Sziasztok!
CSANÁD MINDENKINEK KÖSZÖNI A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!
Gabuska, jólesik, hogy nyugtot kívánsz nekem:) Most megvolna, itt ülök és írok nektek. Persze közben rágom le a körmöm, mert csak hatkor tudok hazamenni, pedig kellene pakoljak, holnap hajnalban indulunk. A fiúkat külön kell pakoljam, a nagy osztálykirándulásra megy Szegedre, a kicsi evezőstúrára a Mosoni-Dunára.
Adri, jó pihenést, gondolom mostanra már el is felejtetted
Neked sem lehet könnyű nagy hassal járkálni a kicsi után egész nap+háztartás. Remélem kipihenem magam én is, ha majd Csanádot átveszi a nagyi és a sok uncsitesó.
Berni, neked is ezt műveli Dorián? Akkor ne csodálkozzak, ha Csanád sem játszik el mostanában egyedül…Eddig milyen tápot adtál? Én simát, most meg laktózmenteset .
Csilla, annál nagyobb baj ne legyen, majd találsz olcsóbb ruhacsomagot! Konkurencia
Mostanig szorítottam, ugye jól sikerült?!
Szintia, dehogy lopod a napot! Kérdezd meg csak Fruzsi véleményét!
Takarítotok?! Szerintem a buli után lesz inkább értelme:?
Ancsa, tényleg nagyon fáradt vagyok, de annyi minden van a vállamon, hogy az éjjel, amikor Csanád felébresztett, egy óránál többet forgolódtam, míg visszaaludtam. Persze aztán újra felébresztett.
Bár ma csak:!: négyszer. Remélem lesz jó időtök tengerpartozni.
Évi, végül a gyereknap meg lett tartva, vagy elmosta az eső? Vince ügyes, hogy kanalazik! Én még nem próbáltam.
Mariann, Ámin kiszolgáltatja magát? Hát nem igazi pasi ?
Csanáddal most a betegsége alatt azzal kínlódok, hogy nem eszik semmi kanalasat, csak olyat, amit ő szopogathat a kezéből. Gondolom azt is inkább azért, mert súrolhatja vele az ínyét legtöbbször kiköpi. Sajnálom, hogy nem jut időd kirándulásra, kellene a feltöltődés mindenkinek.
Réka, szívesen szembenéznék azzal a szép citromsárga pofiddal és az ügyes manóddal!
Szly, neked olyan ügyes lányod van, hogy magától lefekszik(és átalussza az éjszakát)?
Mehetünk tanfolyamra?
Pat , bolondokháza? Mióta költözött el tőlünk?!