Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pumipumi ne idegeskedj,minden rendben lesz! :)

Pókica én Fehérváron kérdeztem meg egy ingyenes down szűrő helyen és ott nem kell semmi!Én nem tartozok oda,de mehetek!

Manocskak : pihentesd a térded,hogy újra szuperanyu lehess! :D

Nadja : gratulálok,ezek jó hírek!Nő a baba...és a talpa is! :D
Vendég
 


Nadja! Örülök, hogy Te is ilyen nagyszerű hírekkel érkeztél! :D Azt még sehol sem olvastam, mekkora talpacskája lehet a babánknak, nagyon ari ez az érték!
Vendég
 


tulipános
Köszi. :D :D :D

Tudjátok mi a legjobb az egész terhességben, hogy ilyenkor amit a kismamák megkívánnak a párjuk nem tiltakozik, hogy most ezt ne vegyük meg, hanem igen jó vedd csak meg. :D :D :D :D :D
Vagy ti nem így vagytok vele?

Én szerdán megyek uh-ra, már nagyon kíváncsiak vagyunk a kis pocaklakóra vagy esetleg pocaklakókra?
Ugyanis előfordulhat, hogy ketten vannak, de azért egy kicsit reménykedem, hogy nem. :oops: :wink:

manocskak
 
 

 
 

Ez így van Manócskák! Bár az én férjem egyébként sem keres soha kifogást, sőt inkább még túlzásokba is esik. :) Mindig nekem kell mondani, hogy ez már tényleg nem kell. Most könnyebben elfogadja a nem-et, mert tudja, ha olyat vesz, amit nem kívánok, az könnyen rosszullétbe fordíthat át. Úgyhogy ételek helyett inkább most kismama könyvekkel halmoz el. :D És ami a legjobb, és a legnagyobb öröm számomra, hogy ő is olvassa őket! :D

Úgy látom ezen a héten lesztek egy páran, akinek az eredményeire várhatunk! Az ikrekkel szemben bennem is kettős érzés volt: nagy öröm egyszerre két baba, de dupla aggódás, és félelem, hogy rendesen fejlődnek-e, elférnek-e. Persze ezek lehet, hogy csak az én agyamban létező gondok (mármint a helyhiány). Nálatok gondolom nagyobb gond, hogy nem első babáról lenne szó.
Vendég
 


O'hara! Még én sem láttam ilyen értéket. De borultam rajta. :D

Manócskák! Ez igaz!!!

Pumipumi! Remélem gyönyörűszép napod van ma!!!

Na itt a kép! Kép
Kicsit kicsi lett, bocsi, de 85x méreteztem át, úgy döntöttem így marad. Sorry!
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi vagyok és decemberre várom a babámat!
Szívesen beszélgetnék Veletek!

Kép
madre
 
 


Najda nagyon édiii! És még a fülecskéje is milyen szépen látszik! :D Tényleg, a 4D-n sem látszódott a neme? Vagy csak olyan szemérmes, mint a mi picurkánk? A férjemmel folyton 4D-s képeket bújunk, hogy el tudjuk dünteni, mikor érdemes menni (a férjem fél, hogy csalódni fog, túl sokat vár, és nem látni majd annyi mindent, amit elképzel). Megmutatom Manó képét neki, hogy lássa, már 11 hetesen milyen édes szép kis babák ők. Bár ár barátnőmtől is megkaptam, hogy nagyon beindultak nálam az anyai ösztönök, mert olyan dolgokat látok szépnek, ami egyáltalán nem az, és nem csak a férjem sokkolom velük, hanem őt is, pedig ő nő. Pl.: egy barátnőnk kislányának a szülés után 1 perccel készült képével, mely picit még magzat,ázos volt, de szerintem szép :wink:

Orsi! Üdv köztünk! Mesélj kicsit magatokról! Hogy vagytok, milyenek lettek az eredmények?
Vendég
 


O'hara!
Sajna nem látszott semmi ami a nemét illeti. De x-be rakta a lábát, úgyhogy nem is akarta hogy lássunk bármit is. Az arcocskáját viszont 1x nagyon szépen megmutatta, csak akkor pont nem tudta lefényképezni a doki. Utána már végig ott volt a keze az arca előtt. Az én dokim azt mondta, hogy érdemes ilyenkor csinálni 1 4d-t, mert ekkor még 1ben látszik a baba, utána minimum a 27. hét, vagy utána. Akkor már van zsírszövet is rajtuk legalább.
Kis békák még ilyenkor!!! :D :D :D (csak viccelek :D ) Olyan szépek! Na látod más szerintem ezt sem látná szépnek, viszont aki épp átéli, vagy már átélte, az szépnek látja. És ez így van rendjén!

Orsi! Szia!
Mesélj magadról! Első gyerkőc? Örülök hogy itt vagy!
Vendég
 


Bakker Orsi! Bocsi!
Most nézem a vonalzódat. Ok tudom. A 3. :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Pumipumi remélem a mai nap életed egyik legszebb napjaként sikerült! :) :) :)
Sok,sok,sok boldogságot nektek!
Kép



Orsi,szia!1Fiad,1lányod van?Vagy?Mesélj!
Vendég
 


Sziasztok, új vagyok és teljesen kezdő fórumozó..
Először is gratulálok minden kismaminak :)
Első kisbabát várjuk, 9 hetes 4 napos vagyok.
Kicsit aggódom, mert eddig (4hete) nagyon erős tüneteim voltak, annyira, hogy sokszor még felkelni is alig tudtam a hányingertől. Most meg egyik napról a másikra elmúlt, még a mellfeszülés is!
Szerintetek? Remélem minden rendben! Nem gondoltam volna, hogy hiányzik majd valaha is az a fránya hányinger :roll:
Vendég
 


Najda! Nagyon aranyos a babád, de jó így látni 4D-n! :D
Orsi! Üdv köztünk! Akkor Ti is beléptek a nagycsaládosok táborába? :wink:

Hú, erről jut eszembe! Azokat kérdezném akiknek már van min. két gyerekük: nálatok milyen súllyal születtek a gyerekek? Igaz, hogy minden gyerek nagyobb súllyal születik mint a kisebb tesója? Számoljátok bele, hogy időre születtek-e.
Nálunk ez bevált, mert a lányunk 3950g volt, a fiunk 4250g és most ha igaz a növekedés, akkor most jó nagy babám fog születni! :shock:
Egy nagyon kedves ismerősöm ma szült és 4400 g-mos lett a fia. Az előző gyermeke is fiú, Ő 3650 g-mal született. Még jóval kevesebbet is hízott most mint az előző babánál.
A hír hallatán jól beparáztam, azért kérdezem.
Gombi! Szia Neked is! :D Ne izgulj, ha baj lenne, akkor azt nem ilyen hirtelen éreznéd. Ez tapasztalat. A missed-em után még legalább két hétig ugyanúgy éreztem minden tünetet.
A 10. hétben jársz, nekem is akkor múltak el most a tünetek, ez teljesen normális! Mikor mész uh-ra?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Nagyon szégyenlősek még ezek a picik Najda! :) Bár én mondtam a férjemnek, hogy tuti szért nem mutatta meg magát most, hogy következő alkalommal, amikor már ő is ott lesz, együtt élhessük át. A férjem ugyanis eddig még egyik uh-on sem volt bent, mert egyikünk sem akarta a hüvelyi uh miatt. De ha jól tudom a 12.heti uh az utolsó hüvelyi, így 2 hét múlva, már együtt kukucskálunk!

Pumipumi, én is gondoltam rátok! Remélem minden ok volt, és csak a rokonsereg miatt nem tudsz géphez ülni. Nagyon várom, hogy újra jelentkezz!

Gombi, gratula a picihez! Nem vagy egyedül ezzel, mindannyian vagy attól szenvedünk, hogy nincs tünetünk, vagy várjuk, hogy vége legyen, majd ha már vége, aggódunk, hogy ugye nem azért van vége, mert baj van? Nekem már kétszer is előfordult, hogy pár napig semmi tünetem nem volt a szokásos kajaundoron kívül, majd újra beköszöntött rókakoma, vagy a szédülés. Jelenleg közel 1 hete nincsennek tüneteim, de lehet, hogy ez már végleges, hisz holnap már 14 hetesek leszünk. Szerintem ne aggódj, de ha nagyon nyomaszt, inkább keresd fel az orvosod, ha nyugtalan vagy, az nem túl jó. tényleg mikor voltál dokinál? Minden rendben volt eddig?
Vendég
 


Hú, Pókica nem semmi mekkora súllyal születtek a gyerkőceid! Habár nekem első baba, más fórumokat olvasgatva nekem is feltünt, hogy elég gyakori, hogy egyre nagyobb súlyú babák születnek, egyre rövidebb idő alatt. Szóval, ha aggódsz a méret miatt, gondolj arra, hogy ehhez valószínűleg extra rövid vajúdás fog társulni. :)
Vendég
 


Sziasztok!
Köszi a bíztatást :) 7hetesen volt az első UH, akkor már volt szívhang is és e hét végén lesz megint jelenésünk az orvosnál.
Már nagyon várom!
Egyébként minden rendben és biztosan igazatok is van, most nemrég visszatért az émelygés enyhe üzemmódban. Bár ez lehet, hogy a délutáni zöldbabfőzeléknek és a rá kb egy órára hirtelen megkívánt pizzának köszönhető :oops: (Apa vacsizott...)
Vendég
 


Örülök Gombi, hogy sikerült megnyugtatnunk. Illetve párod pizzájának! :)
Most nézem, lehet, hogy 2010 első babája növöget a pocidban? :D
Vendég
 


Sziasztok, jó estét mindenkinek!
Gombi, üdv közöttünk. Nekem a mellfeszülés tök hamar elmúlt, sőt a héten már volt három olyan éjszaka, hogy nem kellett felkelnem wc-re. Tudom, ezt nem élvezhetem túl sokáig, de én reggel úgy örültem, hogy nem kellett felkelnem, hogy az csak na.
O'hara, nekem már a 10. héten is sima hasi uh-t csináltak, és a 12.hetin is simán néztek nyaki redőt. Mármint nem hüvelyivel. Olyanom egyszer volt, a 7. héten, amikor először mentem orvoshoz.

Kép
tedorka
 
 


Pókica : az első fiam 3200gr a második4200gr.... :shock: :shock: :shock: ...remélem nem igaz ami írtál,mert akkor óriásbébim fog születni! :roll: ....és te is!

Gombi : szia!

Ohara : bárcsak a túlsulyhoz extra rövid vajúdás járna....sajna nem így van!

Tedorka :..az esti pisilésről a véleményem..: UUUTTÁÁÁÁLOOM!ÚÚÚgy utálok felkelni ezért..,ráadásul esténként 2x-3x is!Jah és reggel arra ébredni,hogy gyorsan Wc-re!Én nem tom honnan jön ennyi,hiszen nem is iszom ennyit! :roll:
Vendég
 


O'hara, ha így van, minden bizonnyal jó kis szilveszteri bulink lesz idén :D

Az éjszaka-álmomból felkelős pisilést eddig nem tapasztaltam...
Pedig magamhoz képest most elég sok folyadékot próbálok bevinni. Sajnos sosem voltam nagy ivó, max fél liter (!) egy nap... A hirtelen jött szomjúság érzet volt feltűnő, nálam ez volt az első jelek egyike.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!
Csak bejelentkezem, de megyek is a dolgomra, mert csomó mindent kell csinálnom ma. Lassan készülődök a kisfiam első szülinapjára. Meg kell rendelnem a tortát, nézni neki ajándékot stb...

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


ez a vonalzó valamikor megállt :?

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!!

O'hara!
Nekem us most jön először be a párom,mert ez már tuti hasi lesz szerdán. Nekem még most szombaton volt hüvelyi is, de csak azért, mert a méhszájat akarta megnézni a doki. Utána átváltott hasira, és ott méricskélt. Én is bízom benne, hogy most hogy mindketten látjuk, majd többett mutat magából a kis huncut Manó! Olyan jó hogy már holnap megyünk újra! (Persze ez kivételes) Remálem növünk holnap estig 3,5 mm-t, hogy elérjük a mérhető nagyságot.

Gombi!
Gratula a szilveszteri babához! Szerintem se aggódj a tünetek hiánya miatt! Addig örülj, még nincs! :roll:
Jelentem, én 3 napja nem hánytam!!! :lol:

Pókica!
Bár én csak az első gyerekemet várom, és nem ilyennek szántad a kérdést, viszont én pont a múltkor beszélgettem erről a dokival egy baráti összejövetelen, és mondta, hogy ez szerinte annyira kiszámíthatatlan, és változó! Függ a mama és a baba genetikai adottságaitól, persze valamilyen szinten befolyásolja a mama energiabevitele, de ez csak a túlzásokról szól. Szerintem ne aggódj! És ez vonatkozik a többiekre is! (Monodom én, aki lehet hogy ugyanúgy aggódnék. Sőt, szerintem én így az elsőnél is fogok, hogy mekkora lesz!!! :oops: )

Pumipumi!
Merre vagy? Csak egy mondat erejéig kukkants ide!!! Kíváncsiak vagyunk!!! :D
Vendég
 


Endaaj!
Jó szülinapi készülődést!
Vendég
 


Sziasztok! Most nyugi van a munkában, kicsit benézek, úgyis ritkán tudok ilyenkor, napközben.
Pont azon gondolkodtam, hogy a férjem nem volt még velem uh-n, de nem is tudom, hogy bejöhet-e (sima kórházba járok, semmi magán), bár gondolom, hogy nem tiltják meg. A következő uh csak a 18. héten lesz, úgyhogy addig még ráér a dolog.
Az éjszaka felkelős-pisiléssel az a bajom, hogy annyira álmos-kómás vagyok olyankor, hogy azt se tudom, merre van előre. Ráadásul szerintem leesik a vérnyomásom is, ezért támolygok. Volt, hogy felébresztettem a férjem, hogy ha véletlen nekimennék valaminek, legalább mentsen meg. :D
De most kiélvezem ezt a rövidke időszakot, amikor nem kelek fel éjszakánként.


Kép
tedorka
 
 


sziasztok
üdv az újaknak jó hogy egyre töben vagyunk.:)
a hétvégé nem volt túl jó legalábis nálunk hideg volt és esett az eső még fűtötünk is egy kicsit.
najda nagyon jó lett a kép én 2 hét múlva készülök a 4dsre de már nagyon váron velem sem volt még bent a párom mert eddig hüvelyi volt meg ő kint vigyázott addig a fiunkra de a 4dsre ő is be jön addig majd a húgom vigyázz a fiunkra.el sem hiszem hogy eljött a 12. hét :lol: és holnap után már doki kombinált teszt.
éjszaka én is állandóan felébredek pisilni és az a baj hogy utána álltalában nem bírok vissza aludni csak reggel :(
az én fiam pont 3 kilo volt amikor megszületett hát nagyon kiváncsi leszek a 2. babócára.
amúgy hogy vagytok ezen a szép napsütéses napon?VÉGREEEEE!!!!!!

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


halotatok a TiTi TriTon multifunkciós babakocsiról?a hétvégén voltunk a coraban és lattam élőben is elég tűrhető egy kicsit olcsóbb mint a többi multis kocsi de szerintem minőségre is rosszabb

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Anita!
Én nem hallottam még róla. De majd megnézem. Én még nem tudom azt sem hogy milyenek vannak. Leragadtam a Chicconál meg a Peg Perego-nál. Nagyon tudatlan vagyok még e téren.
Csak azt mondjátok meg, hogy ez gáz, hogy én még ezeket nem nézegetem? :oops:
Bár most kíváncsi lettem!!!

Pumipumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahhhóóóóóóóóóóó!
Vendég
 


látom mindenkit elcsábított a jó idő:)
csak én üldögélek a gép előtt

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


na végre más is van itt:)
szerintem nem gáz én szerintem az gáz hogy én ilyen korán nézegetem vagy nem?legszívesebben már most vásárolgatnék csak amíg nemtudom hogy kisfiú vagy kislány addig nem akarok

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Na látod Anita ezzel én isígy vagyok. Nem tudom hogy mi a neme, ezért direkt nem is nézelődök. Majd megöl a kíváncsiság a nemét illetően. Nagy erény a türelem, csak nekem kevés van belőle. De az sem gáz hogy Te nézelődsz! :D
Itt egyáltalán nincs jó idő. Úgyhogy menthetetlenül a gép előtt ülök. Pedig nagyon el kéne indulnom bevásárolni.
Vendég
 


én is kiváncsi vagyok bár szerintem ő is fiú lessz igaz nincs ilyen érzésem de ritkaság hogy a testvérek különböző neműek.itt süt a nap és elég kellemes a hőfok is a hétvége után ez már megváltás

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Jó Nektek hogy jó az idő! Jó lenne ha itt is sütne a nap!!!
Én nem tudom mit érzek. (Viszonyítási alapom sincsen! :D )
Néha úgy érzem hogy lány, néha hogy fiú. De bármelyiknek örülök! Csak tudnám mááááár!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Én kihasználtam a rosszullét hiányát, és egész délelőtt takarítottam.. a lakásban már háborús állapotok uralkodtak :roll:
Kértem időpontot a dokitól és holnap délután mehetünk UH-ra. Hjajj mikor lesz már holnap délután??? Hosszú volt ez a három hét...

Mi még semmit nem nézegettünk, se babakocsit, se semmit.. A dologhoz az is hozzá tartozik, hogy szerencsések vagyunk, mert mindent megkapunk a sógornőméktől, és több "felajánlás" is érkezett, szóval lehet válogatni :)
Vendég
 


Gombi!
Az jó ha kaptok. Szerintem mi is fogunk, csak még nem hivatalosítottuk a baba jövetelét, úgyhogy mi még nem tudjuk pontosan, hogy mik a felajánlások. :lol:

Az jó! Örülök hogy jól vagy. Nekem holnap lesz takarítós napom, ma döglős van. :oops: De holnap muszáj kinyalnom a lakást!
Vendég
 


Mi nem bírtuk titokban tartani :oops:
A munkahelyemen semmiképp, mert tényleg annyira rosszul voltam, hogy alig álltam a lábamon (táppénzen is vagyok).. így jobbnak láttam őszintén elmondani.

Miért nem frissül a vonalzó??
Vendég
 


Gombi!
Hol kellene tartania a vonalzódnak?
Vendég
 


én is örülnék mindkettőnek de kicsit hajlok a lány felé mert fiú már van:)
gombi a holnap mindjárt itt van én csak holnap után megyek.
nekem szinte minden meg van de az ember lát szebbet jobbat és megakarja venni,mint például az autósülést annó csak ilyen neve nincset vettünk nem voltunk nagyon otthon ezekben a dolgokban szóval az is lenne de inkább veszünk márkásat ami biztonságosabb.meg ruha is van de ha meglátok egy ari darabot nemtudok neki ellen állni.
na a babakocsi ami volt eladtam csak sportkocsi van bár hiába is lenne az meg mert most teljesen más tetszik és mondtam is ha olyat nemtudok venni akkor nem is kell.tehát én arra szavazom hogy amit az mi választunk az mégis csak más.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


9 hét 5 nap..
?
Lehet én bénáztam el valamit?
Vendég
 


mi még csak a közeli hozzátartozóknak montuk de a múlthéten már én is mondogattam mert rá kérdeztek hogy mi a helyzet nem lessz 2.?szóvál innentől úgyis terjed a hír magától:)

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Gombi!
Várj még, mert lehet hogy majd akkor vált át, amikor csináltad a vonalzót. Mármint abban az órában.

Anita!
Na az tuti, hogy terjed a hír. 2 barátunk tudta, ez már elég volt, hogy szépen lassan már az egész baráti társaság tudja. Anyukámék is tudják, viszont a párom szülei még nem. Nagyon kíváncsi vagyok az arcukra, amikor megtudják!
Vendég
 


anitaaa03: igazad van, csak jobb, amit Te választasz.. Persze nekem is van olyan dolog a sógornőmnél, ami SZÁMOMRA nem tűnik praktikusnak, és jobban szeretnék másfélét... (Sokan vagyunk testvérek, volt kin gyakorolnom, ezért a "magabiztosság"). Csak ne legyen belőle sértődés.. :?
Vendég
 


gombi ha más nem vidd haza köszönd meg és használd amit te veszel:)
elbújt a napocska :cry:
najda nálunk a rokonok már tudják elég rég van olyan aki az elejétől bár én nem akartam a 12. hétig elmondani de valakinek mindig kicsúszott a száján na meg észre is vették hogy már nemtudom hordani a nadrágjaimat egy ideje

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Na a nadrágokkal nálam is baj van. Lassan be kell ruháznom 1-2 cuccba. Bár azért még praktikákkal sikerül anyósék előtt leplezni! :)
Biztos hogy én is mindenből olyat szeretnék, ami nekem is tetszik! Azért mert kapunk, azért még lehet hogy mi is veszünk másikat. Szerintem is jobb hazavinni amit kaptál, aztán max nem használod.
Vendég
 


kezdek éhes lenni de semmi tippem hogy mit ennék szívesen

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


totál beborult megint mindjárt esni fog :x

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


ma valahogy nagyon csendes az oldal.mindenki a hosszú hétvégét piheni?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Háát Anita!

Én most vágtam be az összes cseresznyét ami itthon volt, de előtte azért beneveztem egy jó 10 dkg csokira. Ha rám hallgatsz, azt eszel, amit megkívánsz, csak ne így mint én, mert ez már kóros! Merthogy előtte brokkolikrémlevest ettem, meg sajtos szendvicset, meg lekváros vajas kenyeret. Ja! És vettem ki a mélyhűtőből gyalult tököt tökfőzeléknek, meg darált húst fasírtnak. Ez szégyen! Így leírva látni meg még borzalmasabb. Ha így folytatom akkora leszek mint egy bálna!
Vendég
 


Sziasztok.
Vagyok én is holnap megyek uh-ra, már nagyon kíváncsi vagyok. :D :D

Már csak 1x vagy 2x tudom a Joelt szoptatni, mert már nagyon kevés a tejem, sajnos már egyre többször kap tápszert. :cry:

Vasárnap kint voltunk Andráshidán a repülőnapon, nagyon jól éreztük magunkat.
Azt hittem, hogy seggre ülök, volt ott helikopter amin lehetett volna menni egy kört 6500ft/fő-be került, de ha úgy vesszük megéri, de nem nekünk akik voltunk a Joellel együtt 6-an.

Amúgy minden rendben van velem, csináltam kovászos uborkát vasárnap, remélem holnapra már jó lesz, már csorog érte a nyálam.
:oops: :?

manocskak
 
 


Aztán ha jönnek látogatóba, csak kérdezik, hogy "miazasokdobozasarokban" :D

Én is nemrég "ebédeltem"... a könnyebb végét fogtam meg a dolgoknak, rendeltem egész hétre... Hiába vagyok éhes, annyira nem bírom mostanában az eddig finomnak érzett főzés-illatokat... sőt. utálom az eddigi kedvenc tusfürdőmet, a samponomat és még az öblítő illatát is... brrrr...
Vendég
 


najda az a baj hogy nem igazán kívánok semmit ez se jó mert mindig csak kényszerből eszegetek valamit.te legalább jó ízűen eszel:)
manócskák várjuk majd az új híreket.a héten hányan megyünk uh-ra?
gombi. ja a sok doboz :lol:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?