Új privát üzeneted érkezett!

HÚÚÚÚ,laptető,pont ezzel a témával! :oops: :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


pumuklii, annus Édua nem ma reggel bicajozott :), bár ő most is rövidujjúban van itthon :)

Szofi szép szülésed volt, bár szerencsére nekem egyik sem volt ilyen hosszú, de fájdalomcsillapító nélkül én nem bírtam volna az tuti, minden elismerésem a tiéd :)

hű most olvastam anyatejgyűjtő netes oldalát, van olyan kismama, hogy 2l feleslege van a gyermeke táplálásán felül, hű én a napi 700-900. összes lefejt tejemnek oltárira örülök :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


anita jún. 8-án megyek :), nekikészültünk, de végül nem lett belőle semmi időszűke miatt, menni kellett Éduáért a barátnőjéhez :)

Hűha kicsit félek a nyártól, hétköznap minden olyan simán megy, eszik alszik Lara, ilyenkor mikor a család itthon van, összezavarodik minden, nyáron meg itthon lesz mindenki :)
Vagy megszokja kicsi lányok vagy nem tudom mi lesz, bár már így is nagyon sokat alakultunk mind a 4-en :)

Lara már rendesen tartja a fejét a karomban, annyira édes, és erős :)

szofi utólag is Boldog névnapot Csanádnak! :), és nagyon édes a képeken :)

Tinu ha olvasol még: Tüncinek is boldog névnapot kívánok! :)

kutyafüle hogyhogy kevés a tejed? mi lett a cisztáddal?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

 
 

Sziszkó!
Majd a te pici babádat is mutasd azért meg! :wink: Persze addig még van egy kis idő :wink:

Én lehet a héten elmegyek a 6 hetes kontrollra....Csak felhívom a dokit holnap h be tudok e ugrani ide a kórházba reggel,az nekem könnyebb lenne!
Mi ha akarnánk se tudnánk összebújni...alig láttuk egymást az elmúlt 2 hétben...max a telefonsex jöhet szóba :lol: :lol: Szóval lesz mit bepótolni!!!!! :wink: Szerencsre nem fáj semmi,nem vérzek már jó ideje,szóval csak remélni tudom h oké lesz minden! :oops: :lol:

Edua!
De jó h otthon lesz mindnki!!!Ne aggódj,majd megszokja azt is gyorsan!!!

annus11
 
 


Annus
Hány nap Infacol adagolás után éreztél javulást?
Hát igen, császár után nincs is nagyon minek fájnia, nem?

Én is kiváncsi leszek, mert múlkor azért kellett kis idő, míg nem fájt, de most nem volt gátmetszésem. Ezért bizakodó vagyok. De nekünk még 3 hét.
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Csajok,
nagyon szépek a babuk :) És milyen nyugisak :lol: :lol: úgy látszik, csak a mi lányunk sajtkukac :shock: :)

Szerintetek a laktoherb okozhat hasmenést? Igazából semmi olyat nem ettem, de nem vagyok 100%-osan rendben...

A másik, amit akartam kérdezni, de látom feljött a téma - a hüvelyi szülés után ezek szerint az első 1-2 alkalom még nem arról szól, hogy húú de jó :lol: 8) Azért jó lesz mér, ha letelik nálunk is a 6 hét...

Az éjszakánk megint érdekes volt, esti szopi után nem akart aludni, apja nyúzta meg sírdogált kicsit, éjfélkor evett, utána bealudt cicin :cry: :cry: majd 5-kor ismét kaja, akkor kb. fél órát ringattam ölben, és utána a mózesban bealudt... Most a reggeli kaja óta fent van, amíg ölben volt, aludt mint a tök, arra sem ébredt fel, hogy a férjem porszívózott mellettünk, de ahogy betettem a kiságyba, szemek kipattantak, és már méltatlankodott is... :?

emese1979
 
 


Pumukli!
Én még aznap!Sőt!A köv etetésnél már nem volt gond :wink:

Hát én is így gondolom h a császár miatt nem lesz ilyen gond...

annus11
 
 


Emese
azért készülj fel, hogy lehet nem megy pik-pak majd. Barátnőmnek 2 hónap után se megy még. Én már nem emlékszem pontosan nálam hogy volt, de heteknek kellett eltelnie.
De remélem nálad rendben lesz.

Nálunk vége az alvós-evős korszaknak. Délelőtt meg este is van egy sírósabb időszak. És nem nagyon tudok vele mit kezdeni, mert sír kézben, sír mindegy mit csinálok. Aztán egyszercsak abbahagyja.
pumuklii
 
 


Pumukli,
nálunk is ez van, kaja után hiszti... ami bevált úgy-ahogy, hogy simizem a pociját és cumi ha kell neki...

emese1979
 
 


Lehet vennem kéne cumit.... Majának nem volt.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Anita
Sikerült venni egy kocsit a Teszveszen, 27 ezerért. Majd teszek fel róla képet. Élőben még én sem láttam, mert lent van a csomagtartóban.

A szülés utáni első alkalomtól én is féltem, de végül nem fájt. Most kisebb volt a gátmetszésem, remélem most sem fog fájni.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pumukli!
Egy próbát megér!Hátha a cumi megnyugtatja!Nekünk bevált,van h azzal alszik el.De kiköpi ha már nem kell neki!Most pl nem kellett neki,letettem és már alszik is!Elötte alvásnál meg kellett....ki érti ezt :lol:

Emese!
Idővel jobb lesz!Bogi még picike!!!Persze h téged hiányol,9 hónapig nem tudtál megszökni előle,most meg :wink: :lol: :lol: Néha nekem is a kezemben alszik el,vagy az apja kezében.De napi 1szer max,van h 2-3 naponta 1szer!Akkor épp olyanja van :lol:

annus11
 
 


Anika!
Az nagyon jó áron volt akkor!Képet kérünk tényleg! :wink:

Petra!
Végül hogy oldottad meg azt a 2 cmt a babakocsival?Mondtad h nem fér ki az egyik ajtón :lol:

annus11
 
 


A cumi tényleg szupi találmány.Gréti nagyon cumis volt,Hanna kevésbé az.Hanna úgy van vele,mint Izus,hol kell,hol nem.
Első alkalom:Gréti után nem volt olyan vészes,akkor 5 hetet vártunk.Remélem most sem fog nagyon fájni.
Nekünk az Infacol bejött,már másnap minden ok volt tőle.Most épp fogyóban,lehet megpróbáljuk nélküle.A sárgaság miatt úgy is adom neki a mecsek teát,amiben van édeskömény.
Anika várjuk a képet!Ma mentek ki elöször?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok, elnézést a zavaráséért, de segítséget szeretnék kérni!

Kislányomat Alexát beneveztük a nőiportálon egy szépségversenyre. Nagyon nagy a verseny. Szeretnénk az első 10-be bekerülni. Jelenleg a 19 és a 21-ik hely között mozgunk.
Szükségünk lenne néhány szavazatra, rendszeres szavazóra. A verseny június 20-ig tart, egy órában egy gépről csak egy szavazat adható.

Íme a link ahol szavazni lehet, nem kell regizni:

http://www.noiportal.hu/noiportal_babas ... p.472.html

Előre is köszönöm segítségeteket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Pelenka: na mi már mindenfélét próbáltunk. Kórházban Liberot adtak, itthonra anyutól kaptunk Pampers újszülöttre valót, apa meg hozott Huggies-t. Mindegyiknek van előnye is hátránya is szerintem. A Pampersnél pont az a bajunk, hogy az a hló olyan durva, hogy belenyomódik Nóri bőrébe. A Libero az jó, csak nem nyúlik eléggé, és amit újszülöttre vettünk már kezd kicsi lenni. A Huggies meg jó egyenlőre minden szempontból, de az még nem lett letesztelve extra adag kakin.

Eksön – kontra 6 hét: nálunk is apa nagyon várja, hogy leteljen a hat hét, ahogy én a megnyilvánulásaiból észre veszem ő azt hiszi hogy ha letelik ez az idő, akkor intha egy villámcsapás után minden megváltozna. Nem tudom mi lesz, de nem akarom neki elkezdeni magyarázni, hogy azért ez nem így működik....

Nóri épp az erkélyen szunyál, két hetesen kint lehet egy egész alvásidőnyit már? Be van öltöztetve rendesen, kissapka is van rajta fülvédős, de nem túl vastag....

Mi leálltunk az Infacol-ról, remélem menni fog minden anélkül is.Azért lassan másfél hete nyomtuk a gyerkőcbe. Két napja nem volt kakija Nórinak, így ma reggel addig tornáztattuk pelusozás közben, míg lett. :)

Én meg azt vettem észre, hogy tényleg nagyon sok múlik azon menynit eszek és iszok, mert amikor elhanyagolom ezeket a dolgokat akkor sokkal kevesebb a tejem.

Köldökcsonk kezd nagyon szép lenni, de csak mióta azt apa ápolja. :oops: :oops: :oops: Hát ez van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli,
még Neked szerettem volna írni, h nálunk úgy tűnik, Bogi sokkal szívesebb alszik a textilmózesben, mint a kiságyban - gondolom kissebb a hely, olyan, mintha körülötte lenne vmi. Próbáljátok ki, hátha segít, bár ha Kolos már szépen elvan a kiságyában, akkor nehogy átszokjon.

Pelusnál nekünk a Pampers sztm még túl nagy, annak ellenére, h az is Newborn... múltkor kifosott belőle (sógórnőm fehér gatyáját telibe :shock: :D
A Huggies elég jól bevált, meg a Liberó is.

Anita, ill. ami még használ cumit -
Nektek melyik fajta jött be? NÁlunk a Felicitas-os csomagbeli egész jól, amit vettünk Bebe-t, azt kiköpi... holnap el akarok menni venni még 1-2-t...
milyen sűrűn főzitek ki? Mert én ált. minden használat után, de nem tudom kell-e olyan sűrűn...

Annus,
hát legyen igazad, bár azért már sokkal jobb a helyzet, mint 4-5 napja 8)

emese1979
 
 


Pingi,nyugodtan aludhat kinn annyit!Persze beöltöztetve és széltől védve.Nekem Grétus volt hogy a minuszban aludt 4-5 órát,de volt rajta vagy 3 takaró meg overál. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Nyugodtan lehet kint a babó sztem is.

Nekünk pont az jött be a kikakilás-pisilés ellen, ha mindig egy picit nagyobb pelust használtunk, mnt ami szükséges volt...

Cumit mi nem főzzük már ki, az 1. használat előtt kifőztük, azóta már csak melegvízzel mosogatjuk, és nagyon leöblítjük. De ezt csak 1 nap 1x, és a többi alkalommal csak melegvizes öblítés... Második gyerek, de az elsővel se csináltuk nagyon másképp.

Megjött a férjem, kaja van! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
jobban vagy?

Esztó,
reméelm Álmival is okés minden!!!

emese1979
 
 


Sziasztok Csajok!

Rohanok, mert vendégség... De köszönjük a dícséreteket!

Ildi, köszi szépen, aranyos vagy! De nekem lelkileg így volt egyszerűbb. Fontos, hogy mindenki úgy szüljön, ahogy neki jó. A kritikus pillanatban én is kértem az oxitocint, és nem érzem magam emiatt rosszul.

Sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Emese
pont most telt el 3 óra 35 perc az előző szopitól. Közben kinn aludt a teraszon, mózesben. Tök jó. Egyszer mózesben alszik egyszer a kiságyban, ahogy kijön a lépés. Most se viszem be Majához, inkább rakom megint a mózesbe.

Lehet veszek egy cumit biztonsági tartaléknak, de nem nagyon akarom használni csak ha muszáj lesz. Hátha megtalálja a kezét.
pumuklii
 
 


Emese: ha a játszós cumira gondolsz, akkor mi pl Avent újszülött cumit használunk.Pont akkor a a cumi része hogy kényelmesen fér el a szájában, van azóta több cumink is de azok túl nagyok, olyan bumszli a fejük. Fertőtleníteni meg időnként szoktuk, ha van egy adag fertőtleníteni való, akkor ezt is mellé dobjuk (a mikrós sterilizálóba).
Júúúj, emlékeztek még pocakosan milyen nagy cumiellens voltam? :oops: Pedig néha tényleg jól jön, olyan jól megnyugtaja Nórit,van hoyg elalváshoz is kell néha, de ha elalszik kiköpi és nem keresi többet. Ügyes lány. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pelus:hát mi most liberót használunk...az az igazság h a brutál kifolyós kaki eddig mindegyikből kifolyt...Csak nem mindegy h mennyiért veszi az ember,ha a a drágábból is kifolyik....az bosszantó!!!Én most legközelebb tesco pelust veszek!Már csak az érdekesség kedvéért :wink: Kíváncsi vagyok mit tud annyi pénzért :lol:

Cumi:nekünk is az van a mi a felicitas csomagban volt,illetve van egy másik,szintén MAM cumi.Mindkettő jó neki.Én is csak 2-3 naponta főzöm ki,vagy ha leesik a földre.Amúgy én is csak meleg vízzel elmosom időnként.Nálunk olyan meleg víz jön amúgy is h leforrázza a kezem(enyhe túlzással) :lol:

Pingi!
Örülök h jobb a köldökcsonk!Meg kell mondjam nekem is voltak elképzeléseim a szülés elött...de sok minden felborult!Persze ezek is olyanok voltak h ha a gyerek úgy akarja akkor legyen,de magamtól nem csinálnám.Bár nem voltam cumiellenes!Szerintem inkább a cumi mint a keze.De látod Pumukli meg pont fordítva gondolja :wink: És valószínű mindkét gyerkőc fel fog nőni :lol: :lol: :lol:

Alvás:az elején nekünk is mózesben aludt Izus,aztán kb 1,5 hetes volt mikor éjjel már a kiságyában aludt,nappal mózes.Most mrá nappal is kiságy v a nagyágy,mert ő szétveti a kis kezeit és úgy alszik :lol: :lol: A mózesben nincs már erre elég helye,nő mint a gomba :wink:


Dói!
Császáros sebed hogy áll?Nem voltál vele dokinál?Az normális h még most se gyógyult be?Az enyém 1 hét múlva már tök szép volt!Vagy ez gyógyult abnormálisan gyorsan?Nehogy baj legyen belőle!IInkább nézesd meg!!!

Ja és igen!kaja,pia,pihenés!!!Ez kell a tejhez!!!!És lehet h melltartó is :lol: Én volt h nem hordtam(útálom!!!!!)de akkor mintha kevesebb lett volna,persze lehet véletlen egybeesés....ki tudja :wink: :lol:

Kitakarítottam az akváriumot is.Izusom rendi volt,szépen aludt.Mikor végeztem felkelt,kakilt,kivettem a kakiból és visszaaludt szépen :lol: Bár vicces volt mert csuklott is.Hol lenn hol fenn pukkant vmi :lol: :lol:

annus11
 
 


sziasztok,

csak gyorsan bekukkantok.

nagyon édesek a babók :)

Lara milyen kis husi

Szofi,
Csani Rád hasonlít :)

Álmos tegnap reggel óta nem hányja ki az anyatejet. Tápszert már nem adok neki, csak tejcit. Már a hangja is megjött nem olyan gyámoltalan :) és elkezdtett hízni.
Köszönjük a drukkokat.

Kérdés:
a császáros sebem tök szép, az nem fáj, viszont a bőröm annyira szétrepedt a szülés után (ahogy visszahúzodott a hasam), hogy nagyon fáj. kenem niveával, de nagyon érzékeny. Valakinek vmi ötlet?

szép napot.

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


akkor nem idegesítem magam a cumi miatt, eddig naponta annyiszor ki volt főzve, h már vízkövesedik :oops: :shock:

A csuklás - csórikám aludt, felébredt a csuklásra. Apja ölében volt, míg abba nem hagyta, most alszik tovább :lol:

Képzeljétek, a gyereke sírására elkezdett folyni a tejem... azt vettem már csak észre, h van egy jókora folt a pólómon... mondjuk eléggé tele volt már tejcivel, már szinte fájt, annyira feszült.

emese1979
 
 


Sziasztok!
Remélem Dóri jobban vagy.
Cumi.Nálunk is a Felicitasos jött be.Én Avent újszülöttnek valót vettem,de azt kiköpi,szóval most majd keresélhetek olyant,mint a csomagbeli.
Pelus.Mi a Tescosat használjuk most a 3-5kg-osat.De vészesen növi ki,pedig még van két csomaggal. :roll: Sebaj,majd a tesonak jó lesz.Nekem bevált.Ha nagyon sokat kakil vagy rosszul adom rá,akkor nekem mindből folyt már ki.De szerintem ez tökéletes nekünk.
Háááát.Én nem tudom.Van-e minek fájni császár után.Hát szerintem van.Végülis a hasfalat sz izmokat és a méhet vágják csak föl.Annus szerencsés vagy,hogy semmi kellemetlent nem érzel,mert nekem már az is kellemtelen,ha a vízsugár a hasamhoz ér,kb köldöktől lefelé,vagy amikor masszírozom a csíkok elleni krémmel. Per pill elképzelni sem tudom,hogy fog ehhez mondjuk Dani hozzáérni.Már a gondolattól ráz a hideg.De mivel én masszívan vérzek,nincs is min gondolkodni. :cry: :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,köszönöm a BCG elleni hozzászólásokat.Megnyugodtam.No para. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus: Nóri megtalálja amúgy a kezét is ha épp nincs cumi, csak akkor nem sikerül neki ha nagyon ideges. A kórházban is már hüledeztek a csecsemősök, hogy rögtön bekapta a nagyujját és azt szopizta. Én nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb, cumi vagy az ujja, így nem is foglalok állást. Nekem egyszerűen csak az a jó a Nóri megnyugszik.

Esztó: nekem is ez van a hasammal, nem gondoltam volna hogy fájni fog a bőröm ha összemegy, azt hittem az már tök jó megkönnyebbülés lesz neki. Én is Nivea-t használok, apa hozta nagy lelkesen hogy ez tuti jó lesz rá, valami Q10-es feszesítő testápoló, hát egyenlőre nem feszesít. Elég ronda a bőröm amúgy, nem tudom hogy valaha visszamegy-e rendesen. Úgy néz ki mint egy 120 éves öregember bőre, csak még lötyög is. :( És fáj. Na mindegy, azért még várok hátha alakul, végülis alig több mint 2 hét telt el.

Jaa, a kilókról akartam még írni. Végülis 75 kg-al mentem szülni, szülés után 69 lettem. Aztán most 63 vagyok, de mintha elkezdett volna megállni a súlycsökkenés. Szerintetek leszek én még a régi súlyom közelében? (az 51 volt, én 55-el megelégednék :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Cumit én is csak időközönként fertőtlenítem,napi szinten forró vízzel mosom.
El kéne menni anyuék,mindjárt meg is nézem milyen az idő.
Örülök hogy Álmos jól van!!!
puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Eszter!!!
Hurrá!!!Örülök h minden oké!!!Ügyes baba Álmos!

Emese!
Nekem is vannak csíkok...és tényleg nekem is csak az fájt.A sebem nem,de a csíkok...ahogy ugye ott is húzódik össze...én körömvirággal kenem.Picit még érzékeny,de nem fáj már.Tejci nekem is megindul ha sír a gyerek :lol: Ezért használok melltartó betétet.Itthon nem mindig...bár vicces foltos pólóban mászkálni :lol:

Kutyafüle!
Azért remélem h sex közben nem fog fájni!Ha már hajolás stb közben sem fáj a hasam akkor csak nem :wink: :lol: Emesénel írtam itt feljebb a csíkokról!Sajnálom h még mindig vérzel...na de ez se tart örökké!!! :wink:

annus11
 
 


Pingi!
Nekem is megállt a fogyás,bár így is kevesebb vagyok mint amivel indultam.Ha látott a doki akkor elkezdek hasizom erősítőt csinálni.Ha az rendeződik meg leszek elégedve magammal!Izus a mutató ujját szopizta a kórházban,most is bekapja a kezét,de kiveszem neki és odaadom a cumit inkább :lol:

Anita!
itt egész szép idő van4Nincs már úgy beborulva!Izus kel 3 körül ,kaja és séta!!!!2 napja nem voltam kinn!!!!

annus11
 
 


Pingi
még csak 2 hetes Nóri, türelem. Majd mennek le a kilók.

Annus
én is hasizmoztam Maja után, amikor már lehetett. Vettünk a decathlonban egy szerkentyűt hozzá, ami most az ágy alatt pihen. Ha azt is elővenném, akkor már tényleg mozdulni se tudnánk a kis lakásunkban.
AMúgy az lenne a legjobb, ha se cumi, se ujjszopi nem lenne. Majánál így volt. De ha kell, lesz cumi, nem fogok sz*rozni. Csak nekem az nem tetszik, ha egy 4 éves gyerek is cumiban jön a játszótérre, persze az se szép,. ha az ujját szopja. :-) Nővéremék 2. gyereke már rég átaludta az éjszakát, amikor az elsőhöz még kelni kellett, mert kiesett a cumija... Persze ezt is lehet jól csinálni, időben elválasztani. Na majd meglátjuk hogy lesz nálunk.
pumuklii
 
 


Hát szerintem ez is gyerekfüggő...mármint h meddig igényli a cumit!Csak míg a cumit e tudod tőle venni,az ujját azt nem :lol: :lol:
Amúgy érdekes,de arra nem emlékszem h én cumiztam volna...még fénykép se rémlik h cumi lenne a számban.Öcsém viszont sokáig cumizott...meg nem mondom h meddig,de 2 éves elmúlt már és még cumizott....

Na süt a nap ezerrel erre Izusom alszik...már kelnie kellett volna!Ha megint fél 5ig nyomja mint tegnap... :roll: Na de max esti sétára megyünk!

Én meg leszerveztem a hétvégét!Csüt este jönnek értünk megyünk le Szolnokra.Péntek de szolnoki dédi látogatás,du átmegyünk karcagra az ottani dédikhez,nagyszülőkhöz.Szombat de még épp nincs program,de szerintem elsétálunk megint a dédikhez.Szombat du esküvő,este lagzi!Vasárnap kóma :lol: majd indulás haza :wink:

annus11
 
 


Na még egy gondolat, aztán abbahagyom.
Az ujját akkor kapja be, amikor nyugtatni akarja magát, a cumit meg bedugják neki. Ha játszik, használja a kezét, akkor nem tudja szopni az ujját, de cumizni akkor is tud. (Igazából ezért szimpibb nekem, de ha sokat fog sirdogálni nekem, akkor mi is cumisak leszünk :-)))
pumuklii
 
 


Helló!

Mi tegnap kint voltunk egy kicsit játszóterezni, de hamar jött az eső. De elmentünk mind a négyen, legalább volt egy kis családi program.

Fogyás: egyelőre a természetre bízom a dolgot. Ha az alvásidőben kiutalt jutalomfalatkáim ellenére is csökken, akkor nagyon ügyes a természet :). Egyébként plusz 4-5 kiló a mennyiség, a régi ruháim kis jóindulattal rámjönnek, ha jól betuszkolom a zsírokat...

Cumi: jujj... vízzel lemosás... És MAM. J-nál jól megszívtuk sikerült egy olyat kiválasztani, amit már azóta nem gyártanak... Most mindenféle elfekvő raktárkészleteket kutatok fel, ahol még van egy-egy doboz.

Eszter, nagyon örülök, hogy Álmos jobban van!!!

Pelenka: babylove - kifolyik, de J-nál is mindenből kifolyt. Majd javul ez is.

Tej: hát az folyik továbbra is. Megpróbáltam éjszakára levenni a melltartót, teljes kudarc, csupa tej lett minden. Még sírás se kell (pedig van, jó sok...) időről-időre kiereszti magából a felesleget. Pedig hol vagyok már az igény szerinti szoptatástól, és még így is.

Pumukli, nálunk is ilyen a sírás... És gyakorlatilag mindegyik kajaközi időben van egy menet, akár háromnegyed óra is. Járkálok, ringatom, énekelek, kendő, tök mindegy, semmi nem jó, egyszer csak abbahagyja. Lerakni nem tudom, mert akkor még lelkiismeret-furdalásom is lenne, így legalább csinálok vele valamit, csak sajnos J sem bírja túl jól mindig. Mit ne mondjak, megértem :).

És nyugtassatok meg... ugye a többi baba is sokat bőg...??
kalloni
 
 


Pumukli!
Ez igaz,de látod ebben is eltérnek a gyerekek.Mert Izus kiköpi ha neki nem kell.Remélem ha majd játszik akkor az leköti annyira hogy ne cumizzon közben.Bár felőlem cumizhat is közben!Legalább nem lesz annyi hódolója a homokozóban :lol: :lol:

Na a gyerkőc 4 órája alszik....

annus11
 
 


Hát, délelőtt Marci is nyavított... Nagy valószínűséggel a pocakja miatt, mert jó kis hangok jöttek mindenhonnan, aztán megnyugodott.
Most Espumisant kap, de meddig kell még ezeket adni?

Esztó, tök jó, hogy Álmival minden ok!

Pingi, ez teccett, hogy apa gyógyítja a köldökcsonkot! :lol: Nálunk ha ő nyugtatja Marcit, sokkal hamarabb abbahagyja a sírást, mint nálam. És a kitámasztós OK Baby kád nélkül én nem is tudom fürdetni. :?

Holnap apa elmegy 2 napra és én is elutazok Marcival, meg a kis kocsimmal a nagymamához (csak 50 km). Még előtte elviszem a védőnőhöz megmérni.

Kép

Kép
adraci
 
 


Kalloni!
Hát megnyugtatlak,szerintem minden baba sír4az h mennyit,az az érdekes!Nálunk nagyon nagyon ritkán van olyan h úgy sír h nem lehet sehogy se vigasztalni...

Adraci!
na ti is mentek mindig vmerre! :lol: Hát addig add amíg szükséges!Lehet h pár nap,pár hét...3 hónapos kortól mondják h jobb lesz...de ez se mérvadó szerintem.

annus11
 
 


Esztó,
örülök, hogy Álmos jobban van! Stram kis legény :) :)

Kalloni,
nyugi, sírás nálunk is van dögivel... néha azon morfondírozok, a szomszéd mikor hívja ki ránk a gyermekvédelmet :shock: :lol:
Amúgy az Infacol óta sztm jobb a helyzet, meg szopi után ált. hagyom elaludni ölben, utána rakom le, és legalább ilyenkor csendbe van.. De fürcsi, pelenkázás, köldökápolásnál mintha nyúznák...

emese1979
 
 


Sziasztok!

Remélem hamarosan képes leszek hozzászólni is, most örülök ha elolvasom amit írtatok. A kicsikém ma egész nap nem alszik, szerintem poci baja van. Az első éjjelünk itthon viszont nagyon jó volt, 9-kor letettem, és 1/4 3-kor én keltettem cicizni, de félálomban volt, és 5 perc után újra elaludt. 1/4 5-kor kelt aztán magától, akkor rendesen evett, és aludt 8-ig. Ma meg egész nap kajál. Le sem száll a cicimről. Nem bírom már tejjel. Rengeteget eszik, 3690 grammal született, másnap estére lefogyott 3490-re, de tegnap már 3620 grammal jött haza. Pufi hörcsög feje van, nagyon cuki. :lol: :lol: Rakok nektek képeket:
Kép 1 perces Kép Kórházban Kép Itthon Kép Tesók

Kép
Kép
g_reny
 
 


Én ezt már nem értem... Nálunk tök kiszámíthatatlan, hogy melyik napszak mit hoz, ordításdt vagy olyan mély alvást, hogy keltenem kell enni...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri!
Hát igen, a titokbaba fiú lett, bár mindenki azt hajtogatta, hogy tuti kislány lesz. De én nagyon örülök neki, hogy fiú (bár a lánynak is ennyire örülnék). Olyan mindegy...

Cumi: én most még nem adtam neki, bár elő lett készítve.
Mátál először nagyon ellene voltam, aztán mégiscsak lett, igaz, kb. 4 hós koráig kellett csak neki. Az ujját utána sem találta meg. De jó, ha van ami megnyugtatja, amíg szüksége van rá.

Fogyás: rajtam is talán egy-két kiló maradt, de én most annyira kívánom az édességet ... nem tudom így mi lesz. jár még valaki hasonló cipőben?

Annus: totál béna vagyok. szerettem volna a blogba beírni a szüléstörténetemet, de nem ment. kérhetnék egy kis segítséget?

Levegőzés. Én tegnap is kivittem Samut egy kicsit, de pár perc után úgy beájult, nem volt szívem felébreszteni az öltöztetéssel, beletettem kint a babakocsiba. Simán aludt másfél órát. A kint alvás még nem volt betervezve, de így jött ki.
Máté is rengeteget aludt kint, télen is, nem számított, milyen hideg volt. azóta is imád kint lenni a szabadban.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Szofi,
nálunk is kb. ez a helyzet... össze-vissza van fent/ alszik... idővel majd rendeződnek a dolgok :roll: :D

Hoztam két képet is, az egyiken büfi helyett inkább alszik, a másikon a mózesben szunyál.

Kép

Kép

emese1979
 
 


Reny!
gyönyörű kisbaba! mintha nem is újszülött lenne. Igaz, nagyon csalókák tudnak lenni a fényképek.
édes a nagyobbik lányod is. ő hogy viseli az első napokat?
máté is most lesz 3 éves, ő állandóan puszilná, simizné a tesót, és mindig tisztába kellene tenni.- szerinte.
az első 1-2 nap húzósabb volt, mindig jönni akart hozzánk, főleg altatáskor nem volt a legideálisabb. mamához menni nem volt hajlandó, de most már szerintem jobban viseli, megszokta az új helyzetet.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Emese, nagyon aranyos Bogi! Úgy látom mindenkinek van ilyen Tescos takarója... Nekem nagyon teccik! :lol:

Reny, a te kislányod is szépséges! Jó kis husis!

Azt akartam kérdezni, hogy ha egy gyerek -cumi helyett- a kezét szopcsizza, akkor nem nyel levegőt?

Én kifőztem egy cumit, egyszer odaadtam Marcinak, kiköpte. A múlt héten újra kifőztük és odaadtuk neki, na akkor már nagyon tudta mit kell vele csinálni, csak szerintem szegény csalódott volt, mert nem jött belőle semmi. Ugyanis a cicimen meg a kezén kívül más még nem volt a szájában. :D Szóval megsajnáltam szegényt és gyorsan kivettem a szájából.

Mi a kórházban Pamperst és Liberot használtunk. A Pamperst szerintem nem szerette a bőre, a Liberotól meg annyira nem voltam elájulva. Azóta Huggies van, egyelőre jól funkcionál. Egyszer jött ki mellette a cucc, de szerintem az mindegyikből kijött volna. :lol:
Kipróbálnám én a dm-es is, meg a Tescost is -a pénztárcánk kímélése végett- (hihhhetetlen már megint mekkora spúr vagyok :evil: ), de még nem mertem. Bár lehet ez is tévhit, hogy a saját márkás nem olyan jó. Leginkább attól tartok, hogy ami bevált, azt minek lecserélni... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Reny,
milyen szép baba Mira is! Tényleg jó kis husis pofija van, Aminával milyen aranyosak együtt :D :D

Annus,
a blogra feltöltöttem a szülétéstörténetünket, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy megint rossz helyre :?

emese1979
 
 


Annus!!A próféta beszéljen belőled!!Alig várom már,hogy elmúljon ez a cucc. :evil: Meg remélem fájni sem fog.Szerintem különben én vagyok béna,pedig nem hagytam el magam.Kicsit szenvedtem ezzel a csaszis sebbel.Én két napig a kórházban képtelen lettem volna ellátni a picit,de így,hogy sajna a korán volt nem is kellett.Aztán meg még napokig fájdalomcsillapítóval aludtam. Akkor ott irigykedtem a simán szülőkre.Hát az első szexnél akkor eszerint tutira nem fogok. :wink:
Emese!Félelmetes ez a lány!!!Tisztára Te vagy!!!!!Legalábbis a képek alapján a nózija tuti! :lol:
Reny!Gratulálok!Nagyon szép a lánykád!!!!
Pingi!Akkor hasonló cipőben járunk.Én is megálltam 63kg-nál.Nem megy lejjebb,pedig étvágyam alig van.Szóval nemhogy nem nasizok,de enni sem tudok sokat. Nem tudom mikor megy majd le,de én is megelégednék 53 helyett 55-el is,csak jöjjenek fel a ruháim,mert per pillanat két sort kivételével semmi,de tényleg semmi sem jön fel.A hasam meg kimondottan nagy.Csak rendeződjön a tej,és utána a 6. hét után kezdek tornázni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hello Csajok!

Hazaértünk a sétából,és a lányom be van ájulva,pedig kéne lassan fürdeni,mert ha teljesen felébred,hiszti lesz a kajcsiért!

Nagyon szépek a babucik,és persze a tesók is! :D
Nálunk a tegnap és ma is kicsit nyugtalanabb,
több sírással-kevesebb alvással,sztem az idő miatt..
Na,lépek,mert ébredezik Hanna.
Szép estét Nektek!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Emese, Reny
nagyon aranyosak a lányok!

Én meg itt panaszkodtam délelőtt Kolosra, erre fél 11 óta csak alszik, enni kel fel 3-3,5 óránként. Bejön neki a kinti hideg levegő. Most már ébredhetne lassan...
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: