Új privát üzeneted érkezett!

Zsu
Jo lesz akkor a foto :wink: Hat igen...mikor elindulnak veled a dolgok akkor mar nem ngyon irkalsz arrol,hogy a szobatars barinoje meg mas is kiwi mi van epp mi tortenik :roll: de azert problok en tovabbra is figyelni mindenkire 8)

Apropo szobatars barinoje :twisted: wazze kepzeljetek 2napja elfogyott a feketebors :twisted: am :twisted: re ugy jottem ra,hogy tekerem tekerem erre semmi nem jon belole :shock: Wazze ures ok 2napja ugy all erre en mar lementem a boltba de kiment a fejembol teljesen :oops: megy le a csaj megkerdem,hogy nem-e hozna nekem feketeborst a szemeset meg egy foghagymat :arrow: aszongya de felhozza kerdem mennyi volt :roll: aszongya 450yen(900ft) :twisted: hat wazze ennel nagyobb pofatlansag mar nincs :shock: akkor en most mindennel kerjem el a felet mert o is hasznalja :roll: ok a foghagyma nekem kellett de wazze a bors azert mert o elhasznalta :twisted: :twisted: :twisted: na mind1 odaadtam neki erre el en ma az o olajat fogom hasznalni :evil: az elozo az enyem volt azt meg o hasznalta... :roll: amugy meg mindig oblito nelkul mos :roll: es azota epp 2napja vettem mosoport megint :x persze nekem megvan az oblitom 8) o meg mosson ahogy akar :twisted:

Kitty
Kocce 2peti volt de csak egy kezdett osztodni :roll: azaz 1embrikenk van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Azt hiszem, most már szobatárs nőjére no comment :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!! :)

De jó, Bridg!!!Egy embri-baba van!!!!! :) Mikor lesz a beülti?Szombaton?
Ha ez tényleg összejön, tavasz eleji baba lesz!!!!De jó! :)
Maj d jövök.......... :wink:
Vendég
 

 
 

Jaj de csunya laptetus beiras :oops: :oops: :oops: Majd keresek valami szep babas kepet 8) :lol:

Zsu
Ahogy mondod..no komment :twisted:

Melaszka
Hat igen ha osszejon akkor februar 27en szulok :roll: :oops: nem a legjobb idopont mert hideg van :x de kit erdekel felolem fagyhat is ha meglesz a babam :D Csak ugye telen nagy hassal veszelyezebb is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nos még élek, de ez az iszonyú álmosság ez nagyon gáz! Épp hogy felkeltem semmi bajom nem nyo sehol de jó akkor gondoltam minden ok! Nos lementem beadtam a reggeli adagom írtam a banknak levelet apa nevében reggeliztem elmentem a boltba gondoltam még mindig minden ok akkor jöhet a takaritás! De most kell minjá szurnom ugyhogy alig várom mert minjá leragad a szemem, de hál istennek nem nyom sehol!! Csak mint mondom rettenetesen álmi vagyok! mint az első 3 hónapban! Ugyhogy megprobálok minjá visszafeküdni bár mosni is kéne meg mosogatnom, de nem tom mi lesz ebből!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Apa megérti, de olyan ciki lenne ha most jönne valaki! Szal bezárkoztam ugyhogy lehet csöngteni ugy sem engedek be senkit!! :oops: :oops: :wink:

Brid! Ez nagyszerű! Tők mindegy, hogy egy vagy 2 a lényeg hogy az az 1 beültetés után ugy nőljön fejlödjön ahogy azt kell! Akkor holnapra ezer meg egymillio megadrukk!! És milyen szépek is a tavaszi babok!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
A Szobatárs barinőjére meg tényleg no comment!
És az hogy elfelejtesz valamit na bumm! Neked most ugy sem ez az első, hanem magaddal kell elfoglalva légy! Szal mi megértjük, csak gyere és inkább mesélj veled hogy zajlanak az események!! Az fonotsabb!!

MIndenkinek köszönöm érdeklödését jól vagyok csak nagyon álmosan!! Lehet nem kéne pedig lefeküdjek! Mert mi van, ha igy pének lévén tényleg jön valaki??? Na írok aztán megyek kicsit összeszedem magam! Ha csak itt nem ragadok!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget
drukk az egy petinek!
Ha kicsit túlhordod, akkor már márciusi lesz, akkor már nincs nagyon hideg ;)

Szobatárs barinőjére meg no comment - nem komplett a csaj :twisted:

Nóci
tegnap rosszul voltál, ma meg takarítani akarsz?? :evil: Sipirc az ágyba aludni, csengőt, telefont kikapcsolni és aludni! Parancs!!!

Én meg kifejtettem a borsót, amit párom tegnap leszedett. Majd berakom a fagyiba, jó lesz az később is :wink:

És nem főzök ma, mert baromi lusta vagyok :oops: De helyette mostam :roll:
Vendég
 


Nócikám!
Mars aludni!!!!!
Szerintem a fronttól vagy ilyen álmos.... én is majd leesek a székről :? :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jól van csajok parancs értettem!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na még jó, hogy nem kapcsoltam ki a telefonom! Már miota beadtuk a biztositóba a papirokat erre most telefonált a puni, hogy adjam le ujra a bankszámla számom, mert ma utalna!!! :D :D :D :D Végre! Már március óta húzodik a dolog és már kezdtem besokalni!! Örökké a telefonok! Már több a számlám mint amennyit kapok! Kasa! De most már pontot teszünk a végére!!!! Szal most kicsit felébredtem!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
[quote]T írta:ők mindegy, hogy egy vagy 2 a lényeg hogy az az 1 beültetés után ugy nőljön fejlödjön ahogy azt kell!

Szambol veted ki a szot :wink: bar ahogy a beultis topikban a csajok mondtak meg a masik is elkezdhet noni :roll:
Az almossagot mar en is szeretnem erezni 8) es minden egyes mas hatasat a babasodasnak :) azert emelem nem hanyagollak el titeket bar az tuti nem ulok itt egesz nap mostansag de ez mint irtam is a nyarnak tudhato be 8) Remelem tudsz kicsit pihizni :) na most olvasom megjon a biztositopenz na dejooo mar nem vgy almos mi :lol:

Kitty
Hat most hogy mondod :lol: meg amugy is 1-2honapig meg nem ngyon jo veluk maszkalni :roll: szal pont nyarra mar jo lesz :wink: A petikem tobbe nem petike hanem embrio :lol: mostmar apacskaval osszetettek es o mostmar egy bebi :lol: Koszonom a drukkot :wink: En mostam is es foztem is 8) bar tegnap en nekem sem volt kedvem semmihez :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Na azóta megint beálmosodtam csak még az ágyig is lusta vagyok elmenni! Na de ebből a lovettából kezdjük végre a kéményt! Mondtam apának, ha juniban nincs kész akkor utána minden rá marad! Még a baba ruhák mosása vasalása is, de mindent ugy ahogy én szeretném! Szal muszály neki igyekeznie!!!
Örülök, hogy tudok a szádba nyulkálni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így legalább még sem vagy olyan messze!!! mi az nekem az a pár ezer kilométer?? Olyan messzire elérek, hogy csak na!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na, itt vagyok :)

Nóci! Teeeeessék aludni!!!!Bébi születése után vajmi kevés alkalmad lesz rá!!Akkor majd ráérsz pörögni :wink: :)
Bár, előre aludni nem lehet! :lol:
Egyébként Marci is csak hentereg nagy csendben ide-oda, majd'leragad a szeme.nekem meg.......ne is beszéljünk róla :) :lol:

Zsu!Nagyon jó lett az AFP-d.Nekem 0,86 volt.És 0,70-től jó, úgyhogy én paráztam is egy kicsit.


Kitty :) Úgy irigyellek a kertészkedésért :) Nekünk olyan rossz,h.nincs, mert úgy hiányzik! :) Panelban lakunk :evil: utálom

Bridg, basszus ez a szobatárs.....nem lehetne külön menniük? :evil:
Vendég
 


Most viszont en megyek most egy kicsit tevezni mert mar del ota itt ulok joforman es mar 8ora :oops: Holnap jovok meg vgy gtalan ma kicsit kesobb 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Melaszka! Hát igen én probálok csak apa nem nagyon vigyáz a rendre! Mondjuk meg csinálja mikor már káosz van, de ezt nem hagyhatom! Tegnap is elpakolt csak mosogatnom kéne, de komolyan mondom ilyen lusta rég nem voltam! És arról már ne is beszéljünk, hogy itt az ideje az ebédnek és arra se vagyok képes, hogy lemenjek és belöljem mgamam!!! Pedig azt muszály!!!!!!
Na jó azért arra képes vagyok csak kéne valami löket!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brid! Menjél szívem tévékézzél aztán, ha lesz még kedved gyere!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
meg mindig itt vgyok eszem :oops:

Melaszka
Koltozunk new yorkba ugyis juni vegen ugyhogy mar nem sokat kell birnom :roll:

csajok apacska hazajott es kerdezte hogy most akkor mi van meg akkor 9:30ra megyunk...mondom igen es azert szeetnem,hogy jojjon mert megnezhetjuk beulti elott oket :arrow: aszongya mit nezzen o az en petimen...mondom neki az nem peti hanem mar embrio :lol: aszongya mar osszetettek oket? :shock: mondom hat azert csorogtem ma hogy mennyi osztodik...de mondom egyelore csak egy...aszongya hat az pont eleg nem :roll: mondom azert jol lett volna ketto aszongya es akkor belehetet volna tenni mindkettot :shock: mondom ja :lol: aszongya dehat az ikrek ugy lesznek,hogy egybol nem :roll: mondom igen az egypetejuek akik ugyanugy neznek ki de ezek 2petejuek lennenek igy es akkor esetleg ha 2fiu akkor is masok :) aszongya miert te ikreket akartal :shock: mondom hat jo lett volna :oops: aszongya de meg lehet egypeteju iker is :wink: mondom igen :lol: aztan jott,hogy hany szazalek eselyem van arra,hogy most sikerul :?: hat mondom ez nehez ugy mert epp a csajokkal a masik topikban beszeltuk,hogy a statisztika szinte senkinek nem jott be :? a statisz. nagyon jol hangzik de azert annyira nem jo az arany :roll: aszongya lesz egy uj haziallatod :? mondom ne hivd igy mert az egy kis Teruo lesz :roll: persze ez nala kedveskedes :lol: meg kerdezte mikor derul ki mondtam neki hogy jun 11-en 8)
aztan oltozott es ment bulizni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Még én is itt vagyok, de már lépek is ebédelni!!

Nos akkor apa már érezhetően várja azt a napot mikor megmondod a jó hirt!! Bár én is nagyon zizgulok!! nem tagadom!!! De jó lehetett a kis beszélgetés! Az ilyet ugy birom bennük!!! Na meg a háziállat?!?!?? :lol: :lol: :lol: :lol: Az aranyos!!!! És olyan jó ti láthatjátok olyan kis induri pindurinak!!! Kár, hogy ilyet nem illik fényképezni!!! :oops: :oops: :oops: :oops: És aztán most már sipirc aludni hiába is hosszu lesz az éjaszaka, de holnap nagy út áll elöted! És ehez az kelll, hogy ki légy pihenve! Sipirc!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ja itt meg utat javitanak! FGurnak faragnak meg minden szal igy bizti nem aludnék!!!! :? :? :? :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én is borzasztó álmos vagyok,nem is csináltam ma semmit,pedig csak a húst kellett volna bedobni a sütőbe.Mondjuk már sül,de csak akkor tértem magamhoz,mikor hazajött Reni,hogy nincs ebéd.:oops:
Itt bambultam a gép előtt,Győzikét néztem,mert ahhoz koncentrálni sem kell nagyon :lol: Ennyire lusta vagyok ma. :?

Nócika,
szerintem te ma már nem is fogsz lefeküdni,már mióta készülsz :lol:

Bridget,
én olyan jót szórakoztam a párodon.Alig pár hete még hallani sem akart 2 évig babáról,aztán egyik hónapban mindent beleadott a spontánkodásba,utána meg a lombikba is belement-erre most megtudja,hogy te ráadásul ikreket szeretnél :lol:
Ne sokkold szegényt :lol:

Csak vicceltem,remélem nem sértettelek meg :wink:

Kitty,
na ezt sem hallottam még,hogy te lusta lennél :shock: Azt hittem ilyen nincs is :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Noci
En is zizgulok es apacskaval igen ngyon jolesett beszelni...mintha nem is a parommal beszelnek :oops: :shock: annyira jooo :) Miert ne illene fotozni szerintem mas is kapott mar rola kepet :roll: en megkerdem oket lefotozhatom-e vgy ok adnak-e 8)

Enis
Milyen husit sutsz a sutoben en disznohust probalok de nekem sosem lesz olyan omlos,puha :x nem tom mi lehet a titka :? Dehogy sertettel meg :lol: vicces volt a sztori az mar biztos :roll: lehet tenyleg naplot kene vezetnem :oops: :lol: de nem mondott ra semmit,hogy juj ketto az sok vgy hogy te hule vgy :lol: aszonta meg mindig lehet ikrek :D

Kitty
Lustasagod meg folytatodik :?: Borsofejtes hogy halad 8) en imadtam anyunak segiteni borsot fejteni :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Enis! Neked teljesen igazad volt van! Nos csak elmosogattam felsepertem sőt még fel is mostam! Mikor leültem volna, hogy na teázom egyet addigra jött apa! Aszongya! Na tőled el is lehet lopni a házat! Mondom ja! Aszongya föztél?? mondom nem! Na tudtam!! Mondja! Pedig csak a tésztát kellett kifőzni, mert csuszát kért! Nos közben jöttek fáért így addig kiföztem a tésztát jól összevesztünk mert mindent össze fröcskölt a tésztával! Gondolhatod igy is milyen lusta vagyok, hátha még potyára csinálja a dolgokat az ember!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Egy merő ideg lettem hirtelen!

Brid! Na ha van foto mutizol?????? Én bevallom roppant kiváncsi vagyok, hogy hogy is néz ki pontosan a kis lurkó ilyen kicsinek! Én sajna nem emlékszem magamra mikor akkorka voltam!! :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig kellene! Mert csak én voltam nem?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na de most már remélem tényleg csak holnap jössz egy beszámoloval!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci,
Hát én gondoltam,hogy nekiállsz házitündérkedni.Látod ráért volna máskor is,nem dolgoztál volna hiába :evil: A férfiak már csak ilyenek(tisztelet a kivételnek) :x
A csúcs amit hallottam,az a barinőmnél volt,mikor azt mondta a férje reggel,hogy ne a 6 hós gyereket etesse,hanem neki adja a kezébe a cuccait,mert neki indulni kell a munkába :twisted: Jó,mi?Mit számít ,hogy a gyereknek enni kell,szegény csöppség,ő még várhat,mert az Úrat ki kell szolgálni :? Nem bírja maga elvenni a dolgait :roll:

Bridget,
én kb el tudom képzelni hogy nézhet ki most a cucc,bár csak a neten láttam,igaz.De fotót mindeképpen kérj vagy készíts,szerintem ez olyan élmény... :)
Disznóhusi nekem megpuhul fólia alatt,az volt most is,meg szalonnát tettem mellé és kolbit.Most iszom egy sört,mert túl sokat ettem és érzem,hogy nem vagyok jól. :? De a sör sem esik jól :roll:
Remélem tudsz aludni és nem várod meg apácskát :shock:

Most utánanézek a lombiknak,hogy mi is történik igazából ilyenkor.Mivel nem érdekelt soha,nem tudok róla semmit
:oops: Olyan hülyeségeket tudnák most kérdezni :oops: :roll:

Szóval akkor holnap.....nagyon várunk és ha van kedved,meg jól érzed majd magad,kérünk egy ugyanolyan szép beszámolót,mint a múltkor. :wink:

Szerintem apácska nagyon büszke lenne az ikrekre(is),hiszen az nem mindekinek van ám :wink: Emlékszel mit kívántam neki a következő szülinapjára,tuti apuka lesz addig :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Képzeljétek,ma hív a férjem....és olyan fura dolgokat kérdez,csodálkoztam is,mire ő:ja,te vagy az,azt hittem Reni :lol: Annyira egyforma hangotok van a telefonban :lol:
Mondom neki,igen,igyekszem fiatal maradni :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
[quote]K írta:épzeljétek,ma hív a férjem....és olyan fura dolgokat kérdez,csodálkoztam is,mire ő:ja,te vagy az,azt hittem Reni Annyira egyforma hangotok van a telefonban
Mondom neki,igen,igyekszem fiatal maradni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jo volt :lol: :lol:
Na meselj miket olvastal 8) kerdezz nyugodtan bar en sem biztos,hogy valaszolni tudok mindenre....ebben meg zoldfulu vgyok :oops: 8) Jovok es hozom a beszamolot soooot elkezdtem blogot irni(Pendi is azt mondta miert nem irok egyet... 8) )
Es,hogy te mennyire ismersz engem :lol: :lol: megfogom varni apat nem birok en nelkule aludni na :roll: :oops:

Noci
Meg itten vgyok 8) Epp anyummal beszelek skype-on nem tom megmondjam e neki :roll: CSAJOK HELP :!: ti elmondanatok :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A petik leszivasa napjan 8)
Kép

jah a blog pedig itt olvashato bar meg csak kezdetleges :oops:
http://bridget0801.blogspot.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Latom am kik latogatjat a blogom 8) mar ketten is voltatok innen akik olvasnak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát biztos lehetsz benne,hogy én (is)olvasni fogom :wink:

Szóval én azt nem tudom a lombikkal kapcsolatban,hogy most várni kell,hogy beágyazódjanak vagy mi van ilyenkor? Így is vándorolniuk kell,vagy direkt oda teszik vissza,csak megtapadniuk kell?Remélem érted mit akarok kérdezni,mert nem tudom jobban megfogalmazni
:roll: :? Nem találtam rá választ,vagy csak én nem értettem.

Nagyon csini vagy a képen :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Jó reggelt!

Bridget,
azt hittem már jöttél :(

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Jó breggelt Mindenkinek! :)

Lesek, lesek, de nem látom Bridget :?
Nagyon szép a blogod, Bridg!Olyan kedves......
Vendég
 


Jó reggelt!!!

Bridg :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Remélem, pihizgetsz Bébikével a pocidban :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon jó a blogod!!!!!!
És nagyon csini vagy!!!!!!


Kiságy és pelenkázó már itt van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok!

Nekem most nincs időm visszaolvasni, csak Bridg miatt ugrottam be.

Bridget
Remélem azért nem jössz, mert a pocaklakó beköltözött!
nagyon szurkolok!

Később valamikor jövök! Puszi!
Vendég
 


jajj, most nézem a vonalzódat! :))))

Ezek szerint megvolt a találkozás!!!!! :)))))
gyere majd, és mesélj!

én is néztem a blogodat, nagyon szépre megcsináltad!

na most tényleg megyek, mert nem lesz ebédem. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma jól indult a napom! Olyat írok, hogy bocsi érte előre is! Végre több mint 1 hét után tudtam wczni!!! Ne harizzatok, de nekem ez most hatalmas siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ahoz, hogy tudjak ennyit össze vissza kell ennem akkor ez borzasztó! Ettem kenyeret kolbit mustrárt kecsapot hozzá kefirt tejet fánkot lekvárt és a feledhetetelen tejszinhabos kapuccsino!!! Na ezt olvasva is szörnyű!! Hát még megenni! micsoda iz kavalkád!!!!! :D :D :D :D :D :D Tényleg ne harizzatok, hogy én ennek nagyon örülök, de már több mint egy hete nem tudtam menni oda ahová a király is gyalog járt! Márt feszültem meg minden! Jó, hogy ti tuti nem szenvedtek ettől!!!!

Brid! Írtó csini vagy!!! Most remélem pihikézel, de azért, majd ha kicsit felocsudtál akkor jöhet a beszámoló!!! Apa hogy viselte??? Mit mondott?? Anyuddal mi volt?? elmondtad???? Jaj de kivi vagyok!!! :oops: :lol: :D

Csajok! Ma megyünk a nemzeti vágtára! Apa már takaritja az autot!!! Pedig nem az lesz a ényeg hanem a lóvak!!!!

Pendi! Mit főzől???

Enis! Ez igen! Ilyet!!! Nem hittem volna, hogy ailyen hapsik vannak! Pedig a saját kölykéről van szó! Az anjának utasitson!!!! Én tuti nem adtram volna neki a kezébe a cuccokat! Na ez most jól kiakasztott!!! A párod meg szerintem csak kedvesen akart neked bokolni, de szerintem ez be is jött!!! Úgye???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
hát én sajnos tudom milyen ez :? Egész életemben székrekedéses voltam,ez a heti 1x alkalom nálam a megszokott :? És néha muszáj nekem is összezabálnom mindent,hogy vécézni tudjak :oops: :cry: Nagyon sz@r,szó szerint:lol:

Nem tudom,ha bókolni akart ,sokan összetévesztenek telefonon Renivel.De tudja,hogy a mobilomra nem válaszol soha Reni
:) Lehet inkább figyelmetlen volt ő,és így akarta palástolni :lol:

Gondoltam,hogy felhúzlak ezzel a story-val,csak akartam,hogy lásd,hogy a tésztafröcskölésnél durvább dolgok is vannak. :lol: Remélem a te párod soha nem csinál így,mint a barinőm férje 8)



Lányok,
látom mindenki Bridgetet várja,remélem minden rendben volt,csak
pihennie kell.
Úgy néz ki a férjem meggondolta magát,mégis jön holnap a szülinapra,de leszögezte,hogy csakis kizárólag a keresztlánya miatt jön el :roll: Őszintén,én már beletörödtem,hogy nem jön és ...már idegesít,hogy jönni akar :lol: :evil:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Ez kasa! Szakad az eső! Asszem így nem tudom, hogy megyünk így a vágtára!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget,
Kép

-ezt az elkövetkező 9 hónapra :D

Nézzétek,milyen édeset találtam:
Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nócika,
itt is esik,de már 3 napja,emelett meg iszonyatos hideg is van :evil:

Sajnálom,akkor nem is mentek már?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Én leléptem,megyek barinőzni,meg babázni a keresztlányomhoz :D Este még benézek azért :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis! Hát azért így tuti nem!!!! Szal apa inkább ilyen téren, meg sőt más téren is engedékenyebb azaz előzékenyebb sokkkal sokkal!!!! Meg azért Ő inkább csak talán szeleburdi! Nem direkt csinálta én tudom!!! Csak engem huzott fel fél perc alatt hisz akkor lettem kész!!
Na azért az is jó, hogy nem csak én vagyok így a wczéssel! Bár jobb lenne, ha ezt senki nem ismerné!!!! DE ez nem kivánság müsör!!! :lol: :lol: :lol:
A párod meg jó, hogy menni akar! ne idegeskedj ezen! Ott ugy is majd kibékül a pasival aztán majd jó lesz a banzáj!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Enis! De azért megyünk csak lehet nem oda!!! Itt csak ma kezdett esni és itt is hülye egy hüvi idő van!!! DE mire leírtam ezt a mondatot már süt is száz ágra a nap! Ha megyünk is mit vegyek fel???? Hogy öltözzek?? Jó rétegesen, de könyörgöm cipelni sem akarom a rongyaim sem pedig megfagyni! Utálom az ilyen időt!
Neked jó kikapcsit!!!! Érezd jól magad!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jaj,Nóci,nem is gondoltam,hogy akarattal csinálta a párod.Az enyém is mindig ilyen,hogy inkább figyelmetelnségől csinál hülyeséget,de tudom mennyire rosszul esik,főleg hogy azelőtt végeztél a takarítással.
De ilyenek a pasik,azért még szeretjük őket :wink: Bár a napokban kezdtem azt hinni,hogy jobb lenne,ha nem is léteznének...aztán mégsem :lol: Csak jó,hogy vannak :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Pedig csak készülj fel,hogy esetleg hűvős lehet még.Legfennebb hagyd a kocsiban a fölösleget.Meg ne fázz!!!
Kellemes napot neked,és én is köszi :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis! Tudom, hogy te sem ugy gondoltad!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg amugy igen nálunk is volt már kissebb sőt nagyobb mosoly szünet is! De akkor is szemét modján voltam a dologgal, mert én mint kis nimfo kellett a szükségletek kielégitésésre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na ha érted mire gondolok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó azért persze, hogy sajna volt olyan mosoly szünetünk is ahol még a gondolataimba sem kivántam, de annak már vége és remélem többet olyan nem lesz! De ez egy nagyon hosszú történet! Ezt csak egyedül Brid tudja!!! És erre egyáltalán nem vagyok büszke!! De vége elmúlt és itt van a mi kis szerelmünk gyümölcse a pocakomban!!

Jaj!! Erről jut eszembe! Apa tegnap látta elösször a mocorgást! Aszongya! Nézd mozog!!!! LÁTOM!!!! Meg minden még jó hogy nem kiabál! Aszongya még tegyem oda a kezem mert érzi ahogy lüktet! Mondom igen de nekem nem muszály ott legyen a kezem mert én érzem minden moccanását!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan édes volt!! Na most ilyenkor elszáll minden mérgem és örülten szerelmes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok csak egy mondatra jottem...nem olvastam vissza se majd holnap jovok de ma pihi van meg netmentes nap 8)

Szal 1embriot kaptam vissza 8) 8) s remelhetoleg megtarthatom meg vgy 8honapig a vonalzim :) Holnap jon a beszamolo is :!: :wink:

Mindenkinek tovabbra is drukkolok :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Ez nem az en dragasagom de igy nezett ki lattam a fotot 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Mi nem rég értünk haza a vágtáról, de ma elmosott az eső meg nem is volt igazán semmi így haza jöttünk!

Brid! Persze, hogy ma pihi van! De azért köszi a fotot! Így is jó!! És holnap epekedve várjuk a beszámolt!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


A hosszabb beszamolot miutan mar mindenkinek irtam elkedem oke? :wink: 1kor keltem mert egesz ejszaka izzadtam mint a lo :x 5szor oltoztem at ugyhogy nem aludtam valami jol :? Na meg arra is figyelnem kellett,hogy haton fekudjek mert feltem elkallodik az embrikem valamelyik petevezetom fele :oops:
Kaptam tamogato gyogyokat...most valami sarga bogyot nyomkodok reggel 1-et este 2-ot aztan juni 3-tol valami gyogyot kell szednem 3*1et :roll: Vervetelre jun.11-en megyek 8)

Amugy nem erzek semmi kulonoset :roll: neha bebeszurkal a jobb petefeszkem vgy az alhasam :roll: de ha jol tom meg kering egy ideig mielott beagyazodik :roll: es neha olyan melegseg fog el meg az arcom is kipirul aztan meg fazom :shock: Kaptam hcg szurit tegnap ezert varni kell amig kirul a szervezetbol ezert 2naponta fogok tesztelni 8) Jah a dokitol kerdeztem hany %eselyem van...azt mondta 30% :? ez azert nem hangzik olyan hu de jol de ha jol tom a spontan terhesseg 17% :roll: Na de nem torodnk a statisztikaval 8)

Hat hirtelen ennyi...ngyon szepen koszonom,hogy velem egyutt szurkoltok 8) En is szurkolok mindenkinek :!: :!: :!: Azt mar most elmondhatom gondoltam ratok es azzal biztattam magam a bnetes csajok mind velem vannak es gondolnak es szurkolnak nekem 8) :oops: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Koszi remelem sok erdekes dolog lesz amirol irjak mostansag 8) :wink: Hat figyu lombiknal felhelyeznek egy kis vekony csovet ami keresztul befecskendezik az embriket :arrow: azaz vandorolniuk nem kell azt a petiknek kell lefele a petevezetekben meg a katonaknak felfele itt ok mar egyutt vannak es csak bekell agyazodniuk 8) Ezt kerdezted?Amugy kerdezz nyugodtan 8) :lol: Majd teszek egy masik kepet ahol mar ketten vgyunk :) :oops: :lol: az tegnapi :wink: Ti mit csinaltok hetvegen?Apacskaval tuzszunet van mar :?: :roll: Ma van a szulcsinapi :?: vegul mi lett egyutt mentetek :?: :roll: Ari az a 2010-es blinkies 8)

Melaszka
Koszi hat irtam epp enisnek,hogy remelem sok szep dolgot irhatok meg bele 8)

Zsu
Igen pihiztem :lol: Koszonom a dicsiket 8)
Elkezdtek mar a munkat :?: Milyen a szekreny :?: 8)

Pendi
Igen bekoltozott azert nem jottem 8) :lol: Remelem ma vgy holnap te is jossz kicsit dumalni 8)

Noci
Gratula a "termesedhez" :lol: :lol: :lol:
Apa mit szolt :?: Azota is le haziallatozza :? Aszongya nem lehet birkoznunk mert ott nekem ott van bent a kisallat angolul pet :roll: de ezt persze nem ugy mondja...ez olyan ferfihumor megint :wink: ...anyunak nem mondtam :roll: asszme megtartom magamnak ezt a dolgot a 12hetig ha sikerul :roll: Vegul merre mentetek tegnap :?: itt is esik 2napja :twisted: Apacska erezte..dejooo :D asszem mar egyre jobban kozeledik a te iod 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
igen,ezt kérdeztem,miért tudtam én,hogy találkozás után is még vándorolnak?
:oops: Vagy nem együtt mennek be a méhbe és azután ágyazódik be?Juj,gáz,de tényleg tudatlan vagyok nagyon,úgy látszik hiába olvasok el mindent :oops:
Remélem is,hogy minél többet írsz majd a blogba...még mindig pet apa számára?(én elolvasom,amit másnak is írsz :oops: ) :lol:
Kibírod,hogy ne mondd el anyukádnak? :shock: Bár szerintem én sem mondanám a 12. hét előtt senkinek a családból(sem).

Ma van a szülinap ,igen,jön apa is,bár közöttünk még mindig nem az igazi a dolog,de alakul. 8) Nagyon teper,jönne mindenhova velünk,de őszintén én annyira beleéltem magam a haragba,hogy néha terhes már számomra az igyekezete :oops:

Pihizz sokat,szóval 2 naponta tesztelsz majd.És mikor kezded?Lh vagy hcg?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Hát tegnap szegény fiúk nagyon megszenvedtek, mire áthozták a kétajtós szekrényt. Szétszedni nem tudták, liftbe nem fért be, így kettőjüknek kellett a 8. emeletről lecipelniük :? :? :? :? :? :? És nálunk felhozni a 6-ra :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez volt nekik másfél óra. Aztán a pelenkázó és az ágy, meg a pocok már pikk pakk átjöttek. Szóval kilenckor mentek és fél délben végeztek.

Aztán megebédeltünk, és elmentünk a Baumaxba megvenni a csempéket és járólapokat. Első körben a járólapokat hoztuk el, mert iszonyú nehéz volt. De kinéztünk a csempét is. Aztán itthn majd másfél órát méricskéltünk, hogy milyen mintában rakjuk fel, és így melyikből mennyi kell :?: :?: :?: :?: :?:
Szóval este fél ötkör mentünk vissza és a csempéket is elhoztuk. Hát nagy menet volt. Szegény apa egész nap csak pakolt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én meg szurkoltam neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAgyon szép terrakotta lesz a járólap és a fürdő alja, aztán jön egy világos réteg, és felül is két sorban két terra. szerintem nagyon szép lesz. Ja, és matt, nem fényes csempe lesz.
Eddig fizettünk a csempékért és a járólapokért 104749 Ft-ot (azt ne kérdezzétek, hogy mindez hány m2 :oops: ). Azt tudom, hogy a csempe 2690 Ft/m2 volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Én is itt!

Na mi kint voltunk tegnap, de értelme semmi nem volt! Mert az esernyőt én fogtam, de apának minden baja lett tőle! Így bedobtam az uncsit néztem kicsit a lóvakat aztán mondtam iszkiri haza! Haza jöttünk anyukám lángost készített azt vacsiztunk! Elvileg ma is mennénk ki oda de így nem sok a kedvem, hogy állandoan esik meg mit tom én! Szal lehet nem oda megyünk!

Brid! Hát persze, hogy a bnetes csajok veled vannak! naná!! Ez csak természetes! A szurkálás meg megint csak természetes! Nekem is szurkált!Sőt görcsöltem is! Az elején meg volt az a bizonyos menszi szerű fájdalom is!!
És biztos, hogy a 12. hétig várni akarsz?? Én addig nem birnám! Amint megvan a vérvétel meg, hogy tuti megtapadt meg uhu már mondanám is nayudnak a helyedben!! Én addig nem tudnék várni!!
És egy jó tanács! Jól pocold fel a hasad a derekad alatt! Tuti ami tutti!!!

Enis! Ne légy szigoru! Engedj!!!!!

Zsuzsu! Már nagyon kivi vagyok milyenenk lesztk! Ugy mennék meglesni! És így aztán mondjuk tényleg nem tom, hogy lesz a tanulás nálad!!! DE a baba butoért irigyke vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és amugy amit elhoztunk tudod papirt a teve utcából jól el is rontottam! Elkezdtem a gyerek néhány adatával és az ennyémmel fejeztem be!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Káoszban:
Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?