere neki. -gyerekek is megnyugodtak hogy Apa itthon. Én még hétfőn és kedden itthon maradok vele, aztán sajnos irány a meló.
Bbj! Biztos jó lehetett a program, remélem hogy jövőre el tudunk jutni.

Kép
Kép
bmárti75

Hali,

Márti, nagyon gyors gyógyulást kívánunk a férjednek!!!
Angéla nagyon ügyes a bemutatón, aranyosak lehettek!

Judit, kitartást a tanuláshoz, vizsgákhoz kalappal...

Betti, boldog szülinapot, és nagy gratula a vizsgákhoz, büszke lehetsz magadra!!!!

Utazóknak, nyaralóknak jó pihenést, sok-sok képet várunk!!!

Vera, Jázminnak milyen tortája lesz? mi kisvakondosat rendeltünk Szabinak, gestenye ízben. Zagyvából...

Judit????????????????

Katlina, jobbulást neked! _Robika hogy van?

Évi, gratula Csonginak!!

olga, lassan visszajuttatom az övterelőt!! Köszönöm még egyszer!

Rólunk: ma végre aludtunk, 9-től 6-ig, csak közben volt két szopi, de visszaaludt Bálint szépen, előző éjjelről ezt nem lehet elmonani... :?
Képzeljétek, 31 dkg-ot hízott egy hét alatt, most 4.15 kg, annyira örülök, tudjátok, Szabit ilyentájban kezdtük el tápszerrel is etetni, mert akkor nem volt elég tejcsi, most viszont sokkal nyugodtabb vagyok, semmi para, így a tej is rendben van. Hasfájás van, mondjuk már magától a mennyiségtől is lehet, meg sajna kb. 2 naponta tud kakilni Bálint, és láthatóan bántja ez is.

Szabi továbbra is nagyon édes vele, bár éjjel 2-3x felksír, hol engem, hol az apját kéri, de ez most természetes.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Dorka! Nagyon örülök, hogy Bálint súlya ilyen szépen gyarapodik! Nagyon ügyesek vagytok!
Övterelő ráér, nyugi! :)

Katlina! Miről írjak részletesebben? A dokinál szerzett tapasztalatokról?

Lányok! Vélemények intim tornáról? Betty? Te bizti jól informált vagy! A Kriston Andreát jó sok helyen (net) lehúzták. Hát nem tudom. A Kegel tornáról meg szinte semmit nem találtam. Betty, te tudsz ajánlani valamilyen olvasnivalót? Tudom Kristonnak jelent meg könyve, meg dvd-je, de úgy tudom mellé meg kell csinálni a 10-12 órás tanfolyamot. Ez itt Szolnokon 15 ezer forint. Hmmm, vélemények, netán tapasztalatok? Természetesen jöhet priviben is. Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! De jó, hogy adtad a kisvakondos torta ötletet! :) Bár a miénk még odébb van, de imádja! :) Ostya lesz a torta tetején, vagy kisvakond formájú lesz a torta? Mondjuk a feketét hogy kivitelezik? Ööö... biztos szőke vagyok....

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina! Családod Róbert tagjainak nagyon boldog névnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Robikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk, és persze apának is!
Kép

Olga!
én nem tudok segíteni. már olyat hallottam, hogy ha pisilés közben elcsípi valaki a vizeletet, az jó, aztán máskor meg hogy rossz, mert pangó vizelet maradhat, aztán fertőzés stb. ennyi infóm van. de én is kivi vagyok mki mit tud!

Betty! te akartál elvégezni egy tréner tanfolyást. azzal mi van?

Dorka!
akkor minden a legnagyobb rendben!a tejjel is minden rendben lesz! a kakára éhgyomri egy-két korty langyos vizet/kamillateát szoktak javasolni, nálunk nem igazán használt, de hátha nálatok beválik.

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

Robika boldog születésnapot meg az apukádnak is :-D

Köszönöm a gratulálciókat, hát még nem teljesen fogtam fel hogy vége van csak a tanulás illetve a nem tanulás végetti lelkiismeretfurdalás hiányát érzem :-D

BBJ!

Igen az intimtorna trénert akartam volna elvégezni ha nem annyi lenne mint amennyi... 600000 forint a tanfolyam s egyben kellene kifizietni de sajnos jelenleg 6000 forintot sem tudnák kifizetni nem hogy annyit! :cry: szóval ezért nem csinálom.

Kellemes meleg van oda kinn...bár a fejem az piszokul fáj.

Nyaralóknak jó nyaralást!

HOlnap meg már megyek dologzni :?

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Katlina
, Robikának (és az apukájának is) nagyon boldog névnapot kívánunk!!! :)

Betti, mennyi lenne a tanfolyam??? :shock: Vagy csak elírtad egy nullával? Bár még úgyis sok :roll:

Dorka
, első gondolatom Jázminnak most egy katicás torta volt amit kb. 2hete meg is kérdeztem tőle hogy szeretne-e katica tortát? :) Aztán eszembe jutott nekem is a Kisvakond, pont azért mert most még szereti Jázmin, bár már alábbhagyott a lelkesedése ;)
De gyorsan el is vetettük mert Jázmin azóta naponta többször is elmondja hogy katicát fog kapni :)

De nem is bánom most, mert én mindenképpen formatortát szeretnék neki, mindig azt szoktunk és a Zagyvában úgy tudom csak ostyás változatban lehet ilyet kérni. A Marcipánban pedig kb. 7-8ezer lenne ez a torta, de mivel szombat reggel elmegyünk nyaralni és itt maradna a torta (soha nem szokott elfogyni, most majd csomagolunk mindenkinek :)) így most sajnálnék érte ennyi pénzt kiadni :( Így nekünk is Zagyvás lesz, lényegesen barátibb áron és katica lesz :)
Jázmin tudja is mert készülünk nagyon :)

Olga, tudnak fekete marcipánt csinálni, tavaly Bencének Thomas volt:
Kép

Dorka, ez a súlygyarapodás több mint jó!!! Ügyesek vagytok :) Remélem nem is fogsz már emiatt izgulni! ;)
Szabi külön szobában alszik vagy mind a négyen egy szobában vagytok?
Szülinapot mikor tartjátok?
Én most nem csinálok nagy banzájt, csütörtökre hívtuk a családot, de csak egy kis tortázásra. Majd a Bence szülinapján nagyobb buli lesz.

Márti, édes a kis tornászlányod :) Örülök hogy túlvagytok a műtéten és már otthon lábadozhat a férjed!

BbJudit, mi az hogy üzemen kívül volt a fényképező? Nagy hiba ;) Pedig nézegetnénk szívesen a képeket :)

Jaimee, te is ígértél hétvégére Rékáról egy újfrizkós képet ;)
Jázmin duplot kap, a szupermarketeset ;) Csilingel a pénztárgép benne, biztos tetszeni fog neki :D Egyre többet legózik ő is, egyelőre kockákból épít tornyokat ill. a sok-sok legó autót tologatja mint Bence. Most ez egy kicsit csajosabb lesz :)

Mennem kell, medencét fújunk...

KépKép Kép
76vera

Áve.

Angélának:

Kép

Robikának:

Kép

Noéspersze RobiApunak is a legjobbakat :)

Betti, nagy-nagy gratuláció a szép vizsgához! :D

Szami, majd ha visszajöttök...és vissza is olvasol: JÓ UTAT! :D És kellemes nyaralást, kultúrálódást! :) Amúgy meg sztem megvárlak benneteket a szüléssel - de hátha tévedek :wink: Nem bánnám...

Olga, amennyire tudom, a Kriston torna is a Kegel gyakorlatokra épül... Egyébként ha én nagyon bele akarnám ásni magam a témába, akkor Kelet felé kutakodnék...gésák, Káma Szútra, ilyesmi :)
Marcipánhoz ezerféle ételszínezőt lehet kapni (legalábbis a cukrászoknak) :) De pl. anno találtam olyan oldalt, ahol házilagosan széntablettával csináltak fekete színűt - állítólag nem volt hasfogó hatása.

Dorka, ódejó, hogy nem kell tápi! :D Ügyesek vagytok! Kakára gyerekdoki nem mond semmit?... Önmagában nem gáz, ha csak 2 naponta van (Lucinak ennyi idősen 3-4 nap is eltelt 2 produkció között), de ha bántja Bálintot...

Márti, otthon Apa biztosan hamarosan felgyógyul! Tyűh, mennyi kavics...volt termés...

Katlina, saját kezűleg építitek fel a házat? Elismerésem!

Mi meg tegnap megültük Luci szülinapját :) Titkon bízom benne, hogy jövő héten már nem lesz alkalmunk rá :roll: Ha mégis, akkor újra bulizunk - egy kisebbet :wink:
Mi is Zagyvás tortát rendeltünk, de nem formásat. Fekete erdő torta, Disney-Hercegnők ostyával. Fini volt, csak a 130 km-es utat nem bírta ki épségben :oops: Itt-ott megnyomódott.
Képek szoka szerint nincsenek :oops: Szüleim gépével fényképeztünk, az náluk maradt :? , videót meg nemtok a gépre tenni. Szóval...majd...
De az ajándékok nagy sikert arattak :) Ugrálóvár (persze egy nyamvadt lábbalnyomós pumpával, meg 4 ember tüdejével felfújva...), csúszda, homokozó, ceruzakészlet, mini kosárpalánk (falra/szekrényre ragasztható), egy-két csajos bizgentyű, nomeg egy szerszámoskészlet :mrgreen: Hát ezt szereti, nah.

Judit
Kép

Kép
balwin

Vera

hatszázezer forint és ezt egybe lehet csak kifizetni, ha valakinek nincs anatómiai ismerete annak meg egy 10-essel több

voltunk most lovagolni tesomék ezt adták gyerek napra a gyerekeknek, nagyon jó volt Bettike is lovagolt kétszer is, csak fényképező gépet felejtett el vinni mindenki.
Én is felmerészkedtem ülni a nagy lóra, hát az elején félelmetes volt aztán már egyre jobb :D
Bettike is az első körnél nagyon csak maga elé lesett aztán már a másodiknál lovagolt is.
S náluk lehet tanulni is lovagolni gondolkodom rajta hogy elhordom majd Bettikét mert közel vannak hozzánk meg aranyosak is nagyon.

Kép
kbernadett

Betti, elfelejtettem az előbb :oops: Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Neked!

Pacizás jó program :D Én is szeretném Lucit hordani. Aztán majd ha már egy ló is elbírna engem, akkor majd én is mennék.

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszöntéseket köszönjük!!!
Átadtam mindkettőnek :wink:

Balwin!
Ja magad munka a miénk,apa semmit nem ad ki a kezéből

Kép

Kép
katlina

Robikának nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Balwin: Szuper ajándékoooook!! Elhiszem, hogy volt öröm. :D Hát Rékám sem nagyon csípi egyelőre a csajos játékokat, pl. nem babázik, csak ha nösztetem. :mrgreen: Akkor is egy idő után kicsit kegyetlenül bánik szegény babával....Imádja az autókat és a FORMA 1-et. :shock:

Dorka: Anyatejes baba gond nélkül elvan akár 1 hétig is széklet nélkül. Hasznosítja, na. :wink:

Vera: Nekünk katicás tortánk volt az első szülinapra. :P Mmmmmm..... Thomas-os torta is piszok jól nézett ki.

Olga: A Kolozsvárin van intim torna, ahol a babazene van...De hogy milyen, azt nem tudom.

Én is azt hallottam, amit BBJudit, vagyis hogy a vizelet "elállítást" nem szabad csinálni, "szárazon" kell csinálni a gyakorlatokat.

Írok privit!

BBJ: AKkor ma megint vizsga? +++++++++ Mit kezdtél azzal a 400 oldallal?

Márti: Jók a képek! Utólag is boldog névnapot ANgélának!

Anikó? Kata?
jaimee1

Sziasztok!

Köszi Jaimee az infót, tegnap én is rábukkantam erre a Kolozsvári úti intim tornára (Kriston-torna) a neten. Naná, hogy múlthéten kezdődött a tanfolyam... 12 óra 15 ezer forintba kerül.

Judit ma vizsgázik? Akkor megy a drukk!

Engem jövőhét hétfőn szidjatok! El ne felejtsetek! :)

balwin Judit! Héten sütöm a töki pompost, már bevásároltam hozzá! Apáék voltak pünkösdkor a Hild téren, és ott is lehetett kapni, aztán mindketten (babóval) megtömték a pocakjukat. :)

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Vera! A torta (Thomas) nagyon gyuszti! Tegnap meglátta Balázs, nagyon tetszett neki! Melyik cukrászdából való? Mi inkább Zagyvásak vagyunk. Várom a kisvakondos képet is majd Dorka, aztán meglátom, hogy melyiket rendeljük idén, és melyiket jövőre! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina, Robijaidnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Judit, reggelente adok 20-30 ml cukros kamillateát langyosan, hááát... nem segít most az sem...
tudom, jogy nem lenne baj, ha 4-5 naponta kakilna, de sajna bántja a pocakját, nyugtalanul alszik, sír, lábát húzogatja. Remélem beáll lassan a dolog, ne szenvedjen tőle...

Olga, 21-én üljük a szülinapot, majd hozom a képet a tortáról is!
ostya lesz, nem formatorta. Remélem jó lesz, aznap látom majd.

Judit, kakára Mecsek tea helyett a roiboost tanácsolta a dokinéni, enyhén görcsoldó, állítólag. Szabi utálta, Bálint pár kortyot már ivott, ő szépen megitta, de használni nem használt eddig.
Georgevicsnél maradsz? találkoztál már vele???

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee!
ovasgattam, ma voltam, eredmény csütörtökön. de akkor megyek megint. csakhoyg ki ne essek a ritmusból :lol:

Vera!
hát sajnos lemerültek az aksik, a töltő meg bedöglött pedig kellene fog szerdán évzáró, kis színdarabot adnak elő, Gréti a kisegér.

Letinek is katica volt az első tortája, valami isteni!

Dorka!
hát több tippem sajnos nincs. a tamarin lekvár ksi vízben, gondolom még nem adható. én is hőmérőztem Grétit, vagy fél éves koráig, azt hittem, már sosem tud magától, de aztán elmúlt.. a védőnő azt mondta, gyakori, ha előfordul a családban.

Betty! 600E??? és ráadásul egy összegben? a munkaügyiben nem kérdeztél még utána? azok is szoktak támogatást nyújtani, bár ez sok egy embernek, de hátha...

na mentem szundizok, aztán ki kell mennem dolgozni vannak határidős munkáim..

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga, a Thomas a Marcipánból volt... Én is féltem először onnan rendelni, de Jázmin 1.szülinapjára is onnan rendeltünk, akkor egy margarétát :) az is szép volt és fini :) Úgyhogy szeptemberben már nem féltem Bencének megrendelni a Thomast ;) És naggggggyon finom volt, mondhatni teljesen olyan mint a Zagyvás, mert mi is inkább azt szeretjük. Bár az is igaz hogy eddig minden tortánk csokitorta volt, ill. egyszer kértem olyat hogy egyik fele csoki, a másik málnakrémes volt, az is jó volt és ilyet is lehet ;)

Imádom a Zagyvát, csak az a bajom hogy nem sok féle formatortát vállalnak :( De hogy miért?! Én úgy tudom hogy ott van autó, dalmata kutya, micimackó, katica, hal és tán ennyi... És én nem szeretnék kétszer ugyanolyat :oops: Illetve katicánk nekünk is volt már, de Bencének a 3.szülinapján. Úgyhogy ismerem ;)
A Marcipánban mindent megcsinálnak, képről is bármit, csak fizesd meg.... :?

Dorka
, tényleg én is hőmérőztem Bencét picinek. Elég sokáig, volt egy idő mikor csak úgy tudott kakilni. Aztán egyszer csak elmúlt ;)
Kitartás!!! :)

Jaimee, tudom, láttam a katicás tortás képeiteket ;)

Betti, ti hol voltatok lovagolni?
Mert a múlt héten voltunk mi is, itt Szandán, nagyon közel van hozzánk a lovarda. Én Bencét szeretném vinni, majd nyaralás után el is kezdjük heti rendszerességgel. Most csak körülnézni voltunk, persze mindketten mentek 2-2kört a lóval, ki sem bírták volna hogy lovaglás nélkül jöjjünk haza :D
Nna, én nem ültem fel, pedig biztos nagy élmény lehet ;)

BalwinJudit, sürgesd meg azokat a szülinapos képeket! ;)

A pumpát meg ne is mondd... én tegnap fél óráig pumpáltam a semmit (mint utólag kiderült) :D Fújtam a gyerekeknek a medencét a tűző napon, de alig ment bele valami... Ott is hagytam, mondtam hogy majd az apjuk felfújja, nekem elegem van. Ő kiment és kb. 5 perc alatt felfújta... Kiderült hogy a leeresztő szelep ki volt húzva, ill. mivel először használtuk volna, alapból be sem volt dugva :evil:
Úgyhogy utána egy félóráig ezen röhögött hogy felpumpáltam az udvart :D Hát igen, elég szőke vagyok, megnézhettem volna, de eszembe sem jutott :roll:

KépKép Kép
76vera

Füstjelek... 8)

Betti! Gratula!!!! Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Katlina! Kicsi-és Nagy Robinak is boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!

Képek szuperek, olvasgatok is, de írni-reagálni nincs enerdzsim. :oops: :(

Felújítás ( festés, padlólerakás... ) után, most még takarítgatás, pakolászás van, de már kezdenek lemerülni az aksijaim... Dorka részt vett mindenben, ki sem maradhatott, minőségellenőrködött az apjáék felett. :lol:

Igyekszem jönni.

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?