Sziasztok!
Recon, nagyon sajnálom a vérzést, és ezt az egészet. Lehet, hogy írtad már, de most nem olvasok vissza ha nem baj. Volt neked bármi előzményed? Mióta próbálkoztok?
Szerintem azért volt 3 pozitív teszted, mert terhes voltál, csak valószínű nem tapadt meg jól a baba, vagy más gond volt.
Ne mondd, hogy nem csinálod "ezt" többször. Anycinak és nekem is egy úgymond "nagy" magzatot kellett elveszítenünk. Nagyon rossz volt, én is egy hónapig bőgtem, és most nézz rám. Fel a fejjel, és újult erővel kell belecsapni a "lecsóba"!
Nekem azt mondták, hogy kétféle út van ezután... Vagy szomorkodsz, és elodázod a dolgot, és nem akarsz újra olyan erősen babát, vagy sokkal jobban akarod majd, és minél gyorsabban... Én az utóbbi voltam, és úgy látszik anyci is az, de van barátnőm, akinek egy év kellett mire újra babát akart. Szóval mindenki más, nem lehet ráderőszakolni semmit, de hidd el, az élet megy tovább, és az idő lassan, de gyógyítja a sebeket...
Szóval a lényeg, hogy nagyon sajnálom, de hidd el, írsz még te ide 39 hetesen is!!!
Akella, helló!!!
Közeledik jún. 15., vágom a centit!
Csillag, a nemet megállapító teszt engem is érdekel, és az is, hogy mikortól mond biztosat, egyáltalán tuti a teszt? Életemben nem hallottam ilyet...
Bridget én nem akarom elkiabálni, de annyira bízom a terhességedben, és abban is, hogy minden ok lesz, és megtapad a babókátok!
Anyci, mint már írtam, én 3 hétig vérezgettem... És hogy tudd, nekem nem is volt piri utána rendesen, csak maszatolás mikor meg kellett volna jönnie... Febr 19.-én volt a vetélés, márc 19 körül volt maszatolás, és ápr 18.-án volt először és utoljára
pirim. De akkor még jöttek belőlem barna szövetek... és tovább is tartott mint szokott.... Szóval ne lepődj meg ha hasonlóan jártok.
Betty sajnálom, hogy leeasett a hőd, de piri még nem jött ugye?
Rabbe mizu?