Új privát üzeneted érkezett!

Nóci
hát eszi a fájdalomcsillapítót, de hát ugye azon se élhet :( Meg az csak pár óráig tart :(
Nem csodálom, hogy Apa félt, meg is értem, a mai világban elég tuskó emberek vannak, akik senkire nem figyelnek :evil:

Melaszka, Nóci
holnap jövök a hírekkel, vagy legkésőbb csüt-ön, bár akkor állásinterjúra is megyek :roll:

Bridget,
köszi, hát a szurkolás jól fog jönni :wink: Minden szempontból :roll:
Apa hogy viselkedik, amióta visszakaptátok a babácskát?

Zsu
tök jó ez a szekrény! NAgyon sok hely van benne, és ezt bármikor ki tudjátok használni!
Vendég
 


Zsu
Hu de kasa a szekreny 8) Lehet en sem fogom de akkor hogy lesz nekem kokuszgolyom :?

Kitty
Semmi kulonos nincs...azota is pet-nek hivja :lol:

Mielott meg itt azt hinne valaki lekell szogezzek valamit: apacska nem leallatozza a gyereket nem errel van szo :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Csajok!

Páran talán emlékeztek rám .. tavaly Szöszkeként írogattam ide, de aztán eltűntem ... aminek megvolt a maga, sajnos elég szomorú oka. Mint látjátok a vonalzómon ... nincs baba. Nem volt erőm ezt akkor leírni, nem akartam beszélni róla. Nemrég kezdtünk el újra próbálkozni, persze rettenetesen félek, jobban, mint tavaly (akkor félelem nem is volt bennem, csak izgatottság, ma mindkettő, az előbbiből jóval több). Szeretnék visszatérni közétek újult erővel, hívjatok nyugodtan Szöszkének/Szöszinek/Szössznek, ahogy korábban is, tőletek örülnék örülnék ennek a megszólításnak :) Csak úgy éreztem, h azzal a nickkel nem tudnék újra fórumozni, hiszen egy másik emlék (életem talán legszebb élménye volt az a pozi teszt), egy másik baba köt hozzá. No de félretéve a rosszat, örömmel látom, h közben nálatok van, akinek összejött a baba .. annyira örülök neki, szívből gratulálok!!!

Sok puszi nektek,
Szöszi ♥

Szöszke ..
Kép
twilight
 
 

 
 

szoszke :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez komolyan te vgy :?: :o En isten bizony mondom a siras kerulget :cry: Pedig nem szokasom pityeregni :oops: Szoszkeeeee olvasd vissza mennyit kerestunk teged :roll: en Nocival ossze is szedtem az osszes infot amit tudunk rolad es mar komolyan fontolgattam az osztrak nagykovetseget felhivni mert en le sem merem irni mar milyen rosszra gondoltunk veled kapcsolatban :(

A babadat ngyon sajnalom es azt is,hogy ennyire megviselt :cry: ha jol tudom egy eve volt :roll:

Mennek a gyogypuszik es gyere nana,hogy johet vissza :D
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg, igen, én volnék :) Így van, ennek lassan egy éve, ahogy írod ... kezdhettünk volna előbb is próbálkozni, de nem mertünk. Most ideálisnak láttuk az időt!
Olvasgattam vissza ... annyira jól esik, h nem felejtettetek el, és sokáig kerestetek ... :oops: :oops: Ne haragudjatok rám, tényleg, de egyszerűen nem volt erőm megírni. Fantasztikus családom van, akik segítettek elviselni ezt az egészet! :) A nővéremnek szerencsére problémamentes volt a terhessége, januárban megszületett a baba.

Veled/veletek mi újság? Látom lombikbébi a pocakban!!! :) Dejódejó, istenem ... :)

Szöszke ..
Kép
twilight
 
 


Igen hat rosszak lttek az eredmenyeim es bar apa belement a embrio fagyasztasba a doki aszonta ilyen erdemenyel oruljek ha egyaltalan van meg peteeresem es ha tudnak 1petit csinalni amit vissza is tesznek :roll: Hat ezt elmontam apacskanak es mondtam neki,hogy en varok 2evet mert most utobb azt mondta :? de akkor 2ev mulva tolem babaja nem lesz :roll: csak donorpetesejttel....ha ez neki jo varjunk...hat erre belementunk a lombikba szavak nelkul.... :)

Persze ezt nem lehet tudni meddig lesz petem a petefeszkemben :roll: ezert az ido surget....szombaton volt beulti es majd 11-en lesz vervetel :!: :shock: :oops:

Emlexem a csaladodra ngyon szimpik voltak mar akkor is az irasaidbol :) En meg arra is gyanakodtam esetleg a szomszedfiu csinalt valamit :shock: merthogy ott olalkodott akkoriban korulotted :roll:

Tesodat is probaltuk megkeresni a bneten de nem ment :? o is elment innen?Gratula neki a babahoz :lol:

Baratoddal jol megvgytok :?: Van valami friss kep rolatok 8) Johet priviben is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


na en mentem aludni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Szöszke!!!!Én is emlékszem Rád!!! :)
De jó, hogy jöttél!!!
Ha nem nagy teher és gondolod, priviben megírhatod, mi volt a gond :(
Mióta próbálkoztok újra?

Zsu, hú, nagyon jó a szekrény, nekünk egy kicsi komód van(viszonylag)és a gardróbban levő szekrényben van sok Marcell-ruha :D
Tényleg, majd rakok képet a Marci szobájáról is :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tudom elég a kifogásból. Nem tudok most visszaolvasni.

A héten nem is biztos, hogy fogok jönni.
Eléggé magam alatt vagyok. túl kell lennem ezen a héten aztán majd minden visszaáll a régi kerékvágásba.

twilight
Neked írok csak, mert nagyon örülök, hogy visszatértél hozzánk! De mostmár ne szökj meg!


Szóval ne haragudjatok lányok!

Nagyon szeretlek benneteket!
Vendég
 


Bridget
akkor a pet mire utal? :oops:

Szöszke
üdv újra! Bár én nem voltam még itt, amikor te itt aktív voltál, de örülök, hogy jöttél! Mielőbbi babásodást!

Pendi
kitartást! Várunk vissza! Pihenj csak, amennyit jól esik! Sétálj, lazulj ;) Rád fér!
Mi is szeretünk :D

Kép
Vendég
 


Atya ég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szöszke :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

De jó, hogy jelentkeztél végre!!!!
Nagyon sajnálom, amin át kellett mennetek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a babócátok :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vigyázz magadra és most már ne tűnj el :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi!
Vigyázz magadra!!!!!
Épülj fel minél hamarabb!!!!!
Puszillak

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Melaszka!
Várjuk a képet Marci szobájáról!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nah, bár nagy Twilight-fan vagyok, nem éreztem a magaménak azt a nicket, úgyhogy maradok ennél .. :)
Köszönöm Csajok, h ilyen kedvesen fogadtatok! Ami történt .. minden bizonnyal így kellett lennie. Reménykedem benne, h hamarosan összejön a bébi, és nem lesz vele semmi gond!

Bridg, mikre nem emlékszel .. :lol: Jófej azóta a szomszéd srác, mindig jó hangosan köszön, ha meglát, de nekem csak Márk van, nagyon szeretem .. ez a dolog még közelebb hozott minket egymáshoz. Szóval igen, köszönöm szépen, nagyon jól megvagyunk! :)

Melaszka, nem lehet tudni, h mi volt a gond .. egyszerűen csak nem maradt velünk. Iszonyatosan görcsöltem, aztán jött a vérzés, stb ..
Áprilisban adtunk szabad utat a babának .. mi várjuk, jöhetne minél előbb :) Május 18-án megjött, most majd hátha ..

Pendi,
keresgettem visszafelé, de sokkal okosabb nem lettem, remélem csak fáradt vagy, és nincsen semmi baj :oops: Mi is szeretünk Téged (mert higgyétek el, gondoltam Rátok, amíg nem voltam .. nem is keveset ám!), küldöm a pozitív enerdzsit, úgy érzem, elfér :)

Kép
szöszke.
 
 


Szia Kitty! Köszönöm, hasonló jókat neked is ;)

Zsu!!!
Köszönöm szépen! :) :)
Én pedig GRATULÁLOK Nektek!!!!

Kép
szöszke.
 
 


Drága Szöszke!
Köszönöm szépen :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika!
Bocsika, de szekrények maradnak :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Átrendeztük apával a szobát és sokkal nagyobb helyet nyertünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsuka! Ez nem fer!!!! Nem ér más szájában turkálni!!!!

Attttttyyyyyyyyaaaaaaaaaaa éééééééééééééééééégggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szöszke! istenem végre! Drágám már annyit aggodtunk érted! Féltünk, hogy valami baj van és már életjelet sem adsz magadról!!! Jól mondja Brid! Már a követséghez akartunk fordulni!!! istenem, de jó, hogy itt vagy! Ami viszont a kicsikéteket illeti azt rettenetesen sajnálom! nem tudom hál istennek mit éreztetek, de szívből kívánom, hogy többé ez ne forduljon elő!!!!
És szívből kivánom, hogy mihamarabb ujra bebabásodj!!! És remélem most már nem szakadsz le tőlünk, mert még egy ilyen eltünéssel okozott fájdalmat nem élünk túl!! Bár mi van ránk számithatsz!!!! Sok puszi és óriási ölelés neked!!!!

Zsuzsum! Az árat köszönjük és a képet is! Apa a kertben tevékenykedik, de amint feljön megmutizom neki!!! Amugy már emlitettem neki! Sajna most kottával nem állunk jól, de ha apának is tetszik akkor meg probálom a munkahelyemtől szerezni manit! Nekem nagyon tetszik!!! És lehetek szemtelen??? Van a képen a szekrény tetején egy lámpa bura! Az nem eladó véletlen?? Vagy az nagyon fius??? Abba beleszerttem!!!!!!!! Frankon!!! DE anniyra, hogy ma be is mentem az Praktikerbe és néztem, de ilyen ott nem volt! Vgay tipp, hogy esetleg hol keressek olyat!!!

Brid! Nem tudom meg csináltad e a kokusz golyot, de ha még nem akkor nem baj! Nézd meg, hogy molyos e a keksz és ha nem akkor kostold meg, ha nem keserű se akkor nyugodtan megcsinálhatod!!! nincs annak elvileg még baja! Csak rá van írva, hogy meddig jó!! A Kenyeret is meg lehet enni 3 naposan is pedig csak 2 napig jó!!!!

Kitty! Nem baj, ha késön jössz anyudról az infoval csak gyere!!!!

Csajok! Halál klafa lett a mai eredményem, de mégis lecseszett a doki! Mert én meg mertem kérdezni, hogy mi van, ha olyan nap van mikor nem kivánok egy falat kaját se azaz nem vacsizok akkor minek löjjem magam! Erre lekapta a 10 körmöm és megkérdezte akkor minek járok én terápiára??? MOndom mer??? Mert muszály enni még akkor is ha kihányom és punk tum! Meg milyen anya leszek igy?? Na most tudok csak bögni, mert apának nem mertem elmesélni! Szóval kérdem én?? Rossz anya vagyok szerintetek?? Mert nem akarom kihányni amit beteszek?? Hát baj ez???? De most komolyan csajok!!! Ha nem kell a kaja ti esztek??? De öszintén!!! Van most elég problémám és még ez is!!! Ja és ezek után kérdi a doki, hogy hogy vagyok! Mondom jól! Aszongya akkor mérjünk vérnyomástz! Mondom mi bajom lehet! Aha 155/75! Na szép?? Jól vagyok mondom! Na ugyhogy erre felbuzdulva a mai vacsim kakaó kalács kuglóf vaj és eper dzsem!! Szerintetek?? Ja és azért az asztalnál ülve mondom na bazd meg Szépkúti doki fini vacsi???

Te Zsu! nem akarod átirni az ebihalad nevét?? Bár aranyos, de a nevek amiket találtatok aribbak?? Már remélem nem baj, hogy ilyet kérdeztem!!??? Ugye???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Így fog kinézni.-)
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Nem baj! Ne is törödj vele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
A lámpát mindjárt lefényképezem neked, azt megkapod tőlünk, ha tetszik. Van hozzá ugyanilyen mintás ágynemű és baldachin is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Lányok,
később jövök és reagálok(látom mindenki azután jött,miután én elmentem :( ),de most muszáj megosztanom veletek az örömömet :oops:

Van itt a Babaneten egy csaj,akit már 4 éve olvasgatok,tudjátok olyan,hogy soha nem beszéltünk,de szimpi az írásai alapján.4 éve próbálkoznak,most számtalan vetélés és depi után végre babát vár.
Lehet hülyének néztek,de én annyira örülök neki,hogy majdnem sírtam,teljesen lázban égek mióta bebizonyosodott,hogy babás :oops: Nagyon megérdemli (ő is,mint mindenki más) :) Nem bírok magammal!!!
Később jövök....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enis 2009.06.02 18:48-kor.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Lámpa-párna-baldachin:
Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuszu! Nemmáááááááááááá!! Meg esz a penész ezért a lámpáért!!!!!!!!!!!!!! Ne fájditsd a szívem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Enis! Öszintén gratulálok annak a lánynak!! Örömteli és bolodg babavárást kívánok nekik!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Akkor a tiétek a lámpa a huzatokkal együtt, rendicsek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Egy kis Ginus-ajándék tőlünk Neki :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok! Na szóval én is örülök, hogy itt vagyok, de sajna még egész nap oda vagyok melózni, így csak este tudok benézni, de már olyan álmos vagyok, hogy olvasni alig van erőm. Iszonyat jó olvasni, hogy mennyien vagyunk akinek nehetzen, de összejött a baba és ez annyira megnyugtató:-))) Olvastam, hogy kutyusokról is szó van, így én is töltenék fel képet a két rosszcsont westimról, de valószínűleg kicsinyiteni kell, de most hulla vagyok, azonban később megteszem:-) Puszi nektek! És mindenkinek szurkolok!!!!! Mini

Kép
mini30
 
 


Zsuzsu! Komolyan??????????????????????????????????????? Istenem!! De most nem azért!!! De ha kell majd csak találok valamit!! De annyira beleszerettem!!!!! Nem is tudom mit mondjak!!! Ha tényleg nem kell akkor köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már most imádom!! Apa épp most nézte meg a nem eladó butort! Aszongya pedig kasa lett volan! De nem baj! Majd keresünk valamit!!! Van még időnk!!!!

Mini! Mivel foglalatoskodol egész nap????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na jól van lépek, mert muszály apának szenyot csinálni holnapra!!! Szejasztok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Még mindig tudtok termelni rendesen :D Olyan álmos vagyok, egész nap mentem, meg dolgozgattam (ez pl. változás az életemben, elkezdtem dolgozni, muszáj volt vmivel lekötni magam). Kényelmes, mert itthon csinálom és így legalább a munka miatt nem kell utaznom :D

Zsubéjb, nagyon édesek a cuccok! Úgy várom már, h itt tartasak én is .. :) persze előbb a pozi tesztig kéne eljutni. Igyekszem nem türelmetlenkedni .. nagyon jó nézegetni az ilyen cuccosokat ;)

Nócikám, de édes vagy .. komolyan, nem is tudok mit mondani, tényleg megható, h így örültök nekem, h velem éreztek .. annyira jól esik, nagyon sokat jelent! A jókívánságokat köszönöm szépen, én pedig azt kívánom neked tiszta szívből, h ne is kelljen soha megtudnod, h ez milyen érzés!
Nagyon szép neve lesz a kicsilánynak ;) Hatalmas ölelés neked is!!!
A dokin ne stresszelj .. ne haragudj, de hülye és kész. Ha kijön belőled a kaja, pont semmi értelme, ugyanannyi, mintha nem is ettél volna, csak szereztél magadnak egy kellemesnek nem éppen nevezhető élményt ..

Nekünk is lett kutyusunk, a fajtájával egyelőre nem vagyok képben (ciki, tudom :D), nagyon cuki példány amúgy. Kintre terveztük, amolyan házőrzőnek .. hát bent kötött ki :D

Ja, Bridg, még a tesómmal kapcsolatos kérdésre válaszolva. Ő nagyjából akkor kezdte a bnetezést, amikor velünk megtörtént a dolog (többet már nem írok erről, nem akarom ezzel beárnyékolni a topik hangulatát, meg amúgy se), akkor igazából neki sem volt kedve semmihez. Nagyon féltettem, mert annyit idegeskedett .. a hasa is elkezdett keményedni többször is, pedig nyáron még neki is rengeteg volt hátra. Nem tudom, mit csináltam vna, ha vele is történik vmi. Úgyhogy Szilvi miatt is minél előbb talpra kellett állnom, mert ha azt látta rajtam, h jobban vagyok, ő is sokkal nyugodtabb volt, és ez nekem is örömet okozott .. tudjátok, h mennyire szeretem őt. Amúgy elköltöztek egy kétszobás lakásba, annyira jól néz ki a kéró .. nagyon ügyesen megcsinálták maguknak :)

Kép
szöszke.
 
 


Nócikám!
Apa is így gondolja.... nekünk pedig bevallom, de nem tetszik :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szöszke drága!
MEglátod, hamarosan a kezedben lesz az a + teszt, csak kitartást :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendikem
Mi a baj :?: :roll: Ne csinald ezt velunk :roll: Nem akarlak szomorunak hallani :? Ezen a heten toltodj fel akkor kicsit de gyere vissza :roll:
Kép

Kitty
1-2dolog angolban es magyarra forditva mashogy hangzik...van amit nem lehet teljesen leforditani :roll: En sem tudom jobban elmagyarazni :oops: de ha ezt megnezek lathatod mennyi jelentese is van: http://startlap.dicfor.hu/szotar/hun/en ... /any/on/on "kedvenc"-nek is nevezik pl :shock: szal o nem leallatozza a bebim :lol: mondjuk en tudok angolul de en csak kisallatot tudtam...ezert is kerestem ra....meg mielott valaki karorvendo lenne :?
De szep az az iras Pendinek :)

Szoszke
Ha meg tudnad mikre nem emlexem :wink: Majd leirom priviben az ossze infot ami ano osszeszedtem rolad 8) Megfogsz lepodni :wink:

Noci
Nem csinaltam meg :? nem artanek a babanek egy rossz kokuszgolyo miatt :? Nem molyos nincs az a friss szaga de megkostoltam nem rossz :roll: Nem merem megcsinalni :?
[quote]N írta:a ugyhogy erre felbuzdulva a mai vacsim kakaó kalács kuglóf vaj és eper dzsem!! Szerintetek?? Ja és azért az asztalnál ülve mondom na bazd meg Szépkúti doki fini vacsi???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A vacsid miatt nagyon irigy vgyok :twisted:
En minden este ehes vgyok :oops: Ugyhogy nem tom :roll:

Enis
Velem szokott igy leni mire megyek addigra jon mindenki :x
Es gratulaltal annak a lanynak 8) Szerintem nem hulyeseg nekem is van vgyis volt olyan akit csak olvasgatok de nem beszeltunk soha :roll: Bar mostansag nem hiszem hogy van ilyen :?

Mini
Mar azt hittem elvittek a rablok :shock: :lol: Na ez csak vicc volt :oops: Igen Csucsueknak van Kuttyuk meg nekem is van csak otthon anyumnal :roll: Kicsinyits ha lesz idod aztan muti oket...milyen kutyus? :roll:

Szoszke
Na akkor mar nincs estenkent internet bitorlas :lol: Szoszke csak nyugi jon majd ababa turelmesnek kell lenni :!: Ok :wink: Kuttyrol fotoooot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt :D

Zsu,
csak ennyi? :( Látom átírtad a nevet a vonalzodón,Benőke,de jóóóó :wink: Amióta írtad,hogy apa így szólítja őt,én is mindig Benőkeként gondolok rá :D
Gratulálok a 20. héthez :)
Nagyon jó a szekrény,akkor most végül befért minden és hely is lesz?Mikor fog még egyedül játszani a szobájában...addig még átalakíttok,de általában a gyerekek is ott vannak,ahol a szülők, a nappali lesz tele játékokkal :wink:

Nócika,
hogy veled mindig történik valami :? De jó,hogy nem lett baj.Elhiszem,hogy apa félt :(
A lámpa nekem is nagyon tetszik,én szeretem a lányoknál a kék dolgokat,a fiúknál meg a pirosat :wink:

Kitty,
sokat gondolok ma rátok,és nagyon várunk a hírekkel :) Az interjúra meg egy kalappal.De akkor csak holnap jössz? :?

Szöszke,
szia,mi nem ismerjük egymást,én nemrég csatlakoztam a lányokhoz.Nagyot dobbant a szívem a Twilight nick -re,én is nagy fan vagyok. :lol:
Örülök,hogy újra itt vagy,látom a lányok nagyon hiányoltak :)

Pendi,
sajnálom drága,de jövő héten várunk vissza :cry:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget,
én gondoltam,hogy nem leállatozza apa a kis pet-et
:lol: ,mert ezt kedveskedésként is lehet érteni,meg igen,házikedvenc,de azt hiszem nála olyan,mint Zsuéknál Benőke :lol: Nem?
De hogy ennyi jelentése van,én sem gondoltam volna :shock:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


hát ilyen nincs!!! :twisted: írtam és elveszett, meg a képek is :evil:
Vendég
 


Na, akkor újra...

sziasztok Lánykák :)

Enis :) Én is nagyon tudok örülni mások örömének, még ha nem is igazán közel áll hozzám :)

Zsu, nagyon jó a lámpa, de aranyos vagy, hogy megleped Nócit :)

Nóci, azért óvatosan a szénhidrátokkal :wink:

Bridg, mi újság?

Mini :) A rendőrségnél milyen poszton vagy, ha nem titok?A férjem is rendőrségen dolgozott, ő a beavatkozó alosztályon volt közelharc-kiképző.Ő oktatott harcművészetet is :) Várjuk a kutyukról a képeket! :)

Szöszike :) De jó, otthon dolgozol...nem unalmas?Na, muti a kutyu-képet, megpróbálom a fajtáját kideríteni én, mint állat-asszisztens :) :D

Kitty, anyuról hírek?

Pendi, nehogymá eltűnj, most főleg így, hogy ilyen szépen összegyűltünk :)

Na, a képek, de nem egy nagy szám, sajnos a helyzet miatt úgy szedtük össze innen-onnan :oops: Meg elég kicsi a szoba is.
A kék egeres a szőnyeg :lol:
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


ja,a fali dolgokat én kreáltam :oops:
na, húzok borsólevest főzni, míg a fiatalember alszik :D
Vendég
 


Szejjasztok!

Brid! Ez komolyan kellett! :lol: :lol: :lol: :lol: Pont fain idézetet raktál be tölem még most is röhögök! De tényleg! Jó és találó!
Amugy, ha félsz megcsinálni a kokusz golyot akkor ne tedd, bár én tuti megcsinálnám!! Meg tejet ilyesmit ugy is frisset raksz bele szal bajotok nem lehet!!!! Olyan jó, hogy itt van Szössz Nem,?? Én is ugy örülök! Emlékszel látom, mert írtad is neki, hogy meg akartuk keresni! DE hál istennek csak jelentkezett! Mondjuk rossz pénz nem vész el bár lehet ezt most nem jókor mondom???

Zsuzsu! Ha neketek tényleg nem tetszik akkor mi szívesen elfogadjuk a mi kis Reginknek! Bár apának mutattam és aszonta, hogy ez tényleg nagyon aranyos! És most, hogy mondod, hogy nektek ez nem testzik ezen meglepödtem! pedig olyan kis édes! Nem gyözök róla áradozni! Már alig várom, hogy felrakhassuk! majd össze hozunk egy talit és akkor megejtjük a cserét!!

Szsöszi! Hát persze, hogy jó érézés neked, hogy mi hiányoltunk, de sajna nekünk korántsem volt jó érzés, hogy nem tudtuk mi van veled! De már itt vagy s ez a lényeg! Most nem bujocskázol ugye??? És uj munka de jó!! Szal akor otthon nyitottatok valami kis éttermet?? Vagy hogy kell elképzelni ezt??

Melaszka! Tök fainak a képek! Nagyon jó kis gyerek szoba! Édi nagyon!!! Vigyázok én a Chval azért nem szoktam erős túlzásba esni, de tegnapp a doki nagyon felhuzott!!!

Ma taliztam egy kismammerral akinek 6.-án lesz 2 hós a kislánya nagyon édi! Azóta nem taliztunk! Most megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsit! Jó lesz!!! Olyan szép a kis punija!! Djága csinlag!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsu! Nem is dicsértem az uj vonalzid!! Nagyon csecse!!! És boldog hét fordulot nektek!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na mi van már?? Hova tünt már megint mindenki???? Figyeljétek meg én is eltünök!! Itt ülök tiszta depisen és sehun senki!!! :( :( :( :( :(

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Jo az uj vonalzid 8) :lol: FELIDOOOOO 8) :D :lol:

Enis
Nem is neked irtam :wink: Latod en sem gondoltam volna,hogy ennyi jelenzese van ezert is kerestem ra...mielott meg meggyanusitanak a parom,hogy leallatozza a picurt :lol:

Melaszka
[quote]B írta:ridg, mi újság?

Nem sok :) Valami mast kerdez mert mint irtam pentekig nem tok semmit sem irni... :roll:
Ez aztan a gyerek szoba :shock: :o :lol: Latom ez a szoba se ngyobb mint Zsueknal :? Micimacko is szep en nem mernek ra vallalkozni az en kezugyessegemmel :oops:

Noci
Hat jol megnevettettel vele engem is :lol: Majd meg lehet ravetem magam a kokuszgolyo csinalasra :roll: az a par nap ide vgy oda mind1 :? Igen ngyon orultem Szoszkenek...legfokepp azert mert tudom el es epsegben van :D Az a no akivel taliztal az nem kismami hanem anyuka nem :?: Mar csak azert mert gyereke van :oops:

Gyerekek azert nem jottem mert itt volt Pati nalam egesz nap :oops: Aztan meg el sem ment este 8kor jott apa azaz meg 8elott :? Pati amugy 38.hetes lesz holnap :shock: Mar barmikor johet Noah :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Igen végül is már nem kismami, hanem már ancika!!! És mijot csináltatok Patival?? Gratu neki a 38. héthez és hát már igen! Már bármikor jöhet a kis növevény!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Na te meg itt vgy?Hat dumcsiztuk rolam is meg neki,hogy mi volt dokinal mert doki utan jott.Hat ne tudd meg elfelejtettek a terheleses inzulint vele anno megcsinaltatni igy most csinaltak meg :shock: Kerdem en most mar minek :roll: Aztan arrol volt meg szo ha ugye beszorul a baba vakumozas van vgy csipesszel vgy mivel veszik ki :shock: Aztan lementunk a szupermarketbe vettunk jo sok kajat hazajottunk bekajaltunk es megneztunk egy filmet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


DE jó nektek!!! És amugy fél a szüléstől?? Ja itt vagyok, de most fogok szerintem lepattani hamarosan, mert éhes vagyok!! :lol: :lol: :lol: :lol: És most megint kéne enni valami érdemlegeset! DE már többször vissza olvastam amit kiidéztél és jó mert mindig megnevettet! Pedig ez csak a saját hüleésgem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na most belövöm magam és még egy fél órát leszek aztán eszem!! Ja ma jó kis ch szegény hamit föztem! Igazi szilvásgombocot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nem hiszem,hogy fel a szulestol mert minden nelkul akarja csinalni :roll: Se eda semmi :wink: Csak mar orulne ha jonne vegre... :roll:

En sem leszek sokaig mert itt mar 10ora :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


szilvasgomboooooc nyami 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az jó, ha minden nélkül akarja! Öszinte leszek, de szerintem már írtam! Én se kérek semmilyen fájdalom csillapitást! Egyedül az alternativ modok jönnek be pölö kád!!!!!
Küldjek szilvi gombit??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?