Új privát üzeneted érkezett!

Akella

Köszi a választ, elég ijesztő dolgokat mondanak pedig erről.

Esthajnal

Nekem már azt mondták menjek az ügyeletre, mert ez egyáltalán nem jó jel. Szerinted elmenjek? :roll:
recon

Csillag nem fogok lelépni, csupán azokat amik nem tartoznak ezen témához másképp fogom tálalni, pü-ben.

Még ma nem írtam mert sajna ezen dolgokhoz lövésem sincs miért barnázik Recon. Olvasok és a háttérben remélem semmi gond és lehet jobb lenne ha elmenne dokihoz inkább mondja a doki, hogy főélőslegesen aggódik, mint tényleg legyen valami bibi és esetleg pár bogyóval megoldható. Nem tudom mit tennék a helyedben mert nem vagyok orvos párti de most lehet jobb lenne ha doki látna, persze csak te tudod mennyire barnázol. Ja és nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch

Aranyos vagy :wink: Csak egy folt volt tegnap este semmi több meg hasfájás. Viszont azóta nem érzékenyek a melleim és a hátfájásom is elmúlt. :roll:

Jaa és ahogy ünnep van fogalmam sincs hol találok orvost. :roll:
recon

Ha azóta semmi nem volt lehet tényleg fölöslegesen aggódsz és ha még van valami furcsa vérzés vagy fájás öltözz és irány a doki. Amúgy meg amit tehetsz az a pihenés, feküdj minél többet súlyosabb esetekben is adnak valami bogyót és kötelező a pihenés. Hátha neked a pihenés is megteszi, főleg, hogy tegnap óta javult a helyzet amint írtad. Tuti lesznek nehéz napok is amikor ugy érzed feszül a melled, hasad és fáj a hátad ezek normális terhességi tünetek.

Kép
Kép
melisch

Recon
Hat talan icipicit alacsony a progreszteron szinted :roll: En sem vgyok orvos de az biztos se a barnazas se a pecseteles nem jo jel a legtobb esetben!En mar tuti az ugyeleten ulnek...foleg olyan multtal mint te!Ugyelet mindenhol van ha unnep van ha nem...en igy nyomok utrot huvelyen keresztul reggel es este is....de ahogy Malisch is mondja a ihenes is ngyon fontos!Szal be vizszintbe es csak semmi megterheles.Ha jol vettem ki csak tegnap volt pici barna szal nem kell ngyon izgulni de magamat ismerve en mar tuti minimum felhivtam volna a dokimat :oops: Ne keverd ossze magad a masik lannyal a februari topikbol...o verzett konkretan es mar hanyadik napja...azert az mas!

Akella
Koszonom majd irjal am bebirol ha mesz orvoshoz! 8)

Melisch
szia :)

Rabbe
Enis csak valamelyik nap neztem,hogy az most lh vgy hcg erre latom hcg es nezem 30-as :shock: Meglepodtem en is :o A closti pedig kitolja a ciklust en is amugy 25napos vgyok de a dokim aszonta 30napos leszek most :roll:
Hat igen pozitiv gondolkodas ngyon fontos...muszaly is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

recon: én is tuti már a dokinál lennék.... bár ha csak egyszer egy pici volt és azóta semmi, akkor nem kell aggódni. de ha azáta is barnás akkor gyorsan keress ügyeletet és ragaszkodj az uh-hoz is.de ha nincs semmi, akkor egy pár napig feküdve pihizz az sokat segít. sok olyan csajjal beszéltem aki barnázott és mégis szépen fejlődött ababa, sosem lehet tudni hogy mi lesz.... sajnos :oops: de ha pozitiv a hozzáállásod és pihizel az sokat segít :wink:

Kép
rabbe2

recon mikor megtudtam, hogy apával együtt hárman vagyunk, minden hasfájásnál szaladtam a wc-re.
Nekem több ismerősömnek volt a terhessége elején barnázás, de szerencsére semmi komoly. Én azt olvastam amíg nincs piros vérzés, addig nincs nagy baj, de ebben azért én nem vagyok szakértő, csak azt tudom amit olvastam.Pihenj sokat és szedjél magne b6-ot.
Ha másképp nem megy, holnap keresd meg a dokid és beszélj vele.
Bocsi lányok, de én ügyeletes orvosban nem tudnék megbízni, csak a saját dokimban, bár ha sürgős nincs más.

bridget Június 15-én megyek az Uh-ra, ha jól emlékszem melike is akkor megy :lol:
Mindenképp jelentkezem, de addig is folyamatosan olvasgatlak is Titeket. 8)
bridget vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat!!!

Kép
Kép
akella

Akella
Szerinted a sok pihi fontos most nekem? :roll:
Meg tuti tobbszor is megfogom kerdezni,hogy mikor mesz ezert ne hari...ilyenben rossz a memoriam :oops: 15-en drukk hegyek mindkettotoknek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget én úgy tudom sokat, neked meg még inkább sokat kell pihenni. Szó szerint ha nem muszáj fel sem kell kelni az ágyból :lol:
A kolléganőmnek született most lombik babája csak tőle tudom amit tudok. Ha tudok szívesen segítek bármiben, de szerintem itt nálam nagyobb szakértők is vannak :lol:
Küldtem privit is.

Kép
Kép
akella

Akella
Koszi az infot...szoktam irni a beultis topikba is de ott azert az 1-2 nap fekves utan mar mozognak azert a lanyok mert a mehnek a verkeringese azert jo ha muxik kicsit :roll: Privit minnya nezem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na csajok, volt némi vérzésem is ma, elmentem az ügyeletre és azt mondták hogy ha baba is van nem tudnak semmit tenni. Pihenjek és ha menstruáció szerűen vérzek menjek vissza. Meg se vizsgáltak az ügyeleten. Itt valami nagy gond lehet, szerintem nekem már ennyi :cry: Vonalzóm is levettem, korai volt az öröm.
recon

recon szorítok, hogy ne legyen baj. Holnap menj dokihoz és írj mit mondott!

Kép
Kép
akella

sziasztok.

recon te szedsz valamien progi bogyot?

briget szoritok.kicsit mozogj azert mert tenylge kella mehnek a friss ver :wink:

betty :cry: :cry:

Kép
monyo83

Recon ne add fel voltak már mások is akik véreztek és igenis megmaradt a baba csak ne add fel, kérlek :x :x

Kép
Kép
melisch

Recon
Hat ha verzes van akkor talan nem tudnak mar segiteni de barnazasra adjak a progi bogyot!Azert kell barnazasnal menni...adjak a bogyo es jobb esetben nincs semmi :roll: Verzesnel mar lehet az a bogyo nem segit nem tudom :roll: Mindenesetre ngyon jo hogy elmentel a dokihoz azt,hogy meg sem vizsgaltak haat no komment :twisted: Nem tudod felhivni a dokidat? :roll: A mobiljat :roll: ES azert tenyleg van olyan is,hogy valaki barnazik vgy verezget es megis ot marad a baba...ez egyenenkent valtozo :!: Nem beparazni...viszont a dokidhoz elkene menni valahogy :roll: te mar a 2. vgy aki verezget a februari topikban :( ez borzaszto :? Megy a hipermegadrukk :!: :!: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyo
Nem fexem egesz nap :wink: meg van olyan team ami a verkeringesre van(gyogytea :wink: )Az a baj a februari topikkal,hogy nincs sok kismami de van sok mas irogato :roll:
En addig nem megyek amig nem bizti a dolog...de remelem hamarosan sokan lesztek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget az utolso mondatot felreirtad :wink:
sokan leszUNK :wink:

Kép
monyo83

bridget azért remélem itt is egyre többen leszünk babásak :wink:
Én más topikba nem is mentem, csak itt vagyok Veletek :lol:
Küldtem privit.

Kép
Kép
akella

Bridget,még mindig megfigyelőként vagyokitt meg ha tudok segítek,mert ezt a hónapot meg kell várnunk hogy élesben mehessenek a dolgok.De lehet két hét múlva elkezdek hőzni meg tesztelni,még nem tudom mivel ma megint maszatolok és a dokim azt mondta 1 hónapg még ilyen lesz.Két és fél hete volt mégcsak a vetélés és mivel ez nagy terhesség volt még szórakozik velem a testem :( De amint lehet informálok mindenkit a fejleményekről :D
Recon,nemtudom mennyire nyugtat meg amit mondok de a sóginőm is barnázott a terhesség elején,ő is nagyon megijedt és bekerült a kórházba(a kolleganői hívtak mentőt)de nem volt semmi gond írtak fel neki valami bogyeszt meg B6 vitamint asszem.Most már 18 hetes és már semmi problémája :wink: Helyedben azért az orvost holnap felhívnám v elmennék hozzá :roll:
Betty,szomorú vagyok :cry: Fel a fejjel :wink:
Akella,Melike megy a drukk júni 15-re és puszi meg ölelés :D :D

Kép
anyci

anyci aranyos vagy, köszi! :wink:
Neked is megy a drukk!!!

Kép
Kép
akella

De lányok én nem barnázok hanem vérzek, nem erősen hanem mint a mensi elején. Nem érem el a dokit, holnap kéne vizeletet vinnem, de véresen nem vihetem be. Hihetetlen ez az egész. Hogy tesztelhettem pozitívat ha nem is vagyok terhes? nem értem :cry: :cry:
Ja és a doki azt mondta mivel nem bizonyított a terhesség így nem adnak semmit és egyébként sem tudnának ilyen korainál adni semmiféle gyógyszert. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recon 2009.06.01 17:28-kor.
recon

Recon hova jársz dokihoz? Én is borsodi vagyok.

Kép
Kép
akella

Semmelweis most, mert elvileg oda tartozom. Steierhoffer Györgynél voltam legutóbb. Egyébként Kazincbarcikára szoktam járni, de oda még nem akartam menni, ennek családi oka van.
recon

Akella
Megvan minden 8) All set! :lol:

Monyo
Igazad van :lol: Remelem sokan leszunk 8) :lol: :lol:

Anyci
Oke akkor figyelo allasban legyel es szolj mikor ido van 8)

En holnaptol nyomatom a hcg-ket 8) mar ha nem felejtem el reggel mikor kelek mint ma is :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ennyi, menstruálok.
recon

Bridget,nyomasd a hcg-t és csak pozitívat :D :D Ja és tuti szólok mikor idő lesz :lol: :lol:
Recon,még ne idegeskedj várd meg a holnapot de mindenképp reggel menj azonnal a dokihoz :? Addig azért próbáld még a dokit hívogatni :?
Melisch,tündérbogár mostanában nem jössz olyan sűrűn :( 8) Mi se dumáltunk mostanában egymással :(

Kép
anyci

Recon,ez most komoly :?: :?:

Kép
anyci

Komolyan.
recon

Recon úgy sajnálom :cry: :cry:

Kép
anyci

Én ezt annyira nem értem. Hogy lett 3 pozitív tesztem? És most ez miért történt?

Azt hiszem a jó Isten nem akarja hogy anya legyek, én ezt mégegyszer nem szeretném végigcsinálni, szerintem hagyom az egészet.
recon

Recon nagyon sajnálom, de holnap mindenképp menj dokihoz!!!

Kép
Kép
akella

Recon nem szabad így hozzáállni. Tudom most nagyon rossz, de nem szabad feladni!!! Menj dokihoz hátha mond valami okosat.

Kép
Kép
akella

Nem voltam terhes, valahogy annyira akarhattam vagy nem tudom így lett pozitív. Sógornőmnek most fog megszületni a babája, elég sokkoló lesz az most nekem.
Nem szeretném még egyszer ilyen helyzetbe hozni magam, lelkileg amúgyis elég labilis vagyok, 100x jobban szerintem mint akárki más. Nem hiányzik ez... :cry:
recon

Recon,privit írtam.

Kép
anyci

Sziasztok!

Recon, nagyon sajnálom a vérzést, és ezt az egészet. Lehet, hogy írtad már, de most nem olvasok vissza ha nem baj. Volt neked bármi előzményed? Mióta próbálkoztok?
Szerintem azért volt 3 pozitív teszted, mert terhes voltál, csak valószínű nem tapadt meg jól a baba, vagy más gond volt. :cry: Ne mondd, hogy nem csinálod "ezt" többször. Anycinak és nekem is egy úgymond "nagy" magzatot kellett elveszítenünk. Nagyon rossz volt, én is egy hónapig bőgtem, és most nézz rám. Fel a fejjel, és újult erővel kell belecsapni a "lecsóba"! :lol:
Nekem azt mondták, hogy kétféle út van ezután... Vagy szomorkodsz, és elodázod a dolgot, és nem akarsz újra olyan erősen babát, vagy sokkal jobban akarod majd, és minél gyorsabban... Én az utóbbi voltam, és úgy látszik anyci is az, de van barátnőm, akinek egy év kellett mire újra babát akart. Szóval mindenki más, nem lehet ráderőszakolni semmit, de hidd el, az élet megy tovább, és az idő lassan, de gyógyítja a sebeket...
Szóval a lényeg, hogy nagyon sajnálom, de hidd el, írsz még te ide 39 hetesen is!!! :lol:

Akella, helló!!! :lol: Közeledik jún. 15., vágom a centit!
:D :D

Csillag, a nemet megállapító teszt engem is érdekel, és az is, hogy mikortól mond biztosat, egyáltalán tuti a teszt? Életemben nem hallottam ilyet... :oops: :lol: :shock: :roll:

Bridget én nem akarom elkiabálni, de annyira bízom a terhességedben, és abban is, hogy minden ok lesz, és megtapad a babókátok! :lol:

Anyci, mint már írtam, én 3 hétig vérezgettem... És hogy tudd, nekem nem is volt piri utána rendesen, csak maszatolás mikor meg kellett volna jönnie... Febr 19.-én volt a vetélés, márc 19 körül volt maszatolás, és ápr 18.-án volt először és utoljára :lol: pirim. De akkor még jöttek belőlem barna szövetek... és tovább is tartott mint szokott.... Szóval ne lepődj meg ha hasonlóan jártok.

Betty sajnálom, hogy leeasett a hőd, de piri még nem jött ugye?

Rabbe mizu?
melike30
Győr

Recon nem tudom mit írjak neked, most tudom semmi nem vigasztal de azért menj dokihoz lássa ő is mi van veled. Aztán majd irjál és nem hiszem, hogy 3 + tesztet be lehet képzelni, nekem eddig nem sikerült így szerintem 99%, hogy lehetetlen. De félre a tréfát ott baba volt és lehet még van, ha nem restelled menj most vissza a kórházba hátha tudnak segíteni. Nem tudom mit tennék a helyedbe lehet semmit csak sírnák és várnák holnapig aztán megpróbálnák beletörődni ami nem könnyű.....

Anyci vagyok én is csak most nincs miről írjak, mindjárt írok privit :wink:

Kép
Kép
melisch

recon,sajnalom :cry: tudom hogy most nagyon nehez es ugy erzed nem akarsz tobbe ilyenen atesni de hidd el eltelik egy kis ido es elhalavanyul a fajdalom.

Kép
monyo83

Melike

Igazából előzményem nem sok volt, pár éve egy esemény utáni tabletta és ennyi. Nem szedtem soha fogamzásgátlót, annyi még talán hogy régebben nagyon görcsöltem és sokszor ájulásig ment a dolog. Akkor írták fel nekem a Ridol nevű tablettát amit később már kapni sem lehetett, ahogy hallottam többet ártott mint használt. Nem tudom mire gondoljak, mi volt ennek az oka, magam sem értem. 3 hónapja próbálkozunk aktívan. Régebben is adtunk esélyt a babára csak nem tudatosan. Elég fiatalka vagyok, azt hittem ilyenkor még könnyebben megy, de tévednem kellett.

Melisch

Visszamennék én ha tudnám hogy megvizsgálnak, de még be se hívnak, hanem folyosón elmondják, hogy köszönik a látogatást de jobb lesz nekem otthon.
A Megyei Kórházba sikerült eljutnom a délután, közölték hogy nem oda tartozom, de mindegy is mert úgysem nyúlnak hozzám mivel nem bizonyított a terhesség. Annyit mondott hogy egy vérvizsgálat jó lenne majd menjek el és csináltassam meg holnap. Hát az nekem meg már marha késő, úgy néz ki nekem már a mai nap is késő volt. :cry:

Monyo

Majd talán később, előbb magamban kell elrendeznem a dolgokat, ami még nagy meccs lesz. Az én szervezetemmel volt a baj, egyenlőre magamra haragszom a legjobban.
recon

Ne haragudj magadra a sorsunkon javítani tudunk de nem alakíthatjuk.

Most mennem kell párocskám hiányol, holnap jövök.

Kép
Kép
melisch

Recon, :cry: :( :cry: sajnos erre nem is tudok mit írni, tarts ki szegénykém! Holnapra minden elválik, de azért a dokikat nem igazán értem, egy UH-ot azért csinálhatnának. Meg mi van, ha neadjIsten ez egy vetélés, és nem ürülsz ki rendesen. Bár azért ebben a terhességi hétben még nem szokott gond lenni talán ezzel.
Mindenesetre remélem, hogy mégis ott a baba, és a lényeg, hogy mindenképpen pihenj ma, tedd a lábadat minél magasabbra, és csak WC-re menj ki!!!
Amikor én terhesen véreztem, de nagyon, akkor szigorúan feküdnöm kellett, és nyomatták belém a sok Magnéziumot és B6-ot, valamint tömény alkoholt, persze vénásan :lol: De az akkori hangulatomban inkább szájon át kellett volna adniuk :roll: . Én akkor már a 7. hónapban voltam. Szerencsére megmaradt a kincsem :)

Melisch, láttam a görbédet :|

Rabbe, szép a görbéd, drukk!

A babatesztet a terhesség 10. hetétől lehet a 34. hétig használni, akkor mutathat több, mint 90%-osan pontos eredményt a baba neméről. Minél később csinálják a tesztet, annál biztosabb az eredmény. Sajna most nincs készleten, de szívesen rendelek nektek, ha kéritek, kb. 10-14 nap, mire ideér. :roll:

Puszi mindenkinek
esthajnalcsillag

Csillag

Én már nem tudok bízni abban, hogy baba van, az annyira lehetetlen legfőképp hihetetlen lenne. Sajnos ez most így sikerült, majd ha megnyugszom biztosan nem fogom ilyen sötéten látni a dolgokat. Csak azt nem értem huszonegynehány évesen miért büntet a sorsom.
recon

Recon, mielőtt elvetéltem nem tudtam, hogy körülöttem 4!!!! barátnőmnek is volt már vetélése, ráadásul nekik spontán, mert az enyém ugye tervezett volt... :cry: Szóval a lényeg, fiatal vagy, még van időd, és hidd el, sikerülni fog a baba. Most ne vonj le messzemenő következtetéseket emiatt.
Holnap menj el a dokidhoz, és majd jelentkezz!

Amúgy párod mit szól?
melike30
Győr

Párom elég nehezen kezeli, nem tudja hogy most mit mondjon mit tegyen ami nekem jót tenne. A sírásaim becsületesen végigölelgeti és vigasztal. Ő a miértre keresi a választ de nagyon.
recon

A miértre reméljük holnap a doki mondd valami választ... És ne magadra haragudj, ezt nem is értettem miért mondtad... :roll:
melike30
Győr

Recon

Sajnálom!Azért mindenképp menj orvoshoz holnap...
Én éppen az ilyen csalódások elkerülése végett nem tesztelek,csak akkor ha már bő egy hete késett...
Vendég

Szia milyennincs!
Örülök, hogy azért a háttérben ott vagy! Lh tesztet se használsz már? Pedig én nagyon hiszek benne, most is figyeltünk rá, és reméljük nem hiába! :lol:
melike30
Győr

Szia Melike!
Itt vagyok,csak lapítok...most így jó nekem.Nem tesztelek,azt sem tudom hányadik napom van...
Te jól vagy?Bocsánat:TIjól vagytok? :)
Vendég

Igen, köszi, jól vagyunk, csak a kaja megy nehezen nekem... Egyfolytában éhes vagyok, de egy csomó mindent nem kívánok, csak a krémes sütiket!!! De még ellenállok a kísértésnek!!!! :lol:
melike30
Győr

Jééé....érdekes.Én anno egy falat édességet nem tudtam enni 9 hónapig,annyira undorodtam.Pedig előtte csokit csokival....8)
20 hétig gyakorlatilag alig ettem olyan hányingerem volt-7 kg-ot fogytam.
Vendég

7 kilót nem fogynék, de jó lenne megállni 12 kg hízás körül... :oops: Bár még parázok, úgyhogy nem akarom nagyon beleélni magamat jún 15.-ig tuti... Még nem is tudja a páromon és az anyukámon kívül senki a családban... :roll:
melike30
Győr

Én tartom a számat :wink:
Amikor terhes lettem,a szüleimnek is csak a 10.hét után mondtam el babonából....persze ez hülyeség,de akkor így láttam jónak.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?