Sziasztok!
Mazsuzs,
Kitartás Nektek is!
Nitácska,
Köszönjük, de ne kiabáljuk el, Vikinél nem lehet tudni.
Vikike már alszik is. Nagyon elfáradt a nagy utazásban. Elindultunk, és én Vikire bugyit adtam. Megbeszéltük, hogy szóljon, ha pisilni kell. Aha, fél óránként meg kellett állni. Hol "téves riasztás volt", hol pedig igazi. Nem baj mi mindig hittünk neki és mindig megálltunk, de már kezdtünk nagyon lefáradni ebben a ki- be szállástól. Megálltunk egy helyen reggelizni, és miután jóízűen bekajált elkezdett gyanúsan futkosni. Ajaj, mondtam itt valami készülődik. Háromszor volt, hogy a semmiért rohantunk a wc-re, de úgy látszik mire odaértünk mindig elment az ihlet. Aztán egyszercsak a negyedik riasztásra rohanás a wc-re és végre sikerült. Olyan büszke voltam rá, hogy idegen wc-be kakil.
Úgyhogy kipisilte magát, kikakilta magát és így indultunk tovább. Láttuk rajta, hogy kezd álmosodni, így inkább adtunk rá egy pelust, mivel álmában még bepisil. Egy picit aludt, de a pelus üres volt. Aztán ahogy megérkeztünk megint bugyi, megint szólt időben. Szóval minden nagyon jól sikerült egész nap ez ügyben. Nagyon büszkék voltunk/vagyunk RÁ.
Képzeljétek hazafelé én vezettem és olyan zivatar kapott el minket, hogy az orromig sem láttam, az ablaktörlő sem bírta az iramot, nagyon ijesztő volt. Az út folyóvá alakult át, nem lehetett látni, hol az egyik sáv és hol a másik. Sokan inkább félreálltak és megvárták, csak hogy jégeső is jött vele én meg abban nem akartam állni, inkább minél előbb kimenni a viharból. Végre megláttam a fényt és elkezdtem felé menni.
Hát ilyenben sem volt még részem. Vezettem már nagy zuhiban, de ez valami más volt. Teljesen szürke, majdnem fekete ég, az orromig sem láttam úgy esett az eső, mint egy vízfüggöny. Nem szeretnék még egyszer ilyenben vezetni. Ez borzasztó volt.
Szóval így sikerült a kirándulásunk. Úgyhogy nő a nagylányunk. Én nagyon elfáradtam, megyek megfürdök és kidőlök. Vikit sem kellett sokáig ringatnom...
Tudjátok mit vacsorázott? Két tojásból és egy virsliből csináltam neki virslisrántottát. Mindet megette ketchuppal. Hihetetlen mennyit meg tud enni, ha éhes.
Most szegény meg van fázva, vízcsapként folyik a "víz" az orrából. Remélem tud majd aludni. Mit adjak neki, van valami ötletetek? Semmi más baja nincs, de állandóan folyik, de nem mennyiség, csak folyik....
Na jó eldugulok, megyek kidőlök. Babánk is nagyon elfáradt, ő is menne aludni.