Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!

recon! nem is tudom mit írjak.... ilyenkor olyan nehéz! a saját dokid azért nézzen meg mert bármi lehet! és a legfontosabb: magadat ne hibáztasd!!!! te nem tehetsz semmiről! nekem 4 vetélésem volt(elhaltak) de valószínő hogy csak azért tudok minden alkalommal felállni és ujra akarni, mert tudom hogy aki elvetél az nem tehet róla!!! ezt nagyon jol leirta neked melike: vagy egy darabig gondolni sem akarsz rá vagy pedig azonnal akarod! bármelyik csoportba is tartozol hidd el hopgy a következő sikerülni fog minden gond nélkül!
egyébként pont nejem volt az előző mens-nél hogy csináltam egy tesztet a nemvárt napján és szép erősen pozi lett. aztán a következö nap is csináltam azon meg semmi :roll: a dokim sem értette, de nem is agyaltunk rajta sokat végül is nekem is megjött rendesen és megprobáltam ugy felfogni, hogy a szervezetem addig is készül és itt a nyár olyan gyorsan elszalad a hónap és én hiszek még abban hogy uj honap uj remény..... :oops: (persze hallgatni ezt mástól tényleg sablon :oops: )
légy erős aztán hajrá!!!!! én nagyon drukkolok hogy minél előbb sikerüljön. még egy történet. az egyik barinőm is elvetélt egyet(már két gyerkőce volt), majd meghasadt a szive, aztán a következő hónapban már ismét terhes lett és ikrei lettek teljesen spontán :wink:
ki tudja? lehet hogy a sors neked is ilyen feladatot szeretne rád szabni :wink:
Küldök egy nagy ölelést!!!! pussssssz :!:

Kép
rabbe2

Most csak gyorsan beugrom 1000bocsesz

Recon
Ne hibaztasd magad...ha veled minden rendben akkor a veteles azert van mert a baa enm egeszseges...ilyen van nekem is ez volt ugye 18evesen :roll: ezt nem lehet kivedeni :? es meg azt sem lehet modani nem tettel meg mindent :roll: Ugyhogy ne orold magad menj el szepen a dokidhoz es majd o megnyugtat,hogy jol mondjuk mi :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Recon ne hibáztasd magad erről tényleg nem tehetsz, tudnod kell, hogy ez a természet akarata és semmi közöd hozzá. A baba nem volt e világra való ha elment gondolj erre és nem szenvedett mert még nagyon picur volt. Persze tudom most nehéz ezt felfognod de meglásd kialakul, fiatal vagy lesz neked még babád hamarosan!!!!!!! Ölellek.

Esthajnal, meg mindenki, nem vettem le a görbém mert olyan nehezen kaptam el, hogyan rakjam fel mind a 3 vonalzóm, de ebben a hónapban nem mérem a hőm és nem is tesztelek. Ez egy pihenős hónap lesz. Párom hajnalban utazik egy munkálatra és ha nem tudnak haladni a munkával csak 11.-én találkozunk, akkor lesz sógornőm lányának a ballagása és akkor mindketten ott akarunk lenni így lehet csak akkor találkozunk újra. Na és az a 17. cn-em lesz. na nem akarok ezen agyalni de ha nem lesz megint 32 napos a ciklusom akkor lekésünk pé-ről és inkább nem akarok ezzel stresszelni, így kipipálom ezt a hónapot. Akkor sem jött össze amikor jókor voltunk együtt, sőt már 3 nappal pé előtt volt akció. Ebben a hónapban csak teát iszom, ahogy Esthajnal ajánlotta cikca+palástfű keverékből, így nem olyan keserű. De van amikor csak napi 1 csészét iszom, mikor, hogy alakul. :lol:

Puszi mindenkinek, és szép napot!!!!

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt!
Recon remélem mentél dokihoz,azért írd meg mi volt :?
Bridget,hogy vagy?Ma milyen a hangulatod? :D

Kép
anyci

Szia melisch!A cickafarkfű teát azt mire iszod?Azt tudom hogy gyulladás csökkentő meg emésztés javító meg stb. de még van amire plusz jó?Ez érdekel nagyon mert én sok gyógy növényt használok(barátnőm mindig azt mondja én vagyok vajákos piri) :D

Kép
anyci

Sziasztok!

Beszéltem ma a dokimmal, holnap tudok menni hozzá, 10-re. Azt mondja valószínűleg vetélés lesz, mert úgy érezte amikor voltam, hogy terhes vagyok, csak még nekem nem akarta teljesen biztosra mondani.

Valamivel már jobban érzem ma magam, és szeretném megköszönni Nektek Lányok, hogy így mellettem álltatok! Nagyon sokat jelentett és jelent ez nekem, mert Rajtatok kívül senkivel nem tudtam ezt megbeszélni. Nagyon sokat jelentett ez nekem nem tudom hangsúlyozni és azt sem mennyire köszönöm!
recon

Hali!

Melisch, ezért nem is írtam véleményt, mert rémlett, hogy most mintha nem mérnéd a hődet, vagy ilyesmi :lol: , bocsika. De örülök, hogy "ízlik" a teakeverék! A lényeg, hogy napi egyszer iszod :wink:

Recon, ne viccelj, természetes, hogy veled vagyunk, akár örömödben, akár bánatodban, sajnos most épp az utolsó van soron, de szerintem a kövi ciklusodban együtt örülünk majd veled az új lehetőségednek, és a kisbabádnak!
esthajnalcsillag

Recon
Gyere a hirekkel ha voltal dokinal mert aggodom :!: Azaz aggodunk :roll: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci
Nyomatom a teszteket matol de egyenlore nincs mit ertekelni tudod meg be sem agyazodott :lol: majd hetvegetol :!: :wink: Koszonom jol erzem magam...altalaban minden napom pompas :P

Csillag
Nem is tudtam neked is voltak verzesi zavarok :shock:

Melike
En is de ez legyen a mi titkunk 8) :wink:

Recon
Most olvastam vissza normalisan...latom csak holnap fogad a doki :roll: ngyon sajnalom bar meg mindig szivbol kivanom,hogy jol suljon el a dolog :roll: A koszongetest meg felejtsd el te is igy tennel nem :wink: Azert meg mennek a szurkok ++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Recon azért vagyunk, hogy segítsünk tudom ezeket a dolgokat nem oszthatod meg mindenkivel és mégis lelkileg nagyon megvisel úgy téged mint a párodat így talán neki sem szívesen öntöd ki a lelked mert érzed öt is bántja és csak még jobban aggódik hiszen neki még az is fáj, hogy téged lát szenvedni.
Nyugodtan írd ki mi van a lelkedben és ne okold magad.

Kép
Kép
melisch

sziasztok.

recon tudom hogy ez meg egy darabig nem fog menni de majd idovel probald a dolog pozitiv oldalat nezni.Az egy nagyon jo dolog hogy tudod hogy teherbe tudsz esni.Ha legkozelebb pozi lessz a teszted azonnal menj dokihoz es kerj progeszteront,ha nem akarnak adni akkor vervetel.
sajnos nagyon sok babas progielegtelenseg miatt vetel el,csak elso terhesegnel nem minden esetben foglalkoznak vele de ha volt mar elotte ilyen eset akkor konyebben kapsz progit.
sok sikert kivanok a tovabbiakban.

Kép
monyo83

Recon szomorúan olvastam ami veled történt. Lehet hogy hülyeséget fogok mondani, de nekem a dokim azt mondta hogy nem jó ha ilyen korai terhességnél megUH-oznak. (Olyan 6 hetesen már ideálisabb.) Mivel még nem is tapadt meg rendesen. A tegnapi doki is lehet nem akart ott kutakodni hátha még megmarad. De végül is lehet benne valami. Ilyenkor egy vérvétel bőven elég ahhoz hogy megállapítsák a terhességet, és ha tényleg valamilyen szinted túl alacsony (pl.: ez a progreszteron) Akkor a vérképedben ez úgy is látszik és rögtön fel is írják. És tényleg lehet az is hogy beteg volt és azért ment el. Nagyon drukkolok hogy nemsokára legyen egy egészséges pocaklakód.

Bridget, olvastam a blogodat, és nagyon megható. szerintem sokaknak nyújtasz segítséget az írásoddal.
Kép
KépKép
boganna07

Boganna
Huh most pirulok :oops: koszonom szepen ez ngyon jol esik :)

Es jol irod ezt az uhus dolgot :roll: en ugy tudom meg korai terhessegnel sem a legjobb a bbanak a huvelyi uhu mert x fokon "perzselodik" szegenyke :roll: :roll: de a vervetel az a minimum lett volna toluk :twisted:

En amikor anno(18evesen)eros verzessel es gorcsokkel bementem az ugyeletre se vervetel se uhu semmi csak siman felkuldtek egy kaparasra ma bocsanat :roll: Utana mndtak meg,hogy mi volt...de akkor mar kinek hisz az ember...nem is neztek meg :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget tetszik a vonalzód és az, hogy látom anyukám szülinapjára vagy kiírva, ezt eddig nem írtam neked :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Recon :(
Ilyenkor nem lehet okosat mondani, nagyon sajnállak, ami veled történt az borzasztó.
De eltelik egy kis idő, és hidd el, talpra fogsz állni.
Én is kíváncsi vagyok, a doki holnap mit fog mondani.
És semmiképp ne magadat büntesd, és okold, mert nem a te hibád...

Brid
remélem jól vagy! :wink:
Mindjárt fel is dobom neked a HCG-imet, hogy lásd, hogy ürült ki, hogy halványodott el, és hogy NEM sötétültek vissza a csíkok :lol: :lol:

Hát rólam csak annyi, a görbémet már levettem, mert a mai hőm már a cover line alatt volt....de mondhatnám ezt magyarul is, a béka segge alatt volt :lol: , és ha ránéztem, égett a fejem :lol: :lol:
Délelőtt kopogtattak az ajtón.
Odamegyek, kinyitom....nnna, ki volt az?? Hát a piri :roll: :lol: Jött elfoglalni megint a "kecóját".
Hiába mondtam neki, hogy most nem kiadó, azt mondta pofátlanul, akkor is marad legalább 5 napig!!! :lol: :lol:
Szóval menjen a sunyiba!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hali!

Betty, csúcs, hogy ilyen jól veszed a dolgokat, klassz, amit írtál, én sem írhattam volna humorosabban. :lol:

Hát lányok, a vetélés elleni homeos bogyeszt nem találom, de a meddőségre a Platina nevű homeopátiás szert javasolják.

És még itt van ez is:

"A vetélés megelőzése gyógynövényekkel:

A vetélés megelőzésére a terhes nő a harmadik hónaptól igyon palástfű teát. Csészénként egy tetézett kiskanál palástfüvet le kell forrázni, majd leszűrni. Napi adag négy csésze.

Megelőzheti a vetélést, ha a gyertyán zsenge hajtásaiból készült teát hosszabb időn keresztül fogyasztja."

Ennyit sikerült egyenlőre találnom.
esthajnalcsillag

Nemtom egyenlőre a képek feltölteni, mert most lett a gép telepítve, és nincs fent még a photoshop, amivel meg tudom csinálni, mert túl nagy a kép. :evil: :twisted:
De majd mondom Apának, rakja fel, és hozom is!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csillag, köszike! :lol:
Fejem fent, mellkas előre néz!! :lol:

Hol lehet ilyen füvet szedni? :D
Mármint tudom, hogy mint tea, lehet a boltban kapni filterben, de ha én palástfűűt szeretnék? Olyat is lehet valamelyik réten szedni?? :lol: Na jó, ez csak vicc volt :D
Szóval natúrba is lehet kapni valahol?

betty615

Lányok!
Egy dúlától származó recept:
palástfű
cickafarkfű
citromfű
orbáncfű
ánizsmag
1-1 arányú keverékét inni,méherősítő,ciklust szabályozó hatással
Vendég

Irtam egy csomot erre elszallt :twisted:

Betty
Nekem is ngayon tetszett a fogalmazasod :lol: Piri meg monnyon le :twisted: mar a 34.honap :shock:

Milyen n.m.
A palastfu es cickafarkot nem egyutt isszak :!: az egyik az a ciklus elso feleben ivando pe-ig a masik meg pe utan :roll:

Szal szerintem a recept igy szol:
Ciklus elso fele:
cickafarkfű
citromfű
orbáncfű
ánizsmag

Peteerestol kezdve pedig:
palástfű
citromfű
orbáncfű
ánizsmag

Nem igy gondolta az illeto :?: :roll: Vgy en tudom rosszul :? :oops:

Csillag
Hogy vannak ezek a teak...en sosem ittam ezert nem tudom de hallottam mar rola....jol irtam :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Ez így komplett recept,a palástfű végig iható a méherősítő hatása miatt!
Vendég

A peteérést segítő keverék:

cickafarkfűvirág -100g, édeskömény, vagy ánizs -100g, komló -30g

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 5 percig főzünk 2 dl vízben, 10percig áztatjuk, majd szűrjük. Naponta 2-szer fogyasztunk 2 dl teát a menstruáció befejezésétől számított 1. naptól a 14. napig.
Vendég

Akkor nem szoltam semmit...en mondom sosem ittam de a masik topikban pont errol volt szo meg mar olvastam tobb helyen is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

szhiasztok!
nem semmi Betty a hozzáállásod!!! nagyon tetszett a kopogás....
nekem egésznap szurkáál, most vcagy megjön vagy nem. reggel totál negativ volt a teszt, na de majd holnap reggel is tesztelek. most csak ennyi mert sietek. mindenkinek puszi

Kép
rabbe2

Akkor is köszönöm tényleg Mindenkinek!

Most egyenlőre nem gondolkodom. A párom próbál vigasztalni, hogy pont ma volt nála egy ismerőse és neki a felesége is menstruált szinte végig a terhessége alatt és most 8 éves már a gyerekük. Én ebben egyáltalán nem bízok, mert ez szerintem lehetetlen. Bár a februári topicban is volt egy ilyen eset. De van még egy halovány remény arra, hogy mégis. Ha pedig nem, megbeszéltük a párommal, hogy ez nem tántoríthat el attól minket, hogy újra megpróbáljuk. Ő mindenben mellettem áll és már várja a mensi végét...de aranyos :oops: Ez "jó" kapcsolati próba volt, ilyen oldalát még nem ismertem és nagyon kellemesen csalódtam.
recon

Betty, a teafüveket a legjobb gyógynövényboltban keresni, egy-két fajta lehet, hogy gyógyszertárban is kapható.

Én teljes cikluson át ittam a cickafarkfű és palástfű tea keverékét, és bevált, de mindenki azt iszik, amit akar. Amikor én babás lettem, több lánynak is sikerült ezzel a teakeverékkel babásodnia. Persze nem állítom, hogy csak ez segített.

Ja, és mielőtt megint elfelejteném, köszönöm a kérdéseket, a kincseim jól vannak :D
esthajnalcsillag

Recon, szegénykém, azért gondolom a párodat is megviselik a történtek. Kívánom, hogy ott legyen a baba a pocakodban, és múljon el a vérzés! Egyébként ha reggel felébredsz, mérhetnél egy hőt, ha gondolod, abból talán lehetne következtetni, mert ha magas a hőmérsékleted, akkor szinte biztos, hogy babás vagy, ha pedig alacsony, akkor... inkább erre nem is gondolok. :roll:
Mindenesetre nagyon-nagyon drukkolok!
esthajnalcsillag

kedves Recon!

akárhogy is lesz a lényeg hogy a pároddal összefogtok és együtt minden sikerül(előbb-utóbb) :-)
nekünk is azt hiszem hogy végülis "használt" ez asok probléma, mert sok mindenre rájöttem a párommal kapcsolatban. engem sokszor műtöttek és olyankor rájöttevök mindig hogy ezt nem sokmindenki csinálná velem végig(mostanában állandóan hánytam -a férjem tartotta atálat, törölte ahomlokom.... betétet tett be mikor a műtőből visszahoztak, felöltöztettett stb (bocsi ha kicsit gusztustalan voltam, de eddig elképzelni sem tudtam volna hogy egyszer ezűgyben ráleszek akárkire szorulva, de a párom jelesre vizsgázott nálam. ha erre gondolk akkor mindig rájövök, hogy nagyon szerethet engem, ha mindezt megteszi lés ráadásul ujra és ujra. bár neki nem lenne annyira fontos a baba de miattam mindig ujrakezdjük...(csak nagyon félt, ezért amit nem muszály nem mondom el neki ezűgyben))) :oops:

Kép
rabbe2

Csillag

Mértem tegnap is meg ma is. 36,8 és 36,9 szóval én nem tudom...
recon

én meg annyira türelmetlen vagyok!! olyan jó lenne már tudnom hogy sikerült-e........... :? :? :? :? :? szerintetek holnap is teszteljek reggel, attól függetlenül, hogy ama reggeli totál negativ volt? teljesen fehér csak kontrolcsik volt :twisted:

Kép
rabbe2

Rabbe

Az igen, büszke lehetsz rá. Ugyan már nem voltál gusztustalan, én is leírtam mindent akár az akár nem. Szerintem mi nők egymás közt nem kell hogy ezeket a dolgokat szégyelljük. Sajnálom amin keresztül mentél/mész. Csodálom az erődet, amivel mindig felállsz és újult erővel tudsz minden ott elkezdeni ahol abbahagytad. Ehhez erő kell, remélem nekem is lesz ekkora akaraterőm, mint Neked és itt sokmindenki másnak. Már elve sajnos, hogy szükség van erre.
recon

Recon,az én anyukám mesélte hogy amikor a fiatalabb bátyámmal volt terhes akkor 3 hónapig volt rendszeresen vérzése és hiába magyarázta dokinak ő terhes a doki hülyének nézte(abban az időben ilyenek voltak sajna)és nagy nehezen megvizsgálta meg laborba aztán anyámnak lett igaza.Sajnos ikrei lettek volna csak az egyik elment tőle de a tesóm megmaradt.Nem tudom ez mennyit jelent neked de próbáltam segíteni.Minden esetre kiváncsi vagyok mit mond holnap a doki,és ne feledd ne add fel :!:

Kép
anyci

Csajok
Mindenkinek egy tunemeny parja van...igy konnyebb lesz a babavaras :wink: Ngyon mennek a drukkjaim 8) +++++++++++++

Recon
En meg nalad sem adtam fel :!: Doki utan gyere :roll:

Milyen n.m.
Mondom en,hogy nem etek a teakhoz :oops: ezekszerinte tevedtem :oops: :oops: de mondom nalunk ZSu az elejen ezt a vegen meg azt itta :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!
olyan mérges vagyok! képzeljétek 3 ota nem tudok aludni, mert gyomorgörcsöm volt. erre kimentem fél 5 körűl wc-re és elfelejtettem tesztelni :twisted: így megkell várjam aholnapot. bár lehet hogy jobb is mert tegnap tök nega volt! hátha holnap lenne egy icipici halovány vonalka.

esthajnal: volt olyan hogy a teszteddel a kiszabadulás+10 nap után nem mutatta ki a terhességet? vagy ha most nem mutatta ki nekem akkor nem vagyok babás? (eddig az összes terhességemet már a 9-10 dpo-n kimutható volt.) a többieknek hányadik dpo napn mutatta ki?
köszi a segítséget :-)

Bridget: te vagy az én ments váram: mivel ilyen korán kelő vagyok, mindig nagyon várom hogy írjon valaki(legyen mit olvasni) és te vagy mindig elsőnek itt :lol: Hogy vagy? érzel valamit? a hődet nézed?

Kép
rabbe2

most nézem, hogy a vonalzom átváltott a következő ciklusra :-)

Kép
rabbe2

Esthajnal: olyan teszt nincs ami kimutatná, hogy van-e fertőzés a spermában? nálunk a férjemnél ezt kellene mégegyszer megnézetni(bár utoljára nem volt semmi gond, de a doki ujra kérte)

Kép
rabbe2

Rabbe
"A megtermékenyülés (24órás folyamat) a petevezetékben történik, kb. 5-7 nap alatt jut be az embrió a méhüregbe. A beágyazódás kb. az ovuláció utáni 12. napon fejeződik be."

Szal no para :wink: nem kell meg tesztelni :)

Ezt a linket tegnap kaptam ngyon erdekes 8)
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

KépKép
bridget0801
Kulfold

Azert valtott at mert 28napos ciklust irtal :roll: es az nem jo

KépKép
bridget0801
Kulfold

köszi bridget! :wink:
én ismertem azt az oldalt, szerintem fantasztikus!!!(azért most is elkalandoztam benne :lol:

Kép
rabbe2

Sziasztok!

Rabbe, hát szerintem a 10-es teszt elég korán ki kellene, hogy mutassa a várandósságot, legalább egy halovány csíkokcska erejéig, DE, a görbéden azt látni, mintha tegnap kezdődne egy harmadik fázis, ezért holnap, ha volt beágyazódás, mindenképpen kell mutatnia a tesztnek szerintem. Drukkolok a zebrához!
Spermatesztnek utánanézek majd. De ha van is, nagyon húzós áron van, jobban jártok szerintem, ha elmentek a dokihoz. :roll:

Recon, hát mindenesetre a hőd nem árulkodik mensiről, remélem, hogy minden rendben lesz veletek!
esthajnalcsillag

Bridget
ez a 30. hónap, csak a 0 olyan hülén látszik.
Lehet, majd átírom egy O betűre. :P

Rabbe, köszikeee 8) :lol:

Recon, esetleg egy tesztet nem tudsz csinálni?
Lehet, hogy még ott az a baba. Anyukám a testvéremmel egész idő alatt rendesen menstruált!
17 éves volt, volt egy barátja, megtörtént a dolog, és egy jó pár hónap múlva Anyu odaállt a mama elé, és mondta, vigye el dokihoz, mert mindig "mozog" a hasa. Azt hitte valami bélgondjai vannak, mire kiderült a dokinál, hogy a baba mozog a hasában :shock: :)
Hát így született a tesóm... :lol:
Szóval 100%-ig még ne add fel, bár én is már feladtam volna.
Hidd el, eltelik pár hónap, és jössz majd a plusszos teszttel megint.
Azzal nyugtasd magad, hogy ezek szerint simán lehet gyereketek együtt, mert már sikerült is. Igaz, hogy nem úgy alakult, ahogy kellett volna, de egymás támogatásával túl lesztek rajt, és jöhet az újabb próbálkozás.
Ha én ezt tudnám, hogy esetleg egyetlen egyszer megfogantam már, csak valami hiba csúszott a gépezetbe, és elment a várt csoda, biztos én is nagyon szomorú lennék, de legalább azt tudnám, hogy lehet gyerekünk, hisz összejött.
De pl. mi 30 hónapja próbálkozunk, és egyetlen egyszer sem fogantam meg sajnos.
Remélem érted, mire akarok kilyukadni. :wink:
Én még azért drukkolok neked!!

Szia Csillag! :wink:

betty615

Recon

Remélem már nem élsz bizonytalanságban,és eldőlt a dolog,mi is a helyzet most Veletek...majd olvasom a híreidet!
Bridget

Én sem vagyok teaszakértő,jó lenne,ha csak ennyin múlna....megiszod és kész... :(
Vendég

Milyen, sok esetben csak ennyi rásegítés kell a szervezetnek, egy kis gyógytea, vagy homeopátiás szer, és máris pár ciklus múlva ott a baba. De a legtöbb esetben azért ennyi nem elég, sok minden kellhet a sikerhez, én sem csak teákat ittam. Sok-sok összetevője van a babagyártásnak :lol: , többek között a pasi, aki gyárt :lol: , néha őket szegényeket kihagyjuk :P

Íme a lista, amelyekkel akkor éltem, amikor babát szerettem volna:

Gynevac, Elevit, palástfű-cickafarkfű teakeverék, gyertyaállás aktus után 10 percig (nem elég a popsialápárna), hőmérőzés, LH tesztelés, és még ki tudja, mi mindent bevetettem a baba érdekében. :roll: :lol: De végülis bejött. Ja, és a fenyegetés, mert úgy voltam, ha ebben a ciklusban sem sikerül, akkor menni kell petevezetékvizsire, azt pedig naaaagggggyon nem akartam. :lol:
esthajnalcsillag

köszönöm esthajnal. hát nem is tudom mit gondoljak. holnap tesztelek reggel, aztán ha negatív akkor felhívom a dokimat. de ezt nem értem, eddig olyan megbízható volt a szervezetem....

Kép
rabbe2

Hát sose lesz már laptető? :-D

Kép
rabbe2

na még egy hozzászólással megprobálom, ha nekem nem akkor meglátjuk ki lesz a szerencsés :lol: :lol: :lol:
Recon: nagyon izgulok érted, remélem minél előbb jösz és jó hírekkel. szoritok ezerrel, már teljesen görcsben vagyok :shock:

Kép
rabbe2

Rabbe, nekem a picúrkám a 10-11. DPO-n ágyazódott be, úgyhogy addig még nem is mutathatott volna semmit a teszt, te most a 11. DPO-n vagy, holnap-holnapután lesz pozitív a teszt, ha van babád, amit remélek. Ha nem, akkor sajna kb. 3 nap múlva meglátogat téged Pirianyó.

Pusz
esthajnalcsillag

Köszönöm, esthajnal, mert az előző hozzászolásod miatt már egy kicsit elvoltam kenődve...("legalább egy halovány csíkokcska erejéig, ")
de igy még van egy nap reményem :-)
aztán ha most mégsem akkor nagyon gyorsan rágyurunk :lol: :wink:

Kép
rabbe2

csak az a furcsa hogy ilyen hosszu sosem volt még a ciklusom....nem szokott késni. inkább előbb szokott meglátogatni. egyébként jelenthet valamit a trifázisos görbe? tudtok rola valami érdekességet?
ha mégis megjönne, akkor legalább elmondhatnám magamrol hogy amásodik fázis is megfelelő hosszuságu lett(ami eddig szintén nem fordult elő) :shock:

Kép
rabbe2

Rabbe
Mint ahogy en is esthajnal is irta beagyazodas pe-tol szamitott 10-12nap amig nincs beagyazodva nem termel hcg-t :roll: Es mikor mar bevan sem biztos elso nap egybol kimutatja :roll:
Nem clostiztal ebben a honapban? :roll: Mert az kitolja am a ciklust :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?