Új privát üzeneted érkezett!

Ági, Annus

Mi a neve a bogyóknak?
Az enyémet úgy szedem, hogy napi 3-szor 5 golyó 1 hétig, aztán nem szedem többet. Valóban kúraszerűen kell alkalmazni.

Annus szorítok, hogy helyreálljon a tejed. Mindig előfordulnak ilyen hullámzások, aztán utána meg rengeteg van.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Már megyek lefeküdni, de annyit még: Szofi, örülök, hogy Judittal sikerült beszélni. Nem olcsó, de nagyon kedves, és tényleg jó, hogy csak rád figyel, és segít. Remélem, neked is fog tudni segíteni. :wink:

Böbi, nem ingyenes...

Drukkoljatok, a holnap nagyon nehéz lesz... Utólag, ha túléltük, mesélek.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Anika, jó, hogy a lányok ügyesednek, és van elég kajcsi nekik! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

szép jó reggelt!
Igyekszem gyorsan reagálni,ma sok a dolgom,pakolnom is kell...este utazunk!!!

Tegnap volt a védőnő,aztán anyósom...estére el is fáradtam! :wink: majd júli 2án kapja Izus az oltást!

Névnap:mi júli12én tartjuk :wink:

Trixi!
Azt nem tudom h mennyit lehet vele keresni...biztos vennének sokan :wink:

Anika!
Szupi h egyszerre is megy a szopi!!A bogyó urtica urens.

Dóri!
Megy a drukk,de mihez is?Vhogy lemaradtam erről :oops: :lol:


Ha Izus felkel akkor meg irány a doki!!!Alig várom 8)

Ja és kezdek olyan lenni mint egy anyatigris....(a csíkok miatt szó szerint tigris :lol: )Ha a gyerekről van szó,akkor a nyugodt természetem tovaszáll...tegnap is már éreztem h tök ingerültem szóltam az uramnak,még jó h utána elpoénkodtuk...de hát néha olyan értetlen...Tegnap is kellett pótlás délután.Gyerek keresi a cicit,üvölt,majd kiugrik a kezemből.Mondom az uramnak jöjjőn már segíteni egy picit.Erre ül tovább békésen h mért,meg mit kell meg mi hogy merre...így is 2szer szóltam mire meghallotta...mondom is h szerinted?Gyerek éhezik,kéne neki kaja :lol: :evil: Szóval első számú gyermekem(az uram) néha kiborító :lol: :lol: :lol:

na rohanok,majd még jövök h mi volt a dokinál :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Hát tegnap este 7 óta nem állnak fényesen a dolgok.Először is 7-10-ig üvöltött.A végére teljesen kivoltunk a férjemmel.Nem is értjük,hogy bírja 3 órán keresztül pici megszakításokkal.Én 10 perc sírás után kidőlök. :cry:
Aztán éjfélkor beriasztott a légzésfigyelő.Rohantunk,mint a megveszekedettek,de szerencsére Riki szépen aludt.Tiszta idegek lettünk.De inkább riasszon tévesen,minthogy ne riasszon,ha baj van.
Aztán kelt 4-kor evett,majd sírt 3/4 6-ig.Aztán 8-kor megint evett és azóta megint bömböl. De ezek a sírások annyira hisztik!!!!!Ezen látszik.És utána ersze,hogy bukik meg hány és az a cucc meg marja a nyelőcsövét,az fáj neki,aztán már azért sír.Ez egy ördögi kör.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok!

kutyafüle tegnap este nálunk is volt ám ordítás, nem akart szopizni, ha rávette magát akkor is ordított kb 5x próbálkoztam aztán elő a cumisüveg nem nyelte abból sem, ami meg lement kb 2 perc után kijött az orrán szájján, de részisztően, na onnantól kezdve megnyugodott, meg ami még megnyugtatja a játszócumi, hiába mondták, hogy ne adjam oda neki, muszály, azzal elaltatja magát, éjszaka meg 2 óránként szopi volt :)

megyek most ébredezik a kendőben :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kutyafüle
nem hiszem, hogy egy 5 hetes gyerek hisztizne, náluk még oka van a sírásnak.
Kolos is bőgött tegnap este fél órát pancsi előtt, semmi nem nyugtatta meg. Valami baja biztos volt, csak a buta anyja erre nem jött rá...

Megyünk ma az ortopédiára, remélem mindent rendben találnak.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Szopizás,
szerintem én is inkább megvárnám míg begyógyul a cicim és csak utána próbálkoznék.Szerencsére nincs ilyen probléma nálunk, de fájdalmak közt szoptatni nem bírnék ráadásul gondolom valamennyire fel is idegesíteném magam a dolgon amit meg a gyerek bánna.Nekem is bevált a Laktoherb. én napi két bögrét iszok reggel és este.Olyannyira meghozta a tejemet hogy ha ordít a gyerek már spriccel a cici. :lol:

Mostanában nyűgös a kincsem.Gondolom az időjárás miatt.

Időbeosztás,
beállt a 3 órás szopi így be tudom osztani az időmet.Bár sokmindent kell itthon tenni venni.Délben próbálok aludni amikor már a kicsi is evett, de nem mindíg sikerül.Párommal is próbálok kettesben lenni.Esti szopi után kis filmezés meg összebújás aztán megyek is aludni.

Lassan megyek, mert kezd ébredezni a legényke.Szép napot mindenkinek.

KépKép
harhaj
 
 


Hát Pumukli nem tudom.Én megkérdeztem a védőnőt is és az orvost is és mindketten azt mondták mikor leírtam a sírás módját és körülményeit, hogy kőkeményen hiszti.Vagy mert unatkozik,vagy mert nem szokta még meg a kinti létet.Azt mondta a doki van olyan baba,akinél hónapok!!!! :shock: kellenek ahhoz,hogy megszokja.
Eleinte én is magamat hibáztattam ezekért a sírás rohamokért,de mióta velük beszéltem(még úgy két hete) azóta tudomásul vettem,hogy van olyan baba,aki rengeteget sír,nem tragédia.Azóta nem hibáztatom magam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


harhaj ez szuper, nálunk most borult fel :) a szopival, eddig ugyebár nagyjából tudtam az üvegezés miatt :)

tegnap semmit sem tudtam csinálni, ma már voltunk boltban kendőben és itthon elmosogattam és bekevertem a túrógombócot, meg a fasírtot, úgy hogy rajtam volt :)

most szerintem csak ivott a ciciből, várom mikor lesz éhes, most magyaráz :)


kutyafüle látod nálunk sem hiszti volt, hanem túlfárasztotta magát és mi is és aztán nem kellett a kaja, csak nyugalom :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua,nyugodt vagyok.Na az ilyen sírási okokra mondta a dokinő összefoglalóan,hogy hiszti. :oops: Csúnya szó,de ezt használta.Amúgy most itt ül az ölemben a kislegény és diktálja mit írjak. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Az én kislányom egy angyal!Mindent sikerült elintézni!Kaja után elaludt és 9kor elindultunk a kórházba.
Doki megvizsgált,meggyógyult szépen minden odabenn!Lehet fürödni,sportolni,sexelni 8)
És irattam fogigátlót amit lehet szoptatás alatt is szedni,Azaliát írt fel,szedte esetleg vki?Még nem tom h mikor kezdjem...de lehet mától :lol: Annyira nem akartam megint gyógyszert szedni...de én már nem vagyok hajlandó gumit használni....így is hosszú volt ez a 9 hónap :lol: :wink: na mindegy,majd csak lesz vhgy!Kistesó meg meg jöhet jövőre ha akarunk,szóval nem kell sokat várni :wink: Kérdezte a császárt,mondta h lehet normál úton megpróbálni,de sajnos az esetek 80-90%a megint császár...illetve ha pikk pakk szülésem van akkor oké,de ha nagyon elhúzódna akkor bizti császár a heg miatt.És megbeszéltük h nőni tuti nem fogok már...ilyen pici maradok!

Aztán pénzt váltottam,majd bolt.Most értünk haza

De rohanok mert éhes!!!!

annus11
 
 


Annus! Írtam privit! :)
szkitty
 
 


Halihó!

Na, látom szopival még mindig küzdünk páran.
Én sem dúskálok a tejben sajna....
Hol lehet kapni a more milk bogyót????????????????????
Lili azért hízik, tegnap volt 3345, azaz 3hét3nap alatt hízott 645grot....sztem az nem rossz....olyan 510-550et szopizik egy nap 7 felé osztva. Szóval még nem adok neki tápit.

Annus!
Tök jó, hogy ilyen anygalka Izus. Mennyit kajcsiztok 1 nap?
Mennyit alszik kb. napközben?
Mennyit van veled/ölben/babakocsiban/kendőben?
Nagyon érdekel, hogy csinálod!!!!!!!!!!!!

Farkas!
Mi volt a dokinál? Mit mondott? Hogy vagytok?
Gyöngyöt visszajelöltem. :)

Esztó!
Na, javult a helyzet szopi ügyben? Hogy boldogulsz? Van segítséged?

Kutyafüle!
Írtam privit.

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!
Bogi ma éjszaka is rendes volt,evett fél1-kor,fél6-kor utana reggel fél10-kor. Azóta fent van. .
Szerintem is van bennük bizonyos hiszti-most bent van a kiságyában,sirdogál,de ahogy ölbekerül,semmi baja...

Annus,
de jó Nektek! Jó,h írod ezt a fogamzasgátlót,én is nagyon utálom a gumit...
Egy tubus Infacol Nektek mennyi ideig tart? mert nálunk gyanúsan hamar elfogyott..

emese1979
 
 


Nálunk is volt ordítás tegnap este. Kb. 9-től fél 12-ig kisebb-nagyobb megszakításokkal. Akkor én nyertem? :lol: Aztán kapott egy kaját és beájult 4-ig, akkor újra evett és elaludt. Én viszont ekkor már nem tudtam aludni, mert ugye a férjem anyukájánál vagyunk és a gyerek mellettem volt az ágyban (mert a férjem elutazott és ő a szopi után a visszavivőember a kiságyba). Szóval lusta voltam visszatenni a kiságyba, iszont olyan hangokat adott ki, meg kalimpált alvás közben, hogy 5 percenként felébredtem.

Ez a hiszti kérdés érdekes. Én nem tudom. Szerintem alapvetően nincs még ilyenkor, ám nálunk az a helyzet, hogy az esti fürcsi, nézegetés és kaja után ha már kézben sem jó egyikőnknél sem, akkor apa fogja és berakja AndrisMarcit a kiságyába, ott még szenved kicsit, majd hamar elalszik. Akkor ez mi? Hiszen minden szükséglete ki lett elégítve; mégis sír. Mert a hasfájás, az más, azt észreveszem.

Tegnap éjjel óta újra feszül a mellem a tejtől és ömlik belőle olykor magától is, meg a sírásra is. A férjem azt mondta, hogy akkora a mellem, mint azoknak a csúnya lányoknak azokban a csúnya filmekben. :lol: Múlt héten napoztam és bizony a 75B-s háromszög fürdőruhafelsőm alig takart valamit... Ó, ha így maradna... :lol:

Dóri, én szorítok, mint a fene, csak nem nagyon vagyok képben én sem... :oops:

Szofi, mondd, hogy mit mondott a tanácsadó!

Annus, milyen oltást fog kapni Iza? (nekem olyan szép spanyolos ez a név -mindig Spanyolország jut róla eszembe és az olyan jó!) :)

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza: Nóri egy angyal, szerintem gyönyörű :D Biztos nem vagyok elfogult! De sokat változott már, azért ez a hízás meglátszik rajta. De Lilin is!
Azt akartam még írni Neked, hogy néha Velem is előfordul, hogy 2 ciciből kell adnom Neki, de az nembaj, azzal is csak szaporítja a tejet. Ha az elsőt rendesen kiszívta, akkor kaphat a másikból is :D
Ne is mondd azt a szerencsétlen repülőgépet! Én most biztos nem szállnék egy darabig repülőre. Jó lesz már, ha az Embered hazaér.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Igen Annus,kérünk trükköt!!!!
Na akkor hajrá.Férjuradnak vége a megvonásnak!!!!Ha még vérzek,akkor fölösleges 6 hetes kontrollra menni,igaz?Mert időpontot kéne kérnem jövőhétre,dehát ugye....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


adraci nálunk is ez van, ez a túlfáradtság :), nagylányomnál is oltári sokszor volt ilyen, meg tegnap pont olvastam is, hogy estére annyira sok inger éri őket, hogy nem tudják feldolgozni :)

Lara is egész nap jól elvan eszik, alszik, nézelődik, estére viszont kiakad :), a fürdés kicsit megnyugtatja aztán még kaja és alvás

Éduának levágattam tegnap a haját, neki nem nagyon tetszik, majd rakok fel róla képet :)

annus én hétfőn megyek dokihoz :)
te most mindkét cicit fejed szopi után?
már annyi mindent összeolvastam, hogy nem tudom hogyan kellene :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ja igen Ildi, tutira túlfáradtság, és azt még elfelejtettem írni, hogy tegnap du. 3-tól folyamatosan ébren volt. :shock:

Kép

Kép
adraci
 
 


sissy én is így csinálom, mindkét cicit adom, de csak este van rá szükség

lányom akkorát termelt, hogy fürdés lett a vége, ezek szerint eszik :)

most már csak majd arra kell rászoktatni, hogy nincs játszócumi, mert rossz a szopi technikája, kattogtat a nyelvével :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus: jajjj, de irigy-irigy vagyok :oops: Nekem még két hét a hethetes kontrollig, és már hiányzik Apa :wink: Az én dokim nem egy parázós fajta, általában többet enged, mint az átlag, de hát nyilván ebben a hat hétben még ő sem engedi a szexet :roll: Na de már csak két hét..

Én voltam ma Fruzsival kettesben vonattal Pesten ortopédáin, kontrollon. Tök jó volt, meitai-ban vittem, nagyon kényelmes volt, hamar megjártuk :)
Vendég
 


Na gyorsan,mert utána csomagolok!

Szóval semmi trükköm nincs!Én csak csinálom amit a gyerek diktál!Felkel,pelus csere,kaja,böfi,kis gügyögés és alvás.Reggelente odaveszem a nagyágyba és mosolygunk egymásnak.Ma a keresztapja is megcsodálhatta a mosolykoncertet,annyira édi ilyenkor!Van h anya hiánya van,akkor picit magamhoz vezsem,aztán szépen vissza a kiságyba.Délután apa van terítéken.Ő büfiztet meg vele társalog!Olyan képet vág mintha mesélne az apjának mit művelt ma!Séta minden nap 1-2 óra.Kendőben még nem sokat volt.De nem cipelem a seggét,nekem nehéz...nagyon fáj a hátam így is....
Dobok képet ha lesz időm hogyan tartja a fejét!!!Annyira hihetetlen nekem!!!

Fejés:hát már van h 1 cici is elég neki kajcsira,de én evés után nem nyúlok egyikhez se.kb 1 óra múlva fejek van h mindkettőből,van h egyikből.Ha csak 1ből evett akkor 1et fejek.Amúgy én most azt próbálom h mindkét mellből szopizzon,ha a másikból nem is sokat,de abból is.Hogy ingerelje a dolgokat :wink: :wink: Aztán meglátjuk!Ma még nem kellett pótolnom,szóval talán javul a helyzet!

Infacol:volt h kb 1 hét,aztán egyre tovább kitartott,kevesebbet evett 1 nap!Mert én minden kaja elött adtam neki.Jövőhéten megpróbáljuk néküle...hátha kinőtte!

Izabel az Erzsébet spanyol megfelelője,szóval nem csoda a spanyolos hangzás :wink:

Oltás:a 2.hónapos kötelezőt kapja meg a prevenalt.Rotát nem adatom be neki!

Kutyafüle!
Akartam kérdezni h a tescos pelusból melyiket veszitek?A tesci szinest vagy a valuet?Mi most a szinest vettük,meg vagyok elégedve vele!

annus11
 
 


Csajok, csoda történt!Most néztem egy egyenleget és megérkezett a MÁK-tól az anyasági! :lol: persze a nevemet nem sikerült helyesen leírni, de sebaj! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus!A színeset.Én szeretem,és nem elhanyagolható az ára!!
Irigy-irigy-irigy vagyok.Iza akkor egy igazi tündér.Hát Riki ilyen nyugodt még sosem volt.
Akartam kérdezni.Az normális,ha ilyen tejkiütések vagy melegkiütések a hátán is vannak már nemcsak az arcán?Most hasra fordítottam,mert sosincs hason,utálja,de úgy nem levegőzik a kis háta.Most ordít,megyek vigasztalni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Adraci,ne is törődj vele!Az én fiamból Csató Erika Dánielt csináltak.Hát majdnem stimmel. :wink: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle ez jó!És nem tűnt fel h az egyik lánynév a másik meg fiú??? :lol: :lol:

Adraci!
Örülj neki h megkaptad!!!Én még azt be se adtam,a könyvelőnél maradt egy papír hozzá.De ráérek végül is...1-2 nap már nem oszt nem szoroz!

annus11
 
 


Azért Izusnak is vannak rossz pillanatai...de olyan még nem volt h órákig sírt volna vagy nem lehetett volna megvígasztalni...max fél óra,de az se teli torokból és akkor épp kakilt :lol: Mondja is neki az apja h lehet ám csendben is szarni...erre én h hát néha mi is erölködünka WCn...csak mi nem sírunk már közben :lol: :lol:

annus11
 
 


Apudnak üzenem,értékelje ám Izust nagyon,mert ritka jó baba.Szegény Dani a tegnapi 3 órás bömbölés alatt totál kikészült.El akart menni futni. Na erre én ráförmedtem,hogy maradjon csak,ne meneküljön a sz..ból,ne hagyjon benne egyedül.Napközben ígyis nyakig merülök benne.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pumukli! Ha jól emlékszem, Te profi vagy ezekben.. A TGYÁS-hoz hol találok letölthető nyomtatványt? -Amit el is fogadnak?..
Köszi! :)
szkitty
 
 


Kutyafüle :lol:
Na az uram az a kis síráson is fennakad!Már mondtam neki h remélem tudja milyen szerencséje van!De mit vár,egy baba sírni fog vmennyit az tuti!
A terhességem alatt mindenkitől azt hallotta h majd nem fog aludni éjjel stb stb.De ez sem jött be,Iza alszik szépen,éjjel aztán pláne nem sírt még soha!Szóval tudja azért h mázlista :wink: :lol: Csak ezt nem fogja bevallani soha :lol: :lol: Amúgy ma megyünk le Szolnokra :wink:


ja és nagy gondban vagyok...mi a sz*rt vegyek fel az esküvőre????Gatyám van,de felsőm...mellben mind kissé...szóval szűköcske :roll: ááááá na mindegy,úgyse engem néznek! :roll:

annus11
 
 


Bakker!!!

Védőnő felhív hogy 15 perc múlva jön.Én még pizsibe kezembe a gyerek, szoptatok.Párom alszik, meg se moccan akárhogy kiabálok neki, hogy jön a (támadó)nő, ahogy ő hívja.Gyors mérés hogy evett e eleget, aztán átöltözök, büfiztetés és várom hogy mikor jön ez a nőszemély erre 45 perc múlva befut.Én meg már neki álltam kajálni, hogy akkor most már eszek valamit mivel dél van.
Kicsit kiakadtam.
Köldökcsonkról beszélgettünk,próbált paráztatni de nem sikerült neki.Halál nyugodtan kezeltem a tényt hogy 1 hónapos gyerekem még mindíg "csonkos".
De adott beutalót, hogy vigyük el Székesfehérvárra, mert Ő akkor nyugodt ha már lent lesz.Na mondom, tök jó.Most vagy én vagyok rossz anya vagy a védőnő egy parázós típus.Nem baj, a lényeg hogy hétfőn megyünk és leveszik.Aztán akkor már legalább nem járnak folyton a nyakamra.Oltásra fogom már csak elvinni.Aztán csókolom, nem hiányzik hogy megint össze szedjen valamit.

Na megyek, most már megeszem a kajámat. :evil:

KépKép
harhaj
 
 


Kitty!
Nem kaptam meg a privid,te megkaptad az enyémet amiben az volt h nem kaptam meg a tiedet? 8)

Az államkincstár oldalán elméletileg fenn vannak a letölthető nyomtatványok!

annus11
 
 


Huh, basszus! Egy másik címre ment! a 11-et lehagytam... :oops: de ciki... Na mindegy, majd röhög rajta az illető...
szkitty
 
 


az előzőt Annusnak küldtem... :)
szkitty
 
 


Sziasztok!

Na, itten minden OK, ez a kis tündérmackó megint átaludta az éjszakát, úgy keltettem etetni éjfélkor meg négykor.
Én lányok nem bírom, ha sír, rettenetes. Azonnal csinálnom kell valamit, felvenni, vagy cumit adni, vagy bármi, csak szegény ne sírjon. Ami persze egy vadbaromság, mert a védőnő szerint tök normális, ha egy ekkora gyerek 3-5 órát is bőg egy nap... Ja, szerintem is, a másé, nem az enyém! :lol:

Tej ügyben, én ilyen 70-80-at tudok fejni és napi hétszer eszik. 3150 gr... Ennek elégnek kéne lenni nem? Én egyelőre, amíg elég, nem vetek be semmit, tartalékolom az ágyúkat (laktoherb, milkplus meg ilyenek) későbbre. Vagy ez hülyeség?? Már most kéne?
Ami furi, hogy nappal sokszor már 2 óránként éhes, éjjel meg úgy kell erőszakolni 4 óránként, pedig ugyanannyikat eszik. Érti ezt valaki?

Majd írok, hogy mire jutottunk a tanácsadó nénivel. A mellem még mindig tropa. Kezdek beletörődni, hogy örökre cakkos lesz...Pedig az egyikből 6 napja nem szoptatok, és mégsem csükken a Mariana árok...

Még köldök: az én kis bogaramnak bepirosodott a küldöke, és a védőnő tanácsára jódozzuk... De nam vagyok nagyon megnyugodva. Van még valakinek hasonló? És miért piros?

Bocsi a regényért! És csak pofázok magunkról, összeszedem magam, és ígérem, hogy másokra is oda fogok mostmár figyelni.

Reny segáz, a lényeg, hogy lett ember!

Na, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi! A köldökcsonk körül - ill. miután leesett, a "lyukban" még pár napig, amíg teljesen begyógyul - jó alaposan ki kell pucolni. Nyugodtan benyúlhatsz köré/alá, nem fáj a babának! Akkor szokott begyulladni, ha bennemarad a trutyi (bocs a "szakszóért" :oops: )
Jól fertőtlenítsd le, és pár nap alatt el fog múlni!- Ha nem, akkor doki..[/b]
szkitty
 
 


SZofi
Kolosnak is bepirosodott a köldöke feletti bőr. Meg is ijedtem, ezért elvittem a dokihoz. Ő megszagolta, megnézegette. Bejelölte alkoholos filccel h meddig piros és betadinnel kellett kezelnem alkohol és hintőpor helyett. Figyelnem kellett, h pirosodik-e jobban (filc felett), de szerencsére nem. Pár nap alatt elmúlt a pirosság.

Kitty
mindjárt megnézem a Tgyást, kapásból nemtom, mert nekem a cég intézi. De nem az államkincstárhoz tartozik, hanem az oep-hez.

Ortopédián minden rendben taáltak, 4 hónaposan kell visszamenni kontrollra.

Iza tényleg egy Áldás akkor. Én nem is értem, hogy lehet kibírni 3 órát 2 szopi között. Nálunk ez csak akkor megy, ha alszik köztük 2 órát. Szokott lenni neki délelőtt egy hosszabb alvása, majdnem 3 óra, amúgy inkább 1 órákat alszik csak. Tegnap 3 után meg nem is aludt csak tíz perceket.
pumuklii
 
 


Kitty
Igénybejelentés TGYÁS-ra.
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/ ... MMINTA.PDF

Itt van az összes nyomtatvány
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Te magadnak intézed? Elvileg munkáltató intézi... vagy egyéni vállalkozó vagy?

Itt meg le van írva minden a tgyásról
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/ ... SEGELY.PDF
pumuklii
 
 


ja igen,az OEPet akartam írni én is :oops: Csak az anyaságira koncentráltam :lol: :lol:

na felavattuk extra kakival a tesco pelust!És épp h csak egy picit kijött!A pampersel meg a liberóval ilyenkor a háta közepéig kakis!!!!Aztám kíváncsi vagyok h ennél is lesz e olyan,de ez is extra kakis volt.....
Hát Iza már az elején 3 óránként kelt!Jó alvókája van mint az apjának!

Tegnap este mondom az uramnak vigyázzon már rá egy picit,még épp nem aludt el a csöppöm,mondom gyorsan vacsizok.Erre megyek be utána h megkérdezzem bírja e még,mehetek e fürdeni.Bemegyek,uram horkol :lol: és alszik mind a kettő mint a tök! :lol: :lol:

annus11
 
 


Annustól én is kérdezni akartam, hogy meddig tart nála egy infacol. Mert nekem már alig van benne és egy hete vettük. Éjszaka már nem adok neki, meg már nappal se mindig. Meg én annyit bénázok az adagolással, szerintem soha nem tudok ugyanannyit felszippantani.
pumuklii
 
 


felhívtam Ungvári Renáta LLL. tanácsadót, szerinte a nyelvkattogás a szájpadlás boltozata miatt is lehet :)
csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy hányszor és hogy éjszaka is fejjek-e :)

az előbb csak a jobb mellemből lejött 80 ml 15 perc alatt, a balból most csak 45-öt fejtem le, abból fog enni, ja és mondta, hogy a rövid ideig tartó kevés mennyiségű fejéseknek nem sok értelme van azok csökkenthetik is a mennyiséget, szóval minimum 10 perc, max 20-30 perc legyen egy-egy mell :)

lányom az előbb is felkelt kortyolt néhányat aztán alszik tovább nyugisan :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus a tescos mennyire jön ki db/ft-ra?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na mi csak holnap megyünk reggel...még jó h összepakoltam!Na sebaj :wink:

jaj nekem is fejni kell!hogy én mindig elfelejtem :oops:

annus11
 
 


Böbi most kipróbáltam, amit egyszer írtál, hogy mikor beindul a reflex akkor lenyomva tartod a foggantyúját a mellszívónak, tök jó, ahogy munka nélkül spriccel a tej :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus a tanácsadó azt is mondta, hogy minden alkalommal ajánljam fel mindkét cicit a kiscsajnak :), na ezt megnézem, hogy veszi majd :), Éduánál ez soha nem jött be :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pumukli! Naagyon köszi! Igen, nekem kell. Sajna... :(
szkitty
 
 


Csajok,
a Tescos pelusban van newborn is?Lehet holnap veszek es kiprobaljuk.

Pumukli,
nalunk is kicsivel tovabb,mint 1het tartott az infacol,az adagolassal meg szenvedek en is. Ma veszek espumisant,meglatjuk,nem konnyebb-e adagolni.

emese1979
 
 


nem is mondtam még, hogy megkaptam a márc közepétől valól táppénzemet, tegnap hozta a postás, néztem is hogy milyen pénzt hoz :)

a tgys-t nekem is a munkáltató intézi :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nekünk még mindig nincs taj-kártya.. Gondoltam már felesleges személyesen bemenni, csak küldik. De egyelőre nem.
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: