Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok!

Tegnap este 8-kor AndrisMarci kidőlt, éjjel kajált 2x, majd 5-kor úgy dönött, hogy őt bizony szórakoztassa valaki. :? Tisztába tettem, majd elnézegetett az ágyban vagy másfél órát szó nélkül, majd elaludt, és még én is tudtam aludni kicsit. :lol:

Aztán elmentünk a védőnőhöz súlymérésre. Épp 3 hete jöttünk ki a kórházból, akkor volt 2650gramm, most pedig 3130. Ezzel megvolt az első mérés, anyuka megnyugszik. De a védőnő azt mondta, hogy nyugodtan keltsem 3 óránként enni (különösen, amíg 6 hetes nem lesz), mert kell neki a folyadék- és energiapótlás.

Tegnap a gyerekem akkorát büfizett, hogy megijedtem a hangtól. :lol: Azt hittem az apja volt... :lol:

Szofi, hát nem irígyellek, de fő a nyugalom, ne keseredj el, és ne vegye el ez a helyzet az önbizalmad. Igenis meggyógyul és minden menni fog. Biztos olvastad már az LLL oldalt, szerintem ott egész jó dolgok vannak részletesen leírva. De egy szopis tanácsadó felhívása sem rossz ötlet!

Boldog névnapot az Anitáknak!

Annus, ha látsz valami jó cuccot a Jeans Clubban, írj! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hízás
2,5 hét alatt hízott 1 kilót Kolos. Jól nyomja.
Amúgy ő se nyitja ki rendesen a száját, alig tudom beleszerencsétlenkedni az Infacolt. A cicit is szinte beszippantja. De nekem nem fáj, így nem bánom.

Szofi
Remélem hamarosan javul a helyzet, mert ezt így nem lehet sokáig bírni. Szerintem is először gyógyítsd meg teljesen a ciciidet, utána meg majd meglátjuk, hogy Csani elfelejtette-e a szopit. Ha esetleg elfelejti és te elég elszánt vagy, akkor újra meg lehet neki tanítani, vannak erre kifejlesztve különböző szerkentyűk (sógornőméknél bejött az egyik).
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Anitáknak és Tücinek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Alszanak a csajok, gyorsan írok.

Szofi, nem akarod kipróbálni a bimbóvédőt??? Pár nap alatt helyrejön a melled és ha nem cumisüvegezel közben, akkor nem fogja elfelejteni a szopit! nem szabad feladni, hidd el, ha ezen túl leszel könnyebb lesz!! Én is hallottam a szoptanít szerkezetről, ami újra megtanítja szopizni.

Pumukli, nekem nappal össz-vissz egyszer alszik Iringó, akkor kb 3 órát és azt végig a pihenőszékben. Kérdeztem a dokitól, ha vízszintes, akkor nyugodtan lehet benne.

É n már csak éjjel szoptatok, mert akkor van annyi, hogy elég legyen, nappal fejek, ma csúcsra értem, a 2 cicimből 70 ml jött le, ez eddig a rekord. Ez sem mindig elég, néha be kell pótolnom tápival, főleg este.
A Ti 3-4 hetes babáitok általában mennyit esznek egy alkalommal?

pelenka: mi már próbáltuk a liberot, huggiest és a pampest, eddig a minike méreteket, eddig mind jó volt.

Adraci, a Szent Imrében volt pszichológus is, aki bejött a szobába, ő is azt tanácsolta, hogy érdemes felhívni a szoptatási tanácsadókat, mert sok okos dolgot tudnak. AndrisMarci nagyon jó babának tűnik!!

Én még mindig az altatással küzdök, cicin ugye nem alszik, mivel cumisüvegnől iszik nappal, de magától meg nem tud elaludni, cumi nem nagyon kell neki, ringatni nem szeretném, de már néha beadom a derekam, csak aludjon. Ebben van valami ötletetek?

Pumukli, én Gyöngynél 3 hónapos kora után egyre ritkábban vetettem be a cumit, 6 hónap után pedig már csak alvához kapta meg és nem is kérte napközben.
Vendég
 

 
 

Böbi
Vízszintes a pihenőszék, akkor nem lehet gond. Kicsit beleraktam, mert unatkozott az ágyában, nem gondoltam, hogy elalszik.
Az egyszeri alvás az nem túl sok. És ha ébren van akkor elvan magában? Kinn a levegő se nyomja el?
Nekem ma aludt már délelőtt a pihiszékben, aztán 10-délig a kertben, most meg a mózesben a teraszon. Nálunk vagy a szopinál bealszik, vagy nézelődik egy darabig aztán belefárad és alszik. Most több mint 1 órát elvolt, el tudtam altatni Maját, tudtam ebédelni. Ha nyűgös, akkor próbálom elringatni.
pumuklii
 
 


Nekem Izus már lassan 4,5 órája alszik...most keltsem,vagy mi?Nem tudom mért csinálja ezt 3.napja...eddig szépen kelt magától kb 3 óránként...sose keltettem... :roll: Vagy ez már a 6 hetes ugrás nála?Vagy az idő miatt?Fene se érti ezt....

Adraci!
Mi pont ennyivel jöttünk haza a kórházból mint amekkora most Marci :lol: :lol:

Pumukli!
Kolos nem semmi!
Mi 5 hét alatt híztunk 1 kilót :wink:

Böbi!
Nem csak az számít h 3-4 hetes a baba,hanem a súlya is!Mi a 150/kg ot/nap tartottuk kb.Olyan 70-80körül evett Izus,most már 100 és picivel felette.De szerintem ez teljesen egyéni!!!
Altatás...hát nekem elalszik Izus a kiságyban egyedül.Ha véletlenül sír akkor felveszem majd vissza(ezt akkor többször is el kell játszani),esetleg cumit a szájába.van egy zenélő forgó az ágy felett.Azt csak este kapcsolom be,h tudja h éjszaka van :wink: Szoktam simogatni a kis fejét neki ha nem akarna aludni.

annus11
 
 


Hello

Írtam egy csomót de elszállt, és mivel épp arról panaszkodtam hogy nincs időm írni, így lehetetlen hogy újra begépeljem. Grrrr :evil:

Boldog Névnapot kívánok az Anitáknak.
A magam nevében pedig köszönöm a köszöntéseket!

Délután megpróbálok jönni még. Huh nagyon KO vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli, ha sétálni megyünk, akkor elalszik, mert rázza a kocsi! :-) A teraszon van nekem is a mózes, egy ideig elvan benne, de nem alszik. Csendben nézelődik, de ha kezd álmos lenni, akkor sír, mert nem tud elaludni. Nem éhes, azt már kiküszöböltem.

Ja, és a legfontosabbhoz, a szex témához elfelejtettem írni! :-) Gyöngyvirágnál 5 hetesen esett ki a varratom, a doki a 6 hetes kontrollon mondta, hogy még érzékeny, várjunk 2 hetet. Hát akkor is nagyon fájt és még vagy 3-4 hónapig.... Most sem számítok sokkal jobbra....
A férjem türelmes volt, de már előre sajnálom most is.

A babák képei meg nagyon szépek, mind egytől egyig!!!!!! Amina és Jázmin is nagyon szép csajszik!!!
Vendég
 


Annus, ezekkel próbálkozom én is, már a Suttogó hátütögetéses módszerét is próbáltam, pedig arról hallani sem akartam! :-)
Vendég
 


Mennem kell, ébredés van, további szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Huh, ismét termeltetek rendesen!.. Nálunk rokonjárás volt 4 napig, ma végre nyugi. :)

Adraci! Pénteken mi is tomboltunk. Semmit nem tudott elintézni a párom! A kórházba azt mondta a hölgy, aki Boró szül.a.k.kiv.hoz az adatokat gyűjtötte, hogy elég lesz a fénymásolata a ház.a.k.kiv.nak. Mikor férjem pénteken át akarta venni a VI.ker.i polg.hiv.bana szül.a.k.kiv.ot, közölték, hogy csak az eredeti másolattal lehet. Persze, az meg nem volt a férjemnél...
Ja, a CSP-hez nálunk SEM fogadták el a netről letöltöttet, hanem csak a kékszínű nyomtatványt… Tetszik ez az egységes rendszer…
Az sem mindegy, hová van bejelentve állandóra a gyereked. Pl.: A XII. ker.ben gyerekenként 85ezret(!) ad az önkori.. Hát nálunk nem…
Szóval szerdán folyt.köv. –mert ugye hétfőn ünnepnap volt, ma, kedden meg a fű se nő a hivatalokban. ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom!!! Mikor lesz ebből v.mi pénz?!?
szkitty
 
 


A babák gyönyörűek! :)

Totál le vagyok maradva! Van még kismamink?...

Egyenlőre naaagyon rendes babánk van! (Kop-kop...) Már 5 napja éjszaka 5-6 órát folyamatosan alszik. Előtte kb.9-10h között van egy jó nagy hiszti, az a tipikus "semminemjómostmárnekem".. Na, ha azt túléltük, utána nyugi van. Nekem megéri... ;)

Szofi! Tudom, én könnyen beszélek, de szerintem sem add fel!!! A telefonos segítségkérés helyett viszont én azt javaslom, hogy beszélj meg egy szakemberrel egy időpntot, fogdd a csemetét, és menj el!! Biztos vagyok benne, hogy meg fogod oldani ezt a szopi-gondot -is!!! :)
szkitty
 
 


Petrus! Azt a gyógyszertári, magis babaolajat hogyan hívják szakszóval, amire írtad, hogy a hámló bababőrre tök jó? Fel akarom iratni a gyerekdokival... (Borót túlhordtam, és a kezéről+lábáról hámlik a bőr. Eddig Gabi babaolaj volt csak itthon, azt kentem rá, de nem sokat használt. A másik 3-nál anno ilyesmi gondom nem volt...) Köszi! :)
szkitty
 
 


Ancsika!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!


Kitty!
Hát ez elég bosszantó!Mondjuk a kórházba a nő mondott hülyeséget,mert az önkormányzatnál az eredeti kell,nem a másolat.
Azt én se tudom h mikro lesz belőle pénz...állítólag a csp és az anyasági az ahamr jön!"csak" a tgyásra kell várni...ki tudja mennyit.Lehet a szerencsésebbeknek az is jön hamar!

annus11
 
 


Ja nekünk amit a doki felírt az vmi napraforgó olaj vagy mi a fene :lol:

annus11
 
 


Kitty!

Tőlem a kórházban (MÁV szintén) a védőnő elvette a ház.a.kiv.-ot- nem mondta, h kell majd a születési átvételéhez?! Akkor nem adják majd ide?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Vki
az eredetit kell leadni, átvételhez már nem kell. Kittyék, én úgy értelmezem, hogy a fénymásolatot adták le, amit nem fogadtak el.
pumuklii
 
 


Panndi!
Akkor a mi napi 7-8 kakink nem is olyan sok. :) Áron is sokat bukik melette. A kevés gyarapodás engem nem nagyon izgat, Alíz sem hízott heti 100 g-nál többet sosem.

altatás: Nekünk sajnos csak cumival megy, de úgy néhány percen belül. Ennyit a nagy cumiellenességemről. Néhány napja Áron csak hason hajlandó aludni, éjszaka is. Így viszont szépen alszik 4-5 órákat is.

evés: nagyon különböző lehet. Áronnak most 100-120 g egy adagja. Alíz ennyit fél évesen sem evett.

Gerbomoncsi! Elfelejtettem graulálni! Nagyon örülök, hogy Neked is sikerült csaszi után a természetes szülés! Nem is látszik a kisfiadon, hogy vákuummal született. Áron is vákuummal született, de neki napokig csúcsos volt a feje.

Kép

Kép
hean
 
 


Ja, köszi Pumuklii! Lassú vagyok... :oops:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na de nekünk a heti 100 gramm sincs meg...
Vendég
 


sziasztok!

koszonjuk a dicsereteket :oops:

laktoherb teahoz szolnek hozza.
Boronak ment tole a pocija,igy en abbahagytam.
Most homeos bogyokat szedek,2x5!
Attol nincs semmi baja.
Nem mondanam h sokkal tobb a tejem,de lehet h van tobb tole..
nemtudom,mert azota sokkal tobbet is iszom amiota szedem.
de sokszor igy sem eleg neki,mert rettentoen sokat eszik....

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Na voltunk dokinál.Ő is azt mondta,mint Zsüci,hogy hígítsam jobban,úgyhogy most úgy csinálom.Megkapta a szurit is.Igazi férfi volt!!!!Nagyon büszke voltam rá!!! :lol: :lol: Mikor megszúrta a dokinéni,akkor sírt,utána felvettem,megszeretgettem és rögtön elhallgatott.Nagyon ügyi baba volt.Csak én éreztem pocsékul magam,hogy ennek teszem ki a gyereket :evil:
Délután pedig kidőltem.Semmihez sem volt erőm.Még elmosogatni,de még fejni sem.Próbáltam aludni,de Riki hol sírt,hol nyűgösködött.Aztán eldöntöttem 2 óra után,hogy megkérem anyát vigye el sétálni.Erre sírógörcsöm lett,hogy nem tudom ellátni a saját gyerekem,le akarom passzolni.Mire kibőgtem magam,addigra Riki elaludt.Azóta is alszik,de sajnos fel kell pedig keltenem. Tudom,hogy ez olyan idegi izé volt,de azt hiszem kimerültem.A napirend,az állandó sírás.Ez most így kijött. :oops: :cry: De én meg nem tudtam már utána elaludni,úgyhogy legalább megcsináltam a betervezett házimunkát.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Maumau: Urtica Urens-t szedsz?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


igen pingi azt!

Netti
Kép
maumau
 
 


Helló Csajok!

Köszi a biztatást, valami csak lesz. Most holnapig kenem garmastan-nal meg fertőtlenítem, meg lanolin, addig még cumiból kapja a lefejt tejcsit. Aztán ha lesz némi javulás, (imádkozzunk) akkor kipróbálom újra a bimbóvédőt, hátha jobban megy neki.
Meg felhívok szerintem egy lll szakembert holnap délelőtt, hátha tud valamit mondani. Találtam egy olyat is, aki házhoz jön, hátha tud segíteni...
Én már bármire hajlandó nvagyok, hogy ez az áldatlan állapot megoldódjon...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Csak azért kérdezetem, mert párom nővére is ezt ajánlotta, és apa most hozta haza a patikából. Csak utána néztem és nem lehet akármikor bevenni, meg nem lehet mentolosat enni, meg mentolossal fogatmosni. :? Remélem használni fog.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


na itt ul Boro az ulembe igy van csak nyugi most :D
sztem nem rossz ez a bogyo.. a jobb mellembe tobb tej van azota miota szedem tulkepp.
a bal csomos meg mindig ..
maszirozgatjuk,egyre jobb de nem tokeletes!
de mar lejon belole 20-30ml..
probat mindenkepp meger a homeo!
fel oraval mielott beveszed inni meg enni se szabad,sot utana se!

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau:milyen íze van?Mert most nézem hogy el kell szopogatni... :shock: ,mert ha inni nem lehet előtte meg utána akkor bevétel közben sem (huh micsoda logikám van... :oops: ) Vagy te hogyan veszed be?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


sziasztok!

Még nem olvastam vissza.

Kutyafüle,
ne aggódj én is így vagyok vele.Mire végzek mindennel és a gyerekhez érek már hulla vagyok és a türelmem sem tart ki sokáig.Ilyenkor apára bízom és pihenek meg megfogadom hogy a gyerek az első.Csak amikor itthon van anyukám és tudnék maximálisan a picivel törődni akkor levagyok kiabálva hogy semmit nem csinálok ithon.Holott a gyerekemtől veszem el az időt azzal hogy mindent megcsináljak amit csak kell és anyunak a 12 óra melózás után ne kelljen semmit se csinálnia itthon csak pihennie.Na de nem panaszkodom mert legalább itthon van a párom és bármikor lepasszolhatom a kicsit ha kicsit pihennem kell.

Ma meg felhívtam a kórházat hogy hová kell mennünk levetetni a köldökcsonkját.Erre kapcsolták a sebészetet ott azt mondták hogy ők nem csinálják meg hanem az ambullanciát kapcsolják, ott nem tudták megmondani mi van mert nem volt bennt osztályos orvos szóval hívjam fel őket délután.Felhívtam őket erre azt mondták hogy vigyem be megnézik aztán majd adnak időpontot.Ja mondom aztán egy 1 hónapos gyereket majd ide-oda rángatok.Szóval holnap egy sebész ismerős megnézi aztán megmodja szeerinte mi lesz ebből a dologból.

Na abbafejezem a panaszkodást.Megyek a gyerekemhez, végre :oops:

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Péntek óta nem voltam....és lett vagy 10 oldal.....nem tudom mikor lesz időm visszaolvasni.... :oops:

Mi jól vagyunk. Férjem elutazott US-ba 1 hétre, kettecskén nyomjuk Lilivel, lassan kezdek belerázódni-koppkopp-. :)
Éjjel azért anyukám nálunk alszik...elég szédülős vagyok mostanság, nyomom a vasat....nem kockáztatom, hogy elvágódjak az éjjeli szopinál.....
Merthogy már csak 1szer kel a kiscsaj éjjel szopizni....9-től alszik 2/3ig, aztán a kövi szopi csak 6/7-kor! :) És nem is sír fel éjjel, csak halkan 'nyávog' ha éhes! :)
Még a bébiőr sem kapcsol be rá, olyan csendesen csinálja....az én kiélezett füleim persze rögtön meghallják. :D

Na, megpróbálom felvenni a fonalat újra.

Böbi!
Ti mennyit szopiztok egy nap és mennyi a pótlás? Vizet is kap Iringó?
Én még talán pár hétig talán kihúzom tejjel és nem kell pótolni....bár beszereztünk pár dobozzal, mert nem nagyon dúskálok a tejben....de küzdök, fejek, iszom, teázom.....
Lili hízik azért 2700-re fogyott a kórházban és tegnap már 3280 volt!
:)

Esztó!
Mizujs veletek? Jobb a cicid? Fáj még?

Csajok!
Kérdés: Bébi ételt (alma-répa kezdő) mennyi idős kortól lehet adni?

Kép
mozza
 
 


pingi
edeskes ize van,szopogatom,kb 2 perc az egesz,nagyon pici kis bogyocskak :)
tok nem veszes,csak oda kell figyelni ra h ne igyal meg egyel elotte meg utana fel oraval mert akkor hasztalan.
volt mar h ittam raa.. mindig elfelejtem :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza
4 hónapos kortól a legkorábban. Vagyis ezek a bébikaják akkortól vannak.
pumuklii
 
 


Mozza, én is úgy tudom, hogy 4 hónapos kortól lehet adni leghamarabb (az italokat, tejpépet is). Mondjuk én hallottam már anyukáról, aki a (házilag készült) alma-sütőtök-... stb püréket 1 hónapos (!!) korban kezdte el adni a babájának... :shock: :shock: Sajna az eredményt nem ismerem...

A More Milk Plus-t valaki ismeri? Hatékony? Kezdem úgy érezni, hogy fogy a tejcsi. :cry: :cry: Ma Babóca sírdogált etetés után, de nem tudtam eldönteni, hogy még éhes, vagy csak a pocija fáj... Igaz, a délutáni evés után sokat bukott, akkor valami biztos volt a pocakban... Most benyomok egy alkoholmentes sört, hátha jobb lesz (bár Miu délután 4 óta alszik) :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kitty, mondom én, hogy ezek nem normálisak. :shock:
Én ma elmentem a MÁK-ba, mert telefonon azt mondták, hogy 11-ig vannak... Manócskám meg tesóm a kocsiban maradtak -nem volt más lehetőség. Bementem: 32 várakozó :evil: köszi!
De amunkatárs tévedett és 14-ig vannak. Mindjárt más, így már anyukám is el tudott volna menni! El is ment és mondták neki, hogy a személyi igazolványom másik oldala nincs lefénymásolva. Hát ki az a hülye, aki csak az egyik oldalt másolja le? :idea: Persze le volt, csak nem látta! :lol:

Ja és nekünk Dunaújvárosban AndrisMarci szül. anyakönyvi kivonatához elég volt a másolat... :roll:

Nemérteménezt...

Kép

Kép
adraci
 
 


Kíváncsi leszek hogy 10-én utalják e már a családit meg a gyest.
Azt hiszem nekünk nem lehet panaszunk, mert a taj kártya 1 héten belül megjött a papírokat meg kedden beadtuk pénteken pedig már utalták az anyaságit.

Az én fiam is csak egyszer kel fel éjszaka.És már 1 egész kilót hízott.De azt hiszem, Pumukli, a te fiad van az élen hízás terén.Nagyon szépen gyarapszik :wink:

Na megyek alszok egy kicsit.

KépKép
harhaj
 
 


már csak én vagyok babátlan?? :cry:

lehet Lili a bölcsire gyúr, egyből oda akar menni :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mniki, ne izgulj, hamarosan találkozol Te is a bébiddel! Addig aludj még egy jót! :D

Blanki megint jó kislány volt, éjjel egyszer keltünk.
Lányok, én nem számolok-mérek (nincs is min)- eszik, amikor kér, alszik, pisi-kaki van, szóval gondolom elég a tejci, meg okés minden.
Az Aventes mellbimbó-krém is szuper, azt használom (amikor eszembe jut). Még szoknia kell az igénybevételt a cicinek. :)

Ja, már tegnapelőtt leesett a köldökcsonkja Cukinak. Ma pedig egy hetes a kincsem! Gyorsan eltelt!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Adraci! Nálunk az én EREDETI TAJ kártyám, személyim és lakcímkártyám is kellett... Mondta is a kedves párom, még jó, hogy a jogsimat nem kérték, mert egyébként ki sem tehetném ma a lábamat. ;)

Ma ment újra a Férjem. Vitte az összes papírt, amit találtam. Csak elég lesz. + Gyártottam 4-féle meghatalmazást -biztos, ami biztos alapon... Kíváncsi vagyok... Lehet, hogy most meg majd megkérdezik, miért nem másolta le az iratokat? Viszont ezt egyszerűbben megoldja majd, mert ugye az eredeti papírok most nála vannak... :) Fene tudja követni ezt az egészet! :evil:
szkitty
 
 


Ja, és én mondtam a kórházba ahölgynek, hogy azért tegye már el az "eredeti másolatot" is, de Ő erősködött, hogy ha aláírja, és Ő viszi be, akkor azt el kell fogadniuk az önkorinál... Hát nem így volt... Persze, ha elég rutinosak lennénk, a Férjem vitte volna magával az "eredeti másolatot" is, és ha ott bemutatja, hogy igen, ez az, aminek a fénymásolata náluk van, akkor valószínűleg odaadták volna.. na mindegy. Bürokrácia... :evil:
szkitty
 
 


Petrus! Tőled, mint szakembertől és 2 gyerekes anyukától kérdezem, hogy egészséges, érett újszülöttnél mi a fenének Konakion-t adni?... + ha sokat van levegőn, és nem a városi szmogban, minek naponta D-vitamin?.. Bevallom, a Fiúknál anno elfelejtettem a K-vitamint, a D-t is akkor adtam, amikor épp eszembejutott... Igaz, csak 3évet tanultam biokémiát, de számomra kissé túllihegett ez az egész. (Jöhet priviben is, ha úgy gondolod...)
szkitty
 
 


Sziasztok!

Hmmm. Javulgat a mellem, de azért nem az igazi. Megpróbáltam felhívni a tanácsadót, akit kinéztem, de egyelőre ki van kapcsolva...

Csani nagyon jó gyerek volt, nem sírt egész éjjel aludt, kivéve sz etetéseknél. Sőt, tulajdonképpen 24 órája alszik, kivéve sz etetés-pelenkázás-fürdést. Ez normális???

Kitty, már én is előre rettegek az ügyintézésektől...

Zsüci, asszem Dóri használja a more Milk Plust, amúgy mi az, valami tea?

Kaki témához: az én gyerekem kétszer nyomat igazit a pelusba naponta. Nem marha kevés ez???

Na puszi! És mégegyzser köszi mindenkinek a kedves szavakat meg a segítséget.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Én most a More Milk Plust szedem,de csak 3. napja,így igazán eredményről nem tudok beszámolni.Két naapig volt tejem,tegnap igaz kevesebb,de volt.Szofi,az egy olajjal töltött kapszula,4 óránkánt kell bevenni,naponta 4x.Nekem ez az utolsó reményem,mert semmi sem használt.
Az éjjel jól telt a tegnapi nappal szemben.Elaludt szépen a 22 órás szopi után.5-kor kelt,aztán meg 8-kor.És 5-kor is visszaaludt szépen!!!!! :lol: :lol: És én is aludtam 8-ig.Így összesen 8,5 órát aludtam.Remélem ma jobban bírom majd a strapát. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja és még akartam írni,hogy riki megtalálta a hüvelykujját.Arra mentem be reggel,hogy nyöszörög az éhségtől,és cumizza a hüvelyk ujját.Annyira aranyos volt,de mire találtam fényképezőt,addigra abbahagyta. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi!/vagy más, akinek kell: Nem tudom, hol-mennyibe kerül ez a tejserkentő-csodaszer. Nekem van egy Kengurus kuponfüzetem. Most láttam, hogy abban vagy egy -10%-os bón erre a gyógynövénykapszulára. Ha valakit érdekel, én szívesen átadom ezt a kedvezményt / ill. megveszema cuccot, és talizunk/vagy majd kitaláljuk... :)
szkitty
 
 


Szofi, a "24 órás alvás" normális, élvezd ki, hogy Csani ilyen jó kisfiú! :lol: :lol: Hétről-hétre egyre többet lesz ébren, a kötelező programokon kívül is!

A More Milk Plus egy bogyó (gyógynövénykivonat). Jókat olvastam róla, de nagyon drága, ezért csak akkor akarok beruházni rá, ha valaki "személyes" ismerős is megerősíti a hatékonyságát.

Kaki: a napi kettő teljesen normális szerintem. Igazából az anyatejes babáknál elég nagy a szórás: az is normális, ha minden etetésnél "termel" a babó, de akár 4-5 nap kakimentesség is belefér! És ez is változik, meg persze nagyban függ a Te étrendedtől is...

A szopit illetően: valahol régebben Réka írt szoptatási ambulanciáról, de emlékszem, melyik kórházban van... Ha az lll nem válaszol, érdemes lenne visszakeresni!

Ügyintézés: nekem Egerben elfogadták a netről letöltött nyomtatványt, de a doki igazolását nem, mivel abban a köv. szöveg szerepelt: "terhesgondozáson a törvényben előírt alkalommal megjelent". Erre közölték, hogy csak olyan igazolást fogadnak el, amiben konkrétan szerepel, hogy 4 alkalommal jelentem meg (a nőci még azt is a lelkemre kötötte, hogy SZÁMMAL, NE BETŰVEL!!!)... :lol: :lol: Ahh, és van, akit ezért FIZETNEK!!!!!!!!
Kíváncsi vagyok TGYÁS mikor érkezik... (és mennyi...) :shock: :roll:

Bocs a kisregényért...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Nekünk szörnyű éjszakánk volt Maja miatt. Nem is emlékszem hányszor sírt, nem is értem. Persze aludt fél 9-ig utána.

Megyünk mindjárt dokinénihez Kolos-pöttyök miatt.

Harhaj
én vagyok meglepve legjobban, hogy már több mint 1 kilót hízott. Majánál nem ment ilyen gyorsan.
pumuklii
 
 


István kórházban van a szoptatási ambulancia. Rékával is ott találkoztam.
pumuklii
 
 


Köszi Pumukli, az én memóriám elég szita mostanság... Pedig a terhesamnéziának már vége kellene hogy legyen... :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi!
És az LLL-től ezt a csajt tudtam elérni:Török Katalin:29/421-667
Este 6-7 között elérhető.Készséges volt és segítőkész.Talán próbáld meg őt!
A More Milke-et én ajándékba kaptam anyósomtól.De ha beválik a Dm-s kuponnal is majd beruházok rá.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Megnéztem már ezt a Dm-es kuponfüzetet.Nekem abban nincs ilyen More Milke-es kupon.Ti melyiket néztétek?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nasziasztok.

Tegnap nem tudtam jönni, így ma kívánok minden Anitának és Tündének boldog névnapot, szülinaposunknak meg boldog szülinapot! Isten éltessen benneteket!

More Milk Plusról már írtam, hogy nekem jó volt, 1 próbát megér, bár nekem is nagyon drága...

Szofi! Nem szemrehányás, de tényleg nem kéne szoptatni egy darabig. Ha érdekel a véleményem... Azért mondtam, hogy addig ne, míg meg nem gyógyulsz, mert a sebnek nyugalomra van szüksége. ŰCsanád meg addig idősbb lesz annyi idővel, amíg nem szoptatsz, és meg fogsz lepődni, ügyesebb lesz! De talán pl. a cumisüveget se add oda neki, míg nem tátja nagyra a száját, ne csak bedugd a cumit a szájába! Akkor a szájtátást gyakorolhatja, aztán már csak a helyes mellrehelyezés lesz a gond. Szóval, bocs hogy korhollak, de tudom, hogy veszélyben vagy, tényleg nagyon csúnya seblázam lett attól, hogy foltyon próbálkoztam én is a sebes cicivel... Ha nem szeretnéd, hogy elmenjen a magas láz miatt a tej, és nem szeretnél antibiotikum kúrát, akkor gyógyuljon meg előbb a cicid, aztán jöhet a szopitanulás! (Böbi, a szoptanít készülék arra van, hogy anyukának meghozza a tejet. De biztos van vmi, ami segít visszaszokni a cicire.) Bocs, tényleg, de nem szeretném, ha veled is az történne, mint velem Samuval... :roll: De tuti minden rendben lesz, ne sírj, csodálatos kisfiadért (aki most pihenni is hagy :wink: ) mindenre képes leszel!

Mi az első itthontöltött 2 hétben híztunk 1 kilót. :lol:

Anikó, üdv otthon!

Moncsi, én is grat. a term. szüléshez!

Nagyon jók a fotók!

Moost megyek etetni, majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: