Új privát üzeneted érkezett!

zöldi: először is: a csik

másodszor: tehát mi van az áfonyával? van benne mag v nincs?

védőnéni: nekem van a legjobb!! imádom! ő jön ah meg van irva... holnap megyünk is hozzá méretni szegény kis alultápláltamat

na aszem alvás mert már nehezen birom magam idegileg ugye nem csoda?:)

ne harizzatok h néha rámjönnek ilyen rohamok áltban pár nap és elmulik (pár napra:)

Kép
andy30

[quote]s írta:ógornőm szerint ha már "okosodni fog" ki fogja szedegetni a belső részeket és megrágja=megeszi

...és ha q...va okos lesz, akkor a tixart is felszedegeti majd a földről, és azt is betömi, és attól sem lesz semmi baja.

Andi! Nyakpántos brendonos kép:ááááááááááá :roll:

Kép
zölddisznó

[quote]h írta:omeos nyugicseppek? ismeri vki?azt nem is ismerem. pedig nekem is van homeos nyugiszerem:)

Andi! Léccci veddd beeeee!

Kép
zölddisznó

Suzy. jo utat

jok a kepek a babokrol.

Andy. en zoldi otleten kapva az egesz habtapit osszeragasztottam vastag ragasztoszallaggal, igy nem tudja kipiszkalni a darabokat.

zoldi. nemi viz. he-he-he. :twisted: nemi=valamennyi :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

zsebi, szerintem is cukormaz. a barinom pasija olasz. kuldtem egy emailt, hogy forditsa le neked, de nem tudom, hogy meg lesz-e szombatra!

jaj ez a lany! altalaban 9 es ejfel kozott alszik. ma elaludt f9-kor es 10-kor felebredt, es meg mindig nem alszik. ringattam, szoptattam, enekeltem semmi se jo.

mar nem tudom ki kerdezte, hogy kemeny volt-e a kaki. nem volt az, de surubb a szokottnal.

KépKép
KépKép
mush589

kell vennem meg egy racsvedot. ma ketszer talaltam ugy, hogy beakadt a keze, tegnap meg a laba a racsok koze.
tegnap elott es tegnap ejjel meg keresztben talaltam.
es a kisagyban hasra tud forulni. a jatszoszonyegen miert nem csinalja?

van meg itt vki,akinek a kisagy ket vege nem racsos, csak az oldala?

zoldi. a kek feher kendo teglalap alaku es az egyik vegen van ket pant, amivel meg lehet kotni.
a haromszog alakuakat te vartad?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok,

Utólag is minden érintettnek boldog hófordulót. Betegeknek jobbulást.

Trombi utólag Boldog Névnapot.

Szeles,
Le a kalappal, nagyon ügyes vagy hogy ilyen szépen intézed a dolgokat. Drukk hogy a továbbiakban is ilyen zökkenőmentes legyen minden.

Boci,
Szépek vagytok nagyon. Oh végre valamiben nem egyezünk, ugyan nekem is 3-assal kezdődik, de már immáron 5 éve !!! Brrr
Oh újabb közös, Ti is mi is Olaszország.

A felelőtlenségről annyit hogy ismerek én olyat gyereket aki 4 éves létére talán ha két hetet nem volt idáig beteg, a naptól a széltől a levegőtől is óvják, mindent sterilizálnak, fertőtlenítenek, vasalnak stb. stb. Csak a könyv szerint nevelik, etetik. Alváskor telefon, csengő minden kikapcsol, fürdetés szigorúan ½ 8-kor +/- 1 perc.
Szóval tessék úgy csinálni ahogy jónak látod és ne szigorúan extra szabályok szerint. Ettől a gyereked még jó gyerek lesz, szeretni fog Téged mint jó szülőt.
Mi 3 hetesen léptünk le először itthonról egy éjszakára hármasban. Ja és pl, használok klímát az autóban, a lakásban, persze mértékkel nem Marcira irányítva. De élünk és úgy tűnik jól mert valamiért az elmúlt 5 és fél hónapban nem volt még beteg, lázas, megfázva, kakil szépen, pörög, forog. És bárhol bárkivel jól megvan. Ha vizsgázom akkor meg rendszeresen kölcsönadom.

Egyébként minek is sütsz pénteken ???? Nem úgy volt h kapjuk a tortákat ? 8)

Solya,
Remélem a négy napban tudsz majd pihenni. Wooooow, gratula a lánykéréshez. Csodálatos meglepetés Apától.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Orsi,
Teljesen normális amit csinálsz. Mi is mindent „dokumentálunk” gyűjtünk hogy majd Marcipánnak 18 évesen átadhassuk. Pl cumit én is eltettem, sőt van egy amit már nem használ azt amolyan kabalaként nálam van. Ja én pl eltettem az első oltásról a vattapamacsot.

Gabi,
Hurrá Csopak.
Nagyon jók a képek.

Bébic,
A kis ünnepelt szép méretekkel rendelkezik.

Manna,
Hogy mit szólna az ismerős a kozmikushoz ? Kereszteket hányna és megbélyegezne mint felelőtlen szülőt.
Minek bántani azt a borostányt, ejnye-bejnye.

Lyndee,
Hordozó még mindig, hamarosan szeretnénk egy olyat amit Enikő korábban belinkelt.

Zsuzsi,
Szép kis programotok lesz nektek is.

Verzso,
Szépek vagytok nagyon. Közös keresztszüleik vannak a fiúknak ?

kubuspace

Andy,
Folt: Marci pl múltkor összecsókolozott a játszószőnyeg cipzáros végével, hát a homlokán 2 óráig hosszantilag cipzár lenyomat volt.
Vagy előfordult az is h a távirányítóval vágta magát fejbe, és attól nem vagyok rossz anya, egyszerűen játszott, felkapta, elengedte. Nagyot nézett majd folytatta.
Sógornő nagyon okos, főleg h ekkorák a belső elemek, nálunk van egészen kicsi is benne, Zöldi és többiek javaslatára, hátul leragasztva, critically picikék pedig kiszedve.

Játszószőnyeg: pl a barikádokon Marci átkúszott, mászott, forgott, és félig az ágy alatt találtuk meg, ami le volt takarva pléddel, ergo ha két perccel később megyek be a gyerekből semmi nem látszódik, csak h nincs a szobában. Na ezért készül nekünk is Musianyuval a kukac a napokban.

Zöldi,
Hannának köszönjük a hozzászólást.

Zsebi,
Védőnő kezdetben sokat (főleg a családi gondjaim miatt, jókat beszélgettünk), dokinál mindig találkozom vele, illetve jövő héten jön h megbeszéljük a hozzátápit. Néha hív, de tudja h minden rendben úgyhogy máshova összpontosít.

Susy,
Biztosan minden rendben lesz, jó utat nektek.

kubuspace

ÖÖÖÖ buta kérdés, de Ti minden etetés után sterilizáljátok a cuccokat ???

Az elmúlt két nap agyhalál volt, migrén, hányás, alvás, szenvedés (mármint én). Szegény apa ma pl sopronban tárgyalt de robogott haza ezerrel hogy Marcivigyázzon. Aki egyébként nagyon jó baba az elmúlt két napban (is) elmondtam neki h mennyire rosszul vagyok, úgyhogy a kisember ott fekszik mellettem az ágyban, jókat aludtunk együtt stb. stb. ja köszönhetően ennek a sz@r időnek két nap ugrott tanulásilag. Most azt mondom hogy nem rossz, mindenesetre nem akarom elkiabálni, tele vagyok gyógyszerrel, két nap alatt fél liter folyadék ami nem jött ki, wow.

Az miért van hogy Marci az esetek többségében oldalt alszik ????

Bocsi h sok voltam.

Musi, Enikő írok ám rövidesen.

kubuspace

Jó reggelt!

Kubu: naponta egyszer sterilizálunk, illetve apa sterilizál :oops:

Mush: nekünk is csak oldalt rácsos az ágyunk. Van fejvédőnk de nem az egész ágyon, hanem csak a fejénél, de a fejét néha nem oda rakja :lol: majdnem felesleges. És a lába minden ébredésnél rácson kívül van, van hogy mind a kettő :lol:

KépKép
jurmine

Gabi! Nagyon édes Kiskobold! Az a nézés! :lol:
Az üléssel én is úgy vagyok! Annak idején Leventével jártuk meg a kálváriát! 3 ülést vettünk, amikor 5 hós volt és egyik sem volt jó. Végül a 8 hóig kihúztuk a hordozóval, mert ez azért nagyon drága arra a 1,5 évre.

Nekem alig van már tejem. A napi 200-at sem tudom már naponta lefejni! :( :( :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a tortás hozzászólásokat és a fordítási kísérleteket! Én is úgy gondoltam, hogy cukormázzal fogok próbálkozni.

Zöldi! Na puff neki, már akkor apró magokat is kapott a csemetém... :shock: Azt a felelőtlen anyját!!!

Védőnővel kapcsolatban gondolom én is, hogy inkább oda megy, ahol nagyobb szükség van rá. Csak azért furi, mert mi a dokinál sem találkozunk, mert nem a körzetihez járunk, de mindegy, ha bajom lenne, úgyis hívnám, de azt hiszem, ha bajom lenne, inkább a neten keresgélnék először... vagy itt nálatok :wink: .

Mai napunk elég mozgalmas lesz, lehet, hogy majd csak délután jövök.

zsebi_baba

Jó reggelt!

Zsebi: a barinőm átnézte a receptet és van benne olyan alapanyag amit szerinte itthon nem lehet kapni. Idézem: liquidizia – ez olyan cukorfeleseg, amit a recept szerint itt lehet tekercsben kapni. Ja és az elején ott van, hogy 4-5 óra a díszitésre szánt idő. Szóval ha így is kell a recept SOS lefordítja!!!! :lol: :lol: :lol:

Mush: Marci ágya is olyan!!!! :lol: :lol: :lol:

Kubu: hát nem tudom Cili küldi e???!! :lol: :lol: :lol: Mindenesetre apa rendelt egyet nekem, de azért szoktam ilyenkor még egy sütit csinálni. Remélem Marci ma asszisztál hozzá!!!! :lol: :lol: :lol:

Zöldi: akkor elcsesztem a kissrácom???!!! Tegnap betolt egy fél üveg áfonyás-almát!!!! :shock: :shock:

Jurmine: nálunk is volt szopi sztrájk szerű. Én próbáltam a szoptatási helyzeten változtatni és úgy tűnik most minden rendben!!!

AIDA????!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Hello-hello, mi van? Nekem kell holnapra 2 tortát sütnöm?????
Fú az nem fog menni! :oops: :oops: :oops: :oops:
De mivel ilyen vajszívem van, elmondom, hogy a hétvégén Dani féléves szülinapjára citromtortát fogok sütni!
Képet ha készen van teszek fel.

Jó lett a másik vascsepp, Dani tegnap 3x, ma pedig már egyszer kakilt. És nem kínlódik!

Köszi a dicséreteket, magam is elcsodálkozom, hogy napról napra mennyivel ügyesebb lesz!

Autósülés témában még egyet akarok hozzászólni, aztán részemről kész: mi nem tudjuk már beletenni a hordozóba, ezért vettük, megkérdeztem, megnéztem több ülést, és ezt találtam a legjobbnak.

Sterilizálás: Én csak a csőrös poharat szoktam beledobni a löttybe, mert a tea, vagy a gyümölcsré elszínezi, fél óra az egész és kész!

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Este 11-kor lefeküdtem, pont elaludtam, mire Zsófi kezdte az éjszakai nyüglődést. Félkómásan átballagtam, kézbe vettem, visszaaludt, letettem, lefeküdtem, elaludtam. 15 perc!!!! múlva újra... :evil: basszus, ezzel a nem alvás-ébresztgetés dologgal régen embereket kínozta. :evil:

Védőnéni: Útálom a banyát! (Szó szerint banya! Alig van foga és a rossz fogaitól meg bűzlik a szája... Normális, hogy emberek közé így megy???) Nálam járt néhány hete, de minek. Szerintem csak hogy kipipálhassa ezt is. Elméletileg hozzátápi ügyben jött, de kb. csak ennyit mondott: először adjak neki almát, barackot, aztán krumplit, répát. Hogy mikor, mennyit és hogyan, arról már nem szólt a fáma. :-D Nekem ha gondom van sem hívom fel. Tanácsadáson is épp elég kibírni a fejét. Ott sem tőle kérdezek, hanem a dokinénitől. Amikor szükségem lett volna segítségre (szoptatás kontra táp ügyben), mindig csak ugyanazokat a hülyeségeket szajkózta, meg azóta is megszívatott párszor.

Enikő!
Sajnálom, hogy kevés már a tejed! Tarts ki, amíg bírsz! Te megteszel mindent!!!

Kubu!
Pont néhány oldallal előbb kérdeztem, hogy van-e még értelme a sterilizálásnak? Szerintem egyre feleslegesebb. Én most náthás vagyok, nálunk most ezerrel megy, de amúgy már hanyagolnám.

Kép
Kép
lbernuska

Kubu, a lilakarikások vagyunk mi, a piros a nővéremék, Máté keresztszülei, a sárga karikások pedig a sógoromék, Tibcsike kersztszülei.

Kép

Én csak reggel sterilizálok, napközben csak elmosom egy-egy kajcsi között, ha kell használni az üveget.

Musi, éljen a kaki!!!!!

Susy, nagyon jó utat Nektek!!!!

Foltok, nálunk is van Máténak a nyakán, illetve a homlokán, nekem azt mondták, hogy ott fogta meg a doki amikor kivette a méhemből, úgyhogy az Ő kezenyoma, de majd idővel elmúlik.

verzso

hali!

Márti:
Kép

BOLDOG FÉLÉVET ZSOFFNAK ÉS HUNINAK!

BOLDOG ÖTÖDIKET MILÁNNAK!

mostan egyelőre ennyi...

Kép

Kép
gabilany79

sterilizálás:

[quote="gabilany79"]S írta:gabilany79terilizálás: hát, én már csak akkor, ha eszembe jut... és ritkán jut eszembe... :oops:
Forró víz, mosogatógép, aztán ennyi... :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Bocika! Köszi, akkor hagyjuk! Ha itthon nem kapható alapanyag kell hozzá, úgyis ki kell valamit találnom, a 4-5 óra pedig baromi sok! Akkor majd kreatív leszek :wink:

zsebi_baba

Márti boldog szülinapot!

Trombi ne haragudj, boldog névnapot! Anitának is!

Hunornak, Zsófinak boldog félévet!

És Milánnak boldog 5 hónapot!

Kép

Kép
dcili81

Zsebi piskótatésztából nem tudom megcsinálni? Valami vaniliás krémmel befedni, és másik krémmel vagy valami lekvárral díszíteni?

Kép

Kép
dcili81

Zsebi: valamilyen ízű torta és marcipánnal bevonva?

KépKép
jurmine

Hello

Az ünneplősöknek boldogat, a betegeknek gyógyulást!

Mi most értünk haza, lefotózták a kishercegnőnket, útlevelet kellett csináltassunk, három hét múlva megyünk sógornőmékhez.Nagyon aranyos volt, kellett várni, mindenki ott ült/állt nagy durcimorcin, Dóri meg nézett körbe, és vigyorgott, kicsit feldobta a helyet 8) (de azért a világért sem engedtek volna előre, ugyanúgy ki kellett álljuk a sorunkat :roll: )

Csajszim kidőlt, megyek házimunkázni

Kép
galzsuzsa

Zsebi a fekete részeket meg olvasztott csokiból csinálhatnád meg.

Zsuzsa: ilyenek az emberek, mi a fülészeten álltunk a múltkor, szinte az összes nyugdíjas bement előttünk...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Csudaszépek a gyerkőcők.! :lol:

Boldog félévet Hunornak és Zsofinak, Milán babának meg boldog 5.ik hót!!!

És minden babának, akik töltötték akár az 5 hot akár a félévet, amig én nem voltam gépközelben, kivánok sok-sok boldogságot!

Gabi, Cili:nagyon köszi, aranyosak vagytok! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:
ezen a nemi vizen én is agyaltam egy darabig, hogy mi lehet :lol: :lol: , de aztán rájöttem, mindenesetre jót kacagtam a hozzászólásodon. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Marti. boldog szulinapot!!!!

Hunornak es Zsofinak Boldog 6. hofordulot, Milannak meg Boldog 5. hofordulot

zsebi. itt lehet elore elkeszitett cukor mazat kapni, es csak ki kell nyujtani, mint a marcipant. a kepkbol itelve ott is lehet olyat kapni.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Nem tudnál valakit szerezni aki vigyáz pár órát Kincsőre. Így két szopi között te is ki tudnál ugrani a pároddal egy-egy vacsira.

Kép
mannababoca

A mai nap káosz, megpróbálok este bejelentkezni!!!

Kép
mannababoca

Szia Mushi, köszike! :lol:

ÁÁÁÁ, cseppet sem vagyok mérges :evil: :evil: :evil:
Nincs vizünk, a szennyes a mosógépben, a mosatlan a kagylóban, ebédet nem tudok késziteni viz hijján, jó, hogy kint esik az eső, hova cipeljem a 3 gyereket most és még ráadásnak FESTIK A LÉPCSŐHÁZAT, tiszta festék minden.Na még csak a lift kell elromoljon és akkor meg vagyunk élve... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én nálunk is láttam már rúdban marcipán masszát,azt is dettó ki kell nyújtani...

Nagymosni akartam ágyruhákat,függönyöket,de úgy be van borulva,elnapolom,ha nem tudom kiteregetni az életbe nem szárad meg.

Márti boldog szülinapot,meg mindenkinek boldog hófordulót akinek most van.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

manna. mivel nalunk problemas az alvas/altatas igy nem szivesen hagyom senkire este. plussz csak aposomek vannak, de anyosom legkesobb 10-kor lefekszik, es miden este 8-kor furdozik fel orat. Kincso meg alt 9-f10 kozott alszik el.
napkozben nem gaz, mert max elviszik setalni. mar egy ideje emlegetem, hogy legalabb ebedlni elmehetnenk.
meg a 6 es 9 kozotti ido johet esetleg szoba, de akkor meg a furdetest kene bevallaniuk. anyosom meg eleg gyenge teremtes. nem hiszem, hogy kepes lenne fel oran at tartani a bebit a kadban, majd pedig kiemelni a 7 es fel kilojat, de azert majd megkerdem mit szolnanak hozza.
bebim a kertben alszik. itt is log az eso laba.

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Köszönjük a féléves köszöntéseket!

Hunornak szintén boldog 6 hót!
Milánnak boldog 5.-et!!!

Márti!
Neked meg boldog születésnapot! Bár ahogy látom, elég sok a bosszankodni valód!

Kép
Kép
lbernuska

Sarmi, Berni köszike!!!

Aida, Mágnes merre vannak???? És a többiek, akik régen nem irtak????Tessék életjelt, vagy füstjelt valamit adni magatokról!!!!!!!!Ez PARANCS!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szép napot csajok!

Ma egy fokkal jobban indult a nap, kisebb-nagyobb megszakításokkal a reggeli szopi után 10.40-ig aludtunk. :lol:
Tízóraizott, és most megint itt alszik mellettem kiterülve.... :D

Lyndee: Na, megérkezett az etetőszék?

Andy: Jobbulást Anyudnak, remélem, nem kapjátok el!
A ti habtapitokból sztem nem sok mindent lehet kiszedni.....

Trombi: Hogy ment az esti elalvás?

Sarmi: Ez nekem is eszembe jutott egy pillanatig! :lol: :lol: :lol:

Mush: Éljenéljeeeeeeen!
Juteszembe, aki iszik kamillateát a babakaki miatt, az hogyan issza? Édesen, vagy csak simán minden nélkül?

Szeles: Dejó, hogy megint szupcsi napotok volt! Zalán nagyon ügyes, büszke lehetsz rá! :D

Gabi: Éééééédes Kiskoboldod van! És azok a szempillák! :lol: :lol:

Zöldi:
[quote]B írta:ébic! Barátok?

Hát, ez egy szomorú történet, sajnos akik voltak, azok jó részét így családként már nem nagyon érdekeljük, az a néhány, aki maradt, pedig mind bent lakik a belvárosban és dolgoznak reggeltől estig. Van köztük vidéki is, aki általában hétvégén a családjához utazik. Meg egyébként sem várom el senkitől, hogy kibumlizzon ide.... Itt meg még senkit sem ismerek.... :( :(

Andy: Szerintem senki nem haragszik, csak aggódunk, hogy túl sokat aggódsz! :D :D :D
bébic

Kubu: Én csak este sterilizálok, napközben forró vízzel öblögetem el a cuccokat.
Szegénykém, már megint a fejed? :( :(

Enikő: Tarts ki, még az is nagyon jó!

Csatlakozom Bocikához, Aida???? Meg Eszterke (ugye nem hagytál itt bennünket végleg???!!!) Mágnes, Csakegy, Bellanitta, Hemej, Sinaszi, Szorsolya...hú, így fejből hirtelen ennyi név jutott eszembe, bocsi, ha vkit kihagytam

Bernuska: És nincs ötletetek, hogy miért nyűglődhet éjjel Zsoff?

Márti: Boldog szülcsinapcsit! :lol:

Boldog fél évet Zsófia kisasszonynak és Hunor úrfinak!!!! :lol: :lol: :lol:

Boldog 5. hót Milán manónak!
bébic

Bébic:
köszike! bekukucsáltam a kukucsbaba blogodba :lol: :lol: Nagyon jó! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Jajjj, szegénykém, most olvasom, hogy milyen "jól" indul a szülinap... :evil: :evil: :evil:
Hogyhogy nincs víz?

:lol: :lol: Ari vagy, köszi, de olyan mérges vagyok magamra, egyszerűen nincs időm, se energiám írni bele... :( :( pedig mikor lekezdtem, tök lelkes voltam, meg minden.... :roll:
bébic

Csőrepedés van az utcánkban, folyik a viz mint a patak és ez már egy hete tart.CSAK 3x voltak kint feltúrtak, felástak mindent, feltőrték az aszfaltot és mégsem sikerült ...
Semmit sem tudok csinálni amit ma elterveztem, de legalább pihenek szülinapom alkalmából :lol:

Á, ne légy mérges magadra, ez érthető, hogy kevés az időd! Amikor tudsz irsz és kész! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bébic - köszi az érdeklődést - egy fokkal jobb volt az elalvás, bár eleve kicsit csúsztattuk a programot, mert ugye kb fél nyolcig audt 2 órát, úgyhogy így most is majdnem 11 volt mire elaludt - de az előzőekhez képest ez is haladás.
Viszont a nyüszi folytatódik ma is - fáraszt nagyon, de még jobban idegesít, hogy nem tudom mi baja...
Mindenesetre du "kipihenem magam" a fodrásznál, ha apa hazaér:)

Márti - boldog szülinapot!

Zsófinak, hunornak meg boldog félévességet, Milánnak meg boldog 5. hófordulót!

Kép
trombibébi

Sajnálom, akinek sz.r napja van, nem irigylem őket!

Csőtörés, nagyon gáz!

Nekünk elég jó napunk van, bár ma még csak 2x fél órát aludt! Kicsit vagyok csak ki, de délután sétálunk egyet, tálán alszik egy nagyobbat!

No megyek lassan a konyhában van!

Kép

Kép
dcili81

Márti: Helyes, pihenj is, megérdemled! Jó pihit! :lol: :lol: :lol:

Trombi: Na, ez jó, hogy már kicsit jobb volt az elalvás! :D
Ez a nyűgősség-dolog még Ákosnál is megvan, bár azért érezhetően jobb eddig a napunk, mint az elmúlt 2 volt....

Zsiráf: Még egyszer is köcce a pelustippet, vettünk a csajtól, minden okés! :lol: :lol:

De létezik olyan, hogy a Libero 5öse szinte ugyan akkora, mint a 4es??!! :shock: :shock: :shock:
bébic

halihó!

na tegnap hiába vártuk a futárt,nem jött.Ma reggel 9re hozta :?
pedig direkt megkérdeztem a csajt a telefonba és azt mondta kedden adja fel és szerdán itt.errea számlán a tegnapi dátum van.tegát tegnap adta fel...na mind1

még nem próbáltuk ki mert darabokban van,apa ha hazaér összeszereli.

egyébként éjszaka 1-kor és 3kor is fent voltunk.majd 6kor ébresztés volt.
kivagyok...nem értem miért.... :roll:

jelentem mi már másfél üveg almás-áfonyán vagyunk túl...most akkor ez baj?

annyi mosnivalóm van hogy csak na....ki sem látszom belőle.többen mondtátok hogy esik vagy el van borulva...hol?

mush:éljen kaki!szegény,hogy megviselhette.
nekünk is olyan az ágyunk és nekünk is beakad a lába.

Huninak és Zsófinak _Boldog félévességet!

Milánnak boldog 5 hónapot!

Márti:Boldog szülinapot!

KépKép
lyndee

Lyndee: Dejó, akkor azért csak odaért! :lol: :lol:
Nálunk én szereltem össze, imádok ilyenekkel bíbelődni. :D (ezért szeretem Ikejját is! :lol: :lol: )
Sajnálom az ébredős éjszakát! :( meg a korai ébresztőt is!
Itt nálunk futkosnak ide-oda a felhők, hol kisüt a nap, hol felhősebb az ég, de szerencsére nem esett/esik...viszont az a rühes szél még mindig fúj.....fúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!! :evil: :evil: :evil:
bébic

Mindenkinek köszönjük szépen az 5 hós köszöntést! Nagyon édesek vagytok!

Márti! Boldog szülinapot!

Zsofinak és Hunornak Boldog Fél évet!

Mi megkötöttük ma a házra a szerződést. Juni 30-ig a mostaniból ki is kell költöznünk!
Valaki nem akarja megvenni a ház másik felét? Az még eladó!

Manna! Ezúton is köszönöm szépen a segítségedet! A levelet nem kaptam meg!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

bebic. de lehet. a nedvszivokepesseg no!

KépKép
KépKép
mush589

Márti: Boldog Szülinapot!!!!! Kép

Milánkának Boldog 5 hót, Zsófinak és Huninak Boldog Félévest!!!!
Vendég

Lyndee: jeeeeeeeeeeee etetőszék!! :lol: :lol: :lol:

Bébic: ezeket én is olvastam a Viburcolról. Nem tudom hogy nálunk volt e annak az egy db-nak hatása. Mindenesetre most is két órája durmol!!! :lol: :lol: Igaz kb. fél óra után nyöszörgött, de egy kis simi hatására visszaaludt. :lol: :lol: Kezdek unatkozni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na nem ám! Megcsináltam a sütit. Igaz k.rvára kiakadtam, mert kb. a fele megvolt mikor szólt a sógornőm hogy nem jönnek holnap!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ha vaze, pedig kedden szólt hogy pénteken jönnek. Ááá nem akadtam ki, hogy gyerek mellett sz.rakszok a sütivel. Igaz lesz tortám is, na de akkor is............Na jó legalább anyumék jönnek. Aztán ami mind megmarad süti azt felfalom és kész!!!! 8) 8) 8) Még jó hogy mondta, hogy ha hétfőn jönnek ne készüljek semmivel. Közöltem hogy nem is fogok, felejtse el!!!! :P :P :P Utálom az ilyent!!!!
Vendég

jurmine. bebic. ti hogyan kotitek ra a fejvedot a vegere?

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?