Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok,
Remelem, mindenki jol van!
Gratulalok minden uj babasnak, a tobbieknek pedig sok-sok drukk!
Karmen,
Hogy vagytok?
Mi rendben vagyunk, Ella baba mar 3 honapos (hogy repul az ido)! Kis tunderke, nem tudok betelni vele! Szepen szopik, gyarapodik, egyre gyakrabban alussza at az ejszakat.
Emirol, Sacrol tudsz valamit?
Cicege,
En csak jokat tudok mondani a Debreceniekrol. Mindenki nagyon kedves, aranyos, B.B.-t nem igazan ismerem, nekem Tandor Zoltan volt az orvosom, vele 101szazalekosan meg voltam elegedve. Azota is jarogatunk vissza. Ha van valamilyen kerdesed, szivesen valaszolok.
Puszi mindenkinek,
B+Ella
bella
 
 


Szia B+ella! :o)
örülök, hogy jelentkeztél. Gratula a babácskádhoz, már én is nagyon vágyok egy-két kis tündérre!
A kérdéseim elég szokványosak:
- hányadikra sikerült Nektek?
- kinél volt a baj, illetve mi volt az oka, hogy természetes úton nem lehetett babátok?
- Neked milyen szurikat kellett kapnod? És hogy reagáltál rá?
- Mennyibe jött ki Nektek anyagilag?
Ha esetleg túl személyeset kérdeztem, akkor elnézést, arra ne válaszolj!

Nekem az első kezelést nem sikerült jól, nem igazán reagált a szervezetem a Gonal F kontra Decapeptyl-re. Most majd május 14-én megyünk ismét, akkortól újra nekifutunk a dolognak!

Köszi, puszi, Cicege
cicege
 
 


Karmen Kép
A dobogó szivecskéket egyelőre csak láttunk, hallani még nem hallottuk, de remélem hamarosan az is eljön már. A babák gyönyörűek, minden UHt nagyon várok, hogy végre láthassuk őket.

Bella Kép
De jó, hogy hallani lehet felőletek is. Örülök, hogy minden OK.

Egyébként VKOrsi voltam... de hogy miért nem azt írja ki a rendszer.... nem értem Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Karmen
Most néztem meg a képeket Orsikáról! Egyszerűen gyönyörű kisbaba, nagyon-nagyon!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Orsi! igen, változtattak a szerkesztök, igy most az azonositót irja ki, ezért nem látszott ki vagy Kép

Bella! Orsi is 3 hónapos már, pénteken 4700g volt és már 3 hete átalussza az éjszakákat. Enni kicsit lusta még mindig de jol gyarapszik. Aug.20 az idén jo lenne végre eljutni Debrecenbe, tavaly elmaradt Kép
A többiekröl sajna nem tudok, Sac már szépen gömbölyödhet.

Békáné! Köszönöm, hamarosan nektek is biztos sikerül!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Én most vagyok itt elöször igazából azért kerestem fel ezt a fórumot mert én szívesen lennék petesejt donor ha valakinek szüksége van rá és megfelelünk egymásnak. Már tudom kb. mivel jár utána érdeklődtem, de addig nem akarok belevágni semmilyen kivizsgálásba vagy bármi ilyesmibe amig nincs konkrét személy akinek szüksége van rá. Én szeretném tudni kihez kerül az a petesejt, lehet hogy ez hülyeség én mégis igy gondolom. Na jó bő lére eresztettem.
b02
 
 


B02!

Mit mondjak, nem semmi a felajánlásod! Hatalmas szívednek-lelkednek kell lennie! Egyelőre nálam szerencsére ez még nem áll fenn, de akinek erre van szüksége, annak biztos, hogy jól jön!!

Puszi, Cicege
cicege
 
 


B02! én is akartam donor lenni de (szerencsére váratlanul) terhes lettem, igy most halasztodik. Te mit tudsz mik a feltételek? Igaz a max. 35 év?

Itt ajánlhatod fel!

Fogamzás,várandoság-Fogamzás-Petesejtdonort keresek c. topic.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni abban hogy hol találok olyan nőgyógyász NŐT aki lombikbébi beültetéssel foglalkozik
fodrász
 
 


szegeden a Kaáli intézetben Dr. Krizsán Mária

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Fodrász Kép
Bp. Kaáli dr. Kovács... a keresztnevét nem tudom, de a Kovács drnőt kell keresni, ugyanis van Kovács dr is.
Miért ragaszkondsz a nőkhöz?

Orsi + 2 Kismaczkó
10+5

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Icsilyától szeretném kérdezni, hogy személyes tapasztalataid vannak-e Kovács doktornővel kapcsolatban vagy mit hallottál róla? És még szeretném azt megkérdezni,hogy van-e valami informágiótok hogy a Kaáli int. milyen tarifákkal dolgozik? A kérdésedre hogy miért ragaszkodom nő orvoshoz? Azért mert nővel könnyebben meg tudom beszélni a gondjaimat. Előre is köszi a választ!
fodrász
 
 


Szia Kép
Mi nem Kovács drnőhöz jártunk, hanem Krizsa dokihoz, érdekes módon én a pasikban tudok jobban megbízni, valahogy úgy érzem, hogy a kritikus helyzetben ők jobban döntnek.ű
Szakmailag szerintem mindegyikük ugyanolyan jó, emberileg viszont különböznek. Szerintem a legfontosabb, hogy megtaláljátok a közös hangot, és maximálisan meg tudj bízni az orvosodban. Mi Krizsa dokival nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot, nekem ő nagyon közel került a szívemhez.

A tarifákról. A lombik ugyanúgy tb támogaott, mint bármely más intézményben, és a gyógyszerért is mindenhol fizetni kell. Én a leggyengébb stimulációt kaptam, így kb. 120e Ftra jött ki a gyógyszerköltség. Ha marad fagyasztásra embrió, akkor a fagyasztás díja 15eFt, a felengedésé 35eFt, de ez lehet tb támogaott is, akkor viszont az 5 lehetőségből egy elvészhet.
Az UH 5eFt, de én a kb.6-7 UH közül összesen egyet fizettem ki. A teljes vérvétel (5hormon, ha jól emlékszem) 12 eFt, de ezt a saját nőgyógyiddal is el tudod intéztetni a kórházban, vagy rendelőintézetben, és akkor egy fillérbe sem kerül.

Röviden ennyi. Ha bármi felmerült még, akkor kérdezz nyugodtan!

Orsi + 2 Kismaczkó
10+6

Lányok Kép
Tegnap voltunk UHn. A "kicsit" már 4,2 cm nagyok Kép a tarkóredőjük teljesen normális 1,2 és 1,3 mm. 2 kezük és 2 lábikájuk van... Ficánkoltak ide-oda... Úgy élveztem Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya! Köszönöm az infókat! Azt szeretném meg kérdezni tőled, hogy mennyi idő telt el az első vizsgálattól eddig az eredményig? Amihez szivből gratulálok!!! Bárcsak már én is ott tartanék ! De azt hiszem ez még odébb van. Szió!
fodrász
 
 


Mi az első konzultációra december 8án mentünk, és február 20án indult a stimuláció. Az első eredmény, egy nagyon halvány kétcsíkos teszt pedig március 15én volt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nekem 8e volt a komzultáció és 12e egy vizsgálat (ill. nekem csak 6e mert volt friss rákszürés leletem). Ezek után már csak a gyógyszerekért kellett fizetnem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
"Hivatalosan" ma vagyok itt először.

Orsi!
Olvastam, hogy nagyon meg vagy (voltál) elégedve Krizsa doktorral. Tanácstalan voltam, hogy kihez jelentkezzek be, de felbátorodtam a sikreden és tegnap bejelentkeztem hozzá. Május 14-re kaptam az első konzultációs időpontot.

Szeretnélek megkérni, hogy írj pár sort a doktor úrról. Mire számíthatok?

Előre is köszönöm!

zülfi
zülfi
 
 


Züfli Kép
Rózsaszín álmokban nem fog ringatni, mert nem az a típus, közli veled, hogy mire számíthatsz... nekem ez volt az első, ami nagyon szimpatikus volt benne. Nagyon korrekt, bármikor elérhető, és kompromisszumokra is hajlandó ésszerű kereteken belül. Szakmailag úgy gondolom, ugyanannyira kifogástalan, mint bárki más a Kaáliban, ebben a tekintetben nincs köztük különbség. Dobj egy mailt, ha valami konkrét dologra vagy kíváncsi Kép

Érdekes, mi május 14én (13.00) megyünk az utolsó UHra, mert a 12. hét betöltése után ő már elengedi a kezünket... de nagyon jó dokihoz irányított bennünket a két kicsivel.

Orsi + 2 Kismaczkó
11+1

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hello Lanyok,
Karmen,
Ellababa 6700g es 65 cm. Nekunk meg becsuszik egy-egy felkeles neha, de ezt mar szinte meg sem erzem, mindketten visszaalszunk cicizes kozben Kép Rengeteget mosolyog es egyre tobbet beszelget! Igazi kis ajandek, borzasztoan halasak vagyunk neki. Neha meg most is megdobbenek, hogy milyen tunderi kislanyunk van. Eppen ma egy eve volt a beultetes! Sokat eszembe jut, hogy milyen szerencsesek vagyunk.
Cicege,
Bocs, hogy nem valaszoltam hamarabb.
Nekunk az elso probalkozas sikerult. Egy kis gyulladas lelassitotta a kisfickokat, nem voltak eleg furgek, illetve nekem az egyik petefeszkem kicsit lusta. Nekem is Gonal-F es Decap. volt, 11 tuszobol 5 petesejtet sikerult nyerni, az egyik petefeszekben mindegyik tuszoben volt petesejt, a masikban egy sem volt. Vegulis egyetlen preembriot (Ellababat Kép) sikerult visszakapnom. Kb. 100-120ezerbe kerult, de ez csak a Gonal a Decap es a Profasi, a tobbit nem szamoltam. Volt meg Utrogestan, Medrol, Divitren.
Remelem, Te is hamarosan "bepocakosodsz"!
Orsi,
Gratula a Kismaczkokhoz!
En is zokon vettem, amikor "kidobtak" bennunket a Kaalibol Kép Olyan nagy biztonsagban ereztuk ott magunkat, de utana is rendben volt minden, engem is a Kaalis orvosom ajanlott be egy masik, nagyon megbizhato dokihoz.
Vigyazzatok magatokra!
Lanyok,
Mindenkinek sok sikert!
Puszi,
B+Ella
bella
 
 


Bella! gratulálok szépen fejlödtök. Orsi csak 4800g és 58cm. Nem akarja inni gyakran a tejcsit pedig csurog a szájába. DE sokat nevet, vidám tehát egészséges.

én mindhárom alkalommal Gonalt és Merionalt kaptam és igy lett 2-3-3 petesejt. AZ árak nekem 40-50-90e Ft volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi az infót. Pénteken voltam Debrecenben (1 hete), aznap kellett volna megjönnie, de azóta semmi. Akkor írt fel a doki Gonalt napi 3, később kettő, + (azt hiszem) Merionalt?! Valami M betűs, az biztos. Jó sok, mert így hirtelen otthagytam a patikában 51634 Ft-ot! Mindegy, de legalább lenne már belőle egy(-két) kis porontyom!

Minden babásnak szép fejlődést kívánok, csak gyarapodjatok!
Aki pedig várakozóban van, mint én, annak pedig mihamarabbi sikeres beültetést, és persze előtte magas ösztrogénszintet!

Puszi mindenkinek: Cicege
cicege
 
 


Cinege! Végre uj remények, drukkolok nagyon.
majd gyere a hirekkel mostanság nemigen van kiért szoritani.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok,
Ma este hataroztuk el, hogy a héten felkeressük a Kaáli intézetet, és szeretnék még néhány biztató szót olvasni, hogy tényleg jól választottunk-e. Pontosan egy éve próbálkozunk a párommal, de sajnos nem sikerült teherbe esnem. Két hónapja a nőgyógyászomnál már elkezdtük az esetleges meddőség okait vizsgálni. Az én oldalamon a hormonok és a peteérés rendben vannak, a páromnál a kicsit lassuak a spermiumok, talán ezért nem sikerült eddig. Az orvosom biztatott hogy keressünk fel egy ilyen intézetet, és egy 'sima' inszeminációval minden rendben lesz.
Én a Dévai és a Kaáli intézet között hezitálok, a Dévai dokihoz ugyanis már korábban jártam, még a klinika előtti időben. Jó doki volt, de mindig sokat kellett ra várni és aztán 5 perc alatt lerendezett, csak a pénzt 'szedte be'. Bár a fórumon tényleg jókat olvastam róla, a Kaáli intézetnél főleg a barátságos légkör szimpi. Mennyi időt kell várni az időpontokra ? Tényleg lehet 120 e Ft is a gyógyszerek ára ? Az inszeminációhoz is kell ez a sok stimuláló gyógyszer ?
Tanácsaitokat előre is köszönöm !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta! Szedjen a férjed Maca Vibét, az enyémnek segitett.
Amugy a Kaáli szerintem jó döntés, jó szakemberek, emberségesek. A Dévait is dicsérik de arrol nem tudok annyit. Igen, a gyógyszer személyre szabott, igy egyedileg határozzák meg és döl el mennyibe fog kerülni. Inszem is lehet drága, nekem elsö lombik 40e volt barátnömnek az inszem volt annyi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!Csatlakozom a Kaális táborhoz.Ugy néz ki jövö honap vége felé lesz a beültetés.14 év,7 elvesztett terhesség van a hátam mögött,most ebben látjuk a reményt ,hogy igy összejön és végre ki is tudom hordani.A kérdésem annyi lenne,hogy kapott-e valaki a beültetéskor Neupogen inj.és ha igen hol tudok 1 ampullát beszerezni.A patikában 5 ampullás kiszerelésben lehet kapni,100 ezer ft.-ért és nem bontják meg.
Sok sikert mindenkinek
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok!
Na, ma reggel bekopogott a "Mikulás", úgyhogy holnap kezdődik a szurka-piszka! Pénteken megyek Debrecenbe vérvételre. Nem tudom, hogy 2 szuri után mit tudnak megállapítani, de nagyon remélem, hogy végre emelkedik az az ösztrogénszint, mert sej-hajba rúgom! :-)
Ja, most már tudom, hogy így kapom a szurikat: 2-3 nap 3-3 Gonal-F, 4.naptól pedig 2 Gonal F, 1 Menogon. Emellett szedem az E vitamint és az Aspirynt.

Karmen!
Köszi a bíztatást, igyexem folyamatosan jelentkezni!

Kriszta!
Én a debreceni Kaáliba járok, és pontosan azért nem mentem Pestre (pedig közelebb lett volna), mert azt hallottam, hogy rengetegen járnak fel, és a dokiknak levegőt venni sincs idejük, nemhogy lelkizni a betegekkel. Gondolom, a Dévaiba azért járnak sokan, mert a "Várva várt babák" című könyv is erről a helyről íródott, és ez amolyan reklámféleség volt számukra. Itt a debreceni Kaáliban nagyon kedvesek, figyelmesek, humora is van a dokinak, és igyexik a problémákra megoldást találni, egy kevés ideje a lelked ápolására is van! Mindenképp vágjatok bele, s mielőbbi babát kíánok Neked! Ja,az árak: konzultáció: 8 ezer, spermiogram: 8 ezer, hormonvizsg.(ha kell): 10-12 ezer. Nekem az injekciók 50-50 ezer körül voltak, de beültetésig még nem jutottam el. Még valami: egy ismerősömék a 3. sikertelen inszemináción vannak túl, kellett a lánynak gyógyszer, de hogy mennyi és milyen, azt sajna nem tudom.

Lányok! Ha valaki "mindent" tudni akar erről a programról, és még nem olvasta el Bencsik Andrea "Várva várt babák - Lombikbébi történetek" című könyvét, feltétlenül olvassa el, mert nagyon jó! Leírja az egész menetét, beszélget orvossal, varázslóval (biológussal), szülőkkel, akiknek összejött a baba.

Brigi! Nem tudom, Te hol laksz, illetve hová tudsz eljutni, de Debrecenben a Nagyerdei patikában megbontják a dobozokat! Itt a telefonszáma, hátha segít: 52/531-614.

További sok szép, egészséges babát kívánok!

Cicege
cicege
 
 


Köszi Cicege,de én Pesti vagyok,de remélem akkor találok olyan patikát ahol megbontják.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!

Igazán nincs mit, remélem találsz olyan patikát, akik megbontják a dobozt, kérdezd meg az orvost is, nekem pl. az orvosom mondta! Vagy ott a kórházban, akikkel találkozol.

Szia, Cicege
cicege
 
 


Brigi!

Menj fel a Hazipatika.hu-ra, ott van egy patikakereső, kiválasztod Bp-et, és a kerületet. A címen kívül a telcsiszámot is megadja. Szerintem hívj fel néhányat, biztosan akad olyan, amelyik megbontja a dobozt!!!

Szia, Cicege
cicege
 
 


Köszi Cicege!

Brigi
pbriguci
 
 


Lányok, mint volt kaális kukkantottam be megint hozzátok Kép

Kriszta Kép
én csak ajánlani tudom az intézetet. Szerintem emberileg és szakmailag is nagyon jók. Ahogy Karmen Kép is írta a gyógyszerek ára nagyon változó, és a szervezetedhez legikább illő kmbináció kell. Az inszem szerintem nem fog sokba kerülni, de a kaáliban fizetni kell érte, ha jól emlékszem, alkalmanként 25eFt. Ha jók a hormonjaid, akkor a gyógyszerköltség szerintem nem lesz magas.

Brigi Kép
Nagyon drukkolok nektek, hogy ennyi megpróbáltatás után gyönyörű babátok szülessen. A gyószerről sajnos nem tudok semmit. De az új eü-i törvény értelmében minden patikában meg kellene, hogy bontsák a dobozt, ha annyit írnak fel neked.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok,

Nagyon köszönöm a tanácsokat. Karmen: mi az a Maca Vibe és hol lehet hozzájutni ? Cicege, az interneten azt olvastam, hogy az inszem-et a Tb támogatja, most mégis fizetni kell, ez most már teljesen homályos. Attól félek hogy az én hormon vizsgálatomat is meg fogják ismételni, mert az másfél éve történt. Na mindegy, azért belevágunk, a sikerért mindent !! Addig is minenkinek sok sikeres próbálkozást kívánok,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta Kép
Azért kell a Kaáliban fizetni, mert a Kaáli egy magánintézet (a Dávai is) és nekik csak a lombikra van szerződésük, minden más vizsgálatnak ki kell fizetni az önköltségét (inszem, UH, labor...stb) Az inszem azért kerül ennyibe, mert a kiskatonákat egy spec. folyadékkal kell átmosni előtte, ami elég drága.
A MacaVibe egy gyógynövnykapszula, gyógyszertárban és drogériában lehet venni, 5e Ft körül van egy dobozzal.
A hormonvizsgálatot minden bizonnyal megismétlik, de az csak egy vérvétel, az egész herce-hurcáoz képest semmiség Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Brigi!
Nincs mit, szívesen! :-)

Kriszta71!
Nem tudom, h melyik kórházban kell fizetni az inszemért (úgy látom, Icsilya több infóval rendelkezik nálam), de lehet, hogy félreérthetően írtam, akiket én ismerek, ott a lánynak gyógyszer kellett (hormonszurik), de sajna nem tudom, hogy mennyibe kerültek. Végül is, hogy megtudd, kell-e fizetni érte, illetve, hogy hol kell, ajánlom hívd fel az intézeteket. Az a legtisztább, ott biztosan meg tudják mondani! Én megadom a debreceni Kaáli telefonszámát, mert én oda járok:
Telefon: +36 (52) 537-517; (52) 537-518; (52) 537-617
Fax: +36 (52) 537-618
E-mail: kaalideb@jaguar.unideb.hu
Még néhány, amiket találtam:
Lombikbébi és meddőségi központok
Dévai Klinika Ambuláns Nőgyógyászati Centrum
1112 Budapest, Törökbálinti út 56.
Tel/fax: 06-1/309-7755
Vezető: Dr. Dévai István
Web:www.devai-klinika.hu/


DOTE Szülészeti-Nőgyógyászati Tanszék
4012 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
Tel: 06-52/420-545
Vezető: Dr.Bodnár Béla


Jahn Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
Asszisztált Reprodukciós Részleg
1204 Budapest, Köves u. 2-4.
Tel/fax: 06-1/284-7602
Vezető: Dr. Forgács Vince
Web:dp.infertility.hu/


Kaáli Intézet Ambuláns Nőgyógyászat
1125 Budapest, Istenhegyi út 54/a.
Tel: 06-1/202-2802; /202-2388; /202-2296
Fax: 06-1/214-6050
E-mail:kaali@mail.matav.hu
Web:www.kaali.hu


Kaáli Intézet
9026 Győr, Szabadrév u. 11.
Tel: 06-96/511-210
Fax: 06-96/511-216
E-mail:kota@gyor.kaali.hu
Web:www.kaali.hu


"Kaáli" Intézet - SzOTE Asszisztált Reprodukciós Központ
6725 Szeged, Semmelweis u. 1.
Tel/fax:06-62/423-623
E-mail:kaaliszeged@tiszanet.hu
Web:www.kaali.hu


Nyírő Gyula Kórház Endokrinológiai és Fertilitási Ambulancia
1135 Budapest, Lehel u. 59. 9ép.
Tel: 06-1/266-0120/4234
Vezető: Dr. Csepegő György


Pannon Reprodukciós intézet
8300 Tapolca, Bartók Béla út 1-3.
Tel: 06-87/510-365
Vezető: Dr. Török Attila


POTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
In vitro Fertilizáció ("Lombikbébi") Szakrendelés
7624 Pécs, Édesanyák útja 17.
Tel: 06-72/326-222/2119
Vezető: Dr. Mánfai Zoltán


Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
1135 Budapest, Szabolcs u. 33-35.
Tel: 06-1/350-1576/1576
Vezető: Dr. Drávucz Sándor


Semmelweis Egyetem Ált. Orvostudományi Kar
I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Asszisztált Reprodukciós Osztály
1088 Budapest, Baross u. 27.
Tel: 06-1/266-0120/4234
Vezető: Dr. Urbancsek János
Web:www.aro.sote.hu/


Szent János Kórház Budai Meddőségi Központ
1125 Budapest, Diósárok út 21.
Tel: 06-1/458-4579
Fax: 06-1/458-4654
Vezető: Dr. Konc János
Web:www.infertility.hu/szjk.htm

Remélem, ezzel többeknek segítettem!

Ma megkaptam az első szurimat a második körömben, egész jó volt! :-))

Puszi mindenkinek: Cicege
cicege
 
 


Sziasztok!
Cicege!
Talán megoldodik az inj.probléma.Én járok egy haematologushoz a Rókusba,ma voltam nála,emlitettem az inj.-ot,ő azt mondta hogy a dokim hivja őt fel és megbeszélik a dolgokat.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Cinege, Kriszta! Csak hogy tudjátok, hogy a spermavizsgálat ingyenes ha korházban, klinikán végeztetitek nem a Kaáliban. Akkor megusszátok hogy azért is fizetni kelljen. Nem kell beutaó, elötte 5 szexmentes nap, andrológiát kell keresni. Eredmény nálunk 10 nap alatt van meg. Ha friss leletet visz valaki Kaáli elfogadja!
Azért ez nem mindegy!

Cinege! hajrá!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Brigi!
Örülök, hogy megoldódik! Kész röhej, hogy egy ilyen drága "mulatságot" így kell eltáncolni! :-(
A Gonal F-et legalább darabra adják! Szerintem ezeket mind úgy kéne, végtére nekem is maradt a Decapeptylből 3 injekcióm. Valószínűleg nem fogom felhasználni, mert nekem pontosan az ellenkezőjére van szükségem!

Karmen!
Mi már túl vagyunk a spermavizsgálaton. Mi megcsináltattuk a Kaáliban, igaz, fizettünk érte, de nem akartam kitenni a páromat kellemetlenségeknek. Ott úgy is mindenki ugyan azért van ott, mindenkinek meg kell csináltatnia... Ja, és nem engedtem apukát közeledni, önmegtartóztatást ítéltem szegénynek 5 napig, erre az intézetben kiderült, hogy jobban örülnek, ha csak 2-3 napos, mert ebben az esetben nem a mennyiségre, hanem a minőségre mennek.

Cicege
cicege
 
 


Sziasztok Lányok,
Juni 14-re kaptunk időpontot, Kovács doktornőhőz !Valaki itt említette már őt, de a végén mindenki csak a Krizsa dokiról regélt. Mg soha nem volt női nőgyógyászom, valahogy nekem természetesebb egy férfi, de majd meglátjuk. Ha valaki esetleg tud róla írni az jó lenne. Ha jól láttam Fodrász szeretett volna hozzá menni, de nem találtam tőle több hozzászólást.

Cicege, nagyon köszönöm a hosszú listát, mi is nézelődtünk már az interneten, de a Kaáli volt a legszimpatikusabb, valahogy majd csak kiszorítjuk az inszem árát. Nagyon pozitív leszek, és így mindjárt az első sikerülni fog úgyis )))))

Karmen, köszönöm az info-t, mi a Janos kórházban csináltattuk a spermavizsgálatot, de sajnos a páromnak 2 hónapba telt, mire az első andrologiai vizsgálattól a reszletes eredményig eljutott, igy inkabb kifizetjuk a Kaáliban, csak ne legyen annyira macerás.
Addig is lehet hogy megnézem azt a Maca Vibe-ot, hiszen az időpont előtt még pont lesz egy alkalmunk a spontán dolgokra ))
Majd szorítsatok azért nekünk is... Addig is mindenkinek sok sikeres szurit, inszemet es lombikot kivanok !

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta 71!
Azért nem írtam eddig mert még gondolkodóban vagyok az egész dologgal kapcsolatban. Még nem döntöttünk a férjemmel hogy melyik intézethez,és kihez is forduljunk. Azt írod hogy női nőgyógyászod még nem volt. Most hogy hogy őrá esett a választásotok? Azért ha túl leszel az első konzultáción szivesen olvasnék a tapasztalatodról mind az intézettel mind a Kovács doktornővel kapcsolatban. Sok sikert kívánok Nektek!
fodrász
 
 


Kriszta! férjemnek évekig 1-2 millio volt a spermaszáma, mütét sem segitett aztán szedte 2 hónapig 8kontroll nem volt) de akkor abbahagyta mert Orsi már a pocimban volt.
Tényleg bosszanto hogy olyan sokára lett meg nektek az eredmény.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok,
Fodrász, én nem gondolkoztam túl sokáig, csak felhívtam a Kaáli intézetet, hogy egy időpontot szeretnék kérni, és ők ezt a nevet mondták. Ugyan természtesebb nekem a férfi, de nem szeretném azért húzni tovább az időt , mert én mondjuk a Krizsa doktorhoz szeretnék kerülni. Remélem Kovács doktornő is jó lesz, majd megírom milyen volt az első találkozás.
Karmen, úgy érted szerintetek nektek a Maca Vibe hozta meg a sikert, vagy azt már pont akkor kezdte szedni, mikor amúgy is terhes lettél? Nálunk a szám nem kevés, 50 mio, de sajnos csak 30 % aktivan mozgó.... Ahol az elmult 2-3 napban probalkoztam, ott nem találtam meg ezt a szert, emlékszel még esetleg arra, hogy ti hol vettétek?
Neked még Orsi mellett is van időd/energiád internetezni, igazán kedves tőled, hogy miután te túl vagy a herce-hurcákon, másoknak is segítesz !
A hétvégén elutazunk nyaralni egy hétre, ugyhogy most lazítunk egy kicsit,aztán ha visszajöttünk, akkor mindent bele.
Addig is mindenkinek minden jót !

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


íkriszta! nem, 2 hónapig szedte mert akkor hagyta abba amikor terhes lettem. Szerintem csak ugy lehetett amikor szedte javult a spermaképe. Szerintem ha növeli nálatok is a spermaszámot akkor több lesz a mozgó. Patikában, gyógynövényboltban kapható. Penten is biztos árulják, a megint megjött topicban ismerik a lányok biztos tudnak üzletet javasolni. Ártani nem árt a szer. kb. 5e ft de lehet emelték már az árát.
Hát sok idöm nincs netezni csak futolag nézek be néha meg napokig nem is jövök. Itt nincs sok hozzászolás ezt könnyen tudom követni, most meg végeztem a mosás, vasalással várom ébredjen a lányka.
Jó nyaralást!

Ediékröl senki sem tud?
Adrienn? veled mi van?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Régen jártam erre, csak Karment ismerem az újakat még nem. Én régi Kaális vagyok, ugyanis egy hónappal a soron köv. beültetés előtt spontán megfogant Ficánka, aug. elejére várjuk.

Aki még vacilál csak ajánlani tudom a Kaáli Intézeteket.A terhességem első 3 hónapját kórházban töltöttem és ott több Kaálissal is összeismerkedtem, mindenki jó véleménnyel volt.

Adrienn!
Eltüntél, átköltöztetek már, netán már el is kezdtétek a köv. programot? Igaz én se irtam neked már hetek óta, csak újra ágyfogságra itéltek, bár már itthon.

Pusz
Sac

UI
Van itthon netünk, végre valahára.

Kép
sackamac
 
 


Karmen Kép
Nézz be a "ma megint megjött babásai" közé, nagy szeretettel várunk Kép Edi ott rendszeresen jelentkezik. Sára és Soma jól vannak, nayon szép babák Kép és szuperul nőnek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sac! örömmel olvasom jól vagytok, pihenj csak sokat. Kisfiu. vagy kislány lesz?

Orsi köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


sziasztok

Újra itt.(Elötte Kaszás Péterné-ként voltam itt 1*).
Van köztetek Győri?
Nagy bátorság kell ahhoz amit csinálsz, vagy csinálni akarsz BO2. Már csak onnan is tudom mivel nekem is petesejtdonorra volt szükségem.
Hál istennek már van. Kép
sok puszi mindenkinek
sok sikert ++++++++++++

moncsi
a_moncsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Kriszta71!
Most tudtam meg, h az ismerősömék minden inszemért (pontosabban az injekciókért) 15 ezret fizetnek. Ennyi, másért nem kell fizetni.

Képzeljétek, tegnap már 282 volt az ösztrogénem, és 4 (+3?) tüszőt talált bennem a doki. Vasárnap, vagy hétfőn lesz a punkcióm (leszívás)!

Puszi Mindenkinek, és drukk Nektek is!!!

Cicege
cicege
 
 


Cicege! bocs, eddig Cinegének olvastam a neved Kép
Szoval szoritok legyen mindben szép petesejt és jol osztodjanak majd!

Móni! Emlékszem rád, örülök ti is sinen vagytok. Mikor lesz a transzfere a donornak?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szia Karmen

Mivel nemrég szült a donorom, ezért meg kell várnom amig befejezi a szoptatást, és újra beáll a ciklusa.
Remélem már jővő ilyenkor pocakos leszekKép
sok sikert mindenkinek+++

köszi

moncsi
a_moncsi
 
 


Sziasztok!
Régen voltam itt de kíváncsi vagyok mi történt veletek!
Remélem sokotoknak sikerült a várva várt gyermekáldás.

Írjatok, puszi mindenkinek: Hajni
bubi2
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?