Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska
Biztos magas sarkúba voltál, amikor Ditát ölelted :lol:

Marával tényleg mi van?

Kicsit be vagyok sz...va, mert most olyan barnás valamim van, és félek, hogy ez keresztbeteszi terveimet. Szerintetek?

Yadine
Remélem sikerül.

timejka
 
 


yadine: Kösz jól vagyok, a hasam alja fáj, de nem tudom, hogy ez jót jelent-e. De azért fáj. Ma a húgom is mutagatta, hogy egyik ismerősétől milyen babaruhákat hoztak, hogy majd jó lesz a gyerekemnek. Jó jelnek tekintem, eddig nem voltak ilyenek.



vicky79
 
 


Sziasztok!
Zsuzska, Mara inszemije sikerült? Mert úgy írtad, hogy kijelentő módban. Mi a naplójának a címe? Tök jó lenne, ha sikerült volna neki!

Timejka, HSG után van barnázás, az nem baj, ne aggódj.

Vicky, már csak 6 nap a tesztelésig! A hasalja fájás jót is jelenthet! Mellfeszülést érzel?

Dy te is hányós lettél? Akkor tesó vagy!!! Nálam totál csillapíthatatlan. Hogy megyek így be keddeen dolgozni? Odáig sem jutok el.... kéne már valami ellenszer.

Yadine, nem tudom, de lehet, hogy peteérésed van és azért van vércsepp? Csak találgatok.
Vendég
 

 
 

twist: Azt nem annyira. Volt az elején, de most már csak a hasfájás maradt meg állandóra, meg most már csak a mellem alját érzem.



vicky79
 
 


Twist
Már semmi barna nincs.

Vcky
Még mindig megy a drukk!

timejka
 
 


Sziasztok!

Bocsika de az előző oldalt nem olvastam, mert nincs idegem azt is megvárni mert fél óra mire betölt.

SUSKA
Igaz az évek során amióta dundusodok mentem össze úgyhogy kb. jelenleg 173 az a 175. :oops: Amikor találkoztunk nagyon vékony és teljesen lapos talpú pacsker volt rajtam, talán fél centi az egész. Ezért tűnhettem annyira alacsonynak, meg aki duci az optikailag alacsonyabbnak néz ki. Hát ez van! :?

A Kata a forgácsos topicba aktívkodik, ott utánanézhetsz.

Mara pedig a pcos-ben szoktam olvasni, de van egy blogja is. A címét nem tom fejből.

VICKY
Nekem semmim nem fájt csak a cicim, de az is kb. a vv előtt pár nappal kezdődött.

Drukkolok!


Tegnap a pécsi állatkertben voltunk, hát elég szmötyi volt mint ne mondjak, de legalább láttam a vizilovak előjátékát. :lol:
Egy akkora darab Hugó nyomogatta víz alá az asszonyt, hogy szerintem tonnában sem lehetne mérni, aztán ráfeküdt, de valahogy az asszony mindig kibújt alóla. Aztán smároltak.
Végül a pasi (tök olyan volt mint a MOTO MOTO a Madagaszkár 2-ből) arra gondolt, hogy elijeszti a látogatókat, mert biztos azért szégyenlős az asszony. Lemerült a víz alá és hirtelen előbukott és ránkspriccelte a vizet. :)

Csináltunk pár képet majd felteszem.

Amúgy végig szakadt az eső amikor mentünk lefelé, de mákunk volt mert mire Pécsre értünk elállt és még kicsit ki is sütött a nap, de azért hideg volt. Amikor esett az eső épp hogy 8 fok volt.

A tv-toronynál kajáltunk egy étteremben és tök fini különlegességet rendeltem. Camamber sajt roston, karamellizált ananásszal. Jó volt csak kevés. A gyerek egy hatalmas cupák oldalast rendelt, apa meg aszalt szilvás pulykát ami szerintünk csirkecomb volt. A gyerek adagja volt a legnagyobb, annyit kajált, hogy majd kidurrant, mi meg gondolkoztunk hogy bevágunk még a városban egy gyrost, csak közben elaludt a gyerek a kocsiban úgyhogy hazafelé vettük az irányt.
Bezzeg este meg 11 kor még számítógépezett.
Amúgy nagyon kiakasztott reggel mindkettőnket, úgy csinált mintha ő tenne nekünk szivességet hogy eljön kirándulni. Ült a gép előtt és kérdeztük hogy hová szeretne menni, mondtuk neki állatkert, múzeum, van Hévíz felé egy szafari park vagy valamit mondjon már, és oda sem figyelt, meg vonogatta a vállát.
Majdnem dél volt mire végre el tudtunk indulni.
4 körül sikerült ebédelnünk.

A kiscicákat sikerült az összeset elpasszolnom tegnap. Egyet nem tudtam megfogni sajnos mert nagyon félőske és azonnal elszalad ha meglát minket. az anyja is érzi hogy veszélyben van ezért el sem mozdul mellőle. Haza se mer jönni a kicsi a szomszéd fenyője alatt bújkál. Tök sajnálom, de itt nem maradhat. Az anyja egyébként nagyon jó anyuka mert átviszi neki a szájában a kaját, és engedi hogy szopizzon még pedig már elmúlt 9 hetes, ilyenkor már le szokta rázni magáról a kölyköket.

A kislány cicát egy kétgyerekes családhoz vittük. Egy 4 éves forma kislány nagyon édes volt, kinyitottam a dobozt félig és belenézett, mondja hogy jajj de aranyos. Belenéztem én is de nem láttam semmit. El volt bújva a doboz sarkába a cica. Kérdem tőle láttál valamit? Azt mondja nem! :) :lol: :lol: :lol:
Ezen nevettem egész este, meg azon ahogy vitte azt a dobozt, ha nem lett volna füle körbe szalad a szája. :)

dita75
 
 


Hoztam nektek az anyós drágaságáről egy képet. Olyan tünemény és annyit nőtt! :shock:

Kép

Mindjárt visszaolvasok.



vicky79
 
 


dita: Folytattam tudat alatt a háziállatos sztorit. Már ennyire egy srófra jár az agyunk. :)



vicky79
 
 


De cukker ez a kutyi! :)

Az unokahúgom mindenét odaadná egy ilyenért.

dita75
 
 


dita: Unokatesóm tenyésztő, de csak egy pár van és nem törzskönyvezettek. Így nem volt olyan drága a kölyök. Sajnos a lány eléggé kimerült, úgyhogy már az éven nem biztos, hogy lesz alom.



vicky79
 
 


Vicky,
tegnap a mi új kiskutyánk is megszületett. Vasárnap megyünk kiválasztani :lol: Pont Lili névnapjára lesz meg.

A másikba tettem fel pocakfotót. Nem ér szörnyülködni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: És milyen fajta a kutyus? Majd kérünk képet.



vicky79
 
 


Vicky,
golden retriver lesz. Még nem kaptunk mi sem képet. Nemsokára küld a mostani gazdi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: A sógornőméknek is ilyen kutyája van. Nagyon édes. És nagyon okos kutyák.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Megjöttem...

Szombaton csak elmentünk az esküvőre,de nem voltunk sokáig,még éjszaka hazajöttünk,pontosabban 10-kor indultunk,és 1-re már otthon is voltunk. Nem aludtunk ott,mert így kényelmesebb volt...

Dita
nagyon cukik a baba holmik!!! De ezek nem túl unisex-ek MISS BOGYÓNAK???? :lol:

Twist
én a 6. héttől lettem hányós,és émelygős. Egy kicsit kezdett csillapodni később, a hányás a 10. héten elmúlt,de a 12. visszajött... :? Most már csak néha hányok,de a hányinger az állandósult.... :evil:
Viszont egy szempontból meg nagyon is örülök neki,mert amíg hányingerem van,addig Manócska tuti,hogy jól van!!!! :lol:

Vicky
ari a kutyus!!!

Linácska
megyek és meglesem a pocakodat!!!!! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Linácska
Nagyon formás,szép pocak! És persze nagyon csini kismami vagy!!!
kilókkal hogy állsz? Mármint ha szabad ezt megkérdezni,mert nekem úgy tűnik,hogy nem híztál szinte semmit....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


SZiasztok!
Dy, egyetértek. Rossz érzés a hányinger, de engem is megnyugtat. Akkor biztos, hogy erős a terhesség és jól van az én Manócskám is.) Én is így gondolkodom:)

A golden kutyus nagyon okos, szép kutyus, nálunk itt a környéken két szomszédnak is ilyen van és kisgyerekek mellé is nagyon ajánlják. Türelmes, könnyen tanul, nagyon szelíd. A yorki is nagyon szép, megdögönyözném:)) Vicky, mennyi idős a picúr kutyus?

Vicky nagy drukk neked!!!!

Timejka, szuper, hogy a barnázás elmúlt, ez szerintem tök normális volt. :-)

Most megy a Dr. House Emmás része, amikor egy 42 éves nő végre babát vár. Annyira megható az egész, végigbőgtem. Nagyon szép, ahogy megmentik mindkettőjüket!
Vendég
 


twist: Sámson 10 hetes :) Dögönyözni mi is próbáltuk a hétvégén, de nem nagyon hagyja. Inkább állandóan rág. Mindent. Biztos jön a foga. Nagyon édes, de nagyon rossz, már most tudja hogy mit nem lenne szabad. :D Én is néztem House-t. Olyan édes jelenet volt, mikor a műtét közben megfogta az ujját. Köszi a drukkot, már kezdek néha izgulni. Nagyon bízom a sikerben.



vicky79
 
 


vicky
tesztelni fogsz,vagy mész vissza vérvételre????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Tesztelni megyek pénteken. Pisis teszt lesz, de reggel azért itthon még lecsekkolom, hogy ne ott tudjam meg.



vicky79
 
 


Dy, gratula a 16. héthez! Látom, hogy tegnap töltötted be! Meg szeretnéd tudni a baba nemét?
Nálunk mindenki fiút álmodott nekünk, mindkettőnk anyukája, én is (bár 20 álomból egyszer kislányt is). Majd meglátjuk.

Vicky, nálunk amikor a kutyusaim picik voltak, nagy bútorrágást rendeztek. Olyan szinten, hogy azóta már új garnitúránk van:)) Nem tudtuk megakadályozni őket. A lánykutyusom összegyűjtötte a papucsokat, cipőket egy halomba, ez volt a hobbija. A kankutyus mindent megjelölt, de olyan gyorsan intézte, hogy nem lehetett szemmel látni, csak éreztük a rossz szagot.
Drukk a teszteléshez! Már nagyon kivi vagyok az eredményre++++
Vendég
 


twist: Sámson a cipőfűzőkre bukik. Kifűzi a cipőkből! A bútorokat nem rágja, csak a szőnyegek rojtjait és a kezünket-lábunkat. :) Majd abbahagyja. A tesztre már én is kíváncsi vagyok, csak addig végig reménykedhetem, amíg nem csinálok tesztet.



vicky79
 
 


Dy,
7 kilót híztam eddig. Sajnos ebből a múlt hónapban egy hónap alatt 3-at. Az azért annyira nem tetszett. Lilivel összesen 9 kilót híztam, de akkor 10-15 kilóval több voltam. Most járok ott, ahol Lilivel kezdtem. Amúgy Lilivel 9-et híztam, és szülés utáni 5. nap már 13 ment le, utána még 2.

Twist,
nekünk is mindenki fiút álmodott, én is, vagy 10-szer, egyszer lányt. És bejött a fiú. Tényleg, ne nézzem meg neked a Jónás szerint?

Vicky,
már csak négy nap!!!

Lányok,
a másikban már kérdeztem, csak oda nem írt senki... Szóval két hét múlva legyen tali, mert nagyon kevesen jeleztétek, hogy jönnétek???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, dehogynem nézd meg a Jónás szerint, kíváncsi vagyok!:)
Milyen adatok kellenek hozzá? A megtermékenyítés április 15-én volt és a beültetés 20-án. Utolsó mensi április 4-én.
Én is 10-szer fiút álmodtam és csak egyszer lányt!:) Nem baj, szokom a kisfiút, majd járunk sportolni és sokat fognak focizni és bringázni apával:)
Vendég
 


Sziasztok,

Vicky,

a mi Yorkink is nagyon rágós volt, mindent megrágott amit csak elért, még a 220-as kábeleket is :shock: Az internet és kábeltévéről nem is beszélve :lol: És mindez 7 hónapos koráig tartott, akkor abbahagyta és azóta sem bánt semmit.

Twist,

holnapután babamozi :lol: :lol: Biztos lesz Manócka 1,5-2 cm :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska
Nagyon ügyi vagy,jól láttam én,hogy nem híztál szinte semmit! :wink:
Tali:én még nem tudok választ adni,de valszeg nem fogunk tudni menni... :( (pláne meg ha még mindig feküdnöm kell)

Twist
Elnézem Neked,hogy feledékeny vagy, mert én is az vagyok.... :D :D
Manócska neméről írtam kb. 2 hete,hogy úgy néz ki,hogy lány...
de még csak úgy néz ki! :lol: :lol:
Ja,és én meg azt felejtetettem el,hogy a baba szobáról kérdeztél... :oops: :oops: Szóval:már ki van ürítve a szoba,hétvégén jönnek gipszkartonozni a mennyezetet,aztán jön a festő glettelni,és várunk,hogy tuti legyen Manócska neme,utána jön majd csak a festés+padló. a vásárlással eddigi terveink szerint még várunk szeptemberig....

Vicky
Már csak 3 nap....... :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ja,ma voltam az afp-s vérvételen,csütörtökre lesz meg az eredmény,és nagyon remélem,hogy minden rendben lesz!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, mélységes bocsi!! Tök jó, hogy a feledékenységemet a kismamiságomra foghatom!:) Így kényelmesebb:)) Most már tényleg beugrott, hogy írtad, hogy kislány lesz!:)))) Azt is írtad, hogy milyen nevet szeretnétek neki?
Az AFP vérvétel milyen? Egy kémcsővel vesznek le? Drukk a tökéletes eredményhez!!
Dy, nálunk is úgy lesz, hogy az egyik szobát kiűrítjük és parkettát szeretnénk a mostani szőnyegpadló helyett. Szeretnék majd foszforeszkáló csillagokat ragasztani a mennyezetre, azt olyan jó nézni este!:) Nálatok a nagyszülők esetleg tudnak segíteni ezzel-azzal?

Linácska, ne hari, de én sem tudok menni a talira. Egyik oka, hogy egyedül kéne mennem, mert a férjem nem olyan barátkozós, nem jönne el, már mondta. Én pedig nem nagyon ülök volán mögé, többször rosszul lettem már, szédülök és hánynom kell, kóválygok a kocsival. Csak kis távolságokat merek bevállalni, településen belül. Nem is vagyok valami jól mostanában amúgy sem...

Monic, igen, nemsokára baba mozi! Remélem, hogy manócskám jól van. A jelek megvannak, szóval, reménykedem:) Már lesz fejecskéje, teste? Babaformája lesz?
Vendég
 


Sziasztok!

Muszáj kiöntenem a lelkemet! Hát képzeljétek, mentem szép nyugodtan a háziorvosomhoz beutalóért belgyógyra, és vérvételre. Erre az a k.. okos asszisztensnő közli velem, hogy a doktor úr nem ad beutalót, csak ha panaszom van és ő úgy látja jónak,k menjek a kaáliba beutalóüért. Felhívom a Kaálit. Azt mondták, hogy adnak, csak az már fizetős vizsgálat, mivel ők egy magánintézmény. És hogy a háziorvos jóindulatán múlik, hogy ad -e beutalót, de 99%-ban szokott! Holnapra van időponton belgyógyra, hajnalban visszamegyek, és ha kell éhségsztrájkba kezdek, úgyhogy ott dekkolok, ha eltűnnék......

Bocs a kiakadásért, remélem mindenki jól van!

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!
Csak gyors beköszönés. Meg jelzem, hogy még élek. Péntekre kell a határidős melónak kész lenni, utána jövök.

Linácska!
Mivel a taliról itt nemigen esett szó, inkább a babásban, és azt hittem, hogy csak a babásoknak szól. :oops:
Mindenesetre mi jún 11-14. Erdélyben leszünk.

Pusz Mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Most csak egy gyors közérdekű közlemény:

Nellikének holnap kiveszik a babáit! Kéri, hogy drukkoljunk!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka, nagyon szépen köszönjük a híreket Nellikéről! Szuper, hogy ilyen sokáig kibírta, most már biztosan nagyok a babók! Nagy drukk neki!!!!!!!!!!!!!!

Linácska, izgatottan várom, hogy neked mi jött ki a Jónás szerint a baba nemével kapcsolatban :wink:

Yadine, uh, ez a háziorvos nagyon durva! Nekem úgy volt, hogy a Kaális doktornő adott valami beutalófélét, amivel a háziorvosomhoz kellett menni, ez alapján utalt be teljes vérképre és EKG-ra. Nem is tudtam, hogy ez jóindulaton múlt, így utólag is köszönöm neki!:) Nálatok nemcsak az asszisztensnő okoskodott?
Hát, ha ez van, akkor muszáj fizetős beutalókat szerezned a Kaáliból, mert haladnia kell a dolgoknak.

Bumi, jó hajtást kívánok neked! Klassz lehet majd az erdélyi út!!!!

Vicky, sokat gondolok rád, szorítok a pénteki pisi teszt miatt!!!++++
Vendég
 


Twist
még szerencse,hogy van mire fogni a szenilisséget.... :lol: :lol: :lol:
Nevek:még nem igazán döntöttünk,majd csak ha már biztos lesz Manócska neme!
Ja,és nem kell bocsánatot kérned,az én agyam sem tiszta.....
Mire gondolsz a nagyszülői segítséggel kapcsolatban?

Nellike
sok sikert holnapra! Megy a drukk ezerrel!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Yadine
nálunk nem csak indokolt esetben a doki beutalót. De szerintem a tied eléggé indokolt eset! vagy nem???, :shock:
Ja,egyébként meg sztem elvileg kötelessége adni.....

Bumi
Kitartás! már nincs is olyan messze az a péntek.... :wink:

Képzeljétek el,ma délután hívom a nődokit a pénteki időpont miatt,erre közli velem,hogy pénteken nem lesz magánrendelés! :twisted:
Majd csak jövő héten pénteken lesz,akkor menjek délután 4-re.... :roll: :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Főztem három órán keresztül, meg mosógépet takarítottam, kicsit lehiggadtam...

Mindenekelőtt Nellikéért nagyon szorítok, sokat fogok rá gondolni holnap, biztosan izgul, hogy holnap megismerkedhet a picúrokkal, és hogy minden rendben legyen, amiben biztos vagyok.

Bumi,
kotartást a meló miatt!

Dy,
tényleg bosszantó, hogy csak jövő péntekre kaptál időpontot!

Dita,
a pünkösdöt Bakonyban töltöttük, keresztülmentünk rajtatok, micsoda woodstocki hangulat volt! Öskün álltunk meg, mert Egyetlenem meg akarta nézni azt a kör alakú templomot.

KépKép
yadine81
 
 


monic: Remélem Sámson hamarabb abbahagyja a rágást, bár ma megint alkotott. Orvoshoz kellett vinni, mert valamit a szájába vett és megpróbálta lenyelni, persze nem ment le és elkezdett köhögni. Mire az anyósék odaértek természetesen lenyelte, de megröntgenezte a doki és elég nagy az a valami. Talán holnapig kijön magától. Jó kutya. A tieid se lehettek semmik.

dy: Már én is várom a pénteket, egyre izgatottabb vagyok. Remélem én is, hogy jó lesz az afp-d.

yadine: Jó szemét a dokid asszisztense, nekem nem szokott az ilyenekkel gond lenni. Igazad volt.

nemone: Nellikének mennek a drukkok. Hányadik hétben lehet?

twist: Köszi a drukkot, olyan jól esik.



vicky79
 
 


Bumi,
dehogy csak babásokra vonatkozik :lol: Amúgy mivel kevesünknek jó, főleg a helyszín miatt, inkább majd rendezünk egy pestit.

Twist,
a te születési dátumod kellene, óra perc pontossággal, és a hely, ahol születtél, úgy tudom megnézni.

Nellikének mennek a drukkok holnapra. Na ha meglesz Zsófi és Zsombi, akkor frissítem a táblát, és felteszem, mióta nálam van, még nem is tettem fel.

Yadine,
te még benne sem vagy, ha küldesz hozzá adatokat, akkor beleteszlek. Kor, intézmény, milyen beavatkozásnál tartasz éppen...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
nagyon köszi, ha beleteszel!

28 év, szegedi Kaáli Dr. Krizsán Mária, 1. lombik

De fura ezt leírni..valahogy azért reménykedtem, hogy nem jutunk el idáig.

KépKép
yadine81
 
 


Ma van a peteérésem, úgyhogy még nincs veszve semmi! :lol:

KépKép
yadine81
 
 


yadine: Hajrá :D



vicky79
 
 


Yadine, futás spontánkodni!!:)

Dy, szóval, nagyszülői segítség alatt azt értem, hogy pl. nálunk anyósom mondta, hogy megveszi a babakocsit, a szüleim mondták, hogy a kiságyat. Az más kérdés, hogyha majd odajutunk, akkor valóban módjukban áll-e segíteni.
És ugye, mi nekünk lesz utolsóként babája a családban, mindenki már többször is szült, tehát vannak babaruhák és remélem, hogy pl. babaülés is, vagy egyéb dolog.
Vendég
 


Sziasztok!

Nellike (Szilvi) férje vagyok. Kicsit bővebben leírom, amit Nemone már leírt (köszönet érte) :D

Szilvi szombat óta kórházban van, be kellett ugyanis vinni, mert hirtelen nagyon felkúszott a vérnyomása. A kórházban aztán helyretették, de sajnos több tényező összekapcsolódása folytán eljutottunk odáig, hogy csak máig, ma újra elkezdett a plusz gyógyszerek ellenére emelkedni. Ez volt a kisebb gond, a nagyobb az, hogy a laboreredmények lesújtóak. Egyre növekszik a vizeletben a fehérje, és a blasztocita szint is romlott. Szilvi méhszája már múlt pénteken 1 ujjnyira (kb. 2 cm) nyitva volt és a lábai elefánt méretűre vizesedtek.

Egyébiránt a babák teljesen jól elvoltak, minden vizsgálaton a ctg és a méhlepények állapota is kiváló volt, azonban ma, amikor megvizsgálták, már csak elfogadható. Úgy látszik Szilvi szervezete már nem igazán bírta a gyűrődést, a gyógyszerekre már nem reagál, így miután az osztályvezető főorvos is megvizsgálta, az összes osztályos orvossal úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg esetleg sürgősségi beavatkozásra lenne szükség, mert akkor már életveszély is fennálna. Így a 35. héten holnap megszületnek a törpék, akik azért már mindketten 2 kg felett vannak, és igen aktívak :D

Borzalmasan aggódom, persze ezt Szilvi előtt leplezem, de azért aki tud, holnapra drukkoljon.

És mindannyiótoknak sok sikert :D

nellike
 
 


Sziasztok!

Nellike (Szilvi) férje vagyok. Kicsit bővebben leírom, amit Nemone már leírt (köszönet érte) :D

Szilvi szombat óta kórházban van, be kellett ugyanis vinni, mert hirtelen nagyon felkúszott a vérnyomása. A kórházban aztán helyretették, de sajnos több tényező összekapcsolódása folytán eljutottunk odáig, hogy csak máig, ma újra elkezdett a plusz gyógyszerek ellenére emelkedni. Ez volt a kisebb gond, a nagyobb az, hogy a laboreredmények lesújtóak. Egyre növekszik a vizeletben a fehérje, és a blasztocita szint is romlott. Szilvi méhszája már múlt pénteken 1 ujjnyira (kb. 2 cm) nyitva volt és a lábai elefánt méretűre vizesedtek.

Egyébiránt a babák teljesen jól elvoltak, minden vizsgálaton a ctg és a méhlepények állapota is kiváló volt, azonban ma, amikor megvizsgálták, már csak elfogadható. Úgy látszik Szilvi szervezete már nem igazán bírta a gyűrődést, a gyógyszerekre már nem reagál, így miután az osztályvezető főorvos is megvizsgálta, az összes osztályos orvossal úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg esetleg sürgősségi beavatkozásra lenne szükség, mert akkor már életveszély is fennálna. Így a 35. héten holnap megszületnek a törpék, akik azért már mindketten 2 kg felett vannak, és igen aktívak :D

Borzalmasan aggódom, persze ezt Szilvi előtt leplezem, de azért aki tud, holnapra drukkoljon.

És mindannyiótoknak sok sikert :D

nellike
 
 


Nem bírtam magammal és megcsináltam a tesztemet.

14.dpo-n:

Kép

Mindig elterveztem, hogy milyen lesz majd, de most olyan ideges lettem, hogy majd kiugrik a szivem. Ugye ti is látjátok?

Nellikének és a picúroknak mennek a drukkok.



vicky79
 
 


Vicky,
hát hogyne látnánk!!!! :lol: De jóóóó!!!

Nellike,
drukkolunk, és minden rendben is lesz a babócskákkal!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Csajok,
rendezgettem a táblát, és most tudatosult bennem, hogy ha Nellike babái ma megszületnek, akkor akárhogy is nézem, én leszek a következő :shock: Húúúú, nemsokára megint szülnöm kell???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nyugodt majd akkor leszek igazából, ha meglátom a jó helyen lévő petezsákot a dobogó szivecskével. Szegény apát félálomban zargattam 6-kor, hogy ő látja-e a másik csíkot. Rögtön előjött az egyik, de én arra azt hittem, hogy az a kontrollcsík. Utána a másik is előjött, de az erősebb volt. Elolvastam a tájékoztatót még egyszer és a teszt csík jött ki először. Nagyon boldog vagyok és nagyon ideges is, hogy minden rendben van-e. Olyan furcsa ezt saját tapasztalatból írni. El se hiszem. 3 éve vártunk erre.

Linacska: Hát igen, te vagy a következő.



vicky79
 
 


Vicky, drága zebratársam! Ez bizony nagyon pozitív!:)))))))) Annyira örülök!:))))))))))))))))

Köszönjük szépen Nellikéről a beszámolót, ezek szerint ma születnek a picúrok:) Jaj, remélem, hogy Nellikével minden rendben lesz és a babákkal is. Szorítunk!!!
Vendég
 


Vicky, az biztos, hogy nagyon lehet izgulni és rettegni. Én is rágtam a párom fülét mindig, hogy jaj, mi lesz, ha ez nem lesz meg, vagy az nem lesz meg. A neten mások ijesztő történeteit olvasgattam és csak még jobban rettegtem. És most is rettegek. De talán már jobb érzés picit, amióta a szívhang megvan. Azóta pedig a hányinger nyugtat meg:)
De sokszor aggódom most is, persze!
Vendég
 


twist: Remélem kb. két hét múlva én is megnyugodhatok, hogy minden ok odabent.

Egyszerűen nem tudok magamhoz térni. Ez a kis teszt megváltoztatja az életemet. És a páromét is persze. Anyósa leszek egyszer valakinek meg a nagymamája. Azt hiszem kicsit előrefutottam. :lol: Egyenlőre az anyukája legyek valakinek.



vicky79
 
 


Laptető :D Még ez is. :)



vicky79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: