Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nagyon-nagyon +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Zsófi :)
Kép Kép Kép Kép

Elmúlik a fejfájásom és jövök......... :?

KépKép
zapáné

Zsófi!

A legjobbakat kívánom!
csipcsab

napot

Zsófi a hideg ráz...hipermegadrukkkkkkkk
babaragacs....

Tüncsi...köszi a talitolás lehetőségét...sajna a ballagás van 20án. Mivel reggel 9kor kezdődik és 300kmre innen, ezért megyünk 19én du. Én az esőre értettem a 18-19et...remélem nem lesz....csak 21én jövünk haza.
majd tesztek képeket, én meg a ballagásról, meg a manókról még, és majd legközelebb én is tok menni...remélem nem várunk rá sokat.

Vicus te is akartál jönni, mondtad, hogy várjunk meg...most jönnél? vagy majd legközelebb?

Dike
Az inszem meghozza gyümölcsét ne aggódj, én is akkor nyugodtam meg, hogy ez tuti jó lesz, és sikerült is! :wink:

Zsutól kaptam engedélyt még képekre....mingyá gyövök, meg megírom, hogy mit üzent, csak meg kő keresni a telómat...néma, és eltűntették... :roll:

Kép
ticsimû

nya Zsu

Jól vannak, olaszba utaztak pénteken szerdán jönnek haza...remélem hoznak jó időt!

Kép
még maci
Kép
megeszem ezt...anya éheztet!
Kép
Zsuval ketten...most szuggerálom belé a babót! Nekem még van kapcsolatom az égben! :D

Kép
ticsimû

zsófikám!!!!!!!!!!

rettenetesen minél jobban és ezerrel szorítok!!!!!!!

Málna és Matyi tessék még bent nőni!!!!!
Vendég

zsófikám!!!!!!!!!!

rettenetesen minél jobban és ezerrel szorítok!!!!!!!

Málna és Matyi tessék még bent nőni!!!!!
Vendég

Hali!

Fenci
Ez 4D volt, bár ezen a képen nemigazán látszik. :roll:

Ticsimű
Jó képek. :D De én nem mertem volna amegvéhez oly közel vinni.

Zsófi
Nagyon nagyon szorítunk, hogy a babákokat még bent tudják tartani egy ideig!!!+++

Ja, azt nem is mondtam, hogy ismét barna lettem pár napja, ma meg vettünk egy csomó kismamarucit a kick-ben és a kínaiban. :D

Kép
vizkriszisback

Ticsimű
A MEDVÉHEZ :oops:

Kép
vizkriszisback

Krisz

Értem én.. :D
Van a kerítésen belül egy nagyfesz pásztor...meg próbálnád meg Árpit visszatartani a MICINTŐL :D

Kép
ticsimû

ZSÓFI MÁLNA MATYI!!! Kitartás!!!!!!!!!! Maradjatok még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basszus a hideg futkos a hátamon... fejjel lefelé feküdni... :(

Kép
Kép
sleepin

ZSOFI

DRUKKKK

megnéztem Zsofi vonalzoját, ma 27+3. Mitöl ment el a nyákdugo, ha fekszik? nem is éri nyomás a méhszájat, meg a gyogyszereket is kapta, egyszerüen nem történhet semmi rossz velük!! Legalább addig maradjanak, amig mind2 baba eléri az 1 kilót!!! vagy a 30.hetet
Vendég

Sziasztok! Még új vagyok itt, de szeretnék veletek megismerkedni, így írok magamról egy pár sort. Hajdú-Bihar megyében lakok és tavaly volt az esküvőnk a párommal. Tavaly december óta próbálkozzunk a babával, ezidáig eredménytelenül. Tudom sokan vagytok itt, akik sok régebb óta próbálkoznak, de én úgy érzem, hogy minden egyes újabb olyan hónap nagyon nehéz, amikor nem sikerült, attól függetlenül, hogy ez " csak " a hatodik ilyen hónapod, vagy már a tizedik.

Nem régen olvastam el Dr. Lux Elvira Anyának születtem? könyvét, sok érdekes dolgot olvastam benne, vajon olyan aki túl van már ezen a könyvön?

Hát első szuszra ennyi! Sziasztok! mini30
mini30

Zsófi drága!!!!!

Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok hogy még bent maradjanak egy pár hétig a babákok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Próbáltam a babák arcát megmutizni...hát kell hozzá képzelőerő. :wink:
Kép

Kép
vizkriszisback

babánk :oops:

Kép
vizkriszisback

A kis számítógépzseni. :lol:
Kép

Kép
vizkriszisback

Zsófi drága KITARTÁS!!!! Minden rendben lesz!

Nyulasz, köszi a híreket!

Most írtam Zsófinak sms-t, hogy mind szorítunk nekik.

Zsuék nagyon jól néznek ki a képeken! :wink:

Krisz Hát ha ez 4D, akkor nagyon ramaty a minőség. :oops: Ott remélem többet láttatok belőle! :wink:

Mini Szia, üdv köztünk és mielőbbi babásodást! :wink:

Jóccakát mindenkinek
fenci

Zsófi
Bennem is megállt az ütő! Hipermegadrukkok mennek!! Babákok! Maradjatok még!!!

Krisz
Tényleg elég ramaty, ahhoz képest, hogy 4D. Hol voltatok? Lehet, hogy máshol is meg kellene próbálnotok.

Mini
Üdv itt! Én drukkolok, hogy hamarabb babásodj, mint itt sokan! Én nem olvastam a könyvet. Kivizsgálás volt? Vagy csak megy a spontánozás? És tényleg, hat hónap még nem vészes. Nekem Réka 3 év után sikerült, Dóri meg az 5. hónapban. És ez az öt hónap tök rövidnek tűnt. Úgyhogy kitartás!!
gtünde

Zsófi Drága!
Nagyon-nagyon szorítok!!!!!! Kisbabócák ne karjatok még kijönni (bár gondolom, hogy nem akartok) :cry: :cry: :cry:
Kitartás és legalább még 5-6 hét egyben!!!!++++

Akartam egy szép fotót felrakni Viniröl!! :oops: :oops: De most így olyan rossz!! :( :(
susy75

Szép jó reggelt!

Tervben van, hogy legközelebb máshová megyünk majd babamozira.
Nektek van 14. hét körüli 4D-s fotótok?Csak minőségösszehasonlításképpen...

Zsófi
Drukkhegyek!!!+++

Kép
vizkriszisback

Pálinkásat :!:
Kép

Remélem, Zsófiékkal minden oké.....

Krisz :)
Nekem ugyan nincs, de gugliztam! :wink:
Kép

Susy :)
Dobd azt a fotót, jobb kedvünk lesz tőle! :wink:

Tüncsi :)
Igazad van, hiszen minden gyerek a maga tempójában fejlődik! Az enyémek nagyon gyorsak voltak! 6 hónaposan felültek, 7 hónaposan felálltak, 10 hónaposan elindultak! Andikám 11 hónaposan szaladt!! Csak néztek az utcán az emberek, hogy ez a minimanó hogy fut már!! :D :D (Egy évesen volt 8800g. A fiam meg 12 kiló! :lol: :lol: )

Mini :)
ÜDV!!!!!

Ticsi :)
Hát én első nekifutásra sikeresen félreolvastam a "nagyfesz pásztort"-t! :oops: :lol: :lol: :lol:

Zsu :)
De rég láttalak!!! :wink: :D

KépKép
zapáné

Sziasztok!

Zsófi!
Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem még jó darabig sikerül bent tartani a szuper Párost!!!!!!
Minden rendben lesz! +++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek köszönöm a hozzám szóló bíztatást is.
Még ebben a hónapban utoljára próbálkozunk. Ha nem, akkor már nem lesz többször. Nem olyan stabil a kapcsolatunk sem. Lehet ezt érzi meg a vágyott baby, és nem jön. Szóval majd kiderül. Egyébként most majd a " beszállós" módszert szeretném tesztelni a ciklus közepén. Remélem lesz pé-m is. Tesztet is veszek és PG-zek is.

Dike!
Hasonló a ciklusunk. És amikor Te írtad, hogy mennyire érzed, hogy nem sikerült és a többi. Én ugyan azokat éreztem. :(
Remélem Nektek is sikerül ebben a hónapban spontán!!! Ha mégis kell az insem, akkor hajrá!!!!!!!!!!

Fenci!
Nagyot nőtt Márk! Örülök, hogy ilyen jó kis srác. Alszik , eszik, és hagy kikapcsolódni is. Örülök, hogy gyógyul a szemecskéje! Ügyi vagy!!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kolibri28 2009.05.31 09:16-kor.
kolibri28

sziasztok,

mi is jelen 8)
Zsófiékért nagyon drukkolok, eddig is olyan ügyesek voltak, úgyhogy én nagyon bízom, hogy még jópár hétig bent marad Málna és Matyi... :roll: +++++++++++++++++++++

Krisz, nekem van 13. heti:
Kép

Fenci, hogy álltok a mozgolódással? Éjszakák?
Zsófi válaszolt???????

Susy, nekem is megérkezett a könyv, tényleg jó, kár,hogy a felétől kellett kezdeni, korábban is megvehettem volna :roll: :D
Vinzent nagyon édi! Várom az új fotót is!!!!!!!!

Vicuska, Ti hogy vagytok, milyenek a napok, éjszakák? Hízik a leányzó?

Mini, üdv itt! Mielőbbi babásodást! Én olvastam a könyvet! Ami még jó könyv, a Zita West: Gyermeket szeretnénk. 6 hónap tényleg nem gáz, nekünk a 23.-ban sikerült...de vannak itt sokan, akik ennél is sokkal régebb óta próbálkoznak/tak. Tényleg így van, ahogy írod, semmivel nem könnyebb a 6. hónapban, mint a 20.-ban, ha az ember nagyon vágyik a babóra.

Ticsi, jók a képek! Zsuék remélem jót pihennek, nyaralnak! 8)

Zapáné, ne má', hogy mindjárt vakáció! 8) Mik a nyári tervek?

Tali: valóban én mondtam, hogy a 27. nem igazán jó. De ha mindenkinek jó, akkor persze legyen úgy. A szavazás jó ötlet, ha elegen vagyunk, akár mindkét időpont is mehet :wink: :lol:

Na mennem kell, hívnak... :lol:

Kép
vickybabe

Zsófi
megadrukkokat küldöm én is ++++++++++++++++++++++++++++

Krisz
12-heti uh-n nekem jól látszott, most sajna laptopon vagyok, ezen nincs rajta a kép, de iwiwen megtalálod

Kolibri
drukk, hogy most összejöjjön +++++++++++++++ aztán lehet akkor jön össze, mikor nem is várjátok :wink:

Köldökápolás: elkezdett lejönni manónak a köldöke, de még nem esett le, alatta nem szárazbak látom :roll: ott is hintőporozni kell már? :roll: nem aakrom a hétvégén a védőnőt zargatni, gondoltam is sok tapasztalt anyuka van :P :wink:

Kép
gaby25

Ismét itt! :D Több részletben írok, mert félek, hogy ledob a net és minden elszáll.

Susy! Vicky! Ticsi! Kata!
Nagyon édesek a srácok! :D

Gaby!
Nagyon kis édes Mátéd! Szép és nyugodtnak is látszik! Képet még! :D

Vicus!
Lilla baba álom szép, nincs gond a kjcsival, nagyon formás! Összeszokott már a család? Látogatók jönnek-mennek? :D
Szemecskéjének jobbulást! Csináld amit Fencinek is javasoltam. Maszírozd a könnycsatorna vonalán finaman a kisujjad ujjbegyével oda-vissza. A kamilla pedig kicsit szárít, és allergizálhat. Ezért jobb a sima víz. De tul. kép. csak a csipa lemosása a lényeg. :D
A cicikéje duzzanata pedig még normális. Kell egy kis idő amíg kiürülnek a hormonjaid az Ő szervezetéből is. Nem volt még pirije? Bár nem kívánom, mert biztos ijesztő lehet. Pedig nem az. Az is természetes még ilyenkor.

Krisz!
Örülök, hogy minden ok-s a babótokkal! Nagyon szépen fejlődik! :D

Gizi!
Szerintem nagyon szép időtök lesz Nagy Napon! :D Gyönyörű lehet a kastély is!!! Képeket majd kérünk! Görcsökre pedig tessék szedni valamilyen Mg B6-ot!!!

Pompom!
Nálad is nagyon telik már az idő! :D Hogy érzed magadat?

Gröni!
Hülye az az orvos! :evil: Dóri nagyon szép és csajszis! :D
kolibri28

Gaby :)
Úgy emlékszem, (de rég volt! :lol: ), hogy alatta is hintőporoztam. Kicsit lenyomtam a pociját a csonk mellett, akkor kiemelkedett a csonk és szépen alatta is be lehetett porozni. De lehet, hogy azóta homlokegyenest mást mondanak..... :roll:

Vicky :)
Hát igen, 15 nap... A gyerekeknek. Mi még dolgozunk júniusba, bár az más, ha már üres az iskola. Aszonta a dirinő, hogy hivatalosan 21 nap szabadságunk van, erre jön rá 25 nap pedagógus pótszabadság. Eddig készenléti díj volt, asszem. :roll: Az meg ugye nem sok. Nem értem. Meg hogy a táborozás alatt ne vegyünk igénybe a szabadságunkat, mert akkor 24 órás szolgálatban vagyunk. Kérdem én, akkor kivehetem a szabadságomat tanév közben? :shock: Hogyan??? Könyörgöm, akkor nekem dolgom van, nem mehetek szabira!
Nyáron a szokásos táborozások lesznek. Ez a nyaralás, másra nemfussa.... Na ja, aki elsíeli a hitelkeretét..... :wink: :lol: :lol:

Kolibri :) Dike :)
Sikerülni fog!!!!! Kitartás!!! :wink:

Tali:
Nekem is jó minkét időpont!

KépKép
zapáné

gyugyi
én is úgy csináltam, de most már félig feljön a csonk, és akkor emeljem fel és úgy kezeljem le? :roll: asszem mégiscsak zargatni fogom a védőnőt :lol:

Kép
gaby25

Vicuska :)
Andim volt csipakirálynő! De ő nagyon, elfertőződött a szeme a magzatvízben. Aszonták. Maga alá rottyantott a lelkem.... Szemcseppeztünk.

Tavi :)
Szép a kert!!!!! :wink:
Mé' nem írsz????

KépKép
zapáné

Gaby :)
Tiszta kézzel nyugodtan megemelheted. Nem fáj neki, már elhalt az a rész, ami leválik. Csak bátran!!! :wink:

KépKép
zapáné

Sziasztok!

Mini!

Üdv itt közöttünk.Még én is a babára várók táborát erősítem,de remélem már nem sokáig.Mi 5.-dik éve várunk rá.

Zsófi!

Nagyon-nagyon drukkolok hogy minden ok legyen.

Kata!

Azt hiszem te kérdezted : igen 10 kilót egyenlőre,mert sajna vagy 20 jött rám a különböző hormonoktól,de a 10 minusz egyenlőre elég lenne.azért nem tűntem dundinak a képeken mert azok nem friss képek.

Krisz!

Te vagy a példa számomra.Lelkesen iszom a teát.Kedden kezdem a palást füveset.
Vendég

Zsu!
Jó időt, és jó pihenést nektek!

Gyugyi!
Köszi! :wink: Ja! Kezdődik a szünet! Csak ez nagyon sok szülőnek, mint nekem is hatalmas gondot okoz. Nálunk megszüntették a kerületi nyári-napközistábort. Építkezés miatt. Az ügyeletes suli jó messze van és viszik ugyan a gyerkőcöket programokra, meg úszni, de ez elég furi, hogy még a nyarat is egy suliban kell tölteniük. :? A sport-táborokat pedig nem tudom megfizetni. Én 3 hetet veszek ki a nyáron két részletben, 2-t az apjánál lesz Ádám, de van 3 hét, amit csak a napközisben tudunk megoldani. Nyaralásra nekünk sem fog jutni idén. :(
Cicus hogy van?

Haga!
Remélem a cukorszinted rendeződni fog! :wink: Mekkora tapló orvossal hozott össze a sors! :shock: Remélem a diabetológián segítenek majd! :D

Sleepin!
Hogy vagytok? :D Fogad? Ok-s? A barátnődet nagyon sajnálom. Együtt érzek vele. :( Remélem hamarosan babás lesz újra és akkor már minden jó lesz!

Gaby!
Én is hintőporoznám! Csak az alkoholt nem szabad közvetlenül oda kenni! A lényeg, hogy a géz, ha teszel rá, mindíg tiszta és steril legyen.
kolibri28

Kolibri :)
Hát igen, nehéz megoldani. Nálunk is üzemel a nyári központi napközi.....
Cicus jól van..... :lol:
Kép
Kép

KépKép
zapáné

Lili!
Drukk neked is, hogy a tea beváljon!
Nekem amikor ittam ezt a keveréket és szedtem mellé a barátcserje kapszulát, megindult a tej csepegés. :shock: A hormonjaim normálisak voltak a vizsgálatokkor. Kitartást a fogyihoz! Nekem is kéne legalább 5 kg-ot. Csak lusti vok. :oops:

Ditke!
Remélem jól vagy! Írj nekünk is! Én szoktam odaát is olvasni, csak most le vagyok maradva. :oops: Drukk Neked is, továbbra is! :wink:

Tüncsi!
Nem is tudom hogy nézhették Rékát fiúnak. :shock: Szerintem vak volt. Hülye lusta milliomos (?) szomszédok. :evil: Rengeteg pézt elpocsékolni. Ráadásul a takarító cég a 3/4-ét lehúzza, és meggazdagszik. A takarítók meg fillérekért csinálják meg a melót. Szerintem is beosztva kéne mindenkinek csinálnia. Aki pedig lusta, fizessen saját takarítót , saját zsebből! Nem? :twisted:

Mini!
Üdv minálunk! Drukk neked is , hogy mielőbb babás légy! Vizsgálatoknál hol tartotok? Vagy még csak spontán próbálkoztatok? Ha van rá lehetőséged keress a térségben egy jó orvost! Esetleg a DEOEC! Hőmérőzzél reggelente, csak, hogy megismerd a ciklusodat! Van néhány jó weboldal, ahonnan tippeket leshetsz el ezekhez. Babatervezők lapja, stb. :D
Rendszeres a ciklusod? A könyvet sajna nem ismerem, de biztosan jó lehet.
kolibri28

Kolibri, abban tényleg van valami, hogy a babócák érzik, mikor kell jönniük, ha a pároddal tényleg gáz van, akkor lehet ez az oka, hogy eddig nem jött! azért én még drukkolok!
Köszönjük a bókot, bár én már rég tettem képet...a blogomba szoktam rakni.

Gaby, nyugodtan zargasd a védőnőt, ez a dolga :wink: Nekünk azt mondták, hogy a csonk alatt is kell kezelni!
Elolvastam végre a szüléstöridet, hát nem volt egyszerű menet a Tietek sem! De nagyon ügyesek voltatok!!!!

Zapáné, édi a cicus! Hová mentek táborozni? Végül is az is jó program, és legalább ingyér van :wink: :lol: Hitelkeretből síelni, ejnyebejnye :evil: :lol:

Lili, drukkok mennek Neked is! Hajrá teák!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Gyugyi!
Tüneményes ez a cic! Nagyon szép! :D
Nagyon hiányzik a mi cicánk nekünk. :( Néha meglátogatom, mert a barátnőmhöz szoktam oda vissza járni. Alig tudtam elszabadulni tőle a multkor is. Annyira megörült nekem. De jó dolga van ott. Etetik és nem kell félnem , hogy elüti valami, mert ott belső udvar van és nem jár ki onnan, csak ha kizavarják. De többen gondozzák, és a barátnőmtől is mindíg informálódok róla. Itt is van két cica az udvarban. A szomszédoké. Barátságosak.Néha kunyerálnak enni. Már tudják, hogy nálam mindíg van valami számukra. :D
Én még tartozok Nektek a malacka és a lakás képeivel. De sajna olyan béna vagyok, hogy ide nem sikerül betennem. Az iwiwen fent vannak. Sajna ennél többet nem tudok.
kolibri28

Tábor Balatonakali és Győrújbarát. Nekem ingyé van, a kölköket be kell fizetnem. Meg a Zapát is! A túlkoros napközisem! :lol: :lol: De még mindig jóval occsóbb, mint egy családi nyaralás. :wink:

Ide is kérünk képet!!!!!

Megtaláltam a neten a cicánk apukájának a képét! (11,5 kg)
Kép

KépKép
zapáné

Vicus!

Flórinak is sokáig nagy volt a cickója és mensizett is!!!! :shock: :lol:

Én nagyon megijedtem de megnyugtattak hogy ez teljesen normális amég ki nem ürülnek a horminjaim a kis szervezetéből. Ahogy Kolibri is mondta.
csipcsab

Vicky!
Teljesen igazad van! Ezért kéne kineziológushoz is mennem. Mert lehet, hogy bennem van valami olyan görcs, ami miatt sem a kapcsolatunk nem működik jól, és blokkolja a fogantatást is. De persze félek attól is, hogy valami feltör belőlem a kezelés álltal. Ez a gyávaság. :( Inkább hitegetem magamat, hogy majd csak rendeződik minden. Csernustól most bizti kapnék egy jó nagy maflást. :oops: :? És igaza lenne. :(
Én most olvastam vissza, mert már nagy lemaradásban voltam ezért már nem tudom, hogy mikor tettél utoljára képeket, de azt tudom, hogy ott nagyon szép Levi is! Most pótolhatod ide is a képeket! :wink: Átnézek a blogodba is! :wink:
kolibri28

Gyugyi!
Laptetű! :lol:
Jaj de szupi helyek! Sátorosak, vagy házasak? Jó ez a "túlkoros napközisem" :lol: Tecc! :D
Szép a papa is, de olyan mogorva, bamba a képe. A Tiéteknek, meg aranyos! :D

Csipcsab!
El is hiszem, hogy megijedtél. Én csak tanultam róla , de nem láttam még ilyet. Talán az unokahugomnál még 18- éve , de akkor még fel sem fogtam ezt. A lényeg, hogy Flóránál is volt, és elmult!
Kistesó projekt mikor indul? Ha nem vagyok indiszkrét!
kolibri28

Találkozó: Ha nem bánjátok, én is mennék. Valószínüleg mindkét időpont jó lesz. Ha Ádám nem lesz az apjával akkor őt is vinni fogom. Majd elvezényli a csipet csapatot! :D
kolibri28

Kolibri, a kineziológus jó ötlet, hátha segít tisztázni a helyzetet magaddal!

Zapáné, túlkoros napközis :lol: tök jó, hogy a gyerkőcök is mennek Veletek! Én ennyi idősen tuti nem mentem volna már az ősökkel :oops: :lol:

És hoztam egy képet Manókáról: :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Kolibri :)
Nem bánjuk, GYERE!!!!!! :D :D
Tábor: egyik faház, másik sátor. Pontosabban nekem az is faház, csak a fiatalkorúak kapnak kiképzést!! :lol: :lol:

Csipcsab :)
Huuu, nem semmi. Nálunk ez kimaradt. Most bezzeg mensizik eleget! :lol: :lol:

Na, megyünk ebédelni Anyuhoz! Lányom persze még alszik, reggel jött haza..... 8) Majd hozok neki!

Jó étvágyat!
Kép

KépKép
zapáné

Kolibri!

Nem vagy indriszkét. Hát fogalmam sincs. Nagy összevisszaság van bennem a kistesó project kapcsán. Még nem érzem magam késznek rá. Pont valamelyik nap ezt taglaltam a csajoknak az "anyatopicomban". :?

Ráadásul így kezdem éerzni hogy Flóra nő és egyre jobban érvényestíeni szeretné az akaratát, és nagyon nem egyszerű eset a csaj. Nagyon makacs akaratos. Így veszem észre hogy nem egy egyszerű dolog ez a gyereknevelés. 8) :lol:
csipcsab

Az úgy van, hogy jönnek a barátnők is! :wink: Külön bungiban vannak, nem is látom őket, csak etetésnél!
Gábor meg ismeri a bandát, hiszen 4 éves kora óta jön velem.
De el fog jönni az az idő, amikor már nem jönnek el.......

Na, tényleg megyek, éhes vok.

KépKép
zapáné

Zapáné!

Mensi! :lol: :lol:

Vicky!

Megnéztem a videót. Nagyon szuper lett. Pityeregtem is egy kicsit. 8)
Levente nagyon kis helyes! :D

Mutizok én is képet. oksa?
csipcsab

Kép Kép Kép
csipcsab

Gyugyi!
Ok! Köszi! Akkor én is jelentkezek a talira. :D
A kiképzés pedig csak jó buli a srácoknak. :D

Vicky!
Bekukkantottam a blogodba. Én is elsirtam magamat a videón! :D Nagyon jól sikerült. Levi pedig nagyon, nagyon édes!
A kolléganőm járt kineziológushoz eü. okok miatt. Hát! Olyan nagyon lefáradt egy-egy találkozó után, hogy alig volt benne életerő. :? Mi mindent hozhatott az fel?! :shock: Bizti nálam is lenne mit felhozni!

Csipcsab!
Átnéztem a szomszéd topikba. Kalapos Flórácskét megcsodáltam! Nagyon szépek vagytok! Te pedig már teljesen vissza is nyerted az alakodat! :D
Nem lehet könnyű a makacs természetével. De lehet, hogy ez most csak egy fogzós időszak és később változik a kisasszaony. :D Ádám születése után én sem gondoltam újabb babyre. Csak az elmult 4-5 évben, amiből lassan 3 év a próbálkozással telik. :(
De majd ha jön az érzés Nálad is. Majd nem lesz megálj! :D

Itt nagyon xar idő van. Esik az eső, és hííííííííííííííídeg van! Brrrrrrrrrrrrrr! :?
Most végre van időm olvasni, meg írni. Ádám az apjáékkal van. 4- körül jön haza. Párom meg az anyjánál van. Most takarítgatok és egyedül uralhatom a gépet! :D
Este meg moziba megyünk Ádámmal. Ha már a szabadba nem lehet menni az idő miatt.
kolibri28

Csipcsab!
Nagyon bájos! Nyári frizu is jól áll! Azok a szempillák és szemek? Még mindíg elbűvölőek! :D
kolibri28

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem :cry:

Sajnos nagyon szomorú, csúnya dolgok történnek felénk, és sem időm, sem lelki erőm nem lesz olvasgatni sem, írni sem.
Ne kérdezzétek mi a baj, nem írom le.
Csak annyit, hogy rettenetes nagyot csalódtam abban a személyben, akiről sosem tudtam volna elképzelni, hogy valaha is csalódok benne :cry:
Sajnos a sors ezt hozta, próbáltam küzdeni, de az én akaratom kevés :cry:

Kismamiknak további szép pocakosodást, majd egészséges kisbabát!
Aki még nem kismama, annak mielőbbi pocakosodást kívánok!
A megszületett babáknak és mamáknak pedig egészséget és boldog életet!

Sziasztok

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?