Új privát üzeneted érkezett!

Szofi, úgy örülök, hogy sikerült és le a kalappal előtted, hogy nem adtad fel!!!! Nagyon jó anyuka vagy!!!! :wink: :lol:

Tipp? Háát... Alapszabály 1, hogy 3 óránál sűrűbben csak akkor adok Miunak enni, ha tényleg éhes (jellegzetesen sír, cuppog az öklén, de a legjobb teszt: felveszem és a mellkasomhoz húzom -felöltözve- , és azonnal befordítja a fejét a cici felé és nyitja a száját) :lol: De idővel kiismered a kisembert, így pl. az ilyen napokon, mint a mai (rossz az idő, hideg van, szeles) én már előre tudom, hogy ma gyakrabban fog kelni és enni és nyűgös lesz... Vagy pl. tudom, hogy Miu 15-25 percet szokott szopizni, ennyi idő alatt lakik jól. Viszont a nagy melegben előfordult, hogy 5 perc után kiköpte a cicit - vagyis nem evett, csak szomjas volt. Ilyenkor várható, hogy a következő bömbi a ciciért :lol: hamarabb lesz, hiszen nem tömte meg a bendőjét.

Alapszabály 2: Ha már letelt a három óra az utolsó evés óta és még alszik, nem keltem fel - úgy gondolom, mivel a babáknak az evés a világ közepe, jelezni fogja, ha éhes. Ráadásul szerintem az emésztésüknek sem tesz jót, ha órához igazítva "tömi" őket az ember - lehet, hogy azért alszik hosszabban, mert többet evett a szokásosnál előző etetésnél, és ha erre ráetetsz, könnyen túlterheli a kis gyomrát, aminek sok bukás lesz a vége...

És alapszabály 3: időnként az élet felülírja az előzőeket. :lol: :lol: :lol:

De viccen kívül: nekem sokat segített, hogy heteken át írtam az etetéssel kapcsolatos infókat (mikor, mennyi ideig evett), ebből kiindulva könnyen meg lehet válaszolni a "most akkor éhes? vagy nem? vagy mégis?" :lol: :lol: dilemmákat.

Bocs a hosszúságért...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jó reggelt

Elment apa, legközelebb csak késő este látom. :( :(

Zsüci: én is írom hogy Nóri mikor hogyan eszik. Nekem is sokat segített már a "kiskönyv", nem utolsós sorban helyettesíti a memóriámat is, mert néha elfelejtem melyik ciciből szopiztunk utoljára.

Csajok. Éjszaka mi volt velem/velünk. Gyanús volt, hogy túl hamar kelt a kisasszony, de kivettem a kiságyból és először fel sem tűnt mi törtnt... Aztán ahogy tartottam ott a kezemben feltűnt egy furcsa szag, és furcsát éreztem a karomon. :) Nóri annyit kakilt, hogy a hátánál a nyakáig kakis lett, természetesen a ruhái meg totál átáztak ahogy én taperoltam miután kivettem a kiságyból. :shock: Na egyből 100%-osan felébredtem, mentünk is a csap alá. Úgy élvezte a kisasszony a "csapos pancsit".

Én meg ma lehet hogy nem rakom el az ágyat hanem lustulok...most is még az ágyból írok, a függönyt sem húztam ki, csak a TV-ből tudom milyen idő van... :oops:

Anita: nekünk van játszósszőnyeg, de Nórit még nem köti le egyáltalán...bár utoljára egy hete próbáltuk, azóta annyit fejlődött!!!
Amúgy hihetetlen, hogy napról napra mennyit ügyesedik, változik...Egy csoda ez a kisember.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó reggelt!
Zsüci,köszi a választ a kiütésre!!Valószínűbb a meleg,mert mindig háton vagy oldalt fekszik.Hason útál.De tegnap megkínoztam, hogy szellőzzön a kis háta,hasra tettem le.Először visított,majd kúszott vagy 30cm-t előre,végül még el is bóbiskolt.
Az éjszakánk jó volt.Igaz felébredt fél 3-kor.Kiürítette az egyik cicit,aztán a másikat is kb félig.Azt hiszem fejlődési ugrás lehet nála.Máskülönben nem tudom mitől hízott volna fél kg-ot 1 hét alatt.
:shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Sziasztok!

Huh, és még mindig szoptatok, juhéééj!

Panndi, édes vagy, köszi!

Zsüci, köszi szépen! Hát ez nem is rossz! Azért csak vannak itt szabályfoszlányok, amik számomra mankót jelenthetnek ebben a kilátástalanságban! :D :D :D Köszi mégegyszer!!

Dóri, mi van veled???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Lenne egy kérdésem hozzátok.
Ha Nóri csak szomjas, és egy pár kortyot szeretnék neki adni (nem tejcsit/tápszert), akkor egy-két korty vizet adjak inkább, vagy teát? (eddig vizet adtam, de most találtam itthon alább említett teafiltert)
Próbálta valaki ezt a Mecsek Baby teát? Jó az? Vagy milyen teát kell a babának adni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi
szerintem is ráfér már az apukákra egy kis kikapcsolódás. Maja keresztapjáéknál megszületett a héten a kisbaba, volt tejfakasztó buli, hajnali 4-ig :-) Én már simán "engedélyezek" neki heti egy kimenőt. Kell ez nekik. Most 4 hétig csak nekünk volt.
Aztán hamar eljön az idő, hogy mi is kimozdulhatink 2 szopi közt este.
Pont éjszaka tudta így összakakilni magát :-)
Én nem adtam vizet Majának, mindig tejcsit kapott, nyáron is...

SZofi
lyan jó, hogy minden sínen van nálad is.

Anita
nekünk nem játszószőnyeg van, hanem egy állvány féle amit fölé lehet rakni és lóg róla minden féle. Tegnap raktam össze és raktam fölé, nézegett egy darabig. Lassan elkezdi érdekelni szerintem.

Én meg a zenélő-forgót akartam kérdezni. Az hasznos? Elalszanak rajta, nézegetik? Van értelme még vennem?
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Éjjel 8 órát aludtam a kajálások között! Úgy érzem magam, mint egy feltöltött Duracell nyuszi! :lol:

Szerintem Marci is ettől az időjárás-változástól volt nyavítós tegnap, meg tegnap előtt este. :?

Pingi, hát szegény férjedre nincs valami jó idő... Az én férjem munkahelyén outdoor tréning volt múlt hétvégén a hegyekben, most meg sportnapok van a Balcsin. Nem ment el egyikre se, igaz mindkettő egész hétvégés. Az meg még kicsit sok lenne (nekem :lol: )

Anita, nekünk bejön a játszószőnyeg, szépen nézegeti a lelógó kis állatkákat. Én meg most pihenőszéken gondolkodom...

Szofi! Ügyes-ügyes! :lol:

Annusék már biztos úton vannak.

Én meg mindjárt megyek hajat festeni. Végre.

Kép

Kép
adraci
 
 


pumukli: nekem még a két gyerek fürdetése egyedül macerás, mert valamelyik biztos sír :?
Vendég
 


Adraci
a pihenőszék nagyon hasznos, nekünk az van. És sokáig jó. Majd abba tudod kajáltatni, ha már adsz neki gyümölcsöt, amíg még nem tud ülni. Főleg, ha lesz kistesó is...
pumuklii
 
 


Panndi
azt én se vállalnám be. Fürdetés/fektetés után mehet csak.
pumuklii
 
 


Ja, tegnap elaludtam miközben Zsófival kirakóztam, arra ébredtem, hogy bökdösi a szemem :lol:

Ma meg már bevásároltunk, mostunk, ruhákat pakoltunk :)

Most két este is Apa Fruzsizott, Zsófit lefektettük, aztán átvette Fruzsit, én aludtam, és csak behozta enni fél 11 fele. Tök jó volt :lol:
Vendég
 


Ja, úgy oké :)
Pihenőszék tényleg jó, én nagyon szeretem :)
Vendég
 


Tényleg ráfér az uramra a kikapcsolódás, bár én azért kicsit kritikusabb vagyok ilyen téren. :? (ráadásul télleg igazságtalan, hogy rám mégis nem férne kikapcsolódás??? - és mégse megyek/mehetek..)
Ugyanis jelenlegi felállás az, hogy nekem már az is kikapcsolódás lenne ha dolgozni elmehetnék innen a 4 fal közül, ő ezt minden nap megteszi, + egyáltalán az hogy jár kint az utcán,boltokban + találkozik a haverokkal.
A mostaniban az a pocsék, hogy olyan valamit csinál amit én is imádok (vitorlázás), olyan helyen amit én is imádok (Balaton). De a tapintatlansága viselt meg, amiszerint itt örömködött előttem, tagadhatatlanul látszott rajta, én meg ugye nem tudok menni sehova. Ez esett rosszul, amúgy nem vonom kétségbe hogy megérdemli hogy menjen vagy ilyesmi....
Meg picit rosz érzés hogy a lazítás meg a jó programok jelenleg nem a családjához kapcsolják, hanem a kolegáihoz. Otthonról csak a gyereksírás jut eszébe max meg az én hangulatingadozásaim...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


sziasztok

még mi is szopizunk hétfő dél óta, átléptük a 3 napot :)

én most le akarom szoktatni a játszócumiról, de nem megy könnyen, éjszaka nincs gond, csak este és délután, na meg most, nem kell neki a cici, mert abból jön a tej, még nem tudja a komfortszopi technikáját :), csak a játszócumitól nyugszik meg :(

szofi nekem, ami sokat segített, hogy pl ha a jobb mellemből szoptatok ülve, akkor a bal kezemmel tartom a fejét a jobb kezemmel meg összeszorítom a bimbóudvart és mikor nagyra tátja a száját akkor adom be jó mélyre neki, nekem is kicsi a mellbimbóm, de nem ez a lényeg :), már mi is gyakoroljuk a fekveszopit, csak ott nem tudom ilyen könnyen irányítani a csajt :)

pingi én férjemnek is vannak állandóan sulis elfoglaltságai, olyankor nekem kell menni Éduáért is, de legalább kimozdulunk :), igaz szegény olyankor nem tud sokat játszózni, max fél órát, de egy fagyizás, meg bolt belefér a mi időnkbe is, főleg most, hogy már igény szerinti szopi van :)

úgy útálom, ha fázok összehúzódik a bimbóudvar és tök fura érzésem van :)

Böbi hidd el nem ördöngősség megkötni a kendőt, és mi nagyon szeretjük, tegnap mint írtam abban mosogattunk :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Szofi,
ugyi vagy a szopival, 1-2het es mar el is fogod felejteni a nehezsegeket! :)

Pingi,
sztm is kell a pasiknak kis lazitas,sztm nekik is van olyan kemeny ez a helyzet,mint nekunk. Az meg jo,ha feltoltodnek,es ujult erovel vagnak a dolgokba. Persze en is tok irigy vagyok,h o a baratokkal sorozget meg beszelget,en meg tejcsardazok itthon. :)

a mecsek teat en probaltam 2szopi kozt,mikor hisztipanka a janyom (ill. A gorcsoldo hatasa miatt),de o fintorogva kikopte. :(

Panndi,
jot rohogtem ezen,h Zsofi szurkalta a szemed. cuki lehetett!!

Adraci,
jo hajfestest!

nem tudom ejjel mi volt,Bogi evett este fel9-kor,utana hajnal fel4-kor..persze fel4-kor annyit,h megfajdult a hasa,nagyon gorcsolt szegenykem..
A laptopunk meg behalt,marha jo,most telorol nyomom..

emese1979
 
 


Pingi
ez az egész ilyen váratlanul ért? Ez a gyerekvállalás velejárója. Szívás. De pár hónap és lehet jó kis családi programokat is csinálni.
Utcára, boltba meg te is ki tudsz menni.

Azért én sajnálom anyósodat, hogy nem láthatja az unokáját. Persze nem ismerem a helyzetet.... (remélem én majd akkor láthatom az unokáimat, amikor csak szeretném:-))
Hozzánk jöhet család/barát, aki szeretne, látogatóba.
pumuklii
 
 


Pingi,én adok Hannusnak Mecsek baby teát.Bár csak a sárgaság miatt,hogy minél több folyadékot igyon.Ha a kontroll vérvétele jó lesz,aztán nem adok neki,ha szomjas lesz,cicit kap.Amúgy Hanna nem nagyon szereti,kiköpi.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na, akkor télleg veszünk egy pihenőszéket!

És Ildi, te hogy viszed a kicsit, amikor kimentek? És mit csinálsz ha sír? Vagy akkor mentek, amikor elvileg alvásidő van?

Én csak babahordozóba merem tenni és autóval megyek pl. anyáékhoz vagy valahová. Boltba, meg ahol sok ember van, oda még nem viszem.

Kép

Kép
adraci
 
 


Pumukli: nem ért váratlanul, dehogy. Csak nehezebb mint gondoltam. :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli,a forgóka szerintem jó.Hanna megnyugszik teljesen tőle,meg sikerült már elaludnia tőle.Később meg nézi,legalábbis Grétike nézte.sokáig tudtuk használni.
Pihiszéket is szereti Hanna,abban sokáig el van.Azért is gondolkozom a játék hídon,mert azt arra is rá tudom tenni.
Adraci jó hajfestést!Hozol majd képet?
Panndi,én is aludtam már el játszás közben.Olyan édesen tudnak olyankor piszkálni.
:)
Mennem kell,Gréti a Dvd lejátszót piszkálja...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ja,es megtalalta a huvelykujjat a kis dragam. Jovok fel a reggeli kutyasetaltatasbol,a gyerek az apja oleben szopizza az ujjat,es egyedul talalt be :)

Pingi,
engem tok jol kikapcsol,h mikor alszik a gyerek kinyulok a kanapen es 1kis csoki tarsasagaban megnezek 1filmet.

Csajok,
az ujabb felicitas-os kiskonyvben van 1 resz a babamasszazsrol,probalta mar valaki?

emese1979
 
 


adraci hordozóban vittem a héten, meg kendőben, úgy jött ki mindig szerencsére, hogy szopi után nem sokkal kellett mennem, és most csak olyan 2 órát adok magunknak és jövünk haza :)

babakocsival most nem próbálkozok, majd ha marad a szopi és ügyesebb lesz, akkor, mert akkor egy parkban is vagy játszón megszoptatom :)

jó hogy írtam az előbb az elalvásáról, míg zuhanyoztam rájött, hogy mégse jó a játszócumi, és kérte a cicit és picit szopizott és bealudt, persze a szopipárnán, ami rajtam van, most nem merem letenni, fél órája alszik:)

emese 4 napja nem néztem tv-t, neten olvasgatok :), főleg szopiról

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi! örülök, hogy jól megy a szopi és gyógyul a cicid!

Reny! nekem a vákuum miatt extra nagy gátsebem van és sokat szenvedek vele, úgyhogy együttérzek Veled! Én már egy hónapja szültem, de még mindig fáj, nehezen mozgok és még mindig úszógumin ülök. Múlt héten felhívtam a dokim, de bemenni nem tudtam hozzá, mert szabira ment, de azt mondta "nyugodjak meg", még hónapokig fájhat és valószínűleg egész életemben érezni fogom!Valószínűleg az átlagnál lassabban gyógyulok, mert még nem potyogtak ki a varratok, pedig a doki szerint már ki kellett volna esniük. Azért remélem hamarosan javul a helyzet. Cserébe viszont szülhettünk természetesen! :)
Bocs, nem elkeseríteni akartalak, remélem, Te jobban fogsz gyógyulni! Azért, ha kapsz valami jó tippet, hogy mit kéne csinálni a sebbel, kérlek tudasd velem is!

Kép

Kép
hean
 
 


Emese, mekkora királyság ez, hogy filmet tudsz nézni!
Nekem egyelőre főzésre sincs időm, a kaját kapjuk anyától, meg a férjem anyukájától...

Mondjuk én inkább olvasok. Sokat... Azt jobban ott lehet hagyni, mint egy filmet, ha a gyerek úgy gondolja. Mert szokta azért úgy gondolni.

A nap leghülyébb kérdése: a kendőben nem fáj a hátatok? Ja és tutira nem tud kiesni belőle a gyerek? (csak azért kérdezem, mert én nagyon idegenkedek tőle)

Anita, a hajam a szokásos lesz. Mindigis szőke melíros volt. De fogok hozni képet. Már ideje lenne...

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok végre ithon vagyunk ugyanis multhét péntek este bekerültünk a korházba . A picur hányt meg ment a hasa ! Kiderült hogy a rencertelen táplálás volt az oka de mostmár minden rendben ! :D Szóval megint nem ment minden simán ! Szerinem nem is mi lettünk volna ha nem történik valami plusz Szombaton apa is visszament így még jobban megviselt minket ez az egész ! Na de sebaj tulvagyunk rajta ! :lol: Remélem ti jól vagytok !

KépKép
anyettka
 
 


Sziasztok,

Reny, a gátam nekem is be van gyulladva kicsit és alig alig birok úlni doki azt mondta ne is úljek 2 hétig de hát....énnekem a bepanthen kenőcsőt ajánlotta azzal kenegetem remélem javulni fog mert eléggé gáz.

Szofi, örülök a szopizásnak ügyesek vagytok.

Anika, igen az urtica urenst szedem én is, és már látom azt hogy több lett a tejcsi.

Ildi, te is ügyi vagy mostmár csak beál Lara is hogy cici van már és nem üveg.

A cumit én is bevetettem délútán van pár nyügös óra mikor a cicit csak cumizná és tök ideges rajta, ilyenkor oda adom a cumit és jól elvan vele hát remélem nem megy a szopi róvására.

Én ki vagyok a dokinőnktől már hétfőn ki kelett volna jönnie megnézze Ármint, tegnap fel is hivtam azt mondta jön majd nem felejtett el csak tudja hogy én ugyis boldogulok Jázmin miatt, hát ki akadtam ezen a válaszon. :evil:

Na megyek foglalkozni a nagyobbikkal.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


adraci én ha lehajolok a kendővel benne a gyerekkel akkor sem esik ki, szuper találmány, a súly meg eloszlik, nem nehéz, nem vág be mint egy hátizsák pl :)

anyettka milyen rendszertelen evés?. akkor most már csak jobb lehet :)

lányom még mindig rajtam alszik :)

lassan csak lerakom az ágyába fel kellene öltöznöm, szomjas és éhes vagyok, és jön a védőnő is :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

2009.05.30-án 16:04-kor megszületett Zoé baba!! :)
3800 grammal és 52 cm-rel.
Nagyon gyorsan történt minden, délután 2-kor szóltam Apának hogy 2-3 perces fájásaim vannak, induljunk a kórházba, fél 3-ra bennt voltunk, akkor már 1 percesek voltak, és 4-kor pedig már tolófájásaim voltak és a harmadik fájásra kibújt Zoé.

Egyenlőre nagyon jó baba, eszik alszik, Márk imádja, állandóan nézegetjük, puszilgatjuk, olyan édesek együtt. :)

Remélem mindenkivel minden rendben ahogy lesz időm jövök és olvasok.

K.
krém
 
 


Nem tudtam felkelteni semmi kép így csak5-6 óránként ettünk ! De akkor 130-akat ! Viszont mostmár 3 óránként eszünk 60-70-eket ! :lol:

KépKép
anyettka
 
 


Krém GRATULA! Akkor még belefértetek májusba :-)
pumuklii
 
 


krém gratulálok, ügyik voltatok:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


anyettka hűha nem semmi adag volt akkor

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mozza, Böbi, Annus: ha nem jönnétek rá Én jelöltelek be Titeket iwiw-en :D :D Végre idáig is eljutottam. Majd a többieket is keresgetem.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Krém, gratulálok Zoé babához!!!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Krém Mi is Gratulálunk !

Hát igen enni azt tud a kisasszony ! Még most is van olyan mikor 85-öt sikerül 5 perc alatt szopizni ! :lol: :lol:

KépKép
anyettka
 
 


Próba hogy sikerült-e beilleszteni az új vonalzót ! :)

KépKép
anyettka
 
 


Ja, kérdeztem a védőnőt a hízásról. Azt mondta, hogy jó sok az 1090 g 3 hét alatt, de amíg Kolos nem hasfájós, addig őt nem érdekli.
pumuklii
 
 


Most talán ? :wink:

KépKép
anyettka
 
 


Nekem ez nem megy majd holnap talán mára feladom ! :cry: Marad a régi vonalzó !

KépKép
anyettka
 
 


Kép apa műve Kép így aludtam Kép kicsit fiúsan

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szép napot!

Krém, hatalmas gratula Zoéhoz!!!!

Hulla vagyok, hajnal 3-tól 6-ig nem aludt a kiscsaj, nem sírt, csak evett meg motyogott, de nem aludt. Szegényre már tök ideg voltam, végül álomba ringattam. Adraci, nektek is megvolt a szokásos hajnali ébredés?

Hean, szegény, nagyon sajnálom!!!! Remélem, hogy minél hamarabb helyrejössz! Láttalak a szülés után pár nappal, hát még akkor is nagyon kész voltál, de nem gondoltam, hogy ez még tart!!

Szofikám, ügyes vagy!!! Jó újra a pozitív, happy Szofit olvasni! :-)

Pingi, első babánál én is utáltam a látogatókat, bár nem tiltottuk, de utáltam. Most meg alig várom, hogy jöjjön valaki! :-)
Ne sértődj meg Apára, gondold el, nem ő szülte a gyereket, sok férfinek egy év kell hozzá, hogy igazán magáénak érezze a gyermekét, ezt nekem számos férfiismerősöm mesélte. Odateszi magát így is, de még nem teljesíti ki az életét, mint ahohyan neked sem, hiszen nem vágynál a Balcsira. Én is imádom a Balatont, de jelenleg még nem vágyom rá.

Pihenőszék: nagyon jó, most is abban alszik.

Babatornáztató: szerintem jobb, mint a játszószőnyeg, mert oldalt is vannak figurák, fejforgatás, fordulás miatt előnyösebb.

Anita, Zenélő forgó, jó, 5 percig leköti, utána már fárasztja, de később nagyon szerette. Van rácsra szerelhető FP zongoránk is, az is nagyon jó kb 2 hónapos kortól.

Anyettka, mi a helyzte Jászberényben? Nem hiányzik Írország? Képzeld, Apának van egy volt csaja J.berényben, aki Lívia! :lol:

Sissy, mindjárt megyek, megnézlek! Könnyű ismerősöket keresned, beírod az ismerőseid közös ismerőseihez Annust meg engem és találsz vagy 20 csajt! :-)

Ági, a dokinőtől nem volt szép, legalább odaszólhatott volna!

Panndi, nagyon nevettem, hogy Zsófi piszkálta a szemedet!!! :lol:

Hű, egy regény lett, de jók voltak a témák! :wink:
Vendég
 


Ildi, ezek a képek nagggyon komolyak! :lol:

Krém, én tudtam, hogy megszületik a kicsi még májusban! :wink: Remélem jól vagytok!

Kép

Kép
adraci
 
 


Ildi, Lara nagyon cuki!!
Vendég
 


Ildi, Lara nagyon cuki!!
Vendég
 


Böbi! 2-kor kezdődött a nyafci, amit elnyomtam egy kajával, utána 5-kor ébredt újra, megint kaja és 7-ig aludt, ami nekem megint csak perceknek tűnt, de bizony-bizony, valójában 2 óra volt. :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Krém,gratulálok Zoéhoz!
Anyettka,örülök hogy már minden ok,van étvágya a picinek!
Szerintem veszünk egy játékhidat,meg lehet akkor egy trapézt.
Lehetne már jó idő,már olyan elegem van.Fázom....
Hanna alszik,neki esem a házi munkának.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, rosszul írtam, babatornáztató a neve, ilyen:

http://www.teszvesz.hu/item650562917_ba ... ztato.html
Vendég
 


Lara nagyon szép és mekkorát nőtt!!!Az a haj,édes vele!Nem is fiús,az a gatyó igazán csajos!!
Böbi,akkor már tom hogy mi.Grétinek volt ilyen,kölcsön kaptuk anno.Jó volt,csak ő 4 hónaposan elkezdte emelgetni és általában a fejére ejtette vissza. :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


nem alszik a lányom, nem kell cici, játszócumi semmi, most nézelődik a pihiszékben, de nem alszik :), igaz most kelt fel nemrég, de akkor is :), komolyan ilyenkor nem tudom már melyikből szoptassam a majdnem üresből vagy a teliből :), de mondjuk egyik sem kellett neki, nemsokára jön a védőnő, a ház egy kupi :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


köszi lányok most már hangokat is kiad, nem tudom minek örül ennyire :), mintha énekelne

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: