Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!! A tegnap délután sokat pörögtem: porszívóztam, kuglófot sütöttem, főztem és férjemnek meglepiként tököt rántottam, imádja azt mondta annyit nyomot magába, hogy érzi jött vissza de még az utolsót lenyomta. Ne lenne olyan babrás sütni de ha imádja néha nekiállok és kisütök neki 2-t. Persze gy este lett mire összeszedtem a konyhát is. Aztán nem ment a nettem :cry: :oops: :evil: pedig végig engedtem, hogy próbáljon bekapcsolódni míg lefeküdtünk de sehol semmi.

Micsoda hírekről maradtam le kistörpe ez tényleg csoda!!!!!!!!!!! Ezt, hogy csináltátok???????????????? :shock: két elzárt petevezetékkel spontán babát, hát nem semmi milyen csodálatos az élet!!!!!!!!!!!! Na remélem akkor nem hagysz tényleg itt bennünket jössz és tartod bennük/bennem a lelket míg mi is ilyen fantasztikus élményben nem részesülünk mint a gyönyörű két csíkos teszt. Szívből gratulálok!!!!!!!!!

Timi alakul a hőd, várom a fejleményt. Tesztelni mikor fogsz? És még laptető is!!!!!!!!
Ediii neked is trifázisos lassan neked is lehet drukkolni, te tesztelsz??????

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: teszteltem egy negatívat....

a tököt énis szeretem :) maradt még?

Timi
titimee
 
 


Timi,Melisch!! venni akartam tesztet,de elfelejtettem...., és ugye majd csak kedden lesz nyitva minden, na majd akkor tesztelek,ha addig nem esik le a hőm....,de hát sajna semmi különöset nem érzek,tehát valószínű mensi anyó jön megint...., és volt már ennél nekem szebb görbém is ,mégse volt babó....
Timi! neked is szép a görbéd :D a teszt meg lehet,hogy korai volt,te csinálsz még tesztet??
Melisch! hogy te milyen kis ügyes voltál tegnap :D nekem is jöhet a tök meg a kuglóf is :lol: :lol:

EDI
ediii
 
 

 
 

Timi mondtam, hogy még korai ma a teszt! De látom a fertility meggondolta magát és előrébb vitte a pé-d, bár még lehet igy is egy nappal később volt. Tök még van, 2-t sütöttem nyisd az ablakot küldök neked is.

Nekünk ma nincs pünkösdi felfordulás, nem volt hozzá kedvünk, itthon maradtunk kettesben pihenni. Még azt sem néztem meg milyen húsom van főzni így még a húsleves sem lett, mert nem volt olyan húsom, találtam ez zacsi nyúlhúst azt készítem el, ha anya meghallja rosszul lesz. De ez van nekünk nem fontos mit eszünk, a tegnapi maradék is megteszi, meg a tök. :oops: 8)

Kép
Kép
melisch
 
 


Kistörpe!! mind a kettő petevezetőd elvan záródva??? :shock:

EDI
ediii
 
 


én úgy emlékszem, de lehet csak az egyik. Kistörpe gyere és javíts ki de én utánaolvasok, bár egyfolytában kilök a net :evil: Úgy írta, hogy a "petevezetőim" el vannak záródva a dokija szerint. De ezek szerint van ott kis rés is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


ediii: nem tudják biztosan de előtte nem nagyon volt gondom az arcommal mindenesetre azt mondta doki néni hogy a hormonváltozás beindithatta de semmi sem biztos :)

jaja én is úgy emlékszem hogy mindkettő el van záródva de hát az a kisbaba jönni akart törpiékhez ezért megtalálták a kivezető utat nagyon nagy csoda fogadjátok szeretettel :D:D:D:D:D:

nika70
Salgótarján
 
 


igen csajszik 2 elzáródásról tudtak.de volt ilyen eset olvastam a neten.az elzárt vezetökbe van genny folyadék stb,ez fesziti a falát és megrepedhet.meg azóta vetéltem is megkapartak,ki tudja mi zajlódott le odabenn.....keresztanyám dettó igy volt egy családja volt már,nem jött össze a másik áttakarták fújni nem sikerült minden baba cuccot eladott utánna terhes lett a kisebbik lányával.
kistörpe
 
 


ez nem semmi Kistörpe :shock: akkor számodra ez csoda!! kívánom,hogy most már minden rendben legyen...., és élvezd a kismamaságot :D dokihoz mikor mész??

EDI
ediii
 
 


Sziasztok, valakitől hallottam hogy lehet a neten venni olcsó tesztet, tudtok erről valamit?
tacska
Eger
 
 


sziasztok Lányok,
szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehetséges :) a múlt hónapban szabad utat adtunk a bébinek, akkor érkezik, amikor akar, reméljük minél előbb. azóta egyszer már megjött, így próbálkozunk tovább..
szebb napot mindenkinek, itt borzasztó idő van..
twilight
 
 


szia twilight!!!!!
Üdv közöttük és mielőbbi babázást. Amint sejtetni engeded az írásodból ez lesz az első. Hát mielőbbi + tesztet!!!!!!!!!

itt is hideg van semmit nem lehet kezdeni. De látom mindenki ünnepel ma csak mi tartunk pihi napot. lehet mindjárt én is odabújom a párom mellé aludni kicsit. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


twilight üdv köztünk!!!!!!!!!!

kistörpe micsoda hírek!!!!!!!! :shock: nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


melisch: igen, első baba lesz, már nagyon várjuk ;) köszönöm szépen, én is mielőbbi pozi tesztet kívánok neked!!!
mi sem ünnepelünk, a múlt héten még bográcsozást meg ilyesmit terveztünk, de az idő alaposan keresztbehúzta a terveinket :evil:

nitácska: köszi szépen a köszöntést :)
twilight
 
 


hát igen ez a rohadt idő nekün is eltörőlte amai gyerekprogramunkat..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: mit terveztetek? sajnálom, h nem jött össze.. :( mi nem magyarországon élünk, de beszélünk rendszeresen az otthoniakkal, mondták, h a múlt hét elején még mennyire meleg volt, aztán egyik napról a másika kb. égszakadás van.. itt sajnos egész héten ilyen ronda idő volt, semmit nem lehetett csinálni, az ember undorral tette ki a lábát a házból. vizes minden, folyton esik, a szél fúj. nem szeretem ezt az időt, az ember hangulatát is elrontja.
twilight
 
 


csináltam én is vonalzót, elvileg már az előbb is meg kellett volna jelennie, de lehet, h vmit elrontottam :roll: talán most.

Szöszke ..
Kép
twilight
 
 


ma a gyeekt akartuk elvinni valami orgramra de folyamatosan esik az eső. :cry:
tényleg egyik nap még 30 fok volt most meg majdnem nagykabát kell....... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


tacska: én esthajnalcsillagtól vettem tesztet.

twilight: üdv köztünk, mielőbbi babásodást kívánok neked is. hol laktok?

itt is hűvös van egész nap esik az eső... még jó, hogy a tv-ben dr house maraton van :)

Timi
titimee
 
 


Sziasztok!

ediii!
ne, még mindig sehol piri.
már nagyon idegesít. :evil:

twilight!
Kép
hol éltek? mesélj magadról!

nita!
mi tegnap bekapcsoltuk a fűtést, h átmelegedjen a ház :oops:
fáztunk mindketten. mondjuk mindketten a hidegben töltöttük a napunkat - úgy átfáztunk, h 2x cseréltem a kádban a forró vizet, mert tök hamar hidegnek éreztük.

babszika
 
 


Kistörpe: micsoda hírek. Nagy-nagy gratula neked. Vigyázz magatokra.
Mi tegnap ballagáson voltunk, hazautaztunk. Az út egy szűk óra volt és a ballagást megvártam otthon, pihengettem. Jó volt végre kimozdulni. Késő este értünk haza, olyan jó volt befeküdni az ágyinkónkba.
Ma délelőtt felporszívóztam a lenti részt és felmostam és letöröltem az ablakpárkányokat és a vízvetőket, mert hiába pucoltuk meg, nekifogtak útalapot csinálni az utcánkban és olyan koszos lett. Utána pihiztem. Csak ilyen light-os munkákat merek bevállalni :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


twillight: üdv köreinkben és mielőbbi babásodást

piszok hideg van nálunk is egész nap esik az eső így nem is mentünk gyereknapozni punnyadtunk egész nap itthon :) holnap megyünk anyósékhoiz bezsebeljük az egymilliomodik autócsodát a gyereknek :) lassan kitúrnak a kisautók alakásból annyi van már :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


csige!
ezek szerint felétek nem esik.... ez jó hír! :)

nika!
hát, el tudom képzelni az "autócsoda" gyűjteményt.
a férjem már 30 is elmúlt, de a szomszédban lakó nagyi polcai még mindig kisautóktól roskadozik és a falon lévő lambéria peremén tömérdek kindertojás-bél sorakozik :lol: :lol:
ezt csak úgy miheztartás végett írtam az elkövetkezendő éveidre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika
 
 


twilight!! Üdv itt, neked is mielőbbi pozi tesztet :D

babszika!! nem lehet,hogy baba miatt késik?? :roll:

EDI
ediii
 
 


ediii!
csináltam tesztet 2 napja... és az ollllyan nega, h ihajj.
ráadásul nem érzek semmit. szóval, 3,5 év alatt már megtanultam, h ez a vihar előtti csend :?

babszika
 
 


Babszika, hát jól ki..szik veled akkor piri. Pedig azért eldöntetlené mit is akar ne pont most idegesítsen titeket mikor pont el akartok indulni tovább az úton. Bár nem lepne meg ha végül + teszted lenne, ha már ennyire feladod :lol: :lol: :lol: de lehet te már jobban tudod mert gondolom nem ez az első ilyen eseted. Lesz nekünk babánk ne búsulj, valami csoda módján felturbózzódnak azok a fránya kiskatonák!!!!!!!!!!!!!!

Csajok nem legyetek letörve minden jó lesz, aztán pozitiv tesztes hónapzárást kívánok a most teszt előtt állóknak, kellemes babagyártást a félidősöknek és nagy puszit kis mamik pocakjaira!!!!!!!!!!!

Mi van Anukkal Emma baba vajon kibujt már?????
Nyuszi ti, hogy vagytok?????

Kép
Kép
melisch
 
 


babszika: szép kilátások :wink: :wink: de hát istenem pasiból van még jó hogy nem babázik :):):):):)
ki tudja lehet neked is jön a csoda mint kistörpénél

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok lányok,
Hát nem volt túl jó éjszakám, többszőr is bekeményedett a hasam. Itt vihar volt az éjjel és jó nagy eső, szerintem attól volt. Sehogy nem volt jó feküdni. Már azon gondolkoztam hogy reggel bemegyünk a kórházba hogy nézzen meg egy doki. Most talán már jobb a helyzet. Nem tudom hogy normális e hogy ilyen idős terhesen keményedek. Igazából a keményedés fogalmával is ismerkedem egyenlőre, mert van olyan amikor csak keményebb lesz a hasam és érzem a méhem és van amikor szikla kemény lesz, na ez az ami ritkán fordul elő szerencsére. Van olyan is hogy csak egy tyúktojásnyi rész keményedik be, szerintem olyankor odatolja a kis drágám valamilyen alkatrészét. Azt olvastam hogy a keményedés önmagában véve természetes dolog, akkor van gond, ha kinyílik a méhszáj miatta. Vége lehetne ennek a szutyok időnek.

KépKép
csige-bige
 
 


csige az is lényeg hogy ne rendszeresen keményedj......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jöv9k ám csajok csak nem ismerek magamra.annyit fekszem,ninsc semmihez kedvem,na meg émelygek,rohangálok a szoba és a wc között,nem jön semmi utánna meg eszek,normális ez?de erre vágytam ugyhogy"örömmel"futkozok.mindig ágyban lennék.csajok pedivel mi van?mindenkinek szép napot.....
kistörpe
 
 


kistörpe!! ez normális :D én pont így voltam a fiamnál :D
én is szívesen rohangálnék a wc és a szoba közt :lol: :lol: :lol:

EDI
ediii
 
 


kistörpe bizony ezek örömteli rohangálások!!!!!!!! :)
normális egyébként!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jajj kistörpe én is úgy szaladgálnék már emiatt :):):) bár én Gergővel sem voltam rosszul egy kis délutáni émelygés ennyi kellemetlenségem volt a terhességem elején :):)):

nika70
Salgótarján
 
 


ezt én is elmondhatom hogy egyik terhességemnél se voltam egyáltalán rosszul..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kistörpe-én megmondtam!!!!! :) A múltkor amikor írtad h nem akar mejönnie, valahogy annyira éreztem! Gratulálok! Pihenj is sokat!

twilight-üdv itt! Remélem minél előbb hozod azt a pozi tesztet!

Jaj csajok bárcsak én is rohangálnék már....

Kép
pampalini
 
 


pampalini érezd már meg nálam is légyszi hogy összejön e ebben a hónapban :wink: :wink: :D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

hát úgy néz ki nekem nem alakul jól a ciklusom vége. két napja fáj a jobb petefészkem, pecsételő vérzésem van már csak cataflammal bírom elviselni a fájdalmat, ráadásul a hőm is visszaesett reggel. most meg belázasodtam.
remélem holnapra "megjön"

Timi
titimee
 
 


Nika- érez-érez-érez-érez-érez!!! :) Remélem sikerül nektek is! Neked mostanában lehet pé-d nem?

Timi-sajnálom! :(

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!

Melisch!
hát, ja. nem fűzök túl sok reményt, bár láttunk már csodákat.
de mindenesetre az a taktikám, h nem élem bele magam. ezt már megtanultam. (ezért is lehettem túl erős Timi görbéjével kapcsolatban :oops: )

nika!
ha a mi csodánk most jön, hát most jön! de még kicsit (az ecceri ember is azt mondta, aztán sok lett belőle) tudunk rá várni :)

csige!
én nem vagyok még otthon kemnyedés terén, így én csak azt tudom mondani, h felénk ma már sütikél a napocska.... :roll:

Timi!
volt már neked cisztád régebben?
mert anno nekem akkor voltak ilyen fájdalmaim. remélem, h neked nem ez van, de alkalomadtán nézesd meg magad (többször egy ciklus alatt uh-val)

babszika
 
 


Nita-hogy vagy? Költöztök?

Kép
pampalini
 
 


babszika: ez eszembe se jutott. igazad lehet. volt már cisztám. műtöttek is miatta (sajnos engedtem, pedig nem lett volna muszáj) kb 5 éve nem volt panaszom miatta. voltam ultrahangos követésen azóta többször is.

Timi
titimee
 
 


Timi!
nekem ált. a fájást okozó ciszták mensivel ürültek!
remélem, ha ez van, akkro nálad is!
de ha megjönne, akkor sztem azért szólj a dokidnak, h mit tapasztaltál. :roll:

babszika
 
 


Babszika sajnos igazad lett Timi görbéjét elkiabáltam, de olyan szépen felugrott úgy bíztam benne.
Aztán remélem semmi ciszta, pfuj nekem is diagnosztizált egyszer cisztát egy dilis, sírtam is érte 22 évesen eleget, aztán a marha a tüszőimet látta :shock: :roll: Piri előtt ismét dokihoz mentem az mondta nem lát semmit. Mondtam nem lehet én is láttam lyukakat és most miért nincs??? Mondta nem lehet, hogy pé körül voltam, hát mit sem tudtam de mondtam kb. 2 hete. Hát ez van jó ürügy volt, mert ha nem megyek máshova még perkálom neki magánba és aztán még a végén meggyógyít. Aztán mikor ismét dokihoz megyek mindig kérdezem nem lát cisztát, már tiszta dili vagyok :oops: :oops: :cry: de szerencsére nem talált azóta az uj dokim cisztát. :lol:

Timi láttam reggel a görbédet és a maszatolást is csak nem volt időm reagálni, sajnálom, de remélem nem lesz cisztád!!!!!

Na csajok elköszönök odabújok apához, holnapután már nincs itthon akkor csak a tiétek leszek!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


pampalini köszi jól vagyok..csak fáradtan....sok házimunkát megcsináltam.....
holnap megyek védőnőhöz...névanpi ajándékként megméri a sullyom...... :) :D
aztán szerdán megyek a korházba arra a terheléses cukor vizsgálatra......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!
Timi!! sajnálom, de látszik nálam is ,hogy hiába szép végig a hő,ha a végén leesik......, de nem baj,majd egyszer sikerül mindenkinek :D én majd mensi után megyek vérvételre,hátha kiderül valami miért is nem akar sikerülni :roll:

EDI
ediii
 
 


edííí jól mondod sikerűlni fog!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!!!!!!

Nita BOLDOG NÉVNAPOT neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi, Ediii sajnálom, hogy ez a hónap is ilyen rosszul végződött, tudom milyen rossz most nektek :cry: :cry: :cry: de jönnek jobb napok is meglátjátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ölelés nektek! :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Kép
BOLDOG NÉVNAPOT NITA!!!!!

EDI
ediii
 
 


Sziasztok!

edii: így van. új hónap új lehetőség :) a hőmérőt is eldugtam...

nitacska: boldog névnapot.

melisch: köszi. az ölelés mindig jól jön :)

Timi
titimee
 
 


Nita!!! Kell,hogy sikerüljön!!! Pocifotót kapunk?? :D

Melisch! köszike :D sajna te is tudod milyen érzés ez minden hónapban,de muszály előre nézni,mert máskép beleőrülne az ember :( , most elhatároztam,hogy veszek egy kiskutyát :lol: :lol:
a kisfiam régóta akar,de sajna csak mi ketten örülünk neki :D a párom nem rajong érte :?

EDI
ediii
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?