Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

jol eltüntem mi?
Bocs de olyan jol elvoltunk itthon.Apa is minden nap korán hazajött.Babucim szinte csak eszik meg alszik.Amig meg fent van el babázgatunk vele.Sajna tejem szinte alig van.Minden alkalommal odakinálom neki,de nem lakik vele jól így kap tápszert.Nem érdemes görcsölni vele,mert csak a baba lesz tőle nyügösebb.Az előző babámnál tapasztaltam.Szegény olyan feszült volt miattam,hogy még aludni sem tudott.Akkor meg azon agyaltam.Most k.b 2 napig ugyanaz ment és akkor drága párom azt mondta nyugodjak meg más gyerek is felnőtt anyatej nélkül mégis egészségesek.Azóta nyugalom van.Pici is nyugodt.Ti is legyetek nyugodtak.Sokat jelent.

Kép
KépKép
csorna
 
 


na itt.

Izus a kezemben..kicsit nyűgös,valószínű a tegnapi rakott krumpli a ludas...vagyis a kolbász.... :roll:

tejem még nem állt helyre...most szedem a homeóst én is,remélem használ.tegnap este már a fagyóbol vettünk k tejcit h legyen mivel pótolni...éjjel azért lefejtem az egyiket,így 100 ml van h tudjak pótolni.nem elég neki a 2 ciciből sem!!! :shock: :? :roll: igyekszem fejni,ha homeós nem jön be akkor marad a sör!
remélem több ilyen nem lesz...mindig akkor van a baj ha Izus növeli az adagját meg megváltozik a kaja száma....

Amúgy minden ok velünk :lol: :lol:

tegnap vettem 2 felsőt a jeans clubban.szerintem jó kis cuccok vannak megint :wink:

na megpróbálom lerakni a csajszit h tudjak fejni...h mért nincs 4 kezem...sose értettem 8) :lol:

annus11
 
 


Annus! Igenigenigen, kéne még néhány kéz... De legyenek a plusz kezek leszerelhetőek! Különben hogy fogok úgy aludni, ahogy szeretnék? :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

csak gyors bekukk..

Dóri! A DM-es kuponfüzetet nem ismerem. Nekem a KENGURU KISMAMA KUPONFÜZETben van ez a bón, amit írtam. Ezt pedig még januárban kaptam az egyik kengurusboltban, mikor kiderült, hogy a "túlkoros" gyerekeim miatt már töröltek a rendszerükből, és újra kellett regisztrálnom... :)
szkitty
 
 


Sziasztok!

Szofi,
na látod, alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt :) Türelem, és meglásd, minden helyrejön!!!
Örülj Neki, hogy Csani ilyen jól aludt tegnap!!
Bogika napi 6 órát egyhuzamban fent van, két szopi van közben, felváltva szórakoztatjuk a férjemmel (ma megy majd először melóba, helyette jön anyum), meg visit vagy 1-2 órát, mikor már semmi nem jó....

Tegnap éjszakát végigaludta, ill. fent volt fél12-ig, akkor kaja, aludt1-től negyed6-ig, majd szopi után kb. fél9-ig. Viszont délután 3 óránként keltettem etetni (igény szerint akartam szoptatni, de sajnos annak egész napos szunya a vége..), du 6-tól meg fent volt fél12-ig, DE aludt éjszaka! Remélem ez lesz a megoldás az éjszakai partikra...
És leesett a köldökcsonkunk is! :lol:

Dóri,
jobban vagy ezekszerint? Danónak is van akkor ezekszerint huzatja :) :)
Bogi is zabál elég rendesen, minden kaja után folyik ki a tej a száján :lol:

Anikó,
hihetetlen, hogy már Blanka is 1 hetes!! Nagyon durván repül az idő!

Annus,
ügyi vagy akkor a pólókkal!
A homeósnak sztm kell 1-2 nap, amíg hat, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, de hátha vki meg tud cáfolni. A sör viszont nekem egész jól bevált, szopi után még le tudtam fejni 20 ml-t (eddig egy nap alatt jött össze annyi).

emese1979
 
 


Jó étvágya van Izusnak!

Dóri
sógornőméknél nem tudott szopizni a pici, és egy szoptatási tanácsadó javasolt nekik egy szerkentyűt. Tök egyszerű az egész. Le kellett fejni a tejet, majd egy vezetékkel kivezetni az üvegből. A gyerek úgy szopott, hogy a kisujj mellé kellett tenni a vezetéket. Hamar megtanulta. Majd ha valakit érdekel megkérdezem a nevét, remélem nem kell senkinek.

Kolos popóját valami gomba megtámadta. EGyütt szokott járni a szájpenésszel, de az nincs neki szerencsére. Most vizzel törölgethetem a popót, nem törlőkendővel aztán sudocrem rá. 1 hét alatt fog kb rendbejönni, pedig nem vészes az egész azt mondta a doki. A törlőkendő hagy a popón egy olajos réteget és akkor nem megy át a sudocrem a bőrbe, ezért kell most elhagyni.

Már kész vagyok, hogy szegénnyel mennyi minden van... sárgaság, csipásodás, köldökpirosodás, gomba....
pumuklii
 
 


Emese!
Igen,kell neki 1-2 nap...hát én tegnap kezdtem...ha holnapra nincs javulás a fejések mellett sem akkor sör,az nálam is bevált!

Pumukli!
Hát ez csak azért h nehogy kimaradj a "jóbol".Legalább megtapasztalod azt ami Majánál kimaradt :wink: :lol:

annus11
 
 


Pumukli,
a lányeg, hogy ezektől az "apróságoktól" eltekintve teljesen egészséges!!!!
Anyum mondja mindig, amikor kiborulok a lányom 6 órás turnusa után, hogy adjak hálát az égnek, hogy teljesen egészséges a kicsi! :)

emese1979
 
 


Dóri!
A szoptanit arra is jó, hogy visszaszoktassák a babát a cicire ;)

http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... t_sns.html

Kezek..
Nekem polipnak kéne lenne rezgő funkcióval!!! :roll:
Vendég
 


Sziasztok,

Lehet végül én is ki próbálom majd ezt a kapszulát ha a homeos nem válik be.
És a homeós kúrát hány napig lehet csinálni?Mert úgy tudom sokáig nem szabad.

Szerencsére a mai éjjel is jól telt, nálunk is inkább Jázmin alszik nyugtalanul mostanság.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Mreka eltűnt? Ha olvasol minket, megirnád, hogy hol vagytok helyileg (mintha az István Kórházat mondtad volna..) szoptatási tanácsadót keresek...
Vendég
 


Mi túl egy szörnyű éjszakán.. mindkét gyerek ordított, mint akiket nyúznak, ráadásul egyszerre, ráadásul hajnali fél háromig :shock:

Viszont voltunk dokinál: tegnap óta hízott, doki szerint egészséges teljesen, abban maradtunk, hogy napközben keltegetem enni, így tud hatszor enni egy nap, és jövőhéten újra megnézzük :) Átlépte a négy kilót :lol:
Vendég
 


Hali!

Panndi!
Mennyit hízott eddig Fruzsi? Lili sem lesz óriás bébi. Ő 2700-re fogyott a kórházban és tegnap volt 3320....
Nekem azt mondta a doki, hogy 1 hónap alatt olyan 600grot kellene híznia.
Viszont nő a gyerek....hosszában. :lol:

Szofi!
Nekem is megvan egy marha jó szopi tanácsadó száma, ha kell elküldöm. Biztos kimegy házhoz is vmennyiért. De nagyon tud a nő!
Nekem ő segített, hogy ne legyen tejlázam.....1 nap alatt beállt a cicim, azóta nincs-koppkopp semmi csomó!

Na, megyek, szopi time!!!! :D

Kép
mozza
 
 


lányok nálunk is variálás van, megint szopizunk, az előbb mértem 30 g-ot szopizott és elégedetten alszik rajtam, mostépp a cumisüveget nem díjazza, elraktam és a játszócumit is, igaz nem teljesen jól csinálja, de majdcsak rájön

vátok egy háznyi önbizalmat, tegnap már az járt a fejemben, hogy lehet nem kellett volna szülnöm, nem tudom etetni a gyerekemet :(, és éhen fog halni mellettem :(

most fejem azt a mellem, amelyikből szoppzott, pótlást nem fogad el :(, védőnő meg azt mondta, hogy ne mérjem a szopikat, csak 2 naponta a súlyát

szopival este 9-kor, fél 1-kor és 6-kor reggel 9-kor és most 11-kor evett :)

szofi látod van remény :), 6 hetes Lara és eddig ha 10 napot szopizott akkor sokat mondok, de minden gyerek más

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


3660-nal hoztuk haza a kórházból, most 4050 gramm. Ez 390 gramm hízás, 3 és fél hét alatt.
Vendég
 


Csajok,
nekem a doki is meg védőnéni is azt mondta, hogy heti 100-140 gr hízás az ildomos (Panndi, Fruzsi is bőven benne van!!) , ill. Ildi, hogy van baba, aki 40 gr-okat szopikázik és szépen növöget, és van baba, aki 140-eket és nem hízik tőle. Lara biztros jól érzi magát, főleg ha elégedetten alszik!! (teszem hozzá az én lányom mostanság 10-15 perc alatt befejezi a kaját, az "előírt" 20-25 perchez képest...)
Szóval sztm nyugi, ha hetente látszik a gyarapodás, akkor bizti, hogy minden ok!!

Reny,
ha olvasod, ha jól emlékszem, Te szerettél volna még ilyen hordozót:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/ules ... -14681833/

Ági,
úgy tudom, a homeós bogyeszt csak addig szabad szedni, amíg be nem indul a tejcsi. Ha beindult és van bőven, akkor kell leállni róla.

emese1979
 
 


Kolos is max 15-20 percet szopik, de ezt napi 2x, amúgy általában 10 perc alatt elintézi. Mégis már 1 kiló plusz (2810-ről lett legnap 3820g). Védőnő mondta, hogy jó zsíros a tejem, lebukta Kolos amikor itt volt. Meg az is számíthat, hogy sokat alszik...
pumuklii
 
 


Emese, köszi, megnyugtattál :) Csak Zsófi az első egy hónapban több mint egy kilót hízott, ahhoz képest ez furcsa volt nekem.
Vendég
 


Mozza!Ha lesz egy kis időd a sírás témáról írjál nekem plííííz!!!
Szerintem is szépen gyarapodnak a babák!!!
Olyan rossz.Megint olyan mensi szerűen görcsölök.Persze,hogy nem múlt még el,sőt,nekem is olyan 50Ft-osnyi alvadt vér is távozik még mindig.Ez normális??Így hogy tudok majd menni a 6 hetes kontrollra? Pedig a mellemben a csomócskát már nagyon szeretném megmutatni,mert a sebész addig semmit sem csinál. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Panndi,
állítólag a kisebb súllyal született babák gyorsabban is híznak, utól akarják érni a husisabb sorstársaikat :) Bár nem tudom, Zsófi mennyivel született. Meg ez sztm babánkánt is igen eltérő! :lol:

emese1979
 
 


emese, 3730 volt Fruzsi, 3250 volt Zsófi :)
Vendég
 


Na végre talán elaludt Izusom...ma még csak 10 percekre hunyta le a szemét.... :roll: Már ebédeltem is,iszok mint egy kefekötő,persze csak vizet :lol: 8) Igaz az alkoholmentes söröm készen áll.

Homeóst tényleg addig kell amíg be nem lövell,utána nem kell szedni!Gondoltam azért is próbálom ki mert a sör elég drága...ahhoz képest h alkohol sincs benne :evil: :lol: ki érti ezt :wink:

Várom a védőnőt,2 körül jön...remélem :lol:

1kor fejek megint,kíváncsi vok mennyi jön le...11kor az egyikből 30 a másikból 10 jött csak...azt megkapta üvegből,csak kicsit kipótoltam neki.Szegény nem nagyon csipázza a cumisüveget...de esélyem sincs itatni,még az üveget is kiveri a kezemből úgy kalimpál :wink: Egyszer kiugrik az ölemből az tuti :wink: :lol: Van h felhúzza magát :shock: persze még nem teljesen,de meglepődtem mikor először csinálta :D

Ja megnéztem az oltás helyét.Nekünk picit piros,de ennyi.Mint egy pici szúnyogcsípés :wink:

annus11
 
 


Felhívtam a dokim!Holnap délelött 6 hetes kontroll!!!!!És ide megyek a kórházba,hurrá!!!!

Tegnap is alig tudtam az uram féken tartani 8) :lol: Na persze Izusom is rögtön reklamált,mondtam is h a gyerek tudja a dolgát :wink: mikor is kell zavarni :lol: :lol:

annus11
 
 


emese1979 írta:Panndi,
állítólag a kisebb súllyal született babák gyorsabban is híznak, utól akarják érni a husisabb sorstársaikat :) Bár nem tudom, Zsófi mennyivel született. Meg ez sztm babánkánt is igen eltérő! :lol:


tanúsitom :wink:
nálunk 200 g/hét :wink:
Vendég
 


annus én meg olyan kómás vagyok, hogy sört elfelejtettem venni :(, ja és még ma alig ittam valamit, kajáról nem is beszélve :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus!

HOZZÁTOK MILYEN GYAKRAN MEGY A VÉDŐNÉNI? CSAK AZÉRT,MERT KÖZÖS VÉDŐNÉNINK VAN. BOCSI,A NAGYBETŰÉRT,DE MIRE FELNÉZTEM,MÁR MEGÍRTAM AZ ÜZIT.
SAJNOS,NÁLUNK IS ELÉG KEMÉNYEK A DÉLUTÁNOK, NÉGYTŐL TÍZ-TIZENEGYIG MEGY A HISZTI,PICI SZÜNETEKKEL. A GYEREKORVOS JAVASOLTA A HASON ALTATÁST,DE EZ CSAK DÉLELŐTTÖNKÉNT JÖN BE.
A HOMEÓS BOGYÓKAT ÉN IS SZEDEM MÁTÓL,UGYE KÉTSZER KELL EGY NAP ÖT GOLYÓT BEVENNI?

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok!
Itt volt a védőnő.Ő is adott tanácsokat szopi ügyben.
Próbálkozunk.... :?
Megdícsért,hogy Hanna nagyot nőtt,és szépen fejlődik.
2850-el jöttünk haza,és ma reggel volt 3500.gr két hetes,3 napos.
Köldök már teljesen begyógyult,amióta itthon vagyunk,én már nem hintőporoztam,csk alkoholoztam, a dokinéni tanácsára.
Egyre többet nézeget,ha fent van,és már háromszor elaludt úgy,hogy büfi után betettem a kiságyba,és még nézelődik,majd elalszik.
Hétvégén nagyik látogatnak,és hát...próbálkoznak az "elkapatással",de én küzdök ellene. :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!

Mi sem tűntünk el, csak még elég nehézkes az időbeosztásom. Visszaolvasni egyelőre nincs időm, de remélem mindenki jól van! Köszönjük szépen a gratulációkat, és én is szeretettel üdvözlöm a babákat, akiknek a születéséről esetleg lemaradtam volna.

Mi jól vagyunk, Ákoskám éjszaka sokat alszik, minket is hagy pihenni, de nappal igen éber a fiatalúr, így nagyon kell igyekeznem, hogy a háztartás is flottul menjen. Szerencsére a szopizás beállt, a kezdeti kisebesedések is elmúltak már. Gyarapodunk szépen, szerintem ma már bőven meglesz a születési súlyunk is :lol: Na, majd este lesz méricske.

Most mennem kell, mert ébredezik a Drágám, de majd jelentkezem.

Szép napot mindenkinek!
novygirl
 
 


Blogra felraktam a születéstörténetet!

Asszem, mindjárt szopi-time. Megyek is.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Amúgy még Niki és Krém a kismami,a többieknek már kinn van a baba!! :wink:

Ancsi!
Hát nekem volt az első héten a védőnő,aztán a doki is.Majd jött még egyszer mindkettő és azóta nem.3 hete nem láttak.... :lol: Állítólag a múlt héten volt itt a védőnő,csengetett de nem nyitottam ki..pedig itthon voltunk...Hozzáteszem az uram és az öcsém "megszerelték" a kaputelefont.Megnézték lejjebb lehet e venni,bár mondtam h nem,és ne nyúljanak hozzá...azóta ragasztószalag fogja a kaputelefont.... :roll: de eddig még mindenki be tudott jönni,csak pont akkor a védőnő nem :roll:
Meg én még nem hívtam őket problémával,próbáltam megoldani bármi is volt.Meg mint írtam a doki(aki szerintem szintén ugyan az nekünk)mondta h messze a legprobléma mentesebb anyuka vagyok,lehet ezért "hanyagolnak" :wink: túl sok a baba most...

Na fejtem,70en lejött a 2ből!!!Haladunk,az előző 40hez képest :wink:


Novygirl!
Üdv újra itt!!!Ákosról kérünk képet!!!!! :oops: :lol: :lol:

Hajni!
Tényleg szépen nőtt Hanna!!!Akkor próbálkozz,amúgy hogy áltok most szopi ügyben?Kell még a pótlás?

annus11
 
 


Sziasztok!

Velünk is minden rendben. Mire visszaolvasok, nem mindig tudok reagálni.
Tegnap voltunk mérésen. 3680 gramm Nóri, 3100-al hoztuk haza a kórházból. Viszont csak most lendült bele a hízásba, mert ebből az 580 grammból, amit 3 hét alatt felkapkodott 310 grammot az utolsó héten hízott. Mondjuk egy kicsit össze kellett rendeznünk a szpot Nekünk is. Most már rendszeresen 7x eszik egy nap. És rájöttem, hogy egy kicsit hagynom kell tovább szopizni, hogy rendesen kiszopizza a cicit. Így már nem is sír annyit. Lehet az elején kicsit éhezett szegény :?

Szofi: Sajnálom, hogy nehezen indulnak a dolgok, de kitartás és rendben lesznek a dolgok. Az elején Nekem is nagyon fájt a cici, már ott tartottam, hogy a szülés ahhoz a fájdalomhoz képest semmi :D

Mozza: Nagyon egyformán növögetnek a csajaink! Nem lehet jó a férjed nélkül. De legalább Anyukád segít. Meg gondolom Anyósod is. Nekem úgy tűnt nagyon jóban vagytok.
Lehet, hogy a lányoknak pont nem egy napon lesz a szülinapjuk, de a névnapjuk igen (július 11). Persze csak akkor, ha Lili névnap nincsen valamikor máskor is :D

Annus: Szerintem Izus pofija sokat változott a megszületése óta. Vagy Én látom rosszul? Ami a vonalzódon van kép, az nagyon édes!

NA eldugulok

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok!

Mi is gyarapodunk. Az utóbbi héten lendültünk be még csak :)
Ma voltunk dokinéninél egy hónapos vizsgálaton.
3450 gramm a kisasszony,3020-szal született. De sajna ő lefogyott 2700-ra amikor hazahoztuk.

Azért most már iparkodik. Pótolni nekünk is kell tápszerrel meg lefejt tejjel. Bár a tejjel pótlás ritkább. Nincs olyan sok nekem sem. Általában naponta egszer vagy kétszer szopizik olyan 60-at. A többi alkalommal csak 30-40-et :(
De ez van, nem görcsölök rajta. Szépen fejlődik, már nőtt 2 centit!!! :o Hosszú baba lesz,mint a szülei :lol:


Teszek fel róla egy képet! Ez a hétvégén készült: Kép Hanna sétálni indul Kép Figyelek ám


Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi és Hanna

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!
Kicsit én is eltüntem.Tegnap kettesben voltunk Hannával,mert hugom elvitte Grétit hozzájuk,hogy pihenjek és csináljam a dolgom.Hanna mintha tudta volna,mert nem aludt és 2 óránként enni kért.Aztán bekapcsoltam a tv-t és a zajban bealudt.
Este fele érte sétáltunk Grétusért.Úgy tudtuk apa dolgozik,erre megjelent anyumék,egy kis biciklivel!Vette Grétinek!Volt nagy öröm!!!
Ma meg védőnőnél voltunk.Hanna 52cm és 3400gr!!!!Nagyon jól hízik,mert 1 hét alatt 300gr-ot hízott.Mi ugye 2350-el jöttünk haza a kórházból 1 hetesen,vagyis 3 hete.
Az éjszakánk is jól telt,alszanak a csajok,Hanna 1x kel fel enni.
Mennem kell,mert szopi idő!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Csajok, megint köszi a segítséget, Kutyafüle, Zsüci, nektek külön is az infókat.
Reny, nagyon hálás lennék, ha elküldenéd a tanácsadó számát.
Dóri, igazad van, tudom, csak olyan nehéz. Mindenki mást mond... A védőnő szerint folyamatosan próbálkozzak azért szoptatni rövidebb ideig, a gyerekorvos szerint bimbóvédővel szoptassak utána pohárból etessek... Tk béna vagyok meg tapasztalatlan, és össze-vissza csinálok mindent. De megérdemlem, igazad van, rád kellett volna hallgatnom, és nem türelmetlenkedni... Csak a bal mellemből már 5. napja nem tudok szoptatni, és még mindig köze nincs ahhoz, hogy összeforrjon. És ugye most már a jobb is kiesik két napja. A szívem szakad, mikor azt a ronda műanyag cumit tuszkolom a szájába...
Na puszi lányok, megyek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi csak a cumizavar figyel még be, sajnos nálunk is az van, hogy csattog a nyelvével mikor szív, úgyhogy mi most majd nyelvtornázunk is :)

kitartás tudod :), a seb egyszer begyógyul, nálam sajna lelki okok is közrejátszottak, és az önbizalomhiány, de ma egész nap szopis oldalakat olvasok, feltúrbózom a lelkemet :)

a fejést nekem sem lehet abbahagyni pont most olvastam, hogy napi 6x továbbra is 20-30 percet fejjek, csak éppen azt nem tudom, hogy várjam-e meg a szopikat vagy közte? annyi kérdés :)

kicsim most szinte óránként nyammog, de hagy gyakoroljon :)

homeos bogyó ha túl sokáig szedi valaki, apaszt

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Rékával én már nem találkoztam a kórházban, azt mondták már vagy 2 hete nem látták.

Panndi! Megkaptad a privit? Ha jól emlékszem tegnap előtt küldtem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Amiről Pumukli ír, az a Szoptanít, medela termék, a védőnőm is nagyon dícséri.

Ma volt itt a védőnő, holnap du a doki jön, de még előtte délelőtt vinnem kell mérni, mert elromlott a mérlegünk, így nem tudom a súlyát.

Használ valaki olyan kendőt, amit nem kell kötni?? Rugalmas vagy karikás, vagy valami ilyesmi. Kéne egy, de a kötözőstől még mindig tartok.
Vendég
 


Hali!

Hú, ma jó szeles az idő...lánykám nem nagyon akar aludni....csak ölben.....de most bedugtam az ágyikójába....muszáj pihiznie kicsit.

Sissy!
Nálunk is pont ez volt! Az elmúlt 1 hétben húzott bele a hízásba a kiscsaj! :D
Július 11-én tartjuk a névnapját! :lol: Bár a szülinapjuk is majdnem 1 napon van....csak 1 órácskával mi átcsúsztunk máj. 10-re. :lol:
Hogy vagytok btw? Szopi nálunk is 7x van 1 nap. Nóri milyen baba?
Még mindig olyan szép, mint a kórházban? Lili sokat változik, kisimultak a vonásai, olyan kis 'nagylányos' lett, csak persze bogyó méretben. És olyan arcokat vág néha! :lol: Majd rakok képeket.
Anyukám, meg Anyósom tényleg nagy segítség. Főznöm absz. nem kell, délután- este van erősítésem, így csak kb. 5ig vagyunk kettecskén, aztán jönnek a nagyik. :D
Totál egyedül marha nehéz lenne.
Olyan para volt, a férjem pont akkor volt a CDG reptéren, amikor az Air France szörnyűség történt....képzeled.....akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy nem érkezett meg a gép és eltűnt....a férjem járatát meg nem engedték 4 órán keresztül felszállni....
Aztán meg kiderült, hogy a nőt, aki a fiával együtt a lezuhant gépen utazott az anyósom ismerte....az egész családja totál kikészült :cry: :cry: :cry:
Alig várom, hogy itt legyen már a párom, most valahogy ö.szorul a gyomrom, ha felszáll.

Böbi!
Veletek mizujs? Mennyi tápit kap Iringó? Lehet, hogy nekünk is pótolni kell kicsit, eléggé ki van centizve a tejem. Fejek, de nem nagyon akad mit 1-1 szopi után....max. ha 8-10 lejön....
Délután már 2 ciciből etetem....1 nem elég neki.... :(

Kép Lili felesel Kép Lili hisztizik Kép Lili elfáradt a hisztiben és alszik

Kép
mozza
 
 


Reny, lécci, elküldenéd a tanácsadó elérhetőségét? Köszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Csajok,
Ti a fagyóba hogy fejtek le tejcsit? Gondoltam, hogy nekem is kéne, hogy legyen vésztartalék, csak nem tudom hogy. Mármint hogy pl. szoptatok 1 mellből, akkor szopi után ha lefejem a másik mellem is, akkor a következő szopiig lesz elég mennyiség a babónak, h jóllakjon? (vagy ha egész napi adagot lefejek, közben hűtőben tárolom, az mehet a fagyóba úgy? )

emese1979
 
 


Az a lényeg, Emese, hogy 24 óránál tovább ne legyen a hűtőben, hanem irány a fagyasztó. Én szopi után azt a cicit fejném, amiből szoptattam, így is összejön egy kevés.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Én is tudok egy szopitanácsadót, nála voltam, profi: Sződy Judit. Keresd a neten, megtalálod a honlapját.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, ez a szopitanácsadó pénzbe kerül?

Mozza, Lilike gyönyörű!!!! Én naponta kétszer adok tápit, egyszer ilyenkor délután, mert már nem tudok fejni, de ekkor csak 30 ml-t, majd este 10 körül, de akkor 70-90 ml-t megeszik, olyankor nincs szopi, mert alig van tejem, inkább lefejem. Én mindkét mellből fejek, Ildi módszerét követem és egész tűrhetően alakul. Nappal is csak fejek és cumisüveg van, már csak éjjel szoptatok.
Vendég
 


Dórikám, köszi, rákeresek.

Levágtam Csani körmét, és elfelejtettem előtte az ollót alkoholba mártani... Ugye nem fog körömgyulladást kapni???

Ma történt velem egy kellemes meglepetés, megméreckedtem, és kiderült, hogy 3 kilóval kevesebb vagyok, mint amikor teherbe estem!

Sok puszi! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri, fel is hívtam a hölgyet, holnap eljön hozzám, köszi szépen! Remélem tud segíteni abban, hogy miután begyógyul a cicim Csani ne sebesítse ki majd újra. Köszi mégegyszer.

Jaj lányok, szorítsatok, én úgy, de úgy szeretném, ha rendbe jönnének a dolgok...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus!Mi továbbra is vegyesen eszünk,de sajna ez van.
Amennyit tudok,fejek is hozzá.
Voltunk sétálni,olyan jó idő volt.
Most kicsit nyekereg,mert letettem a kiságyba,de már aludt.
Megnézem.Kicsit nyűgös volt,de már alukál a Kincsem. :)
Pingi!Nem sétáltatok ma a Nővérben olyan du.5 körül? :D
Mi igen,lila térd naciban voltam,apa világosbarna térdnaciban,és narancs-szürke a babakocsink.

Szép estét,nyugis éjszakát! :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Szofi! Ne haragudj, csak most láttam, hogy elérhetőséget kérsz. Itt megtalálod: http://szuleselmeny.hu/szolgaltatasaim/
Délután sem tudtam visszaolvasni, csak amit épp láttam ahhoz szóltam hozzá. Most sem olvastam még el csak addig ameddig a te kérésedet láttam.
Sajnos nincs időm semmire, ráadásul én sem vagyok túl jól. :?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi! Szerintetek mennyire menne egy szopipárna biznisz? Arra gondoltam, hogy gyártanám, és árulnám a neten, illetve használat után vissza is vásárolnám, ha valaki úgy gondolja...

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Már látom Szofi közben találtál mást. Bocsi még egyszer, hogy nem tudtam előbb.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Csak 1-2 napig nem jövök és megint lemaradtam.

Először rólunk, utána megpróbálok visszaolvasni.
A lányok egyre ügyesebben szopnak. Pár napja azt hittem kevés a tejem. Lehetett is benne valami, mert gyakran adtam nekik cicit és fél óra alatt csak 40-et tudtak enni. Két napja szedem a homeós bogyókat, és ma már 15 perc alatt 80-90-et esznek. Sokkal többet alszanak és nyugodtabbak. Vettem Kubut is. A sok rostos is jó tejfokozásra.

Lányok, mindenkinek megy a szoptatás?

Még azt akartam mesélni, hogy sikerült ma először egyszerre szoptatni őket. A befelé forduló cicivel csak bimbóvédővel, de nem számít, én örülök így is neki.

KépKép

KépKép
anika78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: