Új privát üzeneted érkezett!

Mush: éljen a kaki!!!!

Enikő: hajrá ház!!!! Milyen amúgy???

Nyaktámasz: na én ezzel nem szórakoztam. Most hogy hosszabb útra mentünk tettem a feje köré egy összetekert pamut törölközőt! :lol: :lol: :lol: Azt hiszem ezt Zöldi írta egyszer. Na nekünk tökéletesen bevált!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mush: én a baldachintartóhoz kötöttem!!!! :lol: :lol:
Vendég

Enikő! Szívesen, örülök, hogy sikerült!

Kép
mannababoca

boci. nyugi!!! itt biztosan lesz jelentkezo, aki megeszi a maradek sutit!!! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Enikő: Ez szupeeeeer! :lol: :lol: Majd hozol képeket a házikóról?

Bocika: Kedves sógornő......... :evil: :evil: De legalább van fincsi sütid! Nyaminyami! :lol:

Mush: Köszi, lehet, hogy erről van szó. Csak eddig mindig volt szemmel látható méretbeli különbség, itt meg nincs....Ráadtam Ákosra egyet, talán egy icipicit beljebb kellett húznom a derekát, meg mintha kisebb "puttonya" lett volna ebben a pelusban....aztán telekakkantotta... :P :P :P
Öööö, asszem lemaradtam valamiről, hova hogyan teszem a fejvédőt? :oops: :oops: :roll:
bébic

Bocika! Ez a ház:

Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

boci. na nekunk olyan nincsen...

KépKép
KépKép
mush589

Bébic! Miért használtok 5-ös pelust? A 4-es 14 kg-ig jó, az 5-ösz 10-16 kg között jó!
Majd ha belülről elkészül arról is teszek fel képet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. szuper a haz!

bebic. hova kotod a fejvedot, ha nem racsos a vege az agynak? nekem visszalog a kisagyba...

ferjuram jon haza 20 perc mulva vigyazni a szemunkfenyere, en meg gasztroenterologushoz megyek. nem akartam vinni a bebit, mert ki tudja meddig kell varni a korhazban. addig elkuldom oket bevasarolni. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

most erre van időn beugrani,hogy a véleményeteket kérjem.Babakocsit még mindig nem sikerült vennem,de most találtam egyet a vaterán,nagyo tetszik és az ára is szupi.Sztetek ez jó?
Köszi szépen.
Aztán megszopiztatom Olit és jövök :D :D

Kép

solya051020
Káld

Enikő: Jajj, nagyon jól néz ki a ház!!!!! :D :D Ennek eladó a másik fele? Ez végül merre felé van?

Nem használunk még 5öst, csak azt vettünk a "Zsiráf-os" :D csajtól, mert ki tudja, még meddig lehet, így előre bevásároltunk, és csak kíváncsiságból rápróbáltam Ákosra egyet. (amúgy a kilóhatár az én fiamat nem hatja meg, a 3-ast is jóval előbb le kellett cserélnünk 4-esre, mint ahogy azt a zacsin írták.... :roll: :oops: :D )

Mush: De a mi kiságyunk körbe rácsos..... :roll: Így én fel tudtam kötözni gond nélkül a rácsvédőt....
Bizti rám gondoltál?
bébic

Enikő: tuti a kéró!!!!!!

Mush: passz!!!! Esetleg a falhoz van tolva az a vége? Mert ha igen akkor oda lehetne egy kisebb szöget vagy csavart betenni és ahhoz kötni!!! De csak ötletelek!!!!

Amúgy nyugi vagyok sütiügyileg, felfalom azt kész!!!! :lol: :lol:

Pelus: én most akarok váltani 4-esre, vettem is egy csomaggal, de közben anyám gyereknapra hozott egy csomi 3-ast. Szóval még azzal nyomulunk. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy csípőben kezd rövid lenni a 3-as!!! :lol:
Vendég

Solya: tuti szerintem, bár én nem vagyok nagy szakértő! Dönthető???!!!

Bébic: szerintem Mush velem kevert össze!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Boci, Enikő köszike nektek is!!!

Boci:
Bosszantó, hogy igy készülsz és lemondják a látogatást! :evil: De legalább van fincsi sütikétek! :wink:

Solya nekem teccik a babakocsi!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, asszem, az én gyerkőcöm szótárából hiányzik az a szó, hogy "kóstolgatás". Az ő mottója: "Együnk, anya, normálisan, vagy bele se kezdjünk!" :lol:
Ugye eleve csak 4x eszik egy nap, mert 7 -1/2 8 körül hamizik először, és hiába etettem volna eddig tejcsi/tápival "tízóraira", nem kellett neki. Úgyhogy úgy gondoltam, hogy nem kiváltjuk a tízórait, hanem bevezetjük amellett, hogy reggelire nem lakatom jól :oops: :lol: . Az eredmény: halál öröm-bódottág, és egy teljes üveg gyümi felfalása 1/2 10-kor, ami nem akadályozta meg abban, hogy délben degeszre egye magát főzivel :D

Nekünk is eljött az ideje, hogy körbe rácsvédőzzük a kiságyat, mert már csak a fejét nem dugta ki rajta :twisted:

Enikő: nagyon szupi a ház! Ez akkor azt jelenti, hogy 3 hét, és már ott is laktok. Készen lesz addigra? Vagy már csak a bútorok hiányoznak?

Solya: szertintem király a kocsi, bár én nagyon amatőr vagyok ezekhez.

Boci: küld süti fénypost :lol:

Na, megyek, mert nyeker van...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: ha marad küldök!!! :lol: Bár ez kétséges!!! :lol: 8)

Enyim fiam meg felkelt, most 2,5 órát durmolt!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Solya: Szerintem tuti a kocsi! :D Bár nem vagyok szakértő....de a kép alapján jónak tűnik.

Bocika: Áhhá, így már értem a kiságy dolgot! :D
Enyim Manó meg most aludt el, van köbö 20-30 percem, ha jól sejtem.... :roll:
Azért sütievés közben gondolj az "éhezőkre"!!! (éhező jelentkezik! :lol: )

Gabi: Kiskobold nem aprózza el! :lol: A reggeli után mikor szokott egyébként ebédelni?
bébic

Bébic: 1/2 12-kor. De van, amikor később alszik el délelőtt, és akkor 12-kor.

Kép

Kép
gabilany79

jelentem az etetőszék összerakva,kipróbálva.....nagyon tetszett az úrfinak.
Igaz még hamizni nem tudtunk benne mert keserves sírás közepette kidőlt és még mindig szunyál.

boci:milyen sütit készítettél?mutííííííí!

mush:én is a baldahintartóhoz kötöttem,de egyébként az baj ha ot nincs hozzákötve semmihez?

enikő:szép házikó!hamarosan beköltözhettek! :wink:

KépKép
lyndee

Köszi csajok a segítséget,akkor sztem le is csapok erre a kocsira :lol:

Bocika:igen dönthető,teljes vízszintesig.Süti jöhet nekem is :lol:
Látogatók.... :evil: :evil: :evil:

Enikő:csúcs szuper a ház,jaj de nagyon tetszik a színe :lol: :lol:

Mush:éljen a kaki!!!!!!!

Márti:Boldog szülinapot!!!

Kép

Andy:csík Regin homlokán,sztem vmi megnyomta neki

Boldog 6.hónapot Zsófinak,Hunornak

Milánnak Boldog 5.hónapot

Köszönöm a gratulációkat,augusztus vége,szeptember eleje körül tervezzük az esküvőt,jaj de elkezdeném már a szerveszkedést...de még kora hozzá :lol:

Kérdés:akinek van laminált parkettája az mivel mos fel?Mivel kezeli?

solya051020
Káld

Kiságy-rács:nálunk úrfi közöttünk alszik,vagy elvétve a bölcsőben.

Lyndee:muti a széket légyszi :)

solya051020
Káld

Húúú benyomtam egy jó nagy tányér túrós tésztát szalonnával,most meg jöhetne a Boci-süti :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Solya: én olyan lamináltra való cuccal mosom fel. Azt hiszem Pronto! Ja és nagyon-nagyon kicsavarom a rongyot és úgy törlöm fel!!! Még jó hogy csak a hálószobák lamináltak, és azok kicsik!!!

Most ennyi! M itt van a kezemben!!!!
Vendég

Márti nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Boldog 6 hós hófordulót Zsófinak,Hunornak !!!

Milánnak pedig boldog 5 hós hófordulot!!!!!

verzso

solya:a miénket még nem fotóztam le de majd kismanóval.
egyébként ugyan ilyen mint ez:http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5332&cikk=unas_465715

és innen is vettük.

nem tudja vki hogy ez miben különbözik mint a zsiráfos?mert hogy az drágább....de a leírásban ugyan azt tudja

KépKép
lyndee

http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.ph ... nas_465715

mégegyszer.

ja és mindez nem jöhetett volna létre ha nincs a mi Bocink,aki segített felderíteni :lol:

KépKép
lyndee

Bébic! Igen, a másik fele eladó! Érdekel titeket?

Gabi! Most burkolják, jövő héten festik, a konyha, gardrob már meg van rendelve, elvileg 3 hét múlva már ott lakunk!

Mush! Leventének van olyan ágya, aminek a két vége zárt, neki az első rácsra volt felkötve, így:
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zsófinak és Hunornak boldog feledik szülinapot! Milánnak pedig én is boldog 5.hófordulót kívánok!!!

Márti! Neked is boldog szülinapot! Remélem jobban folytatódott, mint ahogy kezdődött!

Mush: én sehogy, oda simítom csak a szélére és a sarkoknál az első rácsra kötöm. De van olyan is, hogy az ágy végénél egy plüss nyuszi támasztja :lol:

Enikő: hol van a ház?

Gabi: :lol:

Solya: én nekem csendben kéne maradnom. 3 kerekű ellenes vagyok :oops:

KépKép
jurmine

Lyndee:tök jó a szék :wink: :D és az ára is jó sztem.

Jurmine:miért vagy 3kerekű ellenes?miért nem tetszik?

solya051020
Káld

Lyndee! Nagyon jó a szék! :lol:

Jurmine! Pécelen van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Solya: szerintem nem elég stabil. Ismerős is mondta akinek volt, meg a boltba is kipróbáltam.

KépKép
jurmine

Enikő: messze van nekünk, pedig minden vágyam egy kertes ház! De majd egyszer! Egyébként kívülről szép! Majd várom a képeket ha kész lesz!

KépKép
jurmine

Na jó éjt mindenkinek! Én eldőlök, azt hiszem megfáztam, hátha reggelre elmúlik. Apa sincs :cry: bébi alszik :D

KépKép
jurmine

Sziasztok!
Először is:
Ákos! Vinzent! Zsófi! Hunor! Boldog fél éves szülinapot!

Milán! Neked pedig boldog hófordulót!

Márti! Neked is boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
erika26

Solya! GRATULÁLOK!

Enikő! Nagyon jól néz ki a ház! Megkérdezhetem mennyiért vettétek?
Egy csaj árulja a Römer King ülésüket 25 e ft-ért, szerinted az jó ár vagy sok?

Bocika! Tök jól nézel ki!

Én most jutottam el arra a pontra, hogy elegem van magamból. Hétfőtől kemény fogyi!

Gabi! Gergőnek én már egy ideje így adom a hamit, fél8-kor reggeli, fél10-kor gyümi és dél körül ebéd. Én kevésnek tartottam a 4 étkezést egy nap és Gergő is simán megeszi a rendes adagokat.

Mi egyébként jól vagyunk, Gergő már teljesen feltolja a popsiját és a kezével is kinyomja magát csak még egyszerre a kettő nem megy.
Az ínnye nagyon meg van duzzadva, de fogacska még nincs.
Anyagilag padlón vagyunk, apának ismét sikerült egy "tuti" munkahelyet találni, az áprilisi fizuját tegnap kapta meg. Még jó, hogy volt egy kis munkám, így legalább a csekkek be vannak fizetve. Úgyhogy most ismét álláskeresés ezerrel.

Kép
Kép
Kép
erika26

solya. tapasztalatbol a jardan le fol sokkal konnyebb 4 kerekuvel. a 3 kereku megbillen, de sokan eskusznek ra.

KépKép
KépKép
mush589

Nem hallgatta valaki tegnap a Danubius rádió reggeli műsorát? A szervátültetésről volt szó és unokatesómmal beszélgettek, hogy mennyire bonyolult ez az egész, még akkor is ha találnak alkalmas donort.Ő vesére vár. Felhívtam utána, már tök rég beszéltünk :oops: és mondta, hogy a testvére 1 millió ft-ért adta volna oda a fél veséjét. Kiderült, hogy nem alkalmas, így sajna lecsúszott a lóvéról. Azóta még csak fel sem hívja. Hihetetlen ,hogy a saját testvére simán elfogadta volna a pénzt.

Kép
Kép
Kép
erika26

Zöldi! Megkaptad a pénzt?

Kép
Kép
Kép
erika26

hahó

márti boldog szülinapot!!

zöldi!

[quote]A írta:ndi! Nyakpántos brendonos kép:ááááááááááá

ugye?:) de akkor ez h van? :roll:

enikő nagyon irigy vagyok a ház miatt:) grat hozzá! én is vágyom kertesre de eger kb a legdrágább város az egész országban ami főleg az ingatlanárakon látszik meg szal egyelőre marad a 2. emelet:(

rólunk:

anyu sajnos nem lett jobban még, ma el is ment körzetihez aki beutalta hasi meg nőgyógyi uh-ra meg vérvételre.
amugy mérges vok mert most mondta meg h már kb két éve myomái vannak a méhében és nem szólt róla. most sztem azokkal lehet vmi:( holnap lesz uh nagyon izgulok. szoritsatok h ne legyen semmi komoly!
lázas és görcsöl az egész hasa:(
ma főztem neki huslevest meg sajttal töltött husi meg pogi meg barackos süti (mirelit) és 2 db olyan sütit evett meg összvissz:(

na aszem ma se sokat alszok holnap kiderül mi van...

most megyek is még sok a dolgom meg fáradt vok

ja védőnő mérés ma:

8500gr 68 cm:)

most 6dkg per hét hizás volt védőnő szerint az elég..

most még én nem váltottam ki nem is akarok egy darabig étkezést csak kósti van de. bár ugy látom enné még... még holnap alma aztán szombaton krumpli is megy hozzá jövő hét meg srépa v sütötök(vettem mentes konzervet) majd meglátom

andy

Kép
andy30

erika apum vesetranszplantált.. már nem emléxem mennyit de sztem tiz évet tuti vártunk a veséjére..
viszont neki nagyon jól sikerült tavaly volt tiz éve h beültették neki és jól van! de nagy műtét voolt ám..

Kép
andy30

gabi. meg nem probaltuk ki a parnat.

a gasztroenterologus elkuldott vervetlere es 8 ampullanyit szedtek le. nem tudom mi a fenet neznek meg ennyi verbol! :shock: :shock:
meg beutalt csontatvilagitasra/rontgenre.

na megyek en is aludni.szep almokat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Andy! Tíz év??!! Az nagyon sok, szegény unokatesom már nagyon szeretne kisbabát és nagyon bízik abban, hogy sikerül neki, de ha ő is ennyit fog várni...
Az viszont jó, hogy apudnak sikerült és jól van!
Anyudnak szorítok!

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy! Anyukádnak jobbulást! Myomám nekem is van és nem okoz semmilyen tünetet, adoki szerint a nők 70 %-ának van. Remélem anyukádnál sem az okozza a panaszokat!
Irigykedni nem kell, most rendesen eladósodunk, lehet jó pár évig töbet leszünk külön, mint együtt, hogy férjem előteremtse a kölcsönt. De nagyon örülünk, hogy sikerül végre kertes házba menni!
Egerbe milyen árak vannak? Mennyibe kerül egy lakás, vagy ház?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lyndee: :lol: :lol: :lol: Ugyan már! Miért van kereső az interneten? Na meg valahol emlékeztem is erre a bótra!!!! :lol: :lol: :lol:
Amúgy babapiskótás szeletet csináltam!!! Azt hiszem tegnap tettem be egy linket Bébicnek, az alapján csináltam (már nem először). Majd holnap felteszem a képet. Aki fogyózik az holnap ne fórumozzon!!!

Solya: túrós tészta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ha küldesz én akkor küldök sütit. Apa nem szereti a túrós dolgokat, ezért nem csinálok!! Csak tudjátok azt nem értem aki nem szereti a túrót, annak hogy az egyik kedvence a túrógombóc, ja és a körözöttet is megeszi???!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Erika: hogy lehet valaki ilyen a tesójával????!!!!! Annyira elanyagiasodott a világ!!!! Én bármimet odaadnám, ha a tesóm élete múlna rajta!!!!
Remélem apa hamar talál új melót!!!!!!

Andy: remélem anyudnál minden rendben lesz!!!!
Vendég

Lyndee: Várjuk az etetőszékes képet! :D
Sztem a zsiráfos tökkkkkre ugyan az...így én sem értem az árkülönbséget... :roll:

Solya: Én azzal mosok fel, amivel mindenhol, most épp asszem vmi tescós cuccunk van. Én nem fogom csak a nagyszobát mással maszatolni (csak itt van parketta), lustább vagyok annál.... :oops: :D

Enikő: Érdekelt volna, ha nem épp tavaly vettük volna meg ezt.... :lol: :wink: Bár Pécel lehet, hogy nekünk kicsit messze lenne....

Jurmine: Én bár ellene nem vagyok a 3 kerekűnek, mert aki akar, persze, vegyen, de én sosem vennék, én nem érzem elég stabilnak őket... :roll:
Szép álmokat és jobbulást!

Erika: Kösziiii! :lol:
Lackódnak pedig utólag is boldog szülinapot! :lol:
Sajnálom a gondokat, drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön!
Gergőd ügyi! :lol:

Andy: Szegény Anyud, jobbulást neki!
Regi szépen növöget! :lol: :lol:

Vera: Kiccsaládod még mindig nagyon szép, Iza meg egy kis tündérke! :D
bébic

Vera: nagyon szép családod van! Na és Iza gyönyörű!!! Mikor költöztök?
Vendég

Bébic! Köszii! Ilyenkor érzem, hogy megy az idő! Jövőre már ballag! :shock:

Kép
Kép
Kép
erika26

Vera! Nagyon szép család vagytok! Nagyon szépek a gyerekeitek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika: Jaj, ne is mondd.... :( :( Ákos is szinte tegnap született és már fél éves....ami egyrészről jó, másrészt viszont maholnap már azt sem fogja engedni, hogy megpusziljam.... :cry: :cry: :cry:
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?