Új privát üzeneted érkezett!

Icsilya: Peg Perego Duett SW. Főleg a kormány jött be neki nagyon.
:lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi :D
az ikresek.hu-n szokott lenni ált. használtan.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Skrisz,
az őssejttel gyógyításnak nincs korhatára, megkérdeztük.
Alapból 20 évig tárolják, és 18 éves kora után már a gyerek dönt arról, hogy akarja-e tovább tároltatni...gyakorlatilag nincs időkorlát (ezt olvastam).

Ma láttam pólyát, olyan igazit, hófehér habos-fodros masnisat :D
Vackornak is volt, (Lencsikének is veszek) olyan jó volt abban és hagyományos fonott mózesban hazahozni, mindenki olvadozott, aki látta :lol:

tillidian
 
 

 
 

Timi!
A Perego Duette tényleg jó, egy ismim most akarjaeladni a sajátját, megkérdem, megvan -e még. Viszont vigyázz: nagy és nehéz. Valóban praktikus, mert ha olyan helyen laksz, végig kiszolgál. De figyelni kell, hogy liftbe-autóba beférjen. Amúgy tényleg klassz, nekem is tetszene, csak sajnos nekünk teljesen esélytelen. Én a pincéből hozom fel a kocsit, az ikreket meg hordozóban el, szóval nekem kicsi és könnyű kellett.
vovanda
 
 


tillidian írta:Ma láttam pólyát, olyan igazit, hófehér habos-fodros masnisat :D
Vackornak is volt, (Lencsikének is veszek) olyan jó volt abban és hagyományos fonott mózesban hazahozni, mindenki olvadozott, aki látta :lol:

és baromi biztonságos és szabályos is :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Timi!
Megkérdeztem, sajna lekésted. Felrakta a Vaterára, egy nap alatt elvitték... :(
vovanda
 
 


Vovanda: köszi aranyos vagy! Szerintem láttam is a Vaterán. Gondolom, hogy sokan kapnak utána. Igazság szerint nekem annyira nem jön be, meg aztán nem ártana, ha egyedül is be tudnám rakni a kocsiba és persze be is férne. Párom volt oda teljesen a kormány miatt, de én leszek aki sűrűn tologatja és nekem nem praktikus így, hogy aludtam rá egyet.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Nagyon helyes! Párom alapjáraton kifejtette: én fogom sokat használni, válasszak én.
Nehéz megtalálni az "igazit", ismerek olyat, aki kb. az ötödik babakocsinál tart, ez most úgy tűnik, bejön neki...
Amúgy amit én lárok: sokan mászkálnak Peg Perego Aria Twinnel, csak ahhoz hordozó meg travel system kell, hogy újszülöttkortól használhasd.
Egyet kipróbáltam, kicsi, könnyű, jól irányítható. Ha cserélnék, én is ezt vennék... :lol:
vovanda
 
 


vovanda írta:Amúgy amit én lárok: sokan mászkálnak Peg Perego Aria Twinnel, csak ahhoz hordozó meg travel system kell, hogy újszülöttkortól használhasd.
Egyet kipróbáltam, kicsi, könnyű, jól irányítható. Ha cserélnék, én is ezt vennék... :lol:

ikrekkel szerintem nem használható újszülött kortól.
az 60-40es arányúnak az egyik oldalára lehet feltenni a hordozót, de közben a másik gyereknek nincs hely. Az aria twinből a 60-40es igazából tesókocsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!
Van belőle olyan, ahol egyforma a két ülés....
vovanda
 
 


vovanda írta:Icsilya!
Van belőle olyan, ahol egyforma a két ülés....

igen, a régi és az új olyan, tudom :D
de arra rá lehet tenni a hordozót??
mert a régire - ami a 60/40es előtt volt - nem lehetett. Bár tény, hogy nem követem már napi szinten az ikerkocsi-piacot :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!
Rá lehet tenni. Csak újonnan elég borsos hordozóval meg mindennel. Bár az ikerkocsik amúgy sem olcsók. Nekünk esernyőre csukható Hauck van. "Fapados", de újszülött kortól használható, könnyű és eddig mindenhova befértem vele.
vovanda
 
 


Icsilya :D
nem kocsival vittük haza Vackort, hanem gyalog, mert a kórház mellett lakunk :wink: (ezért nem kellett gyerekülés :P )

Még mindig nem jutottam előre én sem babakocsi ügyben...olyan válogatós vagyok :roll: :P

(reggel óta rókázom, Lencsikének nem ízlett a koffeinmentes gyerekkávé :oops: de csak ez volt itthon...na mindegy, a bátyja sem szereti, ezért gondoltam, megiszom...hiába, tesók :wink: )

tillidian
 
 


Skrisz!
Bizonybizony! Idő van, ha nem akarsz valamit nagyon az utolsó pillanatra hagyni, akkor ideje beszerezni. A férjem épp most hozta meg a légzésfigyelőt. Szóval ez is PIPA. Ha valakit érdekel, épp akciós a Brendonban az Angelcare szettben :wink:
És megrendeltem a macis forgót meg a hintát :roll: , de az még legalább 2 hét. Ja meg rendeltem végül hozzá egy Momert füles lázmérőt is, meg vettem egy Omron popsisat, 'oszt majd kitapasztaljuk melyik válik be :)
A mellszívóval kapcsolatban úgy döntöttem, hogy majd szalajtok érte valakit, ha kell, a kórházból, egyelőre nem veszem meg. Ja még amin agyalgok: Sterilizálók??

Orsi!
Hát nem is tudom ki tette a bogarat a fülembe ezzel a kocsival........ :wink: (Te voltál!! :lol: )
Szerintem szeretni fogjuk mindkettőt, a Bergont is, meg ezt a kicsikét is :)

Timi!

A boltról nem tudok semmit, csak azért raktam fel, hogy máshol is vannak fürdőrucik, esetleg jobb áron :) De klassz, hogy találtál, te pont annyi idős Kismami vagy, hogy remekül ki fogod használni a nyáron :)

Till!
Én csak kókuszpólyát kaptam, de azt sem hiszem, hogy olyan nagyon használnánk majd :roll: Én valahogy olyan béna nagy izének látom :roll:
Ennek az új kocsinak a mózesét elvileg be lehet kötni az autóba, de én még ezt sem kötném bele, hordozó és slussz, az a tuti. A vesszőkosár vagy mi, nekem nem tűnik túl biztonságos autós hordozóeszköznek, már bocsi :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till!
Most olvastalak, akkor már vissza is szívtam mindent amit a kosárkádról írtam :wink:

Egy kérdés, hátha valaki képben van:
Hallottam valami betétről, ami észleli (?) a magzatvíz-szivárgását. Hol lehet azt kapni, gyógyszertár?? vagy gyógyászati segédeszköz bolt?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois :D
régebben lehetett kapni Vi-Sense volt a neve, de mikor Lilivel voltam terhes, akörül kezdték el kivonni. Nem tudom, most van-e.

babakocsi :D persze, emlékszem én :) szerintem meg leszel elégedve vele, és még a kocsidba is szuperül belefér :)
A bergon meg otthonra nagyon jó lesz, annak a rugózását nehéz überelni.

Till :)
OK :wink: így már más.
(csak volt, aki komolyan gondolta :shock: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Magzatvizes betét: sajnos már nincs... :(

Vásárlás: komolyan csajok, egy kollégám jut rólatok eszembe. Amikor az első gyereküket várták a feleségével, végigjártak 50 bababoltot, majd az 51.ben közölték: kérnek mindent, amit egy újszülötthöz kell. A köldöksérvtapasszal bezárólag mindent megvettek... A második gyereknél már nem így történt. :P

Szóval komolyra (sterilizáló): első használat előtt főztem ki a cumisüvegeket, egyebekben nagyon meleg (majdnem forró) vízzel mosom őket és kalap.
vovanda
 
 


én sosem sterilizáltam, alapos elmosás, és ennyi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Vovanda: rákerestem a Hauckra. Nagyon-nagyon tetszik, csak egy kérdésem van! Hogy lehet téliesíteni? Mert mi biztos sokat leszünk kint. Bundazsákkal megoldható?

Lois: ki fogom használni a fürdőrucit, mert nyaralni is megyünk strandolós helyre, én meg igencsak vízfüggő vagyok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Húú, pedig nagyon akartam venni ilyen betétet :?
Tapasztaltam furákat, de tudom, ha felhívom a dokimat, akkor lehet beráncigál a kórházba :? De annyira meg azért nem aggódom, mert este volt valami fura, azóta meg semmi. Akkor ez nem valószínű hogy magzatvíz, nem??

Orsi!
Igen a Bergon is nagyon klassz, gyakorlatilag második ágyikó lesz, akkora hatalmas és kényelmes :D

Vanda!

Igen, mindenki túlzásba esik első babánál, szerintem így vagyunk kitalálva. Nekem a sterilizáló eddig eszembe sem jutott, most hívták fel rá a figyelmemet, hogy "és azt mivel akarom megoldani???" Azt mondtam, hogy egyszer kifőzöm, aztán gondolom a későbbiekben beteszem a mosogatógépbe, erre lesújtó pillantásokat kaptam :oops:

Timi!
Én parásabb voltam mindig annál hogy fürödjek :? Most ha nem lennék már "ennyire" terhes, nagy kísértés is lenne, mert sokat strandolunk amúgy, de így már a partra sem kívánkozom, max. kigurulok a kertbe napozni :roll: A rendes fürdőrucijaim valamelyikében, amelyik még rám jön. Mármint a felsők, az alsók azok jók mind. Ööööö, vagy egyszerűen csak bugyiban meg trikóban, aztán indul a pocaksüttetés :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: Itthon én is bugyi-trikó párosításban süttetem, illetve süttetném magam, ha végre visszajönne a nyár. :wink: Én biztos pancsolni fogok, ha nem is annyit, mint régen, de egy csöpp úszás biztos lesz, meg megmártózás. Imádok hanyatt lebegni, tuti kipróbálom, hogy pocakkal megy-e.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lois :D
a mosogatógép 70 fokos programja abszolút sterilizál. Legjobb megoldás :)

Magzatvíz is tud szakaszosan szivárogni, de erre azért kicsi az esély. Sokkal valószínűbb hogy vagy vizelet vagy a bőven hüvelyi folyás okozta, amit éreztél.
(a bővebb, teljesen vízszerű hüvelyi folyás nagyon megtévesztő tud lenni)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:23-kor.
seszi
 
 


Sziasztok,életjel magunkról.Jól vagyunk,csak két napig nem igazán kerültem gépközelbe...holnap pedig 4D :D

Lois,nagyon csini a verda :D és a színe is.
tegnap mi is vásárolgattunk,végre egy csomó mindent sikerült megvenni.Igaz 4 boltot jártunk végig,de egy pocakos barátnőmmel voltam,így apák nélkül jól bírtuk.
Sezsi,köszi :D

Akkor egy jó kérdés,pelenkának vettetek kukát?Vagy ez megint a hálóing-pizsama kérdés?
Vendég
 


Ja,és Seszi,így utólag is sok boldogságot a kicsi Fiadnak :D
Vendég
 


Nyulasz :D
nekem a fiúkkal volt, és nagyon szerettem. Lili egyedül volt, ott már nem volt rá annyira szükség, nem termelődött annyi piszkos pelus egy nap.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nyulasz, én nem veszek pelenkás vödröt. Nekem ne büdösödjön a szobában. Rögtön kivágom a kukába. Én még mindig a bútorral állok hadilábon. Vonzanak a bababútorok, de némelyik olyan kicsi, ráadásul drága. A minimanóban láttam egy mackó szoba névre hallgató bútorcsaládot. Kiságyunk van, igazából egy szekrény kéne és egy komód. Komoly dilemmában vagyok. :oops: :lol: :lol:

skrisz72
 
 


Orsi,igen én is a dupla adag miatt gondoltam.
Skrisz,na de ennek az a lényege,hogy szagtalan... :roll: vagy ez átverés?
Komód még nekünk is kell.Tegnap láttam a Brendonban egy pelenkázós,fürdetős komódot,nagyon tetszenek,ez 59 helyett 39 volt,de én sem tudtam dönteni...pedig lassan ideje :lol:
Vendég
 


ilyen ágyneműgarnitúrát vettem,plussz a fejvédője,és kékben is.

Kép Kép
Vendég
 


nyulasz írta:Orsi,igen én is a dupla adag miatt gondoltam.
Skrisz,na de ennek az a lényege,hogy szagtalan... :roll: vagy ez átverés?
Komód még nekünk is kell.Tegnap láttam a Brendonban egy pelenkázós,fürdetős komódot,nagyon tetszenek,ez 59 helyett 39 volt,de én sem tudtam dönteni...pedig lassan ideje :lol:

fürdetős komódot NE!
legalábbis én ahány embertől hallottam, mind szidták, mert a víz innen-onnan, de befolyik alulra, és folyamatosan áztatás és ki-bepakolás a vége ill. mindenkinél a fürdőben végezte és csak fürdetésre használták, azt meg akkor már tudja egy sima állvány + kiskád is.

nekünk a sárga -nem tudom milyen márkájú - pelusvödrünk volt, és az tényleg szagtalan volt olyan ca. 9 hónapig. Utána viszont a műanyag átvette az egész szagrendszert, és kezdett büdös lenni a szemetes maga.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Na,pedig pont most találtam meg a fürdetős komódot :lol: akkor be sem teszem a linket.Marad a komód,és külön kiskád.Vettem biztonsági fürdetőt,csak még arra nem jöttem rá,hogy hogyan fogom a hátát és popsiját megmosni ebben...vagy amikor veszem ki a vízből akkor? :roll:
Kép

9 hónap az szerintem jó.Akkor megéri.
Vendég
 


Nyulasz :D
én leszek ma itt a gonosz :oops: én kaptam ilyen macit ajándékba, és összesen 1szer használtam. Nekem nem vált be.
De akitől kaptam, ő imádta, azért is vett nekem is. De ugyanaz volt a bajom, mint amit te mondtál. (ill. 2 gyereknél nincs nagy locspocs, a fürdetés gyorsan egymás után megy, sokkal egyszerűbb ha az ember karján van a gyerek. Legalábbis nekem az volt)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :lol: mostmár mindegy...talán szerencsém lesz,és szeretni fogom,mint akitől kaptad.
Vendég
 


Nyuszi :P
Nekünk ilyen macisunk van :lol: 4 hós koruktól mai napig használjuk. Tényleg a mai napig, ugyanis Márkóm ma felült :lol: Így megpróbálom ma enélkül. Nekünk nagyon bejött :lol: Lábát felemeled és ott a popó :lol:

Ikres kocsi :P
Nekünk terepkocsink van és nagyon bejött az, hogy ugyan nem dönthető vízszintesig, de csináltattam bele kókuszmatracot :wink: Sajna a kocsimba ne fér be, de itt, az érdi "terepre" jobbat nem is vehettem volna. Ezt használom továbbra is itthon. Nagyon szeretem, de hiába is írom, milyen, mert nem lehet kapni.
Most vettem egy Espritet, ami szerintem vízszintesig dönthető. 50 ezer a Kenguru Goldban. Nagyon kényelmes kocsi. (Hauck utódja.) Esernyőre csukható, könnyedén! mégis stabil és 11 kg csak.
Igen, a téliesítés megoldható lábzsákkal vagy bundazsákkal is, de én pl. overált vettem a fiúknak és betakartam őket. Ez elég volt télen.

Nyuszi :P
Cuki az ágynemű!

Seszi :P
Bizony :wink: Majd egyeztetünk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Ja, Orsi :P , amúgy a PP Aria Twin tényleg nagyon szuper kocsi, könnyű, jól manőverezhető, olyat akartam, csak nem fért be a kocsimba :? Ez az Esprit először nem tetszett, de igazából nagyon praktikus, ma pl. befért még mellé a nagybevásárlás összes cucca is, a fiúk nem egymáson ülnek, van egy kis hely köztük. És nagyon könnyű tolni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Nyuszi!
Pelenkásvödör éppen most volt terítéken az ikresen... :lol:

Timi!
Nekem is bundazsák+takaróban nyomták. Szandráé amúgy egy az egyben a Hauck, csak mi a Hauckot 35ért vettük. Most már nem nagyon lehet ezt a fajtát kapni, max. használtan.

Szandra!
Esprit sem dönthető teljes vízszintig, de 150 fok alá megy, így használható újszülöttkortól is.
vovanda
 
 


Szandra!ügyes Márkó!

Agel, annyira örülök h így növekszik a pici kislányod :lol: !

Én is ilyen macis fürdetőt használtam 2 hóstól 6 hósig, utána már feküdt a kádban és egymaga locspocsolt és így nem kellett a tartó, fürdetőkarikát nem vettem, mert ahogy írtam , a gyerek fekve elvolt a nagykádban és utána meg már ült.
Vendég
 


Till!
Pólyát szeretem én is! Te hol találtál igazi angolpólyát?
Rókákat sajnálom! Jobbulást!

Lois!
Milyen márkájú ez a kocsi? Még-még mutasd miket vesztek! Nagyon szeretem nézegetni!

Skrisz!
Eszter nagyon "fotogén". Szép baba!

Nyulasz!
Ez a garnítúra az egyik kedvencem! Olyan másfél éve már megtetszett.

Angel!
További gyors hízást kívánok Diókának!

Kedden én sem bírtam tovább és betértem a Keletinél lévô gyerekturiba. Micsoda gyerekruhákat lehet manapság venni! Csak ámultam. Vettem pár bodyt a mintás fajtából. Tudom a fehér a legpraktikusabb, de nálam szakmai ártalom a minta imádat. A kedvencem egy konstruktivista megfogalmazású robotos, áramkörös mintájú body. És magamnak is találtam egy szuper felsôt, igaz a cimke szerint 11-12 éveseknek való. Mondjuk a magasságom tényleg nem több.
Ma voltunk genetikai uh-on. Most már teljesen biztos, hogy fiunk lesz :D (lánynak is ugyanígy örülnénk). De nekem olyan jó tudni a nemét, mert így könnyebben elképzelem Ôt. Mindenét rendben találták :D . Bár a feje alapján kicsit idôsebb, a combcsontja szerint fiatalabb (nem csodálkozom 153cm vagyok és kicsit nagy a fejem). Jövôhéten még ellátogatunk azért Hajdú doktornôhöz is.

Kép
lona1
 
 


Lona :P
Gratu a kis tököshöz!

Köszi Hunci :lol:

Nekünk amúgy fürdetőkarikánk is van. Amíg Milcsi nem ült stabilan, abban volt, mert ő a maciról lefordult. Nyugis Márkóm viszont meg a karikát nem bírta :roll:

Képzeljétek, annyira nem hasonlít a 2 fiam, s van ugyebár 5-6 cm és 1,5 kg különbség is, hogy most már hiába öltöztetem egyformába a srácaimat, azt kérdezik, hogy ugye nem ikrek? :shock: De legalább már azt nem kérdezik, hogy lombikosok-e :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Lona, nemsokára elkap a gépszíj téged is, és elkezdesz vásárolgatni. :D Gratulálok a kisfiadhoz!

skrisz72
 
 


Sziasztok kismamik!
Látom fő téma még mindig a babaholmik beszerzése. :D
Én is már nagyjából mindent beszereztem, már csak babakozmetikumok hiányoznak, de arra azt mondta a védőnő, csak gyógyszertárit vegyek, meg lázmérőt nem vettem. esetleg egy-két bébijáték, meg forgó a kiságyra. de ezeket már nem veszem meg, mert ha valaki megkérdezi mit vegyen a babának, már nem tudok mit mondani. :lol: Hát igen, első baba teljesen kiszolgálva. Most kapcsoltam, én meg se néztem, hogy befér e a sterilizáló a mikróba. :D Én azt még akcióban vettem.
Asztalosunk még mindig nincs kész, jövő hét közepén jön talán. csak ismerőssel ne dolgoztasson az ember! Még normálisan megszidni se lehet.
Voltunk mi isD uh-n, de kis Littim nem nagyon mutatta meg az arcát. ezért nem is teszek képet. Viszont teljesen rendben vagyunk, 1833g. korának megfelelő. A magzatvíz is normális mennyiségű ( ez a cukor miatt érdekes). ja igen, cukor, hát méregetem és járok kontrollra rendszeresen. eddig nincsen változás, csak vigyáznom kell továbbra is, hogy hét alatt maradjon. A doktornő azt mondta ő majd sikít, ha baj, van. 17-én lesz az első kontroll és akkor valami olyan vérvétel lesz, amiből az elmúlt pár heti átlag cukorérték kimutatható. azt mondta 6 alatt kellene lenni. Meglátjuk. Ha fölötte, akkor inzulin kell.
Hétfőn megyünk nőgyógyihoz, kicsit mérges vagyok. A 3. rákszűrésem PII lett, elvileg jó, de megint kontroll vizsgálatot javasolnak, mert van egy kis gyulladás. Azé' ez már túlzás, 4 rákszűrés egy terhesség alatt.
Örülök, hogy mindenki jól van !!!!!!

Lois, Krisz!
Hamarosan velünk lesznek a kis kincseink! :D

Tényleg valakinek van ötlete, mit szabad stresszoldásra? Mint kiderült valószínű az is nagyon megemeli a vércukor szintet. És az a rossz, hogy nem érzem, hogy stresszelek, de mégis.

Puszika és kitartás!!!
Kisbabáknak sok sok simi!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina :)
a HgA1C-t nézik, az mutatja a vércukorszint átlagos értékét az elmúlt ca. 4 hétben.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Katerina, homeós bogyót ehetsz. Itt komplett kismama csomagot találtam: www.simonmed.hu
Én fogok tőlük rendelni.

Csak nekem van ilyen pici babám? :oops: :roll: Mikor kezd el rendesen hízni?

skrisz72
 
 


sziasztok!
bocsánat :oops: , villámban:

köszönjük szépen a gratukat, drukkokat!

Diócskám tegnapelőtt kiságyas lett! :D 1660g ma.

Nyulasz,
rózsaszínben ilyen fejvédőt vettem én is! :wink: az ágyneműn még gondolkodom... leginkább a párna miatt, mert a fej alá pelenkát szántam...

Fürdetéshez:
nekem a hálót ajánlották, a műa. betét helyett.
arról van tapasztalata vkinek? :?: az vajon minden kádba jó?

Seszi,
boldog 1. szülinapot :) , utólag is!
hogy megy az idő... :shock:
angel37
 
 


Angel, ezt örömmel hallom. Édes kicsi lány! Nagyon ügyes, életrevaló gyerek! :D

skrisz72
 
 


Angel :D
szuper hír!!! :D Micsoda ütemben növekszetek!!! :D

Skrisz,
miért lenne pici a Babád? :roll: Mekkora most?

Lois, Icsilya,
jajj, dehogy tenném fonott mózesben autóba a gyereket!!! :D Sőt: para-mami vagyok, és a vadis új kocsinkat még tavaly ősszel eleve úgy vettük, hogy izofixes (ha jól írom), ilyen gyerekülést akarok eleve :P
A fonott mózes csak az esztétikai ízlésem miatt kell :lol: (egyébként babavárós szakkönyvben olvastam, hogy kezdetben nem is kell kiságy, elég a mózes :shock: na, én azért kiságyat mindenképp akarok!!!

Strandolás:
na ezt idén biztosan kihagyom, ...nincs olyan fürdőruha, ami szoknyás lenne? ez a mostani hátsómat nem szívesen mutaogatnám :oops: :lol:

tillidian
 
 


Nyulasz,
csodaszép az ágynemű! :P

Lona,
gratula a kiskukishoz!!! :D

tillidian
 
 


Till, most kedden 1635 grammra saccolták. A súlya alapján már megint egy hét elmaradásban van.

skrisz72
 
 


Angel
gratula a nagykorúsításhoz! :lol: Hányszor szopizhat? beköltözöl végül?

Nyulasz
tesőmnak van angel care-s pelusvödre eladó.Talán 1 hónapot használta + hozzá két karika utántöltő. Olcsón eladná, csak ott áll neki.

Kép
katica_75
 
 


Orsi!
Akkor jó, én kiegyezek a mosogatógépes verzióval :)
Tegnap este is ugyanúgy volt valami gyanús szivárgás, de mostmár tutira vízszerű folyásnak tudtam be :roll:

Timi!
Jó lebegést akkor :wink: Most épp nagyon csábítónak tűnik a gondolat, mert itt kuka melegem van :?

Seszi!
Igen, ez már lassan a finish, pláne hogy a dokim szerint, 2-3 héttel hamarabb lesz itt a vége :shock: De persze ezt csak a rutinja mondaatja vele, lehet a 41.-ik héten úgy kell a Kiscsávót kifüstölni :D

Nyulasz!
Már kerestelek odaát is, jól eltűntél, ejnye :) Az ikres mamik aztán tényleg rendszeresen jelentkezzenek le, mert butus Lois aggódik :roll: Én enyímé Clarkomat csak teherhordásra használom, ha muszáj, vásárolni nem akkora élmény vele, jujjdenagyontud szenvedni közben :D Bár tegnap tök egyedül szerezte be a légzésfigyelőt :) Ebből kifolyólag nekünk lett pelenkagyűjtőnk, mert adták hozzá ajándékba (CAPTIVA típusú). Amúgy nem vettem volna. Szerintem akkor hasznos, ha valaki pl. fenn lakik a nyolcadikon és nem tudja rögtön szeparálni a szagos dolgokat. De most így van, hasnálni is fogjuk, vagy legalábbis kipróbáljuk és majd nyilatkozom :)

Skrisz!
Látom beköszöntél a júliusi topikba :wink: Én is írtam oda régebben néhányszor, de főleg az elején annyira sokan voltak, (és annyi sík hülye csaj volt,) hogy csak olvasóban maradtam meg. Most már csak mulatok rajtuk, időnként nagyon szórakoztató a társaság :D

Nekem ilyen fürdetős izém se lesz, a környezetemben senkinek sem vált be.

Lona!
Bébé Confort Streety, abból is a Pack verzió :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: