Új privát üzeneted érkezett!

Na, hamarosan hazaér Apa, Pocokhamiztatás, aztán irány dél! :D

Gabi: Etetőszék passz :( . Mi nem is gondolkodtunk ilyenben, az Ikejjás asztal sztem egy az egyben ráborulna a gyerekre. :D

Márti: Éljen a vííííz! Jó munkát!
Ööö, megetetném én is azt a kakast, de nem altatóval! :lol: Egyébként sztem Aptyuk ébresztette fel, mert ma nagyon korán ment dolgozni. Máskor nem vettem észre, hogy ilyenkor kukorékolt volna....Hehe, ember ébreszti a kakast! Lusta dög! :lol: :lol: :lol:

Drága Kubu és Bocika, nagyon boldog születésnapot nektek!!!!

[b]Zöldi
: Köszi a linket, tök jó, hogy valamivel mindig paráztatják az embert..... :?

Sarmon: Írisz gyönyörű úgy ahogy van! :lol:
Milyen lett a palacsinta?
Gratulálok nővérednek, nagyon sok boldogságot nekik! :lol: :lol:

Sütőtök: Most néhány napja Ákos is azt kap, eddig még nem lett sárga.... :D

Lyndee: Komolyan? :lol: :lol: :lol: Azért legalább olvasni majd próbálok, ismerve titeket, az ember kiteszi a lábát pár napra és csak győzzön visszaolvasni!!!! :D 8)

Bernuska: Én csőrös pohárból CSAK vizet tervezek adni neki, mást nem. (Meg egyébként sem.) Én is úgy tudom, nem éppen áldásos hatása van.... :? (mármint egyebet adni a babának belőle, mint a vizet)

Andy: :lol: :lol: :lol:
Anyukád hogy van?

Zsiráf: Asszem Berni kérdezte a 2-est, én még pont azon értetlenkedtem itt, hogy a doki miért írt fel még 1 hónapra való 1-est Ákosnak. (aztán Zöldi megválaszolta :lol: )

Aida: Dejó, hogy jelentkeztél, már én is kezdtem nagyon aggódni!
Én el szoktam készíteni előre, mondjuk délelőtt az ebéd tápit, de beteszem a hűtőbe a kajcsiig. Sokkal előbb nem készítem el, de nem hiszem, hogy ha este megcsinálod, beteszed hűtőbe, és éjjel odaadod neki, bármi baja is lesz tőle!
Noli meg semmivel sincs elkésve, csak légy türelmes!
bébic

Sziasztok!

Bocika! Kubu! Boldog szülinapot!

Sarmi! Gratulálok tesódnak! Sok boldogságot nekik!

Bébic! Jó utat!

Aida! Nolid édes! Örülök, hogy jól vagytok! Minden nap egyre jobb lesz! Albi kereséshez sok sikert!

Nekünk MAM-os üvegünk van, de tényleg az ember már annyi mindent hal, hogy nem tudja eldönteni mivel árt és mivel használ.

Kép
Kép
Kép
erika26

gabi. es hogyan magyarazzuk el egy 6 honaposnak, hogy harapjon ra?
parna sajnos nem jo. :cry: :cry: :cry: :cry: nem fer bele a hordozoba...

zsiraf. en bebim inna belole, ha jonne belole...

ebayen rossz halozsakot vettem :oops: 6-12 hoig akartam, de 12-24 hoig sikerult. hatalmas. biztos nagyon keson vasaroltam. :oops: :roll: de legalabb beleno! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Erika: Kösziii! :)

[quote]e írta:s hogyan magyarazzuk el egy 6 honaposnak, hogy harapjon ra?

Erről jut eszembe.
És azt hogyan, hogy NE harapjon rá....a cicire.... :? :? :? Kicsi fiam mostanság előszeretettel edzi a 2 szem fogacskáját az én mellbimbóimon.....nem kellemes...ha meg rászólok, akkorát vigyorog, hogy én is elkezdek nevetni és ennyit a nevelési szándékról..... :? :D
Egyéb ötlet?
bébic

Mush: nem baj, majd belefér az autósülésbe :)
hát, nem tudom, hogy kéne elmagyarázni- Kobold automatikusan összeharapja ha a szájába kerül :roll: bár nekünk Nuby van...

Bébic: a mi asztalunk is Ikenyás :? Hogy érted, hogy ráborulna? :?
Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Igazából ezt csak feltételeztem, merthogy olyan könnyű az az asztal, mint a pihe....vagy az nem számít? :roll: (amúgy hüle vagyok ám ezekhez a székekhez (is)... :oops: )
Köszi! :D Remélem, nem ismétlődik meg a múltkori....vagy hasonló..... :? :? (mondjuk most jórész ótópályán suhanunk majd....)
bébic

És ha már ennyit volt róla szó:
A csőrös pohár mai tündöklése és bukása :lol: :lol: :lol:
Bocs, de telefonnal nem olyan jó minőség, és hát el is kellett volna forgatni :oops: :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=tHPRLzYwUKM

Kép

Kép
gabilany79

http://teszvesz.hu/item651196181_brevi_ ... aroka.html

http://www.vatera.hu/babakocsi_hauck_fu ... 09676.html
ezek jok szerintetek???

gabi. tennel egy kepet a nubytokrol? en vettem egyet ebayen, de az csak 9 hostol van

meg nem olvastam vissza a mai termest. majd este, akkor reagalok am majd :wink: mentunk setalni!cuppa

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Délelőtt volt egy jó körünk. Posta, Cora, Brendon. Utolsó helyre az elromlott zenélő-forgó javított darabjáért mentünk. Kicserélték a zenélő részt egy újra, de másik zenét játszik. :-( Igaz, már nem fogjuk használni, de Zsófi tesója már más zenét fog hallani. :-(

Gabi!
Most, hogy mondod, mintha jött volna rég egy levél az OEP-től, amiben írták, hogy meddig jár a TGYÁS. Én azt jól eltettem, de a dátumot nem memorizáltam sajna. Megnéztem a videót, Kiskobold jól elvolt a pohárral. Csak vizet adsz neki belőle? Tápot gondolom még Habermann-ból eszi, ugye? Nekünk is Nuby van, de Zsófi még csak próbálgatja az ivást. A csúcs az, ha cumisüvegből adom neki a vizet, azt se nagyon issza. Szájába veszi és vigyorog. Mint aki azt mondja, tudom, hogy most nem kaját adsz, nem vagyok hülye, hogy beleigyak ebbe a sz*rba. :-D

Sarmi!
Gratula tesódnak!!!

Zsiráf!
2-es tápon ez szerepel az adagolásnál: 6 hónapos kortól napi 2-3 alkalommal, b. 200 ml tápszer adása javasolt, kiegészítő táplálásként. Lehet, hogy én értettem félre és lehet adni többször is? Most, hogy újra elolvastam, ez lehet, hogy csak egy ajánlás, annak, aki még sosem látott tápot.

Aida!
Jó hallani felőletek! Noel továbbra is gyönyörű! És olyan kis törékeny, mint az anyukája. Fogod te még visszasírni azokat az időket, amikor egy helyben volt a fiad! Albi kereséshez meg kitartás!!!

Kép
Kép
lbernuska

Berni: hát, azért nagy vetítő az én fiam, mert inni szinte semmit nem iszik pohárból, de nagyon jól tud már úgy csinálni, mintha :lol: . Aha, a Habermannból kap tápit meg vizet is, de kb. ugyanazt csinálja vele víznél, mint neked Zsófi. Kivéve, ha tényleg szomjas, délben a főzi után azért szokott inni jópár kortyot...

Mush: a videón az van Koboldnál, de majd keresek róla rendes képet is este.

Sarmi: jó egészséget és sok tejcit tesódéknak!

Kép

Kép
gabilany79

ez hihetetlen. 7 agra sut a nap mikor elindulunk setalni, majd szarra aztunk, meg egy kis jegesot is kaptunk, majd amikor befordultam az utcankba, akkor elallt! gonosz!!! :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

hahó!

megjöttünk a sétiből.Voltunk Tescoban vettem habtapit.ki is lett próbálva.úgy vigyorgott rajta,majd sergett forgott.pillanatok alatt lekerült. :D

néztem itató poharat,csőröset szelepeset de nem mertem megvenni míg nem mondjátok hogy tuti :wink:
Aventeset néztem.az egyikre 6 hó volt írva a másikra 12ho.most a kettő között mi a különbség?mert én szemre nem láttam hogy másabb lett volna :roll:
Pohárból nem tud inni már próbáltam,az egész a nyakába zúdul...

bébic:jó utat!

Sarmi:gartulálok tesódnak!Szegény,biztos nagyon kimerülhetett.Szép kislány Írisz :wink:

Aida:Aranyos Noli.Ne sürgesd,majd csinálja ő is a produkciókat ha megérett rá.Minden baba más :wink:
Gyere többet!Ja és azóta a csokis sütidet sütöm minden :lol: héten :wink:

KépKép
lyndee

KépKép
lyndee

lyndee. azert kell, mert nagy a valoszinusege, hogy mar regota liszterzekeny vagyok, de csak augusztusban jottek ra, es emiatt nagy a valoszinusege, hogy sok belbolyhom elpusztult/serult, es emiatt a vitaminok, asvanianyagok nem tudtak jol felszivodni. csak megnezik milyen allapotban vannak a csontjaim. gondolom az a rengeteg ver is ahhoz kellett, hogy jo alaposan megvizsgaljanak. :roll:

ezekben a cikkekben tomee tippi cuccokat nem is emlitik. :? meg azt irjak, hogy pl aventesbol van ami tartalamaz van, ami nem. most akkor honnan tudom, hogy mi van?

gabi. ez az a nuby, ami nektek van?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0391374334

solya. gratula a jarganyhoz.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: elsőn a járóka vagy az etetőszék? Abból Nektek már van nem? Vagy itthonra akarod? Babakocsi: súlya érdekes lehetne, nem is esernyőre csukható, pedig a leírásban úgy van, amúgy szerintem ennyit megér. Az etetőszék is szerintem jó, meg a járóka is így együtt. (de én még sosem vásároltam interneten)

Gabilány: megnéztem a videót! Nagyon csíptem már eddig is a fiadat, de mostantól meg.... :lol: nagyon édi!

KépKép
jurmine

sarmon. gratula a tesodnak a kisfiuhoz. sok boldogsagot nekik!

zsiraf. es hogyan allitod be azt a szelepet? ha teljesen ra van csavarva, akkor semmi sem jon. ha meg nincs jol racsavrva, akkor a menet mellett omlik! vagy azt is harapni kell?

Aida. szijja. Noli nagyon cuki.
ha jol remlik magi is gabi is irta, hogy ok elore bekeverik a tapit.

gabi. azt a masik parnat hol es mennyiert vetted? az szerintem jobban beleferne a hordozoba.
halali kiskobold. meg nem neztem vegig az egeszet, mert alszik a bebim, es nem akarok zajongani.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]h írta:mush589ttp://teszvesz.hu/item651196181_brevi_etetoszek_jaroka.html

http://www.vatera.hu/babakocsi_hauck_fu ... 09676.html
ezek jok szerintetek???

KépKép
KépKép
mush589

igen. etetoszek, jaroka, babakocsi. mind otthonra.
vagy esetleg van itt valaki,aki tudna kolcson adni egy jarokat/utazo agyat, es etetoszeket 3 hetre?? :lol:

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

Mush: lusta vagyok számolni. Mikor jöttök?

KépKép
jurmine

berni:
http://www.mamonlineshop.com/acatalog/bottles.html

jurmine.
julius 30-augusztus 23

KépKép
KépKép
mush589

van utazóágyunk, de 15-től már elígértem

KépKép
jurmine

van otletetek mivel lepjem meg apat apak napjara?

gabi. Kincso elfelejtett inni az etetobol meg cumis uvegbol is. csak ragja oket. :?

KépKép
KépKép
mush589

feliratos body?

KépKép
jurmine

KépKép
KépKép
mush589

orsimorsi. te atmesz a tappancsos cuccert anyumhoz vagy adja fel postan?

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

azert koszi jurmine.
olyan sokan vagyunk itt, hatha lesz mas is. :lol: ha meg nem, marad a vetera! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee nekünk van ilyen csak zöld... :D
Tényleg csöpögésmentes, de mint írtam, mi nem rendeltetésszerűen használjuk, mert Danim nem hajlandó belőle inni, lecsavarjuk, és az üvegből iszik. De tárolni, vagy vinni az innivalót jó mert nem borul ki belőle. Aztán ki tudja lehet megtanul belőle inni később...

Kép

Kép
dcili81

mush :)
A novemberis topikba szoktam írni. Most látom , hogy Neked is Kincsőd van!!! :) Nagyon szép kislány!!! Az Én Kincsőm 2008.11.18-án született. :)

Mindenkinek szép hétvégét!! Gyönyörűek itt is a babócák!!!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Bocika és Kubu! Nagyon boldog születésnapot kívánok nektek!

Aida! Örülök hogy jól vagytok, Noli nagyon édes. Kívánom, hogy mielőbb találj egy jó albérletet!

Berni! Én tudtam, hogy május 20-ig jár nekünk a GYÁS, én azóta szabadságon vagyok. Ma kaptam fizut, hát majdnem elájultam: 37.000 Ft-tal volt nettóban kevesebb, mint a GYÁS-om. Azonnal felhívattam a központban a bérszámfejtőnket. Hát a nagyokos 11 napra szabadság helyett GYED-et számfejtett! Hétfőn fog korrigálni, csak közben nekem jó pár hajszálam megőszült (így is jó sok van már :cry: ).

Hunornak ma eszébe jutott, hogyan kell hasról visszafordulni a hátára. :lol: Azóta pörög, mint egy ringlispil. Már kétszer koppant a laminált padlón, nem elég nagy neki a rendelkezésére álló terület, holnap kénytelen leszek barrikádokat emelni köré. :wink: Ma eddig megint csak 4-szer evett, 10 perccel ezelőtt elaludt. Zalán is alszik, ő kipurcant a kiránduláson. Apa elment alosztály-buliba, úgyhogy még jó, hogy Ti vagytok, van kihez szólnom. :lol: Remélem, Hunika nem alszik túl sokáig, aztán fürcsi, kajcsi és én is bezuhanok az ágyba.

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jaj, majdnem elfelejtettem! Sarmi! Gratulálok a tesódéknak, jó egészséget kívánok!!!

Kép
Kép
szeles4

mush:sajnos nekünk nincs sem járókánk sem utazóágyunk.etetőszéket most vettünk de ez az egy van :cry:
ilyenkor mikor hazajöttök apa is jön veletek?ő tud magyarul?
kíváncsi leszek Sophie hogy viseli majd a repcsit?

KépKép
lyndee

Lyndee! Sajnos nem tudom, mi lesz a szolnoki áruházban. Az akciós újságban és a TV-ben megjelenő termékeken kívül minden áruház önállóan dönt, mit akciózik és mennyiért.

Kép
Kép
szeles4

hello anya1118!!! koszi. Neked is nagyon szep Kincsod!

KépKép
KépKép
mush589

Na, itten vagyok, Ikenyában voltunk. Most visszaolvasok és jövök.

Kép

Kép
gabilany79

Kép a beigert furdoruhas Kép kisagyban Kép add csak ide a fenykepezogepet

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Nem MAM itatónk van, hanem Nuby. Hogy azon belül milyen, azt nem tudom, Apa vette, két féle cumi van hozzá.

Laura!
De jó neked, hogy nem ért váratlanul a gyás vége! :-D Nem semmi energiád van, két gyerek, meló, háztartás... Zsófi már hetek óta nyomja ezt a pörgést. Kb. egy hete én is megelégeltem, hogy a szőnyegről mindig a járólapra gurul, azóta én is barikádozok.

Megyek én is, kidőlök. Joccakát!

Kép
Kép
lbernuska

Mush: én DM-ben vettem a Nubyt, Babylove-os (DM saját márka) csomagolásban volt.
Ezt a képet találtam róla:
Kép

Ja, és egy kép Koboldtól Kincsőnek (belenőttünk a farmerdzsekibe :lol:)

"Csókkirálynak hívják a háta mögött" :oops: :lol: :lol: 8)
Kép

Nagyon szupik a képek. Az ücsörgést a kiságyban már magától csinálja? A fürdőrucis nagyon művésznős :D

Utazóágy: mi most veszünk, két hét múlva Balcsira, de amikor ti itthon lesztek, akkor elméletileg nem használjuk, szóval megbeszélem apával.

Jurmine: köszi a dicséretet :oops: :D, továbbítom az érintettnek

Kép

Kép
gabilany79

Mush: a másik nyaktámasz 1400 pénz volt, de még az sem az igazi...
Zöldinél láttam a múltkor egy olyat, ami hasonló volt ahhoz, amit küldtem, csak sokkal puhábbra volt kitömve, sztem valami olyasmi kéne :roll:

Erika: neked tetszett múltkor a katicás nyakpárna?
Találtam egy ugyanolyat, ha gondolod :D Itt az oldal közepe felé
http://borze.babazo.hu/borze.php?l=hu&m ... r_from=225

Kép

Kép
gabilany79

Mush: igazi kis nőci Sophie a fürdőruciban :lol:
egyedül ül a kiságyban :shock:

KépKép
jurmine

probalkozasok egy utlevel kephez:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Szép jó estét mindenkinek!

Életjel:
Megjöttünk a nagyizásból! Nagyon-nagyon jó volt. Most jó sokat voltunk és talán alakul a költözés is, de ezt nem akarom elkiabálni úgyhogy egyenlőre erről nem beszélek még. :wink:
Jól vagyunk. Odett kb. 1 héttel ezelőtti mázsálás szerint 6840 gramm és 68 cm.

Képtelenség ennyit visszaolvasni, de a képeket átfutottam:
Minden babó nagyon szép és hihetetlen, hogy már van aki fél éves. :roll:Szinte még most volt, hogy izguljunk ki mikor szül.
Ezútal is minden érintettnek Boldog Hófordulót! (utólag is)

Szülinaposoknak : Nagyon sok Boldog Szülinapot!
Vendég

Sziasztok.

Igen igen az Andrisom hiánycikk róla de nem azért mert ő fotózott. ezt egy profi csinálta. Hanem azért mert nem akart rajta lenni és elment a barátaival inkább. egy kiállításon lesz két kép fennt. a18 kerben lesz nemsoká két hétig és oda jönnrk válogatni a gyerkőcökből a reklámosok

Kubu, boci, Márti heppi börzdej:))))

károsnak márminden káros sajna

Sarmi
azért egy kicsit tulzás hogy kiegyensúlyozott lennénk. a párom most klimaxol. képzelhetitek:(((

Sarmon
Nagy gratulaa a hugodnak és nagyon jó kht választott:)) hszen én is ott szültem:))

Aida
örülök hogy jelentkeztél:)))

lynde
Nekem azaz Balumnak volt ilyen.egy ideig jó de utána elkezd folyni. És belül nagyon nehéz a szelepjét tisztítani.

Mush
Nagyon éédi sofi:))) én is akartam már fotózni a fürdőrucijában demindig elfelejtem:))

Gabi
vagááány:))

harivera
Budapest XXI. kerület

jaj nem ul egyedul a kisagyban! keresztbe fekudt, megfogtam a kezet es felhuzta magat, en meg odatettem a kezet az agyhoz, hogy megkapaszkodik-e. amint latjatok igen. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush Sophie nem semmi kiscsaj, ezen a grimaszok... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , és az a fürdőruhás kép, haláli!!!!!

Gaby Kobold nagyon csábos..., azt hiszem nagyon sok kislány fog az ajtótok előtt egy pár év múlva sírni... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

na meg egy par:
Kép mushkaticaval Kép kerti jatszobunker Kép Kép utazunk

gabi. nagyon szivdogleszto Kobold!!!

lyndee. apa nem jon velunk. talan utanunk jon majd az utolso hetvegere, de ez meg nem biztos. nem beszel magyarul, de azert mar eleg sok szot tud. pl talicska, latyak, kaki, pisi, puki, bufi, sajt stb stb
hazafele a tesomek segitenek. 28-an jonnek hozzank Hollandiabol a baratnojevel, es egyutt megyunk Magyarorszagra. arra en is kivancsi leszek hogy birja majd repulest.
nagyon remelem hogy meg akkor is fog szopizni es akkor konnyebb lesz.

miert van az hogy a kisagyban hasra tud fordulni, amugy meg nem?

KépKép
KépKép
mush589

gabi.berni. koszi az itatos infot.
berni neked a mamot azert linkeltem be, mert ok ott irjak, hogy az uvegjeik ok.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: ha nem felejted el, muti meg Hanna napszemcsijét, amiről beszéltél (puha szárú és talán pántos is, ha jól emlékszem :roll:) és azt is lécci, hogy honnan van

Mentem csicsizni. Cupp mindenkinek :D

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?