Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéskeket! Mi is Boldog félévet kívánunk Zsófikának, Milánnak boldog hófordulót!

Márti! Boldog szülinapot!

Enikő! Nagyon szép a házatok, használjátok egészséggel!!!

Vera! Ritka szép családod van, büszke lehetsz rá!!

Erika! Remélem, hamar megoldódnak a gondjaid!

Mi továbbra is jól vagyunk, jól megy a munka is, meg a "Hunor" projekt is. Ma először csak ötször evett, de minden kajcsi után kapott cicit vagy lefejt tejet, reggel-este meg csak azt! :lol: Olyan jó érzés, hogy minden nap mondja valamelyik kollégám, hogy jó, hogy visszajöttem! Egyébként 15 éves az OBI Magyarországon, minden áruházunkban vannak születésnapi programok, akciók stb, leginkább most én is ezzel foglalkozom. Pénz nélkül kell nagy felhajtást csinálni. Szép feladat!

Na megyek, hétvégén remélem többet tudok jönni!

jó éjt! Laura

Kép
Kép
szeles4

erika: akkor tiz év volt kb lehet azért most már kevesebb! meg az is számit mennyire ritka a vércsoportja meg még ki tudja miket néznek h alkalmas szervet találjanak. annyit tok h 1-5ig skálázzák a szerveket h mennyire jó álapotú és mennyire felel meg a betegnek. apum aszem 3asat kapott az olyan átlagos. az un vesetestvére aki a másikat kapta egy idős néni ő is jól van csak neki bajusza nőtt a sok szteroidtól:)

enikő: a kölcsöntéma minket is érint pedig nincs is kertünk:) :roll: itt egy olyasmi lakást mint a miénk (belvközeli tiz éven belüli 60-70 nm )16 alatt nem kapsz meg normális kerteset meg (nem ujat és nem belv!) 25 alatt semmiképp..
inkább ugy irom h nm ár lakásban kb 300ezer házban meg annak a másfélszerese tuti de ugye ott eleve nagyobb a nm is szal esélytelen egyelőre
míoma: én is azt olvastam h jóindulatú meg nem okoz gondot meg stb de néha lehet olyan h ki kell műteni akár az egész méhet hát remélem semmi ilyen nem lesz meg h semmi más sem.

na majd holnap beszámolok
(az előbb kérdeztem aszont most nincs láza-remélem igazat mond)

boci bébic: köszi a drukkot!

mentem pihizni jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Köcike mindenkinek:))

kivi vagyok ki vesz észre valami furcsát a képeken:)))))

költözés:
makaptunk egy levelet az önkortól hoyg hivatalosan ismienk a lakás nem csak szóban de egy kis türelmet kérnek mert sok lakást újjítanak még fel és emiatt várni kell. Holnap megyek be megkérdezni mennyit is kell.

harivera
Budapest XXI. kerület

Andy: jobbulást anyudnak.
Ja, én is hallottam volt osztálytársamtól, hogy Egerben iszonyatosan el vannak szállva az ingatlanárak. Szinte rosszabb, mint Pest.

Solya: én az Emsal nevű lötyivel mosom fel a lamináltat, kimondottan arra van, olcsó és jó, elméletileg vízlepergető réteget képez. Vízbe bele, felmosó csutkára kicsavar, oszt maszatol. :D

Erika: én is megkonzultáltam dokinénivel a 4x evést, mert nekünk amiatt lett ennyi még a hozzátápi előtt, hogy az éjjeli etetés kimaradt. De azt mondta, hogy amíg hízik, addig nem gáz. És hát a kis béldózer az előző hétig 150-200-akat hízott hetente, múlt héten végre már csak 70-et :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Vera: neked nem 5 gyerkőcöd van? :roll: Valaki lemaradt... :? Asszem...

Kép

Kép
gabilany79

Laura: Szuper, hogy minden ilyen remekül megy! Látod, Huni is hogy belejött! :lol:

Andy: Szivi, remélem, használni is fog!
Bakker, nem is gondoltam volna, hogy ilyen ingatlanárak vannak Egerben, azt hittem, Bp. a legborzalmasabb ebben (is)..... :shock: :?

Vera: 1 lurkó mínusz, nem? Csak nem ő volt a fotós? :lol: :wink:

Nyah, Apa már ágyba bújt, mászok utána én is, jójcakát!
bébic

Etetőszék guruk :lol: :

Ehhez mit szóltok? Szerintem nem rossz.

http://www.teszvesz.hu/item650256923_fi ... akcio.html

Kép

Kép
gabilany79

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:oldi. a kek feher kendo teglalap alaku es az egyik vegen van ket pant, amivel meg lehet kotni.
a haromszog alakuakat te vartad?

Ugyanúgy kösd fel, mintha háromszög lenne. Ez jobban takarja a nyakát, ha pl erősen süt a nap.
Nem tom már milyeneket küldtem :oops: ...én má' öreg vagyok és szenilis.

[quote]A írta:z miért van hogy Marci az esetek többségében oldalt alszik ????

Mert utánozza Hannát! De jó ez így, majd max ő lesz a kiskifli.
Amúgy hasrafordulás-kezdemény lehet, de az álommanó győz..néha...néha meg nem...és akkor anya győz!

[quote]Z írta:öldi: akkor elcsesztem a kissrácom???!!! Tegnap betolt egy fél üveg áfonyás-almát!!!!

Boci! El. Ki is húzzuk a listánkról. :)

[quote]J írta:ó lett a másik vascsepp,

A vascsepp az nagyon kopog, ha lecseppen?

[quote]S írta:olya: én nekem csendben kéne maradnom. 3 kerekű ellenes vagyok

Zsörmi! Miért?

[quote]Z írta:öldi! Megkaptad a pénzt?

Erika! Biztos, majd megnézem!

Kép
zölddisznó

[quote] írta:n bár ellene nem vagyok a 3 kerekűnek, mert aki akar, persze, vegyen, de én sosem vennék, én nem érzem elég stabilnak őket...

Azé' azt tudjátok ugye fizikából, hogy egy 3 ponton alátámasztott akármi stabilabb, mint egy 4 ponton alátámasztott!?

Vera!
[quote]k írta:ivi vagyok ki vesz észre valami furcsát a képeken:)))))

Persze! Hiányzik a fényképész-fiad!

Gabi!
[quote]E írta:hhez mit szóltok? Szerintem nem rossz.

De, rossz! Nagyon instabil a széken. És a magassága sem állítható. Nem tolható be asztal alá...

Kép
zölddisznó

Reggelt!

Hülyehülye szomszéd kakas..... :evil: :evil: :evil:

Zöldi: Nemtuttam :oops: , fizikából mindig is hüle voltam, mostmá' tudom köcce :D (bár nem teljesen értem, mondjuk a 3lábú asztal stabilabb, mint a 4 lábon álló??!! ha mondjuk négyszög alakú az asztallap), de ettől függetlenül akkor sem vennék. ÉN nem ÉRZEM stabilnak, akkor meg minek? Hogy végigparázzam a babakocsis útjainkat ezeken a fantasztikus magyar járdákon-utakon, amik errefelé vannak? :wink: :D

Mi ma délután anyóshoz utazunk, úgyhogy 7végén sztem nem leszek. Hiányozni fogtok! :( :(
bébic

Sziasztok!

Végre van vizünk!Foghatok neki megtömni a mosógépet! :lol:

Lyndee
szupi az etetőszék!

Solya,Verzsó,Jurmine,Erika,Andy,Laura

Erika:
sajnálom a kialakult helyzetet!Sajna ismerős szitu... :cry:
Ez duuurva, saját tesó egy millióért.Hát én a tesómnak ingyen oddadnám, ha tudnám, hogy bajban van és ezzel megmenthetném az életét...

Andy:
látom pörogsz te rendesen!Sajnálom anyudat, jobbulást neki!!!

Mush:
jó sok vért szivtak le :shock:

Vera:
nagyon szép családod van!!!!!!A negyedik legény merre van?Na mire a végére értem az olvasásnak, látom más is észrevette, hogy hiányzik egy legény a csapatból

Enikő:
Gratula a házhoz!!!Szép! :lol: :lol:

Laura:
pénz nélkül bulit szervezni?Érdekes lehet...

ASzt hiszem valakiknek ma szülinapjuk van :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bébic:
kakasszóra ébredtél?Le kell lőni :wink:
Volt egy munkatársam, akit mindig a szomszéd kutyája ébresztett fel, éjjel, többször, na egy darabig türte, de egy idő után elege lett és megetette altatóval, persze belekeverte valami ételébe.Kicsit megvolt kattanva a munkatársam :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó anyósozást!

Kép
Kép
Kép
f.marti

KUBU!BOCI! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKTEK!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kubu:
mi egyidősek vagyunk, egy nappal vagy kisebb :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Solya! Zöldi már megelőzött a 3 kerék-4 kerék stabilitás-fizika okoskodásommal, egyrészt én is ezt akartam írni, másrészt pedig tapasztalatból, mivel a miénk nagyon hasonló, és én imádom!!! Nem instabil, és nekem sokkal könnyebb vele közlekednem, mint a 4 kerekűvel. Igaz, a 4 kerekű kiskerekű, ez is belejátszik. De ezzel még nem volt olyan terep, ahol nem tudtunk elmenni vele. Kép

Tortaötleteket köszi, végül valószínűleg Eszterházy lesz, cukormázzal díszítve Hello kitty-re. De ajándék még nincs!!!! :(

zsebi_baba

Kubu, Boci, Marti! Boldog szülinapot nektek!

zsebi_baba

Zsebi:
köszike!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!
Boldog szülinaépot Boci, Kubu!

Kép

Zöldi! Ez nagyon durva! Hogy történhet ez meg? Felháborító!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A 18-as nem véletlen ám! Gondolom ez a 18-ik! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Most, hogy recepteket keresgéltem, megtaláltam, hogy mi lehet az a nyújtható cukormassza, amiről a receptben szó va, ez a fondant:
http://www.tortaimado.hu/2009/02/nyujth ... itese.html
Azt hiszem, ezt most kihagyom...

zsebi_baba

Zöldi:
én is elolvastam amit belinkeltél, duuurva,-akor már inkább itassuk üvegpohárból vagy bögréből a gyereket! :evil: Akkor ezekszerint a Nuk is káros? :shock: Még szerencse, hogy Anett nem hajlandó cumizni, azt sem tudja hogy mire való :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Boci, Kubu: Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Erika: szomorú, hogy ilyen lehet egy családban :cry:

Andy: megy a drukk anyudnak!!!! Írd majd, hogy mi volt!!!!!

Mush: Jól megcsapoltak :shock: , lehet egy vámpír volt aki vette a vért :lol:

Én azt olvastam most, hogy sárga kaját (répa, sütőtök) 1 héten csak 2x szabad. Erről ki, mit tud?

Vera: hogy Náltok mindenki mennyire hasonlít egymásra :lol: :lol:

Zöldi: 3 kerekűre írtam utána, hogy szerintem instabil, nekem hiába a fizika, győzött a próba!

KépKép
jurmine

Én is erre gondolok hogy egy gyerekkel kevesebb van a képeiden,Vera!
De mindenesetre nagyon szép mindenki aki rajta szerepel.Látszik hogy boldog,kiegyensúlyozott család a tiétek!Gartulálok hozzá!

Írisz is általában oldalt alszik,de ő szopizza a hüvelykújját sztem azért.Úgy éri el jobban.És az a füle kicsit jobban ki is áll ,mint a másik,gondolom néha visszakanyulva fekszik rajta.Leragasztom majd. 8) :lol:

Ma babgulyás lesz, meg palacsinta.De a palacsintatésztába keverek bodza virágot!A tv-ben láttam kivi vagyok milyen lesz,lehet a kutya eszi majd meg...

Minden kislány olyan dundi itt,csak az én Íriszkém ilyen pöttöm,vékonydongájú???
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi:
nagyon aranyos Irisz, és nem is sovány! Legalábbis a képeken olyna kis ügyi pufók pofija van!

Na majd ird meg hogy sikerült a bodzás palacsinta, kivi vagyok, és hogy izlett-e?

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote] írta:n azt olvastam most, hogy sárga kaját (répa, sütőtök) 1 héten csak 2x szabad. Erről ki, mit tud?

A sárga kaják magas karotin tartalma elszinezheti a bőrt, ezért nem ajánlják gyakrabban. Ezt tapasztalatból is tudom, Bogi annyira imádta a sütőtököt, hogy besárgult tőle. :? De ez ártalmatlan besárgulás!

zsebi_baba

Zsebi: köszi! akkor szabad többször?

KépKép
jurmine

Jó reggelt Csajok!

Megjött a TGYÁS. Hát koppantam! Azt hittem, lesz még egy jó hónapunk, de nem. :-( Teljesen abban a hitben voltam, hogy 6 hónapig jár a lóvé, de a 168 nap nem teljes 6 hónap!!! Szóval csak május 20-ig kaptam zsét. Persze a GYED-em ki tudja mikor fog jönni, cégemnél megint elszúrták a leadást... :evil:

3 kerekű babakocsi: Lehet, hogy stabil, de pocsolyát, gödröt nehezebben kerülsz ki vele, mint egy 4 kerekűvel. :wink:

Kép
Kép
lbernuska

Igen, de azért nem mindennap! Én amikor Bogival ez történt, mindennap adtam neki a sütőtököt.

zsebi_baba

Boci! Kubu!
Boldog szülinapot mindkettőtöknek!!!

Sarmi!
Zsófi is vékonydongájú, de nem pöttöm. :-D

Vera!
Család gyönyörű! Miért nem kértetek meg egy járókelőt, hogy csináljon rólatok fotót??? Úgy mindenki rajta lehetett volna! :-(

Zöldi!
Köszi a linket a mérgező cumisüvegekről! Mi Medelát használunk, ez nincs a listán. Lehet csak azért, mert az nincs forgalomban Amerikában???

Körkérdés:
Van aki már átállt szelepes itatópohárra tápetetéskor? Állítólag a cumisüvegből való szénhidrát fogyasztás károsítja a fogakat és célszerű minél előbb pohárból adni neki. Én eddig csak vízzel próbálkoztam, de kevés sikerrel. Azt hiszem, ma bepróbálkozok a táppal is, hátha nyakába önti az egészet. :-D

Kép
Kép
lbernuska

szép napot!

képzeljétek ilyen sem volt még velünk.Este fürdés után szopi,annyira bekajált a kiscsávó hogy egyből el is aludt.de nem is ez a lényeg hanem 10perc múlva rohanok be hozzá mert fura hangokat hallottam.oldalt feküdt és látom az egyik keze tiszta tej.odanyúlok a feje mellé....nagy tócsa tejci.szegénykém annyira bekajált hogy hányt és nem is keveset.
még szerencse hogy ő is mindig oldalt fekszik és alszik el.

persze szegény már fél álomban volt,de muszály volt átöltöztetni és lehúzni az ágyát is.... :?

Annyira sajnáltam.de azért kíváncsi lettem volna rá mennyit evett mert nem ritkán megette a 200-at ugy hogy semmi baja nem volt. :roll:

Hál istennek most ismét rengeteg tejem van.

mérgező cumisüvegek:na most kiakdtam...azt gondoltam hogy mielőtt forgalomba hozzák legalább bevizsgálják rendesen.de akkor szólnak már mikor felnőttek a gyekek?jajjj bocsi mérgező volt....fasza.

vera:egyből kiszúrtam hogy hiányzik egy gyerkőc :lol: De tényleg nagyon szép család vagytok!

Andy:sajnálom anyudat!Remélem helyrejön hamar!Csak azt nem értem miért nem akarják még maguknak sem bevallani ha baj van?az én anyum is ilyen....

Boci és Kubu:Isten éltesse a szülinaposokat!

Bébic:Hiányozni fogsz!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mush:miért kell a csontátvilágítás vagy mi a szösz?

3 kerekű kocsi:nekem tetszik és barátnőmnek van is,bánom hogy nem olyat vettem a kezdetekkor :?

laura:Szolnokon nem tudod milyen akcióval készülnek az obi-ban?
Most készül a kerti grillezős nyársalós kiülős helyünk.vennénk ezt azt....

KépKép
lyndee

KUBU>BOCI
NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT!!!

KépKép
KépKép
mush589

Ibernuska! Alább írja, hogy a medela nem tartalmazza ezt az anyagot!

szelepes, csőrös itatópohárral kapcsolatban: állitólag ugyanúgy károsít, mint a cumi és én is azt tapasztaltam, hogy a gyerek ugyan úgy használja. Nekem azt mondták, hogy aki csak szoptat ne is vegyen ilyen poharat, mehet rögtön a pohár, csőrös pohárból csak vizet javasolnak, különben is nagyon nehéz tisztítani. Nálunk még a szívószál jött be, ha azzal iszik azt rögtön lenyeli és nem megy a fogaihoz a lötty (én azzal adtam neki azt a kevés teát, vagy üdítőt, amit kapott)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hali!

Kubu & Boci: Boldog szülinapot!
Kép

Zöldi: pont valamelyik nap volt erről egy riport vmelyik kereskedelmi adón, és megemlítették mellé a gyerekjátékokat is, de sajna csak a bemutatóját láttam :?

[quote]N írta:agyon instabil a széken. És a magassága sem állítható. Nem tolható be asztal alá...

Utánaolvastam és nem, de, de.
Annyi vele a gond, hogy a magasságát azelőtt kell beállítani, mielőtt rögzíti az ember a székhez. Ja, és nem összecsukható. Hát, ez mondjuk nagyobb gond... :? Közben az is eszembe jutott, hogy minden székre rá lehet-e normálisan tenni :? De nyilván. Mindegy, még agyalok.
Ami viszont nekem szimpi, hogy később át lehet szerelni sima biztiöves ülésmagasítóvá és 23 kilóig jó (vagyis 50 poundig, ami inkább kb. 25 kiló :roll:)...

Berni: jaja, becsapós a tgyás, pont a múltkor beszéltünk erről Andyval. Ezek szerint te sem kaptál határozatot arról, hogy meddig jár? Elméletileg február környékén küldték... Én csak 11-ig kaptam ,de mondjuk számítottam rá. Bár attól még kevés :twisted:
szelepes csőrös itató: én csak vizet adok belőle

Mush: kipróbáltam én is a múltkor kíváncsiságból a szelepes itatót :oops: :lol: Hát, basszus, majdnem megfulladtam :twisted: ha simán szívja az ember, tényleg nem jön semmi, össze kell harapni, de úgy meg baromi nehéz inni belőle. Mondjuk nem is az én hatalmas számnak találták ki :lol: :lol: :lol:
Ezek a vizsgálatok ugye csak ellenőrző dolgok, biztos ami tuti alapon és nincsen semmi gond :roll: ?
8 fiola????? :shock: :shock: Bakker, az már nem vérvétel ,hanem véradás! Nekem eddig 5 volt a max., de attól is kész voltam....

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Köszönöm mégegyszer a kocsis hozzászólásokat,én a kocsi mellett döntöttem,és találtam egy sokkal közelebbit(helyileg),nem vaterán van és bármikor érte lehet menni.Úgyhogy remélem ma már abban sétálunk. :D

A parkettás hozzászólást is köszike,akkor nem csinálkok belőle én sem "nagy ügyet"... :wink: :D

Boci,Kubu:Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Nektek

Kép

solya051020
Káld

Banán baj

A banán fák genetikailag csaknem teljesen azonosak, így könnyen"megbetegszenek" mert védtelenek a
kórokozók ellen.Hogy ne következzen be a faj kipusztulása,a növény ellenálló képeségét sűrű permetezéssel
igyekszenek növelni.Nagy botrányt kavar a banánültetvényeken használt vegyszer, a nematocid(fonálféreg ellenes)
hatású dibróm-klór-propánról esteTudták hogy ez emberre toxikus, mégpedik a férfiaknál meddőséget,
magzatoknál és csecsmőknél fejlődési rendelleneséget okozhat. Mégis alkalmazzák a mai napig!
Sokan úgy gondolják, hogya banán nagyon"higiénikus",hiszen a felső vastag héja jól védi.
Ám de a vegyszerek ide is beszívódnak.Pélául a gombásodástgátó vegyszerek , súlyos vesekárosító hatásúak.
A gyümölcsöt éretlen állapotban szedik le, mivel ha megérik könnyen romlik, és sérül.
Még zölden dobozolják, ezért csomagolás elött érésgyorsító vegyszerrel kezelik és hogy nehogy tönkremenjen
további vegyszerpermet mixet is kap :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

most olvastam egy másik fórumon :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csak hogy képben legyünk, miben van még abból a cuccból, amiből a cumisüvegekben. Hát, nem túl megnyugtató :?... Érdemes a kommenteket is elolvasni.
Egyébként felháborító, hogy legalább a babáknak gyártott cuccokat nem ellenőrzik jobban... És nem tegnapi a cikk meg az sem, amiről szól, ez meg pláne gáz....

http://antalvali.hu/hirek2

Kép

Kép
gabilany79

bébic:

a 3kerekűt én még a boltban próba közben felboritottam ugyh nekem is instabil:):)

ja és ingatlanárak: ezek ahhoz képest vannak h a fizuk meg kevesebbek:(

éjjel fél2 és 5közt nem aludtunk... mindig felébredt. végül megszoptattam és kiderült ez a bűnös hát éhes volt:) 5től 9ig nyomta utána:) csak már másfél hónapja nem kér enni éjjel ezért nem gondoltam rá.

na du jövök nemsoká uh anyunak:(

andy

ja boci kubu hepi börzdéj!

Kép
andy30

Megszületett a nővérem kisfia!!!!ÚÚÚgy örülünk! :lol: :lol: :lol:
Szántó Dáliel László ma látta meg a napvilágot a pösti Uzsoki kórházban,elég hosszúra nyúló szülés után,3550 grammal és 53 centivel.Sajnos egyenlőre ennyit tudok,mert szegény tesóm azóta is alszik...
--------------------------------------------------------------------------------

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon:GRATULÁLOK tesódnak!!!!!!!!

solya051020
Káld

Boldog Szülinapot minden érintettnek!!!!

Gabi, köszi a linket, hát konstatáltam, hogy szuper, mert mi NUK cumisüveget használunk születés óta, és azon a háromszögben 7es van :? Most ruházzak be ujakra?

Musi, nekem ugyanez a Tommi Tipee itató van, és folyik mint állat, nem beszélve arról, hogy Mini nem is iszik belőle, nem ért miért teszem ezt az izét a szájába.

Beba 2 es tápit használunk már mi is, nem is emléxem ki kérdezte, talán Bábic, vagy Berni, de én nem látom rajta, hogy csak 2x lehetne egy nap...Ti hol látjátok a dobozon? Én azt adom többször is... :(

Berni, ugyanigy estem a padlóra TGYÁS témában, azt hittem, 6 hónap... Igy fele pénz jön csak az uccsó hónapra :evil: :evil:

Mi mához két hétre megyünk Olaszba , igaz csak hosszu hétvégézni, Apa céges utja lesz, kivi vagyok Mini hogy birja majd...éjjel utazunk, ő általában akkor mindig alszik...

Szóval mivel a hordozó már nagyon szűkös, hétvégén szeretnén egy ülést venni, hogy tuti biztonságos legyen az ut, és persze addigra bele is szoktatni...
Köszi mindenkinek az autósülés tippeket, Enikő különosen Neked,mert még mindeg ugy vagyok hogy szeretnék képbe kerülni, hogy milyen szempontokat kell nézni... Ha van még esetleg valamilyen ötlet, az welcome :D

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Sarmi gratula a tesódnak!

Boci, Kubu boldog szülinapot! Sütöttem sütit! Csak egy sima fatörzset de Nektek!

Olyan jó éjszakánk volt, bár Daniba nem tudom mi ütött, mert csak mellettem volt hajlandó aludni, de így legalább kipihentük magunkat, hosszú idő óta végre 7-kor keltünk.

Gyorsba megfőztem, apa kicsit segített, aztán Törppel játszottunk. Most beájult, én ettem, befejezem a sütit, és pihizek.

Nekem is tetszenek a 3kerekűek, azt hiszem nekünk is olyan lesz. Ha apa hazajön megmutatom neki, melyik tetszik, ha rábólint lecsapok rá!

Zöldi nem ér mindig a legkisebbet bántani! 8)

Vera nagyon szépek vagytok!

Sarmon Írisz csudaszép, fornás egyáltalán nem vézna! Pont jó!

Berni nekünk van AVENT varázsitatónk, de miután nem hajlandó Dani belőle inni, mindig lecsavarom a tetejét, és az üvegből iszik...
Nem bánom, mert kimarad ez a macera, hogy mikor szokik végre le a cumisüvegről, meg a csőrös pohárról.

Kép

Kép
dcili81

Na kukucs, sziasztok!

Láttam többen kérdeztétek merre vagyok, mi van velem. Nekik köszönöm, hogy gondolatatok rám/ránk!

Szóval mostanában mozgalmas napok voltak, rohangálás Pestre fel és vissza.. Albi ügyben. De valahogy nem találok megfelelőt, megfelelő árban. Valami mindig hibázik. Eltöltöttünk Nolikával 4 napot Pesten egy kedves lánynál - akinek 18 hónapos a kisfia - és keresgéltem akkor is, de csak semmi. Ha lesz kocsi, holnap cuccolunk... De egyelőre ide szüleimhez.

Amúgy jól vagyunk, Noel elkezdett szépen hízni, mióta megy a hozzátápi is. De még mindig szopizik is meg tápit is kap.

1 kérdés tápis babák anyukáihoz: Ha éjjel felkel(t) a baba enni, akkor előre elkészítettétek a tápit vagy az éjszaka közepén forraltatok vizet, csináltátok a tápit és hűtöttétek? Ez így elég mókás... A tápi dobozára az van írva, hogy csak frissen ok. Pedig jó lenne előre elkészíteni, mert vannak éjszakák amikor már nem elég az anyatej.

Én is picit nyugodtabb vagyok, kivétel amikor épp felzaklat a gyerek apja a h.lye kijelentéseivel, hogy én kihasználtam meg elraboltam a gyerekét... Ilyenkor odáig vagyok meg vissza, de azon kívül már sokkal jobban érzem magam. Tudnék jókat sztorizgatni, majd ha lesz több időm lehet le is írom...

Egy friss kép Noli babáról:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja amúgy mi még mindig elég kicsik vagyunk és nem is tudunk semmi extrát. :(

5590 g tegnapi mérés alapján. Nem fordul (néha hasról hátra), nem ül magától, nem csinál semmit. Nyúlkál a tárgyak után, gagyog, mosolyog, de ennyi.

De mi is belejövünk majd. Ha Noli buta apja végre békességben hagy élni bennünket -ha már kiállni nem akart mellettünk- akkor nyugodtabb lesz a dolog és a baba is megérzi ezt és ügyesedik ő majd! ;)

Ja azt nem is meséltem, hogy milyen horror volt felmenni vonattal Pestre... Noel sokáig jól bírta, de nehéz volt, sok cucc meg minden, átszállás aztán még ott BKV. A vonatút vége felé és a BKV-n már elégedetlenkedett. Nem kérte a vizet amit vittem neki... Amikor hazajöttünk Pestről akkor szerencsére egy kedves ismerősöm lehozott minket kocsival. Hálás is vagyok neki nagyon.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Csak egy gyors, mert Marci alszik én meg egy kicsit rendet rakok!!!

Köszi mindenkinek a köszöntést!!! :lol: :lol: Ez a legszebb szülinapom, hiszen a legesleggyönyörűbb ajándék amit valaha el tudok képzelni az éppen durmol a szobájában!! :lol: :lol: :lol: Kell ennél több??

Kubu: BOLDOG SZÜLINAPOT neked is!!!
Kép
Vendég

Sarmon: nagy gratula tesódéknak, üdv. a kis jövevénynek!!!
Írisz nem vékony, csak nem duci. Vivi is ilyen. Mindenki azt mondja rá, hogy manöken alkat :lol:

KépKép
jurmine

Aida: de jó, hogy jöttél! Én már aggódtam! Aranyos és szép még mindig Noli!!!!
Tápszer: én naponta egyszer forralok vizet, nagyobb mennyiségben. Aztán abból kap, csak melegítem ehetőre és bekeverem. De bekeverheted este a tápot és berakhatod azt is a hűtőbe, 12 órán belűl (vagy 24) felhasználható.
Sajnálom, hogy ilyen macerás ez az albi keresés :cry:

KépKép
jurmine

Kubu: ezt még neked! Ők a kedvenceim, a lagzinkban is ők húzták a talpalávalót! :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=DzhZ8gMr ... 1&index=23
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?