Új privát üzeneted érkezett!

Márti, Ildi - köszi a válaszokat. Abból gondolom (bár ma sem votl semmi), hogy megjött, mert úgy görcsöltem, mint olyankor szoktam. Másfél év után nem hiányzott :) De remélem helyreálla a ciklus és akkor lesz esély kistesóra év vége felé :)

Márti - árult már el, hogy neked négy gyerek mellett hogy van még időd mindent vasalni? Adhatnál pár tippet, mert én ez az egy gyerek mellett is időhiányban szenvedek. Főleg, hogy nem alszik, azt is összevissza.

Susy- én sosem mostam külön a ruháit, de fél éves koráig mindig ugyanazzal a mosószerrel. Ezt más anyukák tanácsolták, hogy nem kell babamosószer feltétlenül, csak ne váltogassam. Vasalni is fél éves koráig vasaltam. Szerencsée nagyon jó bőre van.

Liliommanó - köszönöm a köszöntést! Örülök, hogy Alexander így gyarapszik. Nem tudtok elköltözni anyósodtól? Én a saját anyukámmmal nem tudnék együtt lakni, pedig ő a legjobb barátom.

Nini - sajnálom, remélem azért jól vagy és nem fáj nagyon. Kívánom, hogy a nyaralás alatt jól érezzétek magatokat, és feltöltődjön a kapcsolatotok is!

dytke

Dytke
Boldog születésnapot kívánok neked utólag! :)

Kép
Kép
susytunder

Susy - köszönöm szépen :)

dytke

beneildi: Bocsi, hogy csak most válaszolok, de a priviben kaptam az infót, az egyik csajszit le akarta pattintani "finoman". Aztán kibökte, hogy átmegy a Nyírő Gyula Kórházba és ott 280.000 a szülés.

Köszönöm a privis válaszokat. Eddig Spánik Gábor felé hajlok, sok jó női nőgyógyászt ajánlottatok, de sajna volt rossz tapasztalatom nővel.
vicky79
Budapest III. kerület

Szalamadra

Én voltam Korfun. 2007-ben nyaraltunk ott. Nagyon szép hely, ha gondolod mutatok képeket. Azt is el mondom, hogy mit érdemes meg nézni, és mit nem. Hova mentek helyileg ? És ha nem vagyok indiszkrét mennyiért ?!! Csak mert oda nagyon jó last minute árak vannak. Mi 2007-ben 45.000 Ft-ért /fő voltunk repülőve, ebben már benne volt az illeték és a transzfer is. És főszezonban voltunk, júliusban...pff...nagyon-nagyon meleg volt. Napon közel 40

Kép

NIKI
nini.n

Dytke

Köszi, a szülésnél már meg edződtem :P

Kép

NIKI
nini.n

Még valami.... :)
Mi még nem repültünk Márkkal, de rengeteg cikket olvastam ezzel kapcsolatban, ha érdekel elküldöm a linkeket. De, ez általában nevelés kérdése. Van spanyol ismerősünk és tavaly télen a kisfiúk 8 hónapos volt mikor együtt utaztunk és a kisfiú hangját nem is lehetett hallani a repülőn, pedig 11 órás volt a repülő út.

Kép

NIKI
nini.n

nini, köszönöm, ha átküldöd a repülőúttal kapcsolatos linket. A látnivalókat férjuram már feltérképezte, ő szeret ilyesmivel foglalkozni, előre megtervezi, hova érdemes elmenni.
Amúgy jún. 18-25-ig leszünk, úgyhogy már hamarosan itt van! Várom is, meg félek is :?

vasalás: én sosem vasalok. Én sem értem, hogy megy ez másoknak egy-több gyerek mellett. Sajnálom rá az értékes időt. Gondosan teregetek.

Kép
Kép
szalamandra

Én béna vagyok, akárhogy rázom-simogatom stb. teregetés közben a ruhákat, akkor is gyűrőttek maradnak...
Délután 3 óra nyugi van, mert akkor alszanak a srácok. Akkor szoktam tornázni-vasalni-netezni. Ha meg sok a cucc (pl. ágyneműk, terítők) akkor meg ott az este,legkésőbb 21h körül el tudom kezdeni, közben dvd-t nézünk vagy híradót vagy egyszerűen csak dumcsizunk a férjemmel. Tény, nem vagyok egy korán fekvő típus (bár tudnék aludni, de , ha rumli van a házban, nem megy), viszont korán kelek! :lol: A fiúk és már Kamilla is legkésőbb 5. 30-kor kelnek,í gy elég hosszú a nap, hogy mindenre jusson idő...

Márti
borossné becz márta

Susy,
akkor megoszthatjuk, én imádok mosogatni, te meg átveszed tőlem az ingvasalást! :lol:

Márti,
igen, én is általában úgy teregetek, hogy nem marad gyűrött, meg olyan anyagokból készült cuccaink vannak amik nem gyűrődnek amúgy se pl. Pálmi rugijai, bodyjai mind ilyenek... kaptunk édi kis ruhákat, amik gyűrődősek, na azt nem is hordjuk :) Mondjuk nemcsak a vasalás miatt, hanem kényelmi szempontokból is...

Itt egy új kép :)

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Márti
Esti tornától nem ébredsz fel nagyon? :)
Én is tv- zés, dumcsizás közben szoktam vasalni.

Veronika
Megdumáltuk. :lol:
Pálmi egyre édibb, tündér pofi. :)

Lányok hol lehet gyereknek kis asztalt és széket venni? Csak az IKEA- ban? Szeretnénk Kristófnak, de eddig 2 baba boltban is néztük, de nem volt. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Mindjárt teszek fel linket, nekünk ilyenek a játszószobában a bútorok. Nem borul fel a szék, mert igazi fából van, szerintem nagyon édi! Majd keresek Neked fényképet a miénkről! Nem mondom, hogy a legolcsóbb, de ha több gyerkőcre tervez az ember, meg aztán esetleg tovább tudjátok adni a családban, megéri!

http://www.zoobutor.hu

Veronika!

Tündéri Pálmi mint mindig! Imádom a mosolyát!
Hú, én valószínűleg mániákus vagyok, meg anyukámtól is ezt láttam, de én még nem találtam olyan bodyt,amit ne kellett volna vasalni, Kamilla cuccai mind pamutból vannak, mert ez szellőzik jól...pedig tavaly a terhesség alatti sok hányás közepette nagyoni gyekeztem szelektálni, hogy minél kevesebb cuccot kelljen vasalnom...na mindegy, ez az én bajom! Én is tartom, hogy nem attól lesz boldog egy gyerek, hogy vasaljuk-e a ruháját vagy sem, csak nálam ez is a gondoskodás része. És vessetek meg érte, de, ha bárhova megyünk, olyan büszke vagyok rá, hogy (szerintem) rendben van a ruhájuk!
Ja, Kamillának én úgy látom, semmi baja a harisnyában-kisruhában mászással! Ugyanúgy teper benne mint rugiban vagy nadrágban.

Márti

Kép

Kép

Kép
borossné becz márta

Susy,
köszi :)
Babaasztalt székkel láttam a KIKA-ban. Még gondolkodtam is rajta, mert le volt árazva és tök olcsó volt, 2-3 ezer körül valahogy, nem tudom van-e még belőle... volt Micimackós meg hercegnős is, de ez legalább egy hónapja volt...

Kép

Kép
sz.veronika

Márti,
a miénk is pamut. Na nem tudom :) Mindenesetre nem gyűrött :)

Lényeg, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja és ahogy jól esik :)

Bár egyszer jártam úgy, hogy egyszer kivasaltam valamit, amit amúgy nem szoktam és onnantól mindig vasalni kellett, gyűrődős lett... de ez lehet, hogy csak véletlen egybeesés...

Aranyosak a bababútorok és a kis lurkók meg különösen :)

Kép

Kép
sz.veronika

Nálunk Róza jó esetben napi két órát alszik, rossz esetben felet. Este 10-fél11 mire alszik. Meg amúgy sem vagyok egy házitündér, na :) De mélyen becsülök mindenkit, aki vasal.

Egyébként Rózát sem zavarta semmilyen tevékenységében, hogy milyen fajta ruci volt rajta: én nadrágba, pólóba öltöztettem mióta hazajöttünk a kórházból (alatta body), és a kis falatka nadrágban pont olyan jól elvolt, mint nagy ritkán rugdalózóban. Szerintem totál az anyukákon múlik, hogy mit preferálnak :)

Igen, klasszak a fajátékok! :)

És Pálmi hihetetlen a nagy szemeivel!!! :)

Kép
Kép
szalamandra

Márti, Vicky: hát nem dobna fel a hír :shock: az egyszer bizti, ha elmenne a dokim, de előre nem parázok ezeken, egyelőre jó lenne összehozni a kistesót, a többin majd agyalok akkor :wink: Sajna van gyakorlatom a dokiváltásban, Lilluval a 30. héten kellett megtenni ugyanezt :evil: én ugyanis a Schöpf Méreiben szültem volna, de több százezres számlát sem akkor, sem máskor nem óhajtottam/tok fizetni a szülésért :wink:

Én is vasalok mindent, pedig utálom, de nem adom fel :wink:

Mi 1 éves kor után váltottunk a mi mosóporunkra, de most is külön mosom a gyerekruhákat... Jó azért néha be-bekerül egy-egy darab a közösbe is, de ennyi.

Pálmi csodaszép :D

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok!

SOS kérnék valakitől egy fini és egyszerű torta-receptet, holnap lesz Adél 1. szülinapja és gőzöm nincs mit készítsek neki. Janának annó joghurt tortája volt, de Adél nem nagyon eszi az ilyet. Légyszí segítsetek!!!

Köszi! :)

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok!

Régen jártam, de Adél nagyon leköt és pünkösdre meg elutaztunk.

Mosás: én dreftet használok Adélnak és külön mosom a ruháit, de használtam már neki Gabi mosóport és dm sensitive mosóport is. Öblítő helyett max ecet.

Vasalás: én is vasalok. Az ágyneműt, pizsamát is. Nem tudnék belefeküdni az ágyba, ha nem lenne kivasalva. De én ebben nőttem fel, ezt szoktam meg.

Adél úgy néz ki nem bírja sinlacot, a holle kölespépet. Mindkettőt kihányja. Most már tuti a sinlactól hányt a múltkor is. Hétvégén ismét próbáltam neki adni, kb 5 kanál ment le és 2 óra múlva minden visszajött. Még megpróbáloma humana tejmentes almapépet, ha az sem, akkor befejeztem a pépeket.

Kincsesi: Isten éltesse Adélt! Én innen szoktam a szottyos sütit megsütni. Szerintem nagyon finom: http://mentesreceptek.blogspot.com/

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Márti
Csodaszép!!! Viszont tényleg húzós az ára most műtét előtt. Majd megkérdem a nagyikat nem e tetszik meg nekik is. :wink:

Veronika
Ha 1 hónapja láttad akkor már tuti nincs.

Kincsesi
Van egy túrótorta, amit már sokan megsütöttek közülünk, isteni finom.
Itt a linkje.
http://desszert.eu/sult_turotorta_II

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Hát én még mindig külön mosom a ruháit külön baby mososzerrel és öblitőt is már jó rég óta használok. És sosem vasaltam még neki semmit, mondjuk nagyon mást se :roll: csak ha ünepségre, vagy valami alkalomra megyünk azokat a ruhákat azért muszály, de van hogy sporolok vele és élből mosás útán vasalom és külön tárolom, hogy ne gyürödjön és koszolodjon.

Dytke - Hát semmi esély a költözésre a közeljővőben. A páromnak még mindig nincs munkája (február óta) én is munkanélküli leszek gyes útán... Így nincs semmi kilátás arra, hogy elmenjünk. :cry: Tényleg nálatok hátul a Spárba nincs most felvétel? Vagy valaki akár ilyen területen vagy bármi más területre nem tud munkát amihez elég az érettségi?

Lányok gyönyörűek a gyerekek!
Én még mindig nem tudok felrakni képet ki vagyok tőle!!! :evil: :cry:

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Kincsesei - Én is agyalok a tortán már, hisz Alexander is 1 hónap múlva 1 éves és még tejérzékeny is nem tudom mi lessz: Olyan receptet nem tud valaki ami tejérzékeny gyerköcöknek is jó?

KépKép
KépKép[/ur]l]
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó

Gabi, bár nekem Lilla nem hányt tőle, csak utálta szimplán, de semmiféle pépet (se natúrt se valamilyen ízesítettet) nem volt hajlandó enni - a holle cuccokat is csak gyümölcsbe vagy zöldségbe keverve volt hajlandó elfogadni, pépként nem :wink: nem lett hátránya belőle :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

beneildi, megírnád, hogy milyen úszópelust használtok, mi vált be? Estefelé bemegyek a DM-be, és meg is venném. Köszi!

Kép
Kép
szalamandra

Kinga: amit én belinkeltem recept az tejmentes és tojásmentes. Kb 5 perc összekeverni és 40 perc a sütési ideje.

Beneildi: gyümölccsel is próbáltam, úgy sem jött be. Marad délutánra a főzelék. Vagy gyümölcs, bár azzal nem húzza ki estig.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

dytke hogy kell vonalzót csinálni?
elvileg jövőhét szombaton szülök 13.-án:) remélem addig kihúzzuk...megbeszéltem picúrral...főleg most nem kéne előbújnia,mert lebetegedett doktornőnk:( de amúgy minden oké.

nini.n !!

rájöttél már miaz a naggyon tutti betét vagy mi? vettem eztis aztis:) hát a tennának a superje vay melyikje meglepett mikor kibontottam :D hát azt ejtőernyőnek is használhatom:) namind1.....

még olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy amit vettünk úgymond játcócumit azt hogy fertőtlenítsem? vagy micsináljak vele?

előre is köszi......
bnéancsa

Még egyszer köszönöm a dokiajánlót, úgy néz ki eddig, hogy szükségem is lesz rá. Valahogy megéreztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Délután hívott a dokim, előrehozták a műtétet szerdára, és már kedden reggel be kell feküdnöm, 7 órára ott kell lennem.
Most gondoltam bele először milyen iszonyú lesz itt hagyni Kristófot. :(
Vasárnap már csak reggelizhetek, utána már a műtétig nem ehetek.

Szalamandra
Már biztos késő, Ildi nem látta amit írtál már, Libero az úszó pelus nekem is ő ajánlotta.

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Kedden kell befeküdnöd és csak vasárnap reggel ehetsz? Akkor 3 napig nem eszel? Ez most komoly?
Azt a túrótortát már megcsináltam, fini, de most valami mást szeretnék.
Van még ötletetek?

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok!

Névnaposoknak boldog névnapot! :D
A születésnaposoknak Boldog születésnapot! :D

Veronika, Pálmi csodaszép! :D

Márti, nagyon helyesek a gyerkőcök! :D

Vicky, gratulálok! :D

Bnéancsa, szurkolok jövő hét szombatra! :D

Susy, mennyi napig kell bent lenned a kórházba? Az nagyon durva, hogy csak vasárnap ehetsz reggel és utána szerdáig semmit nem ehetsz!
Nagyon szorítok!

Én is hoztam egy új képet!

Kép

anitapo20

Márti - jó neked, hogy ilyen jó alvókája van a gyerekeidenk. Így nekem is több időm lenne. Ambi két nap alatt nem alszik néha 3 órát napközben. Bár mostanában kicsit jobb a helyzet.

Susy- ez durva. Nagyon drukkolok!!!

bnéancsa - hú, ez már nagyon közel van! Akkor te vagy a soros :) Vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy valamelyikünkére rákattintasz, kiválasztod melyiket akarod, beírod a szülés időpontját és a profilodban belinkeled.

Kincsesi - hihetetlen, hogy Adél már 1 éves. Isten éltesse!!!

KÉpzeljétek. Ambi ma evett főzeléket és uzsira megevett egy egész üveg alam-sütőtök-sárgabarackot. Úgy örülök, hogy ilyen jól eszik most. Bár még nem tört át a foga, de szerintem ez a nemevés is a foga miatt volt, mert ugyanez volt az első fogak előtt.

dytke

Igen, már megnéztem és írtam is.
MOLYMED :)

Én is vasalok :P pont úgy ahogy Márti :) DVD közben :)

Kép

NIKI
nini.n

anitapo20: Köszi, de még nem merem nagyon beleélni magam.
vicky79
Budapest III. kerület

Komolyan írtam, hogy vasárnaptól nem ehetek, csak ihatok.
Levest ehetek, de üreset. Hát érdekes lesz, mert ha éhes vagyok, iszonyú fejfájás gyötör. :?

Anita
Levi nagyon helyes, és utólag....
Nagyon boldog névnapot kívánok neked! Pedig voltál eszembe, mert a barátnőm is Anita.

Kincsesi
Más torta ötletem nincs, legalább is ami Adélnak jó lenne.
Boldog első születésnapot neki!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Szalamandra!
írtam egy privit, de Susy jól mondta, mit ajánlanék :lol:

Susy,
neked is akarok egy privit írni mindjárt,
hú én szerintem ennyi nap alatt éhenhalnék :oops: bizti jól mondta a doki?
Én műtét előtti 24 órát tudtam, az se kevés, de ez nagyon hosszúnak hangzik.

KépKép

KépKép
beneildi

Viki
Gratulálok !!! De jó !!! Szorítok értetek, de biztos minden rendben lesz ;)

Szalamandra

Itt vannak a cikkek

http://www.babazo.hu/bebi/20070118nagy.html

http://www.babazo.hu/bebi/20070127nagy.html

http://velvet.hu/poronty/2007/04/20/title_4403/

Kép

NIKI
nini.n

Susy,
az kemény lesz... :( Én is nagyon rosszul tűröm kaja nélkül... Nagyn szorítok neked! Gondolom apa majd beviszi Kristófot minden nap. Tényleg, bemehet?

Kép

Kép
sz.veronika

Susy, köszönöm!

Adélnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

anitapo20

Sziasztok!

Gabi - Nem vettem észre a linked :oops: , de mostmár beszéltünk apával a tortáról és lehet, hogy csináltatunk :roll: még nem tudom hogy lessz.

Adélnak boldog szülinapot, és ha jól emlékszem most több szülinapos is lenne, csak eltüntek... vagy nem :wink: :oops:

Susy -Én biztos nem bírnám túl jól kaja nélkül mindig nagyon rosszul vagyok ha későn reggelizek :roll: , mondjuk ha lehet inni mindenfélét pl gyömölcslék akkor már jobb a helyzet.

Viki - Gratulálok a két csíkhoz maradjon is így! :D

Dytke - Ambi ügyes és lehet egyre többet eszik majd! Alexandernál
egyik napról a másikra nőt meg az étvágya nagyon. :wink:

Tényleg multkor ahogy voltunk a brendonban kaptunk mindenféle katalogusokat a törzsvásárlói regisztráció miatt és az egyikben volt olyan előke aminek van újja meg minden mint egy hosszúuú poló. És ma voltunk itt lent nálunk a pelo belo bababoltba és rendeltem 1-et, mert én még nem hagyom egyedül enni a ruhái miatt és lassan elkezdeném úgy hogy ő is fogja a kanalat és útána majd egyedül. Valaki haszlá/használt ilyen előkét? Ez 1100.- lessz. Szerintem valami ilyesmi lessz: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25 vagy http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25

További szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép[/ur]l]
KépKép
liliommanó

Hát nem tudom hogy gondolták, hogy 3 napig nem ehetek semmit. :roll: Biztos kibírom, mert sokszor van, hogy épp csak bekapok valamit, de ha nagyon éhes vagyok, nagyon megfájdul a fejem.
Vizet ihatok csak, úgy hogy gyümölcslé kilőve.

Képzeljétek ma voltam vérvételen a Bajcsiba és volt ott egy anyuka a 4 év körüli kisfiával, annyinak saccoltam. A kisfiú bújt volna az anyjához, az meg lökte el, hogy ne bújjon hozzá, mert így is melege van. Azám ha a gyerek nem állt vigyázva, máris dühbe gurult, és eléggé kiabált a gyerekkel. Alig vártam, hogy végezzünk, nagyon idegesített, ahogy bánt a kisfiúval. Érdekes módon, ahogy kijöttünk apa rögtön mondta, hogy nem semmi volt az a nő. :? Minek az ilyennek gyerek? Olyan szivesen beszóltam volna neki.

Kép
Kép
susytunder

Ó, szegény gyerek :(

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok most telefonált apósom, hogy lehet cseresznyézni!
Anyósom 65 üveggel rakott be, még vagy egy mázsa van a fán, le kellene szedni, ingyen oda adja, csak le legyen szedve. Nem kell valakinek?

Kincsesi
Te mondtad, hogy érdekelne, jöhetsz bármikor!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre! De igyekszem újra képbe kerülni, addig is megosztom veletek a titkom, új vonalzóm van! :)

A babák csodaszépek! :)

Ezzel kapcsolatban akartam még írni, hogy én is Szabó dokihoz járok és nekem a fent említett dolgokról nem beszélt. Bár igaz a szülés még nagyon messze van számunkra! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mankabi 2009.06.04 21:04-kor.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Susy, Ilyenkor gondolkozom el azon minek az ilyen embernek gyerek! Én őrülök ha néha Levi rámteszia kis fejét. Annyira jó érzés. :D Ő meg mindenki előtt kiabál szegény gyerekkel. Mintha a gyerek tehetne arról, hogy neki melege van. Na szerintem az ilyen nő nem érdemli meg azt, hogy gyereke legyen.

Szívesen élnék a cseresznyével, de nekünk is van egy rakás a fán, ami csak rám vár, mert apa nem szereti. Tavaly is nagyon beettem belőle :D
A 65 üveg az regeteg!!! :shock: :D

anitapo20

Susy, Ilyenkor gondolkozom el azon minek az ilyen embernek gyerek! Én őrülök ha néha Levi rámteszia kis fejét. Annyira jó érzés. :D Ő meg mindenki előtt kiabál szegény gyerekkel. Mintha a gyerek tehetne arról, hogy neki melege van. Na szerintem az ilyen nő nem érdemli meg azt, hogy gyereke legyen.

Szívesen élnék a cseresznyével, de nekünk is van egy rakás a fán, ami csak rám vár, mert apa nem szereti. Tavaly is nagyon beettem belőle :D

anitapo20

anitapo20

Bocsi a háromért! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anitapo20 2009.06.04 21:09-kor.

anitapo20

Manka
Mit látok!!!!!
Szívből gratulálok! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Anita
Érdekes nőszemély volt! Sajnáltam a kisfiút. :(

Kép
Kép
susytunder

Manka, én is NAGYON GRATULÁLOK!!!

anitapo20

Köszönjük szépen!

Éppen vasalok, látom téma volt mostanában. Én nem tudok úgy teregetni, hogy ne kelljen és egyébként is ezt szoktam meg. Zoló ruháit sosem mostam baba mosóporral, Tomi Kristályt használtam, amin baba volt, úgy gondoltam ez neki is jó, mi is ezt használjuk. Egy ideig ecettel öblítettem a ruháit, de már áttértem öblítőre, Silan Sensitív nálunk a befutó és neki is ezt használtam. Ma pedig levendula illóolajat, mert elfogyott az öblítőm.... :( De ez így legalább bio! Mosódiót is próbáltam, de nálunk nem jött be, az is bőrkímélő, de nekem nem hozza ki a foltokat. Igaz szinte semmi sem....

Az anyukáról pedig: pont a mostani Kismamában írnak róla, hogy hol a határ, amikor már nem lehet tűrni az ilyen viselkedést a gyerekkel és van-e jogunk beleszólni és ha igen hogyan. Érdekes téma, de nekem is összeszorul a szívem, ha ilyet látok, hallok!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?