Új privát üzeneted érkezett!

Húúú, micsoda tortaköltemények! Fel kell kössem a gatyámat, azt hiszem!

Megkaptam az oviból Livi személyiséglapját. Íme:
"Lívia nagyon kedves, igazi természetes gyermek. Igen játékos, időnként szétszórt kislány. Külön egyéniség. Általában magában játszik, de akad időnként alkalmi játszópartnere. Szereti a könyveket, dúdolgat, altatja a babákat (ezt itthon soha), eljátssza az anyaszerepet sokszor.
Önálló az étkezésben, mosdásban, öltözködésben, bár ebben a tevékenységben a legszétszórtabb, nagy-nagy ellenőrzésre van szüksége és sok inspirációra (itthon épp fordítva, öltözés oké, kajálás katasztrófa). Mint általában a gyermekek, ő is szereti a dicséretet, a sok dicséret pedig figyelmesebbé teszi, ügyel a koncentrálásra (ha itthon dicsérgetjük, akkor elbízza magát és linkóci lesz). Az alapvető szeleburdiság azért megmarad. Szereti a dalokat, szívesen vesz részt a körjátékokban. Kedveli a mozgást, mozgásos játékokat, ügyes mozgású. Felnőttekkel időnként kópéskodik (ez a kedvenc részem :lol: ), többször figyelmeztetni kell a szabályok betartására (nekem mondják?...). Érdeklődő a kezdeményezések iránt, szívesen kirakózik, keveset rajzol (itthon meg rengeteget). Értelmi képességei korának megfelelőek."

Berni,
hogy sikerült az ünneplés? :)

Réka,
melyik szaküzletben árulnak ilyen cuki fürdőszobabútort? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
először is nagyon köszönjük a köszöntéseket,majd meglátjátok,milyen meghatóak :oops: :lol: vagy csak én maradok örökre ilyen szentimenti :D

én is kívánok boldog névnapot az illetékeseknek és hófordulót is,bár azt én sosem figyelm,még a sajátunkat sem 8)

gabi!
a "ünneplés" jól sikerült,isteni volt a kaja és nosztalgikus,h ugyanott vagyunk,ahol 2 éve buliztunk :lol: a férjemen meg kiakadtam:végig mobóndogatta Dorkónak,h látod,itt lagzizott any és apa?,meg,h na,tetszik ez a hely,ahol anya és apa...stb.még itthon is kérdezgette.besz@rás :lol: Dorkó is jól érzete magát,bár csak krumplit kapott,mert kicsit ment a hasa(túl sok tejszínt raktam a sóskába :oops: :oops: ),de mászkált fel-alá az apjával és néha megállt mikor mondtuk neki,h tánci-tánci terpeszben és úgy rugózott.mostanában ez a kedvencem :lol: :lol: csúcsfazon,mikor ezt csinálja!!!
megpróbálok képeket varázsolni

csilla!
akkor én übergonosz vagyok:ma másodszor zártam be Dorkót a dolgozóba kb 3 percre,mert megint hisztirohama volt és ilyenkor teljes erővel üvölt torokhangon.ha felveszem,akkor bele a fülembe :twisted: szóval eltöltött ott 3 percet,lassan lecsitult és mikor kiengedtem,szipogott,hüppögött(tudjátok az a hiszti utáni) és jött utánam avval az útállak anya,te tehetsz róla,de azért szeretgess már meg-arccal. :lol: amikor kezdett volna megint sírni,odaszóltam,h fejezd be,erre ő elhallgatott :D azt hittem megzabálom.na,ezt tényleg látnotok kellett volna :) ilyenkor minden haragja elszáll az embernek 8)

Kép
berni1
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!feltöltöttem egy rakat képet és kidobott.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nagy levegő és mégegyszer:

hideg,pünkösdi hétvégéről
Kép
húzom anyát: Kép
na,leléptem: Kép

rosszidőben így medencézünk:
Kép
és így szökik rossz időben:
Kép

Kép
berni1
 
 

 
 

bocsi,a jóidőben szökik :oops:

imádom a...
...kukoricát Kép
...a krumplit Kép
...a banánt Kép
...a babapiskótát Kép

Kép
berni1
 
 


szülinapi ajándék:
Kép
Kép
na,azóta letörte a fejét :twisted: :roll: a férjem meg csak röhögött,h ugyan drágám,még hány ilyen lesz. :lol: azért megpróbáljuk megragasztani,mert csak a kis kampója törött le,amivel be kell akasztani

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Berni!
Képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért elég könnyen lenyugszik Dorián,ha elég neki 3 perc! És a hisztije miben nyilvánul meg? Évi is írta,hogy Vince akaratos,meg Réka is,hogy Máté be tud pipulni! Ez vajon csak a fiúkra érvényes? Esküszöm nektek az én csajomnak még sosem volt hisztije! Ő olyan kis minden mindegy lányka.Ha leteszem a fűbe,vagy a homokozóhoz ott is ugyanúgy eljátszik,mintha kézben lenne. Ha nem éhes vagy álmos,tényleg bármi jó neki. Állandóan mosolyog,olyan kis nyugis boldogsághormon! :D

Gabus!
Nagyon tetszett a leírás Liviről,csak a megjegyzéseidből arra gondoltam,hogy szerinted nem is a te lányodat jellemezték! :roll: Vajon ennyire befolyásolja őket/ megváltoztatja az ovi vagy a közösség,többi gyerek? Kópéskodik! :lol: :lol: :lol:

Évi!
Kanyarban sincs az autó = még sehol sincs az autó! Bár nem emlékszem ki írta,de lehet szerelőnél van,és még nem készült el...vagy már megrendelték de még nem érkezett meg...vagy csak szeretnének,de még nem kezdtek intézkedni...asszem Ancsa írhatta! :roll:

Amúgy én maradtam le arról.hogy Joli nem tud majd írni? Azt tudom,hogy elutaztak,de azt nem hogy nincs net-közelben? Jól vagytok Joli? Adri is rég jelentkezett!!! Sly te meg mostanság keveset írsz! Ejnye!!! :lol: Titiről tudsz mondani valamit? Jól vannak?

Ma beíratkoztunk az oviba! Márk olyan kis szégyenlős volt...pedig amúgy nem! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Na,azóta megkaptuk a képeket Bernitől! Köszönjük! Most ne töltsön fel más,ne felejtsétek!!!!! :lol: :lol:
A babánevős képen előke van a fiatalemberen??? :shock: Kemény! :lol: Látom nem válogatós! :D Nekünk is van ilyen járgány,és megnyugtatlak,hogy majd a tolókarból is ki fognak hullani a csavarok,szóval szét is fog esni! :lol:
Szülinapi kép???????? Hajós kép???????? Tortás kép????? Ejnye Berni! :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


[quote]
írta:

Na,azóta megkaptuk a képeket Bernitől! Köszönjük! Most ne töltsön fel más,ne felejtsétek!!!!!


pat!
:lol: :lol: bekaphatod! :lol: :lol:
szülinapi,tortás még nincs,majd 7végén lesz a buli,ma csak az ajcsit adtuk oda.a hajóra meg nem vittünk gépet,enni mentünk vagy mi? :wink: :lol:

hiszti?inkább ne akard megtudni.Dorkó üvölt torka szakadtából,aberrált hangon,de nem sírás,hanem tényleg üvöltés.néha nnyira erőlködik,h még pukizik is közben,mikro rányom.KATASZTRÓFA!!!!már értem,miért kezdenek inni a kismamák.vagy inkább jobb a nyugtató? :wink: amúgy 2 napja vettem észre,h hátul fityeg egy bőrdarab az ínyén,remélem attól van és ha kkijön,akkor visszakűldik a jófiam :roll: még szerencse,h éjjel jól alszik.mert zombi lennék.

Kép
berni1
 
 


[quote]p írta:at!
bekaphatod!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Na,megmondom őszintén ezt hiányoltam! Pár napja visszakerestem már akkor 5 oldal volt,hogy hozzám sem szóltál! :evil: Már azt hittem haragszol valamiért! :roll: Hiányzott a cívódás! :wink: De ezek szerint nincs harag! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Túl leszel a hisztin is! Ha nem éri el vele a célját,akkor előbb-utóbb leszokik róla. max pár év! :lol: De mi vált ki ekkora mérget egy egyéves törpéből??? :shock: :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni Dorkó és Fruzsi egy pár???? :D
Nekem nagyon tetszik a kisfiad! :wink: :wink: :wink:
Remélem jó anyós is leszel... :wink: :lol:
Nagyon jók a képek!!!

Fruzsi is hisztizik,ha valamit nem kap meg!Ordit és visit,de én NEM engedek neki!Kicsit kemény vagyok,tudom,dew aztán a fejünkre fog tojni!(már láttam sajna,ahol így történt...)

Pat Márk szégyenlős? :roll: Pedig nekem nem tünik annak!
Valami aranyköpés??? :wink:

Gabuska a leírás...nem is lehet ráismerni a lányodra az oviban,igaz?

Jó éjt!!!!!!!Puszi

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Van egy csomó kinőtt lány ruhánk ha esetleg érdekel nézz be, folyamatosan fogom feltölteni ahogy időm engedi.

Bocsi a zavarásért.

Köszi, hogy benéztél.

http://picasaweb.google.com/nyimoni/Ela ... 9Tx_p7GGA#

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Jó reggelt!

Berni! Nagyon édes a képeken Dorkó! Majd kinövi a hisztit! Addig meg majdcsak kibírod valahogy. De szerintem az jó módszer, ahogy kezeled. Nem kell velük foglalkozni és a lényeg, hogy amiért hisztizik azt semmiképpen ne kapja meg.

Gabuska! Én is kíváncsi leszek, hogy Roli hogy fog viselkedni az oviban. Hiába ismerjük a gyerekünket, nem tudhatjuk mit hoz ki belőle egy új közösség, ahol anya nincs ott!

Patri! Titi jövő hét pénteken szül. Most 3500 g körüli a baba. Titi küzd a cukorral, már inzulinnal is fenyegették, vagy befekvéssel, de úgy tűnik mindkettőt megússza. Most nincs jele toxémiának eddig. Kb ennyi!

Roli jobban aludt ma mint tegnap. Így nekünk is sikerült. Jó lenne, ha hamar túllenne rajta.

Tegnap hoztak nekünk egy nagy adag fát! Roli megmászta a kupacot. Majd dobok róla képet!

Kép
szly27
 
 


Roli és a fa:

Kép Kép Kép

Jaj bocsi! A képtilalom mára is vonatkozik!? Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot, Dorián!

Nórinak, Máténak megkésve boldog hófordulót!

Mi szerencsésen hazaérkeztünk tegnap este. Csanád már nem bírta olyan jól az utazást, mint babakorában, ha ébren volt, akkor szórakoztatni kellett. Kicsit tartózkodó lett az idegenekkel szemben, mert mindenki ölelgetni, puszilgatni akarta, amint meglátta. Hamar megszokta új helyen aludni, nélkülem is jól elvolt, de amikor mentem ki az ajtón azért sírt kicsit utánam. Itthon minden visszaállt a régi kerékvágásba. Képeket is töltök fel, ha minden jól megy még ma. Na meg visszaolvasok, ha sikerül :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szintia, gratula!!!
Hogy viseled, van hányingered, esetleg észre sem vetted volna a csík nélkül? Mit szeretnétek, kislányt, fiút? Tudom, nem kívánságműsor, de azért az ember rendel...ne, mint Csilla a múltkor tápit, kávét és még valamit :lol: Én is rendelnék: ébredés mentes éjszakákat! Meg kéne próbáljak én is bekeményíteni. Bár ma éjjel csak kétszer kelt és amióta beteg volt, azóta csak hajnalban iszik tejet, de a tea az kell.
Nagyon sok aranyos képet tettetek fel, el lehetne beszélgetni róluk sokat :)
Réka, én siklottam át rajta, vagy nem is írtad végül, miből készült a torta? Gratulálok minden manónak mindenfajta új produkcióhoz, nem lehet felsorolni, annyi történt ez a pár nap alatt!
Pat, nem is írtam, hogy nem leszek netközelben, mert voltam, csak épp volt jobb dolgom is, mint a gép előtt ülni, kivéve míg beszéltem a gyerekeimmel. Elnézést kérek tőletek, hogy ezt írom, de hát ott voltak a testvéreim, akikkel egész évben nem töltök el annyi időt együtt, mint veletek egy hét alatt, persze, amikor rendesen jövök. Sajnos ott is elég rossz volt az időjárás, de amikor tehettem, akkor kint voltam a veteményesben gyomlálni, nagyon jólesett :)
Szly, köszi szépen, hogy hírt hoztál Titiről! Ha beszélsz vele légy szíves mondd meg, hogy mi is sokat gondolunk rájuk és drukkolunk, hogy minden rendben menjen.
Gabuska, azért jó érzés, amikor jót mondanak az ember gyerekésől, ugye ? :P Az én Barnimról is azt mondták a pályaválasztási tanácsadóban, hogy átlagon felül oldotta meg a teszteket. Persze a suliban csak jó közepes :P Képzeljétek el, ez az önfejű 14 éves kamasz egyedül pakolt fel magának 4 nap erdei iskolára! Persze én nem voltam itthon, de az unokahúgom akart neki pakolni, de nem fogadta el a segítséget. Állítólag semmi nem hiányzik a csomagból eddig, legalábbis azt telefonálta.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, nem te siklottál át rajta, én felejtettem leírni a megfejtést torta ügyben: csokis-meggyes gesztenyetorta :lol:
Pat, Máté elterelhető, meg inkább csak mondja a magáét, nem igazi hiszti :D
Szly, micsoda hegymászó nagyfiad van! :)
Berni, Dorkó olyan csibész! És látom, haspók is :wink:
Gabi, Livit személyesen is meg szeretnénk ismerni! Akiről ilyeneket írnak :shock: :P :lol: :lol: :lol: És tudod mit, ha meglesz az aranyhintónk, megmondom, honnan van a fürdőszobabútor! :wink:
Adri, és ti többi hiányzók, mi van veletek?

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Köszi a hiányolást :) :) :) Itt vagyok, csak tegnap nem volt időm/erőm gépezni. Szóval utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT DORKÓNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már én is készülök a mienkre pont 2 hét múlva lesz. Pont ma számoltam össze kb. 10 gyerek lesz! Azt hiszem én lusta disznó leszek, és mi veszünk kész tortát...Egy-két falatot úgyis kaphat belőle Ártemisz, már a keresztelőiből is evett...
Ma este adtam neki először pohárból babatejet a vacsorához, és este nem volt szopi. Helyette elővettem egy új könyvet és abból olvastunk mesét, aztán ágyba tettem és szépen elaludt önállóan. A reggeli szopit még meghagyom ameddig nem iszik rendesebb mennyiséget ebből a babatejből, eléggé meglepődött amikor megkóstolta :)

Berni! Nálunk a hasonló bicikli azóta is nagy sláger mióta megvan. Babakocsit már csak kivételes esetekben használjuk, ha orvoshoz megyünk stb. amúgy sétához csak a biciklit :) A mienk az elég romos állapotban van, mert mi örököltük az unokatesótól, de ez cseppet sem zavarja Ártemiszt :) Én tegnapelőtt láttam egy sátrat amihez alagut is van, és azt néztem ki neki ajándéknak.

Ja! És tegnapelőtt kapta meg az első babáját is :) :oops: Eddig eszembe sem jutott, hogy kéne neki baba, és úgy örült neki, beszélget hozzá, meg csomó ideig nézegeti :)

Amúgy még mindig fél fogunk van, és járás még sehol...(ha fogom mindkét kezét akkor lépeget kb. 5-6 lépést, de ezt csak néha kipróbálom, nem erőltetem).
Hiszti nálunk is előfordul, de főleg ha fáradt. Természetesen én sem engedek, és hagyom hogy "kiőrjöngje magát".
Szintus! Hogy érzed magad?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Réka, csokis-meggyes, nyammm!

A hisztiről én is tudok írni :) Csanád ha valamit akar(vagy nem akar) akkor ordítva veti magát hátra. Pl. amikor az úton akartam ültetni vissza az autósülésbe. Olyan erős, hogy csak nehezen sikerült az ívben megfeszített hátát kiegyenesíteni. Ha olyan helyen vagyunk, akkor elengedem, le a földre, sokáig nem tombol, egy-kettő felél és öleli meg a lábamat.
Amint látjátok nem hoztam képeket, telefonnal fényképeztem, az adatkábel meg mindig valahol máshol van...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szép estét!
Sly!
Köszi az infót Titiről!Jövő héten szül?! :shock: :shock: Anyám,megint eltelt 9 hónap???????? :shock: :shock: :shock: Add át neki jókívánságunkat! Meg minden jót neki! És végül kibírta a kiváncsiságuk,hogy nem kérdezték meg a baba nemét? És nevek?
Roli,nagyon ügyes kis fickó!Látom készültök a következő télre! :lol:

Joli!
Üdv újra itthon!!! Vártunk! Remélem azért picit pihenni is tudtál!! Csanád meggyógyult teljesen?

Ma nagyon nyűgös volt Mircsike,és lázas is,már tegnap este melegnek éreztem,meg a nap folyamán is,de este már kúpot kellett adnom neki+Nurofent! Remélem kialussza!

Adri!
Mirának már van babája,de különösebben nem hozza lázba! :lol: Viszont profin berreg az autókhoz! :shock:
Ja,én el sem tudom képzelni az életünket bababkocsi nélkül!Egyrész minden nap (legalábbis 10-ből 9-szer) abban szunyál nappal,ráadásul ha megyünk valahova,csak bedobom a csomagtartóba,2 másodperc alatt összecsukom,kinyitom,kis helyen elfér!Egy triciklivel pl. Dm-be,Tescóban nem tudnék bemenni.Legalábbis vicces képet festenénk az tuti! :lol: :lol:

Szintus!
Nem szégyenlős Márk,csak mostanság eleinte barátságtalan az idegenekkel...de aztán feloldódik! :twisted: Ma volt egy aranyos mondata Mirához:
-Ne sírjál,itt vagyok,mindjárt jön anya,,engem akar tisztába tenni! :D Aztán mikor jöttünk haza a sétából Mira még a babakocsiban ült,és már nagyon ki akart szállni,hangtompítóként oda akarta adni Márk neki a cumit:
-Anya,nem kell neki a cumi,folyik a nyála,szopizni akar,meg fürdeni oszt aludni!
:shock: Hogy ezt honnan vette délután 5-kor?? :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Joli! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. És természetesen megértjük, hogy nem tudtál jönni!

Adri! Jázmin már karácsonyra kapott babát és babakocsit is hozzá. A babákat nagyon szereti. a babakocsi meg kb 5 éves korában lesz neki jó, olyan nagy. A dobozban nem látszott, hogy ekkora! :oops:


PAtr! Botond, vagy Kinga lesz a baba. Kibírták és nem kérdezték meg a nemét. Jobbulást Mircsinek! Ez a fa, kb két télre elegendő lesz!
:lol:

Réka! Biztos fincsi volt a torta. Én rendelni fogok. Még egy piskótát sem tudok rendesen megsütni!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Berni!
Csúcsok a képek, örülök, hogy láthattuk megint Dorkót! Szép nagyfiú már! :wink:

Szly!
Nem semmi fakupac! :shock: De, látom, van sok helyetek! :wink:
Titinek én is a legjobbakat kívánom!

Réka!
Szuper a torta, szerintem ilyet simán kaphat Máté is a szülinapjára! :wink: Asszem lemaradtam megint, hogy ezt most kinek is sütötted? :roll: Nagyon ügyi vagy!

Én piskóta alapon valamilyen gyümölcsös (barackos, ha addigra megérik a korai barackunk!), tortát csinálok, Vince nem édesszájú, csokis, és egyéb krémes tortákat tuti nem enné meg! De lehet, hogy kipróbálom a répatortát, vagy valamilyen spenótosat, mert ezeket is imádja. De mi úgy néz ki, mégis nagy bulit csapunk, így biztos rendelek is egyet a családnak. Még azért nem tudom, mennyien leszünk, mert nem érdeklődtem, hogy ki nyaral éppen akkor a családból! Ha mindenki eljön, 25-en! :oops: És két héttel később tudjuk tartani, mert mi 20-28-ig a Balcsin leszünk. Csak jó időben tudom tartani, mert bent nem férünk el ennyien! :roll:

Pat!
Márk száj megint nagyon jó! :)

Joli!
Örülök, hogy megint itt, természetesen megértjük, h. nem jöttél!

Neirda!
Lassan én is elkezdem a leszoktatást, megvárom a szülinapot, és hajrá!

Gabuska!
Tetszik ez a jellemzés, nem egy elveszett leánykád van! :wink:
Kíváncsi lennék én is Violáéra, ilyet vajon minden oviban írnak? :roll:

Néhány képet hoztam én is, de ezt előbb elküldöm.

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Akkor a képek:

Bocsi, ha ezt már láttátok, nem emlékszem, mutattam-e, nekem nagyon tetszik! :)
Kép Így utazunk az autóban

Kép Évzáró műsor, kicsit zavarban... :oops: :)

Kép Jóllakott napközis :)

Kép Grimaszolni is tudok...

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Még pár kép, és ígérem egy darabig nem töltök fel! :oops:

Kép Így eszünk...

Kép ...meg így...

Kép ...így is :)

Kép persze huncutkodás is van

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


bocsi, az utolsó ez akart lenni:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek mindenkiről!!!!!
Nem akarom ismételni a többieket (fakupac, torta stb) így csendben maradok.
Itt változatlanul szar idő van, hangulat is a gödörbe így mostanság csak olvasgatlak titeket.
Pusz:Mariann

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Szuperek a képek mindenkiről! Jöhet még!

Nálunk Toncsi extra nyűgös, mondhatni kibírhatatlan. MIndenért nyávog. Az egyik zokniját fölveszi, de már a másikat nem tudja és én adjam rá :shock: . Hozzam le ölben a lépcsőn, a tejet ne bögrébe hozzam, hanem cumisüvegben.
Elég nekem egy kisbaba is :? . Ezek szerint most jött ki rajta.

Bogika óriásit lépett a fejlődésében, már kinyújtja rám a nyelvét :lol: .
Különben semmi különös, mindennel játszik, már ha sikerül megszerezni Toncsitól :wink: .

Itt most már kisütött a nap, délután van néhány program a városban, majd szétnézünk.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!!!

Nahát, Vince milyen szöszi! Nagyon sármos kispasi. :D

Évi, ezt a személyiség lapot önszorgalomból vezetik nálunk az óvónénik, viszont úgy tudom, és ez az ésszerű is, hogy ha a szülő kéri, akkor az óvónőnek el kell mondania mindent a gyerekről, hogy mit csinál, hogy viselkedik az oviban.

Berni,
szupi képek! Jó az a terepcucc! :)

Réka,
ne írj ilyeneket, mert zavarba hozol. :oops: :lol:
Ha sikerül egyszer Livistül találkoznunk, készítsétek fel a csemetéket, hogy lesz egy 4 éves, aki minden "kisbabát" agyonölelget. :lol:

Kész az ebééééééééééééééééééééééééééééd! 8)
:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
először is jelzem,h a hétvégén biztos nem lesz erőm,időm jönni,szombaton 20an,vasárnap 15en bulizunk,úgyh írásos felmentésem van :lol:

évi!
édesek a gyerekeid.és mindíg így szeretik egymást,mint az autóban?és Dorkónak esze ágában sincs 1edül enni kanállal,csak ha én vezetem a kezét.

pat!
én bizony simán el fogok menni akár a tescoba is triciklivel,ha Dorkó abban szívesen utazik.miért ne? :) nem viccesebb,mint azok a kocsik,amiket ott lehet bérelni.márk-száj:remélem Dorkó is hasonlóan jópofa beszólásokkal fog szórakoztatni!!!!!imádom! 8)

hirtelen,ennyi,kész az ebéd nálunk is,ha tudok még jövök,csak most is közben apa 1folytában beszél hozzám,meg kérdezget :twisted: időnként miért nem élhetek 1edül :?: :?: néha szívesen elköltöznék :!: csak a pénzt kűldje :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Berni,
én napközben egyedül vagyok, pontosabban Nórival kettesben, tök nyugiban, de mégis alig várom, hogy itthon legyen mindenki. :shock:
Persze olyankor meg a nyugi után epedezek, dehát ez már csak ilyen. :lol:

Jó bulizást a hétvégére!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, mi is ugyanígy vagyunk vele! Csak a tök nyugi nem stimmel :wink:

Lányok, hova tűnt az éjszakai műszak?

Évi, nagyon ügyes a kanalazós Vince legény! Olyan nagy fiú!

No, megyek, képzeljétek, le tudtam tenni a törpémet, gyorsan ki is használom az időt mielőtt Gyuri hazaér 8)

Pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Itt az éjszakai műszak! :D
[quote]N írta:o, megyek, képzeljétek, le tudtam tenni a törpémet, gyorsan ki is használom az időt mielőtt Gyuri hazaér

Ez nagy dolog nálatok,hogy negyed 11-kor MÁR alszik a gyermek? :lol: :lol: :lol: A végéről meg azt hittem,gyorsan ki is hazsnálom az időt...Gyurival... :oops: :lol: 8)

Ma már itt is jó idő lett délutánra,gyermekeimet meg úgy fogja a nap,hogy mindenki csak dicséri a színüket! 8) Ma Márk kiöntötte az összes naptejet a kisházikóban,így ha továbbra is ilyen idő lesz,pecsenyekacsák lesznek!

Sly!
Mircsike nevében köszi! :D Sajna ma reggel is lázas volt,így csak fél 10-kor kelt,nagyon kis bágyadt volt,kapott még egy kúpot,meg Nurofenet megint,még délután is kicsit hőemelkedése volt,de semmi egyéb tünet. Remélem 3napos láz,mert az nem igényel semmi gyógyszert...nem akarom,hogy beteg legyen már megint!!!! :evil:

Évi!
Nagyon-nagyon jók a képek!!! A tesós az csúcs!!! Látom nálatok nincs gond az önálló evéssel.Szöszke vince nagyon szépen fogja a kanalat!!! És ugye pohárból is ügyesen iszik! :wink:

Joli!
Merre csavarogsz?

Szintus!
CSeppet hanyagolsz minket!!! :evil: Ejnye,kismamai,hát szabad ilyet? Írjál csak bőszen,hagy irigykedjünk a pocakosokra! :D

Berni!
Jó bulizást!!! Esetleg a te szülinapodra kérj egy repjegyet egy lakatlan szigetre! (csak oda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Márknak ma elmeséltem a Hófehérke és.... amikor vége lett ezt mondta:
-Ez jó volt,máskor is elmeséled? Nagyon szeretlek ezé'!
:D
Múlt héten meg,ülök a teraszon odaül mellém,nagy komolyan ráteszi a vállamra a kezét:
-Anyu! -különben mindig annyának hív!szeretnék mondani valamit.
-Mondd,kicsim!
-Édes szívem,kivennéd az autóból a hosszabbítót????
Most mondjátok meg,lehet ennek a pasinak ellenállni? :lol: Annyira bírom,olyan jófej! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat! Márk haláli Kispasi!!! :) :) :) Már én is alig várom, hogy Ártemisz beszéljen, remélem ő is ilyen vicceseket mond majd :)
Ha bevásárolni megyünk, akkor nem viszünk semmit, mert ott beleültetem a nagy bevásárlókocsiba, hogy toljam még a babakocsit is???? A triciklit a környéken való sétához használjuk.
Csak ne irigykedjetek a pocakosokra, egyre nehezebb az a pocak
:wink: :) És még előttünk az egész nyár!!!

Évi! Vince csúcsszuperügyes!!!!!! Igy eszik egyedül kanállal!!!!!Bravoooooooooooo!!!! Ártemisz csak kézzel eszik egyedül :oops: :oops: :oops: Lehet, hogy én vagyok a hibás, de amikor régebben kanalat adtam neki folyton ledobta a földre, én meg megunktam, és nem adtam neki többet... :oops: :oops: :oops: De akkor talán mégiscsak megpróbálom megint, elvégre nem etethetem örökre én :)
Tegnap már nagyobb mennyiséget ivott a babatejből este! Szerintem még pár nap, és reggel is adok neki, és akkor vége a szopinak...Igazából egyik szemem sir, másik nevet :) Nekem talán kicsit hiányozni fog a szopi :)

Már kezdjük átrendezni a szobát, hogy elférjen benne a pici is, most betettünk még egy ágyat, meg veszünk szekrényt stb..Nagyon élvezem :)

Na megyek lassan, mert lassan ébred és megyünk sétálni (talán strandolunk is, most jó idő van!).

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Strandolás, napozás? Itt már megint esik az eső és fúj a szél, lehet, hogy le se tudunk menni. Szép kis nyári kezdet.

Nekünk is van kutyusos triciklink csak kékbe. Mi is szeretjük csak mostanában inkább tolni szereti, mint benne ülni.,
Egyébként valóban hullanak a csavarok, én 2x megtaláltam, de legközelebb eltűnt viszont tettünk bele normális csavarokat (nem műanyag anyát) és azóta szuper.

Végre tegnap először láttam, hogy Ámin táncol. A távirányítót fogta és riszálta magát, olyan édes volt :D

Vince nagyon ügyes, hogy már ilyen szépen eszik egyedül, nálunk ez még messze van :cry:

Igenis irigyek vagyunk a pocakosokra :wink: :wink: :wink:

Csilla! A gonosz anyuka csak poén volt ha Hou nincs itthon és gáz van én is gonoszkodom kicsit, bár Ámi nem igazán hisztis csak olyankor keményítek amikor majd le ragad a szeme, de mégsem akar elaludni.

Megyek, mert el kellene kezdeni valami ebédet gyártani és még azt sem tudom, hogy mit főzzek. Ja és nincs is kedvem hozzá

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Na, megint eltűntem egy kicsit, egyszerűen nem volt időm olvasni sem a tegnap. ma megint nekifutok a képeknek...Szülinapot mi nem tervezünk, a nagyfiúk elmentek, nélkülük szomorú vagyok egy kicsit.

Bocs Adri, a múltkor nem vettem észre, hogy írtál előttem. Ügyes Artemisz, hogy ilyen simán lemondott az esti szopiról! Miért a reggelit hagytad meg és nem az estit?
Pat, Márk továbbra is aranyszájú :) Igen, nagy dolog nálunk is, ha Csanád már negyed 11-kor alszik :) De az is nagy dolog, ha 8 előtt felkel. Remélem Mircsivel nem lesz semmi komoly baj!
Szly, szerettek fával tüzelni, vagy az adott? Mi kb.30 éves koromig mindig fával tüzeltünk (nem központi fűtéssel) és most nagyon hálás vagyok a gázért.
Évi, nagyon aranyos gyerekeid vannak, az autósat sem láttuk még :) Az orrhúzogatás nálunk is divat :P Az evős képekről az jött le, hogy angyali türelmed van :)
Mariann, nyújtom a kezem, jó hosszú, idekint barátok vannak! Ma már ugye egy kicsit jobb a kedved? Én ma apára bíztam a főzést, kíváncsi vagyok, mit eszünk.
Csilla, Toncsi biztosan hamar megunja eljátszani a babát, főleg ha te még kiterjeszted olyan dolgokra is, amit ő nem szeretne, de a babákra jellemző.
Gabuska, jó neked, itt írogatsz, közben meg kész lesz az ebéd!
:shock: :lol:
Berni, neked jó bulizást hétvégére, a felmentés megadva! Nekem az a rémálmom, ha egyedül vagyok, hiába, nem vagyok egyformák.
Réka, én még egy darabig nem jövök az éjszakai műszakba, itthon van Elemér :wink: Gyurit olyan későig dolgoztatod?!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Joli! Nekünk is van gáz, konvektorok minden helyiségben, de minden szobában van cserépkályha is, az egyikben kandalló. Mivel 136 m2 a ház és magas (majd három méter a plafon), így ha csak gázzal fűtenénk kb 60 ezer lenne havonta. Így viszont rásegítünk fával és 20-nál többet nem fizetek soha. A konvektorok tartják a 20 fokot én meg fűtök tovább! :lol:

Adri! Jó pancsolást nektek! Irigy vagyok ! :oops:

Patri! Mostanában annyian küzdenek több napig tartó magyarázhatatlan láztól! A zárton is sok a beteg!

Ma megvettem Rolinak az öltönygatyót mellénnyel. Még kéne hozzá nyakkendőt és inget szerezni. Szombaton ballagás, rá egy hétre esküvő, rá egy hétre diplomaosztó!

Kép
szly27
 
 


Szly, jól összegyűltek az ünnepek! Már kíváncsi vagyok az öltönyös Rolira!

Pár kép:
Kép Anyával Kép Banánt eszek Kép Így (is) utazok Kép Tesókkal

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Szuperek a képek! Nagyon ari Csanád. Még elfér a hordozóban?? :shock: Jázminnak már rég elraktuk. Ülésben utazik!

Kép
szly27
 
 



Hali!

Alszik mindenki.

Én meg netezek, kekszet rágcsálok és zenét hallgatok! És nem babazenét, nem Halász Juditot stb. :lol: . szuper

Különben mi betegek voltunk, mindenkin átment egy hasmenős vírus, így nem is mentünk ma Pestre.

Tegnap azért sétáltunk, Toncsi kiugrálta magát az ugrálóvárban meg cicapofit kért az arcára.

Joli, nagyon kis sármos pasi Csanád.
Szerintem már kicsi ez a hordozó neki :wink: . Már Bogi is ülésben utazik, megörökölte Toncsitól.

Mariann, reméltem, hogy nem gondoltad teljesen komolyan, hogy gonosz anyuka vagyok, ugye :shock: 8) . Kedved már alakul?

Megérkezett ma a csomag, amit vettem a teszveszen. Nagyon szépek a ruhák és küldött még mellé egy pizsit, egy nadrágot, néhány pólót, blúzt grátisz 8) .

Szly, a zárton is sok a beteg :lol: ?
Akkor nem unatkoztok a köv. pár hétvégén!

Adri, azért Ártemisz még nem 2 éves, hogy már irgumburgum nem eszik egyedül :lol: . Én még nem aggódom :wink: .

No, vége a szabadidőnek, pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

A viharjelzés vagy hogy is hívják miatt most sajna nem a Halász Juditon csápolunk. :(

Réka,
a tök nyugi mást jelent több gyerekkel. Ha csak egy nyávog és szedi szét a lakást, az már maga a felüdülés. Ha mindkettő itthon van, akkor ketten háromféle zenélő játékot bömböltetnek, megy a minimax, egymást túlkiabálva "beszélgetnek", és ebben a zűrzavarban próbálok beszélgetni a férjemmel is. De esélytelen. :lol: :lol: :lol:

Adri,
nekem a nagy nagyon hamar egyedül evett, Nórin nem látok hasonló ambíciókat, de nem baj, legalább 5 perc alatt letudjuk a kaját, nem nyammog fél órát.
És alig 1 évesen nem is elvárás még, hogy egyedül egyen.
Gyerekszoba rendezés - irígy vagyok! Olyan szép időszak ez az ember életében, igaz? :)

Mariann,
végül mit főztél?

Pat,
Márk dumáiból kötetet lehetne összeállítani. :lol:

Joli,
úgy bírom, ahogy szeretitek egymást, Te és a fiúk! Tudom én, szeretik egymást minden családban, de nálatok valami különleges kötelék van, már az sem mindennapos, ahogy a nagyfiúk a kicsihez viszonyulnak.

Ma van a 11. háévf. :)

Szerintem Nóri rengeteget változott az utóbbi pár hétben. Szerintetek?

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Itt a megkésett éjszakai műszak! jobb ha nem is néztek az órátokra,csak fordultok egyet az ágyban! :lol:

Joli!
Nagyon szupi az új avatarod,már-már azt hittem csatlakozott hozzánk valaki! Meg tutik a képek is!A videók meg! hihetetlen ahogy teper! Mint egy kis manó,nagyon hucut!!! :D Mekkora küldönbség van a gyerekek között. Én már sikongatok ha 3-at lép Mira! :oops: Lehet megijed,és ezért nem lép többet? :roll: :lol:

Nálunk ma nyoma sem volt esőnek,küldjünk már Mariannak némi jóidőt,mert elég gyatra a hangulata!!! :? Fogjunk össze csajok,Adri,főleg rád gondoltam!Ti már strandoltok!Bár ma a fiúk is kimentek itt áztatni magukat!Meg csúszdáztak is,bár azt mondta apesz,hogy amikor csúszda előtt lezuhanyozta a törpét,levegőt sem kapott olyan hideg volt a víz! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Közben mira felsírt! Hááát,nagyon megnehezíti a napjainkat mostanság. Nagyon cudarul alszik,2 napig köztünk is aludt,30-szor ébredt cumi-kiesésre,holott arra föl sem szokott ébredni! És mióta lázas volt,annyira nyűgös,ma olyan sírás-hisztit rendezett,hogy az 1 év alatt ilyet nem láttam (tiszta szerencse,hogy 2 napja írtam,h ő még nem! :evil: :evil: :evil: ) A láza amúgy elmúlt!

Sly!
Ha sikerült beszerezni az elegáns ruci többi darabját,kérünk egy képet Roliról mindenképp!!!!!!
Csilla!

Mennyi cuccot vásároltál,hogy ennyit kaptál ajiba? :shock: :shock: :shock: Fotó?

Gabi!
Figyu má'! Nektek má' volt házassági évfordulótok idén,nem??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Amúgy,ha Nóri arcára gondolsz,szerintem is változott,olyan kis komoly lett! :lol: :lol:

Adri!
Végülis akkor már tuti,hogy kisöcsike lesz? És rucikat vásáoltál már neki? A nevével kibékültél már?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli! Csanád már nagyon profi! Csak úgy szalad! Nagyon édes! Főleg a mamás videó tetszett! :lol:

GAbuska! Nekem annyira nem tűnik másnak Nóri! Nagyon édi!

Csilla! Unatkozni tényleg nem fogunk, csak bírja a pénztárcánk!

PAtr! Majd lefotózom mindkettőt. Remélem kapok Rolinak nyakkendőt, de hogy hol kezdem a keresést, azt nem tudom!

A fiúk pakolják a fát, Jázmin alszik, az ebéd fő. Húsleves és sertéspörkölt lesz.

Tegnap szalonnát sütni voltunk és babáztam egy 3 hónapos kisfiúval! Olyan furcsa, hogy csak fekszik és el van. Nem kell rohanni utána!

Kép
szly27
 
 


Pat,
ejnye, rosszul figyeltél. :lol: Május 14-én annak volt az évfordulója, hogy együtt vagyunk.

Itt is nagyon jó idő van most. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Pat, 3400 Ft-ért vettem 2 rövidnacit, 2 szoknyát, 1 nadrágot, 2 pólót, 1 h.ujjú. pólót, 2 blúzt és 1 bolerót. Ehhez küldte a lány az ajándék ruhákat. Szerintem jó bót vót 8) .

Kép

Mariann, remélem, már nálatok is jó idő van, itt már meg lehet sülni.

Joli, nagyon ügyes fiú Csanád, ahogy teper!

Szly, tegnap mi is elmentünk barátokhoz. Ilyenkor összeengedjük a gyerkőcöket, most csak 8 volt :wink: (8 hóstól 8 évesig). Felnőttek meg kaja, pia és dumcsi. Szeretem a szombatokat.

Gabuska, sok boldogságot háévf-ra :D .
Nekem még mindig olyan Nóris :D , talán tényleg kicsit komolyabb.

Na, megnézem már Toncsit, mert lezabálja az összes epret ebéd előtt :roll: .

Jó étvágyat!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csanád videók szupik! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tegnap a szalonnasütésen kipróbáltam barinőm kerékpárját Jázminnal (nekem nincs és Jázmin még soha nem ült bicikliben)

Kép Kép

Az apukák a lurkókkal:

Kép

Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Nálunk is hőség van, már tegnap is az volt, hirtelen jött, de jobban tetszik, mint a múlt heti időjárás!

Csanádról a képek szuperek, a videón zabálnivaló! :)

Nóri tényleg sokat változott, már nem olyan csecsemős! Boldog évfordulót, én is azt hittem, mint Pat! :shock: :)

Szly!
Ügyi vagy a kerékpárral, Jázmin nagyon csinos!

Csilla!
Jó vétel volt szerintem is! :wink:

Pat!
Sajnálom az éjszakákat, nálunk detto! :?

Adri!
Csak ismételni tudom a többieket, semmivel se vagytok elkésve, nem kell még egyedül ennie egy egyévesnek, én is csak próbálgatom, igazából én etetem, csak mindig adok egy kis tálkába neki is (egy-két kiskanállal), és ő azzal gyakorolhat. Így nem is keni össze nagyon magát, mert tényleg csak 1-2 kanál. Irigy vagyok a tenger miatt! :oops: :D

Nálunk nagy újság, hogy pénteken elindult egyedül, olyan kis bizonytalan még, de a szobában már elsétálgat, először úgy totyogott, hogy mindkét kezét a hasára szorította, hogy ez honnan jött, nem tudom, de nagyon aranyos! :) Próbáltam videóra venni, talán sikerült, de még nem töltöttem fel!

Viola már nem megy oviba, csak szept.-től, asszem felköthetem a gatyám, most két hétig anyósomék is elutaznak, ha ritkábban jövök, ez az oka! De remélem esténként be tudok majd nézni, és időben elalszanak!

Üdv: évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Gratulálok Vincének! Várom a videót!

Csilla! Jók a ruhák!

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?