Új privát üzeneted érkezett!

pumuklii nekünk 13 napra küldték :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok,

esélyem sincs sajna uptodate lenni, mert tanulok ezerrel a vizsgákra, meg vizsgázok, közben Álmizok úgyhogy ha vége a sulinak végre akkor már lazább lesz.

Remélem mindenki jól van.

Mozza,írok majd privit :)

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Elfelejtettem írni, hogy az extrán bebiztosított, eredeti iratok + többféle variációban készített meghatalmazásom segítségével tegnap -egy nap alatt! - sikerült Kedves Férjemnek elintézni Bogyó szül.ak.kiv.t, a CSP igénylést, a TAJkártyát, és az anyasági tám.igénylést!!! :)

Már "csak" a TGYÁS maradt. Sajna, már előre látom, hogy az sem lesz egyszerű...
szkitty
 
 

 
 

Sziasztok!

Dóri, megy a drukk, majd írd meg, hogy mihez! :-)

Panndi, a mei tai jó újszülötteknek is? Te hol vetted és mennyiért? Engem érdekelne valamilyen kendő, de a hagyományos kötözős nagyon bonyinak tűnik.

Pumukli, nekünk tegnap jött meg a Taj kártya, Te is akkor szülték, szerintem már megjön a napokban.

Voltunk ma mérni, 20 nap alatt fél kiló, szép teljesítmény! :-) (azt, hogy napi egyszer tápszert is kap eltitkoltam....., nem hiányzik az okoskodás).
utána volt itt a gyerekorvos, Iringóval minden oké, Gyöngy megkapta a 18 hós oltást, alig sírt, ügyeske volt. Megnézettem Iringónak azt a kis bibit a punic meg a feneke között, azt mondta, hogy semmi komoly, majd eltűnik ha nő a gyerek. legközelebb már csak a 2 hós oltásra kell menni.

Nekem is már az elmúlt 2 éjszaka fent van Iringó 2 és 4 között, alig tudom visszaaltatni. Pontosabban 2 napja nem is sikerült, Apa altata el, bezzeg neki 10 perc után aludt....


Hű, még sokat akartam, de vissza kell olvasnom, mert elfelejtettem..
Vendég
 


Annus, hány centi vagy? Ezt már a szülésedkor is szerettem volna kérdezni, de mindig elfelejtettem.

Anika, nagyon ügyes vagy, hogy így szopnak a lányok!!!! Nem nehéz 3 kicsivel?
Vendég
 


Sziasztok!

Hát ma vissza kellett mennem a kórházba, mert annyira fájt a gátsebem. Napok óta szenvedek vele, egyre rosszabb. Érdekes, hogy ilyen problémáról nem írt senki. Mindenkinek gond nélkül pikk-pakk begyógyult? Nekem úgy néz ki kicsit begyulladt. Most jegelnem kell, meg rengeteg folyadékot kekk igyak, mert ráadásul csíp a pisi is. :shock: Ááááá tiszta gáz, szenvedek. Még jó, hogy van segítségem, mert nyomi vagyok.

Jó hír viszont, hogy levittük Mirát tanácsadásra, és vasárnap 3620 grammal jöttünk haza a kórházból, ma meg már 3880 gramm!!!!!!!! Hát étvágya van, az biztos! :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Böbi
akkor várom türelmesen.
Nekem is van mei tai, nővérem varrta. Kölcsön adtam egy barátnőmnek, mert ő is akart varrni, de még nem hozta vissza. Lassan már lehetne használni gondolom.
pumuklii
 
 


Böbi! Nekem ilyen kendőm van:http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=199679&pageno=1&whid=43 Egyszerű felvenni, és nem meleg.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pumukli, Te szeretted a mei tait?

Reny, szegény, sz.ar lehet, remélem tudnak segíteni!!

Szofi, most jutottam el oda, hogy elolvastam a szüléstörténetedet, nagyon nevettem, hogy a barátnőddel beszéltél éppen, amikor elment a víz. utólag mint mondott a barátnőd? nem sokkolt be ő is? :-)
Vendég
 


Reny, köszi, képzeld, ezt keresem már 2 hete, de nem jutott eszembe az Amazonas név. Most ez és a mei tai között vacilálok, hogy melyik legyen.
Vendég
 


Böbi
most karácsonykor kaptam, Majánál még nem volt meg. Akkor sima kendő volt meg egy kenguru, amit Maja nem szeretett.
pumuklii
 
 


ha ez az Amazonas nem lenne olyan drága, tuti azt venném, most keresek használtan. :oops:
Vendég
 


Böbi
nem is a brendonban kell venni.
Nekem is van hordozókendőm, mindjárt keresem a linket, de kb 5000 ft volt.
pumuklii
 
 


pumuklii
 
 


Sziasztok!

Annus jó utat és jó szórakozást!Akkor szabad a pálya apának! :)
Szofi remélem tud neked a tanácsadó segíteni!
Anika ügyesek a lányok nagyon.
Reny,nekem is nagyon fájt a sebem,bár vissza nem kerültem.Frontokkor most is érzékeny!
Esztó jó tanulást!azért pihizz is.
Nekünk a taj kártya hamar megjött,meg a határozatok is.De az anyaságit még nem utalták,pedig jó lenne.
Mi jól vagyunk,elég sűrűk a napok,főzés,takarítás,meg a két pici.
A blogunkban vannak újabb képek.http://gretahanna.blogspot.com

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi! Teszveszen már többször is láttam olcsóbban, újat is! Én ajándékba kértem. :wink:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, erre elszállt :evil: , megpróbálom legalább a lényeget újra írni.

Szóval Bazsó babó tegnap volt 4 hetes :), csuda gyorsan telik az idő (sajnos). Ma "megvizsgálta" a védőnőnk, aki mindent rendben talált, kivéve a hízását, azt mondta túl sokat hízott, mert 3280 g-mal és 50 cm-el jöttünk ki a kórházból, most pedig 4400 g és 55 cm. Eddig minden gyerkőcnél keveselte a hízást, hmmm semmi nem jó! :roll: Azt mondta, ne vegyem fel mindig, hagyjam néha sírni! Mondtam persze :mrgreen: A többit sem hagytam soha, őt sem fogom, erre azt mondta, milyen jó anyuka vagyok és, ha azt csinálom, amit ő mond (':?:'):roll: Apropó tettem fel a blogra egy írtást a babák sírásáról/megvigasztalásáról, jó hosszú, de szerintem érdemes végig olvasni, mert tanulságos!

Pumukli, Kolosnak éjszaka is fáj(t) a pocakja, azért adtad akkor is az Infacolt, vagy csak a folyamatosság miatt? Most már úgy érzed jobban van? Balázsnak is fáj a pocakja, de eddig nem gáz, ill. éjszaka nehezebb, de akkor is inkább én viselem rosszabbul, mert alig látok az álmosságtól. 8)

Dóri, remélem minden rendben!!!

Szofi, remélem most már minden rendben lesz, és tudod rendesen szoptatni a kicsi fiad!!! Igazán példaértékü a hozzállásod, őszinte elismerésem!!!!!!

Anika, jól megszenvedsz a tejecskéért, megemelem a kalapom előtted!!!!

Annus, kiváncsi vagyok hogy viseli majd Iza az utat, remélem jól ;)! Örülök, hogy minden O.K. volt a dokinál!!!!

Tinu, remélem jól vagytok!!!! Tücinek utólag kívánok nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Most mennem kell, mindenkinek nagyon jó egészséget, sok-sok tejecskét kívánok!

Végül egy kép Balázsomról :)
Kép

Puszi: Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Böbi, basszus, nekünk is ez van! A 2 és 4 közötti felébredés is, meg az is, hogy apa az elaltató és vigasztalóember, mert neki mindig sikerül! Nekem meg van, hogy nem. :?
Szóval én nem érzem úgy, hogy a férjem lenne a másik gyerekem. Sose volt a kezébe kisbaba, ennek ellenére az első naptól kezdve ő fürdeti Marcit. (én meg nem merem csak Ok Baby kádban) :oops:
Még mielőtt nem született meg azt mondta, hogy a pelenkázás a nők dolga! Erre már a kórházan többször tisztába tette, mint én... Nem gondoltam volna, hogy ennyire ért a gyerekekhez. :roll:
Fel is jött a tesó-téma, de én mondtam, hogy kizárt dolog (mernemtudom -Szalacsibácsi :wink: )

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci, ilyenkor még én sem akartam hallani tesótémáról, aztán Gyöngy 9 hónapos korában már szerettem volna. nem mondom, hogy nem nehéz, de imádnivaló a 2 csöppség.
Én olyankor bízom apára a vigaszt, ha már érzem magamon, hogy türelmetlen vagyok, akkor jön apa a hidegvérével és megnyugtatja. Pedig régebben ha gyereksírás hallott, kiszalad a világból! :-)

Pumukli, köszi a linket, pont ilyen kötözőset nem szeretnék, mert ez nekem bonyolult. A mei tai és a reny által küldött rugalmas egyszerűbbnek tűnik. Találtam egyet a teszveszen 9-ért, én még azt is sokallom.

Jajj, és végül dicsekednék egy kicsit! :-) tegnap és már ma is iringó napközben aludt 2X 3 órát és magától!!! :-) Na jó, cumival, de ez nem érdekel! :-) No ringatás, remélem megtartja ezt a jó szokását.
Vendég
 


Éva

túl sok hízás, jó vicc. Akkor mi is le leszünk szúrva :-) Nem hiszem, hogy nekem ilyet mondana a védőnőm. Holnap jön, majd megkérdezem mit gondol. 3 hetesen volt nálunk + 1 kg.
Én azért adtam neki éjszaka is, mert azt hittem minden etetés előtt kell. AZtán macera volt, villanyt kellett kapcsolni stb, így egyre inkább kihagytam. Meg nem is tudom, hogy használ-e egyáltalán.

Éjszaka eddig nem volt soha gond, felébred, szopizik, aztán visszaalszik. Nekem nem sírt soha éjszaka.

Nappal nem tudok mit kezdeni vele. Szopi után elaludt, másfél óra telt el, aztán elkezdett bőgni, átpelenkáztam, hátha az a baj, de nem, bőg tovább. Éhes elvileg még nem lehet. Kézben is sírt, ha leraktam akkor is sírt. Adtam neki végül szopit (nehogy Maja felébredjen rá), erre 5 perc után nem kellett neki, szóval nem lehetett éhes. Kiraktam a teraszra, azóta alszik. Lehet tényleg vennem kellene egy cumit, hátha az megnyugtatja., mert én nem tudom ilyenkor. (Apa se tudja)
És azért is rossz, mert lemegyünk a kertbe játszani, alszik a kocsiban, és ha felébred elkezd bőgni és akkor szegény Majával rohanunk fel (ő még maradna). Pedig mindig szopi után megyünk, és ne legyen már annyira éhes másfél óra után.
Örüljek, hogy csak ennyi gondom van?
pumuklii
 
 


Pumukli, próbáld ki a cumit, lehet, hogy nm is kell majd neki, de lehet, hogy tökre beválik. (na most a cumiellenesek bizts fogják a fejüket. :lol: )
Vendég
 


Sziasztok

Sajnos nagyon nem tudok mostanság jönni, amit irtóra sajnálok. :( De úgy be van osztva minden percem, hogy hihetetlen.Lehet hogy a lányom most is félbeszakít.

Fabri: sétáltunk épp akkor épp arrafelé, úgyhogy valószínűleg minket láttál (piros babakocsival). Kicsi ez a világ, én mindig mondom. :) Remélem hogy fogunk még találkozni.

Szopiról nem írok, mert csak felidegelem magam. Szedem a homeos bogyót és várom a megváltást.

Ma végre leesett a köldökcsonk, nagyon örültem neki. :lol: Védőnő mondta, hogy azért még ne érje most se víz a helyét. Ennek meg nem örültem, olyan jó lett volna már egy nagyot pancsizni.

Tegnap este apa úgy kidőlt képzeljétek, hogy kiabálva sem tudtam kelteni (rázni nem tudtam mert kezemben volt a gyerek, aki sírt ha letettem). Így nekiláttam egyedül megfürdetni. Mire végeztem odaért apa. Egyszer fürdetés előtt is kijött amikor letettem Nórit egy percre a kiságyba, és vizet csináltam, de alig állt a lábán, és a szeme félig csukva volt. Elindult a kiságyhoz és nyúlt a gyerekért, mondom neki "Mit csinálsz?", mire ő: "Levetkőztetem a gyereket". Na mondtam is hogy azt meg se lássam, a lábán sem áll meg félig alszik, visszazavartam aludni.
Holnap pocsék nap lesz, elmegy csapatépítőre a Balatonra vitorlázni. Hát nem szép dolog az irigység, de én bizony b@zi irigy vagyok. Eleve én is szivesen mennék, imádom a Balcsit, meg a vitorlázást is, másrészt meg pocsék lesz hogy reggel elmegy és nem jön haza du amikor megszoktam.

Tökre kivagyok a hasam miatt, annyira nem szép a bőr. De legalább már nem fáj, csak akkor mikor kenem a krémmel és nyomkodom. Szerintem hiába megy le a bőr alól a zsírréteg amit felszedtem, és hiába szedem össze magam, az a kinyúlt bőr ott fog lógni, és ezt még nem tudom hogy fogom feldolgozni. Egy nyamvadt fürdőruhát sem tudok már többet felvenni. :(

Elég depis napjaimat élem amúgy ez gondolom látszik is az irományomon, úgyhogy most le is lépek,csak be akartam már jelentkezni, mert olyan rosz nélkületek.

Puszi nektek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Évi, Balázs nagyon szép! Én elolvastam az írást, nekem tetszik, én is hasonlóan gondolom.
Na lőjetek le mára, velem van tele az oldal. :oops:
Vendég
 


Helló Csajok!

Pumukli, Kitty, nekem is betadine-t mondott a védőnő a köldök pirosodásra, de azt mondta, nyomjam tovább a hintőport is...? Szerintetek?

Böbi, hát szegény barinőm nagyobb frászt kapott mint én! Mielőtt ráraktam a telefont, még hallottam, hogy felordít: "ugye most hülyéskedsz???" Aztán a kórházba menet felhívtam, és ÉN nyugtattam meg ŐT, hogy minden rendebn lesz... :D

Lányok, itt volt a szopitanácsadó. Nem tudom, mi lesz ezután, de nagyon örülök, hogy itt járt! Megmutatott néhány apró trükköt, és tudtam úgy szoptatni, hogy a sebem nem szakadt fel! Maga volt a csoda. Nagyon profi volt, és nagyon kedves. Remélem menni fog ezután egyedül is. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. 5000 Ft szerintem pont a fele egy 4D UH-nak, nekem megérte, már csak lelkileg is. És nagyon megnyugtatott, lemet rólam minden frász.
Dóri, neked örökké hálás leszek ezért! És perzse drukkolok, írd meg majd, hogy mihez kellett!!

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a sok lelki támogatást és a kedves szavakat. Millió puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Böbi: mei tai-t a babakozelben-hu szerint egy hónapos kortól lehet használni (Fruzsi holnap lesz egy hónapos, megelőlegeztem neki ;) ), és Eszter nővére varrta nekem, őt egy másik topicról ismerem :) Egyszerű és nagyon kényelmes volt :)

annus: Iza tényleg jó baba :)

Reny: Zsófinál nekem is nagyon fájt a gátsebem, kitartás!

Én még mindig vérzek.. tudom, hogy természetes, de már úúúúúúgy unom :?

Mi most változtattunk egy csomó mindenen: nem 4 óránként eszik, hanem 3,5, igaz, így keltegetnem kell napközben, de hátha így jobban hízik. (Én sokkal éhesebb vagyok, mióta ennyit eszik...) Aztán Gripe Watert kap infacol és espumisan helyett. És nem eszem semmiféle tejterméket. Nekem volt tejallergiám, Zsófit is kiüti a tej, kipróbáltuk, hátha Fruzsinál is ez a baj. Azóta a napi 12 kaki lecsökkent 5-6-ra, és tegnap volt az első este, hogy NEM FÁJT A HASA :lol: Nem volt ilyen, mióta hazahoztuk, most vigyorgott, gőgicsélt, nézelődött, nagyon kis nyugis baba volt, tök jó volt :)

Én viszont iszonyatosan fáradt vagyok, ma délután elaludtam, miközben Zsófival kirakóztunk :roll:
Vendég
 


Pingi, nyugi, mindenkinek van depis napja. Nekem tegnapelőtt volt. Az segített, amikor kiborítottam 90 ml cseppenként lefejt tejet a padlóra, és végre elkezdtem ordítva sírni - na akkor kijött a feszkó. Szerintem te is próbáld meg kibőgni magad.

Tigris az én hasamon is van. De nem egy, hanem egy egész család...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi: örülök, hogy tudott segíteni! Kitartás, menni fog!

Jaj, Fruzsit meg beutalták csípő ultrahangra, Gödöllőre kell vinnem :roll:
Vendég
 


Ja, Reny, még neked akartam írni, hogy biztos nagyon gáz, de majd csak begyógyul, és annyira jó, hogy sikerült nem csaszival szülnöd. Mikor írod le a sztorit? Anika, a tied is nagyon-nagyon érdekelne!!!
Ja, Reny, még Hean-nek volt tudtommal nagy gátsebe, lehet, hogy ő tud segíteni egy-két trükkel!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekünk is megvolt a 6 hetes kontroll tegnap, minden ok, én is Azalia-t kaptam fog.gátlónak. Kicsit aggaszt, hogy valamennyi (minimális) hatóanyag a tejbe is átkerül, de jobb félni... Nálunk a következő 3-4 évben biztos nem lesz kistesó...

Na, egy csomó mindent akartam írni, de elfelejtettem... :oops: :oops:

Évi, jó újra hallani rólatok, Balázs egy tünemény, és minden elismerésem, hogy ekkora gyerekcsapatot ilyen flottul igazgatsz! :shock: :lol:

Pumukli, a cumi csodákra képes! :wink: És sem akartam adni Miunak eleinte, de aztán rávettem magam. Nincs cumizavar, és nagyon sokat segít. Azt olvastam, a babát megnyugtatja a szopás, a cumi ezt az igényt elégíti ki - legalábbis addig, amíg meg nem tanulják a szájukba koordinálni a saját kezüket!

Még jövök, de most jelenésem van! :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi, a sírás tényleg jó!! Le tudod írni, hogy mi a helyes mellretevés apró trükkje? Elvben én is tudom a szabályokat, mégis kisebesedett nekem is.

Panndi, köszi az infót! KIstarcsa nem lenne közelebb nektek? Én oda viszem július végére van időpontunk, akkor már 10 hetes lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Szofi, én se bírom egy pillanatig sem, ha sír Cuki. Szerencsére nem sír sokat, max. fél órát estefelé, csupizást/pelusozást/öltözést nem nagyon szereti- de attól is kiakadok.

Amúgy is du-este folyamatosan cicin lóg. Na, ha nem kap olyankor enni, akkor is kiborul a bili. Szóval ezért folyamatos szopi megy ekkor. Persze éjjel meghálálja, egyszer ébred, aztán kora reggel.

Evemama, tök jó a cikk, amit feltettél a blogra, megnyugtatott, hogy minden ok úgy, ahogy van/csinálom.

Gátseb mikorra gyógyul meg? Fájni nem fáj, simán mozgok, de mikor lesz a "terület" a régi ?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


na gyors bekukk...írtózatosan fáj a fejem...mi lesz itt este! :( idióta időjárás!

Zsüci!
Én is azt kaptam fogigátlónak!

Vki kérdezte h hány cm vagyok...153 :lol: De ha visszanézitek a talis képeket ott is én vagyok a legkisebb...annak ellenére h a többiek se voltak túl magasak....De imádok pici lenni!Legalább hosszomban,ha már keresztbe nem megy 8)

Na lépek,megpróbálok pihenni!

annus11
 
 


Na tessék,Riki kidőlt.Már az előző etetéshez is ébreszteni kellett,meg most is.De felélénkült.Erre lefejek,nagy lelkesen megyek be,hogy majd babázgatok kicsit,hiszen végeztem a dolgommal,erre durmol. 8) Hát ez van,de legalább nem sír. :oops:
Emese!Az Espumisant szerintem nehezebb adagolni,mert az kiskanálból kell.Legalábbis nekem nehezebb egy kicsit.De hatékonyabb,mint az Infacol nálunk.Riki akkorákat pukizik meg büfizik,hogy nekem se menne akkorát. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekem meg az Espumisant könnyebb beadni. A kiskanálból tök jól benyalja. :lol: És szerintem is jobb egy fokkal, mint az Infacol.

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi, nálunk 3 dolog ütközött ki problémaként:
1. már tök ideg a gyerek, mire enni adok neki, mert nézem az órát, és előtte még pelenkacsere is van, ezért rángatja a fejét össze vissza, meg kalimpál... Szval csk igény szerint kéne ezt - nekem ez a legn ehezebb...
2. Lapos a mellbimbóm, ezért vagy kézi mellszívóval meg kell előtte nyújtani, vagy ha kemény a cici, akár le is fejni belőle, mert visszapattan róla a gyerek...
3. A testét teljesen szembe kell magammal fordítani minden pózban. Pl. fekve ne a hátán feküdjön, hanem az oldalán. Ezen kívül a fejét felfelé szegje - ami nekem tök ijesztő, de így kell.
Hát, ezek. Én is tudtam ezeket a dolgokat, de valahogy mégse ment. Remélem, ezután másképpen lesz...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Újra itt.
Annus, a prevenal nevű oltás, amit írtál, az micsoda? Ciki, de még sosem hallottam... :oops: :oops:

Kutyafüle, ha csak a vállvonalban vannak Riki hátán kiütések, akkor lehet tejkiütés, de ha az egész háta, akkor valószínűbb, hogy a melegtől van!

Pumukli, a mi TAJ-kártyánk több, mint három hét után érkezett meg, de ha sürgős, úgy tudom be lehet menni az OEPhez, ott pedig adnak egy igazolást arról, hogy már készül/készen van/postázták + az igazolás tartalmazza a TAJszámot is. Ezt az igazolást (ELMÉLETILEG!!!!) :roll: :roll: elfogadja a MÁK a családi és anyasági igényléshez.

A Tesco-s pelus mennyibe kerül?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi, miért nehéz neked az igény szerinti etetés?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Reny
Gratulálok a pici lányhoz és annak is örülök, hogy mindezt természetes úton udtad véghez vinni.


Nagyon örülök magunknak, mert végre sikerült cicire szoktatni Benjit. Eddig az ő és az én méreteim miatt nem ment, mert túl pici volt a szája az én nagy cicimhez képest. Szóval elhagytuk az üveget és már csak cic van. A tejem is beindult és mér több mint 0,5kg-t híztunk.


Remélem mindenkinél minden ok. További jó babázást.

Kép
Kép
incike
 
 


Hordozókendő: mi dönti el, hogy mekkora méret kell? Ahogy néztem, Nandu-nál S,M,L,XL van, de van olyan típus, ahol cm-érték van megadva... Szóval hogy is van ez? :oops: :oops:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Nandunal is van egy táblázat, hogy melyik hány cm-nek felel meg. A táblázat szerint én L-est vettem 170 cm-emhez, de bőven elég lett volna az M-es.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Évi!Balázs nagyon szép fiúcska!Nyugodt babának látszik. :)
Nekem van egy ismerősöm,aki tb-s dolgokkal foglalkozik,
Elintézi az egyszerit is és a csp-t is.
Tgyás-t nekem kell,mert be kell mennem a munkahelyemre egy papírért.
Pingi!Akkor Mi mehettünk el mellettetek?
Te farmer,copf,és szemcsi,ugye?Még mondtam is Petinek,hogy talán meg kéne szólítanom Téged,a képek alapján gondoltam,de nem voltam benne 100% biztos. :oops:
Na,majd legközelebb. :)
Csajok!
Ti mire adjátok az Infacol-t?Hasfájásra,ugye?
Ha kajcsi után húzza össze magát,és sír,akkor is jó neki?Mert nálunk ez kb.egy-két percig tart,és inkább cask ha ilyen gázos idő van.Nem tudom elkezdjem-e adni neki.Esetleg a mecsek tea?
Melyik jobb?
Nálunk ha jó idő van,akkor éjjelnet 4 óránként,nappal 3 óránként van kajcsi,de ilyen hűvösebb esős időben össze kuszálódik a dolog.
Érzékenyen reagál rá.
Tegnap-ma már mi is párszor elaludtunk a kiságyban.
Úgy hogy leteszem,amikor már majdnem alszik,és ott még kicsit nyűglődik,cumit adok,és szépen 10 perc-negyed óra alatt elalszik egyedül.Egyébként hami után a mellkasomra teszem,ott bvüfizik,és utána alszik el.DE jó lenne idővel a kiságyba szoktatni,mert a súlyát nem sokáig fogom bírni "mellesleg". :)
Pingi ment pü.

Jóéjt!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Na, én mindjárt felszállok, olyan boldog vagyok. Csak nem akarom elkiabálni! AZ IMÉNT SZOPTATTAM MEG EGYEDÜL KICSI CSANÁDOT!!! :) És nem hogy nem fájt a sebem, de mintha még javult volna a baba nyálától meg a tejcsitől. Szinte hihetetlen, de így van! Jaj, lányok, hátha most már sínre kerülünk. Én ennek a szopitanácsadónak imába foglalom a nevét, az biztos!

Dórikám, ne haragudj, hogy nem hallgatok rád. De működik a módszer. Nem leszek sebesebb, ha sikerül jól csinálni, és miért ne sikerülne, hiszen mostmár tudom, hogyan kell... És megnézte a csaj a cicim, azt mondta, hogy ez "szép tiszta repedés",m tehát nem fertőzésgyanús, és nem is vérzik... És neked is mindent köszönök. Mert ahhoz, hogy ma idáig jussunk, kellett neki az a pár nap pihi, amire Te beszéltél rá!

Zsüci, és neked is kösz - mert amúgy fekve sikerült... :D Az igény szerinti szopi azért rossz nekem, mert "tervezésmániás-kényszeres" vagyok, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy hülyét kapok attól, hogy nincs szabály... Az vili, hogy nappal 3 óránként, éjjel 4 óránként etetünk. De idegzsábám van az "öklét rágja, éhes? nem éhes? az előbb evett? akkor miért éhes? miért nem éhes már? megetessem? ez most az? most éhess???? Vagy NEEEM????" - jellegű problémáktól... De hát ez van,. ezt is meg kell tanulni... Ha van jó tipped, tanácsod, várom!

Na puszi mindenkinek, és elnézést, hogy telepakoltam magammal ezt a napot!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reny

Mi is 20 deka felett híztunk. :)
Nekem 3 napig kellemetlen volt pisilni, de szerencsére elmúlt. Nekem gyorsan gyógyul, de már a kórházban sem fájt nagyon. Azt hiszem számít, hogy kisebbek a babák. Apor BPD-je 102 körül volt, most meg ugye 92.

Böbi
Most van segítségem, Aporra kevesebb idő jut sajnos. Szerencsére nem féltékeny egyáltalán. Egyedül az apukája nem foghatja a babákat. :) Mindenki más igen.

Nekem nagyon hamar megjött a TAJ kártya. Hétfőn. 20.-án szültem.

Van aki még nem babázik?

Szofi
Nagyon örülök! Érdemes tanácsadóhoz fordulni. Nagyon fontos, hogy anyatejjel tápláljuk őket, amíg lehet.

Napirend
Én egyelőre igény szerint szoptatok, de vágyom egy rendszerre, mert akkor könnyebb lenne Aporral is foglalkozni. el kellene olvasnom a Suttogót. :)

Incike
Nagyon örülök! Fontos, mert a cumis üveget szokták előbb utóbb választani. Mi is teljesen elhagytuk az üveget mióta sok tejem van. Már nem döntöm beléjük, mert keveset szopnak. A legutolsó etetésnél 90-et szopott mindkét baba.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Van szüléstörténetem. Felteszem a blogra, jó?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Már nem emlékszem ki kérdezte, de igyekszem megírni a szüléstörténetet és felteszem. Dátumot nem mondok. :) Jelenleg egy úszógumin csücsülök, és így tudok írni. Sok időt persze nem tudok üléssel tölteni, eddig enni is állva ettem, mint a lovak. :? Tegnap kaptam ezt a gumit, azóta már kicsit ülhetek, ha a lányom el nem csaklizza tőlem. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Fabri: szerintem a szemüvegem nem volt rajtam, pedig van... De mostmár elbizonytalanodtam. De a farmer meg a copf is stimmel.
Pü ment vissza.

Na képzeljétek anyósom jól besértődött. Apával egész rég elhatároztuk, hogy mikor szeretnénk először vendégeket fogadni. Erre tök véletlen tudtuk meg hogy anyós ide készült a hétvégén anélkül hogy szólt volna vagy megkérdezett volna minket. Apa elmondta neki, hogy ne hozzon döntéseket ami velünk kapcsolatos anélkül hogy megkérdezne minket. Na erre az előbb beszéltem vele én is, és próbált nekem panaszkodni hogy mennyire megbántotta a kisfia, erre én meg szintén elmagyaráztam neki hogy mi a gond. Nem az a gond hogy jönni akart (bár mi még nem akartunk vendégeket...), hanem azzal van a gond hogy ezt eldötötte anélkül hogy megkérdezne.Mellesleg megemlítettem neki hogy ilyen nem először fordul elő, hogy eldönt valamit és meg sem kérdez másokat, mintha mi nem is lennénk döntésképes felnőtt emberek. Jaaaaaaaaaaj, bocsiiii, már megint nektek panaszkodok, csak télleg már ez hiányzott nekem a mai napra. :oops: :oops:
Szóval most sértődés van.

Csajok, én apára is úgy kiakadtam az előbb. Tökre lelkes meg várja a holnapi utazásást a csapatépítőre a Balcsira, és erről mondott egy fél mondatot, és a szavaiból áradt az öröm hogy megy és milyen jó lesz. Én meg mivel semmi hasonló program nem várható nekem még ki tudja meddig jól ráförmedtem, hogy kit érdekel ez az egész hagyjon már ezzel békén. Én asszem megkattanok.Bár az hogy ezt most leírtam segít. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi, szerintem
1. tök jól tettétek, hogy tisztáztátok a helyzetet, még akkor is, ha most egy rövid időre sértődés van belőle! Hosszú távon jobb, mintha az indulatok fortyognának bennetek
2. Én is elkövetek ilyen bakikat szegény urammal. Ne ostorozd magad, ez természetes! Csak utána beszéljétek meg, fontos, hogy megértse a lelkiállapotodat!

Anika, nem találom a blogon a szüléstörténetet!?!? Bocsi, de már nagyon várom! Reny, a tiedet is én kívánságlistáztam! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Pingi

Szerintem ne bánd, hogy a férjed örült, hogy mehet, szerintem természetes, hogy szívesen megy. Én a férjemet elküldtem a pünkösdi bortúrára. Csak egy éjszaka nem volt itthon, picit kikapcsolt, mert sok volt az izgalom mostanában.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok :)

szofi: úgy örülök, hogy a tanácsadó tudott segíteni, ügyesek vagytok :)
Vendég
 


Jó reggelt!
Az éjszakánk jól telt!kipihentem magam.
Délelőtt jön anya én meg főzök.Hanna mindig a reggeli szopi után van fen,a köv.szopiig,11-12óráig.Nekem meg akkor van dolgom.Olyan rossz,mert akkor lehetne játszani vele.Így unatkozik és nyöszörög a kiságyában. :(
A játszószőnyegről van valakinek tapasztalata?Meddig jó a babának?Mert azon vacilálok,vagy pedig játékhídon.http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
Melyik a jobb?A hidat mindenre rá lehet tenni,úgy tom.Nekünk a pihiszékhez nincs és lassan az sem köti le.
Megyek mert mindjárt szopi idő!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: