Új privát üzeneted érkezett!

monica:
teljesen igazad van:) Bar nekem van egy nagyon jo haverom, Fulesnek becezzuk. (Na jo, a fulei jocskan belejatszanak a becenevebe, hehehe. De szerencsere o nem banja....)

A micimaci nagyon edes!!! Van egy baratnom, o azzal foglalkozik hogy gyerekszobakat, gyermekrendeloket, korhazi kortermeket pingalgat ki mindenfele edes figurakkal, a micimacko az egyik nagy kedvence neki is:):):)
Ha keszen lesz a hazunk mi is szeretnenk vele csinaltatni valami edeset a gyerekszobaba.
Itt egy link ahogy a leanyzo dolgozik, nagyon jopofa:
http://videa.hu/tagok/699718

sünciboglya
 
 


bobóbaba írta:Nem ezek hozzák Kevint???
Nemáááááááááááá!!!!
Anyuuuuuuuuuu!!!!


Háááááááááááááát, nem........ :cry: :wink:
Vendég
 


Nem igy neznek ki a golyak, viszont nagyon hasonlit a postas bacsinkhoz! :shock: :lol: :lol: Lehet itt franciaban a postas hozza a babukat? :roll:

Sunci
Anniyra j latni,hogy milyen segitokesz emberek vannak. :D Nagyon rendi volt a baratosnodtol, hogy kipingalja a korhazakat.

Nekem egyszer volt szerencsetlensegem az I. szamu Gyerrmekklinikan jarni egy nagyon beteg kislanynal latogatoban (aki sajnos meg is halt. :( ), es ott is nagoyn baratsagosak voltak a kortermek, mesefigurakk tomkelege volt a falon. :D Lehet,hogy azt is a baratnod festette? :roll: :lol:
Vendég
 

 
 

monica:
lehet hogy ott is festett. Amit biztosra tudok az a Heim Pal korhaz volt mert keszult is rola riport:)

Az a legjobb az egeszben hogy a lany ezt hobby-bol csinalja (ha felkerik maszek munkara azt azert elvallalja, de nagyon olcson) csak mert imadja a gyerekeket. Mindig megy latogatni a korhazakba beteg kicsiket es enekel, rajzol neki:)
Erdekes egyeniseg! Sokkal tobb ilyen ember kene tarsadalmunkba.

:)

joejt lanyok:) gombolyodjunk!:)

sünciboglya
 
 


vcsibe, unokatesómnak egy hónap múlva lesz az esküvője és a Garda tóhoz mennek nászútra. :) tejcsi... hát nem irigyellek hogy már most van... :) nekem nagy mázlim volt, mert volt bőven a fiammal, annak ellenére, hogy csak fejni tudtam és üvegből odaadni mivel nem tudott szopni, de szerencsére soha nem volt szükségem melltartóbetétre, mert soha nem folyt. :)

Bobó, remélem mára jobban voltál!

Pattogó, én ismerek Bendegúzt is, meg Joákimot is. :)

És ha már furcsa nevek, nálunk a családban is akad jópár (amikből én is szívesen válogatnék, de hát ugye egy családban kettő) pl. Joel, Ruben, Rolf, Teofil, Eliána, Demitrisz, Nikosz meg ilyenek. :) :) Arról nem is beszélve, hogy mivel annyian vagyunk, nehéz olyat találni, ami még nincs. :) És szerintem is fontos a jelentés is.

Tilli, én kíváncsi vagyok az igazi neveitekre!! Babakocsival kapcsolatban meg szerintem nem tudnak olyan extra igényeid lenni, hogy ne legyen olyan a piacon. :) Annyi félét lehet kapni, tuti találsz olyat, amilyet szeretnél. :)

monica, szerintem nézz szét amazon.com oldalon és ott találsz olyan gyerekruhákat... Én Eliotnak szinte mindent kintről veszek és baromi jók vannak. :) a lánynevek közül, amiket felsoroltál, nekem is nagyon sok tetszik, csak a férjem kicsit köti az ebet a karóhoz, de én szívesebben hívnám Leila-nak, de ugyanúgy tetszik nekem is a Lilien, Noa, Lora, Mia. Fiúk közül amit írtál, nekem Ármin, Miron, Noel, de mind van a családban...

Gyerekszoba... Nálunk egyenlőre a mi szobánkat bitorolja Eliot, meg a kicsi is ott lesz egy ideig tuti, mert nem tudjuk most lecserélni a tetőt és ahhoz hogy beépítsük a tetőteret, azt kéne. De ha meglesznek fönn a gyerekszobák, akkor tuti, hogy nekünk is festve lesznek a falra mindenfélék. Már úgy várom... :)

Na most megyek, mert még le kell vágnom a férjem haját meg teregetni is kell.

Kép
Kép
kopee
 
 


En anno gondolkodtam bibiai neveken, a Samuel tortenete csodalatos, de valahogy nem tudnam elkepzelni a gyereket Samunak.... bar kicsinek ari, de ha megno es monjuk pedagogus lesz, nem hivhatjak Samu bacsinak. (Foleg ha biologiaszakos lenne...)

:D:D:D



na telleg megyek aludni! Joejt:D

sünciboglya
 
 


huuu csajok itt Fro.-ban most all a bal! :shock: :? Braziliabol jott az air france egy gepe Parizsba, es eltunt :shock: azt mondjak,hogy villamcsapas erte, es bezuhant az oceanba. :shock: :( most elegge letaglozott ez itt mindenkit.
Vendég
 


monica mi is megijedtünk a párommal a hír hallatán a 4 magyar miatt...nagyon illetek a szemékly leírások a volt párjára és kisfiára...a fia 7 éves és a párjának élettársa van......
de hála nem ők voltak a gépen!!!!!!!!!!!!!!utána érdeklődtünk........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak életjelet adok magamról, mert régen voltam. Minden rendben, most jövök a védőnőtől, vérképem kicsit romlott, baktériumaim szaporodtak :evil: de a baba jól van és ez a lényeg! :wink: Rengeteget mozog, szinte egész nap érzem, kisebb megszakításokkal az egyre erőteljesebb rúgásokat, hát ennél szuperebb érzés nincs is!!!
Gyermeknap a rossz idő ellenére szupi volt, unokahugikkal Kaláka koncerten voltunk (nosztalgiáztam picit) vasárnap, tegnap meg csúszda-party kifulladásig a kertben anyukáméknál :D
Élvezem a táppénzt, sokat pihenek, bár intézkednem kellene; szemészet, fogászat, üzemorvos...azt hinné az ember, hogy semmi dolga, aztán dehogyis :lol: a vizsgáimra is el kell kezdenem tanulni, két hét és itt vannak :shock:
Remélem mindenki jól van, pocakok gömbölyödnek, babák ficánkolnak!
Vendég
 


én is most megyek védőnőhöz!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihó lányok!!! leültem ide-találtam egy kis időt magamra, mert Iliaszomat elvitte apósom egyet kocsikázni. Ami nagyon jó, csak az a baj, hogy maguktól nem jut eszükbe, csak ha már látják rajtam, hogy nem bírom tovább. anyósom is akkor jön át ha hallja a kicsit hogy üvölt. Na mindegy, elvégre mindenki a saját dolgát fontosabbnak találja....bár én is így lennék vele mindíg, most biztosan nem lennék annyira csalódott..

ismét sokat írtatok, próbálok én is hozzászolni, bár a nevekhez nem nagyon tudok, mert én ahogyan azt előzőleg is meséltem nektek, tisztelem az itteni hagyományokat és így nem kell sokat gondolkodni a neveken. Ami a pocilakónkat illeti, anyukám nevét kapja és azt is elmeséltem miért. Ha fiú, akkor annak fiú megfelelőjét. Egyébként én nem favorizálom a nagyon furcsa, külföldi neveket-otthon látom ez nagy divat, én ennél egy kicsit maradiabb vagyok.
Msparis: welcome back!!! vigyázz magadra, a vérkép miatt meg ne aggódj, ahogyan nő a babuci feleszi a "tartalékaidat" ,ezért fordul pl a vérszegénység is elő a terhesség alatt. egyél sok sok gyümölcsöt, zöldséget, igyál sok vizet, stb...de ezeket Te is tudod!!!!
Monica: én is hallottam a tragédiáról. Megtalálták már a gépet? Ti biztosan többet tudtok mint mi.
majd még írok, mert hamarossan visszahozzák a kicsimet!!
szép napot Minden kismamának!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Szép napot mindenkinek,

jó rég nem voltam, hétvégét a párom szüleinél töltöttük, tegnap pedig kinéztünk a Vágtára. A baj az, ha lovat látok, amit hajtanak, akkor rögtön sírvafakadok. Nemterhesen is :P

Jovana: az én dokim dr. Ujváry. Nagyon rendes ember. Sok jót hallottam még Németh Miklós dokiról, a barátnőm 2 gyermeket szült nála.

Vcsibe: szuper a babakocsitok :lol: Nagyon tetszik!

Milyen furcsa dolog az, hogy egy katasztrófa mennyivel jobban megérinti az embereket akkor, ha az áldozatok között van a hazájából való is. Én tagja vagyok egy szervezetnek, ami légikatasztrófák áldozatainak hozzátartozóinak nyújt segítséget abban az esetben, ha a tragédiának köze van M.o-hoz. (értsd: magyar gép, ill. innen induló/érkező). Hááááááááát, a tréningeket cifra dolgokról van szó. Volt hogy nem aludtam 2 napig utána. :roll:

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Vcsibe!Hát kellemetlen az előtej megindulása,az biztos.Én is jártam úgy két éve,hogy jó nagy folt volt a felsőmön.Alig győztem takargatni.

A neveken már én is kezdek gondolkozni.Ugye nálunk a kislánynevek valószínűek.Nálam mostanában a Tamara és Eszter jön be.És ráadásul ez a férjemnek is tetszik.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Nitácska,
ma teljes letargiában jött be egy kolléganőm: a 4 magyar az ő ismerőse és családja :oops: :oops: :cry: :cry: (és ha jól értettem, a fia barátját is vitték :oops: ) csak imádkozni tudunk értük!!!! :roll:

Ledőlök egy kicsit, fárasztó napom volt idáig :roll:

tillidian
 
 


Hú, hát nem pihentetek a hosszú 7vgn, már ami az írást illeti :D

Köszi Móni és Sünci a megnyugtató szavakat C vitamin ügyben. Sajnos már megtörtént, beszedtem 1-2 hónapig :cry: a baj csak az, semmi irodalmat nem találtam arról, hogy ez mit árthat :cry: Nektek nem mondta a dokitok véletlenül? Az enyémmel még nem tudtam beszélni..

Screen, nem is tudtam, hogy van ilyen szervezet. Azért jó tudni, bár soha nem legyen rá szükség..

Vcsibe, hátha elmúlik a folyás.. jó lett volna ha a szüléskor indul be és nem előbb :cry:

Paris, klassz lehetett a 7vgtek. Mi is voltunk koncerten, Siófokon az Alma együttesén. Végre újabb jópofa gyermekzenék.. eddig Halász Juditot ismertük csak..:)

Betty, fel a fejjel, és próbálj lazítani :!: Ami a neveket illeti, én is inkább a hagyományosakat szeretem :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzike,
nyugodj meg: bár írják, nem ajánlott szedni a c-vitamint emelt dózisban, de a babádnak biztosan nem lett tőle baja :P (a C-vitamin hál'istennek rendkívül gyorsan ürül ki vizelet útján)

tillidian
 
 


tillidian ......jézusom!!!!szurkolok hétha megtalálják őket.....bár már nem valószinű hogy élnek......több mint 24 óra eltelt már........ :cry: :cry: :cry: :cry: kitartást nekik és sok sok erőt!!!!!!!!!

megjöttem védőnénitől..........hízni nem híztam.........
probáltunk szívhangot hallgatni de bencus mindíg elmozdult.....:(
megmérték a haskörfogatomat is.........104 cm........nem sok kicsit??????
holnap megyek a terheléses vv-re.....meg uh-ra is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitacska boldog nevnapot!!

Akkor ti is hallottatok a szerencsetlenseget? :( Itt most errol szolnak a hirek. :? 95%,hogy senki nem elte tul, ugyhogy nem is nagyon remenykednek abban,hogy tuleloket talalnak, azer valljuk be, telleg eleg keves az esely sajnos. :( :( (es radasul most tokre bepanikoltunk,mert nem az elso eset volt,hogy az air france gepeivel baleset tortent, es juni vegen mi is azzal megyunk haza. :? :? Es raadasul az egyik munkasunk is a gepen volt a baratnojevel. :( :(

MrsParis
Sajnalom a bacikat! :(

"csuszda-party kifulladasig a kertben anyukameknal"
De jol hangzik. :lol: :lol: :lol: Milyen az?

Betty
De jo,hogy egy kicsit tudsz pihenni,meg ha csak kicsit is!

Zaniko
A Tamara szerintem is gyonyoru nev! :wink:

Tilli
Sajnos itt az imadkozas nem segit. :( Nem hiszem,hoyg barki is tulelte volna. :(

Ozike
Utanaeztem es nagyon megoszlanak a velemenyek. :roll: A lenyeg az,hogy ugy gondolom, hogy nem lesz semmi baja a babadnak, mert ha telleg nagyon veszelyes lenne, akkor azt megemlitenek. A lenyeg az,hogy mostmar inkabb ne szedd, de nem lesz semmi baj!
Vendég
 


nitacska: a 104 cm nem sok (gondolom nem 140 cm magas vagy) :D

sünciboglya
 
 


jajj egy masik topicban talaltam egy tok jo linket nezzetek meg erdemes, foleg annak,aki meg nem dontott a baba neverol!

http://www.tavam.hu/index.php?cid=72&offset=410

alul van a vissza,tovabb ott lehet lapozni
Vendég
 


sziasztok!

Nem sajnáltátok az időt és a témákat. :lol:

Őzi: ne aggódj, azt az idiótát kellene seggbe rúgni, aki hülyeségekkel riogatja a kismamákat! :evil: :evil:

Zaniko: az Eszter nekünk is tetszik,de sajnos bejön a képbe egy nem kedvelt nőszemély akit így hívnak, a Réka is ezért lövődött ki. :evil: De találtunk egyet ami mindkettőnknek tetszik. Az viszont titok mindenki előtt a születésig. :lol: Most nézem, hogy a gyerekeink egyidősek. Az idősebbik fiam egy nappal később született Panninál. Ez a baba elvileg nálunkm jön hamarabb.Legalábbis papírforma szerint. :lol:

Vcsibe: ne foglalkozz vele, a melltartóbetétet észre sem lehet venni még egy tapadós póló alatt sem. És téged sem fog zavarni. Persze megértem, hogy idegesít, de ez van. Ha elindult, elindult.

Kép
Kép
tündér09
 
 


monica26 írta:Nem igy neznek ki a golyak, viszont nagyon hasonlit a postas bacsinkhoz! :shock: :lol: :lol: Lehet itt franciaban a postas hozza a babukat? :roll:


És majd a postásra fog hasonlítani Noel???? :lol: :lol: :lol: :wink:

Sünci
Ez csak Mo-n gond.
Külföldön pl. elég sok gyerek kapja a Samuel nevet (Sam :wink: ).

Eltünt repülőgéppel mindenhol foglalkoznak a tv-ben :cry: :cry: :cry: :cry:
Szörnyű!

Mrsparis
Van szuperebb érzés, ha nem 2, hanem 4 lábacska rugdal!


betty76 írta: Egyébként én nem favorizálom a nagyon furcsa, külföldi neveket-otthon látom ez nagy divat, én ennél egy kicsit maradiabb vagyok.

Nézőpont kérdése. Nekem az Iliász is különleges, külföldi név :wink:

Ahogy olvasgattam a híreket, engem a szívátültetéses kislány is olyan furcsán érintett. Egy hasonló koru kisgyerek szívét kapta meg.
Mekkora ereje lehetett azoknak a szülőknek, akik elvesztik 1-2 éves gyereküket és nem tiltakoznak a donáció ellen.
Minden tiszteletem az övék!
Vendég
 


Monica, a csúszdaparty a következő: apukám meg a sógorom most készítik a szupi kerti csúszdát és mászókát a kiscsajoknak és ahogy felfúrták a csúszdát a helyére, már vinni is kellett ki a lányokat kipróbálni, aztán nem volt megállás :lol:

Twins, nekem már vannak ikreim :D a tesómé, nekem az lesz a szuper érzés, ha két pár dolgos unokatesó-kéz fog segíteni az én babámnál :lol:

Én a szívátültetéses kislányon mindig bőgtem, ahányszor csak láttam...szörnyű mennyit kellett szenvednie másfél évesen, emberek egész életükben nem szenvednek ennyit :cry: én sohasem tiltakoznék a donáció ellen, ez is megerősített benne!

Vcsibe, sprstársak vagyunk, tejcsi nekem is befigyelt ma fürdés után :shock: egyből hívtam anyukámat hogy úristen mi történt :lol: mondjuk nekem egy-két csepp, de ha belegondolok, még jó is, így legalább tényleg tudom, hogy minden rendben és az egsz szervezetem arra készül, hogy a babát táplálja :wink:

Gravidából újra betankoltam hozzá vas, baktériumra kamillás ülőfürdő...
Vendég
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok!
Hétvégén mindig lemaradok, aztán alig győzök visszaolvasni...(főleg munkaidőben :lol: ).
Kéne már otthonra is net. Szóval, bocsi, de most (is) hosszú leszek! :oops:

Kopee!
Nagy-nagy gratula a kisfiadnak! Nagyon ügyi! :D
Ugye holnap mentek UH-ra? Drukkolok!

Jujj, Monica, nektek holnap babamozi!! Tiszta sárga vagyok!
Olvasom, a hozzászólásodat, hogy a szeptemberre várt ikrek megszülettek. Ez nagyon-nagyon hamar van! :shock: Kb. akkor úgy jöttek, mint tavaly az én kislányom. Remélem, nekik több szerencséjük lesz. Drukkolok!

Betty!
Pihenj sokat, nem lesz semmi baj!

Trixi!
Gratula az első mocorgáshoz! :D

Zsrit!
Ha nem vagytok a dokival egy hullámhosszon, akkor válts! Tényleg sosem késő! :idea:

Kkia!
Nagyon cuki a kis dulifulid! :D

Sziszkó!
Nagyon csini vagy. Híztál már egyáltalán? Úgy látom, csak a pocid nő. Nekem sajnos az alfelem is. :evil:

Vcsibe!
Ne vidd túlzásba a melót! A babakocsitok szuper, nagyon tetszik!
Remélem, jól sikerült a vizsgád!
A Milán névre egyébként az én saját, háztáji férjem is úgy reagált mint a szomszédod, csak ő a Juventus-szal példálózott.
(Igaz, mi csak rövid ideig gondolkodtunk a fiúnevekben, mert a Dominik évek óta eldöntött, viszont keresgéltünk másikat, mert most két babával indultunk, aztán a 9. héten már semmi nem látszódott a tesóból. :( )

Tilli!
Örülök, hogy jobban vagy. Kár, hogy nem számíthattok 100 %-ban a kisruhákra. Bár szerintem odaadhatnák nektek, mire nekik kelleni fog, addigra Lencsi úgyis pont kinövi őket, így folyamatosan adhatnátok vissza. :wink:

Hajnalocska!
Sok boldogságot nektek! A név miatt ne aggódj, tényleg az a legfontosabb, hogy ti ketten meg tudjatok egyezni!
Én amúgy mindig mindenkinek tiszteletben tartottam a névválasztását, és én is elvárom, hogy nem fikázzák a döntésünket.
Van azért pár név, amire kikerekedik a szemem. :shock:
A Nyelvtudományi Intézet honlapján megtalálhatóak a bejegyzésre alkalmas (engedélyezett) utónevek:
http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

Ajánlom annak, aki még nem tudott dönteni, és mindenkinek, aki akar furcsákat olvasni. :D

Szilveeaa, üdv itt!

Nitacska, boldog névnapot!

Sztercsi, neked pedig boldog szülinapot előre is! (Hátha holnap nem tudok jönni.)

Lányok! Én is szeretem Micimackóékat, mi is rakunk a falra pár képet. Mondjuk, Kismackó ágya fölé nem nagyon volt kérdés, milyen figurákat rakunk...

Én most már szinte egész nap érzem a törpét. Nem csak háton fekve, mint néhány hete, hanem ülve, állva is. Olyan jó, imádom!
Viszont ma kicsit fájdogál a pocim, remélem csak a növekedést érzem...
Mondjuk elég érzékeny a belső varratom is. Biztos jön a jó idő!

Na, akkor most már lelövöm magam! :roll:
További szép napot mindenkinek!
Vendég
 


twinsmomma:
Pontosan. Amig Canadaban eltunk nekunk sem lett volna gond. De itthon halalra cikiznek vele sajnos:(

Vcsibe:
Neked viszont mar tuti lesz tejed:):):):) Emiatt legalabb nem kell aggodnod:):):)

sünciboglya
 
 


Nita!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Judy!
Köszi a dicsit! :lol: :lol: :lol: :oops: Bele is pirultam! :oops: Párom szerint a hátsóm nőtt.Szerintem nem. :twisted: :? :roll:
Az itthoni mérleg szerint nem híztam még semmit,de jövőhét csütörtökön megyek a védőnénihez,Ő majd megmondja a frankót! :lol: AZ a baj a védőnőnél,hogy ott ruhában mérnek és akkor persze,hogy több ez ember lánya! :? :shock:

Szörnyű ez a baleset! :shock: :shock: :shock: :shock:
Már reggel hallottam a hírekben a tv-ben.

Sztercsi!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT holnapra!!!!!!

Mrsparis!
A múltkor írtad,hogy mentek ki külföldre pár napra melót nézni.Sikerült valami? :lol:
Tejcsi:Ez már visszafordíthatatlan! :wink: :oops: :lol: Bár nem gondoltam volna,hogy félidősen elindulhat. :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


süncibogja 165 cm vagyok!!!!!!
lányok köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,
Isten éltessen! :D

Lányok,
mégis fejtörést okoz nekem az AFP érték...most utánaolvastam, és tényleg alacsonynak számít...
AFP: 22,53
MoM: 0,67

de az Istenhegyi Géndiagnosztikán ezután megcsináltattuk a 18. heti UH-t is, és Hajdu Drnő mindent rendben talált...akkor most mit gondoljak? :roll:

tillidian
 
 


nitacska: akkor egyaltalan nem sok a 104 cm:)

sünciboglya
 
 


Szia Kismamik!

Csak egy gyorsra jelentkezem, ma voltam a genetikai tanácsadáson a SOTE I-en. Ott rendel a dokibácsi, aki egyébként a RK Klinikán is. Először nem is értette, hogy 0,87-es MoM-mal mit keresek ott. De azért újra végignézett mindent és azt mondta, hogy "nem szúrunk". Bár biztos voltam benne, hogy OK lesz minden, most legördült az utolsó kő is...viszont olyan hulla fáradtság maradt utána...úgy látszik, mégis foglalkoztatott tudat alatt...???

Kristóf általában este lefekvés után mocorog, valahogy olyan érzés, mintha ő is a helyét keresné az ő kis ágyikójában, forgolódik, helyezkedik...aztán elcsöndesedik. Fantasztikus érzés...de apa kívülről még nem érzi :(

Jó pihit mindenkinek, mi megyünk ágyközelbe.

Kép
kkia
 
 


tillidian ha a genetikain minden rendben akkor már ne törődj az afp értékkel...sokszor ad rossz eredményt.....anno a mátémnál is alacsony volt.....a mom érték 0.8 volt.....nem foglalkoztam vele.....

itt egy mai pocak kép:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.6886.jpg

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Senki nem nezte meg a linket? :( Kivancsi lennek,hogy ratok igaz-e amit a nevetekrol ir! :wink:

Andi
"Es majd a postasra fog hasonlitani Noel????"
Nagyon remelm,hogy nem, mert kb 50 eves a postasbacsi, es kopaszodik. :shock: :lol: :lol:
Igen a kis Lara esetet en is olvastam, es hat eleg sokszor megkonnyeztem amikor azt irtak,hogy meg fog halni,ha surgosen nem kap szivet. :( Olyan gyonyoru az a kislany. Egyebkent,ha neadjisten az en gyerekem meghalna, akor en is felajanlanam a felhasznalhato szerveit, kiveve a szivet. Azt nem tudnam. :( De nem is gondolok inkabb ilyenekre!!

Eszti
Csudiklassz lehetett! :lol: De azt hittem te is csuszdasztal! :oops: :lol:

Judy
"bocsi, de most (is) hosszu leszek!"
Ne szabadkozzatok mar! Az a jo,ha porog a topic es sokat irunk! :wink:
Igen-igen holnap babamozi! :lol: :lol: Tok izgatott vagyok, visszuk Charlotteot is,hogy lassa o is ocsit! :lol:
Halistennek az ikrek ugy nez ki jol vannak, regebben is olvasgattam mar a babanetet, es a marciusianknal is volt egy 3as ikres anyuka,akinek majus helyett februarban szulettek meg a baboi, es az egyik sajnos meg is halt! :( De azt hiszem ott mas problema is volt. :roll: :(

Tilli
"akkor most mit gondoljak?"
Azt,hogy minden rendben van! :wink:

Kkia
Gratula a jo eredmenyekhez! :lol:

Nita
Szzep poci!! :lol: :lol: Mit kaptal nevnapodra? :lol:
Vendég
 


Dobok én is egy mai pocak képet:
Kép

tillidian
 
 


Sziasztok!!

Gyors kukk. Voltam dokinál éééééééééééééééééééééésssssssssss
monica színezheted a táblát. Fiúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!! Hurrááááá. 2 lány után végre kukacooossss. Úúúúgy örülök. Komolyan. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Tilli
De szep formas pocii! :lol:

Pattogo
Hurra!hurra! Gratula Bencehez!! :lol: :lol: De joo!! :lol:
Vendég
 


Bolhácska,
gratulaaaa!!!!! :D :D :D

Monica,
köszi :P

tillidian
 
 


Sziasztok :)

pocakok nagyon szépen alakulnak -

Sziszkó :) - nagyon csini vagy, gratulálok! :)

Till :) - Te is !!_ bár csap pocit látni :)
de Te tutira csak a pocakot növesztetted, semmi felesleg!! Jó Neked!

Pattogó :) Gratulálok!!! ... nagyon átérzem az örömöd! :wink:

- doki ügyben még nem jutottam megoldásra. Ma voltam nála és normálisabb volt, de még mindíg nem tudom ...
az bizti h. a hízásomra - 6 kg - ő is azt mondta hogy háát nem kevés, mint a védőnő ... :roll: :roll:
pedig eskü h. nagyon normálisan és visszafogottan eszem.
Fehér pékárú max. reggel, no tészta no kenyér no cukor minimál csoki, teljes kiőrlésű cuccok, gyümi és salik ... mit tehetnék még??
mind1
fiúkkal 30 kg-t híztam és kínszenvedve de leadtam. Szoptatás után 1 évvel megint 55 kg voltam - bár a hasam kapott egy plasztikát a hízás fogyás után mert katasztrófa volt ... Úgy szeretném ezt most megúszni ................ de én ilyen h. hízós vagyok + az anyagcserém is rossz.

R

Kép
zsrit
 
 


Nita,Tilli!
Szép nagy pocik :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pattogobolha!
Nagy - nagy gratula a kiskukishoz :!: :!: :!: :!: :!: Teljesült Végre a vágyatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsrit!
Ari vagy,köszönöm! :lol:
Ha a fiúkkal 30 kg-ot híztál és ugye most már félidős vagy (+6kg-al),biztos nem fogsz annyit felszedni! :lol: :) :wink:
Tillidian is 7 kg plusznál tart és nézd meg milyen csini! :lol: :lol:

Kkia!
Örülök,hogy minden okés Veletek! :lol: :lol: :lol:
AZ én párom se érzi még a pici mocorgásait! :cry: Mondtam neki,hogy majd eljön az ő ideje is! :lol: :lol: :lol: :wink:

Tegnap apukám hozott egy csomó cseresznyét,amit mind nem bírok megenni.Így kitaláltam,hogy sütök cseresznyés pitét! :P
Már kész is van,nagyon fini lett! :lol: :P

Monica!
Mesélj,hogy mi volt a babamozin! :lol: :lol: :wink: :roll:

A telefonos táblit néztem az előbb,de még sok mindenki nem írta be magát!Lányok,akik hiányoztok belőle,nem írjátok be magatokat :?: :?:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Till, Móni, Tündér
Köszi a megnyugtatást, próbálok nem aggodalmaskodni folyton, csak bosszantott, hogy én csinálok hülyeséget és nem is tudok róla, hogy árthat - egy vitamin :shock:

Till, tök csini vagy tényleg :D

Pattogó, ez király :lol: Gratula a kukushoz :D

Móni, megnéztem a linket, tök jó, részletes elemzések. Rám bizonyos szempontból pl illik is, de ismerek olyat, akire nem nagyon. De jó útmutató 8)
A babamozi bizti klassz lesz, kíváncsi vagyok a leánykádnak tetszik-e majd :D

Sziszkó, a párom a mozgásokat kb 2 hete érzi kívülről, tehát hamarosan nálatok is fogja majd :lol:

Zsrit, szerintem teljesen normálisan eszel, én sajna nem tartok ilyen egészséges étrendet :roll: A 6 kg szerintem teljesen jó, én is kb 5-nél tartok. Innen kb fél kiló hetente az ideális 8)

kkia, örülök hogy nem szúrnak!! Én is ezt akartam elkerülni, ezért volt több UH. A legutóbbi épp tegnap. Eddig minden OK, bár most egy héttel nagyobbnak tűnt a kíírt koránál, már 597 g :D Sajna egy kis vesemedence tágulatot látott a doki az egyik oldalon, illetve a határon van az érték, de állítólag ez gyakori, és remélhetőleg kinövi még odabent :cry:

Till, esetleg tudom nektek is ajánlani a szív UH-t, az nagyon profi és ha ott minden OK, minden bizonnyal nincs mitől tartani.

Nita, utólag is boldog névnapot :D Nekd is szép nagy pocid van már 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!!! megint csak bekukkantottam...most még kevesebb időm van, de legalább elolvastalak Benneteket!!!
Pattogo: Nagyon örülök Nektek!!!! Gratulálok a kisfiúhoz, szuper hírek ezek!!!!!! :D :D :D
Tilli: nagyon szép a pocakod!!! Én sem híztam egyáltalán (sőt -1 kg ban vagyok a kezdetekhez képest), s szinte csak pocim van, de Te sokkal vékonyabbnak látszol nálam. :D

Monica: itt is állandóan a tragédiáról beszélnek, de nem tudtam, hogy voltak magyarok is a gépen.
Köszönöm, hogy bíztatsz a pihire. Igen, megpróbálok egy kicsit ledőlni vagy legalább leülni napjában többször. Persze délelőtt nem könnyű, mert akkor velem van Iliaszom plusz főznöm is kell és beágyaznom leglalább. Mást nem enged se az orvosom, se a párom.

Twins: az Iliasz név görög és mi Görögországban élünk. Itt, mint Magyarországon is annyi de annyi szép név van amiből választani lehet, de persze itt többnyire őrzik a hagyományokat. A nevek nagyapáról fiúra, nagymamáról kislányra szállnak. Ezért kapta Iliasz is ezt a nevet. A nagypapájét. (a férjem apukájáét).

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Tillidian, azt gondold, hogy minden OK!
Nagyon csini vagy! És hová raktad azt a bizonyos plusz 7 kilót :?: :?: :?: :shock: :shock:

Nita, te is szépen gömbölyödsz! :D

Milyen érdekes, hogy mennyire eltérőek a pocakformák. :idea:
Ez engem nagyon megnyugtat, mert mindig azon aggódok, hogy nem kicsi-e a hasam, nem kéne-e feljebb lennie, stb.
Az az egyik félelmem, hogy esetleg nem nő jó tempóban Kismackó. Tudjátok tavaly a 28. héten az én kislányom 750 g-mal született. Valószínűleg amúgy se lett volna hatalmas baba, de akkor is többnek kellett volna lennie, az én HELLP-szindrómám miatt szedett össze lemaradást. Szóval mindig megkérdezem a dokit, hogy jók-e a méretei, és szerencsére eddig még mindig igen volt a válasz.

Kkia, örülök, hogy nincs szúrás!

Pattogó, nagy-nagy gratula a kisfiatokhoz!!!

Sziszkó!
Nyami! A cserkóval azért óvatosan! Én is imádom, sose tudok ellenállni neki, de mindig meg is fájdul tőle a hasam! Remélem, nálad nem okozott ilyen problémát!

Monica!
Én is megnéztem. Rám annyira nem igaz. :roll:
Gyere majd és mesélj, mi volt 4D-n!

Őzike!
Minden rendben lesz!

MINDENKINEK EGÉSZSÉGES BABÁJA/BABÁI LESZ(NEK)!!!

Jujj, már én is plusz 5 kg-nál tartok. :shock: :oops: Pedig a java még most jön!
Vendég
 


Sziasztok!

Teljesen el vagyok keseredve :( :( Csupa-csupa rossz dolog tortent. :? Kivonultunk csaladostol a babamozira, Charlotte is vegre mutatott valami lelkesedest Teso utan, erre odamegyunk vartunk vagy 20 percet, mikor kijott egy doki es kozolte,hogy a dokimnak surgosen el kellett mennie, es nem tudja megcsinalni a 4D-t, menjunk vissza penteken.:( :( Mi meg mondtuk neki,hogy akkor csinalja meg o...dehogy azt nem lehet mert neki sincs ra ideje blabla... :evil: erre jott egy dokino,aki nagyon aranyos volt es mondta, hogy karpotlasul csinal egy sima uh.-t,hogy megnyugodjunk,hogy nincs semmi baj. Nezi,nezi Pruncsit es kozli,hogy egeszseges szep kislany! :shock: :shock: Mondjuk fiu! Erre o: o nem lat kukit, de mire jobban megnezte volna befordult, es nem latta mar. :shock: :shock: Ugyhogy most teljesen keszek vagyunk, hogy a multkor mar tobbszor is 100%-ra mondtak,hogy fiu most meg h lany! :roll: (En annyira fiut szeretnek :oops: ). Na erre hazafele benyogte a Parom,hogy akkor neki mar nem is tetszik a Noel es akkor legyen inkabb mas,mondom anyad :evil: Most alljunk neki megint elolrol??hat nem.


Ugyhogy tiszta rossz dolgok tortentek ma velunk. :(
Vendég
 


Monica, sajnálom!
De bárhogy lesz is, ami a legfontosabb, hogy EGÉSZSÉGES a babátok!

Tudom, hogy sok volt ez így egyszerre, de pénteken majd minden jól sikerül! Ne keseredj el!
Vendég
 


sziasztok! megjártam a vérvételt:
2 vérvétel volt de 3x szúrtak mert a második vérvételnél szétdurrant a vénám.........ugy nézek ki mint egy drogos........
Bencus drágám meg megunta a fejjel lefele levő pózt és megfordult....most medencevégű!!!!!!!!
méretei:
bpd:58 mm
hc:210 mm
ac:189 mm
fl:41 mm
átlagos magzatvíz........

pattogobolha gratulaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
tillidian szép pocak!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ó, Monica,
hatalmas ölelés Neked! :oops: Sajna vannk ilyen vacak napok...de minden rendben lesz!!! :P Nagy drukk, péntekre!!!

Judy, Zsrit,
a hátsómon van a +7 kg! :wink: :lol:
(48-ról indultam, most vok 55...Apa odáig van értem! :wink: Azt mondja, mindig így kéne kinéznem: itt is - ott is gömbölyű! :lol: nahát, pedig azt hittem, vékonyan kedvel :shock: avagy változik a pasik ízlése is, ahogy "öregszenek" :lol:)

Őzike,
szív UHról még nem is hallottam :roll: hol csinálnak ilyet?

Mi 3-ra megyünk egy tájékoztatóra a köldökzsinór őssejt - dologgal kapcsolatban, majd beszámolok!

Ja! És a legfurább:
UGYANAZ NAP vették le az AFP-hez (Péterfy) és a négyes teszthez (Istenhegyi) a vért és eltér a 2 érték! :shock:
Istenhegyi:
AFP: 22,53 MoM:0,67
Péterfy:
AFP: 29,13 MoM: 0,84

Nna, igazatok van: ennyit az AFP-ről... :roll:

tillidian
 
 


Monica, nyugodj meg, lehet, hogy csak félrenézte a kedves doktornő!!! Hogy lehet az, hogy eddig látták a kukit és most hirtelen eltűnt???Még visszafelé logikusabban hangzik-nem hogy kinőtt, de nem volt jól észrevehető!!!
ami pedig a nagyon rossz dolgokat illeti....ez legyen, a legrosszabb, ami veled történhet!!! Nincs nagyobb áldás egy egészséges kisbabánál, akármilyen nemű is legyen!!!! sok puszi Neked!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok Kismamik! :wink:

Jó rég voltam megint, és nem is bírtam visszaolvasni. :shock: De jó, hogy pörög a topik. :wink:
Sajna mostanában nagyon megvisel a sok hülye front. :cry: Ha nem a fejem fáj akkor a hasam keményedik,így próbálok pihenni amennyit tudok. Bár nem könnyű egy 3 éves örökmozgó mellett. :roll:

Pattogó!
Grat a kispöcsöshöz. :D

Monica!
Sajnálom hogy elmaradt a mozizás, de pénteken tuti úgy fog menni minden ahogy kell. Meg szerintem ha több alkalommal kisfiúnak mondták a pocaklakót, akkor az bizony kukis!!! Lehet össze volt szorítva a lábai, vagy épp a köldökzsínórt vette a lábai közé. :wink:

Most csak ennyire futotta....
Jövök még ha kicsit jobban leszek. :wink: :wink:
Puszi mindenkinek!! :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


sziasztok, csak egy gyors bekukk. Ma 3.40-re megyünk... ÁÁÁ nem izgulok...
A hízás téma meg szerintem annyira hülyeség. Én is 25-öt rántottam fel Eliottal, és amikor fél éves korában teherbe estem, akkor már csak 5 volt rajtam, pedig még csak akkor akartam elkezdeni a fogyókúrát. :) Úgyhogy én most sem fogok ezen görcsölni. Minek rontsam el ezt az időszakot? :) Majd lemegy. :) Mondjuk szerintem ehhez a férj hozzáállása is fontos. Az én férjem régen mindig hangsúlyozta, hogy ha elhízom akkor nem fogok neki kelleni, most meg totál odáig van a kismami alakomért és amikor kiakadok, mindig ő vigasztal, hogy mit akarsz? Te már anyuka vagy, és sokkal szebb vagy nekem így. :) Úgyhogy valószínű ezért sem izgat. :) :) :)
Na most megyek, mert lassan készülök randizni az urammal hogy együtt menjünk... :)
mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
kopee
 
 


Mónika, szerintem is valószínűtlen hogy ha már látták a kukit, akkor most eltűnt:) péntekig már csak két nap :) Ne aggódj, fő, hogy a baba jól van!!

Nita, ez vicces, tudod nekem a tegnapi UH mit mutatott:
BPD 58mm, HC 198 mm, AC 191 mm, FL 41 mm. :lol: szóval szinte egyformák méretileg :D

Till, az Istenhegyen nekem a 4-es teszben az AFP-n kívül még 3 értéket néztek. Biztos neked is nem? Valószínűleg azok teljesen jók, ezért nyugtattak meg ott. Ja és a laborok nem egyformák. Ennyi eltérés szerintem belefér. Az Istenhegyi magasabb pontossági aránnyal dolgozik mint a többi, én úgy tudom. Egyébként szív UH-t talán 2 ember csinál az országban, az egyik hölgy a SOTE1-n dolgozik, de van magánrendelője is két helyen, egyik a Bolgárkerék u-ban, másik a Szépvölgyi út 39-ben. (Hajdú Júlia). A szív esetleges eltérései utalhatnak rendellenességre, illetve ez is egy jó szűrőmódszer. http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=4

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Monica, úgy látszik ez egy ilyen nap...nekem is sz*r, úgyhogy kezet foghatunk! Kezdve ott, hogy nagyon rosszul aludtam én is , férjem is :? aztán mennem kellett foglalkozás-egészségügyi orvoshoz, mert mindjárt itt vannak a vizsgáim és még nem csináltattam meg az alkalmassági papírt :roll: mondjuk ez az én hülyeségem volt, de annyira el voltam foglalva a babával, vizsgálatokkal stb., hogy sza*tam rá, így most az utolsó előtti pillanatban rohanni kellett, ráadásul sem a háziorvosom, sem a munkahelyi üzemorvosom nem csinálta meg :shock: így kereshettem új orvost. Akihez elmentem délelőtt, azt mondja, jaaa ha táppénzen vagyok eleve NEM VAGYOK ALKALMAS semmilyen munkavégzésre, ők nem csinálják meg. Mondom mi van? Terhes vagyok, nem beteg, azért vagyok táppénzen, mert nem megfelelőek a körülmények a munkahelyemen, nem azért mert valami bajom van, ráadásul a vizsgámhoz kell a papír. Az mindegy, ők nem csinálják meg, átküldött máshova. Szerencsére ott tök rendes volt a dokinő, de a kék kiskönyvet nem töltötte ki nekem, mert állítólag nem is kell (közben a tanfolyamszervező azt kérte), meg is mutatta a felsorolást, hogy kinek kell és a kéz-, lábápoló tényleg nincs benne. Úgyhogy megvizsgált és kiállított egy alkalmassági papírt a szakmához ennyi. Szépen elmentem a postára, feladtam a tanfolyamszervezőnek elsőbbségivel, holnapra ott van, törölgetheti vele a seggét :lol: az eredetit meg viszem a vizsgára. Ha valakinek nem tetszik, akkor majd balhézom :x

Sziszkó, munka lenne, csak valahogy kellene munkavállalásit szereznünk a férjemnek kintre, mert addig nem dolgozhat, az osztrákok meg nem akarják megkérni ezt az engedélyt...kicsit olyan, mint egy ördögi kör, most kicsit tanácstalanok vagyunk, de majd kitalálunk valamit :wink:

Ja kárpótlásul a mai bosszúságokért, bementem a nagykerbe és vettem gyönyörűséges csillámporokat meg körömlakkokat :D meg is nyugodott a lelkem :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: